אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי 9600XT של סאפיר (דגם עם מהירויות שעון מואצות) הכרטיס הקודם שהיה לי (אותו דגם בדיוק) נשרף והוחלף במסגרת האחריות וקיבלתי את זה במקומו. עכשיו כשאני מנסה לעשות OC אפילו לא גדול במיוחד.. ישר יש ארטיפקטים ובעיות. כשאני מפעיל ATITool אז אחרי כמה שניות המהירויות מתחילות לרדת ולרדת במקום לעלות.. במהירויות סטוק אין לי איתו בעיות והוא עובר בנצ'ים טוב. אם זאת בעיה בכרטיס עצמו אז אין לי כבר מה לעשות כי נגמרה האחריות אבל חשבתי שאולי זאת בעיה בביוס שלו או משהו כזה שעוד אפשר לסדר אז באתי לשאול פה.. הנה כמה תמונות של הכרטיס והקירור שמורכב עליו (הכנה שלי): תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי את הכרטיס 4850 מחברת ספיר במנוחה הוא נמצא על 64 מעלות ובמאמץ( crysis)הוא מגיע ל- 100 מעלות, ואז המאוורר מתחיל לפעול ממש חזק(מנגנון כנראה) וזה ממש מעצבן. חיפשתי ב- CCC ולא מצאתי אפשרות לבטל את זה, זה אפשרי איכשהו? והאם הטמפרטורה הזו במאמץ תקינה?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה החלפתי לפני חצי שנה את המעבד, לאחר שהיתה לי את אותה הבעיה הביאו לי מעבד חדש עם כנפים של המאורר יותר עבות ויותר טובות. יש לי מעבד prescot פנטיום 4 3000 מגה הרץ המעבד שלי אמור להיות על בין 50 ל60 מעלות לפעמים הוא מתחמם מגיע לי ל68 מעלות 70 מעלות יש לי את התוכנה אברסט אני בודק דרכה וגם דרך הביוס במקרה כזה שהטמפרטורות עולות פתאום המקלדת לא רושמת לי את כל האותיות אני רושם משפט חצי מהמשפט לא רשום טוב ושומעים צליל "תיק" כזה פתחתי את המארז אני שם עליו לפעמים מאורר ביתי שיתקרר. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר של המעבד על אותה מהירות? כאילו אני רוצה שתמיד המאורר יהיה על 3000 סיבובים ומתי שצריך יותר שיעלה עכשיו המעבד שלי מסתובב על 4500 סיבובים כי הוא על 68…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, יש לאח שלי כונן קשיח של 250GB, המפרט של די חלש והקירור צולע, לכן רציתי לסדר לו קירור טוב לדיסק. על איזה קירור אתם ממליצים ואיזהאתם חושבים שהכי טוב??? בנתיים מה שראיתי זה הקירורים של EVERCOOL שנראים לי ממש טובים. איזה מהם הכי טוב? http://www.evercool.com.tw/products/hdac.htm http://www.evercool.com.tw/products/hd_f117.htm http://www.evercool.com.tw/products/shdc_e.htm ואולי יש משהו אחר יותר טוב בתקציב של עד 150 שקל?
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנת speed fan שבודקת לי טמפרטורות.. הטמפרטורות שהופיעו לי ב FAN 1 הם בסדר לפחות מה שאמרו לי.. בן 41 ל- 54 ובמקרים מסויימים 58 אבל לא יותר אמרו לי שעד 62 זה בסדר.. (יש לי מאוורר של הספק ושל המעבד..) התקנתי לפני כמה ימים HARD DISK נוסף אחד מתחת לשני.. ואז שמתי לב שה-HDO רושם לי: 52 מעלות מה זה אומר?? יש לציין שבין ה-HARD DISK הראשון והשני אין בכלל רווח (יש אולי חצי ס"מ, מכיוון שהכבל לא מספיק ארוך.). מה אתם אומרים? יש תמונה מצורפת.... עריכה מנהלתית: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי רק RPM של מאורר אחד FUN2...עכשיו א' אני לא יודע אם זה המאורר של המעבד או לוח האם...ב' רשום לי FUN1 וFUN3 ...והם מראים על 0 למה זה ככה?..אין משו שאני יכול לעושת כדי שהוא יראה לי את RPM שלהם?
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, בבקשה תעזרו לי למצוא ברגים ארוכים/גבוהים, אני רוצה לחבר מאוורר 140MM מקדימה והדרך היחידה היא עם ברגים ארוכים שמבריגים מחוץ למארז, לא מפנים. דוגמאות: השחורים מימין. הצלחתי למצוא ברגים כאלה רק במערכות קירור מים וכדומה. לא מצליח למצוא בנפרד. מישהו מכיר איפה אפשר לקנות/להזמין מחו"ל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי לוח מדגם GA-7VRXP VER 2.0 עם מעבד DURON 1000 הלוח שלי תומך עד XP 2400 יש לי מאוורר מעולה השאלה מה עדיף לקנות XP 2400 TRAY - 500 NIS XP 2100 BOX - 470 NIS XP 2200 BOX - 500 NIS XP 2200 TRAY - 450 NIS יש לי זיכרון 256M/266 אולי שווה להחליף ל FSB 400 בגדול הלוח תומך ב 333
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי חברה, המחשב שלי בן 3 כבר אם אני לא טועה, ועכשיו אחרי שהתפנה לי הרבה זמן התחלתי לשחק שוב. הבעיה היא שאני שם לב שהמחשב נוטה ממש להתחמם, בייחוד המעבד והכרטיס מסך. בדקתי טמפרטורות עם speccy בזמן משחק והן היו די גבוהות (מצורפת תמונה). פתחתי את המארז וניקיתי ממש בייסודיות, גם את הצלעות קירור של המאוורר וגם את הכרטיס מסך, והחלפתי משחה טרמית למעבד. (Arctic MX-4 אם זה משנה סוג המשחה) המאוורר של המעבד עובד וגם שלושת המאווררים של הכרטיס מסך עובדים. עדיין לא ראיתי הבדל, והטמפרטורות בערך אותו דבר.. המפרט שלי הוא Intel Core i5-4570 3.2GHz - קירור סטוק 8GB DDR3 1600MHz Gigabyte B85M-HD3 GTX 760 WindForce 3X OC Edition SilverStone 500…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לקוראים יש לי כרטיס מסך gainward 8600GT 1gb שמתי לב ב-everest שהוא רושם שהוא מפיק רק 70% מיכולת המאוורר האם זה נכון? האם ניתן להעלות את מהירות המאוורר כך שהוא יפיק את כל מאה האחוז ממנו? האם השליטה על המאוורר של הכרטיס מסך היא בביוס או שישנה תוכנה מסוימת? מצורפת תמונה אודה לכם על תשובתם, מורן [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום במהלך סיוריי באינטרנט ראיתי פרויקט של מישהו אוסטרי שבוא צבע את אחת מכרטיסיו אז החלטתי לעשות את אותו מוד וקניתי את אותו צבע אקריליק בידיוק!!!! בכל מיקרה שמתי שיכבה אחת הכל טוב ויפה עובד אחרי שהוע רציתי לעושת עוד שיכבה כי בקושי ראו אז את וכאשר חיברתי נידהמתי ליראות שהמסך נידלק ואני רואה כל מיני צבעים מוזרים ואז התחלתי לנקות את הכרטיס עם חומר חיטוי (שבוא כבר הישתמשתי) והורדתי את הרוב ועדיין זה לא עובד...... איזה באסה הכרטיס READON 9000 PRO הלך..... פיפן אז אני מישתמש בFX 5200 טוב ניראה מה יש לכם להציע... אחריות אין לי כי עוד קניתי את זה בארץ ואני באוסטרליה ניראה מה עוד
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בעע עד אתמול הייתי בטוח ש XP120+THUDERBLADE120MM זה ה-דבר... עכשיו אני לא יודע כלום מצאתי כמה גופי קירור בטווח מחירים הזה ואפילו פחות והם נראים ממש ענקיים (לא ש ה XP120 קטן...)... הנה כמה שמצאתי חוץ מה TR... Thermaltake Sonic Tower - גוף קירור פשוט עצום... הוא בכלל טוב חוץ מהרושם שהוא עושה? THERMALTAKE BIGTYPHOON - גם אחד ענקי... בט'רד אחר אמרו שהוא יותר טוב מ ה TR... נכון? COOLER MASTER Hyper 6 - עוד גוף קירור ענקי... הוא נראה דווקא טוב ובאיזה מקום הוא זכה בבחירת העורך... איך הוא? אם יש הצעות, דעות, הטרדות, שטויות וכו' אל תהססו לכתוב תודה D:
