עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Amit_Alcobi,

עלתה בראשי מחשבה שכזאת... אולי במקום למצוא דרכים להשתיק את המחשב (העלתי נושא לא מזמן בפורום זה) אוציא את המחשב מהחדר... החלון של החדר שלי משקיף על מרפסת קטנה שלנו, חשבתי לקדוח בקיר להעביר כבלים רלוונתים לעמדת העבודה ואת המחשב אצמו להציב במרפסת. ברור שחשבתי על תיבה שבתוכה אני אשים את המחשב כדי שלא יירטב, אבל השאלה שלי באצם היא האם אין בעיה אחרת חוץ מגשם שיכולה לפגוע במחשב....

• 15 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by DisCus,

שלום אפשר לעשות OC לזיכרונות? אם כן, איך בדיוק? אשמח להסבר. אני מודע לכך שתרומתו של ה-OC במקרה הזה היא לא גדולה. תודה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by ATAG,

פרטים על המחשב : AMD XP 1700+ GIGABYTE 7VRXP ביוס F12 GIGABYTE RADEON 8500 275MHZ DIRECTX 9 256MB סמסונג 333MHZ התוצאה ב 3DMARK2001SE היא 8476 טמפ' מעבד: 48 מעבד 30 לוח טמפ' כרטיס מסך: 42 ============== אז ככה, ניסיתי לעשות OC והעלתי אותו מ 1.47 ל 1.54MHZ המחשב נתקע וקורס במשחקים וכשאני מריץ את ה3DMARK 2001SE היא נסגרת עוד בהתחלה! ולפעמים יש קריסה. לדעתי הבעיה באה מהגדרה בביוס, אני לא מצליח לפתור את הבעיה. למישהו יש נסיון בבעיה כזו? מה לעשות? תוצאות 3DMARK2001SE בלי OC הבעיה לדעתי בהגדרה בביוס כאן:

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by Vissor,

היי רציתי לדעת אם מישהו עשה OC לכרטיס מסך הזה ועד לאן אפשר למשוך אותו? הנתונים הראשונים: core clock: 513 shader clock:1188 memory clock:792 השתמשתי ב evga precision והגעתי ל core clock: 611 shader clock:1414 memory clock:895 השאלה עד לאן אפשר למשוך את זה בלי שהטמפרטורה תעלה משמעותית ובלי שהמחשב יקרוס... נתוני מחשב: dual core 2.8ghz kingstone 2gb asus p5ld enermax liberty 500W

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  5. Started by h@c,

המעבד הוא 2.8 prescott והוא מגיע לטמפ הזאת במאמץ, ללא מאמץ 55. המאווררים עובדים (אין מאוורר מיוחד ככה קיבלתי את המחשב) לא עשיתי O. האם זה נורמלי ככה? (הלוח זה asus p4p800טמפ שלו בין 45-55)

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  6. אני רוצה לשים אותו בצד מול ה4870 שלי באנטק 1200, יש לי שם כרגע SLIPSTREAM 1600RPM אני צריך המלצה למשהו הכי עוצמתי שאפשר - לא אכפת מהרעש. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by giloman,

לפני כמה ימים שאלתי איך להפעיל ספק בלי לוח אם וזה הצליח עכשיו נשאר לי רק הצינורות לקנות ולחבר וכל מוכן לשימוש ... ;D הטכנאי בחנות מחשבים השכונתיתי שלי (קניתי משם מאווררים לרדיאטור ) אמר לי שאני צריך להכניס קפיצים בתוך הצינורות כדי שהם לא יתקפלו ויחסמו את המים כך שלא יגיעו מים למעבד ולצ'יפסט ובזמן ממושך הם גם ידלפו ... האם צריך לשים קפיצים והאם אפשר לקנות כאלה לצינורות של אקווריום?

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by fx-57,

לבנדוד שלי יש את המעבד הזה עם לוח אם של ג'יגה בייט שאני כרגע לא זוכר את הדגם הספציפי שלו והוא מעוניין לעשות OC. כשהמחשב נדלק הטמפרטורה שלו היא 68 מעלות (זה הגיוני בכלל?) וכשהוא מתחיל להתאמץ הוא מגיע ל75 מעלות ונתקע כל הפעולות האלה קורות כשהמחשב בלי OC. מרחתי משחה טרמית רק באמצע של המעבד (איפה שיש את הנקודה הקטנה) ושמתי קירור טיפה יותר טוב מהסטוק אבל זה לא הולך איתו, מה אפשר לעשות כדי שיהיה OC מוצלח כמו שצריך בלי לדפוק את המעבד? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  9. אני מחפש פד דו צדדי להדבקת גופי קירור לזיכרונות

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by amirsource,

שלום לכולם,אני נימצא כרגע עם המחשב של אח שלי על 3.78GHZ המעבד הוא E8400 והזיכרון דיי מגביל אותי... הוא נימצא כרגע על תדר של 842MHZ אם אני לא טועה,והתדר המקורי שלו הוא 800, עכשיו האם OC לזיכרון יציל אותי מהמצב הזה?[= , ואם מישהו מכם יכול בבקשה להביא לי גם מדריך לעשות OC לזיכרון אני ממש יודה לו. תודה לעוזרים!.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  11. שלום, יש לי כרטיס מסך כזה : PINE XFX 5500 128MB לא משהו אני יודע אבל לא גיימר מטורף ואני לא משחק הרבה אז אני לא צריך יותר אבל בכל זאת חשבתי למה לא לשפר אותו קצת עכשיו אני לא ממש יודע הרבה על אוברקלוקינג אז פה אתם נכנסים לתמונה אני צריך שתתנו לי טיפים המלצות איך להתחיל מה להוסיף עם איזה תוכנה להשתמש תודה.

• 17 תגובות
    • 885 צפיות
  12. איזה קירור אחד מהשניים עם יכולת קירור יותר טובה למעבד שלי? Pentium 4 3.20GHz עשיתי אוברקלוק ושיניתי את התדר ל 3.52GHz 1. THERMALTAKE TMG A1 2. ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro תודה לעוזרים וחג שמח

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  13. מה אתם אומרים יש שיפור? http://www.upit.ws/picture.php?file=ce8213c6540cd.JPG ליפני.. http://www.img-il.com/my.php?file=vmlognttzw0e.jpg אחרי.. ויש עוד שיפור בונוס (%!! הינה עוד שיפור.. אם עוד OC אחרון.. http://www.img-il.com/my.php?file=0nuzigw3d1zn.jpg !! לאיזה רמה זה מגיע??? של איזה כרטיס.?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

אני רוצה לשנות את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך והמעבד. את של המעבד הבנתי שאפשר עם התוכנה speed fan. ועוד משהו: יש לי את הזלמן ZM-F3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3412 והוא מגיע עם שנאי שמשנה אוטומטית את מהירות המאאוור בהתאם לטמפרטורה, עכשיו החלפתי מקום למאוורר וכשאני מחבר את המאוורר ללוח אם עם השנאי הוא מפסיק לעבוד כלל, זה בגלל שכביכול אין צורך במאוורר או שיש בעיה בשנאי?

15. Started by or,

הכ.מסך בטמפ' של: הציפ-סט 50 הזיכון 44 זה בסדר?????????

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  16. כמו בכותרת, בא לי סתם לבצע אוברקלוק ורציתי לדעת אם הלוח שלי בכלל מתאים לזה.. פרטים על הלוח. http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NXP-SLI.htm

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by Tom3bar,

אהלן, כמו שציינתי יש לי את הR9800Pro, הגירסא שבא בלי ההיטסינק על הזיכרון.. כרגע (דיפולט) הכרטיס על Core : 378 Memory : 337.5 אני משתמש בדרייברים של אומגה. באיזה קצב לעלות את שניהם ? ובאיזה תוכנה לבדוק יציבות ? ומתי צריך ךהתחיל להעלות מתח? עוד משו אני צריך לדעת ? תודה רבה, תום.

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by doldol360,

1.האם כדי לעשות OC לכרטיס הנ"ל או שהשיפור בביצועים לא יהיה משמעותי? 2.מה הטמפרטורה המקסימלית שאפשר להגיע עם הכרטיס בלי לגרום נזק? 3.כשאני בודק את יציבות הOC לתת לכרטיס לעבוד על 100% של מאמץ? או שכדי לבדוק אותו על משהו יותר סביר כמו 75% כדי שאני יקבל אינדיקציה נכונה יותר לגבי טמפרטורות במאמץ? 4.שיפור של כמה נק' ב3D mark vantage יחשב טוב? תודה מראש לעונים. [br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 09:00:03 עדכון קטן, ניסיתי להתקין VANTAGE אבל זה כותב שצריך וויסטה אז אני יריץ את הבדיקות ב06

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  19. אני רוצה להדביק צלעות קירור על הצ'יפ של כרטיס המסך שברשותי ..... יש לי חומר טרמי אבל אני לא יודע מהם השלבים וכיצד לוודא שצלעות הקירור והמאוורר שעליהם ידבקו חזק לצ'יפ .... עזרה דחוף בבקשה....

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  20. לילה טוב וחג שמחי לאחי יש מעבד 2.6GHZ 478\1MB ולוח P4P800SE springdale קירור סטוק,החלטתי לבצע C@ למעבד ולכרטיס מסך טמ"פ בIDLE : כ40 מעלות טמ"פ בLOAD :כ46 מעלות ביצוע C@ של 20% דרך הביוס של הלוח 2.6GHZ@3.12GHZ טמ"פ IDLE : כ45~47 מעלות טמ"פ LOAD :כ51~53 מעלות 7600GS SONIC 1000@400 מהירות סטוק טמ"פ IDLE : כ44 מעלות טמ"פ LOAD : כ49~51 מעלות לאחר C@ של 1400@560 (7600GT Speed) טמ"פ IDLE : כ47 מעלות טמ"פ LOAD : כ50~54 מעלות בקרוב תוצאות 3DMARK 03\05\06 וPCMARK חוות דעתכם? (אני מודע שאפשר להוציא לו את המיץ עוד,כשיחליף את הקירור אטחן אותו עוד)

21. שלום לכולם רציתי לדעת פרטים על מעכרת קירור מים של THERMALTEK דגם BIGWATER 735. מה דעתכם על המערכת הזו שעולה היום 530 ש"ח. ואם יש למישהו ביקורת עליה. תודה..

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  22. ובאותה הזדמנות אני קונה בעוד חודש-חודשיים מקסימום מחשב ואני רוצה לעשות לו O\C ר-צ-ח-נ-י ולהגיע לבאס 250 ובחרתי בינתיים ברכיבים הבאים: EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 (A3) לוח אם AMD ATHLON XP 2100 + FAN מעבד Thermalright SLK-600/800 Extreme גוף קירור למעבד Winbond/Twinmos DDR 512MB 3200/400Mhz זיכרון פנימי Connect3D 9500/9700/9800 Pro 128Mb DDR כרטיס מסך Thermaltake Highest Xaser II 5000 Plus Chassis מארז Enermax 350W EG 365P VE ספק כוח יש איזה שינויים במפרט שאתם רוצים להציע לי? ואיזה סטפינג לקחת למעבד? אני גם מחפש מאורר שקט יותר (אני חושב שאני יכול להסתדר עם 30-40 דצ…

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by 0xIDE,

יש לי Ati HD4890 1024MB היום הורדתי את הCatalyst Control Center החדש וגם בישן היתה לי את אותה הבעיה אם אני לוחץ שם על Auto-Tune הוא עובר לי למסך הבא: אם אני לוחץ על Esc הוא יוצא מזה, כי שמתי לב שהוא באמת עושה משהו אבל במחשב הקודם הוא לא עשה ככה אז פחדתי שהוא פשוט יעלה הכל ויקרה לו משהו. כנ"ל לגבי Test Costum Clocks למרות שלא שיניתי אותם בכלל. מישהו?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  24. האם זה נורמלי? או שהמעבד חמים מידי? יש לי קירור TUNIQ TOWER + 2 מאווררים בתוך המארז.

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  25. המארז הוא CM690. מקדימה יש את המאורר שבא עם המארז, מאחורה יש 120MM של AC, למעלה 80MM של AC, ובצד יש 120MM שבא עם המארז. אני מתכונן להמהיר את המעבד + כרטיס מסך (ראו מפרט). חשוב לי מאוד מאוד שקט, לכן אקנה גם פאן באס : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811992004 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811999174&Tpk=ZALMAN%20MFC2 אני מחפש מאוררים שקטים שמכניסים הרבה אוויר, אני רגיש לרעש, אז בעזרת הפאן באס בלילה הוריד את מהירות המאווררים. חשוב לי שקט, והרבה אוויר. מה המלצותיכם? אפשרות לקנות בארה''ב או להזמין משם אם יהיה הבדל מחירים משתלם.

• 13 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים