אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
כאמור, יש לי מעבד AXP 2000, כשהטמפרטורה שלו במאמץ עוברת את ה 60 מעלות. היום החליפו לי את הלוח באחריות (קבלים מפוצצים) ואמרו לי שכדאי לקחת את גוף הקירור הזה (שכולל מאוורר) ב-100 ש"ח: http://www.tr2tt.com/Products/coolers/m3.htm אני שואל, כי אני יכול להחזיר את ה MX440 שלי ולקבל עליו זיכוי של 100-150 ש"ח ולקחת משהו אחר. בחנות אמרו שאני אראה הבדל גדול בינו לבין גוף הקירור הנוכחי (של AMD) והטמפרטורות ירדו לסביבות ה-40 מעלות. בדיקה ב ZAP הראתה שהוא נמכר בארץ בסביבות ה 100 ש"ח (60 לרכיב + משלוח), כך שהמחיר נראה סביר. עשיתי גם חיפוש באינטרנט והביקורות עליו הן דיי חיוביות (ציון 8-8.5 מתוך 10). חיפוש באתר לא מצא המלצה (לטוב או לרע) לגבי הרכיב הנ"ל, אבל מישהו פירסם שאיתו הוא מגיע ל…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה Hardcano5 של TT, ואני עדיין לא בטוח. חיפשתי באינטרנט בחנויות בישראל וראיתי שרק פנדה מוכרים את ה-5 וזיג זג מוכרים את Hardcano7 בפחות מחיר, למה? מה ההבדל?
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם שווא לקנות VGA Heatpipe Cooler ZM80A-HP בשביל הRADEON 9500PRO. בגלל שהטמפרטורה שלו מאוד גבוהה , אפשר להישרף ממנו. הנה תמונות שלו: http://www.zalman.co.kr/english/product/zm80a-hp.htm
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
המאוררים הם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2516 אני לא עושה יותר מידי אוברקלוקים...ואין לי יותר מידי כסף....כדאי לי לקנות אותם?
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות את הבאנדל הזה של המאווררים + פאנל שליטה ? איך המאווררים האלה ? (80מ"מ) .. לפי האתר של תרמלטייק הם לא מרעישים כל כך ויש להם ביצוע יחסית טוב .. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2269
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, בניתי לי מפרט מחשב עם amd 2500 box . האם המאוור המקורי מספיק טוב, או שכדאי לי לקנות את ה tray ולהוסיף לו מאוור ? אם כדאי לקנות מאורר בנפרד, אז איזה ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הלוח והכל תומך ב133 כך שרק המעבד יומהר. מה סיכויי ההצלחה ? האם צריך לבדוק משהו לפני קניית המעבד (סדרה) ?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כמה עולה כזה דבר והאם זה מתאים לכל מאורר?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קירור מים פסיבית וחשבתי לשדרג אותה קצת ע"י הוספת רדיאטור ומאוורר ללופ. האם כדאי? \במידה וכן איזה אתם ממליצים? ומאיפה אני משיג כזה (ראיתי שיש רק בפנדה למרות שאם יש חנות מומלצת בחול - גם אפשר). תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שיש בו מעבד core i3-530. המעבד מודפס בטכנולוגיה של 32nm, מה שאומר שהוא מייצר פחות חום, ואני שוקל אולי לוותר על גוף הקירור הנוכחי שלי(Arctic Cooling - Alpine 11 Pro), ולעבור לגוף קירור פאסיבי לגמרי. מה דעתכם? האם הטמפרטורות ישארו כמו שהן עכשיו? במידה והן יעלו, האם הן יעלו משמעותית, או יעלו רק קצת, מה שאומר שזה עדיין בסדר? להלן הטמפרטורות שיש לי כרגע, בחודש נובמבר. (בחודש אוגוסט, בימים חמים מאד, במקומות שרשום עכשיו 41 או 42, יהיה רשום 46)
-
- 38 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אם כן, יש המלצות??.. מה דעתכם על: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=821&catcode=
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלי עובדים עכשיו ככה: 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) ואני יכול לשנות להם לככה: @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) לא מתוכנן OC. אבל הבנתי שכשהזיכרונות עובדים ב 533 אז זה תדר טבעי וזה יותר מהיר. האם כדי? אם כן, איך אני יכול לבדוק ביצועים לפני ואחרי?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
יש שמועות בזמן האחרון על המאוררים של אינטל שהם לא הכי מקררים את המעבד ויש תחליפים מה אתם אומרים זה נכון. ואם כן אז איזה מאוורר כדי לקנות
-
- 3 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום לכולם. מעניין אותי לדעת האם זה מומלץ שכל חלקי המחשב יהיו מחוץ למארז וככה לעבוד איתו(משחקים בעיקר) תודה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 866 ורציתי לדעת אם כדי לעשות OC? ואם כן איך?
