עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1689&modelmenu=1 אני צריך קירור טוב שיקרר גם את המעבד וגם את הלוח (על הלוח יש אפשרות לקירור מים) אשמח להמלצות אני קונה את החלקים בארה"ב - ככה שהמחיר זול יותר בהשוואה לארץ אז אפשר לקנות מערכת קירור איכותית תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by oron_s,

שלום אני רוצה לעשות overclocking למחשב שלי. המפרט הוא: מעבד e6600 לוח אם gigabyte 965p-ds4 כרטיס מסך ati x1900 xt 256 mb קודם כל אני רוצה להחליף את הזכרונות שלי (2X512 667mhz) למשהו יותר טוב שגם מתאים לאוברקלוקינג. אני רוצה קירור יותר טוב למעבד ולכרטיס מסך (ולמארז?). האוברקלוקינג שאני מתכנן הוא בינוני (אני דיי חדש בעסק) אבל עדיף שיהיה אופציה לאוברקלוקינג יותר רציני בהמשך אחרי שאני אשתפשף קצת. אשמח להמלצות

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by hagay21,

אני רוצה לקנות לוח GA-P35-DS4 עם זכרונות XMS2 DOMINATOR 6400C4D CL-4 וספק אנרמקס 500 ליברטי הבעייה כזו. אני מחכה למרובע ליבות החדש 45 ננומטר ושאלתי היא כזו. האם יש למישו מושג אם הלוח הזה יתמוך במעבדים החדשים או שהוא זקוק ללוח עם ציפסט חדש? אני רוצה לקנות לכמה חודשים האלה איזה 6550 קטן לבנתיים

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  4. Started by rafi_d,

הנה התלבטות בין שני מפרטים תקציביים, למחשב ל HTPC + שימוש כללי, שנובעת מהרצון לחסוך בעלות כרטיס מסך. בפורום שכן היו חילוקי דעות על האם המעבד + chipset מסוגלים לתמוך בHD ללא "סיוע" של כרטיס מסך חזק יותר. בהקשר לזה , כאחד שלא מומחה לOC, רציתי לדעת את דעתכם על יכולה ההמהרה של המעבד הזול הזה על כל אחד משני הלוחות. הזכרונות 2G - OCZ Platinum 800 - -4-4-4-15 1. לוח GA-P35C-S3/DS3/L/R (יתווסף כנראה כרטיס מסך מבוסס HD 2600 PRO) 2. לוח GIGABYTE GA-G33M-S2H ללא כרטיס מסך (בשלב ראשון) מה דעתכם ? בקירור סטוק אפשרי להגיע ל3G ? גם על השני ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אנשים! יש לי בעיה מוזרה... עשיתי OC למערכת שלי לפי ההוראות באתר הבא:http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=27&t=1 הכל עבד חלק כמה ימים והמערכת הייתה יציבה ביותר... (נבדקה ע"י PRIME וMEMTEST) היום החלטתי להריץ 3DMARK ושמתי לב שלאחר הריצה כשעשיתי ריסטרט המחשב כיבה את עצמו והחזיר לי את התדר למקור ללא OC... מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  6. מבחינת ביצועים בלבד, בלי להתחשב במחיר. אהם.. מישהו? אולי לינק לאיזשהיא השוואה? תודה, בז'נגלו.[br]פורסם בתאריך: 5.09.2007 בשעה 22:05:28 הקפצה, התראד עבר לעמוד השני.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by amitbatito,

מה פתיחת צינורות עושה בכרטיס מסך??

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  8. Started by mabool,

טוב החלטתי להחליף ת'קירור סטוק שמרעיש ברמות כשהמעבד מתחמם. ויש 2 דגמים במחיר 60 ש"ח שמצאו חן בעיניי איגלו 5062S ואיגלו 5073S http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2261 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1369 שניהם אמורים להיות באותה רמת רעש, ואני לא מחפס ביצועים מיוחדים (לוח אם של אינטל=אין OC). בקשר לחנות-חבר שלי בדיוק יהיה מחר בIQPC אז במקום להזמין וכד' הוא יקח לי משם- אז בלי לשנות חנויות במיוחד, תודה. לפי המידע באתר הוא מתאים עד פרסקוט 3.4 (לי יש 3.0) אבל תלוי בזרימת אוויר. - יש לי מאוורר בדלת שמזרים אוויר למארז לאחר ההקדמה- השאלות א. יש בינהם הבדל\מי עדיף? חיפסתי קצת בינצ'ים או נתונים ולא מצאתי משו מעניין ב. בקשר לשקט אני שקט, אבל הביצועים- כל עוד…

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  9. Started by Shlomi116,

קודם כל , אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי אחד שזה יותר מתאים לו. אז ככה, יש לי 7600GS בגרסאת הAGPX8 256MB DDRII זכרון, 128 ביט , ליבת G73 עכשיו סתם באתי לראות אם אפשר לעשות פתיחת צינורות, ופתאום אני קולט שרשום שאחד הצינורות Disable. שמתי לידו V , עשיתי ריסט והוא עדיין Disable... יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  10. המעבד עכשיו נמצא באוברקלוק ל3000, FSB של 333,ומתח של 1.352,המעבד יציב לגמרי, הרצתי פריים95 במשך 10 שעות ולא היו בעיות מיוחדות. העניין הוא שהטמפרטורות גבוהות לטעמי, במנוחה הוא על 49 ובעבודה של כמה שעות תחת פריים הוא מגיע במקסימום ל73 בשתיים מהליבות שזה גבוה ועל הגבול. השאלה שלי היא אם אני אשאיר את המצב ככה אז המעבד יפעל בלי בעיה ולא יגרם לו נזק והוא יוכל לחיות כמה שנים טובות או שנגרם לו ככה במשך הזמן נזק בלתי הפיך וצריך לראות איך לטפל בזה(אם ע"י הורדת מתח מה שגורם למערכת להיות לא יציבה אצלי או פשוט ע"י הורדת הFSB).

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by ofirroze,

שלום אני חדש כאן! : יש לי שאלה קטנה: לאחרונה פירמטו לי את המחשב, והתקנתי בו מד טמפרטורה... מה הטמפרטורה שאני צריך לדאוג ממנה (שההארד דיסק לא יתחמם יותר מדי)? תודה, אופיר. :s05:

• 1 תגובה
    • 392 צפיות
  12. Started by carock,

אני רוצה להוסיף לאפולו מאוור..אני רוצה שהוא יהיה חזק מאוד ושקט( אני לא רוצה שהשקט יבוא על החוזק) ואם אני מוביף מאוורר ככה שיוצא לי 3 מאווררים איזה מארז יהיה יותר טוב LEXA VS HUSH VS APOLLO?_מבחינת קרירות..

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  13. שלום מי מכיר תוכנה של OC ASUS על ויסטה ? פשוט שלי רק עובדת על XP .

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  14. מישהו פה הצליח להפעיל את הTAT על ויסטה 64?

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  15. בspeedfan בחלק של הsmart שהוא מראה מידע על ההארד דיסק, יש לו שני שדות למטה: fitness ו performance אצלי הfitness על 94% וה performance על 98% איזה אחוזים אתם מקבלים?

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  16. http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by liav12,

שלום, עשיתי אוברקלוק דרך הביוס למעבד, העלתי אותו ל 2205 מגה הרץ. המעבד במנוחה כשחם בחדר על 30 מעלות, וכשקר על 25 ופחות. בדקתי ב ORTHOS במאמץ ועלה לכיוון ה 48-50, כשקר עוד לא בדקתי את זה. השאלה שלי האם הטמפרטורות האלו טובות/בסדר לאוברקלוק שכזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by YRP99,

יש אפשרות לשלוט על המהירות דרך הווינדוס? אני מעוניין לדעת אם בכלל אפשרי לעשות שמתי שהוא ב idle הוא יעבוד על 1500RPM ובמאמץ על 2000RPM דרך ה bios הצלחתי רק שיעבוד ברגיל על 1000 ובמאמץ על 1600 תודה

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  19. כרגע יש לי מעבד E4300 עם OC ל3 ג'יגה 340*9 + קירור טוניק טאוור... רציתי לדעת עד כמה אני יוכל לסחוט עם המעבד Q6600 G0.

20. Started by SyndromE,

אולי חלקכם מכירים את התוכנה (אני רק אתמול חנכתי אותה). יצאה גרסא חדשה v2.30 אני בסך הכל דואג שלא חס וחלילה תפסחו על התוכנה השימושית הזאת! תחשבו על זה בתור "rivatuner למעבד" יש שם הכל + היא מכירה את המעבד שלי עם האוברקלוק וכל הנתונים המדוייקים. הורדה חובה ! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1045 עריכה: במחשבה שנייה, אולי הת'רד מתאים יותר לפורום אוברקלוק ... חבל שאין למשתמשים הרשאה להעביר את האשכולות שלהם :\

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by junior_mg,

אני ראיתי שה big typ קיבל ציון 9.9 מתוך 10 במחינת הרעש מה אתם אומרים עדיף.. מבחינת קירור ? רעש? ומה עדיף? נראה לי שזה טרד חשוב כי הרבה לא סגורים לגבי הקירור של המעבד שלהם כיום...

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by amitbatito,

אפשר בבקשה מדריך לעשות אוברקלוק אבל שהיה פשוט ומובן לא כמו באתר ושהיה בו איך לעלות מתחים לשנות את התזמון של הזיכרונות וכל הדברים האלה תודה מראש לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  23. הזמנתי את המאוורר הזה בשביל הכרטיס מסך שלי שאלתי את המוכר בגולדטופ והוא אמר שהוא יתאים לי. באמת בהתחלה הרכבתי אותו והרי ה8600 יש לו את אותו הרכבה של המאוורר בדיוק כמו של ה7900 שמפורט באתר היצרן אז ניסיתי להרכיב את המאוורר הוא באמת נדלק לי אבל אחרי כמה שניות נפל כל המחשב . הלך הכרטיס הלך הספק קיצור בעיה גדולה . עכשיו אני רוצה לעשות משהו אחר יצירתי עם המאוורר הזה כי חבל לזרוק את אותו לפח אחרי הכל . זה המאוורר : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=164&pr_name=VF700-AlCu%20LED ותסתכלו למטה בתמונה שמסבירה את ההתאמה של המאוורר לכרטיסי ה7900 יש לי בול את אותם הנק' השחורות האלו גם בכרטיס שלי מבינים . אז יש מצב שהמשחה הטרמית לא מתאימה לכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by y0nig,

צריך עזרה מאנשים עם ניסיון- המפרט שלי הוא כזה- e6550 p35-ds3r corair 1x2gb 800mhz cl4 leadtek px8800 gts 320mb seagate baracuda sataII 320gb corsair 520hx קירור סטוק זאת אומרת- fsb 333 dram 400 באס 1333 מכפלה 7 לאיזה יעדים הייתם ממליצים לי להגיע? מה הכי מומלץ? יחס של 1:1 FSB:DRAM?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  25. Started by 6600GT,

לפורום שלום , קניתי מחשב לוח חדש של גיגה בייט p35 ds3l ואת המעבד של אינטל e6750... שאני נכנס לביוס ועושה אוברקלוק מ2.6 ל3.0 הכל טוב ויפה , שווינדוס עולה קודם כל הוא לא מזהה את האורקלוק(בדרך כלל שנכנסים למאפיינים של המחשב רואים את המהירות מעבד ואחרי זה את המהירות העכשווית שלו , גם שם וגם שם כתוב לי 2.6... הורדתי את התוכנה cpu-z ושם רשום לי שמהירות של המעבד היא 2.67 והמהירות העכשווית היא 2250 , אבל שאני גורם למחשב להתאמץ זה פתאום קופץ למהירות 3.0 האם זה אמור להיות ככה? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים