אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מחפש מאורר 120MM שקט וטוב אבל אני יכול לקנות רק ב IQPC :{ תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 496 צפיות
-
-
קראתי את הת'רד ההוא על הLCD פה בפורום... אבל הוא לא מתקדם אז פתחתי אחד חדש.. הבנתי מהמדריכים שנתנו שם איך לחבר LCD למחשב.. אבל הבעיה שאין לי מאיפה לקנות כזה דבר... ואני רוצה לפרק מתרגומון או יומן אלקטרוני או טטריס.. עכשיו.. פתחתי את הדברים האלה.. וזה שונה לגמרי ביומן אלקטרוני היו 69 פינים ובטטריס זה היה מוזר כזה לא יודע... ובכל המקרים המסך מתפרק מהלוח ולא כמו שמראים במדריכים שהוא חלק מהלוח אני אשמח אם מישהו יעזור לי או יפנה אותי לאנשהו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוצאה המתקבלת האחרונה נמצאת בסוף. Vantage Stoke PCI-E - 100 Core - 625 Memory - 993 TEMP Stock - 34 48 ful Vantage Score 6073 http://yfrog.com/jb16073j ----------------------------- vanTage OC *** 108 - PCI-E *** Core - 650 Memory - 1050 full Load - 50C * Vantage Score 6089 . כנראה שהעלאת תדר ל-PCRI_E לא משמעותית בכלל - לפחות למבחינת VANTAGE GUY . http://yfrog.com/0f26267j ---------------------------- vanTage OC 108 - PCI-E Core - 650 Memory - 1100 full Load - 50 * Vantage Score 6267 . העלאה של עוד 50MHZ לזיכרומות ( MEMORY ) = תוספת של 178 נקודות ב- Vantage. יש לציין כי במצב Ati tools - Load הטמפרטורה = 55 מעלות. http://yfrog.com/em216267j ---…
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
והכותר של XBIT הוא: Three Gems for an Overclocker: AMD Athlon XP 1700+, Intel Celeron 2GHz and Intel Pentium 4 1.8A GHz מאמר הסוקר את המעבדים שהם " רבני חן " להמהרה - מאתר xbitlabs , והלינק: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/3gems-oc.html/
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי E8400 בתדר המקורי שלו - שכרגע הורדתי את הC@ שהיה על 3600Mhz טמפ' טובות 33 במנוחה / 38 במאמץ.(אין בעיה של קירור) מעוניין לסחוט את המעבד עוד קצת המלצות כל שהן? 3.8/4.0/4.2 ?
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש למישהו נתונים? כי היתרון במכפלה הוא רק 0.5 ל Q9450 , אבל מצד שני בגלל הקאש הכפול, הוא אמור להתחמם משמעותית יותר. (חוץ מהלינק הזה: http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?t=47943 )
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אוברקלוק בקרוב.... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוכנות בדיקה של המחשב כמו סנדרה וכל אלה, אני רואה שהOC המקסימלי שאני יכול להגיע אליו הוא 3000Mhz. אם זה נכון אז איך זה שיש אנשים שגם להם רשום את זה ובכל זאת הם עקפו אז מה שרשום? המעבד שלי A64 +3000
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ומה לעז... הסיפור הזה עם הנקודות, איך מדרגים? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 פרו ואני רוצה לנסות לעשות לו אובר קלוקינק עכשו עד כמה זה ישפיע(לא שזה משנה לי כי גם ככה עוד לא יצא לי שרצתי משחק שהוא קירטע עליו) איך אני עושה את זה ועד כמה אני יכול להזיק לו אם בכלל?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום! יש לי Ati Radeon x850xt של MSI והוא מגיע לטמפרטורה של 81-82 מעלות, ולפי מה שאני יודע הוא לא אמור להגיע לטמפרטורה הזאת. כמו כן, אני שם לב כי במשחקים כגון HL2, CSS,BF2,RTW וכדומה ה FPS מאוד לא יציב (בCSS למשל, הFPS נע בין 40 ל-140). השאלה היא האם יש קשר בין שתי הבעיות (כי כבר ראיתי מישהו שסבל מ-FPS לא יציב בגלל שהתחמם לו כרטיס המסך), והאם קירור כגון ATI SILENCER 5 יפתור את הבעייה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. כפי שנאמר בכותרת אני מחפש מאוורר שיוציא אוויר ויהיה מותקן בגג המארז. חשוב לי מאוד שאני אוכל לכוון את המהירות שלו(לפחות 2 אופציות), השקט וכמובן הביצועים. התקציב הוא עד 100 ש"ח. תודה. מה דעתכם על Scythe Slip Stream 140mm PWM Adjustable VR Case Fan? http://www.xoxide.com/scythe-slipstream140mm-pwmadjustablevr-casefan.html
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ברשותי מארז define R4 וחשוב לי לציין שעוד לפני הוספת קירור המים ,במצב HIGH 2 המאוורים שמגיעים עם המארז היו רועשים לטעמי ,רק במצב MEDIUM המצב היה נורמלי אך ללא דחיפת אויר של ממש. עם הוספת קירור מים מסוג Asetek 570lc שעליו 2 מאוורים (ENERMAX MAGMA (push/pull הרעש בלתי נסבל אני מחפש להקטין את רמת הרעש ומקביל לשמור על רמת לחץ אויר טובה ברדיאטור וגם בכניסה למארז כלומר למצוא את המאוורר שיתן את המקסימום משני העולמות גם למארז (140ממ אך אפשרי גם 120) וגם לרדיטאור (120) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכרטיס מסך ראיתי יש באתר אבל למחשב איך עושים אני רוצה לעלות באיזה 70 mhz לא יותר כי אין לי קירור רצחני המעלות שלי עכשיו : לוח אם -47 מעבד- 32 הם די קבועים איך עושים אוברקלוקינג למעבד החומרה שלי : intel 4 2.4
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי לוח אם GA-P35-DS3L גוף קירור Mugen (INFINITY) Scythe וזכרונות OCZ עם גוף קירור עליהם הבעיה היא שעד היום היו לי זיכרונות ללא גוף קירור ככה שעוד בטיפה לחץ הזיכרון היה נכנס לסלוט שלא מבלי שהמאוורר של הגוף קירור של המעבד יפריע לו. זה ניראה כרגע כך (שימו לב שזה צמוד אליו ממש, אין מצב לדחוף לשם את הזיכרון, המילימטר הזה מפריע לו): כל שאר המארז ניראה כך: .. . . הסידור של המאווררים הוא כך: מאוורר 12 מ"מ ברצפת המארז הוא דוחף אויר פנימה מאוורר 12 מ"מ השחור שנמצא בקדמת המארז דוחף אויר פנימה מאוורר 80 מ"מ שנמצא צמוד למאוורר השחור שהוא גם דוחף אויר פנימה מאוורר 12 מ"מ כתום שנמצא בגב המארז מוציא אויר פנימה המאוורר של הגוף קירור דוחף אויר …
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
יש לי גוף קירור של מעבד לא בשימוש, אפשר כמה הצעות פשוטות לשימוש שיועיל? וכרגע במעבד שלי יש מישחה טרמית ישנה וגם איזה מדבקה על הגוף קירור שלא ניראה שעושה את העבודה, אם אני ינקה את כל העסק באציטון בלי לשים מישחה טרמית אחרי, זה יכול לעזור במשהו?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי אני צריך למראז שלי שני מאווררים 12 ס''מ שקטים וזולים סביבות 40-50 לאחד אחד לקדימה ואחד לצד עכשיו יש לי אחד אחורי שמוציא אוויר הקדמי רצוי שיכניס כמובן והזה בצד יהיה על הכ''מ ככה שאני לא יודע אם הוא צריך להכניס או להוציא את השאלה הזו אני משאיר למומחים פה אין חברה מועדפת אך יש רצון לחברה אמינה כמו scyth artic וכו'
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משדרג בקרוב את המחשב שלי בסכום של 3305 ש"ח. אני רוצה להוסיף לי גם קירור למעבד. חשבתי על הSonic Tower של Thermaltake, שעולה 170 ש"ח בKSP+ שני מאווררי 120 מ"מ מנועה (50 ש"ח לאחד). יוצא לי חריגה של 270 שקלים מהתקציב של השדרוג. רציתי לדעת: א. כרגע יש לי קירור סטוק. טמפרטורת המעבד שלי נעה בין מינימום 40 מעלות בעבודה לא קשה (אינטרנט וכו') ועד ל55 מעלות במאמץ (משחקים כבדים). השאלה שלי האם הסוניק טאוור יוציא את אותן המעלות אם בינתיים אני אקנה וארכיב אותו ללא מאווררים עד שיהיה לי כסף לקנות מאווררים? ב. אם לא, על איזה קירור יותר זול הייתם ממליצים לי? אני צריך קירור כמה שיותר זול, אבל שעדיין יהיה טוב. (המעבד שלי הוא P4 בסוקט LGA775)
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אחים שלי בשביל לצבוע תמארז שלי מה אני צריך? ואיזה חומרים לקנות?
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי התחלתי לא מזמן לעסוק בoc הגעתי עם המעבד (2.6c) ל3.384 ל260 FSB ול1041 BUS SPEED (נראה לי מכובד לפעם ראשונה) עם הכרטיס(inno3d 5700le) הגעתי ל460 עם הזכרון (סטוק 400) ול275 עם הGPU. את התיזמונים של הזיכרונות שיניתי ל 2.5-3-3-6 (3-3-3-8 סטוק) אבל המהירות היא 176 לכל זיכרון (סטוק 200) עובד בדואל... עכשיו האם כדאי לוותר על כל הoc בשביל לקבל 200MHZ מהזיכרונות? תודה מראש install
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום שוב... מישהו יכול לומר לי איפה אמור להיות המקום שמשנים את המחלק ל1:1 (זה מה שכתוב במדריך) אצלי בביוס במקום שאפשר לשנות את הבאס יש את התפריט הבא: cpu frequency (mhz) 200~500<- pcie clock (mhz) 100~200<- cpu clock ratio ברירת מחדל על אוטומטי ואפשר לבחור מX1-X11 robust graphics booster auto<- fast<- turbo<- ddr2 voltage control normal<- 0.025v~0.700v<- chipset/pcie voltage normal<- 0.025v~0.375v<- ht-link voltage normal<- 0.025v~0375v<- cpu ht-link voltage normal<- 0.025v~0.375<- cpu voltage control normal<- 0.8000v~1.5500v<- את השניים הראשונים אני מבין את השאר לא כל כך (לא מבין מהבחינה של מה צריך ומה לא צריך לשנות...) חשוב …
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מערכת קירור מים שמותאמת אישית למעבד FX 6300 אני צריך עם רדיאטור של 240 הבעיה היא שאני לא מוצא אתר זול יחסית לקניית המערכת מצאתי רק את FROZENCPU אבל רוצים עוד 400 שקל על משלוח הסתכלתי במדריך קירור המים בנעוץ אך האתרים שהביאו שם לא טובים באתי לפה כי ראיתי מלא אנשים עם קירורי מים למחשב שלהם רציתי לדעת אם יש חנות בארץ שמוכרים דברים כאלה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום כולם, אני בקטע של חסכון חשמל/מחשב ירוק. יש לי כרגע מעבד 2500S שאני רוצה לקנות לו לוח אם. הציעו לי להחליף אותו ל-2500K ואני מתפתה... מה שמעניין אותי האם ניתן לגרום ל-2500K לחסוך חשמל (או אפילו ל-2500S)? חשבתי על משהו בסגנון הורדת תדר בסיס והעלאת תדר בזמן טורבו, זה אפשרי? תודה לעונים, אני פשוט לא מוצא מידע על זה...
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-