אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שווה לראות סתם לכיף http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?format=wm&ak=null&S=5394F0B8563B492782460BA3F5B251F1&ClipMediaID=53037 קרדיט: נענע שהפיקו את הסירטון פנדה מחשבים: שהביאו להם את הציוד
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות קירור אוויר לשני מחשבים, האחד כמו שכתוב במפרט שלי והשני AMD Athlon 3000+ 64bit. אני כעיקרון קונה בגלל שהמעבד מתחמם די הרבה בשני המחשבים, וגם ככה צריך לחדש משחה טרמית ואני רוצה שקט... האם ה Arctic Cooling freezer 7 pro מספיק שקט? אני לא מחפש שקט מופתי שאני לא אשמע אבל משהו סביר ויותר שקט מקירורי הסטוק של אינטל וAMD. תודה לעוזרים ועוד משהו, אני גם כנראה אקנה משחה טרמית אם אני אקנה קירור ואם לא... אז המשחה הטרמית של Zalman שמורחים כמו לק, טובה?
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
<p>קודם כול עשיתי את הטעות של החיים שלי שעברתי מכרטיס מסך עם קירור פאסיבי לקירור אקטיבי...פשוט חפירת ראש ובחיים לא האמנתי כמה זה יפריע לי...קניתי 8600GT של ספארקל ופשוט חפירה המאוורר שלו...פשוט חור במוח...</p><p>יש דרך להנמיך את מהירות המאוורר בצורה כולשהי?? עד היום היה לי קירור פאסיבי בכרטיסי מסך ולא היה לי צורך להיתעסק בזה...</p><p>עזרה..</p><p>כמו כן חיפשתי אבל לא מצאתי קירור חלופי פאסיבי לכרטיס מסך...(למרות שאני לא מעוניין-אחריות וכאלה-אבל אם אין ברירה)</p>
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מה אתם אומרים יש שיפור? http://www.upit.ws/picture.php?file=ce8213c6540cd.JPG ליפני.. http://www.img-il.com/my.php?file=vmlognttzw0e.jpg אחרי.. ויש עוד שיפור בונוס (%!! הינה עוד שיפור.. אם עוד OC אחרון.. http://www.img-il.com/my.php?file=0nuzigw3d1zn.jpg !! לאיזה רמה זה מגיע??? של איזה כרטיס.?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. מעבד CORE I7 2600 לא K לוח: ASUS P8P67 PRO זיכרון: Corsair Vengeance 8GB (4X2) 1600Mhz CL8 CMZ8GX3M2A1600C8 Win 7 Pro OEM 64-bit אם זה רלוונטי המחשב לא מיועד למחשקים אלא ל-פוסט פרודקשין כבד של סטילס ווידאו. אני מתכוון להוסיף עוד קיט זיכרון זהה ולהגיע ל-16 GB אך לא כרגע. לקחתי את הזיכרון הזה מפני שהבנתי שהוא יציב ומהווה נקודה התחלתית טובה במידה ואני ארצה לעשות OC. הגדרתי את הזיכרון תוך שימוש בפרופיל ה-XMP ואני מוכרח לציין שכבר כמה חודשים לא ראיתי איתו בעיה אחת. אני יודע שניתן להגיע איתו לתדר של 1800 בלי להתפשר על יציבות כאשר רבים הצליחו להגיע ל-2000 ואחדים אף מעבר לזה. הידע שלי בכל מה שקשור ל-OC שואף לאפס. הנסיון: אפס מוחלט. אני פשוט צריך להעתיק את ההגדרות לביוס. הג…
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לא מזמן (פנטיום 4 2 GHZ אם זה מעניין אתכם) הבעיה היא שהם דפקו לי מארז די מחורבן זהו מארז MIDI קטן ופשוט והם לא שמו לי שום מאווררים מלבד המאוור שמקרר את ה-CPU ויש לי עוד מאוורר שמקרר את הכרטיס מסך (אבל זה לא קשור למארז) פתחתי את המארז ושמתי לב שיש לי עוד שני מקומות להרכיב מאווררים. כשאני מכבה ופותח אותו אני שם לב שמחשב לוהט... כל רכיב ממש חם והכרטיס מסך בכלל... אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני רוצה לקרר את המחשב יותר ומשום כך לרכוש עוד מאווררים. קראתי על המאווררים התותחים האלה כמו וולקנו ועוד כמה אבל ביררתי עליהם והם עולים משהו כמו 200 פלוס וגם אם אני טועה והם עולים חצי זה עדיין יקר בשביל מאוורר? האם מאוורר שחור וקטן יספיק לי? ומה בעצם יתן לי שטמפ…
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קלטו את זה http://www.youtube.com/watch?v=RNv5TMwAZlc&feature=related חחחח הרג אותי תהנו
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר חודשים קניתי לוח אם של GIGABYTE עם מעבד E6300 ולקינוח מאוורר NINJA בעת ההתקנה של המאוורר יש להדביק בתחתית של הלוח אם את התושבת של המאוורר כעת נראה שיש תקלה ורציתי להחזיר את הלוח אם לספק לבדיקה אך לא ניתן להסיר את התחתית מהלוח אם מישהו במקרה הצליח לפרק פעם את המאורר הזה כולל החלק התחתון ?
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המארז שלי דיי שקט אבל עדיין הוא דיי מפריע לי לישון. זה antec 300 ושמתי את המאווררים על הכי שקט. מה שעושה בעיה זה מאוורר ה 80MM מקדימה , שהוריד בהרבה את הטמפרטורות כי המארז מגיע בלי מאוורר קידמי (הוריד לי 7 מעלות בדיסקים הקשיחים) אבל הוא מרעיש מאוד. אני מצאתי בחנות בחו"ל קיט להשתקת המחשב: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=60_485_489&products_id=21209 יש שם הכול כולל חיבורי גומי למאווררים, להארדיסקים, רגליות גומי יותר טובות ואפילו כבלים להורדת המתח של המאוורר. כל זה טוב ויפה, אבל עלויות המשלוח של הקיט הזה גבוהות הרבה יותר מהמחיר של הקיט עצמו... האם יש משהו דומה בארץ, או מחו"ל אבל עם עלויות משלוח יותר סבירות?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תראו אני כנראה אקנה את של GIGABETY וראיתי באיזה מקום שאמרו שיש לו בעיות יציבות ב OC של 700 (כנראה בגלל הקירור אני מנחש) אז אם זה נכון, ואני באמת אתקל בזה (אם בכלל זה נכון ועוד משהו מפה שמע על זה אולי?) אז איזה קירור כדאי ליקנו בשביל OC "רציני" 2 הצעות: הצעה אחת למשהו טוב ומולמץ במחיר סביר, כי אני כמעט לא יודע את הטווח המחירים של הקירורים לכרטיס, אבל אני יודע שעד 200 יש משהו טוב. הצעה שניה משהו יותר חייתי, כמובן שבתקציב יותר גבוהה. ועכשיו ראיתי קירור שהוא די חדש של TT ה DuOrb - הוא ניראה די קטלני (2 מאוורים, Heatpipe) אז הוא גם טוב או שהוא רק ניראה ככה ?
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אז שידרגתי למוגן 2 - וחיברתי לו 2 מאווררים שמכניסים אוויר אחד מול השני ועוד אחד שמוציא אוויר מהצד.. מתח המעבד עומד על 1.275V מתח ה VVT עומד על 1.31V, התעקשתי להשאר עם HT Enable . הבעיה היא שכאשר אני פותח פוטושופ במהלך הטעינה של תמונה המחשב מקרטע ז"א קירטוע של תזוזת העכבר.. מה שגם כאשר המחשב מתאמץ אני שומע רעשים מכיוון המעבד של פסססס - ולא ברור לי למה.. הטמפ במנוחה עומדות על 45 ובמאמץ מגיע ל 85 - לזכור שאני באילת אשמח כיוון...
