עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמה מעלות צריך להיות למעבד E6400 וכמה מעלות צריך להיות כרטיס 1800GTO ?

2. Started by love-its-my-name,

מה הקירור למעבד הכייייייי טוב ושקט?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. בפעם הראשונה אני רוצה לעשות המהרה למעבדשלי כמה שניתן לנצל מהמערכת שלי והאם בכלל ניתן !!! המפרט שלי ........... Thermaltake Silent PurePower 470Watt : ספק amd 3000 64 bit 939 : מעבד Thermalright XP-120 : קירור למעבד msi k8n neo2 platinum idetion : לוח אם Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail : כרטיס מסך adata 1024 512x2 400 mhz : זיכרונות asus dvdrw : צורב lg cdrom x52 : סידירום Sunbeam Transformer: מארז logitech x 530 : רמקולים wd 160gb :דיסק קשיח Samsung SyncMaster 930B מסך איזה תוכנות אני צריך ואיזה נתונים צריך להביא לכם בשביל להתחיל הקירור שלי כולל מאוור 120 מ"מ והאם בכלל ההמהרה תעזור ותישפר את הביצועים של המחשבמשחה החליפו לי בחנות לפני שלושה חודשים בער…

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  4. Started by stingeR-,

אני מחפש מאורר 120MM בתקציב כמה שיותר זול(עדיף שלא יעבור את ה80 שקל) בעל הביצועים הטובים ביותר(אם אפשר לד כחול יוסיף כאן המון..)

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  5. ISGC FAN 12 כרגע רק בגודל 12מ"מ http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001430&id=C_00001431&name=ISGC+Fan+12&ov=n&ovid=&parent_cp= ביקורות http://overclockershq.com/index.php?option=com_content&view=article&id=362%3Athermaltake-isgc-fan-12-120mm-case-fan-review&catid=34%3Ahardware-reviews&Itemid=56&limitstart=1 http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=972 תהנו

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by elad76,

קיבלתי את ה6300 והטפרטורה שלי במנוחה לפי CORETEMP היא 53 בראשון 51 בשני הלוח אם DFI כשאני נוגע במחשב הוא קר מאוד..והביצועים של המעבד גם טובים.. אז מה קורה?

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by galCool,

שיהיה 120MM שיהיה שקט וזול ואם אפשר מהאתר SKY PC תדוה!

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by roma,

שלום רב! ברצני בצע אוברקלוק על הכרטיס שלי וכבר הזמנתי סינקים לזכרונות. שמתי לב שהקירור של הספייר קטן כזה ולא נראה לי שהוא מקרר טוב. יש מצב שאני יכול להחליף אותו במשהו יותר טוב? (כאילו האם אני יכול להחליף אותו?) אם כן אז במה והאם זה יתן לי לשחוט עוד איזה 40-50 MHZ? ראיתי כמה קירורים בPCH. אני מעדיף לקנות אצלהם כי יש לי עדיין זיכוי שם. ראיתי כמה:Thermaltake G4 VGA Copper Cooler ,Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler, Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler וגם את Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler הם טובים? איזה הכי טוב? תודה רבה מראש!!! נ.ב: כן, אני יודע, הגזמתי קצת עם השאלות

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני יודע מניסיון שהאביט NF7 מעולה ב OC, אבל הוא כבר לא קיים במלאי, רציתי לדעת אך ה S2 לאומתו ב OC ? מה ההבדלים ביניהם ? ובכמה ה NF7 פחות טוב מ ה DFI LAN PARTY NFORCE 2 ?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  10. Started by idan_soffer,

אני רוצה להוסיף למארז שלי נורות יפות כאלה כחולות או לא משנה איזה צבע מישהוא יודע מהיכן משיגים איפה קונים ?...... ????? תודה עידןןןןןןןן

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by nazgull,

טוב לאחר כמה שנים טובות החלטתי לנסות לעשות אוברקלוקינג בעזרתו האדיבה של dj electric להפתעתינו גילית שהמעבד פועל על 2400mhz! x8 multiplayer ולא מוכן לתת x10 גם אחרי עידכון ביוס,למישהו אולי יש רעיון מה מגביל אותו?...זה ממש מבאס לגלות שעבדתי על תדר כזה כל השנים כשהתדר האמיתי הוא 2667..... תודה לעוזרים GB P35-DS3L e6750 2 giga at 800mhz

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Pollik,

כותרת^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  13. המתח צריך להיות 1.65 ! מה שקורה אני רואה בתוכנה שהמתח קופץ 1.68 1.69 וחוזר ל 1.65 למה זה לא צריך להיות רק ב 1.65 ? מה שקרה לפני כמה שעות למחשב שלי זה שהתקנתי משהו והמחשב הפעיל את המחשב מחדש בלי שום סיבה הפעיל מחדש וזהו אני לא על OC מה יכול לגרום לבעיה הזאת ? יכול להיות שזה בעיה של מתח לזיכרון זה המתח שלי ! http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/323/ללא%20שם.JPG להעתיק לדפדפן !

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by Eviljelly,

איך עושים דבר כזה ? יש לי כמה ישנים שאני רוצה לחבר השאלה היא עם מה , אני מניח שדבק לא אפקטיבי כי הוא מנטרל את המגע בין הציפ להיטסינק ועלול להתלקח . אז עם מה כן ?

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  15. הייתי אוסף בולים פעם וכשקניתי את מעבד הAMD שלי אז עשיתי הברקה גאונית (ח"ח לעצמי) והרגתי שתי ציפורים במכה... המטרה: -מעבד AMD הגיע עם מדבקת אחריות יבואן עליו ולא נתן להשתמש במשחה טרמית ודי דפק את כל הקירור... מטרה- להעיף את המדבקה - העפת המדבקה וקריעתה תגרום לאיבוד אחריות... מעבד באוברקלוק...בלי אחריות...= לא טוב,או במילים אחרות: איך בRED ALERT 1 אמר סטאלין:"LOSING THE CHRONOSPHERE IS . . . NOT AN OPTION" טוב אז לא "ימחקו" אותכם אם לא תצליחו,אבל תרוויחו הרבה ! ! ! מטרה: -לאפשר למרוח משחה טרמית על המעבד ולשים מעליו היטסינק או בלוק מים ללא גורם חוסם חום באמצע (המדבקה). -לשמור על האחריות! אמצעים: מעבדX1 קומקום X1 טכניקה: לקוחה מעולם איסוף הבולים(שם במקום מעבד …

• 47 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. זה קשור לפורום הזה כי זה בשביל תיכנונים לקירור שאני אבנה בשבילו (אני מתכנן לקנות אחד בשבוע הבא כניראה). חרשתי את גוגל ומצאתי רק תמונות של החלק הקידמי שלו, אני צריך תמונות של החלק האחורי שלו. אם יש אותו למישהו והוא יכול לצלם אז גם יהיה מצויין תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by DrStyle,

יש לי לוח EP45-DS3 ואני לא מבין איך לעזעזאל אפשר לשים שם מאוורר? הנה תמונה .. לא מצאתי יותר גדולה http://skypc.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=39458 אין שם כלום שום מקום לחבר או משהו.. תודה

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  18. אני רוצה מערכת קירור מים בתקציב של עד 1500 ש"ח כולל משלוח, מכס, ולא יודע מה.... כולל הכול. המערכת תהיה לצ'יפסט ולמעבד. תושבת 775, רצוי מאוד שהבלוק למעבד יהיה מחברה שידועה כחברה שעושה מתאמים לתושבות חדשות... המארז יהיה ככל הנראה HAF 932... למעלה יש מקום לרדיאטור באורך שני מאווררים (מצטער על המושגים המפגרים, אני פשוט לא מומחה בתחום קירור המים...) וכמובן שיש אפשרות גם למיקום בגב במארז. תודה רבה לכולם!!! עריכה: אני לא יודע אם התקציב מאפשר את הדרישות... תוכלו לומר לי האם הוא מאפשר? ירדתי מהעניין... אפשר לנעול\למחוק.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  19. שוב מתנצל על השאלה הטיפשית... אם אני מסדר קירור מצוין למעבד עצמו, האם יש עדיין צורך במאווררים החיצוניים של המארז? ואם כן, איזה מאווררים מומלצים? (כמה שיותר שקטים...) תודה מראש, אוקיי אז המפרט הוא: שני מאווררים 12cm ואחד של 9cm (שלושתם הגיעו עם המארז Tsunami) לגבי תקציב אני דיי גמיש... כל עוד יהיה לי שקט המחיר לא ממש מפריע... שוב תודה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by mongoL---,

קניתי את ה- thermalright_xp-90 ( גוף קירור למעבד intel 2.4 ) בעבר היו לי בעיות של טמפ, התושבת הייתה שבורה ולכן במאמץ הטמפ הייתה מגיעה לכ- 90 מעלות, לאחר שהחלפתי תושבת בלוח אמ עם ה- מאוורר cpu האורגינל של intel הטמפ הייתה על 45-47 מעלות במנוחה ו- 55-58 במאמץ. אחרי שהרכבתי את ה- thermalright_xp-90 עם מאוורר 92 mm של vantec מדגם tornado (מאוד מרעיש ולא מומלץ למי שאוהב שקט ), הטמפ ירדה בזמן idle לכ- 44 מעלות ובמאמץ מגיע לכ- 46-47. ציפיתי להרבה יותר, זה מונע ממני לעשות oc למעבד וכו.. מה אפשר לעשות אם יש עדיין מה חוץ מלקנות גוף קירור אחר, אולי אפילו יש תוספות שיוכלו לעזור.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  21. שלום כולם היום קיבלתי מדחס של מקרר גדול כזה (הוא יותר גדול מה mach2 gt) שמחובר עליו בצרנת ראדיטור עצבני עם מאורר 200 מילמטר חתיכת הילקופטר עכשיו אני צריך ראש ? מאיזה חומר להכין אותו ? נחושת ? איך מעצבים אותו ? cnc ? איפה יש cnc בארץ שיעשה אז זה חינם או אפילו בעד תשלום סימלי ? איזה גז שמים במערכת כזותי ? ואיפה אני משיג אותו ? תודה לכולם http://www.vr-zone.com/?i=1227&s=1 אני עובד לפי המדריך הזה אם למישהו יש שאלות

• 62 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי מעבד E8400 על לוח P5Q על זכרונות של OCZ מהירות הזיכרונות 800 4גיגבייט.. רציתי לשאול אם הגדרתי כמו שצריך בביוס, לקראת המהרה אז העלתי תמונות.. תמונה ראושנה: http:// תמונה שניה: תמונה שלישית: מקווה שתראו מה שיניתי לפי התמונות.. תודה. ולילה טוב

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. הקירור עושה בעיות ואני לא מיתכוון להחליף כרטיס בזמן הקרוב...אז על איזה קירור אתם ממליצים לי..?! משו שיהיה טוב ולא יותר מ150-200 שקל!

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by coolmeen,

קירור המים ,המים המועברים דרך הרדיאטור כאשר יוצאים מהרדיאטור יוצאים ממנו קרים או שהברזל מתקרר? האם זה נועד שהמים יתקררו או הברזל עצמו אולי בשביל גם קירור המארז? מישהו יכול להסביר לי בבקשה את אופן הפעולה זה ממש פשוט אבל לא מבין את החלק הזה

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  25. שלום חברים מקווה שגם הפעם תעזרו לי [כמו תמיד ] אפשר לקבל טיפה הסבר על היחס cpu:dram מה זאת אומרת 1:1 1:2, 5:8, וכו'... תודה

• 4 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים