אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איך אני עושה אובר קלוק בביוס תעזרו לי יש לי לוח אם של MSI אם זה קשור למשהו בכלל תודה לעוזרים אני יוסיף תמונות בקרוב תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שSTEPPING G0 צורך פחות חשמל ופולט פחות חום - ובכלל יותר טובלOC? הנכון הדבר? אם אני רוכש מחשב חדש איך אני יכול לבדוק את זה לפני? האם אני יכול לבקש את זה בחנות? למשמל כשקיניתי מסך DELL 2007FP המוכר נתן לי חופשי לפתוח להדליק ולבדוק את הפאנל לפני שקניתי. האם זה ככה גם במעבדים?! היות ואני כבר די סגור על הקרור (BIG T) וספק (Corsair 520W), נותר לי בעצם רק ניואנסים כגון זה... מה אומרים? שווה להתאמץ/להלחם על הG0? חשוב לציין שאני אשתמש בזכרונות הבאים: CORSAIR TWIN2X4096-6400C5DHX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS DH
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוספתי 3 מאווררים למחשב אחד למטה שמכניס אוויר אחד באמצע שמכניס אוויר ואחד למעלה במאונך שמוציא אוויר למעלה אני מצרף תמונה של סידור המאווררים שלי תגיבו ותמליצו לי מה לשנות ומה בסדר וזה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי מערכות קירור נוזלי, אחת corsair hydro h40i והשניה antec khuler 620 התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, עם המערכות קירור הנ"ל צריך להחליף נוזל? עד עכשיו היה לי SCYTHE MUGEN 2 שמתחיל לקרטע והוא עושה הרבה רעש לאחרונה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Sensor ------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Gigabyte 8I915P / 8I925X / 8I945G / 8I945P / 8I955X Series Temperatures: CPU 43 °C (109 °F) מעבד GPU 50 °C (122 °F) כרטיס מסך Maxtor 6L160M0 35 °C (95 °F) הארד דיסק מעבד זה טוב? נראה לי שכה.. יש לי INtel 3.2GHZ הארד דיסק זה מעולה? לא כן יש מתחתיו מאוור ענק. אבל הכרטיס מסך יש לי בעיה איתו אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם? אגב זה נוסה במצב של גלישה באינטרנט לא מאמץ מיותר. אין לי מאוור לכרטיס מסך רק כזה דבר עם פסים שחורים שעליו כאליו מרכיבים תמאוור צריך לקנות מאוור לכרטיס מסך צריך נכון? תוכלו להמליץ על אחד ש…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
>יש לי את המפרט הבא : > > > > >טמפ' : >Temp 2 = מעבד >Temp 1 = לוח אם > >מעלות במנוחה : > > >מעלות במאמץ : > > > >צורת המארז : > > >2 מאחורה מוציאים אוויר + ספק החוצה >2 מכניסים אוויר אחד מול הצ'יפסט וכרטיסי הPCI ואחד מלמעלה.. > >המאוורר על המעבד הוא סטנדרטי.. >*המאורר של הצ'יפסט מנותק כי הוא עושה רעש וגם ככה לא יעיל >במיוחד.. >המחשב עבר ניקוי אבק והוא נקי לגמרי.. > > >בAquaMark המחשב מקבל 30 אלף.. >הביצועים של המחשב פחות מספקים אותי מפעם.. (לפני שנה) >אלו ההגדרות OC החדשות שניסיתי : > > >העלתי ב0.025 את המתח >את הFSB…
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאוורר אחד קדמי במחשב 80מ"מ ואני רוצה להוסיף עוד אחד או שניים כאלה יש מקום בדיוק לעוד 2 אחד מקדימה(ליד זה שקיים) ואחד מאחורה עכשיו לפי מה שראיתי אין לי חיבורים מיותרים בספק לשום דבר אז איך אני יכול לחבר עוד מאווררים? אם אני ישים מאוורר מאחורה זה יצור לי זרימה של אוויר במארז מה שלא נראה לי שיש עכשיו ,כמה מעלות זה יכול להוריד? נראה לי רק שחשוב לציין שאף פעם לא הרכבתי ניתקתי או הוספתי מאווררים... תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל השבוע מחשב ויש לי מארז CM690 הוא מגיע עם 2 מאוררים...ואני מוסיף לו עוד 2...איך כדאי לשים אותה...שתיהיה סירקולציה טובה?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת על מאווררים מומלצים לקירור הנ"ל Thelmelright True 120 ? הצרכים הם : מאוורר חזק וטוב עדיף אחד כזה שגם יהיה שקט. אין הגבלת תקציב...
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
או משהו דומה? http://www.arctic.ac/en/p/cooling/accessories/469/pst-cable.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט האם לבנות קירור מים למעבד (PD915 2.8GHZ@3.4GHZ שבקרוב יוחלף במשהו יותר איכותי) קניתי שלשום את הפריזר פרו שכרגע פועל פסיבי והטמפ' הן 53 מנוחה ו-68 במאמץ מלא של אורטוס למשך כמה שעות טובות. אז ככה, האם יש הבדל גדול בין קירור מים (הכי זול מתוצרת עצמית) לבין הפריזר ? והאם הקירור מים רועש (משאבה ורדיאטור) לעומת מחשב פסיבי לחלוטין (שמן הסתם אני לא אצטרך את חלקיו הפסיביים כשיש את הקירור מים)? אני מעוניין כרגע לקרר רק את המעבד כי כרגע אני עם 7300GS שאין צורך לקרר אותו. אבל במידה ואני אצטרך לקרר את הכרטיס מסך, במה זה כרוך (האם זאת אותה "תושבת" לכל הכרטיסים? ) אני די לחוץ בכסף אז אני אנסה לאלתר כמה שיותר. משאבה הבנתי שאפשר לקנות מכל חנות של דגים, איזה אני צריך? אני רוצה…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
5147 זאת התוצאה שקיבלתי! SM2.0 2179 HDR/SM3.0 2137 CPU SCORE 1634 ! 1024MB E6300 7950GT 512MB. הופעל על רוזולוציה של 1280 X 1024
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי את גוף הקירור שציינתי בכותרת והוא כל הזמן על מהירות של 5400RPM וזה מאוד רועש ולא תמיד אני צריך כזה קירור. יש אפשרות במערכת הקירור הזאת לשלוט במהירות של המאורר? אם כן אז עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להשתמש באפשרות Overdrive בפאנל של הכרטיס מסך ומשום מה שאני נכנס למשחקים הוא פשוט נתקע כל חצי דקה בערך לכמה שניות וחוזר לפעול שוב.. העלתי את הGPU מ775 ל1000, את ה-Memory מ1050 ל1185 ואת המהירות מאווררים מ27% ל-ל35% מישהו יודע למה זה ככה? :\ זה המפרט שלי אגב: מעבד: AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz לוח אם: Gigabyte GA-870A-UD3 כרטיס מסך: HIS ATI Radeon 6870 1GB זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק: Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 קירור: Scythe Cooler Mugen 2 מארז: Cooler Master Elite 370
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי משתי הדרכים נותנת ביצועים טובים יותר כאשר המעבד נמצא באותה מהירות שעון? כלומר, אם הצבתי לעצמי להגיע ל-3GHZ אז מה עדיף לי לעשות והאם יהיה הבדל בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המערכת שלי: I7 950 evga classified X58 SLI 3 295GTX haf 932 Corsair dominator 2X3 1600 צריך קירור מים למערכת שיתאים להכל.. עד 2500 שקל , מוכן להזמין מארה"ב (אבל שהמחיר כולל מכס והכל לא יעבור תמחיר שציינתי ). קירור שכולל הכל (משאבה, רדיאטור.. בקיצור כל מה שצריך). חשוב גם שהקירור יהיה גם לכרטיס, ואם אפשר להוסיף במחיר אז גם בקר, או לציין מחוץ למחיר בקר. תודה!
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
יש ברשותי את הHD 5850 Vapor-X אני משתמש בmsi afterburner וזה לא נותן יש לי משהו מושג למה?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני חדש פה,ורוצה שתעזרו יש לי 4 מאווררים :בספק A,של המעבד B ,בפנל מקדימה C, ומאחורה איפה שיש חורים למאוורר(איפה שיש ת'חיבורים)D . והנה פירוט של כל אחד מהם. A: מוציא אוויר. B: מפזר אוויר. C: מכניס ומפזר אויר. D: מוציא אויר. וכל ה"פתחי אוויר" שיש במארז גם מוציאים ומכניסים אויר. אז עכשיו אני רוצה לשאול ת'מומחים סידרתי טוב? צריך לשנות משהו? אה ואגב כל מאוור בערך mm 80-60 אז זה טוב? אולי צריך לקנות יותר גדול?
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני הכל תודה רבה מקרב לב. מה שאתם עושים פה מדהים! אני עוקב אחר האתר והפורומים מזה מספר שנים. בעבר ניהלתי אתר רווי פורומים (צהבת) אני מכיר את ההשקעה, ההתמכרות, האהבה, והנתינה חינם. לשמחתי כבר כמה שנים המקצוע והמשפחה לוקחים את מירב זמני, ואני מבקר בפורומים רק לצרכי מידע. בעברי הייתי טכנאי PC ורשתות (חברת תים מערכות), האהבה שלי לחומרה לא נעלמה. בימים אלה רכשתי מKSP מחשב, להלן פירוט קצרצר רלוונטי: Core2 Quad Q8400, Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Gigabyte EP43-UDL3L 2X2GB DDR II 1333Mhz Kingston, WD 500GB 16MB SATAII, Corsair VX 450W Ikonok Zaria A10 with SIM. המחשב לשימוש בייתי פשוט, לא גיימר, מקסימום קצת עריכת ווידאו. בתוך המארז של חברת IKONIK , (מקווה אולי בהמשך…
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איך אני יודע באיזה גודל מאורר צריך להיות??? 80, 90 או 120 מ"מ??
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מקווה שזה בפורום הנכון, התלבטתי אם לשים את זה במודינג. אז ככה, לקחתי היט סינק של פנטיום 4 ששכב לי כאן מאז שהחלפתי את הסינק למחשב שלי וחיברתי אותו לרדאון 9800 פרו שלי. מי שחשב על זה פעם (וכל מי שהחליף את ההיט סינק של המעבד שלו חשב על זה) הבין שהבעייה היא שזה לא בדיוק מתאים - מתנגש עם קבלים - וגם שצריך לעשות משהו בנושא ההברגה. אין לי כלים בבית להתמודד עם אף אחד מהדברים האלה אז ביקשתי עזרה מסבא שלי שיש לו בית מלאכה עצבני (חלומו הרטוב של כל מודר). השתמשנו במקדחה מקצועית - ממש לא אחת שמחזיקים ביד, האובייקט מוחזק ע"י מלקחיים ומזיזים את כל השולחן שהוא עליו ע"י ידיות, חוץ מזה יש צג דיגיטלי שמראה את המיקום שלך. אומרים לי שקוראים לזה "פרייז?ר", אבל אין לי מושג. הק…
-
- 81 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד: p4 2.8 asus ולוח אם asus-->p4s800 deluxe 512m 80g R9600xt וכו.. בדקתי את הטמפרטורה דרך הביוס בקטגוריה של cpu. המפרטורה ברגע זה נעה בין 50-55 מעלות האם זה בסדר ?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להבין האם קרור מים מסוכן ? שמעתי הרבה סיפורי נזק ? איזה קירור מים הכי טוב כיום לתושבת 939 דגם 5200 X2 ? איך תראה הטמפרטורה של המעבד לאחר לקירור החדש ? בעניין של כסף פתוח להצעות שאלה כדאיות מול תועלת
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4B. ולוח MSI 865PE NEO 2 S. הטמפ' שלי במנוחה בוינדוס (לפי EVEREST וHMONITOR): לוח: 32-33. מעבד: 35-38. כשאני מכבה את המחשב ונכנס מיד לביוס כדי לראות את הטמפ', הטמפ' שם גבוה ב-4 מעלות למעבד ממה שהייתה בוינדוס ברגע שכיבתי את המחשב. לדוגמא אם היא הייתה 35 לפני הכיבוי בוינדוס, בביוס אחרי הכיבוי היא הופכת ל39. הלוח נשאר אותו טמפ'. אחרי שאני בודק את הטמפ' בביוס ואני חוזר לוינדוס אני רואה את הטמפ' שהייתה בביוס אך תוך כמה דקות היא חוזרת לטמפ' הרגילה (פחות 4 מעלות). האם זה בגלל שבתהליך הכיבוי המעבד מתאמץ קצת, ולכן הטמפ' עולה, או שיש הבדל בין מה שמוצג לביוס למה שמוצג בתוכנה (יש זיוף)? תודה לעונים. עוד שאלה היא האם ניתן לדעת אם הלוח מזייף בטמפ', או מישהו יודע…
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-