עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם ראיתי בעמודים ישנים של הפורום שמישהו הרכיב מערכת קירור גז... ואני נורא מעוניין גם כן להרכיב אחת אז מי שיכול להמליץ לי על המרכיבים שצריך ומאיפה אני יכול להשיג אותם וכו וכו בקיצרו את הכוללל תודה... :jump:

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  2. כפי שהסברתי בנושאים קודמים שפתחתי יש לי בעיה של חום במעבד והכרטיס מסך, לכן קודם כל אני כנראה יקנה את החלקים הללו: 879 קרור למעבד : THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 שנה. ¤ 252 3718 קירור כ. מסך- THERMALTAKE : THERMALTAKE DUO ORB : CL-G0102 שנה. ¤ 177 4294 שירותי מעבדה : ניקוי אבק + החלפת חומר תרמי AC MX-2 ¤ 53 4293 שירותי מעבדה : שעת תיקון / עבודה במעבדה ¤ 129 -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤611 השאלה שלי היא אם ימרחו לי חומר תרמי האם זה ישפיע מיידית על הקירור ואין צורך לקנות קירור חדש למעבד? עבור הכרטיס מסך זה לא שאלה בכלל, כי קראתי בפורומים ב…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by noambar,

עשיתי overclock למעבד שלי עם התוכנה Easytune5 של gigabyte (יש לי לוח אם k8n-pro sli) וכל פעם שאני מאתחל את המחשב זה חוזר למצב הקודם. איך אני יכול להשאיר את ה-overcloack אחרי שאני מאתחל את המחשב?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by netanel38121,

המפרט שלי לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX זיכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס מסך GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL קרור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ספק כוח SEASONIC M12II 500W עוד לא התחלתי לעשות שום דבר. יש לי קצת רקע בזה, בעבר עשיתי OC למעבד 6300. רק תגידו לי מה שונה בלוח אם הזה, יש שמה יותר מידי אפשרויות, ולא הייתי רוצה לגעת במשהו שאני לא אמור לגעת. תודה.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  5. שלום. יש לי מאוורר 120 מ"מ למארז של zalman f3 כניסה שלו - 3 פינים. יש לי לוח אם gigabyte ga-z87-hd3 שכל יציאות המאוווררים שלו הם של 4 פינים. איך אני יכול לחבר אותם? האם אני צריך מתאם מיוחד? אם כן, איזה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Bezos,

קניתי מחשב לפני כשנתיים, עובד יפה מאוד וכמעט ללא תקלות אך לאחרונה התחלתי לשים לב להערות המתריעות בפני התחממות יתר של המעבד. פתחתי את המארז וגיליתי את המעמד של גוף הקירור שבור בחלק אחד וסדוק בצידו השני. רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע כיצד ניתן להזמין את מעמד הפלסטיק בלבד כי הרי שאר גוף הקירור שלם ובמצב טוב. (כאשר שאלתי בKSP, שם קניתי את המחשב מלכתחילה, נאמר לי כי אין אפשרות להזמין בנפרד). תודה מראש D:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אם אני עושה אוברקלוקינג למעבד אינטל פנטיום 4 ויקרה משהו אז האחריות יכסה את זה?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. האם כדאי לקנות את כרטיס הזכרון הזה למטרות של OC? בכלל איך החברה ADATA בOC , אפשרי להגיע איתם לרמות גבוהות? ואני מבקש תשובות שהגיעו מעובדות ולא מה שאנשים חושבים אילו חברות של זיכרונות נמצאות מעל החברה ADATA ביחס לOC?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by Or ei,

היום או מחר אני הולך לעשות חיתוך במארז בנתיים אני עושה מאורר 1 של 120 מלמעלה חלון של 25X25 ס"מ בדלת רציתי לעשות חור לייד הלוח אם אבל חוץ מחשמל לא נראה לי שמשהו יעבור שם .... כדאי לי לעשות חור למאורר 120 למטה? אני לא רוצה שהוא ישאב את כל האבק ישר לתוך המחשב .... יש לכם עוד הצעות איך להתעלל במארז ? ;D

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בשעה טובה קניתי היום קירור לכרטיס המסך, את Thermalright V-1 שקיבל ביקורות טובות גם כאן באתר וגם באתרים אחרים. עכשיו נתקלתי בדילמה קטנה במהלך ההתקנה שלו וחשבתי שכדאי לשאול את המומחים כאן... אז ככה, הכרטיס שלי הוא רדיאון 9800 פרו והגוף קירור עצמו יושב עליו מצוין, הבעיה היא עם הזכרונות של הכרטיס, מי שמכיר את הגוף הזה יודע שהוא מגיע גם עם גופי קירור קטנים לזכרונות אך לא את כולם אפשר להתקין בגלל הגודל של הקירור עצמו, אז החברה צירפה מדבקות טרמיות כדי להדביק את הזכרונות הספציפיים האלו לגוף הקירור. על הכרטיס יש זכרונות משני הצדדים (4 בכל צד) כאשר את הזכרונות בצד התחתון (כלומר איפה שהמעבד) ניתן להדביק לגוף הקירור, למרות שהוא יכסה רק חצי מהזיכרון במקרה הטוב. את הזכרונות בצד העליון …

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by see4,

אוקי , יש לי את הלוח של DFI בעל צ'יפ-סט 975 , ומעבד C2D E6600 ES (תודות ל free_me_0 ) .... המערכת יציבה ב 3.4 כלומר 360 FSB , עכשיו בכל תדר מעל ל 360 המחשב מסרב לעשות BOOT , וזה בגלל תזמון ה TRFC ההדוק שהביוס מאלץ ... בגלל שאין אפשרות לשנות את זה דרך ה BIOS המשכתי ב OC דרך מערכת ההפעלה (XP 32) . ע"י MEMSET אילצתי תזמון של 35 במקום 28 , וע"י CLOCKGEN העליתי את ה FSB ....בנתיים המערכת יציבה ב 3.4 כלומר 378 FSB , מתח מעבד 1.3V עכשיו , טמפרטורה של גשר צפוני מגיעה ל 43 עם קירור של TT EXTREME SPIRIT II , מעבד בעומס מגיע ל 50 , אני ממשיך הלאה ...אשמח להערות תגובות .... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by GREED,

אני שוקל להחליף את הקירור לכרטיס הכרטיס הוא SAPPHIRE X800GTO pci-e התקציב באזור ה250 שקל איזה קירור הכי מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by DoroS,

אהלן , את המפרט אתם יכולים לראות בצד אני מוסיף תמונה של הטמפרטורות של המחשב בזמן מנוחה , אשמח לחוות דעה האם זה הגיוני ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  14. Started by shloogy,

היי ברשותי CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם P5QC מעוניין לבצע OC כשאני ניגש לבדוק את הטמפ' אני רואה הבדלים עצומים בין תכנה לתכנה: OCCT מראה 31 CORE TEMP מראה 44 והתכה של אסוס - 22 מה עושים?? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. אז ככה אני מעוניין לקנות קירור למעבד I7 סוקט 1366 אני מתכנן לעשות OC מקסימום עד 4.5GHZ תקציב של עד 250-300 ש"ח (: תעזרו לי בבקשה D: תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by bla7,

למישהו יש מושג אם יש להם תוכניות להוציא גירסה של יותר מ-350W?

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by MAOR,

אהלן חברים עכשיו שיש לי אפשרות לראות את המעלות של המעבד ושל הלוח אני רוצה לעשות OC למעבד אין לי מוסג איך - כי עד עכשיו רק התעסקתי במודניג למחשב SO אני צריך עזרה ממכם מה לעשות ? ואיך לעשות ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by The_Byter,

My crazy 9700pro : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=344933 some pix: I got a 80W TEC that is horny for the gpu..