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים - ביקשתי זכרונות מאשקין וקיבלתי CEON. המוכר טוען כי המחיר הוא הפרש של בסביבות 80 שקל, כלומר לא משמעותי כל כך (לא משמעותי - מצד אחד עדיף מאשקין, מצד שני אם אני אבקש החזר זה לא יהיה לי כדאי כל כך)... הצעתי לו פיתרון אחר: שייתן לי מחיר טוב על קירור למעבד, אני מבחינתי אקנה קירור פסיבי לזכרונות במקום אחר (כי אין להם), ונסגור עניין. 1. האם קירור פסיבי לזכרונות (Copper של TT) יכול לתת לי ביצועים יותר טובים ממה שהיו יכולים להיות לי עם המאשקין? כי הזכרונות פועלים כרגע מצויין ב-840 (הם זכרונות 800), ועם קירור אני בטח אצליח לדחוף עוד. השאלה אם זה ביצועים מספיק טובים כדי לוותר על המאשקין. 2. הוא הציע לי קירור גז (big typhoon ו-ninja זה קירור גז?) של חברה בשם AVC, מד…
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה.. פרוייקט חנוכה\פסח שלי הולך להיות בניית מערכת קירור מיים כוללת (כרטיס מסך,מעבד ולוח אם , זכרונות והארדיסק באופציה) התוכנית שלי זה לבנות הכל (הככככל) חוץ מהמשאבה :] אולי מחר אני יעלה תוכניות הראשוניות שלי לwaterblocks אין לי ממש זמן כרגע אחת הבעיות המרכזיות שלי הן: המערכת תיהיה אטומה לגמריי (מן הסתם) .. אבל אני יצתרך לבנות שסתום כל שהוא כדי לרוקן ולהוסיף מיים, הכל פשוט וקל ,אבל.. הwater tank הולך לשבת על הריצפה של המארז וגודלו יהיה תלוי בכמות המקום שיהיה במארז :] הבעיה היא: כוח הכבידה.. הרדיאטור וה waterblocks יהיו יותר גבוהים מהמיכל מיים, ולכן בגע שפותחים תשסתום.. פוףףף הכל ישפריץ החוצה.. חשבתי לפתור תבעיה עי שסתום שיהיה מורכב בתוך צינור קטן ואז אני יחבר צ…
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם 7600gt. המארז שלי הוא Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case עם ביג טייפון. במארז יש רק מאוורר אחד של 120mm והביג טייפון חוסם אותו לגמרי. הכרטיס מסך מגיע לכמעט 70 מעלות במנוחה והוא קורס במשחקים. עכשיו רציתי לשאול מה האפשרויות שלי X_X? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
איך אני בודק אם הכרטיס באמת מגיע עם OC ? אם איזה תוכנה כי אני לא מבין כלום ב NVIDIA ובכל תוכנה אחרת זה מראה לי שבתאכלס אין לו OC הוא על 1800 MEMORY אבל בכל מקרה אני רוצה לוודא
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
Okay so, I installed my new ICEBERQ 4 on the card started overclocking.. the base Core clock is 200mhz, and the DDR is 333mhz anyways, I got as the core up to 225mhz and the DDR to 360mhz, and anywhere higher i go, i get artifacts... My geuss is that it's because my memory chips aren't cooled right.. my card has 8 DDR chips and the ICEBERQ only comes with 4 heatsinks, so what i did is put each heatsink on two DDR chips, which doens't really cover them completely.. :\ anyways... what next should i do ? is there any solution to my problem besides getting more heatsinks for the DDR ? anything to do with voltage and so on ?.. help me :>
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לאחר המעבר ממחשב הפנטיום עם הוויליאמט הזקן והרועש החלטתי לעבור למחשב עם מעבד AMD הרי המפרט: ATHLON 64 S939 3000 GIGABITE K8NF-9 NF4 S939 ADATA 512MB X2 PINE XFX 6600 128MB WD80 GB MAXTOR 40 GB HEC 425 המארז הוא מארז פשוט וזול עם חלון צד ומאוורר מואר בלדים כחולים הבעייה הרעש... יותר מידי!!! ציפיתי שהמעבר לAMD יהיה מוצלח גם בגלל השקט מסתבר שלא...הוא רועש גם שהוא לא מתאמץ מאוד מוזר... אגב יש לי הכנה למאוורר יותר גדול מהרגיל בצידי המארז נראה לי זה 120MM אבל לא בטוח... רציתי לשמוע על אמצעי קירור שקטים וזולים עד כמה שאפשר (תקציב אני לא אגביל אותכם אבל תשתדלו להזהר עם המחירים) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא. לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 66700 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מחפש קירור שתומך בכרטיס מסך 7600GS והוא יחסית שקט. התקציב הוא עד 150 ש"ח. יש העדפה לקירור אקטיבי, תודה. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 17:28:38 אף אחד לא יכול להמליץ לי על מאוורר???
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי. יש ברשותי LENOVO THINKCENTRE M58. ידוע לי שיש לו לפחות 3 מאווררים - אחד בספק, אחד למארז ואחד למעבד. אך האם יש מאוורר שמסתתר בקדמת המארז בין דופן המארז לבין מכסה הפלסטיק המגושם שנמצא בקדמת המארז??? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב לא משהו ואני רוצה לעשות לו OC ואני לא יודע איך... אז רציתי שמישהו שממש מבין יוכל לכתוב לי פה בבקשה מדריך מפורט מאוד..! יש לי יידע במחשבים אבל בביוס וכאלה אני לא ניגע בדרך כלל רק שאני מפרמט! מי שיכול לכתוב לי מדריך מפורט ממש טובאני אודה לו מאוד!!!!!
-
- 14 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.aoaforums.com/forum/hardware-hacking/35737-mod-your-6800gs-agp-ultra-extreme.html השימוש על אחריותכם בלבד!
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מאוורר חזק ל-axp barton 2500 שלא יהיה רועש מידי על מה אתם ממליצים? אני חשבתי אולי: CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler for AMD COOLERMASTER Aero 7+ VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP או כל מאוור אחר שאתם ממליצים אני מחפש את המאוור עים הביוצעים הכי טובים וגם שהוא לא יהיה יותר מידי רועש אין לי כל כך מיגבלה של כסף כמובן שאני לא הולך לקנות קירור מים אבל עד 250 - 300 זה בסדר תודה רבה מראש!!! :
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי (בעזרתם העדיבה של חברי הפורום הזה ,פורם השילוש הקדוש , ופורום מפרטים) מפרט מאוד מאוד חזק שבנוי למשחקים בעיקר וכמובן לאוברקלוק שייתן ערך מוסף לרכיבים ועוד המון עוצמה באוברקלוק , זה הולך ככה מעבד : INTEL CORE 2 DOU E6400 2MB CACHE (core type : allandale) tray deal + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : ASUS P5B DELUXE זיכרונות : G.SKILL PC6400 DDR II 800MHZ CL 5 כרטיס מסך : ATI RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2 צורב : LG H10/A ספק : ENERMAX LIBERTY 400W 20/24 PIN POWER SUPPLY דסיק קשיח : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250 GB 7200 RPM SATA II מארז : RAIDMAX SCORPIO 668 סטיק: LOGITECH WINGMAN ATTACK 3 כמה הסברים : פתחתי את הת'רד כאן ולא בפורום מפרטים מכייון שראיתי את IN…
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-