אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
פירקתי ספק ישן,וחשבתי לשים את המאוורר שלו על הכרטיס מסך. האם הקירור הזה יעזור או שלא שווה לשים אותו? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעתאם Stock HSF של מעבד בC2D יכול לעבוד בצורה שוטפת בטמפ' נמוכה (בהתחשב בכך שהמארז מקרר טוב מאוד) ובנוסף האם הוא מסוגל לעבוד תחת OC ? לאיזה טמפ' אני יכול לצפות בערך ? טמפ' חדר: 20 מעלות טמפ' צ'יפסט: 24 מעלות
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מאורר המארזשלי מכניס אויר למארז , האם הוא אמור לעשות את זה? האם לא יותר יעיל להוציא אויר?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני חושב ליקנות AMD 64.. אני צריך מאורר מתאים, עם ביצועים מירבים ורעש סביר... שלא יהיה ממש רועש, למשל כרגע אני על VOLCANO12+. הוא עושה רעש, אבל הרעש ניסבל, די סביר בישבילי. שאלה שלי היא האם מאוררים שמתאימים ל AMD XP יתאימו גם ל AMD 64 ? ואם אפשר תמליצו לי על מאוררים טובים ל 64, מאוררים שיעשו ביצועים טובים אבל בלי הרבה רעש (פחות או יותר כמו ה VOLCANO) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2156 (והוא כולל 3 מאווררים) בא עם מעבד AMD 4 ליבות + כרטיס מסך GT440 או GTS450 למחשב רב תכליתי (משחקים קלים+ הורדות סרטים וצפייה 720/1080 , אינטרנט ומעבד תמלילים) תודה .
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ויגביל/יקטין את ביצועיו ?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שמעתי באיזה פורום מודינג שאחד היוזרים אמר המעבד גם ככה פולט קרינה, מה אני צריך חלון שבכלל יחמיר את המצב זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
תראו עד אתמול המחשב שלי היה בטמפרטורות מאוד גבוהות לפני עשר דקות פתחתי תמארז שלי אחרי שנתיים שלא פתחתי אותו ופשוט ניקיתי תמארז ואת הפאן עכשיו אני השארתי תמארז שלי פתוח עשר דקות ופתחתי תמחשב והוספתי לזה מאוורר חיצוני משלי הוא במרחק עשר סניטמטר מהמארז מהחלק הפתוח עכשיו פתחתי תתוכנה Everest Home Edition וצילמתי תמונת מסך של הטמפרטורות שלי אני רוצה שתגידו לי האם הטמפרטורות הם בקנה מידה נכון ואם הם לא בקנה מידה נכון מה לעשות כדי שהם יהיו בקנה מידה נכון
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לוח 945PS3 גיגהביט (מפרט מחשב בצד). ב SYSTEM MEMORY MULTIPLIER שיניתי מ AUTO ל 2.66 ששינה את ה MHZ מ 667 ל-709. FSB OVERVOLTAGE CONTROL שיניתי מ 1.32500V ל 1.33125V ע"י העלאת 0.1VOLT משום מה יום אחרי שעשיתי את זה המחשב נכבה לי פעמיים בפתאומיות והטמפ' של המעבד היית 80 מעלות וירדה כל שנייה-2 במעלה עד ל 35. מה יש לכם להגיד?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן , כבר כתבתי כאן מספר פעמים על הבעיה שלי , ופשוט אני ממשיך לנסות לחשוב מה יכול להיות דפוק כבר :\ בכל אופן , רציתי לדעת האם יכול להיות שבגלל שהזכרון שלי הוא לא DDR400 אפשרי שהמעבד לא מסוגל לעבור את ה 165 FSB ? וכאילו הוא מגביל אותי ? האם יש קשר בין 2 הדברים ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי, אוקיי הבנתי שמוגן 2 הכי מומלץ האם לדעתכם המארז שלי מספיק גדול להכיל אותו? thermaltake soprano http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000bws.asp אני רוצה לקרר איתו Phenom II X2 550 דנדש. לא סגור לגמרי על לוח אם, אולי GA-MA770-DS3. העומק של המארז 210, ושל המוגן 130, מה שמשאיר רווח של 80 מ"מ.. מספיק גדול לא? תודה מראש ;D
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אם לדוגמא אני מחורר חורים במארז זה יבטל לי אחריות? או רק צביעה בלי חירור יבטל לי אחריות?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך מגם XFX GEFORCE 8800GTX שמתי לב שהכרטיס פולט חום בצורה אדירה....ומחמם את המארז בטרוף רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את הגוף קרור שלו לאחד יותר יעיל....אם בכלל יש כאלה.....?? ???
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
(ואם אתם יכולים בבקשה לפרסם טמפ' אמיתיות של פרסקוט עם הקירור הזה)
-
- 6 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום, הנייד שלי VOSTRO 3300 של דל עושה בעיות לאחרונה, הוא נכבה לא מעט במיוחד כשניסיתי לשחק בו פיפא, המחשב תמיד היה רותח אך הפעם זה גם מפריע לי לעבוד. אציין שהמחשב תחת אחריות דל , האם מומלץ לפתוח אותו ולהתעסק עם זה בעצמי או שזה כלול באחריות ועדיף לתת למומחים לטפל בזה? אציין שלעולם לא פתחתי מחשב נייד, ניקיתי אבק רק מהנייחים שהיו לי. תודה רבה, שי
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, בעבר עשיתי OC למעבד ישן שהיה לי ומשהו הגביל אותי בתהליך ועד היום אני לא יודע מה, לכן אני רוצה לחזור ולהוציא את המקסימום מהמערכת שלי אני רוצה כמה המלצות\טיפים לפני שאני מתחיל המפרט שלי הוא לוח אם p43-es3g מעבד E6500 @ 2.93GHz זיכרון- G.Skill 2gb 800mhz pc2-64000 F2-6400CL5S-2GBPQ כרטיס מסך-hd4770 לפי המידע פה יש משהו שאמור להגביל אותי אם אעשה OC למעבד?בנוסף ממליצים לעשות גם OC לכרטיס מסך או שבגלל שהוא ישן לא יהיה שום שיפור\הבדל?אני צריך גם המלצה לקירור אוויר למעבד בטווח מחירים סבירתודה. :*)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מומלץ לקרר ולנקות את הנייד עם הספריי הזה? "מנקה מגעים יבש"
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת האםהזיכרון של מושקין מהסדרה הכחולה PC3200 טוב ל- OC? האם הוא יכול לסגור 220 - 230 מג"ה בתיזמונים מקוריים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קניתי מאוורר של EVERCOOL, אין שם משחה טרמית. שכן שלי אמר לי שאני יכול למרוח גריז, האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מותר לראות סרט או לשמוע שירים בזמן שעושים בדיקה של BLEND בתוכנה ORTHOS ?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
שאלה לי אשאל: האם ישנה חנות בישראל, המוכרת את Silenator של Coolink או NH-U12P של Noctua? ??? חיפשתי ונברתי, אך לא מצאתי, ועקב כך אני שוקל להזמין מחו"ל... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה עם מארז שיש בו חלון, 2 מאווררים וקתודה כחולה. מן מודינג מוכן שכזה. עכשיו...אחד המאווררים היה מחובר באמצע החלון והוא מכניס אוויר, והשני - בגג של המארז (אין לי מושג איך לקרוא לזה) והוא מוציא אוויר. לפני כמה מצאתי לי איזה מאוורר במחשב הישן וחיברתי אותו מתחת לספק, כדי שיוציא אוויר. מהספק במחשב הישן הוצאתי עוד מאוורר... הטמפרטורות עכשיו (לפי AIDA32) - Motherboard - 35c CPU - 40c אני משתמש במחשב למשחקים, אינטרנט וסרטים ואני חושב להתחיל בקרוב לעשות אוברקלוקינג -בינתיים אני לומד 8) האם אני צריך לחבר איפשהו את המאוורר שאילתרתי או שאולי אני צריך לשנות את כיוון האוויר באחד המאווררים שלי או לחכות לאוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי את הזכרונות הללו ואני פשוט רוצה לנסות OC אבל פעם אחרונה שניסיתי אז המחשב נפל והייתי צריך לאפס את הביוס. רציתי לדעת לאיזה OC אנשים הגיעו איתם ואז לפי זה אולי אני אנסה את שלי. אני יודע שהרעיון בדרך כלל הוא לנסות ולהגביר קצת קצת את ה - OC אבל הייתי רוצה לדעת בבגדול למה הם מסוגלים.
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-