אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים בניתי את הקירור מים הראשון שלי, נתקלתי בקשיים אבל לא נורא.... עכשיו פועלת. מה שכן, ברגע הדלקת המחשב הסתכלתי בטמפ' בביוס וכתוב שהמעבד ב-60-61 מעלות... ממש גבוה. יכול להיות שהוא הספיק להתחמם לטמפ' כזו תוך שניות? אם כן, יש למישהו רעיון מה הבעיה? אני מפחד לעבוד איתו ככה. המערכת: מיכל (500) -> רדיאטור כפול -> משאבה(DP600) ->רדיאטור -> סטוק מעבד(1156) -> רדיאטור -> וחזרה למיכל. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נורת'ווד 2.4 עם קירור סטוק של אינטל העליתי אותו דרך הביוס ל- 2.7 והביוס מאפשר לי להעלות אותו עד 3.0 אני רוצה לדעת מתי זה כבר מסוכן, או גבולי, בכמה מגה הרץ המעבד אמור להתחמם יותךר מדי עם קירור סטוק? משום מה האוורסט לא מראה לי את הטמפרטורה, למישהו יש דרך אחרת לבדוק את הטמפרטורה ? כי ממש לא בא לי לשרוף את המעבד.... תודה ! ! !
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני לא יכול לעבור את ה 2400MHZ כל פיפס למעלה כבר לא יציב .....הכל קורס בתוכנות הניטור (מעבד 3200) כרגע זה על HT X 4 X10 166 (מהירות זכרונות..לא מחזיק לי על 200 כפול 10 אז נאלצתי להוריד ל 166) 240 זכרונות : 7-3-3-3 כל זה רק נותן לי את ה 2400 עכשיו הבנתי שבשביל להמשיך הלאה אני חייב להוריד את הזכרונות כבר מ166 ל 133 !! שזה אומר בעצם במילים אחרות לרדת לזכרון מאוד איטי DDR 2100 מזה אומר לי בעצם ? אני מאפשר את המשך התהליך של האובר אבל פוגע מאוד במהירות הזכרון לא? בתור גיימר זה דיי חשוב לי שהזכרון יהיה גם מהיר בקיצור ולעניין יש טעם להוריד ל 133 ולהמשיך הלאה ? תהיה פגיעה במהירות הזכרונות ? (נשאיר כרגע את מהירות המעבד בצד) ... ? ??? :
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה קטנה, יש לי לוח אם MSI 975X PLATINUM POWERUP EDITION אני מנסה לעשות OC למעבד ואני לא מצליח, אלה הנסיונות שהיו לי עד כה, ללא העלעה מתח - FSB 311MHZ - אין בעיות עם המעבד והוא מגיב מצוין, ואת זה עשיתי דרך מערכת ההפעלה עם תוכנה שמגיעה בדיסק של הלוח, ככה שלא היה צריך להתאמץ יותר מידי. ברגע שניסיתי לעלות ל - FSB 325 אם דרך הביוס ואם דרך אותה תוכנה של הלוח, המחשב נתקע (אם זה דרך מערכת ההפעלה) או לא נותן תצוגה (אם זה דרך הביוס). ניסיתי להעלות מתח לאט לאט (0.1V) בכל פעם אבל שום דבר לא עוזר, אני לא מצליח לעבור את ה - 305MHZ, ואני יודע שהלוח מסוגל כי עם מעבד E6300 הגעתי ל - FSB 350MHZ בלי בעיה בכלל. אגב, אני משתמש בקירור T.TAKE BT VX. יש לי ספק כח של 500W עם הספק…
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קירור נוזלי "סופג" את החום מהר יותר שהמעבד מסיים משימה הטמפ, יורדת מהר יותר האם זה יכול לעזור ל LOW FPS 0.1 1 % ? ההנחה היא: שהתכונה הזאת משאירה את המעבד בתדר גבוהה ויציב לאורך זמן וככה לא נוצרים "לאגים" אגב משחקי ESPORT כמו VALORANT CSGO תודה עריכה: כדאי קירור טוב
-
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מצטער על הניסוח של הכותרת.. לא מצאתי משהו יותר טוב אבל בכל זאת: קבלו!