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לא מצאתי את זה בפורום... כמה זה טמפרטורה נורמלית?... יש לי כרטיס 8800GT Palit Sonic ולפי EVEREST (מקורי לא סתם) יש בערך 58 מעלות בCrysis שהוא עובד על High וגם Very high כמה דברים... במנוחה יש בערך 45-50 והכרטיס כולל OC שווה לעשות לו OC קטן?... ב30-50?... ואם כן איזה תוכנה וכמה מעלות זה בסדר ולא נשרף (אני מכיר את ATITool) אולי יש משיהו אחר?...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. ערב טוב מה היכולות של סוניק טאור על פרסקוט בערך כמה מעלות?(עם ובלי מאוורר 80) מישהו בבקשה יכול להביא לי מידות ותמונות מדוייקות שלו? תודה ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by x-dude,

שלום לכולם הייתי רוצה קצת לשפר את הבצועים במחשב שלי,ממש קצת לא משהו שהמחשב יתחיל להתחמם רצח,אז ככה,אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם ה jumpers על הלוח-אם שלי,לפי המאמרים הרבים שקראתי פה אתם יכולים לסחוט מהמעבד עוד כמה Mhz טובים דרך הביוס,השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה? הדבר היחידי שאני יכול לעשות הוא לשנות את ה DRAM/CPU Speed/Frequency ב DRAM אני רק יכול לשנות מ 100Mhz ל 133Mhz וב CPU זה נמצא על HW/TRAP ואני יכול לשנות עד 10x אני חושב,אין לי מושג מה זה עושה. יש לי לוח-אם של SiS המודל שלו הוא ECS M935LR האם מישהו יודע איך אני יכול אולי להשיג את קבצי ה INF שלו ועדכון (אם יש בכלל) לביוס? ניסיתי דרך באתר של SiS אבל אני מתקשה למצוא שם אנא עיזרו לי תודה.

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by duk4u,

אני מקווה שאני בפורום הנכון. אז ככה בזמן האחרון אני משחק ב Doom3 והכרטיס עובר קצת את ה 70 מעלות. ואצלי מורכב בקר המאווררים HardCano 13 של thermaltake וכמובן מורכב חיישן על הכרטיס מסך שהוא - GIGABYTE GeForce 6800GT 256mb DDR3 - PCX - Retail עד כאן הכל בסדר אלא שבבקר ניתן לכוון מתי תישמע הרתעה שהחום עולה מעבר למה שהוגדר לו ע"י המשתמש. והמקסימום שאפשר להגדיר זה 70 מעלות לא יותר. אז בכל פעם שאני משחק לאחר מיספר דקות הבקר מתחיל לתת ציפצופים על מנת להרתיע. כי הכרטיס עובר במקצת את ה 70 מעלות (רצוני לציין שהכרטיס עובד עם קירור סטוק שמגיע עם הכרטיס). אז אין לי בעיה בקשר להתחממות של הכרטיס כי זה נורמאלי לכרטיס זה, אולם איך אני פותר את הבעייה שנוצרה?. האם להחליף את הקירור זאת הדרך ה…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ביז'ו המוס,

המחשב הוא של רועי שפי מעבד 3400+ קירור סטוק לוח אם DFI Lan party UT 250GB זיכרון גיגה ראם סמסונג TCCC 443 כרטיס מסך 6800GT של גיגה בייט ורמקולים travel sound no-cfw5300 ועכשיו נתן לתמונות לדבר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 49 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by andd,

הייתי עם OC למעבד ול RAM פתאום הכל התאפס לא משנה כמה אני מעלה ב BIOS, לא משנה איזה הגדרות אני שם (וניסיתי הכל) זה חוזר לSTOCK אחרי ריסט מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  25. Started by asilic,

יש לי את הוולקנו 6CU+ ונמאס לי ממנו הוא מרעיש מאוד ולא ניתן להשאיר את המחשב דולק בלילה עכשיו רציתי משהו שקט ויש 2 אופציות שאני צריך שתעזרו לי להחליט 1) החלפת מאוורר 60 ממ שיש על הוולקנו ב 60 ממ גנריק פחות רועש 31DBA לעומת 38 DBA שעל הוולקנו בכל אופן מה שרשום על הקופסא שלו 2)קניית היטסינק חדש לא יודע איזה רק שיהייה שקט ויעיל ולא יעלה על 100-150 שקל נואש לעזרה ??? ??? :saint: עזרו לי :saint:

• 6 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים