אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אני עוד מעט קונה מחשב עם מעבד קונרו של אינטל 6300 עם כרטיס מסך ג'יפורס 8600GTS וזיכרון של קינגסטון 2 ג'יגה DDR2 איזה קירור אני צריך למעבד ואיזה לכרטיס מסך ואיזה לזיכרון או שמספיק לכל המארז וזהו?
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
יש לי מארז של ANTEC P180B דיסק קשיח אחד עובד על 54 והשני על 40 אז מה שאומר שאני צריך מאורר קידמי בשביל המארז אשמח להמלצה על אחד שקט ואני צריך עוד המלצה למאורר לכרטיס מסך במחשב של אחותי 6600 GT הוא מאד מרעיש הייתי רוצה להחליף אותו והייתי שמח לקבל המלצות. ;D
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
-
-
-
המערכת בימין שלכם האם זה טוב גם שהכרטיס מסך מגיע ל 70 במאמץ? האם זה נורמלי? האם המכפלהה היא 6 כמו בתמונה של הCPUZ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שאני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. אני בשנה האחרונה החלפתי כבר שלושה מאווררים לכרטיס מסך, תמיד בגלל אותה בעיה מעצבנת. הבעיה היא שהמאוורר מרעיש!!! וזה לא רעש של מאמץ או משהו בסגנון זה רעש של משהו מכני, כאילו המאורר נתקל במשהו בכל סיבוב שהוא עושה. וזה פשוט משגע אותי! לפני שנה החלפתי מאורר, זה הפסיק לכמה חודשים ואז זה שוב התחיל, החלפתי שוב, ושוב זה התחיל להרעיש. הפעם חשבתי להחליף למשהו יותר איכותי, אז החלפתי למאורר של zalman ואחרי חודשיים גם הוא התחיל להרעיש. אני פשוט לא מצליח לעבוד עם המחשב בצורה חלקה וזה משגע אותי. אני בדקתי את התושבת של המאורר וזה לא נראה שמשהו מפריע שם, אבל עדיין זה מרעיש. בבקשה תעזרו לי לפתור את העניין, אני משתגע.
-
- 2 תגובות
- 393 צפיות
-
-
המחיר לא משמעותי מבחינתי כאן, אלא השקט ומידת הקירור. הבנתי שבמקרה של x1950xt הקירור Accelero X2 לא תמיד מהווה בחירה טובה, כי התוצאות שהוא מספק תלויות באוורור הכללי של המארז. ונדמה לי שגם שמעתי על בעיות תאימות שלו עם הכרטיס הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מבחינת ההתקנה הפיזית וההברגות. אשמח לעצות.
-
- 12 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
התחדשתי ב88GTS יד שניה... בדקתי למה הוא מסוגל .. אלו התוצאות : 635/2000 לא נגעתי עדיין בVOLTAGE ... בLOAD מלא הוא על 65 מעלות מהירויות סטוק : (500/1600) אחוזי המהרה דיי טובים... למשהו יש נסיון עם המושא? ככה אני שומר עליו קריר ולא מרעיש *3dmark06 - 9600 על מעבד Opteron175
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה שכולם בודקים יציבות עם אורתוס, SNM, TAT אבל מה עם Prime95 הישנה והטובה ? ניסיתי את גרסא 25.2 והיא מאמצת יפה את 2 הליבות. למה PRIME95 כבר לא פופולרית ?
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה עשתי לה find max core ועזבתי את המחשב ואחותי יצאה לי מזה דרך מנהל המשימות ועכשיו אין לי את האפשרות הזאת היא צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה וגם גם כל האוברקלוק באפור ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה אבל זה לא עוזר מישהו יודע מה זה??
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? אם כן תנו קצת פרטים ועל איזה עיקרון זה עובד..
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שאני מנסה להריץ 8M מה יכולה להיות הסיבה, המחשב ב [מפרט]
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
חשבתי להמשיך את הת'רד הקודם אבל החלטתי פשוט לפתוח אחד יותר עדכני ויותר מדויק (לא עזרה...) http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=231784 שיפור של 130%... SuperPI 1M - 17.484
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש ליח את הכרטיס 5700 של NVIDIA והוא בקושי סוחב משחקים..אפילו OVERLORD הוא בקושי סוחב..אז חשבתי שאני יעשה לו איזה OC קטן בשביל OVERLORD..יש לי את התוכנה RIVATUNER ..מישהו יכול לעזור לי.. (יש לי קירור סטוק ואני לא מתכנן OC ענקי)
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1)אם אני רוצה לשעות OC לכל החלקים במחשב(זיכרון מעבד כרטיס מסך ולוח אם) אז אני צריך לקנות קירור לכל אחד מהם..? 2) מה יותר טוב מארז NZXT APOLLO או 6C28+קירור למעבד ARTIC FREZZING 7 PRO?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כל פעולה שנדרש מאצץ כדי לבצע אותה המאוור של המעבד עושה רק של מתכת כזה. מה צריך לעשות? לנקות אותו?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, עשיתי OC למעבד שלי (E6550 על GIGABYTE P965), ושמתי אותו על FSB של 400 לקבלת תדר של 2.8 (זכנונות 800MHZ על 1:1). נעלתי את תדר ה-PCI-EX על 100, והפעלתי את המחשב. בדקתי עם SUPER PI ובאמת ראיתי שיפור בביצועי המעבד, אך כשאני מפעיל משחקים ואת ה-3D MARK הביצועים יורדים באיזה 60%! יש לי 8800GTS של ALBATRON, בלי OC. איך אפשר לסדר את זה? נ.ב: כשהורדתי את ה-OC זה עבד כרגיל).
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך להחליט איזה גוף קירור אני מזמין. השיקולים שלי הם: צריך יכולת קירור טובה כמה שיותר(הולך לשמש ל-Core2 Quad) צריך להיות שקט. יש לי מחשב עם Zalman 7700AlCu עם קצב סיבוב מירבי. הייתי רוצה מאוור עם רמת רעש דומה. צריך לבוא ביחד עם מאוורר(לא כל מני הרכבות של חלקים שקונים בנפרד) קירור אוויר(לא רוצה צרות עם מים בתוך המחשב) אני לא יודע לאיזה גדלים ומשקלים הדברים האלה מגיעים, אבל זה צריך להיות משהו שלא ישבור את לוח האם אם מובילים את המחשב מורכב(גם לא בסיכוי קטן) מחיר הוא לא פרמטר משמעותי(אין לי בעיה לשלם אפילו עוד כמה מאות שקלים בשביל מוצר טוב, אבל רק אם הוא באמת טוב) בחירה טריוויאלית היא Zalman 7700Cu, כי אותו אני מכיר. השאלה היא האם אתם יכולים להמליץ על משהו בעל יכולת קירו…
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
?שלום לכולם... (כותרת) אני לא מרגיש שהם מוציאים אוויר בכלל... ניסיתי לשנות את המהירות בSPEEDFAN על אלה שמחוברים ללוח אם על מקסימום והם עדיין על 1100RPM הגיוני? מה אתם אומרים??
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המעבד 506 מהירות מקורית 2.66 MHZ כרגע על 3GHZ. Bus speed - 150 multipiler - 20X Rated FSB - 600 הזכרון הוא ג'יגה של Corsair במהירות של 667. הלוח הוא לוח פשוט של ג'יגהבייט 945GCMX - S2 במבחן מאמצים S&M קיבלתי מספר שגיאות בזמן בדיקה במהירות של 3GHZ קיבלתי שגיאת VGA Heating וגם שגיאות שבהן נאמר שה- thermal protection הופעל. כרגע המחשב עובד במהירות של 3GHZ בצורה יציבה האם אתם יכולים לעזור לי להגיע לOC גבוה ויציב יותר?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כא מדובר ללא האוברקלוק שעשיתי (בלי שום אוברקלוק הכל עובד מקורי) כל החומרה במחשב שלי הכל רותח ביגלל שהאוויר במארז לא מיתחלף כניראה טוב. יש לי 5 מאווררים במארז 2מקדימה בפאנל מכניסים, 1בצד בדלת המארז מכניס,2מאחורה מוציאים. ועדיין חם. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3200 AM2 כרטיס מסךPALIT GFORCE 7300GT SONIC 256 DDR3 המעבד במנוחה 47-50מעלות ובמאמץ עד65מעלות. הכרטיס מסך במנוחה 55מעלות ובמאמץ 63מעלות. ההרדיסק 40-45מעלות של WD. אם נוגעים במארז הוא ממש חם ואפילו מאוד!. אני כבר לא יודע מה לעשות אם אני פותח את הדלת של המארז אז כל החומרה מיתקררת באופן משמעותי. המארז ממוקם כמו בתמונה וזה המארז שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=270056.0;attach=87835;image מה…
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היום עשיתי אוברקלוק למעבד,זיכרון,וכרטיס מסך ולמהירות של PCIE המפרט: ATHLON 64 3200 AM2 K9NGM kingston 667MHZ 512*2 =1G palit geforce 7300GT sonic 256MB ddr3 התוצאות מעבד: לפני 2000MHZ אחרי 2400MHZ bus speed 240MHZ HT LINK 1190 MHZ זיכרון: 667MHZ אחרי 800MHZ כרטיס מסך מהירות ליבה 500MHZ אחרי 600MHZ מהירות זיכרון כרטיס מסך 500MHZ אחרי 600MHZ איך יצא בסדר? עשיתי את זה עם התוכנה של NVIDA בשם NTUNE התוכנה עושה אוברקלוק יש אפשרות לעשות אוטומטי ויש ידני והיא עושה גם למעבד כי ביוס אין לי אופציות לאוברקלוק. זה נחשב לבסדר?המערכת יציבה..
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני בונה מערכת חדשה לפי הפירוט הבא: מעבד: Q6600 קירור למעבד: AC7 (לבנתיים, כי יש לי אחד מיותר. סביר להניח שאשתמש בקירור מים אחרי שאתחיל להאיץ...) זיכרון:2 * DDR2 2048MB 800MHZ CL5וG.Skill מארז:Antec Performance One P180 ספק: עוד לא בחרתי אבל כנראה איזשהוא 600W דיסקים: 3*200GB SATA בחיבור RAID5 קודם כל, איזה מהלוחות אם הבאים יתמוך הכי טוב בהאצה ל 3.6 ויותר? ABIT IP35 PRO GAP35TDQ6 Gigabyte ASUS P5K-E ASUS P5KC אם יש לוח אחר במחיר של כ 1000 ש"ח שהוא טוב יותר, אשמח לשמוע. האם ה DDR2 2048MB 800MHZ CL4וG.Skill עדיף על ה CL5 כאשר מבצעים האצה? בנוסף, איזה ספק כדאי לקנות? ...ואנשים, אני רוצה להזמין כבר השבוע את החלקים, אז תעשו טובה ותנו פידבק...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקיצר הורדתי את התוכנה כי ראיתי שהיא הכי מומלצת .. הכרטיס שלי הוא עם קירור סטוק כרגע עוד מעט אני הולך לדואר ומביא את הVT700 של זלמן ומתקין אותו על הכרטיס במקום הקירור .. אז עכשיו הפעלתי את התוכנה והכל .. ישר לחצתי על לחפש את הזיכרון הכי גבוה זה הגיע לי מ720 ל850 בערך ופתאום ניהיו עיוותים ורעשים מוזרים כאלו והכל ניהיה מטושטש לי והמחשב עשה רעש אז כיביתי אותו וזה הגיע לטמפ' של 75 מעלות וזה עדיין המשיך לחפש את המקס' בקיצור מה צריך לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברים, יש לי תנור בחדר. אני מסתובב בבית וכשאני נכנס לחדר מכה בי גל חום. אז קדימה מומחים... הנה מה שאתם צריכים בשביל להביא לי עצות: המפרט שלי נמצא מימין. הטמפרטורות שלי כרגע הן: קצת תמונות... 1+2: מאווררים של המארז, דוחפים אוויר פנימה. 3: Big Typhoon VX מקרר את המעבד, דוחף אוויר החוצה. 4: מאוורר של ספק ה-Cooler Master, דוחף אוויר כלפי מטה לפנים המארז. 5: מאוורר של כרטיס המסך, דוחף אוויר כלפי מטה.
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-