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הנה תגובה שנתן לי SUBX ולא הבנתי איך לעשות "אני שם לב שהזכרון שלך על תזמונים 2.5-5-5-9 , עד כמה שידוע לי אין אף צ'יפ שצריך כאלו תזמונים גבוהים ,אתה סתם מאבד ביצועים -> תוריד ל2.5-4-4-8 ה"סטיק הלבן" הזה נקרא משחה טרמית. הלוח שלך מוגדר למחלק 2:3 , זה לא נותן לך שום תוספת בביצועים , תוריד ל1:1 , כך לא תאבד עדיין ביצועים ותהיה בטוח שהזכרון לא יגביל אותך." עכשיו,בביוס אני יודע שיש אפשרות לשנות תיזמונים אבל אז זה הולך בכמו רשימה ראו דוגמא 2.5 2 1 2 איך אני צריך לשנות תעשו כדוגמת הרשימה בבקשה. ואיך מגדירים את המחלקים בלוח?
-
- 7 תגובות
- 498 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס הנ"ל, הרכבתי והכל עובד חלק בדקתי יחד עם המוכר בחנות והוא אמר שהספק שצריך זה מינימום 350W, ויש לי אחד כזה, של ENERMAX 353W) ENERMAX אפילו. פינקו אותי בעוד 3W המטורפים האלה ) קיצור, אני יכול לעשות OC לכרטיס המסך? אני יודע שכשעושים OC לכרטיס המסך אז כשמופיעים כל מיני קווים וצורות מוזרות יודעים שהגענו למקס' ושצריך להוריד את התדר, אבל כשאין מספיק WATTS לכרטיס, מה קורה? איך יודעים שזה מה שקורה?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש קירור לכרטיס מסך במשהו כמו 250 ש"ח הכרטיס כנראה יהיה X1800XT או X1800GTO תודה רבה, עדן
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש E8400 עם OCZ VENDETTA ושמתי לב כשאני מפעיל את המחשב אני שומע את המאוורר ממש חזק ל2 שניות ואז הוא נהיה שקט. זה נורמאלי? למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, זה שוב אני זה שפתח לפני כמה ימים את הדיון על הסופרטאלנט, שנעלו לי :-\ בכל מקרה, אמרו לי שאין עוד מקום מובנה למאווררים, ואם אני רוצה אני יכול לקדוח אחד. יש לי דרך אגב, מאוורר נוסף עם "coolmod" בשביל החלון שאותו אני רוצה להתקין. הבעיה היא, שאין לי שמץ של מושג איך, אז מישהו יכול לתת הסבר מפורט איך לעשות את הקידוח?
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הפנל של חברת Enermax ויש לי 2 חיישנים שמחוברים אני רוצה לחבר אחד למעבד אבל איך <? למי יש תמונות משהו תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני דיי בטוח בזה שהם יותר מדיי גבוהות... איך אתם ממליצים לקרר?(אם צריך) או לשפר את הקירור הקיים... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מחפש היטסינק חדש ל- XP 1700 שלי. כרגע הוא על 55 במנוחה ו-60 במאמץ. אני מתלבט בעיקר בין AX7 לVolcano 7+, אבל אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע [גם על הטמפרטורות שאתם מקבלים איתם]. אגב, התוספת של ש"ח 100 בשביל הAX7 באמת שווה את זה?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כתובת/טלפון/אתר, הכל יתקבל בברכה ;D ד"א, כמה נראה לכם יעלה צג 20X4, והאם אני אוכל למצוא מדריך שיאמר לי איך להלחים ולסדר את התוכנות..?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זאת הטמפ של המחשב שלי עכשיו: http://www.zix.co.il/images/z-917874976.JPG רציתי לשאול אם זה טמפ טובה? ויש לי עוד שאלה, אם אני אפתח את המארז ואשים מולו מאוורר חזק מאוד ואשאיר אותו ככה... זה יהיה טוב, כלומר זה לא יעשה לי בעיות או משהו? אה ועוד משהו זה יקרר יותר את המארז ויוריד את הטמפ? למי שלא הבין... הנה תמונה להמחשה...(התמונה להמחשה בלבד, למצולמים אין קשר לכתבה) http://www.zix.co.il/images/z-1400333080.JPG בתודה מראש, גל
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי 9500 GT ומאז שאני נכנס לביוס המעבד על 70 אחוז יש לי 3 מאווררים פנטים 4 ספק של G-PRO 500W 12V מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה ..? וכן ניקיתי את המאוורר של המעבד ויש מישכה טרמית והכל... תודה
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת אני צריך בבקשה המלצה למאוורר מארז 120מ"מ שאני מתכוון לשים בחלק העליון של המארז כדי להוציא אוויר חם. והאם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר שמכניס אויר נגיד מצד שמאל של המארז ממש מול הלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ההרקולס רדאון 8500LE קראתי את הכתבה הזאתי ושם כתוב+תמונה http://www.tech-report.com/reviews/2002q1/prophet-8500le/index.x?pg=2 Hercules specs a tiny Orb-inspired heat sink on the 3D Prophet FDX 8500LE, with a translucent blue fan. The setup certainly looks cool, but the heat sink seems far too diminutive to be able to do much in the way of cooling. We'll get into exactly how well it works later in the review. There's no RPM-rating for the Hercules fan, but it's barely audible when you have a standard processor fan running. Like it or not, you're pretty much stuck with the heat sink/fan that Hercules gives you with the 3D Prophet FDX 8500LE, beca…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רק עכשיו אחרי שהורדתי תוכנה לסדיקת ה טמפ' נדהמתי לגלות שהמעבד כניראה מגיע ל 75 מעלות ואפילו יותר תחת עבודה כמובן , ברגיעה הוא - 64 מעלות . רציתי לדעת כמה מעלות אוכל לגרד עם HSF טוב ? לי נראה שמכיוון ש המעבד עובר את ה 70 מעלות (מתחמם ) יש לי מדי פעם ריסטים ?(פעם בשבוע) האים זה בגלל התחממות ? ??? כניראה שה XP 1900 דורש HSF יותר טוב ממה שמקבלים בחנות .. על מה אתם ממליצים שלא דורש פירוק לוח אם , וקל להרכבה ? ולא רועש !!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מבקש לקבל שם דגם מלא כולל סטפינג וליבה וכל הדברים תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
:jump: ??? הרכבתי את הוולקנו 9 קול מוד על המעבד ונראה לי שלא הרכבתי אותו טוב כי הוא הוריד את הטמפרטורה רק ב 10 מעלות בחבילה הגיעה המאוורר מישחה ומדבקה אני שמתי את המישחה על המישטח שניצמד למעבד ואחר כך הצמדתי למעבד לא הישתמשתי במדבקה {שאני לא יודע למה היא בכלל} האם זה בסדר ככה מרכיבים את זה או שעשיתי כאן איזה טעות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי לוח + מעבד פנטיום 2 400mhz slot 1 על המעבד יש צלעות קירור גדולות אבל אין מאוורר. המוכר אמר לי שזה עובד ככה - בלי מאוורר. האם זה נכון ? אולי יש למישהו גם מעבד כזה ויגיד לי אם באמת אין עליו מאוורר ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש {מפרט בצד, הראשון מבין השתיים} ואני מתלבט אם להוסיף גריז טרמי, הגריז שחשבתי עליו הוא ה-Nanotherm BLUE II, רשום בזיגזג שזה הגריז הטרמי הטוב בעולם והוא לא עשוי מחומרים מוליכים ככה שאין סכנה למעבד. זה יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד? אם כן משמעותי? הקירור למי שלא שם לב מהכותרת הוא ThermalRight SK7 + ThermalTake SF2 והמארז אם זה חשוב Chieftec AX-01SLD עם ארבעה מאוררים {מארז אלומיניום}. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני משפר קצת את המארז שלי, : מאורר 120 מקדימה (מאורר שעובד על 220V עם מקור כוח חיצוני) מאורר 80 מאחורה. מוציא אויר ועוד מאורר 80 בדלת. ואולי גם מאורר קטן למעלה, הבעיה שלי שהמאורר 120 הוא מאורר רציני בעל דחיפה מאוד גדולה של אויר, אני מפחד ששני ה-80 לא יצליחו להוציא את האויר מהמארז. כמו כן, היכן מומלץ להתקין את המאורר 80 בדלת? במרכז זה טוב? ???
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-