עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. השאלה אם אפשר לשלוט על ה-RPM שלו :ם יש איזו תוכנה שעושה את זה ?

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

אני צריך המלצה למאוורר 120MM עד 55 שקל, שיהיה כמה שיותר חזק וכמה יותר שקט חשבתי עליו: ‏Thunderblade 12cm Blue led Case Fan A1926‎ עולה 53 בKSP על 78CFM ו22DB איך הוא? האם באמת זה באמת 22DB ב78CFM? וזה שהוא אם לד לא מפריע לי, כי אין לי חלון, ואני לא צריך לד, אבל הוא פשוט חזק ושקט. אם יש אחר עדיף לא צריך שהוא יהיה עם ךד תודה אריאל

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by Lanzar,

כמו שאתם רואים המחשב באוברקלוק, יש במארז 3 מאווררים 120 מ"מ, אחד מכניס אוויר למטה במארז, אחר מכניס אוויר על הדלת של המארז, ואחד מוציא למעלה מאחורה במארז... יש במארז שני 4870... אם אני מכניס את היד לתוך המארז אז ממש לא חם שם השאלה אם הטמפרטורה הזאת סבירה...? ( כאן המאוורר היה מכובה לחלוטין, שהמאוורר דלוק על מינימום הטמפרטורה 61 מעלות, ו55 שהמאוורר בעוצמה מלאה...) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by NiMo1771,

המאוורר של המוגן 2 התקלקל - הוא לא עובד, ואם עוזרים לו עם דחיפה קטנה הוא עובד רק על 300-350 סל"ד אז אני צריך המלצה למאוורר טוב במקומו. רעש לא ממש משנה לי כל עוד זה לא מוגזם. העיקר הטמפ'.. תודה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  5. Started by zuzu89,

היי אני לא טוב בכל הדברים העלה של בניית דברים ...(אין לי כישרון) אבל אני רוצה לנסות מוד "פשוט" ... טוב אז הינה : הסבר : אני רוצה לעשות חלון עגול ... אין לי הרבה כסף להשקיע ... איזה חומרים אני צריך ואיזה כלי הכי יתאין לחתיכת עיגול .. (האם JIKSO יתאים ?). אני גם אוצה להפוך את הדלת של המארז לדלת צירית... אני יחבר שתי צירים ואני יחתוך את הברזלים הקטנים בשולי המארז שלא יפריעו.. על איזה חלקים אתם ממלצים לי להישתמש ? תודה

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by moshe55501,

מאיפה אפשר להשיג את התוסף הזה הוא דומה לכספית ואין לי מושג איך קוראים לו אבל זה נראה משהו טוב זה משפר בהרבה את העברת החום

• 14 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by mp91,

טוב אז אני רוצה לעשות ל 7600GS SONIC DDR3 אוסי.. טמפרטורה במנוחה 50 קלוקים רגילים של SONIC : 500*2 זכרון 450 ליבה ספר אנרמקס 370W מעבד אינטל פנטיום 530, אני רוצה להגיע לרמה של 7600GT רגיל(560 ליבה ו700*2 זכרון), ללא שום מודים והעלאות מתח וכדומה.. רק אוסי פשוט. וללא החלפת גוף קירור. תוכנות שיש לי: ריוה טיונר (אין לי מושג איך אני מגיע שם לאופציות (OC ATI TOOL (אין לי מושג עם אפשר לעשות עם התוכנה OC לכרטיסי נוידיה) דריברים של הכרטיס שגם שמה אין לי מושג איפה אופצית ה OC. אז בקיצור הייתי רוצה לדעת אם הטמפרטורה תקנית לכרטיס ויעילה לעשיית OC, כמו כן, גם אם יש לי את התוכנה הדרושה לעשיית ה OC- אם לא אז איזה תוכנה אני צריך?, והאם אני אוכל להגיע למהירויות של GT בלי בעיות בדרך של ה…

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by Tall-Guy,

לפני כמה שעות שמעתי רעשים של טרקטור מהמארז שלי. פתחתי את המארז וגילתי שהמאוור של הכרטיס מסך שלי איבד כנף. אני מעוניין לקנות קירור חדש אולם אני לא מבין דבר בעניין. רצוי לציין ש - 1) הכרטיס שברשותי הוא ATI Radeon 9700 - Hercules. 2) אני לא עושה Overclocking או משהו יוצא דופן. מה שכן אני משחק הרבה משחקים. 3) אני מחפש חנויות שנמצאות במרכז. לכן חנויות כמו Panda יהיו בעיה בשבילי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by bennash,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ג'יגה ביית מסוג אולטרה דבל או טריפל אני לא זוכר בקיצור המאוורר מהמחשב הישן חיברתי בברגים למארז אבל הכבל קצר מידי בין לוח האם למאוורר והוא לא מגיע. השאלה שלי היא האם כדי לחבר את כבל המאוורר של המעבד ללוח האם ואת כבל המאוורר שעל המארז לשקע שכתוב עליו מעבד (סי.פי.יו.). ואם לא אז אני צריך כבל של מאוורר מתקע שמתחבר ללוח האם ללוח האם או לספק כוח תנו שמות חנויות בארץ ואם לא אז עם אפשרות לקנות באמריקן אקספס או פיי פאל

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  10. מדהים http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=597938 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  11. המעבד (1.7GHz 478) מסתדר רק עם היטסינק ומאוורר גנריים כבר שנתיים. הטמפרטורות בIDLE הן 38-45 ובשעת עבודה גם יכולות להגיע ל60. האם יש סכנה כלשהי במריחת Arctic Silver 5, שהוא יישרף לי? כי אם כן, אני לא אמרח ואמשיך ככה. בנוסף, האם כדאי למרוח גם על ליבת כרטיס המסך שלי? (Radeon 9000 Pro) תודה..

• 15 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by ISmile4U,

קניתי היום צג LCD 2X24 שעל גבו ישנם שלושה צ'יפים האחד HD44780C16 והשניים האחרים הם: SANYO LC7930 השאלה איך אני מפעיל אותו כלומר אני רוצה לחבר אותו בדומה למוסבר במדריך כאן באתר. ועוד שאלה האם ניתן לחברו serial ולא פרללי פשוט יש לי כבר מדפסת על יציאת ה LPT שלי ולכן אני רוצה לחבר ב serial. הודה לעזרתכם בנידון.

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by OFIRLEVY66,

איזה מהם עדיף מבחינת קירור ושקט? המארז שלי הוא GIGABYTE 3D 570S דרך אגב אפשר להוסיף לאחד מהם עוד מאורר?

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by Torn,

שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי את הכרטיס הנ"ל (יד 2) במחיר של 450 שקל. כמובן שיש עליו עוד אחריות של שנתיים! בכל מקרה שמעתי הרבה ביקורות טובות על יכולות הOC של כרטיסים שמבוססים על הצ'יפסט 7900GS. אז צפיתי לאיזה OC נחמד. בכל מקרה הצלחתי להגיע עם הכרטיס לתדרים של 600 לליבה ו1800 לזיכרון, לדעתי זה OC מדהים בהתחשב בעובדה שהמהירויות שלו בסטוק הם 430 על 1300, וכמובן שכל זה על קירור סטוק. יש לי שאלה בנוגע לנזקי OC לטווח הארוך, אני יודע שכרטיסי מסך בניגוד לזיכרונות/מעבדים אלו רכיבים שיכולים להיהרס! ולמרות שיש לי אחריות, לא ממש בא לי להתחיל את התהליך המייגע של לבכות לחנות. השאלה היא, בהנחה שיש לי ספק טוב, ושהטמפ' במאמץ לא עוברות את ה70 מעלות, אין שום סכנה בביצוע OC כזה לכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  15. תראו שמתי לב שכאשר יש יותר מאווררים במחשב כך מהירות המאוורר של המעבד ואלה שמחוברים ללוח יורדים האם זה בגלל המספר של המאווררים הנמצאים במחשב לפי מה שאני חושב זה בגלל שיש צריכה יותר גדולה מהספק ולכן הוא מחלק את זה האם אני צודק?? אם לא מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  16. שלום, יש לי בבית מחשב AMD Athlon 1.33 שסובל מבעיות חימום, החלטתי לבדוק אם יש משחה טרמית בין המעבד לגוף קירור והאם היא מרוחה טוב, כשפירקתי את המעבד והגוף קירור ראיתי שיש המון משחה טרמית על כל הריבוע של המעבד ושהשכבה בכלל לא אחידה, ניגבתי הכל עם נייר טישו וכעת אני מעוניין למרוח משחה טרמית בצורה האופטימלית ביותר, היכן צריך למרוח? (על כל הריבוע, רק על הצ'יפ הקטן באמצע...?) ואיזה עובי של שכבה צריך בערך למרוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by kobibo,

Gigabyte Neon Cooler 8 Pro For K8 שווה 108 ש"ח ? כמובן למעבד AMD 3000 64bit .

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by Bar_B_q,

http://www.pcmods.com/list.asp?CtgID=47 בארץ?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  19. אין לי שום קירור נורמלי (מעבר למאוורר מכניס מקדימה ומאוורר מוציא מאחורה, ואני יכול להוסיף מאוורר שיוציא אוויר לתוך הספק) אני עובד עם הHSF המקורי של המעבד וספק גנרי. כדאי להסתכן אפילו בOC מינימלי כזה?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by liran315,

בחירת קירור למעבד מKSP אני צריך קירור למעבד E7200 מKSP עד 200 שקל המעבד יעבור OC מקסמלי. האפשריות שראיתי הן Scythe Mugen Scythe Ninja II Arctic Coolin Freezer Xtreme עכשיו לפי הסקירה הזאת: Scythe Ninja 2 Review » Page 4 - Testing - Overclockers Club הנינג'ה מציג ביצועים יפים מאוד ולפעמים מאוד קרובים לU120E אז מה כדאי לקחת? אני יכול רק בKSP כי לי זיכוי שם

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by Xylene,

היי, איך הטמפרטורות של המחשב שלי??? יש לי מארז של COOLERMASTER CENTURION 5 II לפי דעתי הן קצת חמות ורציתי לבקש שתייעצו לי איך אפשר לקרר את המחשב לטמפרטורות נורמאליות, תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by rkiviti,

קניתי מחשב חדש עם מעבד של amd. ביקשתי מהספק מאוור שיתאים ל athlon 1800. עכשיו בבדיקה בביוס של הטמפרטורה נמצא כי הטמפרטורה של המעבד היא בין 60 ל 80 מעלות. הטמפרטורה נשארת כך גם כשהמארז פתוח וגם לאחר שהוספתי מאוורר נוסף למארז. המאוור הוא של חברת greenpower או משהו דומה ויחד איתו קיבלתי משחה טרמית בצבע לבן. אודה למי שיוכל לעזור לי לדעת האם הטמפרטורה נורמלית, אם לא האם כדאי להמשיך ולהשתמש בנתיים במחשב וכיצד ניתן להוריד את הטמפרטורה?

• 13 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by tal_be,

אהלן, ניסיתי עכשיו לעשות OC דרך התוכנה של MSI. הצלחתי לעלות ב 100MHZ את הזכרון והליבה. (מ 810 ל 910 ומ 1250 ל 1350) אחרי שניסיתי להוסיף עוד 60 לכל אחד, כדקה וחצי אחרי שאני הפעלתי את התוכנה של המאמץ: ATITOOL, הופיע מסך עם תמונה אפורה ריקה והייתי צריך לכבות ולהדליק את המחשב מחדש. לפי מה שאני מבין זה נגרם מפני שהעליתי יותר מדי. השאלות שלי הן כאלו: 1. האם זה מסוכן שקורות התקלות האלה? (המסך הקופא והצורך בכיבוי והדלקה מחדש) 2. יש דרך אחרת לבדוק את ההמהרה בלי להתקל בזה אלא ע"י אינדיקטור אחר? תודה!

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  24. אני מתלבט בין שני גופים VF700-AlCu NV Silencer 6 (Rev. 2) אני לא יודע מה לעשות משתי סיבות לא קריטי הרעש אבל יש לי שתי כרטיסים בSLI אז קריטי מקום וכמובן ביצועים אז מי שיכול לעזור להחליט תודה תודה תודה

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by navk2,

מישהו יודע איפה זה רשום ? ויש לי עוד שאלה, איזה יחס עדיף, 2:1 או למשל 6:5, אני יודע ש 2:1 עדיף אני פשוט לא מבין למה, כי בעצם ביחס 2:1 הוא יעשה מחזור ויחכה אחד יעשה מחזור ויחכה אחד, וביחס 6:5 הוא יעשה חמש ויחכה אחד יעשה חמש ויחכה אחד, אז מההגיון שלי 6:5 עדיף לא ? מישהו מוכן להסביר למה 2:1 עדיף ?

• 11 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.