עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זאת אומרת גם למעבד גם לכ. מסך גם ללוח עם..?

2. Started by bad-sector,

האופציה של CPU CLOCK RATIO חסומה לי בביוס, איך אני עושה OC?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by razoli,

יש קרור מים שמחובר על מעבד וכרטיס המסך הלוח? והאם יש קרור מים לקשיח?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. 1) אני מנתניה, אז חשוב לי שהחנות תהיה רק מנתניה. אך ורק. (גיבור מחשבים זו לא תשובה, התקשרתי והם אומרים שאין במלאי) 2) אם אתם לא יודעים, אז אולי אתם מכירים חנות שמוכרת את המשחה, חנות לא מנתניה, שאפשר להזמין ממנה את המשחה במשלוח? 3) ואם אתם לא יודעים לא את זה ולא את זה, אתם ממליצים על משחה תרמית אחרת??

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by lompy,

בעקבות הOC שלי המעבד הגיע לטמפרטורות לא סימפטיות במיוחד 50-55 מעלות המנוחה הקירור כרגע הוא קירור סטוק. אני מחפש קירור חזק שיוריד את הטמפרטורות ב10 מעלות לפחות אבל שלא ירעיש כרגע המחשב שלי ממש שקט לא שומעים ממנו ציוץ ואני רוצה שזה ישאר ככה התקציב בה נגיד 150 ש"ח ומטה לא בא לי להוציא על זה יותר מידי

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by KingYes,

אהלן, לאחר בדיקה של 3DMARK, המליצו לי בפורום כרטיסי-מסך לעשות OC למעבד שלי. אז ככה. אני אחד שממש מפחד מהנושא הזה. כל הזמן שאני רק שומע OC אני נכנס לטרואמה וקשה לי לצאת ממנה. (רציני!) יש לי כמה שאלות בנושא הזה, אשמח מאוד לעזרה. אז ככה, הנה הפרטים הטכניים שלי: המפרט כמובן כתוב בלינק שלי בצד. מעלות המעבד שלי מגיע ל-25 מעלות. מהירות המעבד שלי הוא 2.2MHZ. לכמה מהירות אני אמור לשדרג ב-OC למעבד? אני פשוט לא רוצה לקנות שום קירור נוסף, רוצה להשאר עם מחשב כמו שהוא. עד כמה מעלות המחשב עובד יחסית בסדר? ושוב - שאלת המליון !! - האם יש דרך לעשות OC מבלי להסיר את האחריות מהמעבד והלוח? בעבר שמעתי על OVER-DRIVE, האם זה באמת עושה את העבודה? תודה על הכל.

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by saarhadad,

עשיתי אוברקלוקינג למעבד ל3.6 משום שאמרו לי שבלי oc יהיה צוואר בקבוק קטן עכשיו שעשיתי oc למעבד אם אני יעשה oc לכרטיס מסך זה יצור שוב צ.ב. ממקום אחר מהמעבד כרגע ?או שאין בעיה לעשות ? בלוח שלי אני לא מצליח להרים מתחים מישהו יכול לכוון אותי בבקשה תנו דעתכם בעניין תודה DUALCORE INTEL PENTIUM ,E6500 2933MHZ 2MB עשיתי oc למעבד 3.4 ghz MOTHERBOARD MSI G41M4-L ATI HD5750 1 GIGA MEMORY DDR2-800 2 GIGA WD Caviar 320GB 16MB ספק כוח : huntkey v-power 450w

• 42 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. יש לי את האינטל המעצבן הזה...והוא לא ניראה לי כל מקרר הוא מרעיש יותר משהוא מקרר עכשיו חיפשתי בזאפ גופי קירור ל-S775 וראיתי שהוא הגיע לארץ במחיר מדהים השאלה היא אם הוא באמת מועיל??? אבא עיזרו לי אני מתלבט.... http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0092&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  9. Started by jorylit,

אני יודע שהקפצה זה בניגוד לחוקים, אבל אולי יש מישהו שיכול לעזור לי ולא יראה את ההודעה שלי, זאת פעם אחרונה שאני יקפיץ את ההודעה אם אף אחד לא יודע איך לעזור לי. לוח אם:gigabyte ga-k8nf-9 פרטים על הזכרון מאברסט: Field Value Memory Module Properties Module Name AMD Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 200 MHz 2.5-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Not Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported W…

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  10. חסר לי במארז מאוורר אחורי, האם ניתן לוותר עליו ולעבוד בלי, או שרצוי לקנות אחד ולהתקין? בעבר בדקתי לו טמפרטורות והם היו בסדר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. האם אני יכול לקנות את הספק הזה בביטחה כדי שיעביד לי sli http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&affiliate=zap

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  12. Started by dandisc,

קצת נמאס לי מהרעש של המחשב אני מעוניין להשתיק אותו קצת: יש ארבעה מאווררים לפי מה שראיתי:1 בגב המארז מוצי אוויר,אחד על הכ"מ,אחד על המעבד ואחד בספק..קצת קשה לי להבחין מאיפה רוב הרעש מגיע אבל נראה לי שזה מהספק איזה עוד מקורות רעש יכולים להיות? אני לא יודע בינתיים מה התקציב כי אני לא מודע למחירים ובכלל לא מבין בעסק הזה בש*ט איזה בדיקות ניתן לערוך על מנת למצוא את מקור הרעש?

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  13. עריכה: ציינתי את זה בסוף אבל זה חשוב אז אני יציין את זה שוב - האוברקלוק הוא רק ללמידה לאחר שאני ירגיש שאני מבין ושאני יהיה בטוח בעצמי אני יחשוב על להמהיר את ה 64BIT שלי לא ממש הצלחתי להסביר את עצמי בכותרת אבל שיהיה... קיצר פירקתי שתי מחשבים ישנים והרכבתי משניהם מחשב אחד די מעאפן... עכשיו אני רוצה לעשות לו OC ואני לא מבין בזה כ-ל-ו-ם... תהיתי אם יש פה מישהו שמוכן לעזור/להסביר/לתמוך/ללמד או כל דבר אחר! הנה המפרט: מעבד: Pentuim 2 350MHZ לוח: Soltek SL-67b זכרונות: 32MB PC100 *2 + 64MB PC100 (שתי זכרונות של 32 מגהבייט וזכרון אחד של 64 מגהבייט כולם במהירות PC100) הארדיסק: Seagate st3660A 545MB כונן תקליטורים: Aopen 48X כונן תקליטונים: רגיל כרטיס מסך: ATI Rage IIC …

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by slrr,

צי'פסט אומר 52 ב-OCCT אחרי OC. אבל כשאני נוגע הוא בוא הוא רותח ממש... השאלה היא: מה 52 זה כזה חם שאני לא יכול לגעת בזה יותר מ-7 שניות? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. איך עושים OC מה היתרונות והחסרונות והאם כדאי לעשו???? תודה מראש!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by iakovl,

כחלק מהבניה הקרובה של הHTPC/NAS אני מחפש מאוורר SLIM כלומר דק יותר מהרגילים רגיל = 25/38 מ"מ דק = 12 מ"מ היחיד שאני מכיר הוא הSlip Stream 120 mm Slim יש גם גרסת 100MM האמת http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/slip-stream-120-mm-slim.html הבעיה שהוא לא נמכר עד כמה שאני רואה בארץ מהחיפושים שלי )אולי אני טועה) מה שכן יש כמה מוצרים של החברה שמכילים אותו ואני שוקל לקנות אותם בשביל המאורר, הבעיה היא שהמחיר היחסי הופך ללא כדאי יש למישהו מושג איפה יש מאוורר מהסוג הזה בארץ?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by se7en,

שלום אחרי שהתקנתי חלזונות איכס פיכס וכמה תוכנות בנצ'מרק. התחלתי לעשות אוברקלוק. בהתחלה זה היה מאוד קל. פשוט העלתי את הבאס והוא עומד כרגע על 1064 וה-FSB על 266. מה שנותן 3724MHZ עם התיזמונים המקוריים של הזכרון 4-4-4-12. אבל אחרי כמה דקות הוא עשה לי ריסטרט אז הורדתי את ה-FSB ל-239 מה שנתן 3333MHZ והיה יציב בבדיקה. ניסיתי שוב לעלות, ואז חשבתי לעצמי שאני מגזים עם אובר של 900+ MHZ בלי להעלות את המתח זה טיפשי. העלתי טיפה את המתחים לזכרונות ולמעבד. (שלב אחד מעל) ובינתיים המערכת יציבה כשעה עם קירור סטוק ומחלק של 4:5. בינתיים 45 דקות עם PRIME95 בלי בעיות וגם עובד עם המחשב תוך כדי. כמה זמן לדעתכם כדאי לי לבדוק כדי להיות בטוח שהמערכת יציבה? התוצאה בפאי עומדת על 34 שניות. זה נחשב טו…

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

האם למישהו יש ניסיון עם המהרה של הזיכרונות הללו? עקב 2 מודולים של זיכרון TwinMOS Speed Premium PC3500 אני נאלץ ככל הנראה להחליף את כל הארבעה עקב זיכרון תקול והפסקת הייצור של הזיכרונות הללו מצד TwinMOS

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  19. לי ולחבר שלי יש אותו מחשב חוץ מהספק .. הספק שלו 550W של Crossair ושלי TX650W שלי אמור להיות יותר טוב.. עכשיו הצלו אני מצליח להגיע ב OC ל 3.8 בעבודה תמידית 24/7 ובדיקות מאמץ אם התוכנות LinX ו Prime95 הצלי אני לא מצליח בכלל.!! לא יודע למה אני אפילו לא מצליח להגיע למצב שאני נכנס ל Windows בישביל בדיקות מאמץ עכשיו הבנתי שזה אולי בגלל ה מתח הכללי. לא רק של ה CPU המפרט שלי מעודכן כמו שרשום בפרופיל.. אם אתם מוכנים להמליץ לי על מתחים בישביל ה 3.8 תודה.!![br]פורסם בתאריך: 13.02.2009 בשעה 00:45:48 עריכה.תמונות מהביוס מקווה שזה יעזור http://www.siz.co.il/my.php?i=mjmyi02zzndm.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=5emkzw0tyj3m.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=ilwmunm4zjd5.jpg[br]פורסם…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by the_big,

קניתי לפני שבוע את הD930 וASUSP5LD2-VM KUNGSTON DDR 2 512(533)MHZ וGF6800 XT ברצוני לעשות למערכת אובר קלוק יש לי קירור סטוק שבנתיים עובד מצויין המעבד במצב מנוחה =27-30 מעלות קראתי את המאמר שיש באתר אבל לא הבנתי כל כך איך אני מתחיל ???

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by WaREZ-MaN,

שלום, רכשתי עכשיו מחשב חדש, הנתונים: מעבד: I7-3820 לוח: ASUS P9X79 זכרון: CORSAIR DDR3 1600MHZ 16GB מאוורר למעבד: NOCTUA DH14 ניתן לראות כאן: http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=41&lng=en&set=1 מארז COOLERMASTER SILENCIO 550 מפרט זה נבנה למחשב עריכות מוזיקה. חשוב לציין כי עבודה בעריכות מוזיקה מאוד כבדה למחשב, ולכן חשבתי לעשות המהרה קטנה\גדולה. אני יודע שחשוב קירור מים בהמהרות אך מעוניין בנתיים לעשות עם המאוורר הנוכחי עד שאני ישתדרג לקירור מים. מה אתם חושבים, לכמה אפשר להגיע והאם ההבדל יהיה משמעותי. נ.ב קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם 9800GTX+ האם כדאי לשים אותו במחשב הנ"ל או שזה יצור בעיה(אני יודע שזה לא כל כך קשור לכאן אבל חבל לפתוח על זה …

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  22. תגידו איפה וכמה עולה גומיות H ?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by demonshlomo,

יש לי שתי ציפסטים!(לפחות זה נראה ככה!) אחד מעל הכרטיס מסך שיש עליו היטסינק עם מאוורר, ושני בערך מתחת לזכרונות שאין עליו שום קירור ורשו עליו SIS 963! כשאני נוגע בו הוא רותח ממש(נראה לי איזה 60~ מעלות!) מה לעשות? זה בסדר או להשיג קירור ואם כן אז מאיפה?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by SuB,

אני מתכוון לקנות את ה-SF2 כי אני רואה שהוא דוחף אוויר מצויין, למרות הרעש שלו, ואני לא מאמין שהוא יגיע למקסימום המהירות בשביל לעשות רעש של 48DB.. 1. באיזה שיטה כדאי לשים אותו: -מהירות בהתאם לטמפרטורה? -קביעה ידנית של מהירות (אם כן, כמה לשים) 2. בטמפרטורה של 39 מעלות, מהי המהירות שהוא יסתובב (אם תוכלו לחשב איך שהוא), ומהוא הרעש שהוא יעשה.. תודה! עריכה- מה קרה 24 צפיות ואף אחד לא עונה? יאללה אנשים לא להיות כבדים..

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  25. אחרי כל הט'ראדים שמפחידים מהרעש האיום והנורא של כל המאווררים שבאמת עושים משהו, מדוע שלא תאמרו כמה מילות סיכום על קירור מים כפתרון? מחיר, חברות, ויעילות ביחס לקירור אויר עם רעש נסבל. תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים