אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
לפי הכתבה הבנתי שלא תמיד אני אוכל לעבוד בדואל צ'אנל. מה צריכים להיות המספרים בסוף הכתובת במודול כדי שאני אוכל? זוגי ואי זוגי? עוקבים? משהו? תודה רבה. נ.ב. עוד שאלה שרציתי לשאול זו האם BIGTYPHOON מכסה גם את הזיכרונות, או שצריך לקחת עוד מאוורר עליהם?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול הגיע אלי הרכיב הנ"ל, ראשית אומר שקניתי בגלל שהיה זול ולא מתוך צורך ממשי. זו תמונה של האריזה שלו - אני קניתי את זה מנחושת. אני יודע שאין שום צורך ממשי בHEATSPEADER לזיכרונות ללא איורור טוב במארז. אך אם המארז צריך להראות טוב זו סיבה מצויינת לקנות את המוצר חוץ מביצועי קירור לא רעים. לכןמהבדיקות עולה כי בכל סוג של עומס על הזיכרון הטמפ' שלו לא עולה על 23 מעלות. אם זה תורם להעלאת הביצועים אני לא יכול להגיד כי לא שמתי לב לשום שינוי, אך למי שלא היה HSP על הזיכרון זה הפיתרון הטוב ביותר. ההתקנה נוחה מאוד וישנו פד טרמי על כל צד של HSP וכן קליפס נוח שמורכב על שני המודולים של ה HSP. ההתקנה לקחה לי דקה אחת בלבד והיתה קלה ביותר. לסיכום אם למישהו לא היה HSP על הזיכרון שיקנה…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
המצלמה לא ממש הצליחה לצלם כמו שצריך כנראה בגלל שהוא נוצץ...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט מדהים.... קצת יקר, קצת רחוק, קצת מחסור בכמויות אבל את זה אני רוצה.... עוד חודש אצלי כנראה ;D LOL עשיתי COPY ללינק שכחתי לעשות PASTE :-[ http://www.employees.org/~slf/lrwb/
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם ! הבוקר התחלתי להכין את הבלוק, ניסרתי שתי פלטות נחושת בעובי 5מ"מ, ברוחב ובאורך 3 ס"מ. לאחר מכן התחלתי לסלול תעלה בעומק 3 עד 4 מ"מ באחת הפלטות, תעלה בצורת האות ח'. נעזזרתי במקדחה מיוחדת, בראשי חריטה מיוחדים לדרמל, ולבסוף ראשי שיוף של הדרמל בשביל גימור התעלה, והחלקתה, כאשר במהלך העבודה, מים זרמו בקביעות על הפלטה בכדי לקרר אותה מהחום הנגרם מהקדיחות והשיופים. בשלב הבא, קדחתי שני חורים בקוטר 10מ"מ על גבי הפלטה השניה, כאשר תכננתי שכל חור יהיה מעל כל קצה של התעלה, כאשר שתי פלטות הנחושת חופפות זו לזו. הלחמתי בעזרת גז שתי חתיכות צינור נחושת 10מ"מ חיצוני, 8מ"מ פנימי אל תוך שני חורי ה-10מ"מ בפלטה השניה. אר כך, הנחתי את הפלטה עם התעלה על משטח חלק מיוחד, (עם התעלה כל…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הכלי!! ובלי שום דרמל - לא סובל דרמל לקראת סיום עוד לא ניסיתי אותו אני יחכה שהקיץ יעבור כי אני לא יודע כמה אפקטיבי הוא. הבעיה הגדולה היא השגת הכלים והנחושת אני עשיתי את זה כשהייתי בחול בחופש. יש לי משאבה שאמורה להספיק לי בסביבות 120 ליטר בשעה לגובה שאני צריך מתוכנן ל athlon xp 1900+ שבפעם הבאה שאני יוצא אותו אני יפתח נעילה אה יש לי מצלמה דיגיטלית אז אם רוצים עוד תמונות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן...רציתי לדעת מה דעתכם או נסיונכם על\עם הבלוק קרור מים הזה... הוא יותר טוב מבלוק קרור מים רגיל?הוא יותר אפקטיבי?..אני שואל כי יש לו צלעות נחושת שעובר בהם הנוזל ואם אני לא טועה הנוזל עובר גם בבלוק עצמו..כוונתי שנראה לי שהנוזל עובר גם בחלק הצמוד למעבד ממש...אם זה ככה אז הוא צריך להיות יותר אפקטיבי מבלוק קרור רגיל לא? השם הוא VOLCANO 4005 של THERMALTAK... הנה קישור לתמונה.. http://mcs.pc.pl/shop_img/thermaltake/volcano4005_2.jpg והנה עוד אחד.. http://www.4max.pl/images/extras/volcano4005big.jpg תודה לעונים ולילה טוב!.. אריאל
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. רציתי לעדכן את כל המעוניינים שהבלוקים שלי כבר ביצור, התוכניות וחומר הגלם (נחושת כבר במקום היצור. הבלוקים ייוצרו בטכנולוגית CNC (עיבוד שבבי). מיוצרים כרגע : 10 בלוקים למעבד - אפשרות התאמה לAMD ולPENTUIM4. 10 בלוקים - אפשרות התאמה לגשר צפוני ולכרטיסי מסך. הזמינו מקומות מראש לערכתי הבלוקים יהיו מוכנים למסירה בתחילת שבוע הבא.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף אני ביום שני בעזרת אללה עובר למים , בנתיים היום הרדיאטור שלי הגיע לבית , עבר הכרות עם המצלמה הדיגיטלית של חברי אייל , וגם הבלוק באותה הזדמנות הצטרך לעסק , מה שעכשיו חסר לחבורה הזאת זה המשאבה ... שהיא כנראה תגיע ביום שני הקרוב . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לא בדיוק הבנתי, גם מהמדריך באתר
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דיברתי עםאחד שאמר לי שהמחשב שלו על 38 מעלות באוברקלוק מ2500 ל3200 על SLK600 שזה לא כזה אוברקלוק כי הוא אמר שיש לו את ה2500 שהם מאלה שהיא מיועדים להיות 3200 אבל בכל זאת... אצלי המעבד לא יורד מ557 מעלות עם הוולקנו 9 וגם זה כשהוא על 4800RPM ברעש של מעבורת חלל... אז מה אתם אומרים? שווה לחפש אחד כזה משומש או משהו? הבנתי מהכתבה באתר שנכתבה לפני שנתיים בערך שהוא נותן ביצועים טובים רק עם דלתה.. והדלתא יעשה לי מלא רעש לא? אבל גם בלי קשר.. איך יכול להיות שהוא כל כך מוצלח ולא מייצרים משהו יותר טוב ממנו? הבנתי מהבנאדם שזה בגלל שפעם היו עושים עבודת גימור ונחושת מאיכות יותר גבוהה.. אז תנו דעתכם.. תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי ששאבתי כמה שיותר מידע מהאתר הזה ומהפורומים פה החלטתי שאני אנסה לעשות אוברקלוק קליל למעבד..ממש סתם כדי לראות מה קורה..(ממש משעמם לי..) אז פתחתי את המארז וניקיתי קודם כל את כל האבק שהצתבר בו (על המעבד כרטיס מסך ושאר מאווררים ורכיבים..) לאחר מכן הדלקתי שוב את המחשב ונכנסתי לביוס, בדקתי מה הטמפ' של המעבד (עמדה על 33 C..) מרוצה ושמח נגשתי לשינוי המהירות והרמתי אותה מ 200 ל 210.. (ללא שינוי במכפלה כי היא נעולה גם ככה..) כלומר המעבד עלה מ1800 MHZ לקרוב ל1900 MHZ ,שמרתי את ההגדרות ואתחלתי מחדש את המחשב לאחר כחצי שעה של עבודה סדירה נכנסתי שוב לביוס ולהפתעתי גיליתי שהטמפ' של המעבד ירדה!!? ל29 מעלות ולפעמים עולה ל 30... מה קשור!!!?? האם זה הגיוני ?!?? נ.ב : זהו המפר…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שאני צריך למרוח משחה טרמית.. איך אני עושה זאת? איפה אני מורח אותה? כמה? וכו'.. ותביאו לי בבקשה קישור למשחה טרמית טובה שאני יכול לקנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
הבסיס יהיה : 1950X Gigabyte x399 aorus gaming 7 Corsair Vengeance LED RGB 3466mhz 4x8gb MSI gtx 1080ti Gaming X ועוד כמה כונני M.2 בנפחים שונים נתחיל בטיזר קטן , נראה מי ינחש באיזה מארז מדובר
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלחתי אי-מייל לאפוקס ושאלתי אותם בקשר לבעיה של ה200 FSB, ושאי אפשר לאפס את הביוס. הנה התשובה: This problem was a long time ago when you upgrade to the last BIOS version than the problem is solved right away and it will never happen again. Probably your board already has a later BIOS version than the ones which caused this issue. Best Regards,
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אחרי שהוא לא היה דלוק כמה שעות אז אני בודק מעלות ירש דרך הביוס והוא מראה לי 10 מעלות פחות ממה שצריך ואירי שאני מפעיל מחדש הוא מראה לי כמו שצריך למשל שאני מדליק ובודק הוא נותן לי 17 מעלות למעבד אז מייד אני עושה שוב הפעלה מחדש הוא מראה לי 31 מעלות שזה מה שצריך להיות למה הוא עושה לי את זה זה לוח אם חדש של ABIT NF7 AMD2500 אלי יש בעיה בחיישן ?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שמעו לפני איזה חודש התחלתי להתעניין נכנסתי לכל אתר ולכל פינה שיש על המודינג באינטרנט לפי מה שהבנתי כל העניין של המודינג הוא עניין של יצירה עצמית ואומנות ומה אני רואה אנשים חוסכים 500 שקל קונים הכל ומרכיבים מה הקטע פה? איפה האומנות מתבטאת? איפה היצירה האומנותית שלכם? כל העסק נהיה ממוסחר... זו דעתי אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שנמצאים בתחום הרבה זמן לפי דעתי מודינג זה ענייין של השקעה ויצירה לא קנייה והרכבה... אז מה אם עשיתם את המחשב שלכם יפה? תבטאו קצת את עצמכם קחו את זה כפרויקט... טוב אני סיימתי את הביטוי העצמי שלי אני בעסק הזה זמן מאוד קצר ולא לקח לי הרבה זמן להבין שזה עניין של יצירה עצמית אז למה כולם קונים הכל ומרכיבים? מקווה להרבה תגובות בנושא! תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להמהיר את ה 2.6 ואני לא מצלח לעבור FSB ליותר מ 236 -עכשיו נעלתי את ה זכרון ל400 וזה נתקע אז הורדתי ל 320 (כי אלה האופציות של הלוח שלי) וגם המחשב נתקע לאחר מספר דקות עבודה וגם נעלתי את ה PCI/AGP ל33/66 ועדיין אני לא מצליח לעבור . דרך הגב עם הבס בגעתי עד 945 והמעבד עד 3071 המפרט שלי: 2.6 C asus p4p800 675 golden dragon 3700 -2*256 ספק - פרפר 420 מארז דרגון עם 4*80 1*120 1*92 - נעים וקר בפנים תודה
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי את הלוח הבא: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=33&model=184&modelmenu=1 עכשיו הוא מתאים לסלרון??(כי אם כן כנראה זה מה שיש לי) עכשיו האפשרויות אוברקלוק חסומות מישהו יודע איך מסירים את החסימה?? תודה מראש יונתן 8)
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, היה לי מעבד E5200. הוא עבד בתדר של 3.5GHZ ובמתח של 1.6V . מתח גבוה מאוד. המעבד פשוט לא התייצב במתח נמוך יותר, ואני העלתי +0.3V למתח של ה FSB ושל הגשר צפוני. הזיכרונות לא הגבילו בכלל והתדר שלהם היה נמוך מהמקור. נעלתי את הPCI-E על 100MHZ וכיביתי את אפשרויות החיסכון החשמל של המעבד. החלטתי שהמעבד שלי פשוט היה מסדרה גרועה או משהו כי ה E5XXX נחשבים למעולים ל OC. לחבר שלי יש אותו מעבד רק שהוא קנה אותו חצי שנה לפני שאני קניתי. החלטתי לנסות להתחלף איתו כי גם ככה הוא לא עושה OC. הוא הסכים והחלפנו במעבדים. התקנתי את המעבד שלו ושמתי על תדר של 3.5GHZ על מתח 1.25V. המחשב עשה מסך כחול בכניסה לוינדוס. ככה העלתי עד שהגעתי ל 1.55V ורק אז הוא עלה אבל היה לא יציב... התייצב ב 1.6V. בקיצו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המערכת שלי: P4 2.93 1MB CACHE 775 לוח אם: Asus p5gl-mx. זיכרון: Kingston 256*2 CL3 + Kingston 512 MB CL3. קירור למעבד: ?Thermaltake Silent Heatpipe. מארז: ג'נרי ספק: ג'נרי. עשיתי אוברקלוק למעבד מ2.93 בסטוק ל3.86. המעלות שלו במאמץ הם 45 מעלות. עכשיו אני לא יכול להעלות יותר את הFSB שלי שכעת עומד על 175MHZ. במה יכולה להיות הבעיה? להעלות מתחים דרך הביוס לא הצלחתי כי אין שמה את האפשרות הזאת. הטמפ' של הלוח אם במאמץ 40 מעלות. יכול להיות שהטמפ' של הלוח אם מגבילה אותי? ניסיתי לשחק עם המחלקים של הזיכרונות. וזה לא עזר. פשוט כשהעברתי את הFSB ל180 המחשב עשה לי ריסטרט. תודה...
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה קירור חדש(פתתחתי ת'רד על זה לא מזמן) ואני רוצה לעשות OC מטורף.. יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L ורציתי לדעת באיזה מהירות באס הוא יגביל אותי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-