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני יודע שזה כרטיס עם OC מוכן, אבל האם כדי ויש צורך לעשות OC נוסף כדי לעשות ביצועים טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 6600GT של XFX רציתי לדעת מה דעתכם האם כדי לי לעשות לו OC או לחקות עד שמשחקים יעבדו אצלי פחות טוב? ואם אני יכול לעשות OC טוב איתו
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, עשיתי בדיקה ב-3DMARK06 וקיבלתי רק 8250... (עם corsair450W,88GT 512MB,3GB RAM וכו'..) ראיתי שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק.. כל התוצאות שקיבלתי היו מעל 3600 ורק המעבד 1700...(יש לי לוח אם Abit IB9.. [ביוס לא מעודכן]) יש לי Intel E6300 1.86Ghz עם קירור סטוק של אינטל.. עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה S&M ומה שיצא זה שהטמפ' של המעבד במאמץ לא עוברת את ה-50 מעלות צלזיוס.(במנוחה הוא 40-43) עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לעשות OC למעבד בלי לפגוע בו ובלי שהטמפ' תיהיה גבוה מדי.. (אני לא רוצה OC כבד משהו קטן בתור התחלה.. מספיק לי מ-1.86 ל-2.00 או אפילו קצת יותר..) האם אפשר לעשות או שאני חייב להחליף קירור? והאם זה קשה להחליף קירור למעבד? אפשר לעשות את זה לבד או שזה מסובך?? תודה רבה, דני…
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 3 TI 200 של CREATIVE ןאני רוצה לעשות לו אובר-קלוק אני אצטרך קירור נוסף ? או משהו מיוחד ?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אנשים.. אז ככה יש לי מחשב די נחמד שהמפרט שלו הוא: מעבדi7 920 לוח ג'גהבייט X58 6GB זיכרון CL7 של Corsair במהירות של 1600 ספק Corsair 950 קירור למעבד Corsair (זה עם הרדיטור מים/ג'יל) 2 כרטיסי מסך HD5870 (גירסת רפרנס) שעובדים ב- crossfire מארז ANTEC1200 אף פעם לא עשיתי OC למערכת הזאת האם כדי? האם זה יתן לי הבדל באיכות המשחקים? מה אתם הייתם ממליצים?... אולי ביכלל לשדרג אותו וזהו?. ואם כן למה הייתם ממליצים להחליף?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך שבתמונה עכשיו רציתי לדעת אם שווה לשים מאוורר מתחת לכרטיס על מנת שיקרר אותו יותר או שזה לא יעזור?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של segate baracuda 7200 rpm. קניתי לו מין מאוורר כזה שמתלבש על אחד מכניסות ה-"5.25 והשאלה היא האם זה שווה את זה. הסיבה שאני שואל היא שהמאורר הזה (שהוא בעצם 3 מאוררים קטנים) מרעיש בצורה מחרידה. האם דיסק קשיח מסוג זה מתחמם בצורה שיכולה להפריע לי ובעצם אני צריך לקרר אותו.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-