אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כיצד ניתן לעשות O\C לסומה G4TI4200SE 64MB? האם ניתן רק דרך הוינדוס, או גם דרך הביוס? פשוט, אני קונה מסימלפטק מחשב, וממש אין לי סיבה לשלם 500 ש"ח על וינדוס בשביל O\C. אמרו לי שניתן לעשות דרך ביוס, חוץ מזה שדרך וינדוס, אחרי פירמוט צריך מחדש :-/ עזרה?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=5212 מה אתם מציעים לי לקנות ???
-
- 19 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ליבה עם NEWCATLE נחשבת החלשה ביותר לOC מבין הווינצסטר והאחרים (אני פשוט לא זוכר את השמות שלהם)?
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קניתי AC MX-1 ואני חושב שהיא מקולקלת זה יכול להיות שמשחה טרמית מתקלקלת??? המרקם שלה הוא לא כמו משחה רגילה היא נדבקת לעצמה יותר ולא נמרחת בקלות ככה היא אמורה להיות?? שמתי אותה עם FREEZER 64 והטמפ' של המעבד שלי זה בסביבות ה 50 והלוח אם 41 בערך זה הגיוני??? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איזה קירור אחד מהשניים עם יכולת קירור יותר טובה למעבד שלי? Pentium 4 3.20GHz עשיתי אוברקלוק ושיניתי את התדר ל 3.52GHz 1. THERMALTAKE TMG A1 2. ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק דרך המדריך באתר אבל זה לא עבד לי, לא היה לי שם Thermal Throttle(?) ואיזה משהו עם SPREAD, גם לא מצאתי שם תזמוני זכרון או באס. יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 ומעבד C2D E6600 2GB של ראם בתדר 800 וקירור SUNBEAM של TUNIQ ואני רוצה לעשות OC ל3000.
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך והמעבד. את של המעבד הבנתי שאפשר עם התוכנה speed fan. ועוד משהו: יש לי את הזלמן ZM-F3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3412 והוא מגיע עם שנאי שמשנה אוטומטית את מהירות המאאוור בהתאם לטמפרטורה, עכשיו החלפתי מקום למאוורר וכשאני מחבר את המאוורר ללוח אם עם השנאי הוא מפסיק לעבוד כלל, זה בגלל שכביכול אין צורך במאוורר או שיש בעיה בשנאי?
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הי, מקווה שזה לפה. לאחרונה אני עד לתופעה דיי מוזרה במחשב של ההורים שלי. לאחר שימוש בתוכנה מסוימת (אוטוקד) התצוגה "נכבית" והמחשב מציג אנלוג-דיגיטל, נראה שהמחשב מכניס את עצמו למצב שינה (בדקתי בהגדרות של צריכת חשמל, לא מסומן שם שהוא צריך לעשות את זה), עכשיו גם קרה שהוא לא הצליח להתעורר ממצב השינה שאליו הוא נכנס על דעת עצמו. המעבד הוא Intel E2140 2GB DDR2 מריץ ווינדוס 7 הום בייסיק אמור להספיק בשביל התוכנה הזאת. עשיתי בדיקת מאמץ עם PRIME95 ושמתי לב שהטמפ' של הליבות עולה בהדרגה עד ל 67 מעלות (להבנתי, הטמפ' המקסימלית היא 61~). בנוסף הבחנתי ב HW MONITOR שמהירות המאוורר "AUXFAN" היא 577RPM~. מה דעתכם? אפשר לדעת מי המאוורר האיטי לפי השם או שצריך לנתק אחד אחד? למה הטמפ' כ"כ גבוהה? י…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי נכון לעכשיו יש לי את המארז הזה מבית JSP H-550D http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=124 כרגע מחובר לדופן המארז מאוורר 120mm בדלת הPCI-E אני שוקל להחליף את דלת המארז לדלת עם מאוורר 250mm שיקרר לי את המערכת בצורה טובה יותר לאחר תוספת הדלת למארז הוא יראה כך http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153 האם התוספת הזו ב120ש"ח באמת משתלמת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הנה פיסת חדשות שעוד לא הגיע לאתר: חברת DANAMICS הדנית פיתחה מערכת קירור המשתמשת במתכת-נוזלית (!!!) ונקראת LM10 http://www.danamics.com/danamics-lm10.aspx בעיקרון מדובר בגוף-קירור למעבד אשר נראה שגוף-קירור פאסיבי הכולל HEATPIPES אבל באופן מפתיע אין בHEATPIPES שמן אלא מתכת נוזלית! בראש גוף הקירור מורכבת משאבה קטנה היוצרת סירקולציה של המתכת ולפי טענת החברה רמת הקירור גבוהה יותר משל קירור מים וגם חוסכת התעסקות עם צנרת וסכנת דליפות. גוף הקירור: משאבה:
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הנה הלינק לתוכנה... תהנו! ומנהלי הפורום... לדעתי זה יהיה נחמד אם תוסיפו את הקובץ למרכז ההורדות של hwzone כי הרבה ביקשו אותו
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הכותרת דיי מסבירת את הבעיה, אני רק ירחיב שיש לי לוח אם Epox 8k9a תודה.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מחפש ציור יחודי לצביעה על הצד של המארז... דברים בסיגנון של שקיעה מהממת, ציור פנטזיה מיוחד או ציורים פרנסיסקניים (בסיגנון מיכאלאנג'לו) או כל דבר מרשים וייחודי. חושבים שיש לכם תמונה שתשבה את עיניי? רוצה להיות ההשראה למודינג שלי? אני מחכה ללינקים
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הי יש לי AMD ATHLON XP 1700+ ורציתי לדעת אם הוא T BRED מבלי להוציא את המעבד ולהסתכל יש דרך אחרת לבדוק?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, המעבד שלי: Intel Pentium D 2.8GHz. עשיתי אוברקלוק דרך התוכנה SysTool והגעתי ל 3.2GHz עם קירור סטוק. לוח אם: Intel D975XBX. חלקים ישנים כמובן, ממליצים לי להמשיך? אני עם קירור סטוק ואני חושב שזה מסוכן קצת, הטמפרטורה עומדת על 51C... לפני היה 48C... מתח עומד על 1.2.
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לראשונה אני רואה איך הצ'יפסט נראה מאחורי הגוף קירור משום שהמאוורר המקורי של הצ'יפסט נדפק לי. ובכן הוצאתי את המאוורר ואני רואה מן מגן דק כזה על הצ'יפסט שבאמצע יש ריבוע קטן, עליו אני צריך למרוח את המשחה? האם עליי לקלף את הישן או משהו כזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מחפש קירור חדש וטוב למחשב בתקציב של 250+- אני מחפש משהוא עם צינורות כמו BT שי לוח על המעבד וצינורות שעולים לגוף עצמו ואני מעדיף שתהיה גישה מלאה ללוחית שעל המעבד כדי שאני יוכל לנקות שם!! חשבתי על BT אבל אני לא יודע אם הוא יכנס ואני מתלבט הרבה זמן!! אין אני יכול לבדוק אם BT יכנס למארז שלי??
-
- 23 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכם! לאחר הטיפול החודשי במחשב(ניקוי אבק, סידור חוטים, והחלפת מאוורר ספק) הטמפרטורות של המעבד עלו ב10 מעלות! הוא על 40 במאמץ של לשחק בקאונטר סרייק, ובמאמץ של COD4 הוא הגיע רק ל33 גג! לפני הטיפול החודש! מה שעשיתי פשוט פירקתי את המאוורר כדי לשאוב אבק מהצלעות קירור, ומארז הטמפ' גבוהות. חשבתי אולי לנסות לחדש משחה טרמית. מישהו יודע מה הבעיה ??? וגם המעלות של ההארדיסקים עלו מאוד, למרות שבכלל לא נגעתי באיזור שלהם! ??? ***עריכה*** הגיע ל 44 עכשיו בעבודה באינטרנט תודה מראש, אריאל
-
- 14 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, הצלחתי להעלות לו תדרים גם לזכרון ולמעבד: GPU Frequency : 518.4 MHz - [initial : 400 MHz] Memory Frequency GPU : 796.5 MHz - [initial : 666 MHz] מקור 400 -> עלה ל518 מקור 666 -> עלה ל796 מתחים אני לא רוצה להעלות. מישהו הגיע לתוצאות דומות?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי P4 1700 (שאר המפרט מפורט בקישור בצד) וטמפרטורת המנוחה שלו היא: מעבד48-50 לוח אם44-45 בקיצור רותח. אני מעוניין בקניית היסטינג אבל אני מודה שאני מפחד לגעת בכל העניינים שם אז... האם האחריות תבוטל אם אני יחליף לבד?? אני לא רוצה להזמין מאתר אז איך להזמין מהחנות שלי? גם שמתי לב שתקרת המארז שלי רותחת הייתי מת לשים שם מאוורר אבל כדי לקדוח צריך להוציא את כל הכרטיסים והכל ואין לי בכלל ניסיון עם זה, אין אפשרות שלא תידרוש את פינוי המארז?? או שפשוט לשים היסטינג טוב יותר בתודה מראש אייל.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
דבר ראשון יש לי מעבד של AMD 1800 ורציתי לשאול איך אני עושה אובר כלוק דבר שני מזהRAID ודבר שלישי יש לכם אולי מקודד לכרטיס TV כדאי שאני יוכל לראות הום סינימה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם בHTPC שלי המבוסס עם המעבד הנ"ל יש רעש עקב התחממות המעבד (המאוורר מסתובב מאוד מהר), אני מעוניין לרכוש גוף קירור חדש כאשר ההגבלה היא 10 ס"מ גובה וכמו כן שיהיה שקט. חשבתי על השוריקן של scythe מה דעתכם עליו? כמו כן אשמח לשמוע על אלטרנטיבות שיעמדו במגבלת הגובה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
פרטים על המחשב : AMD XP 1700+ GIGABYTE 7VRXP ביוס F12 GIGABYTE RADEON 8500 275MHZ DIRECTX 9 256MB סמסונג 333MHZ התוצאה ב 3DMARK2001SE היא 8476 טמפ' מעבד: 48 מעבד 30 לוח טמפ' כרטיס מסך: 42 ============== אז ככה, ניסיתי לעשות OC והעלתי אותו מ 1.47 ל 1.54MHZ המחשב נתקע וקורס במשחקים וכשאני מריץ את ה3DMARK 2001SE היא נסגרת עוד בהתחלה! ולפעמים יש קריסה. לדעתי הבעיה באה מהגדרה בביוס, אני לא מצליח לפתור את הבעיה. למישהו יש נסיון בבעיה כזו? מה לעשות? תוצאות 3DMARK2001SE בלי OC הבעיה לדעתי בהגדרה בביוס כאן:
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן קניה בקרוב של מחשב חדש, עם המארז Enermax Chakra 3052 (גם על סמך המלצה מהפורום). לדגם הספציפי שאני מתכוון לרכוש יש מאוורר אחד בלבד, בפאנל הצידי של המארז, וגודלו 25 ס"מ. אני רוצה להוסיף 2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחור, והבנתי שיש 2 סוגי מאווררים - כאלה שמכניסים אוויר וכאלה שמוציאים אוויר (ככה נאמר לי...) השאלה שלי היא מה למעשה ההבדל ביניהם בתרומה לקרור המערכת (כמובן שאחד מוציא והשני מכניס אוויר, אבל בשורה התחתונה למה מיועד כל סוג של מאוורר), וכמובן לדעת בבקשה מה אני צריך (אם בכלל לדעתכם, יש כאלה שטוענים שהמאוורר הצידי הענק מספיק טוב לבדו). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום...בימים הקרובים אני מקבל את הזלמן לכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת איך לשים את הגריז הטרמי ( שאני מקבל בחבילה) על הציפ. האם לשים על כללל הציפ השחור ( לא כמו במעבד שזה רק בחלק המתכתי והקטן)? איזה כמות למרוח? שכבה לבנה אחידה או שיכבה חצי שקופה? האם אפשר למרוח עם האצבעות? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-