עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. דיברתי עם הבעלים, והוא טוען שבזכותי הוא מקבל ה-מ-ו-ן פניות מישראל, (כי אני מצאתי אותו ופירסמתי אותו כאן ) אז שכנעתי אותו להוסיף לרשימת הארצות שהוא עושה אליהן משלוח את ישראל, מה שאומר שאתם לא צריכים לשלוח לו מייל בשביל לסדר משלוח לישראל! אני לא יודע אם זה פרסום חינם, אבל האתר מוכר לדים מצויינים (קיבלתי כבר את החבילה שלי.. ;D ) במחיר עוד יותר מצויין (לד לבן/כחול/אדום/ירוק של 5000MCD עולה 0.5$!!), וכתובת האתר היא: www.ExaByteSystems.com

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  2. Started by bennash,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ג'יגה ביית מסוג אולטרה דבל או טריפל אני לא זוכר בקיצור המאוורר מהמחשב הישן חיברתי בברגים למארז אבל הכבל קצר מידי בין לוח האם למאוורר והוא לא מגיע. השאלה שלי היא האם כדי לחבר את כבל המאוורר של המעבד ללוח האם ואת כבל המאוורר שעל המארז לשקע שכתוב עליו מעבד (סי.פי.יו.). ואם לא אז אני צריך כבל של מאוורר מתקע שמתחבר ללוח האם ללוח האם או לספק כוח תנו שמות חנויות בארץ ואם לא אז עם אפשרות לקנות באמריקן אקספס או פיי פאל

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  3. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 1 456 ¤ LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 200 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 167 ¤ Intel Pentium D 3.0GHz 2X2M Cache 930 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 1 1150 ¤ Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 382 ¤ Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 1 558 ¤ Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 1 716 ¤ Asus EN7600GT/2DHT Extreme PCI-e 256Mb Video Card 1 986 ¤ זהו המפרט... האם אפשר לעשות לו OC עם הרכיבים הקיימים? האם צריך לקנות רכיבים נוספים? האם OC ישפר בצורה רצינית את הביצועים?

• 15 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by idofr,

היייייי שוב קראתי את המדריך באתר והוא אומר לחתוך את הכבל כול 2 חוטים וקראתי מדריך אחר שאומר לחתוך כול 5 חוטים איך אתם חותכים??? ועוד משהו אמרו לי גם שאם מעגלים את הכבל צריך לשים לו סיכוך חדש בגלל שאז יש חוט על חוט ואין בניהם סיכוך זה נכון??

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי מעבד של INTEL P 4 3 GHZ רציתי לדעת מה הטמפרטורה הרצויה של המעבד במנוחה ומהיא הטמפ' הרצויה שלו בעבודה.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  6. המפרט בצד והנה מידע בנוגע לOC לזכרונות שלי, http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/corsair_xms2_dhx_pc2-6400_4gb_kit/3 With the timings loosened a little to 5-5-5-12 and the voltage kept at 2.3v, the XMS2 DHX managed an impressive overclock of 174 Mhz (DDR2 349), bringing the kit to a fantastic DDR2 speed of 1149. All the results taken were tested for absolute stability with OCCT stress testing. הגיעו ל1150. עדיין לא 1200 אבל מאוד קרוב. הלוח אם שלי מסוגל להגיע גם ל1300 האם OC מ800 ל1150 יתן שיפור משמעותי בביצועים?

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by ofer_mat,

מה אתם אומרים? אני רוצה לעשות OC האם כדי לקנות מאוורר חדש דרך אגב הכרטיס הוא PRO של GIGA

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by liav12,

השאלה בכותרת. האם כדאי? מותר? מסוכן ועדיף שלא?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  9. יש לי מעבד AMD3500 שניתי את ה FSB ל 230 ואת הVOLT ל 1.7 המחשב עלה עד הווינדוס אבל נתקע הזכרון 512MB X2 OCZ טמפרטורה המעבד לפני הOC הייתה 29 ואחרי 38 ! אז זה לא בעיית חום איך אפשר לדעת לשנות את הVOLT בלי חשש שהמעבד יידפק :s05:

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  10. שלום קראתי את הסטיקי וממש לא הצלחתי / הבנתי מה צריך לעשות בתוכנה SpeedFan ... שיניתי את האפשרות בביוס ל ENABLE יש לי 4 מאווררים שמחוברים ללוח אמ שהו EP43-DS3L למישהו יש דרך אחרת או תוכנה אחרת או הסבר יותר מובן שאני אדע מה לעשות ? תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  11. שלום עשיתי OC למעבד E6550 ל3.0GHZ (הגעתי ל3.4 אבל לא היה לי זמן לייצב את המערכת, די בטוח שאפשר). כרגע הוא ב430X7, כדי להגיע לזה הייתי צריך להעלות את הזכרונות מ333 ולשחרר תזמונים. הבנתי שככל שהתזמונים גבוהים יותר, פחות מידע יעבור אבל אין לי דרך לבדוק עד כמה זה משמעותי (בתדר הנוכחי). התזמונים כרגע הם 6-8-8-18 (במקור 5-5-5-15), פחות מזה אין בכלל מה לדבר על יציבות ולעתים על POST. כמובן שהמחלק זכרון ביחס הכי נמוך שאפשר, 2. בקיצור, כמו בכותרת. עד כמה ההבדל משמעותי מתזמונים הדוקים והאם כדאי לעבור לזכרונות בתדר סטוק גבוה יותר עם תזמונים הדוקים (יעלה לי כ300-350 שקל)? אגב, זה הOC הראשון שלי. אם יכול להיות שפספסתי משהו בדרך שיכול לאפשר הקטנת תזמונים אשמח לדעת. תודה מראש, אורי

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by motis7,

יש לי בעיית חיימום של הכרטיס מסך ותצחקו לא בגלל הכרטיס אלה בגלל הספק כוח , ככה המערכת שלי היא כזו intel E8400 MSI neo p43 2x2gb geil 800mhz inno3d geforce 9800GT 512MB CoolerMaster CM690 ספק חרא EZcool 500w אין לי קירורים חוץ מהמאוררים שיש למארז המעבד עם קירור סטוק . המחשב נקי . מה שנכון במארז הזה הספק כוח הוא מתחת לכרטיס מסך והספק נראה ככה יש לו מאוור שפולט חום בדיוק אל המאוורר של הכרטיס מסך פתחתי את חריצי ה PCI של המארז זה עזר לי ב - 2 עד 3 מעלות +-. מה שכן השאלה שלי פה מה יש לעשות עם הספק בשביל שלא יפלוט את החום אל הכרטיס זה עושה לי הרבה בעיות שחשבתי שהם בגלל דריבר מסויים , אבל בסוף קלטתי שהספק פולט חום אל הכרטיס מסך . מה אפשר לעשות ? תודה לעזורים . ת…

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by zaroor,

אני כבר מספר ימים עם הקונרו במצבי איטרנט ופעולות רגילות נימצא על 25-31 מעלות וסיבובי מאוורר על 1000\1250 האם זה נורמלי חוץ מזה באופן סתמי מידי פעם התוכנה של איזי טיון בלוח גי'גהבייט מצפצף שהוא לא רואה סיבובי מאורר לכמה שניות וזה חולף באותו זמן בדקתי שהמאוור כן מסתובב טוב ולא לאט מידי חוץ מזה נימצא תמיד בפרנהייט למרות הבחירה ב-C

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by tal_be,

אהלן, ניסיתי עכשיו לעשות OC דרך התוכנה של MSI. הצלחתי לעלות ב 100MHZ את הזכרון והליבה. (מ 810 ל 910 ומ 1250 ל 1350) אחרי שניסיתי להוסיף עוד 60 לכל אחד, כדקה וחצי אחרי שאני הפעלתי את התוכנה של המאמץ: ATITOOL, הופיע מסך עם תמונה אפורה ריקה והייתי צריך לכבות ולהדליק את המחשב מחדש. לפי מה שאני מבין זה נגרם מפני שהעליתי יותר מדי. השאלות שלי הן כאלו: 1. האם זה מסוכן שקורות התקלות האלה? (המסך הקופא והצורך בכיבוי והדלקה מחדש) 2. יש דרך אחרת לבדוק את ההמהרה בלי להתקל בזה אלא ע"י אינדיקטור אחר? תודה!

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  15. שלום.וצהרים טובים. יש לי קירור למעבד ביג תיפון של טרמנטק ומאוורר אחד שמוציא אוויר מאחורה וזהו. האם כידי לי להוסיף עוד מאוורר? האם בחלון בצד או מקדימה למטה? 120 או 80 ממ ? והאם תוספת מאוורר זה יכביד על הספק? אני מציין צריכת הספק דיי גבוהה בגלל כרטיס מסך 4870 +שני מאווררים-1 של המעבד והשני במארז שמוציא.שניהם 120 ממ. הספק הוא של טרמנטק 550 וואט. תודה בן.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  16. Started by ROEY--1,

שלום לכולם קניתי לא מזמן מחשב חדש כאשר הוא התחיל להרעיש ממש מהפעם הראשונה שהפעלתי אותו לאחורנה פתחתי אותו גילתי שזה לא מן האיורור של הספק או של המעבד (יחסית שקטים) אלה מן המאורר של המארז (גדול מאוד יחסית) אשר יושב מתחת לכונן הדיסקטים מלפנים (כאשר המארז סגור לא רואים אותו ) עכשיו..אין לי אוברקלוקינג במחשב...רציתי לשאול האם ניתן לבטל אותו ולנתק אותו לצמיתות.. בכלל לפי מה שהרגשתי כשפתחתי את המחשב שחוץ מלהכניס אליו הרבה אבק הוא לא תורם הרבה.. קראתי את ענייני השימון והניקוי של המאוררים אבל שוב פעם הוא ממהתחלה הרעיש כשהוא היה חדש לחלוטין כך שאני לא מאמין שזה בגלל זה...

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  17. טמפרטורה יהיו המים במיכל??

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by go_go,

יצרנית פתרונות קרור גז ASETEC הוציאה מוצר קרור חדש VAPOCHILL MICRO נראה מעניין ביותר.... http://www.asetek.com/

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  19. אני מתכנן אוברקלוק מועט-בינוני בעתיד הקרוב אני מתלבט בין כמה אפשרויות: arctic cooling freezer 7 pro - http://www.skypc.co.il/pl_product~10154~18~0.htm 130 ocz vendetta - http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZT9210~18~0.htm 132 האם אלה יספיקו לי? או שעדיף לי לקנות משהו בסביבות ה: OCZ TvanQ High Performance Cooler (עולה 175 שקל - אין לי קישור) skythe mugen - http://www.skypc.co.il/pl_product~SCINF1000~18~0.htm 175 (שיתאים (מבחינת המידות) גם למארז הנ"ל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=H-550D-F25&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ולוח אם asus p5q) תודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by zeevik_k,

Hi, My friend built a computer basing on the following components: Athlon XP 2800 Barton CPU Abit NF7 motherboard 2x512 Samsung 400MHz DDR 120GB WD HDD The system starts as 2800 ... etc But according to Sandra, the CPU benchmarks are between Athlon XP 2400+ and Athlon XP 2600+. When he tried to overclock, the FSB couldn't be raised above 180MHz (system didn't post). Booted with the FSB 180MHz, the benchmarks' results were just the same as without the overclocking. When installed Athlon 2500 Barton CP instead (on the same system), the FSB was raised upto 200MHz, the system booted as 3200 and WinXP functioned normally. What might be the problem with Barton 2800 ? Just lame …

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by RT-PRO,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול מקסימום תעיפו אותי לפורום אחר...:-) העלתי את הwcpuid משום מה התוכנה לא זיהתה לי את המהירות של הזיכרונות יש לי DDRAM 266MHz של חברה בשם Hynix אפילו מצאתי Made in Korea בקטן חחחחח משהו ע'נרי אני משער לעצמי.... אבל מה שאני לא מבין למה הוא לא מוצא את המהירות של הקקה הקטן

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  22. יש לי כרגע צורב שמשמש לי גם בתור סי די רום וגם בתור צורב ועוד סי די שלא קורא דיסקים כידוע זהו בזבוז של חלקיי מחשב שלא עברו התעללות פיזית על פי הצורך ובכן עלה לי הרעיון לעשות חלון בסי די ולהכניס לשם לדים צבעוניים אבל זה לא בדיוק החלק המיוחד ברעיון תיכננתי לשים את הסי די בצורה שבה במקום לראות את המגש של הכונן ואת הלחצים החלק של הסי די שאותו יהיה אפשר לראות יהיה החלון כלומר אני ישים את הסי די בצורה שבה החלון תופס לי את כל הפאנלים של הכוננים (סי די רום, צורב, DVD) ובכן ארגנתי כבר את הכל, הסרתי את הכלוב הכוננים כדיי שאני יוכל לחבר את הסי די רום כמו שצריך ואפילו עשיתי חור בחלקו העליון של המארז ובניתי מכסה קטן לצורב כך שהוא יסתיר את את הכונן עצמו חוץ מהפאנל הקדמי של הצורב בכל מק…

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by NiMo1771,

המאוורר של המוגן 2 התקלקל - הוא לא עובד, ואם עוזרים לו עם דחיפה קטנה הוא עובד רק על 300-350 סל"ד אז אני צריך המלצה למאוורר טוב במקומו. רעש לא ממש משנה לי כל עוד זה לא מוגזם. העיקר הטמפ'.. תודה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  24. Started by zuzu89,

היי אני לא טוב בכל הדברים העלה של בניית דברים ...(אין לי כישרון) אבל אני רוצה לנסות מוד "פשוט" ... טוב אז הינה : הסבר : אני רוצה לעשות חלון עגול ... אין לי הרבה כסף להשקיע ... איזה חומרים אני צריך ואיזה כלי הכי יתאין לחתיכת עיגול .. (האם JIKSO יתאים ?). אני גם אוצה להפוך את הדלת של המארז לדלת צירית... אני יחבר שתי צירים ואני יחתוך את הברזלים הקטנים בשולי המארז שלא יפריעו.. על איזה חלקים אתם ממלצים לי להישתמש ? תודה

• 11 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים