עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shy30h,

הי אנשים האם מערכות הקירור MUGEN 3 ו- Noctua NH-D14 יכנסו למארז hec 6AR6 ולוח gigabyte ga-p35-ds4 rev 1 עם silent pipe - north bridge גדולים מהרגיל?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  2. האם הגדרתי נכון את הזיכרונות ביחס לFSB? המחשב עבר בהצלחה בדיקות מאמץ OCCT וS&M הטמפ' הממוצעת 44c-46c כשבמנוחה המעבד על 32c האם הנתונים האלו טובים? הבנתי שצריך להעלות גם מתח איך עושים את זה? עד לאן אני יכול להגיע עם הלוח אם הזה והקירור, כי הבנתי שהם מגבילים תודה רבה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by idDFdd,

אז ככה, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להביא את המעבד ל5 ככה איך הקירור הזה? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2895 אפשר להגיע איתו ל5 יציב? ואני קונה ספק של 650 וואט....

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by tomz,

אני מתכנן לקנות AMD 2500 EPOX 8RDA+ וכל השטויות הוא יהיה למשחקים בעיקר והורדות ושוטויות ואני מתכנן לעשות לו אובר קלוק, כרגע אני לא יודע איזה ראם אני יקח, אבל השאלה שלי היא איזה CPU FAN מומלץ לי לקחת היום במחיר סביר ששווה לשלם עליו

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  5. השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  6. שלום אני מנסה להשתמש בתוכנה GeForceTweakUtility אבל הוא כותב לי שהוא לא מזהה את הDISPLAY ADAPTOR (ההודעה למטה מצורפת). מה לעשות? התקנתי את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא שינה כלום [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  7. קבלו: עשיתי OC ישבתי שעתיים ובתודה ענקית למישל ולארקדי (ולחציל !) הצלחתי לשבור את ה 2.8GHZ!!! בדיקות של שעתיים יציב!!!! ב S&M!! הזכרונות גם יציבים גם ב S&M תזמונים של 3-4-4-8 200@255 400@510 ללא העלאת מתח!! על מתח סטוק של 2.65 הצ'יפ הזה UCCC 549 של SAMSUNG פשוט בן זונה!!! ה OC נעשה על ידי הלוח המדהים DFI מאקסימום טמפרטורה CPU שהגעתי זה 44 !! מעבד במתח סטוק!!!! קירור סטוק! http://img71.imageshack.us/img71/9741/screenhunter53hm.jpg

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by shahar_d,

שלום אני די חדש פה אני מתעניין בכל הנושא של הmodding הגעתי לפה דרך הפורום של signup למי שמכיר יש שם מספר מדריכים על modding נדלקתי על זה ישר והם המליצו עליכם כאתר חומרה רציני שמתעסק בדברים האלה. מה שרציתי לשאול זה מה אני צריך לדעת בשביל לעשות modding של קירור למשל ( באתר של signup יש מספר מדריכים בנושא אבל רציתי לשמוע דעה נוספת ) תודה מראש שחר.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by Luffy,

דבר ראשון עדכון קטן: התחדשתי לי בליברטי 400W, ועכשיו אני חוזר אל נסיונות הOC שלי בחדווה ודיצה . השאלה שלי קשורה לאחת מתופעות הלוואי של הליברטי. מה שקרה זה שאני הייתי מאוד מודאג מהטמפרטורה במארז אחרי החלפת ספק, בגלל שהוא מכניס אוויר מתוך המארז (הספק הקודם היה מכניס ומוציא מחוץ למארז). מה שקרה בפועל - הספק הזה גם מקרר לי את המארז. עוד יותר. ועכשיו השאלה הדבילית: יכול להיגרם נזק מסויים, או ירידה ביעילות, אם המעבד שלי עובד על טמפרטורות נמוכות מאוד? אני מדבר על קריאה של 23 מעלות בזמן מנוחה מהדיודה. הליבות בערך 10 מעלות יותר כ"א. במאמץ מלא של כמה שעות זה אולי 15 מעלות יותר לכל ערך, לכל היותר. (זה משעשע ומסקרן אותי בו זמנית :s05:)

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  10. כולם מכירים את ה-NF-S12 החרישי, אבל קשה להמליץ עליו במקרים שיש צורך ב-CFM גבוה או הפרש לחץ גבוה (רדיאטורים, HSF וכו'). תוסיפו לזה מחיר גבוה ותמצאו שבהרבה מקרים אפשר פשוט "להחליש" מאוורר זול יותר ולקבל תוצאות קרובות (רובוקופ אולי יכול להבחין בהבדל בין 8dB ל-17dB, אני לא). ולפני שמעירים לי שתוספת של 9dB משמעה עוצמה חזקה פי 2.7 - אני יודע את זה. זה עדיין שקט בהרבה מהקולות שהבטן שלי עושה עכשיו. בכל מקרה, קבלו את NF-P12. במקום 7 להבים כמעט מאונכים למישור הזרימה יש לו 9 להבים כמעט מקבילים למישור שביחד כמעט מכסים את שטח המאוורר. מה זה נותן? לחץ. כשאתה צריך לדחוף/למשוך אוויר לתווך עם התנגדות גבוהה (=צפוף) כמו סנפירים של HS או רדיאטור, הסנפירים המאונכים של ה-S12 מתקשים לשכנע את הא…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by liran_h,

שלום יש מעבד פקסקוט 3 גיגה שיש לו בעית רעש (אינטל מקורי) אני רוצה המצלה להחלפת מאורר שיהיה שקט משהוא שיתן רעש כמו 2000 סיבובים של המאורר המקורי של אינטל (בזמן עבודה רגילה ללא מאמץ) כמו כן כרגע המעבד עובד קבוע על 5400 סיבובים לשניה והטפרטרות עומדות על 52 מעלות למעבד ו 37 מעלות ללוח האם שהוא AUSUS דגם p4c800 e dulex תודה מראש

• 15 תגובות
    • 822 צפיות
  12. ולמה אני צריך סבון ומים ??? והאם זה בכלל נייר זכוכית או משהו אחר ?

13. אהלן, ברשותי המחשב הנ"ל E2180 G31-S2L PDP Patriot CL5 800Mhz 500GB Seagate 32MB 7800GT AC Freezer 7 Pro לאחר מספר בדיקות אוברקלוק, הגעתי למהירות 3200 עם מתח 1.4 וזכרונות על 830 מהירות. המחשב עבר בדיקה של שעה שלמה במאמץ עם Orthos ולאחר מכן עוד 30 דקות של OCCT, והגיע למקסימום 60 מעלות. עכשיו, כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו שוב, הוא מתחיל קצת לפעול, לא רואים עדיין כלום על המסך, ואז הוא נכבה שוב מעצמו. אחרי 5 שניות בערך, הוא מדליק את עצמו שוב, כאשר אין אוברקלוק. למה לעזאזל זה קורה?! בתודה מראש חברים

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  14. היי כולם.. יש לי TT BigTyphoon בן יותר משנתיים שהתחיל להרעיש לאחרונה, הרעש בא מחיכוך של 2 קבוצות ה"זימים" שלו.. והדרך היחידה להפסיק אותו זמנית היא ע"י נענוע עדין של המאוורר.. עד שזה מתחיל שוב.. קיצור אני צריך קירור חדש.. הדרישות שלי הן: - כמה שיותר שקט, אם אפשר אז ברמה של הקירור שיש לי (לא שומעים את המאוורר כלל) - שיהיה ניתן להתקינו ללא פירוק לוח האם.. - שלא יהיה כבד כל כך (מה שיש לי עכשיו שוקל איזה יותר מ-800 גרם) כרגע המעבד שלי פועל במצב מנוחה על 42 ליבה אחת ו-46 ליבה שנייה. חשבתי על ה- AC Freezer 7 Pro איך הוא יחסית למה שיש לי? אם אפשר אז תציעו עוד כמה הצעות חוץ ממנו שמתאימים לדרישות ואני כבר אבחר.. תודה.

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  15. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של GIGABYTE 6600GT הנה קישור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2617 ולאתר של גיגהבייט: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm הכרטיס טוב בכללית והאם הוא טוב לאובר קלוק כי כתוב שיש לו קירור פאסיבי מה זה בכלל?

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  16. התחלתי לעשות OC לכרטיס דרך הקאטאליסט שמה בחרתי בAUTO TUNE, מה שהעלה את הכרטיס ל-690(ליבה) ו1110 בערך(לזיכרונות) ואחר כך המשכתי לעשות דרך ריבה טונר. מ723 בליבה מתחילות הבעיות. אני מקבל ב3DMARK ובכל משחק הודעת שגיאה של VPURECOVER . כרגע אני על 718 לליבה ו1151 לזיכרונות. הטמפרטורות נעות בד"כ בזמן מאמץ בין 50-55(55 לעיתים נדירות מאוד). אני עם קירור S1 ACCELERO ומאוורר 120MM מחובר אליו. הייתי רוצה לדעת, בעיקר ממישהו שיש לו את הכרטיס(יש לי של ספיר האדום הרגיל) האם יש אפשרות להגיע איכשהו ליותר. תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  17. שלום ותודה על הקריאה. מחר או בימים הקרובים אני הולך להתקין על כרטיס המסך שלי (ATI Radeon 1950x pro) גוף קירור של AC, ה accelero S1 rev 2, כמו כן קניתי את ה Turbo Module (סט המאווררים שאפשר לקנות בנפרד). השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוט על מהירות המאווררים (Turbo module) באמצעות תוכנה מסויימת ? תודה מראש על כל עזרה. http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=147 http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=139&data=1&disc=

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by maphisto,

לכל אלו שקונים AC3 באיזה 70 שקל לגרם הינה השוואה בין גריזים טרימים !!! לי יש כרגע DOW CORNING 340. מקצועי לתעשיה שעולה 70 שקל ל 350 גרם !! http://www.a1-electronics.co.uk/Heatsinks_Cases/Heatsinks2/HeatsinkPastes_Mar02_pg2.shtml אני לא רוצה להכנס פה לשיקולי טיב המוצר AC3 לדעתי הוא מעולה . כל העיניין שהוא לא שווה את התשלום הגבוהה מאד!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by zuzu89,

היי אני לא טוב בכל הדברים העלה של בניית דברים ...(אין לי כישרון) אבל אני רוצה לנסות מוד "פשוט" ... טוב אז הינה : הסבר : אני רוצה לעשות חלון עגול ... אין לי הרבה כסף להשקיע ... איזה חומרים אני צריך ואיזה כלי הכי יתאין לחתיכת עיגול .. (האם JIKSO יתאים ?). אני גם אוצה להפוך את הדלת של המארז לדלת צירית... אני יחבר שתי צירים ואני יחתוך את הברזלים הקטנים בשולי המארז שלא יפריעו.. על איזה חלקים אתם ממלצים לי להישתמש ? תודה

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  20. קניתי קירור מנחושת לזכרונות שלי קירור כזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ddrc-co הוא מגיע שבתוכו יש כאילו גומי לכול האורך גומי דביק כזה שידבק טוב לזכרוונת עכשיו מה אתם ממליצים להדביק אותו ככה סטנדרט כמו שהוא למרוח עליו משחה טרמית ואז להדביק , אולי להדביק אותו עם דבר טרמי (יש לי לא צריך לקנות) ? מכחה לטיפים שלכם תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  21. זה היה כתום .... זה היה יפה ... זה קרץ לעין ... עש לי מחשב פנטיום HT 3 478+ 512 זיכרון לוח אפ ASUS P4S800D יש לי רק מאורר אחד שמכניס אוויר למחשב (120) ה HD חמים במקצת (ללא מאמץ...) Sensor Properties: Temperatures: Motherboard 41 °C (106 °F) CPU 55 °C (131 °F) Aux 54 °C (129 °F) 5700 GPU 51 °C (124 °F) GPU Ambient 41 °C (106 °F) WDC WD800JB-00ETA0 43 °C (109 °F) WDC WD2500JS-00MVB1 44 °C (111 °F) Cooling Fans: מאורר של המעבד 1929 RPM מאורר של 120 בדיוק מעל ההמעבד בגוף 1520 RPM 1442 RPMמאו…

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  22. אפשר להוריד מהירות סיבוב במאורר Schyte S-flex 1200 To 800 RPM?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  23. נו טוב החלפתי 2 מאווררים והוספתי מאוורר וכולם של AeroCool X-Blaster The Heat Terminator 80MM ועדיין 57 בזמן עיבוד וידאו. מה שכן, הדיסקים הקשיחים יותר קרירים עוד עצות? משהוא להורדת הטמפרטורות? לסיכום: 1) יותר רעש 2) פחות כסף 3) לא השתנה - טמפרטורה יהודה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by idofr,

היייייי שוב קראתי את המדריך באתר והוא אומר לחתוך את הכבל כול 2 חוטים וקראתי מדריך אחר שאומר לחתוך כול 5 חוטים איך אתם חותכים??? ועוד משהו אמרו לי גם שאם מעגלים את הכבל צריך לשים לו סיכוך חדש בגלל שאז יש חוט על חוט ואין בניהם סיכוך זה נכון??

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by JeW BoY,

כאמור אני מחפש משהו להחליף את הקירור שהגיע לי עם הכ. מסך של GIGABYTE שמחזיק לי את הליבה של הכ.ס מסך על 63+- מעלות במצב מנוחה וגיע עד ל 80 בFEAR (מוזר שבBF2142 הוא לא עובר את ה 73, כך גם בHL EP1) הבעיה היא שבהרבה מקומות ראיתי שדווקא הכרטיס הזה של AGP לא נתמך על ידי הרבה קירורים סטרדנטים כך לדוגא ה Thermalright V-1 Ultra שקראתי עליו בביקורת http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/9/ (ורשמו שהוא כן נתמך למרות שהאתר אומר שהוא לא מכסה את הכול או משהו כזה http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_v1ultra.htm ) באתר גם יש את הקירור הV1 הקודם (לא דג האולטה) אבל איך שהבנתי הוא מגיע ללא היטסינקים לזכרונות אני צריך עזרה בקניה קישורים לאמצעי קירור בארץ ו…

• 9 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.