עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Transfer,

P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 DIMM1: Elpida 512 MB PC3200 DDR SDRAM 400mhz DIMM2: Micron Tech. 512 MB PC2700 DDR SDRAM 333mhz R9800P 128mb. Cooler: ARCTIC ATI SIlencer 1 rev.2 ספק hec 400 לא פראייר בכלל מארז מאוורר פלוס טמפרטורות נמוכות 2944 3DMark 05 :\ אפשר לעשות פה משהו? מעבד אולי זכרון ואז לעשות ששניהם ירוצו על 400MHZ או לרדאון כי יש עליו קירור טוב

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. Started by קיפוד,

שלום לכולם הטמפ' של ה-HD שלי היא 62C איך אני יכול לקרר אותו המחשב הוא מחשב דיי חדש עם מאוורר לCPU ומאוורר שמוציא אויר המון תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dddddd,

איך משנים מהירות מאוור סטוק של מעבד E6400 הוא כרגע על 1960 איך שמים על מקס? יש לי לוח ABIT AWD9-MAX עם אפשר הסבר מפורט ללוח זה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  4. אם אני עושה אוברקלוק, ואין לי חיישן טמפ' על הכרטיס (או שיש והוא נעול איכשהו), זה יכול להיות מסוכן? ואיך בודקים יציבות לכרטיס בכללי? לא הבנתי מה זה "3 לופים של 3DMARK05" כמו שרשום במדריכים.. אין משהו כמו super pi רק לכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by oceans68,

ש לי Q6600 - עם קרור מקורי של אינטל בהמתנה היה כ 56-58 מעלות. במאמץ של רנדור 3DS MAX - הי עולה ל 71-72 מעלות. החלפתי קירור למעבד ל- Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro אבל משום מה הוא הטמפרטורה נשארה אותו הדבר ב"המתנה" ובמאמץ. המארז הוא מארז טוב של COPUCASE ויש לו מאוורררים טובים ואוורור טוב מסביב. אשמח לדעות המלצות.

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by oceans68,

יש לי Q6600 - עם אוורור אוריגינל של אינטל בהמתנה היה כ 56-58 מעלות. במאמץ של רנדור 3DS MAX - הי עולה ל 71-72 מעלות. החלפתי קירור למעבד ל- - Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro אבל משום מה הוא הטמפרטורה נשארה אותו הדבר ב"המתנה" ובמאמץ. המארז הוא מארז טוב של COPUCASE 019 ויש לו מאוורררים טובים ואוורור טוב מסביב. אשמח לדעות המלצות.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  7. שלום חברים! אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד (עניין של שבוע - שבועיים).. בנו לי פה אחלה מפרט ואני רוצה לדעת מה דעת המומחים פה לגבי "איך אני שומר על קירור ואוורור החומרה והמארז" זהו המפרט של המחשב: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5KC ¤1001 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 דיסק קשיח: WD3200YSוWestern Digital 320 ג'יגה 16 מגה בייט זכרון קאש http://skypc.co.il/pl_product~3200YS~7~0.htm זכרון: 2DDR2 2048MB 800MHZ CL4 xmsוCorsairו http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4~15~0.htm כרטיס מסך: BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 ספק: ENERMAX LIBERTY 500W E…

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by segev22,

הקירור הנ"ל ישב טוב על הלוח? הכוונה לשאלה אם הוא לא יגע בצלעות הקירור שעל הלוח או בהיט פייפס :s05: אם כן יש המלצות על קירור טוב אחר שלא יגע בצלעות?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. שלום לכולם מצטער על השאלה האידיוטית, אני פשוט חייב לוודא משהו. יש לי 2 מחשבים, אחד מהם עם מעבד פנטיום 4 1.6GHZ ואחד מהם עם מעבד AMD 2500 , השאלה שלי היא לגבי המאוורר שנמצא על גבי ההיטסינק שעל המעבד - איך אני יודע אם הוא מוציא אוויר או לא? המאוורר של המעבדים שלי נראה כך - האם מאוורר שנראה כך מוציא או מכניס אוויר? ומה לגבי הצורה הזאת - האם מאוורר שנראה כך מוציא או מכניס אוויר? בקיצור - האם כשאני מסתכל על המאוורר של המעבדים שלי - הוא צריך להיראות כמו בתמונה הראשונה או השניה?

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by xxdragonxx,

מה הטמפרטורה המומלצת במנוחה ובמאמץ?

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  11. הכותרת די ברורה, אבל אם לא אז אני מדבר על אתר שבו אנשים העלו את התוצאות שלהם עם החלקים שלהם ועם ההגדרות שהם כיוונו. זה דבר שדי יכול לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. יש לי שלושה מאווררים שאמורים להתחבר לתקע רגיל של החשמל(220V) בגודל של 8CM. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר את המאווררים האלה לצ'יפים האלה של הספק.. איפה שמחברים גם את הארד דיסק וכו'. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  13. הבנתי שיש תוכנות שאפשר איתם לשנות את הביוס של הכרטיס מסך ככה שהוא יקבל יותר מתח אז למה בעצם לעשות V-mod ולהרוס את האחריות???? בכל אופן ניסיתי עם איזו תוכנה להעתיק את הביוס של הכרטיס שלי 8600gt leadtek אבל זה לא זיהה את הכרטיס מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו ומדריך לאיך בדיוק לעשות את זה כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by xxdragonxx,

מה זה הטמפרטורה של המעבד היא 55 במנוחה והדביק כתבו שה Northood לא אמור לעבור את ה 45 במאמץ ואצלי זה 55 במנוחה!! החלפתי תמשחה הטרמית וזה לא עזר הוספתי עוד מאוורר למארז וזה גם לא עוזר מה אפשר עוד לעשות?? עזרה דחוףף

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by Andrey22,

יש לי את גרסת ה-AGP של PALIT וה-PCB שונה משאר החברות. כך נראה הכרטיס והקירור בכלל אינו מקרר את הזכרונות ואני לא עובר את ה-1500,בליבה אני מגיע רק ל560(אפילו פחות מ-PRO שעומד על 580). הטמ"פ סביב ה70-73 במשחקים כבדים.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by DiDiAs,

שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב, כאשר המארז הינו NZXT HUSH, לוח אם GA P35C DS3R ומעבד Q6600. יתכן OC קל בעתיד (עוד שנה או יותר). המטרה העיקרית היא קירור טוב של המעבד והכי חשוב הינו השקט. אח מגופי הקרור שבחרתי הינו Scythe Infinity אך הוא לא קיים בחנות (SkyPC). אני זקוק לחלופה אחרת טובה ושקטה במחיר המתאים (כמה שפחות יותר טוב) שיכנס למארז שבחרתי. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by zahi74,

לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by eozeri,

שלום לכם, ממש הלילה שידרגתי את המחשב שלי - לוח אם ASUS M2A HDMI, מעבד Athlon X2 4800. משום מה, המאורר של ה CPU נע בין 800 ל 900 סל"ד. מישהו יודע ממה נובעת תקלה כזו? כרגע ה CPU חי ב 60 מעלות בצל להלוח אם מראה קריאה של 42 מעלות... מה עושים? תודה, אייל

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. E6750 + Tuniq Tower + P5B DLX + Corsair XMS2 2GB - האם אני יכול להגיע איתו ל-3.5GHz או שהבאס 1333 מפריע לי?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  20. Started by HydroIT,

על המארז שלי יש מקום מובנה למאוורר, רק שהוא הגיע בלי מאוורר. משהו בסגנון של 73, אולי 74 מ"מ. הבעייה היא שלא מצאתי אף מאוורר בגודל כזה לקנייה בארץ - מצאתי כמה מיוחדים בחו"ל, אבל אני לא אזמין את זה מחו"ל. יש אולי מתאמים, או מקום שכן מוכר את זה ולא שמעתי עליו? (לא חיפשתי ביותר מדי חנויות). תודה!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. היה לי ביוס F10 ועדכנתי אותו ל-F11, עשיתי OC והגעתי ל-330X9 עם 1.35 CPU VCORE ה-F11 כלל לא עבד אצלי כמו שצריך, המחשב כל הזמן נכבה. החלטתי לעדכן ל-F12, אחרי העדכון הגעתי לתוצאה זהה, אבל כרגע יש לי בעיות לעלות בFSB אם אני מנסה לעלות מעל 335X9 המחשב נכבה ולא עולה וזה לא משנה כמה אני נותן לו ב-CPU VCORE. המחשב פשוט נכבה ואז מתקשה לעלות עד שהביוס מתאפס באופן אוטומטי. ניסיתי לרדת במכפלה ל-8, הגעתי ל-370X8 אבל הבעיה חוזרת ונשנה. הדבר החיובי כרגע שב335X9 הטמפרטורה במאמץ היא 55 מעלות ב-TAT. (ראוי לציין שב-F10 יכולתי להגיע ל-380X9 יציב) מישהו יודע ממה נובעת הבעיה? או שפשוט להחזיר ל-F10

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אחרי שבוע שעבדתי במהירות של 3000MHZ , הטמפ' התחילה לעלות לי על העצבים. (80 מעלות במאמץ ) החזרתי היום את המעבד למהירות סטוק, והטמפ' עומדת על 65 מעלות במאמץ! לא נראה לי שיש בעיה בסירקלוצייה במארז, מכוון שכול הרכיבים האחרים במחשב שלי מקוררים מעולה - כרטיס מסך לא עובר את ה 67 במאמץ, צ'יפסט 30 מעלות +-, וארדיסק 30-35. 65 במאמץ על מהירות סטוק + BT VX זה לא קצת מוגזם? :s05: ד"א בחדר שלי אין מזגן, רק בסלון.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by mega1234,

עכשיו רק נזכרתי לשאול אחרי שהזמנתי , אני חושב שראיתי איזה דיון שאמרו שהוא מתאים לPRO אבל אני לא יודע אם זה אומר שהוא גם מתאים לXT ?

• 14 תגובות
    • 727 צפיות
  24. אני מקווה שאני בפורום הנכון...לא מצאתי פורום יותר מתאים. בכל מקרה, איזה משפט נכון ? שניהם נכונים אולי? ולמה? 1)השוואת התוצאות של bemchmark המתאים לתחום השימוש בפועל במחשב, מאפשרת לקבל תמונה מדויקת על הביצועים של כלל המערכת כולל זיכרון והתקני קלט/פלט. 2)השוואת תוצאות CPUtime של bemchmark המתאים לתחום השימוש בפועל במחשב, מאפשר לקבל תמונה מדויקת על הביצועים. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by frogman,

התקנתי את ה 6600 והרבצתי לו אוברקלוק 45% בקושי . ויש לציין שצרך מתחים גבוהים למעבד .... גם הטמפ בכלל לא מצאו חן בעניי עם קירור blueorb fx אשמח לדעת מה עדיף ואם יש לכם נסיון עם אוברקלוק ל E6550 אז מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים