אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
המחשב במנוחה ככה שתיהם לא עושים משהו ד"א מה זה ה "CPU"? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
coolermaster V8 CPU Cooler כרגע יש לי קרור סטוק של המעבד בדקתי את הטמ, באמאץ במשך שעה מקסימום היה 50 מעלות. אני מעוניין לקנות את הקרור הזה וצריך את דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות משם הזמנה של הDD RBX + גריז דיאלקטרי שעולה שם 0.89$ ל5 גרם, שבארץ למצוא את זה זה סיפור... אני רוצה לדעת איך הולך המשלוח שלהם וכו'... תודה
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע מה לקנות ואיזה חברה.... אחד של 80 ואחד של 90 ושיהיו שקטים (אני חושב)
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד ימין כאן בצד, E8400 היה לי 3.6 שעשו לי כשקניתי את המחשב ועכשיו סתם בדקתי וזה חזר ל-3.0 והסתכלתי גם ב-EVERST ובכל מקום 3.0 למה זה קרה? איך אני מחזיר את זה ? עריכה : יכול להיות בגלל שהוספתי 2 זכרונות ? בכל מקרה, איך אני עושה אותו מחדש ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בבסיסו: 2.53 P4 , לוח אסוס P4T533-C/E - 1 ג'יגה זכרון RDRAM PC1066 רוצה להעלות את הביצועים של המעבד.... מישהו ניסה כבר עם הלוח/מעבד הזה ? לא מפחד על החומרה תרגישו חופשי להעלות הצעות !
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
בנסיבות כאלה ואחרות, נאלצתי לוותר על מאוורר אחד של ה - Noctua D15 בשל גודלו וכרגע הקירור הנ"ל עובר עם מאורר אחד. יש לי Corsair 350D שיש בחזית שלו מאוורר ומאחורה אחד. חשבתי להוסיף עוד שתי מאווררים בחלקו העליון ורציתי לשאול אם יש תאימות. אלו למשל יתאימו? http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12541 תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות את הלוח הבא: P5E64 WS Evolution את המעבד הבא: Intel C2Q Q9450 2.66GHZ ואת הזכרונות הבאים: OCZ DDR3 PC3-14400 Platinum Edition האם אוכל תאורטית להגיע לFSB450MHZ כך שכל השלושה יעבדו ביחס של 1:1?(לוח וזכרונות על 1800Mhz ומעבד על 3600Mhz) יש פוטנציאל סביר?
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום,בימים האחרונים אני משחק HL2 או כל משחק אחר שהוא דיי כבד,אני משחק HL2 ופתאום המחשב נתקע,אני משחק איזה שעה במשחק השני והופ נתקע עשיתי מניימייז שאני אחרי חצי שעה - שעה במשחק והטמפרטורה של המעבד הייתה 52,כשזה מגיע ל55 המחשב נתקע ככה זה תמיד קרה לי,אני חושב שהטמפרטורה גבוהה מדי,בדקתי לכרטיס באיזה משחק שיחקתי שעה הוא הגיע לטמפ' 60,כשאני משחק בHL2 אני חושב שהוא מגיע ליותר אז צריך כמה עצות לגבי פתירת החום יתר. יש לי מאורר אחד 80MM בנוסף אתם חושבים שסידור החוטים של הכבלים שיוצאים מהספק יעזרו? כי מה שהולך במארז זה גיהינום קניתי את הקליפסים השחורים האלה שיתפסו אותם יש לי ספריי לחץ אוויר ואני מנקה כל שבועיים עכשיו הוא נגמר לי מחר אני אלך לקנות חדש. יש עוד הצעות להורדת הטמפרטור…
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ככה היום עשיתי עדכון לBIOS אחרי כמה בעיות שהיו בדרך הוא עבר את זה בהצלחה והחזרתי את הOC שעשיתי מזמן.. אחרי בערך שעה המחשב התחיל לצפצף ובדקתי את הטמפ והיא הייתה 69~68 משהו שלא היה לי לפניכן.. עכשיו מדובר על AMD 2500 @ 2.2GHZ לוח אם של ABIT NF7S משום מה עלתה לי הטמפ כיביתי את המחשב ושמתי מולו את המאוורר שלי בחדר אחרי כזה דקות הדלקתי והטפמ ידרה ל51 ~50 שזה דיי טוב וסביר השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע כסף ולקנות קירור יותר טוב (לא קירור מים ו"מקרר" וכאלה דברים) יותר חשבתי בכיוון של מאורר יותר טוב מהמקורי אז איזה כדאי לי הפרמטרים הם : שקט ומקרר כמו שצריך אבל ממש חשוב שהוא שקט ושלא ישגע לי תשכל כמו איזה מקרר והאםפ בכלל כדאי ליי לקנות אחד כזה כי עליתי על זה שהמעבד …
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש AMD64 עם לוח MSI K8N, הרצתי PRIME95 למשך כמה שעות, הוא הגיע ל-35 מעלות באמצע היום ללא מזגן. הקריאה היא מהצג LCD על המארז. האם זה הגיוני ? איזה טמפרטורה מוצגת על המארז בד"כ ? כמה אמור להיות מנסיון של אחרים ? זה נראה לי נמוך מדי (טוב מדי מכדי להיות נכון...)
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין רדיאטור לקירור מים שאני מכין ורציתי להתייעץ איתכם בקשר לרדיאטורים. אני רוצה לדעת עד כמה משמעותי ההפרש בין 2 הרדיאטורים האלה: http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=2&cat=72&page=1 http://www.swiftnets.com/products/MCR220-qp.asp ועל הדרך, איך הביצועים של הרדיאטור הזה: http://www.alphacool.de/xt/product_info.php?products_id=713&cPath= תודה רבה לעוזרים! זה ממש ממש חשוב לי!!
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ספיר 9800PRO 256BIT ואני מחפש תוכנה לאובר קלוק משהו בסגנון של ATITOOL ואם אפשר לינק תודה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מעלה את התוצה שלי .... הנתונים נבדקו בתוכנת OCCT בטמפרטורה סביבתית של 32 מעלות (שרב היה לנו ביומיים האחרונים) בוצע מבחן ב SUPER?_PI ב 32MB רק חבל שלא צילמתי.... בכל מקרה אני אשמח אם יש מקום לשיפורים ולתגובות בכלל. (אינני) מעוניין להעלות עוד את התדר של המעבד) ;D[br]פורסם בתאריך: 19.05.2009 בשעה 12:24:20 למי ששכח או לא ידע הנה המארז שלי [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לא הצלחתי זה הגוף קירור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 תעזרו בבקשההה
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע 4 מאווררים של 120MM במארז... אני לא יודע כלכך איך לסדר אותם... כרגע זה ככה: מקדימה אחד STOCK שמכניס אוויר עם LED בדלת יש לי scyth slipstreem 1200RPM שמוציא אוויר, בתקרה יש לי אחד שמוציא אוויר גם STOCK (משום מה אני כמעט ולא מרגיש שהוא מוציא אוויר אם אני מניח תיד מעליו) ומאחורה עוד אחד שמוציא אוויר STOCK... יש אפשרות אולי לשחק איתם יותר טוב כדי להגיע לטמפרטורות יותר טובות? לפי מה שאני יודע הSLIPSTREEM הוא בעל הכי הרבה דחיפת אוויר שם אז אולי כדי לשנות לו תמקום למקום שהוא יהיה יותר יעיל מאשר מאוורר סטוק? תציעו לי הצעות וגם תכתבו מה לעשות אותו... מכניס או מוציא אוויר.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מע' מבוססת RDRAM 1066 ואני רוצה לדעת עד כמה זה אפשרי לחסוך כמה מאות שקלים, לקנות 4.2 במקום ה 2.53 שהתכוונתי לקנות, ולעשות לו אוברקלוק מיקרוסקופי של העלאת הFSB ב7-8 MHZ, יש לי מארז אנרמקס עם 4 מאווררים ואת הHSF הסטנדרטי שאני אקבל עם ה2.4, 1) האם מספיק רק לשנות את ההגדרה בביוס (ללא העלאת מתח)? 2) מדאיג אותי הנושא של הריסת כרטיסי הPCI & AGP ע"י העלאת הFSB, האם בלוח שאני אקנה (GB 8IHXP) יש נעילה של המהירות לכרטיסים אלה? 3) האם לוח האם מסוגל גם הוא להוסיף עוד 7-8 MHZ למהירות ללא תקלות? 4) -\\- לגבי מהירות הFSB של זיכרון ה1066
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הוא טוב מספיק או צריך לקחת משהו אחר ... החלקים שיהיו הם: gigabyte 7vax 256MB 333MHz Winbond AMD XP 2000 אני קונה ב PCHARDWARE האם הקירור שהם מביאים הוא מפיק טוב??? תודה רבה לעוזרים.... *** האם זה משנה איזה משחה טרמית אני ישים????
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המאוורר של הצ'יפסט שלי הוא הדבר היחידי שנשאר שעושה רעש אצלי, והוא עושה רעש יותר מכל המאווררים במארז על העוצמה הכי גבוהה שלהם ביחד, אז אני רוצה להחליף אותו לאחד פאסיבי. איך הזה של זלמן? (כחול כזה) הוא נראה במחיר דיי טוב, אבל הוא ישמור על הטמפ'? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום! לפני כמ הזמן המאורר של המעבד שלי הפסיק לעבוד ואני צריך לתת לו דחיפה קלה בשביל שהוא יתחיל להסתובב. ככה עשיתי עד היום. .. עכשיו לא משנה כמה אני אסובב את המאורר הוא בקושי יסתובב לבד, ואם כן לו מעל 1000-1500 סל"ד. זה מגיע למצב שכשאני משחק משחקים (לדוגמא SIMCITY4 - כן הי הלי התקף נוסטלגיה) הטמפרטורה של המעבד הגיע ל91 (!) מעלות והמשחק ממש קרטע. הטמפרטורה נלקחה ע"י הPROBE של אסוס. עכשיו אני רוצה לקנות HSF חדש: א. מכיוון שאני קונה מחשב חדש בקרוב אני מעדיף להשקיע כמה שפחות במחשב הנוכחי, ולכן עדיף את המאורר הזול ביותר שיעשה את העבודה. ב. לא יבוצע OC בכלל. הוא צריך לקרר את המעבד בסטוק (NORTHWOOD ב2400 מגה הרץ ו533 באס). ג. אעדיף שהוא יהיה כמה שיותר שקט. ד. המארז הוא די קטן כך …
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם הוא מיתחמם יותר מדיי המיפרט הוא : amd athlon 64 x2 4800 gigabyte ga-m55s-s3 wd wd2500aaks 250gb kingston ddr 2048mb (1024mbx2) 667mhz leadtek geforce 8800gts 320mb entrmax liberty 400w זה התוצאות שקיבלתי בEVEREST: http://www.2send.us/uploads/3563f52a92.JPG האם יש משהו חריג הכרטיס מסך לפי דעתי ממש חם 67 מעלות זה דיי הרבה וזה במנוחה
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
המאוורר של הכ.מסך הוא מה שגורם לבעיה בוודאות, הכ.מסך מתחמם יותר מדיי, עובר את ה100 מעלות ב IDLE ואז המחשב מכבה את עצמו כדי לא לשרוף את הכ.מסך, אני עכשיו עם מארז פתוח ומאווורר ביתי נושף עליו הכרטיס מסך הוא של Connect3d והוא גירסה שבאה עם קירור של Arctic Cooling כמו שניתן לראות כאן: http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850extreme.htm הוצאתי את המסילה של של המאוורר מההיטסינק, השפרצתי על המאוורר ליטר של ספריי מגעים כזה צבאי, וזה עזר לזמן מסויים ואז המאוורר חזר לקרטע שוב.. חשפתי את המדבקה שיש מעל המאוורר על מנת לשמן אותו, ואז נגלה לי "כביכול" עיגול פלסטיק כזה "שכביכול" אפשר להוריד, ניסיתי עם סכין להוריד וחפרתי בפלסטיק, אך ללא הועיל.. ואני עדיין עם הכ.מסך החם והבעייתי, מה ע…
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ככה Intel Pentium 1.7ghz ASUS P4V800X 256 MB DDR-SDRAM עכשיו ההעלתי את המ100 ל 110 הרצתי בדיקות יציבות הכל עובד תקין ניסיתי להעלות ל 111 והמחשב מתרסט בבדיקת יציבות בסופר פאי 16 MB אם יש למישהו ניסיון עם לוח\מעבד כזה ויכול לעזור לי אני ישמח תסתכלו בתמונות על ההגדרות של המחשב
-
- 8 תגובות
- 543 צפיות
-