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הקירור של palit hd 4850 הקירור שאיתו הוא מגיע הוא טוב? הוא מספיק ? זה הקירור http://www.techpowerup.com/img/08-08-20/hd4850.jpg איזה קירור יותר טוב זה (הקישור הראשון) או זה? http://www.modreactor.com/images/stories/news/2008/June/28/Palit_HD4850_1.JPG תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בעבודה אצל אבא שלי יש להם מאוררים ענקים (משהו כמו 20 30 ס"מ הם של ספקים וכל מיני כאלה כי זה מפעל שנאים) אז חשבתי אולי אני אקח אחד ואשים באמצע המארז שיכניס אוויר ואז אסדר עוד כמה שיוציאו מלמעלה כדאי לשים משהו כזה ? אם אני אצליח להוציא אחד כזה משם ;D אבל אני חושש שאם אני אשים משהו כזה אני לא אשמע את עצמי גם כשאני צועק
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, שנכנסתי לאתר של Danger Dan ורציתי לחפש מוצרים שאני אוכל לקנות מצאתי רק מקום כזה שאתה ממלא חלקים שאתה רוצה ובערכות קירור מים אנלא מבין בגרוש! לכן אני אשמח מאוד מאוד עם מישהו יוכל למצוא לי איזו חבילה של Danger Dan מהאתר שלהם כי אני לפחות לא מצאתי , או! שתרכיבו לי אחת שכוללת בלוק אך ורק למעבד אבל בלוק טוב מאוד! וכל שאר הדברים - צינורות/רדיאטור /כל השטויות האחרות, אני רוצה לפתוח תחבילה שאני אזמין מהם ולקבל הכול שאנלא אצטרך לאלתר כלום שאני פשוט אוכל לחבר את זה. תודה לכם ה כמעט שחכתי - הכול צריך ליהיות תואם לפלומינו 1800+
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מה קורה אנשים! כמו שאמרתי הזמנתי את הדותן+המתאם מחנות אחת (החבילה במכס מחכה לאישור) וגם הזמנתי מדנגרדן ספוגים+גריז דיאלקטרי+ פלטייה 50x50mm 170w שהם כבר הגיעו אלי לבית... עכשיו התיכנון למעבד אני מחבר את הקרור גז ולכרטיס מסך אני רוצה לחבר את הtec ל 6800 אולטרה שלי של אלבטרון! עכשיו יש לי כמה בעיות שלצערי שחכתי מהם!!! 1. לפי מה שהבנתי לכול ה6800 אולטרה יש את הבעיה של ה- cold bug הבעיה מתחילה כאשר הטמפרטורה יורדת מתחת ל25 מעלות!! ורציתי לדעת עם מישהו פה מכיר מוד או ביוס או כול דרך אפשרית לבטל את הבעיה הזאת?? 2. הנתונים של הפלטייה הם 170w 12 volt 20amps השאלה היא עם אני יכול בדרך מסוימת לשלוט בכוח של הפלטייה ? הכוונה עם אני יכול לחבר איזה נגד או משהו כזה שיקבל 12 וולט …
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היה לי וולקנו 9 עדיין יש אבל הוא מקרר זוועה ב1.73 מתח במאמץ הוא מגיע ל 49 מעלות , זה עוד שיום לפני זה ב1.9 במאמץ הוא הגיע לגג של 34. זה יכול להיות שמשהו קרה למעבד (כי החלפתי) או שזה הקירור? אפשר המלצה לקירור טוב של עד 180 שקל.
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם הקירור שמגיע עם המעבד הזה עובד "כמו שצריך" אם לא עושים אוברקלוק? כשאני אומר "עובד כמו שצריך" אני מתכוון לטמפרטורות סטנדרטיות לדגם הנוכחי ועבודה רציפה תקינה. אני מתכוון לשחק במשחקים, כך שהמעבד מין הסתם יעבוד ב100% לאורך זמן. שאר הרכיבים פחות או יותר סטנדרטיים כך שלא מדובר במערכת חמה במיוחד באופן כללי. האם קירור הסטוק יעשה את העבודה?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך ניתן למדוד זרימת מים ואיך ניתן למדוד את טמפרטורת המים...תודה..
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. בדיוק הזמנתי GA-965P-DS3, אבל אחרי שהם חייבו את הכרטיס שלי הם נזכרו שאין להם את הלוח והם מוכנים לשלוח לי GA-965G-DS3 באותו מחיר (שבעיקרון עולה בערך 30 שקל יותר). אני יודע שדיברו על בעיות של הלוח באוברקלוקינג. השאלה שלי היא האם הלוח בעייתי ויתכן שגירסת FIRMWARE עתידית תשפר את הביצועים (זה דבר שבו אני יכול לסמוך על ג'יגהבייט) או שמא מדובר בציפסט עצמו ולא משנה מה - האוברקלוקינג בו יהיה מחורבן. ? אני מאמין שבכל מקרה אני לא אוציא למחשב את המיץ בOC ואסתפק גם בשיפור ביצועים קטן. אני בכל מקרה מתכנן לעשות disable לכרטיס המסך בBIOS כי אני קונה כרטיס מסך נפרד. היתרון היחיד בשבילי בלקנות את ה-G הוא שאני אוכל לחכות עוד קצת עם ההחלטה עלאיזה כרטיס מסך לקנות עד שATI יטרחו להו…
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ניתן להוסיף עוד מאוורר לכרטיס מסך שלי RADEON 8500 RETAIL FROM CANADA אני רוצה לקרר את הכרטיס מסך כדי לבצע אוברקלוק קטן ניתן? ואם כן אז איך?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש VMOD פשוט ל Leadtek 7950GT 512MB שלי http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=302 כרגע אני מצליח להגיע עם הליבה ל 580MHZ עם ATITOOL בלי ארטיפקטים ועם RivaTuner הגעתי רק ל 570MHZ משהו מוזר מאוד, על הזכרונות אני יעבוד אח"כ אז חשבתי אולי לעשות איזה מוד עיפרון נחמד אם יש ואם מישהו מכיר אחד ספציפי לכרטיס שלי זה יהיה מעולה
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הכוונה היא מה ה TJ MAX הגבוה ביותר שיכול ליהיות לכזה מעבד ? אני רוצה ללכת על בטוח ולדעת מה הטמפ' הגבוהה ביותר שיכולה ליהיות לי.. עוד שאלה קטנה, מהם המרחקים המומלצים למנוחה ולמאמץ למעבד כמו שלי ?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש איזה חומר "ביתי" שניתן להשתמש כתחליף למשחה טרמית? בו דוד שלי הוציא את הגוף קירור מהמעבד, ניקה והחזיר ועכשיו החום שלו על 64C.... מחפש פיתרון זמני.. עד לתחילת שבוע הבא... אין באפשרותי ללכת לקנות ביומים הקרובים.. יש רעיונות? מדובר בפרסקוט 2.8... שיושב על סוקט 478... בראל.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מעוניין לרכוש קירור מים מהאתר Performance-PCS עכשיו אני לא כלכך מבין בנושא את המפרט תוכלו לראות בחתימה שלי אני רוצה לקרר את המעבד והכרטיס מסך אני דיי סגור על XSPC Raystorm RX36 שמקרר את הכול עכשיו אני לא יודע איזה טובינג צריך מה ומו אם תוכלו לעזור לי איזה דברים אני צריך להוסיף מאוד אני אשמח מאוד אני מעוניין שהטובינג יהיה בצבע כחול או לבן. תודה רבה והמשך יום טוב!
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן לחבר מאוורר 120 מ"מ בקידמת המארז .. אני צריך שהוא יהיה שקט (זה חשוב) וטוב ושלא יעלה המון ... אם מישהו יוכל לתת לי שם של מאוורר שעונה על הדרישות (ונמכר בחנויות הוירטואליות בארץ) , אני אודה לו מאד.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-