אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש קירור טוב למעבד 939 AMD 4800X2 אשמח לקבל כמה מילים על איכות הקירור
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.d-source.co.il/product.asp?SubCategoryID=647&ProductID=577 אם אני יוסיף בלוק קירור של מעבד זה יעבוד טוב או שאין טעם לקרר רק את המעבד ואפשר להשתמש במשאבת מים של אקווריום?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ודרך אגב, האם ה MX-1 Thermal Compound נחשבת למשחה ממש טובה?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך המלצה לגוף קירור למעבד שיתמודד טוב עם אבק וחום, משהו שלא ייסתם לי תוך כמה שבועות אם חודר אבק למארז. זה לא למטרת OC, אלא רק כדי לשמור על מעבד E6420 בטמפרטורה נורמלית בסביבה הבעייתית בה המחשב נמצא. משהו בסביבות ה 200-250 ש"ח. תודה
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הקירור הזה אני צריך אותו למעבד Q6600 ויש לי אפשרות להשיג אותו במחיר 150 שקל האם זה שווה??? תודה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש אנשים כאן אשר עושים LAPPING למעבד. דוגמא של LAPPING כאן: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=156774 בנוסף מה המקבילות הישראליות בנייר שיוף ל GRITTING המצוינים בתרד.
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע המעבד שלי רץ כך: תדר FSB: 375 @ תוספת 0.2V בביוס תדר DDR : 1125 CL 5.5.5.18 @ תוספת 0.4V בביוס תדר מעבד 3000 @ 1.375 בביוס. הנ"ל יציב ועובד תקין. מבחינת טמפ' במאמץ: 72-73 מעלות בערך ב-S&M@90% אני יודע שעם העלאת מתח ל-FSB לתוספת של 0.3V אני יכול להגיע בערך עד 400MHZ, שייתן לי יותר THROUGHPUT לכיוון המעבד. בנוסף אם אעלה את מתח הזכרונות עוד יותר, אפשרי להגיע גם ל-1200, אבל ללא קירור אקטיבי לזכרונות אני די חושש ממתחים גבוהים שם. אני יודע שעם העלאת מתח למעבד אני יכול להגיע ל-3.2G, בערך ב-1.45V, אבל אז המעבד רותח - 80 מעלות מאמץ (וזה עוד נבדק בלילה) ולכן אני לא בטוח לגבי המתחים הגבוהים האלה. עכשיו כמה שאלות לי למומחים: 1. על איזה תדר לשים דגש, על ה-FSB, ע…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם .. ציתי להתיעעץ איתכם לגבי כמה נושאים... האם אתם חושבים שמארז טוב עם קירור טוב למעבד ולהכל כמו למשל p150 +TT BIG typ שיוצא ביחדמשהו כמו 1100 שח על מארז +קירור +ספק עדיף על מארז פשוט עם עיצוב עדיף מהעיצוב הפשוט לדעתי של הP150 ועם קירור מים וספק לייברטי 400W? מהוא הסדר גודל של מערכת קירור מים למערכת שלמה? שאני לא יצטרך להוסיף אליה עוד מאווררים וכ"ו אם אני בוחר בקירור מים האם זה מפחית את הרעש של המחשב?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
טוב, התחלתי לאט לאט והעלתי כל פעם 60 עד 70MHZ, הרצתי בדיקה בS&M כדי לוודא שהכול בסדר והמשכתי עד לAMD 4200X2 2.2GHZ. שם עברתי מויסטה לXP כדי לראות ציון 3DMARK2005, ציפיתי לעליה של כמה עשרות נקודות ואם לא מאות והפלא ופלא! הציון של 9200 נקודות ירד ל7800! עד כמה תמוהה יכול להיות המחשב שלי?? חשוב לציין שהמעבד לא מגיע אפילו עם OC ל45 מעלות, ככה שאין לי מושג מה הסיבה. מה כדאי לי לעשות? מהו התדר של חריץ PCI-E? האם מדובר ב100MHZ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שמתי משחה טרמית לבנה על כרטיס 8600GT . עכשיו בסוף לא הסתדר לי והורדתי את המאוורר והחזרתי את הקירור הרגיל שהיה לי . בקיצור הכרטיס עכשיו עם המשחה הזו ואני לא יודע איך אני מוריד אותה כי חלק ממנה יבש .
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
-
חברים אני רק רוצה לספר לכם שהזזתי את המחשב מעמדת המחשב למטה בספרייה (ליד הרגליים) לשולחן בספרייה ליד המסך והכל צנח משמעותית! סתכלו על הקובץ המצורף: לא הצלחתי לרדת בלוח אם מה40 מעלות בכרטיס מסך לא הצלחתי לרדת מ60 (שמתי את המאוורר שלו קבוע על 85%). והמעבדים עובדים על 30 מעלות שזה יפה מאוד!!! רק רציתי ליידע אתכם ...ונראה לי גם שאני אחשוב על אוברקלוק קטן למעבד ולכרטיס מסך מאחר שאני יודע שהם יכולים לעבוד בלפחות 10 מעלות יותר (כך הם עבדו חודשיים מאז שקניתי את המחשב). [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הוצאתי ים כסף על הקירור והדברים מסביב ורציתי לדעת עם הטמפ" סבבה??? ד.א מי שרצה לדעת על השקט של האורורה אני חייב לציין שאין הבדל ברעש אם הוא דלוק או כבוי זה לא יאמן הוא ממש חרישי וגם את הטוניק לא שומעים כאילו הוא לא שם בכלל... אז מה אתם אומרים....? ה.מ הוא X1950PRO והל.אם הוא gigabyte p35 ds3r Temperatures Motherboard 41 °C (106 °F) CPU 26 °C (79 °F) CPU #1 / Core #1 42 °C (108 °F) CPU #1 / Core #2 39 °C (102 °F) CPU #1 / Core #3 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #4 40 °C (104 °F) GPU 47 °C (117 °F) GPU Ambient 42 °C (108 °F) WDC WD3200AAKS-00SBA0 35 °C (95 °F)
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זרמו גם לא מוכרות וזה. למשל גיליתי שרק PC Probe מזהה אצלי כמו שצריך. עכשיו אני צריך תוכנה לשליטה במאווררים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש פה צוואר בקבוק? P4 3.GHZ 15 x 200 512x2 200mhz והטמפרטורות :הכל במנוחה MOTHERBOARD 39 CPU 58 COOLING FAN CPU תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אם אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך בעזרת תוכנה ואחר כך אני מפרמט את המחשב אז האוברקלוק הולך??
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מסתכל בכל מיני תוכנות (SPEEDFAN לדוגמא) אז אני רואה 38 מעלות, ועכשיו שאני נזכר, זה מה שתמיד ראיתי שם.. ואם אני נוגע בדיסק עצמו - אז הוא די חם... האם זה מסוכן? מה עושים?! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! יש לי מעבד פרסקוט 3.0 שמתחמם חבל"ז, המאוורר הישן לא מספיק לו והוא מגיע לטמפ' של 60+ צלזיוס. הלוח אם שלי הוא: S478 ASUS P4P800SE ואופן חיבור המאוור +גוף הקירור הוא באמצעות מסגרת שחורה מפלסטיק שאליה מוגנס גוף הקירור+המעבד וננעל מלמעלה. חשוב היה לי לציין כי אני רואה שיש המון מאווררים למעבדים בשוק שמתחברים באופן שונה למעבד. מה מומלץ למעבד בתחומים של עד 200 ש"ח שניתן לחברו (וכיצד) . תודה רבה ולילה טוב נ.ב ראיתי את זה: http://www.giga-byte.be/Support/ThermalSolution/Manual_Model.aspx?ProductID=2129 בKSP, האם ניתן לחבר אותו לכלוב וללוח אם, איך?
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם אתם מכיריo מאווררים למארז הגדולים מ- 20CM ? האם יש כאלו עם תאורה/UV/בקרת מהירות/בקרת טמפ' ?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום רב ! ברשותי כרטיס מסך תוצרת Gigabyte עם מעבד 6600, הכרטיס (מעבד+זיכרונות) תחת אוברקלוק בערך תקופה של שנה. אני מבצע את האוברקלוק עם coolbits, השאלה שלי לאיזו תוכנת עריכה לביוס יש את האופציה לקבוע את התדרים של הכרטיס ? זאת על מנת לבצע את האוברקלוק מה שנקרא בחומרה תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הזמנתי את הטוניק מפנדס והרכבתי אותו היום, קודם כל אני חייב לציין שזה היה קשההה. הבעיה היא שכשסמתי את המשחה התרמית שבאה עם המאורר זה היה סיפור מאפטרה ואני יודע שלא מרחתי אותה טוב. קיצר המעבד לפני זה היה על 60 מעלות במנוחה. ועכשיו הוא על 46 מעלות. השאלה שלי היא אם אתם חושבים שאני יתן לבעל מקצוע למרוח את המשחה, כמה מעלות זה יוריד?
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי קצת על נושא היחס של הזיכרון לבין ה-? לפי מה נקבע היחס ?
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-