עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 אני לא עושה OC ,אולי בקטנה אבל לא יותר מזה. אז זה יעשה את העבודה?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  2. יש לי חבר שמעוניין בקירור מים לאוברקלוק, מדובר באדם שכסף הוא לא פקטור בשבילו, שכבר השקיע איזה 10K שקלים במחשב, שיש לו כבר מערכת מוכנת אוברקלוק, אבל רק צריך מערכת קירור מים פנימית, מישהו יכול להמליץ?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by YanivHZ,

שלום ! אני מחפש קירור טוב וכמה שיותר שקט למעבד Q6600 ושיכנס על לוח-אם P35-DQ6. תודה לכל העוזרים! יניב.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. היי יש לי את המפרט בצד E6300 +945P-S3) . אני רוצה לעשות OC למעבד אך אני לא יודע איך להגדיר את הביוס בצורה הכי טובה. יש איזה מדריך/מאמר/כתבה שמפרטת על כך? אם כן אני אשמח אם תשאירו לינק :) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by Optimus,

רוצה המלצה לגוף קירור למעבד pentium d בסביבות ה300 אפילו טיפה יותר תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  6. Started by zahi74,

מחפש לקנות קירור למעבד Q6600 תקציב 300 שקל שיתאים ל- O.C עד עכשיו היה לי ביג טיפון למעבד E6600 ורציתי משהו יותר טוב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. אפשר להגיע ל 3.4GHZ? או 3.2GHZ? חשוב לציין שאין לי מזגן בחדר של המחשב אז יכול ליהיות שזה בעיה? ואם בכל זאת אני יכול לעשות OC קטן,איפה אני עושה את זה ואיך? נכנס לביוס ועושה תוספת חשמל למעבד? ואם כן אז איך זה הולך כל זה? (לתרגם כיאילו חשמל לMHZ)

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  8. אהלן, אני רוצה להחליף את המעבד A64 3200 שלי בכפול ליבה. (סוקט 939) אני אקנה את 4200X2 או 3800X2 אבל הם מגיעים בלי קירור ואני צריך לדעת האם הקירור סטוק שלי יחזיק את כפולי הליבה או שצריך לקנות קירור? במידה וצריך קירור חדש, האם מוכרים בארץ רק את הקירור המקורי של המעבדים האלה? (אני מאמין שהוא יהיה זול יותר מאיזה קירור מיוחד) תודה.

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by din707b,

שלום לכולם, כרגע יש לי את המאוורר המקורי הוא עובד טוב אבל קצת מרעיש. אין בכוונתתי לעשות המהרהשל המעבד וכו'. פשוט מחפש מאוורר מתאים ושקט שיעשה את העבודה בשקט ושלא יהיה מהיקרים. תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by pain_killer12,

שלום, קיבלתי משחה טרמית ZALMAN ZM-STG1. רציתי לשאול איך היא מבחינת הקירור, מבחינת קלות המריחה וכו'? וקניתי את האינפיניטי האם אני צריך למרוח את המשחה גם על המעבד וגם בחלק התחתון של האינפיניטי (המרובע הזה שמתיישב על המעבד)? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 615 צפיות
  11. שלום לכולם כבר מחר אני מתכונן לקנות קירור למעבד E6600 כי המעבד שלי ממש רותח במנוחה מגיעה ל+55 ובמאמץ מגיעה ל+65 אז אני חייב לקנות קירור למעבד אז השאלה האם הקירור מתאים למעבד E6600 וגם בקירור זה אפשר לשנות מהירות RPM ידני .רגיל ב1600RPM ויכולה להגיע ל4300RPM אז כבר צריך לקנות מחר בתודה לעוזרים :) תנו חוות דעת על הקירור זה הנה האתר : :http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=TT-CL-P0086&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  12. שלום, מצורפות הטמפרטורות אצלי במצב מנוחה, במצב מאמץ כשאורתוס עובדת ובמצב מאמץ כש-TAT עובדת. האם אני יכול להמשיך OC או שלא כדאי ואני אגרום לנזק? המפרט שלי במקומו (צד ימין). קצת רקע: אני כרגע בבאס 350 ומכפלה 8 המחשב יציב מאוד אחרי בדיקה במשך 15 שעות של אורתוס. יש לציין שהטמפרטורות היו דומות כשהיתי בבאס 310 ומכפלה 9. המעבד כרגע במתח סטוק. בנוסף, החלפתי את המאוורר של האינפינטי ושמתי במקומו את אחד המאווררים מהמארז (120 מ"מ שזרק אויר בכיוון הספק). בקידמת המארז הוספתי 120 מ"מ S-FLEX. כל מאווררי המארז במצב נמוך אך כאשר אני מעביר אותם למצב גבוה ישנה ירידה של רק שתיים שלוש מעלות בטמפרטורה של המעבד והלוח. כאשר המארז פתוח ישנה ירידה של שתיים שלוש מעלות גם כן. האם אני יכול להמשיך ב O…

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  13. טוב אז ככה נראה לי שהמעבד שלי חם יחסית למעבד במצב מנוחה המעבד הוא P-4 3 ghz lga 775 ישן אבל אני מאוד מרוצה ממנו דווקא צירפתי שתי תמונות משתי תוכנות שונות.. ניקוי אבק לא ממש עזר אז כנראה שריענון המשחה יעזור אבל אם כבר אז עדיף לי להחליף מערכת כי המאוורר סטוק הזה עושה רעש יותר מדי ככה שאני רוצה להחליף למאוורר שקט יחסית אבל חשוב לי יותר הביצועים =] התקציב שלי הוא גג 150 ש"ח הבאסה זה שאין לי כסף כרגע ואם משהו יקרה למעבד אני אבוד תנו המלצות.. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. רציתי לוודא שכל הטמפרטורות בסדר. מפרט: מעבד: intel core 2 duo E6300 לוח אם:945P-S3 Gigabyte כרטיס מסך: leadtek geforce 7900GS http://www.2send.us/uploads/29a9066018.JPG עריכה: תמונה עם עוד תוכנות: http://www.2send.us/uploads/48b2bdf324.JPG

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by Zeev86,

יש לי מארז כזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=657 ובסך הכל מאוורר אחד מאחורה, והטמפ' שלי ממש גבוהות: מעבד מגיע עד ל58 וכרטיס מסך 70+ בימים חמים אלה כשאני מפעיל איזשהו משחק. אני ממש לא יודע איזה קרור לקנות, חשבתי על קירור מים + מאוורר נוסף מקדימה ושהנוכחי שלי יוציא את האוויר. אני צריך המלצות איזה קרור לבחור. תודה מראש לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  16. יש לי בעיה עם הטמפרטורה של לוח האם (מפרט מלא בצד), בהתחלה המחשב הגיב באיטיות והלוח היה מגיע ל55+ במנוחה, המאוררים שבאים סטוק הם (3 של 120, 2 מוצאים אחד מכניס, 80 למעלה מוציא), בהתחלה חשבתי שאולי הם לא מספיק חזקים אז רק פתחתי את הדלת, לא היה שינוי,הוספתי מאורר של 90 מקדימה ו80 בצד (סגרתי את הדלת) והיה שיפור, בביוס וכשהמחשב רק עולה הטמפ של הלוח היא בסביבות ה40, אחרי כ10 דקות הטמפ עולה (רק של הלוח, השאר נשאר קבוע) עד ל49, ובמאמץ עד ל 54 (נמדד עם אוורסטט) חשבתי להוסיף עוד שתי 120 (חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=17417 ) להוציא ולהשתמש באלה סטוק כדי להכניס (המאוררים שהוספתי ישנים אז הם מרעישים) השאלה שלי כמה זה יעוזר? א…

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  17. יש לי מחשב די ישן, ורציתי להתאמן עליו קצת לפני שאני יקנה בקרוב מחשב חדש. מפרט: P4 2000 - Northwood - Stock Cooling @ 3900RPM Albatron PX865PEC PRO 2X512MB Geil Value DDR 400MHZ CAS 2.5-3-3 Palit GeForce 3 Ti 200 TT 420W PSU Raidmax Scorpio 868 with 4x80mm Fans רציתי לעשות לעשות לו OC, בינתיים המהרתי את המעבד ל 2200, הטמפ' באיידל 35 ובמאמץ בקושי מגיע ל40 רציתי לקנות TT BigTyp VX 120, בחנויות רושמים שהוא מתאים לסוקט 478, ז"א שאני יוכל להשתמש בו גם במחשב הישן וגם בחדש בסקירה שקראתי - מצויין על הקופסא אחרת מישהו יכול להגיד לי מניסיון שהוא מתאים גם לסוקט 478, ככה שאני יקנה אותו בבטחה?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  18. הייי לכולם קניתי כ.מסך חדש EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 שנקנה בארה"ב.. אז ככה ידועה על החברה EVGA שמיצרת קירור חדשני בשם KO ACS3 עם מכסה מברזל שמקרר יותר אז למה אצלי הוא מתחממם במנוחה מגיע ל70 מעלות ובמאמץ מגיע ל80 מעלות עם KO ACS3 צריך להיות 40-50 מעלות מאוד מוזר המהירות של המאוור שלו 2700RPM 100% יש 4 מאוורים במארז לא מבין למה זה קורה תעזרו לי תודה לעוזרים דרך אגב המפרט שלי לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד:E6600 דיסק קשיח:‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ כ.מסך: EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 הערה לא נקנה בארץ אלה נקנה מארה"ב ספק כוח:‏TR2 Power W0101 550W Silent (24pin צורבDVD:‏DVD±RW LH-20A1P x20 Black‎ 3מאוורים: שני מאוורים 80MM אחד 12…

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  19. אני מחפש בלוק לכרטיס מסך למערכת קירור מים של Thermaltake (ביגווטר 745 אם זה משנה למישהו) שמותאם גם לכרטיס מסך X600XT של ATI וגם ל 8800GTS של נווידיה. קיים כזה דבר בכלל? http://thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0088/cl-w0088.asp זה טוב?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by Galit17,

המחשב שלי: e6600 מעבד 965 ds3 gigabyte לוח 8800640mb כרטיס מסך 4 giga זכרון -------------------------------------------------------------------------------- עשיתי OC למחשב בבאס הגעתי ל 350 ובמכפלה X9 וסיסטם ממורי מולטיפייר 2.0 כשאני מנגנת שירים במחשב הם זזים ממש לאט . וכשאני מבטלת את ה OC אז השיר זז חלק אני משתמשת בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER אגב גם הצבעים שמתנגנים יחד עם השיר זזים ממש לאט, וכשאני מקטינה את החלון הזה של השיר אז השיר מתנגן מהר . הרצתי את התוכנה OCCT הכל בסדר אין בעיות חום וכאלו גם בדקתי באוורסט ואין בעיות חום. כשאני מבטלת את ה OC המחשב חוזר להיות מהיר וכשאני עושה את ה OC השיר שוב מתנגן בקושי כזה. אני שמה תמונות של CPU-Z ושל הביוס שלי , הדבר היחיד ששיניתי ב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מכווה שזה מראה את הטמפ של הכרטיס > [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  22. אני לא בטוח אם בכל שאר המשחקים גם יש, אבל בזה רואים בבירור. יש לי 8800GTS 320MB ועשיתי לו OC לתדרים של GTX. אולי זה המעבד מגביל? או שהOC נכשל? (כל המפרט נמצא בצד).

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by alexo360,

אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות: 1.קראתי שאפשר לעשות עם כמה תוכנות אוברקלוק אוטומטי,זה טוב? 2.אם אפשר לעשות אוברקלוק אוטומטי אתם יכולים להביא לי תוכנה לleadtek geforce8800gts 640mb ותוכנה לq6600. 3.אני עוד לא החלטתי על איזה לוח אם לקחת,אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב שתומך בsli? עדיף מהחנות skypc.co.il 4.חבר שלי אמר לי שהוא קרא שלאנשים שעשו אוברקלוק המחשב לאט לאט נהרס בגלל שהאוברקלוק מפעיל את המחשב בהגדרות גבוהות מדי,זה נכון?

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  24. Started by natan805,

יש לי כרטיס מסך x1950p של powercolor שאני נוגע בו ביד הוא מאד חם האם ככה זה בכל כרטיסי ה x1950p ? כי ה 6800xt שהיה לי קודם היה פחות חם

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  25. היי לכולם יש לי 2 מאוורים אחד 80MM ושני 120MM כולם מסובבים באותו מהירות 1500RPM ונעזרתי בתכונה SpeedFan ולא עזר לי כלום גם לא נותן לי להגביר אז למישהו יש ת'התכונה אמינה וקלה פשוטה להפעיל ולהגביר ל3000RPM זה דחוף כי המחשב שלי רותח ממש כמו תנור וחפשתי בכול תכונות לא עזר לי כלום בתודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים