אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום היום קניתי תקירור החדש של ac הרכבתי אותו והכל אבל הטמפרטורות עלו לפניי כן היה לי קירור של 50 שקל של asus ועכשיו הטמפרטורות יותר גבוהות עם הקירור החדש זה לא הגיוני שהקירור החדש פחות טוב שאני עושה בדיקה בocct אחרי שתי דקות הטמפרטורות קופצות לשנייה ל84 מעלות ואז זה עוצר משהו פה לא הגיוני אני עם מעבד e7200 4ghz ועוד שאלה למה אי אפשר שהמאוורר יסתובב ליותר מ1500 rpm
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו יכול להציע על קירור להארדדיסק הוא עומד לי על 37 מעלות גבוהה לא??
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מתכנן על לקנות מחשב חדש. במסגרת המפרט שבחרתי לקחתי את הE7200 ורציתי לשאול איך הוא מגיב לOC. לפי מה שהבנתי הוא מעבד מצויין לOC. אני מתכנן על להוסיף לו את הקירור הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול והמארז שלו מוציא קולות מטריפים של שריקה כזאתי מהמאוורר יחד עם רעש אוורור חזק יש דרך לסדר את זה?!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין במערכות קירור מים לצרכים קצת 'לא סטנדרטיים' - אני צריך לקרר קופסא סגורה, משהו בסדר גודל של אקווריום בגודל של 100X50X50 ס"מ (בו ניתן לגדל סחלבים ושאר צמחים הדורשים טמפרטורה נמוכה). קראתי בפורומים בחו"ל על אנשים שהשתמשו במערכות מבוססות קירור מים, כאשר חלק מרכיבי המערכת (מיכל מים, משאבה, חלק מהצנרת) הוכנסו לתוך מקרר או מקפיא, כך שהמים התקררו בדרך, והשילוב של אוורור+רדיאטור+מים קרים יצר אוויר קר. אותם אנשים הצליחו להוריד את הטמפרטורה בצורה די משמעותית בצורה זו (לסדר גודל של 10 מעלות צלסיוס ואולי אפילו פחות). למי שמתעניין, הנה דוגמא למערכת מהסוג הזה: http://icps.proboards.com/index.cgi?board=indoor&action=display&thread=2098. אני יוצא מתוך הנחה …
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ברשותי מעבד E6750 עם זיכרונות 800 value select של קורסייר... בתצורה 8*450 אני על מתח 1.45 יציב... ומה שמוזר טמפרטורות סבירות ביחס לקירור סטוק: מאמץ-64(!!!) הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כרטיס gt8800 שפועל ב70 מעלות בidle ובערך 90-95 בload זה משהו שאמור להדאיג אותי? אם כן איזה קירור מומלץ לכרטיס מסך בטווח של עד 200 שקל? יש לציין ששאר המחשב פועל בטמפרטורות סבירות יותר ( 40 למעבד בidel) תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי קירור סטוק של אינטל, מעבד I7 860 , נמצא בOC ממש מינימלי של 2.93 במקום 2.8, הטמפ' בIDLE עומדת על 55 מעלות. הטמפ' במאמץ מגיעה ל100 מעלות עם PRIME 95. בדקתי גם בביוס , הטמפ עומדת של עם 58 מעלות. הנה תמונות שמראות את זה. גם של REAL TEMP גם של CPU-Z וגם של PRIME. אם אתם אומרים שהמעבד לא מורכב טוב, אז בדקתי את זה עכשיו פעמיים (הרכבתי כבר המון גופי קירור, זה לא פעם ראשונה). כל הבדיקות נעשו שהמארז פתוח, יש זרימת אוויר ממש טובה במחשב. מקדימה למטה מכניס אוויר, בתור המארז איפה שהכוננים של ה5 וחצי יש מאוורר ממש חזק של איזה 90CFM, עוד מאוורר של 110 CFM מאחורה שמוציא אוויר, ומאוורר נוסף של 110CFM שמוציא אוויר. מה יכול לגרום לטמפ כזאת גבוהה? יש מצב שזה הקירור הזה שהוא פשוט כזה מעפ…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי רציתי לדעת האם אפשר להגיע באובר קלוק של הכרטיס albatron 6800 רגיל לרמה של albatron 6800 ultra תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
תראו ...אני עומד בנתיים על 380\1.04 למשל שהעלתי מ- 1.00 ל- 1.04 אז העלתי כאילו 40 מגה הרץ ? בטמפרטורה 70 מעלות מאמץ ! זה בסדר ? עד לאן אני יכול להגיע עם הכרטיס הזה ? (בבטחה ) עוד כמה שאלה : מזה VSYNC ? ותגידו יש לכם מושג למה ב-FARCRY איכות התמונה בכלל לא השתנתה ? והעלתי כבר אלף פעם את ההגדרות במשחק ! !! מה לעשות תעזרו לי ? איפה צריך לעלות את ההגדרות ...במשחק עצמו או בהתחלה שיש לך לקנפג אותו ? בבקשה תעזו לי אנשים ! אני יודע שזה לא ממש קשור לכאן (FC ) אבל בכל זאת ...אני ממש נואש ...קניתי את הכרטיס הזה במיוחד למשחקים כאלה(דום3.FC.HL2.) אתם מבינים למה אני מתכוון ? כאילו ה פיקסל שיידר לא מופעל במשחק הזה !!!
-
- 168 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ובו הכרטיס מסך 2900PRO אני רוצה בעוד איזה חודש לעשות אוברקלוק(בינוני-רציני)כדי להגיע איתו ל2900XT ומעלה. אני רוצה קירור טוב לביצועים יותר טובים על איזה אתם ממליצים. אגב הסתכלתי על המחירים ואין לי בעיה בתקציב זאת אומרת שמה שאתם מציעים אני יקח(ללא תקציב) אם זה חשוב אז יש לי מארז NZXT APOLO כרטיס מסך 2900PRO קירור למעבדArctic Cooling Freezer 7 Pro ועוד משהו..יש לי קירור למארז Glacialtech 120mm case fan hydrodynsmic bearing 18dba 36cfm אני רוצה להוסיף עוד אחד (כניראה באותו זמן שאני קונה את הקירור לכרטיס מסך)...על איזה אתם ממליצים(שיהיה שקט,קריר,אין תקציב) תודה
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח P8P67 של ASUS, ואני שמתי לב שכבר מאז שקניתי את המחשב, הטמפ' של הלוח על הנקודה CPUTIN עומדת על 60 מעלות ולא זז: זה בסדר? עדיף לי ללכת לאן שקניתי ולהגיד להם על זה ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב של קניות רצוי ישראלי אני מחפש מארז טוב... אם למישהו יש אתר טוב פליז שיעזוי תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הצלחתי להוריד ל 40-42 במנוחה ו 45-47 בעומס . להזכיר AMD XP1800@1800 144*12.5 עם הדרגון אורב 3 .
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. איזה משחה טרמית כדאי לקנות? המעבד המיועד e2180. 2. האם המשפחה הטרמית שיש ברשותי : קיבלתי איתה עם הקירור מאוורר קטן, שקניתי ללוח אם הקודם שלי כי הקירור שלו נשרף. תספיק? 3. יש על המעבד מדבקה קטנה למעלה, האם להוציא אותה? 4. האם על הגוף קירור עצמו של ביג טייפון צריך גם למרוח משחה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Asus Geforce 3 Ti200 וברצוני להמהיר אותו. יש לי בעיה עם ניטור הטמפרטורות עליו, 'smartdoctor' משום מה לא עובד טוב. שאלתי היא, האם אוכל להשתמש בארטיפקטים שנוצרים, בעקבות ההמהרה, כסממן לחימום יתר של הכרטיס? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי בעייה בלעשות אובר למעבד אני לא מצליח לעבור את הFSB של 240 למרות שהטמפ' ב26- ובלחץ ב24- מעל זה הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס המפרט שלי הוא כזה: VapoChill PE Amd 4400+ Dfi LanParty nForce 4 SLI-DR Crucial Ballistix 2GB (2 x 1GB) DDR 500PC 4000 Club 3D 7800GTX 256mb SilverStone ZEUS ST65ZF תודה מראש דין גפן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לעשות OC למעבד. וכשאני נכנס כדי לעשות OC למעבד, הוא מבקש ממני PPL. מה זה PPL? ואיך אני יכול לדעת מה הPPL שלי? מה אני צריך לכתוב בגוגל כדי למצוא את הPPL שלי? אני לא יכול לעשות OC דרך הביוס - בגלל הלוח אם שלי. אני חייב עזרה דחוף!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
נשרף לי המעבד והלוח טוב מספיק לבכות אני רוצה לקנות לוח טוב לoc מבוסס על זכרון ddr ואם אפשר שלא יהיה יקר יותר מדי לא צריך raid או usb 2 או משהו כזה. המלצות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תקשיבו, אני רוצהלקנות את הקירור: ThermalRight Ultra-120 Extreme. ועכשיו ששאלתי והתענייתי איזה מאווררים הכי טובים בשבילו שנמכרים ב KSP או RSM. אמרו לי את: Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm אז קצת קראתי עליו, וראיתי שיש לו 63.7CFM ורעש 28dBA. עכשיו סתם ראיתי עוד פרטים על מאווררים וראיתי את המאוורר הזה: Scythe 120mm Slip Stream SY1225SL12M 1200RPM ושמתי לב שיש לו 68.5CFM ורעש 24dBA. מאוורר שאני ראיתי שיש לו דחיפת אוויר גדולה יותר והוא יותר שקט. גם המחירים שלהם שונים. ה S-Flex הרבה יותר יקר. אז השאלה שלי, למה המליצו לי דווקא על ה S-Flex ? תודה לעוזרים.... עוד משהו..... זה המארז: הוא מגיע עם 2 מאווררים, אחד מלמעלה ואחת מאחורה. אני רוצה להוסיף לו 2 מאווררים מקדי…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטמפ' של 2 המעבדים הוא פחות או יותר אותו דבר ושל המעבד הוא הרבה יותר סימנתי בתמונה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את ה-p4c800e deloxe ו1 גיגה זיכרון (2X512 DOUL) ועכשיו רכשתי את ה-3.2 פרסקוט בקיצור השאלה שלי היא כזו ראיתי אנשים מגעים באובר קלוק ל5 וגם ל-6 גיגה הרץ ואילו אני הצלחתי להגיע רק ל-4.1 שהמערכת עובדת כמו שצריך.. וכמובן עםן כול האופציות בלי להוריד כלום יענו מצב טורבו ו400 מגה הרץ זיכרונות ולא פחות וכו וכו בקיצרו למה אני לא מצליח לעשות יותר.... ואילו אחרים מצליחים?? כאילו זה מה בגלל הלוח הזיכרון הקירור?? מה הבעיה בדיוק? אני ישמח לקבל תשובות תודה..
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
החלטתי לנסות לפתוח פרוייקט חדש לשיפור טמפ' המעבד... לצורך כך קניתי Peltier Cooler , למי שלא יודע זה טרמו אלקטריק קולר - או TEC , קירור בעזרת מגנטים.. (הזוי) אפשר לראות פרטים פה - http://en.wikipedia.org/wiki/Thermoelectric_cooling חברות הקירור השונות כבר חשבו על הרעיון ויצרו את הcooler Master V10 , שמשתמש בטכנולוגיה הזאת... למעשה יש הרבה חברות שניסו והסיבה שלא כלכך שומעים עליהם היא שהם לא הצליחו לזעזע את עולם הקירור למעבדים.. הסיבה לכך שהעוצמה שהשתמשו החברות המסחריות השתמשו בגוף TEC חלש יחסית, בקירור V10 הענקי השתמשו בTEC של 65W שזה עוזר אבל עדיין קשה לו... לצורך הפרוייקט השגתי TEC בעוצמה של 168W , הרבה יותר חזק מה V10, ועם זה אני רוצה לבנות גוף קירור חדש אשר ישתמש בטכנול…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי קירור אוויר ממינימום 300 ש"ח עד ל550 ש"ח (אפשר לעשות יותר פשוט, המלצת מינימום והמלצת מקסימום) אז ככה יש לי מחשב עם מעבד i7 860 @ 2.80G וארבע ג'יגה זיכרון שמתחמם ומגיע לטמפרטורות של 70-80 מעלות בזמן עבודה (אני מקודד עליו סרטים) שדי מאיטות את הביצועים שלו בהשוואה לחודשים הראשונים שהיה לי אותו ובזמן שקניתי אותו לא חשבתי על קירור בכלל כי לא היתה לי כל כוונה לקודד עליו סרטים אבל עכשיו המצב השתנה. כנ"ל לגבי המחשב השני שלי עם מעבד Q9550 @ 2.80G גם ארבע ג'יגה זיכרון הטמפרטורה שלו נעה בין 65-70 מעלות (ללא הקירור שיש לי SpinQ) והייתי רוצה לשדרג את מה שיש לי באותה הזדדמנות. יכול להיות שאני טועה ולא צריך קירור והטמפרטורות נורמליות? העדיפות שלי היא לק…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-