עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by k22,

מרחתי משחה תרמית על הכרטיס מסך שלי לאחר כמה זמן אפשר לחבר אותו למחשב ולעבוד איתו ישר/שעה/יממה ???

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by boom,

יש לי AMD1700 0.13 עם קירור מקורי לוח ASUS A7N8X לפי הביוס- מעלות מעבד 70 מעלות לוח 30 לפי MBM 5 ולפי ASUS PROBE חום מעבד 35 +- ולוח 31+- יכול להיות בעיה בחיישנים? או בתוכנות?

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

??

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by danieln9,

שלום אחים שלי אני רוצה לעשות מודינג אני מבין בחומרה אבל עד היום לא יצא לי לעשות מודינג...... היה לי מארז ישן עכשיו קניתי חדש אבל כאשר קניתי אבא שלי (כמו תמיד) לא אוהב להוסיף כסף על שטויות ויש לי את המארז הבסיסי והטוב הזה עכשיו רציתי לישאול האם כאדיי לקנות דלת עם חלון ? ואז לעשות עבודה אישית ? כי גם לא ניראה לי שיש הרבה מקום מבפנים. מי שיכול להציע אני מקבל הכל אז תודה מראש דניאל נורמן

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  5. ברשותי מעבד אינטל, פנטיום 4 1700 MHZ... עכשיו כחלק משידרוג של המחשב שאני רוצה לעשות (הוספת זיכרון ואולי גם מאורר) החלטתי שאולי גם OC למעבד יהיה טוב... בממוצע הטמפ' שלי הם: מעבד: 35-36 לוח אם: 30-31 כרגע נתוני המחשב: מעבד ^^^ לוח אם ישן של FC 2 סטיקים של 128 DDR 400 MHZ שפועלים על 266 CAS 2 (הגג שהלוח תומך) ג'פורס 2 400MX (אולי גם לו ניתן איזה OC - לא יודע אבל אם כדאי בכלל) WD 40G 5400RPM ועוד הארד דיסק שאינו מחובר XP SP2 במחשב יש לי מאווררים: על המעבד בספק אחד קטנצי'ק ביותר בסוף אחד רגיל בהתחלה הטמפ' שלי לא ממש גבוהות... במיוחד מכיוון שאתמול בעזרת מכונה ניקיתי את המחשב ביסודיות רבה! רציתי לדעת אם אני אצליח לעשות OC טוב למעבד (נגיד עד ה2000 MHZ). מה דעתכם? כמובן שאני שואף …

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by who_Cares,

אני מתלבט איזה זיכרון לקחת. אני רוצה 512MB לOC ולא יודע מה כדאי. המערכת כנראה תהיה AXP2100+ NF7-SL VER 2.0. חשבתי בינתיים על CORSAIR, GEIL, MUSHKIN, TWINMOS. איזה זיכרון כדאי(בתקציב של עד 800-850 שקל +-)?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by le cat,

מממ... סליחה על הבורות... אבל מה תפקיד הסוויצ'ים והכפתורים והאורות שמוסיפים למחשב? למשל כאן ושם? תודה רבה!

8. קהילת HWZone שלום, רציתי את הדעה שלכם לגבי יכולות הקירור של המארז שלו ושל מערכת המים שלו. אני מתכנן OC קיצוני למעבד ולכרטיס מסך, אולי אפילו 2 כרטיסי מסך ב SLI. לאלו שלא מוכרים למארז, זהו מארז Kandalf LCS Black הכולל מערכת קירור מים עם רדיאטור גדול ו 3 מאוררי 12 ס"מ לרדיאטור. זהו סירטון שסוקר אותו וזה הנתונים שלו בדף הבית של TT : http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/Kandalf_lcs/vd4000bws.asp אשמח אם תביעו דעה כלפיו, לפי מה שאני הבנתי השקט שלו בא בחשבון על כוח הקירור הפוטנציאלי שלו. אני כנראה יעשה OC למעבד Q6600, על לוח אם 750i ולכרטיס גרפי עדיין לא בחרתי אחד. אשמח אם גם תעזרו לי לבחור כ. מסך בעל יכולות גבוהות מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן ב…

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by killerg,

שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם הוא מיתחמם יותר מדיי המיפרט הוא : amd athlon 64 x2 4800 gigabyte ga-m55s-s3 wd wd2500aaks 250gb kingston ddr 2048mb (1024mbx2) 667mhz leadtek geforce 8800gts 320mb entrmax liberty 400w זה התוצאות שקיבלתי בEVEREST: http://www.2send.us/uploads/3563f52a92.JPG האם יש משהו חריג הכרטיס מסך לפי דעתי ממש חם 67 מעלות זה דיי הרבה וזה במנוחה

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by Bentel,

בס"ד שלום לכל המומחים, אני לא מבין גדול, אבל מבדיקה שעשיתי בתוכנה CPU-Z, וגם מהאינדקציה שלי במחשקים, נראה שהמחשב הישן שלי עם הפנטיום 4 יותר "סוחב" מהחדש.... שניהם עם אותו כרטיס מסך זה נכון או שאני ממש לא בעניינים??

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  11. אז ככה הכרטיס מסך שלי מסוג asus 8200 ge force 3 ti 20 64 mega מהירות ליבה: 175 מהירות זיכרון: 400 אז לתוצאות לפני ההמהרה הצלחתי להגיע עם התוכנה 3dmark ל 7053 ואז העלתי את המהירות של הכרטיס ל ליבה ל204 זיכרון ל 483 וקיבלתי 7588 מעבר לזה הכרטיס גמגם ראוי לציין שההמהרה נעשתה ללא קרור נוסף אני מבקש תגובות ועצות להמהרה חזקה יותר נ.ב המהירות של המחשב אי אמ די 1900 7vrxp לוח אם 256 ddr 266 ואם אפשר כמה טיפים בביוס לגבי הכרטיס מסך

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  12. הורדתי את השבלונות שיש במאגר ההורדות של האתר אבל אני לא יודע איך לגזור אותן? איך אני גוזר אותך? גוזר את השחור? גוזר את הלבן? תעזרו לי בבקשה ד"א הדיון נערך אז תתעלמו מהתגובות בבקשה...

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

טוב, ראשית אומר שאין לי כווונה לקנות את אחד הדברים הללו, אבל שאלה, מה הקירור אוייר הטוב ביותר למעבד: ThermalRight SK-7 ZALMAN 7000CU אני התרשמתי מהעיצוב של ה7000 (ומהמחיר שלו...) ומהעובדה שהוא נותר תוצאות למרות שהמאורר כמעט חרישי אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  14. שלום לכולם,עשיתי אוברקלוק למעבד שלי הגעתי איתו ל230 FSB ו 3.220 מגה ארץ והטמפרטורה הגיעה ל 64 מעלות בבדיקת מאמץ. הנה התוצאות: http://www.zix.co.il/images/16757947626.JPG עכשיו השאלה שלי זה אם אני יכול למשיך לעלות FSB בלי כול חשש או שאם תיהיה היתחממות יתר יתכן סיכון למעבד?.. מי שיכול לעזור,תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  15. שלום , בפורום המליצו לי לנקות אבק לצורך הורדת טמפ' (הכרטיס על 90 מעלות בעבודה) עכשיו , איך עושים את זה? מוציאים את הכרטיס מסך מהמקום ואחר כך את המאוורר מהמקום ואת המאוורר שוטפים במים? או שפשוט שואב אבק עושה את העבודה? (בזהירות כמובן) או שאין ברירה , ומחשב הוא דבר רגיש.. צריך לעבור ס"מ אחר ס"מ עם טישו.. מה ממה שכתבתי נכון , יש אזהרות כלשהם לפני ניקוי אבק? תודה, אבי

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by JezpeRR,

אוקיי שלום לכולם ושבת שלום! עכשיו השאלה שלי היא ככה... לפני כמה זמן (הרבה זמן בעיקרון) התחלתי להתעניין באוברקלוק וכמו בכל דבר אם לא מנסים לא יודעים אז ניסיתי...לא ציפיתי להיות שיאן עם קירור לא ידוע (חברה לא ידועה) אבל בכל מקרה לו בשביל המעט (ובשביל הניסיון) ניסיתי לעשות ניסיתי להעלות את הבאס במעט (133 בסטוק) ל145 אני יודע זה קפיצה לפי מה שאני מבין אבל מה לעשות אני מתחיל גבוהה אוקיי לא הלך אמרתי לעצמי זה בטח המחשב הוא לא בנוי לאוברקלוק...עכשיו אפילו אם אני עושה למעבד והופך אותו כאילו ל-1900+ הוא לא עולה...(פשוט לא מגיע לווינדווס) עכשיו חשבתי למה זה?! הרי זה ל חום כי הטמפ לא בשמים!!! אפילו בסדר הייתי אומר...אז אולי בגללש המכפלה של נעולה 1:1 ?? יכול להיות? המחשב שלי הוא: Amd…

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  17. ההודעה הקודמת נמחקה הודעה חדשה - שיא מעלות של מעבד: טוב החלטתי אני חייב מאוור למעבד דחוף בבקשה המלצות אתם פשוט לא מאמינים מה היה החום של המעבד שלי היום נחשו 55? 60? 65? לא!!!! 74 מעלות !!!!. אתם נגנבים בהתחלהסתם לחצתי ctrl+alt+del כדאי לראות כמה העומס של המעבד, בדר"כ זה בערך 0-5 % אבל אצלי ללא שום תוכנית ברקע זה היה 60 אחוז !! לא האמנתי ולא הבנתי למה חשבתי מה זה יכול להיות, ואז חשבתי לבדוק את החום, פתאום אני פותח את התוכמה ורואה 74 מעלות (בדקתי בתוכנה הזאת שחכתי איך קוראים לה sidra נראה לי או משהו כזה). טוב בקיצור ראיתי את זה ישר כיביתי את המחשב. אחרי דקה הדלקתי עוד פעם את המחשב כדאי להיכנס לביוס לראות אם זה באמת חם כל-כך או שהתוכנה מזייפת אני נכנס לביוס ואני רואה 70 מ…

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  18. לאחר זמן לא מועט של חברות כאן באתר, החלטתי לבצע OC למעבד שלי. לא בצעתי אף שינוי למערכת הקירור הקיימת. העליתי את ה-FSB כרגע ל-120. המהירות עלתה ל-2.16G . מהירות הזכרונות עלתה אף היא. המערכת כרגע נראית יציבה לחלוטין. טמפרטורת מעבד 37-36 מעלות. במבחן burn in של Sandra שחזר על עצמו 5 פעמים הטמפרטורה עלתה ל-45 מעלות. מספר שאלות לי: 1. האם זה תקין להשאיר כך את המעבד קבוע על OC ללא כל סיכון - עם שמירה על מערכת יציבה? 2. מהו גבול הטמפרטורה המסוכנת למעבד? 3. האם כדאי להמשיך ולהמהיר את המעבד גם ל-FSB של 133 ? 4. האם ניתן להשאיר את המערכת כך ללא קירור נוסף? 5. האם יש צורך להעלות גם את ה-Vcore ? 6. האם העלאת המהירות שנוצרה של הזכרונות בטוחה להם? תודה רבה על המידע.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by DisCus,

שלום אפשר לעשות OC לזיכרונות? אם כן, איך בדיוק? אשמח להסבר. אני מודע לכך שתרומתו של ה-OC במקרה הזה היא לא גדולה. תודה

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by Vissor,

היי רציתי לדעת אם מישהו עשה OC לכרטיס מסך הזה ועד לאן אפשר למשוך אותו? הנתונים הראשונים: core clock: 513 shader clock:1188 memory clock:792 השתמשתי ב evga precision והגעתי ל core clock: 611 shader clock:1414 memory clock:895 השאלה עד לאן אפשר למשוך את זה בלי שהטמפרטורה תעלה משמעותית ובלי שהמחשב יקרוס... נתוני מחשב: dual core 2.8ghz kingstone 2gb asus p5ld enermax liberty 500W

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  21. יש לי שני חוטים שיוצאים מהמאוורר אדום וכחול ולפוטנציומטר יש 3 רגליים...

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by law89,

היי לוח אם שמגיע עם תדר 2133 אך תומך עד 2933. האם שינוי ל-2666 נחשב אוברקלוק או שאוברקלוק זה רק מעל מה שרשום שבלול אם תומך? מדובר בלוח אם של asus b460m

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  23. אני לא מבין זה משגע אותי..קניתי מחשב חדש לפני חודשיים כבר אז היו לו טמפ' מטורפות אבל השארתי את זה ככה.היום בכלל כבר אני יוצא מדעתי 76 מעלות בזמן מנוחה!! מה עשיתי לו?? ועוד עשיתי מחקר שלם על כיווני המאוורים במארז שלי וסידרתי שלושה מאוורים במיקומים הכי טובים..ועכשיו היום הוא היה בכלל על 50 מעלות פתאום התחיל לעלות ל76 וזה לא פעם ראשונה.. יש משהו דפוק במעבד?? ואני עוד עם התוכנה C2NGO שמורידה טמפ' בזמן מנוחה.. בכל מקרה בזמן מנוחה המעבד על 50-55 (מדגיש שזה עם התוכנה שהורידה 10-15 מעלות!) בזמן מאמץ 75-84! כשב84 הוא פשוט מכבה את המחשב..הצלחתי להמנע מלהגיע ל84 ע"י הוספת עוד מאוורר..ראוי לציין שהלוח אם שלי כל הזמן על33-37 מעלות! איך יש כאלה הפרשים?! דפקו אותי עם מעבד פגום?? והחימום…

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by KaKa,

אוקי אז ככה כשאני מגיע לאיזה 1650 mhz אני מקבל מסכים כחולים ,בדקתי מעלות והם בסביבות ה45, מה יכול להיות שעוצר את האוברקלוק? אני נוב אז תרחמו תודה רבה לעזורים

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול לעשות OC למעבד וגם לכרטיס מסך שלי כמובן בלי לשדרג למערכת קירור מתקדמת יותר. אז הנה המפרט שלי המחשב: Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12MB LGA775 EM64T CPU - ZALMAN INTEL DELUXE COOLER (ULTRA QUIET) ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX Intel Motherboard SUPER TALENT 8GB DDR2 800MHZ PC-6400 (4 X 2GB) Hitachi/WD 500GB 0A33437 SATA2 U300 7200rpm 16MB RoHSLG/SAMSUNG 22X DVD-RW DUAL LAYER W/LIGHTSCRIBE (PROMO ITEM) HD 4870 X 2 2GB 512BIT GDDR5 PCI EXPRESS 2.0 X16 VIDEO CARD6-CHANNEL DIGITAL SOUND ONBOARD 10/100/1000 Fast Ethernet Network Card (onboard) NZXT ALPHA MID-TOWER ATX CASE - ROSEWILL/NZXT 600 W…

• 9 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים