אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בתמונות של היצרן (התמונות לא מצולמות אלא וירטואליות) נראה כי חלק מצינורות הנחושת שנועדו לקירור מחוצים בקצה ומכוסים בציפוי כסוף. http://www.arctic-cooling.com/pics/f7p_03h.jpg התמונה של היצרן. למישהו יש מושג למה זה והאם זה אמור להיות ככה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג (דרך הביוס שיניתי מ200 ל250 הפעלתי מחדש והמחשב לא עולה! כלום המסך נשאר ריק (הוא מחובר) פשוט דלוק אבל לא עובד כלום! חייב עזרה דחוף ! תודה.
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול לעשות OC למעבד וגם לכרטיס מסך שלי כמובן בלי לשדרג למערכת קירור מתקדמת יותר. אז הנה המפרט שלי המחשב: Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12MB LGA775 EM64T CPU - ZALMAN INTEL DELUXE COOLER (ULTRA QUIET) ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX Intel Motherboard SUPER TALENT 8GB DDR2 800MHZ PC-6400 (4 X 2GB) Hitachi/WD 500GB 0A33437 SATA2 U300 7200rpm 16MB RoHSLG/SAMSUNG 22X DVD-RW DUAL LAYER W/LIGHTSCRIBE (PROMO ITEM) HD 4870 X 2 2GB 512BIT GDDR5 PCI EXPRESS 2.0 X16 VIDEO CARD6-CHANNEL DIGITAL SOUND ONBOARD 10/100/1000 Fast Ethernet Network Card (onboard) NZXT ALPHA MID-TOWER ATX CASE - ROSEWILL/NZXT 600 W…
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האים מישהו הצליח להשיג מעבד P4 3 GHZ עם 30 CAPS בארץ? שמעתי שאלה הכי טובים לOVERCLOCK מבין המעבדים של 3 GHZ. (כמובן NORTHWOOD).... אני מקווה לקנות בעתיד הקרוב מעבד וזכרונות כשהמטרה היא להגיע ל 3600 MHZ - תוך שימוש בציוד הקיים (ראה חתימה). בנוסף חשבתי לקנות קודם את המעבד ולראות עד כמה הוא מגיע (כמובן להוריד את מגבלת הזכרון הישן שלי חשבתי להתחיל להריץ את הזכרון מ 100 MHZ ולהעלות משם את ה FSB לזכרונות ולמעבד כלומר אסינכרוני). ואח"כ לקנות זכרונות מתאימים בהתאם למהירות המירבית של המעבד - אני נוטה לכיוון של ADATA 512 MB X2 מסוג DDR 500. - אבל גם OCZ 512X2 PERFORMANCE בא בחשבון. חבל שבכתבה על הזכרונות לא נבדקו זכרונות GEIL - אם יש למישהו ניסיון איתם ו OVERCLOCKING - שיגיד ... אש…
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מהי הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיס יוכל לשאת? ועל איזה טמפרטורת זה צריך לנוע במנוחה ובמאמץ?
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
הנושא בעצם מתתאים לפה אז אני רושם פה... מדובר ב MSI WIND U100 החברה MSI הוציאה עדכון לביוס של הנייד הזה. עשיתי את העידכון. בביוס צץ משהו חדש : יש אפשרות לעשות אוברקולוק 8% 15% 24% השאלה שלי למה החברה עשתה דבר כזה ? מה היא רוצה שהמעבד ישרף ואז נרוץ לקנות חדש ? האם זה בטיחותי ? כי הרי מי שהמציא את זה נתן את האפשרות לעשות אני רוצה לנסות ..אבל אני מפחד שהמעבד ישרף אני רקק רוצה להיות בטוח שזה לא גורם שום נזק וזה רק ניצול של המעבד ולא העמסה עליו
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
קהילת HWZone שלום, רציתי את הדעה שלכם לגבי יכולות הקירור של המארז שלו ושל מערכת המים שלו. אני מתכנן OC קיצוני למעבד ולכרטיס מסך, אולי אפילו 2 כרטיסי מסך ב SLI. לאלו שלא מוכרים למארז, זהו מארז Kandalf LCS Black הכולל מערכת קירור מים עם רדיאטור גדול ו 3 מאוררי 12 ס"מ לרדיאטור. זהו סירטון שסוקר אותו וזה הנתונים שלו בדף הבית של TT : http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/Kandalf_lcs/vd4000bws.asp אשמח אם תביעו דעה כלפיו, לפי מה שאני הבנתי השקט שלו בא בחשבון על כוח הקירור הפוטנציאלי שלו. אני כנראה יעשה OC למעבד Q6600, על לוח אם 750i ולכרטיס גרפי עדיין לא בחרתי אחד. אשמח אם גם תעזרו לי לבחור כ. מסך בעל יכולות גבוהות מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן ב…
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
זה המחשב שלי: CPU: Intel Pentium 4 2.66Ghz 533Mhz Bus Motherboard: EliteGroup PVPXAD (משהו כזה) Memory: Kingston 256MB DDR PC-2100 Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI H.D.D: Seagate 80GB 7200RPM תגידו לי אם כדאי לי לעשות אוברקלוק ולאיזה חלק\ים
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם?? רציתי לדעת האם יש הבדל בין המישחות הטרמיות? ואיזה מישחה הכי טובה(לפי מה שאני יודע mx2 של ארטיק קולר)? פשוט אבא שלי הביא לי מישחה מהעבודה שהם משתמשים על המכונות ואני רוצה לדעות אולי כדי להשים משהו אחר(לא למחשב שלי)? למשיחה שאבא שלי הביא קוראים: היא של חברת servisol והשם שלה: silcone heat sink compound תודה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
פשוט מדהים ! http://nobispro.com/aquatank/
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1213731351/23108/ בכתבה שלכם הבנתי שיש קירור גז לא מובן וידוע איך הוא עומד מול ThermalRight Ultra-120 Extreme ? איפה קונים ? מחיר ? עלויות תחזוקה ?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לפי מה יודעים אם הזכרונות יהיו טובים בOC ולא יגבילו אותי(שינוי תזמונים ועבודה תחת מתח גבוהה יותר)?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחד מההיטסינקים האלה. הוונטק יותר זול, ושמעתי עליו רק טובות, אבל לעומתו עומד המלך ה(כמעט) בלתי מעורער, ה AX7... אם אני יקנה את ה AX7 אז יצורף אליו SF2. מה דעתכם? אז איזה לבחור? המפרט שלי בצד אם זה עוזר
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הורדתי את השבלונות שיש במאגר ההורדות של האתר אבל אני לא יודע איך לגזור אותן? איך אני גוזר אותך? גוזר את השחור? גוזר את הלבן? תעזרו לי בבקשה ד"א הדיון נערך אז תתעלמו מהתגובות בבקשה...
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בוא נגיד שיש לי לוח אם מבוסס NF4 4X אם אני אעשה לו מוד ל NF4 SLI האם יכולות הOC של הלוח אם יהיו טובות יותר?
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ראיתי איזה אחד שהכניס את המאוררים שלו לקופסה\מעמד כזה למאורר בצבע סגול . מה זה ? זה נועד להחזיק את המאוררים ולהקיט אותם? אפשר להסיג אותם בניפרד? כי אני חושב שהבחור ההוא קיבל אותם עם המאוררים : תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום חברים. במסגרת חיפושי אחרי מאוורר שקוף, יש לי שתי אפשרויות באותו המחיר: 1. מאוורר לדים של זיגזג (מותג זיגזג - מוזר...) עם מיסב כדורי. 2. מאוורר לדים של CoolerMaster, מיסב "Rifle" (זה שכלול של CM על המיסב הרגיל). מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב אז כך האצתי ל 2400 וכאשר פתחתי את המחשב היה מסך שחור שמתי את ה FSB 150X16 ואת הזכרונות 3:4 משהו כזה ויצא לי 113X2 כך שהזכורונת ממש לא עובדים מעל המהירות שלהם אז הכל טוב!! אז למה המחשב לא עלה לי?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אחים שלי הי שמעו אני צריך טובה יש לי פנטיום 3 500 ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל הקטע הוא שיש לי רק מאורר אחד אז אני רוצה לעשות גם מודינג ובאותו הזמן אני גם חשבתי לכעשות מודינג למארז כאילו לא לקירור רק שיראה יפה ואני צריך את המאוררים האלה השקופים עם הלדים הקטע הוא שאני גר בכפ"ס ואני לא מכיר אף חנות שמוכרת את זה באזור אז אם מישהו מכיר איזה חנות באיזר שממנה אני יכול ליקנות את המאורר אז תודה רבה ואם מישהו יכול לכתוב לי בערך כמה זה עולה אז זה יהיה עוד יותר ס22ה בתודה מראש עידו there is nothing like warcraft
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הרגע חזרתי עם הרכיבים הבאים מהחנות : twinmos 512 pc3200 - PCLOGIC sempron 2600+ 64 bit - PCLOGIC asrock k8nf4g sata II and shit... - KSP IS THE ONLY ONE ! Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W - PCLOGIC hitachi 80gb sata II .... - KSP BAHHHH !!! הרגע קניתי אותו ... פשוט מהמם ... לעלות איתו ב OC בלי בעיה ... אפילו הזכרונות לא הגבילו בכלל... הביוס חרא אבל בשביל OC בסיסי זה מצוין לדעתי .... בלי שום בעיה עולה ל 250 עשיתי לו סופר פאי ... איזה כמה דקות בלי בעיות עד עכשיו ... לפי דעתי אפשר לעלות עוד אגב הזכרונות של twinmos פשוט מעולים לקחתי את ה 512 במחיר של 290 שקלים ... פשוט אין מה להתבאס... הגיעו עד ל 500mhz נראה לי בינתיים בלי בעיות הרצתי memtest86…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בוקר טוב, בשעה טובה קיבלתי את שאר הרכיבים שהזמנתי (לוח אסוס A7N8X דלוקס, 2X WINBOND 256MB, VANTEC AEROFLOW), והתקנתי אותם במערכת יחד עם ה T-Bred B 1700 שלי. מה הטמפרטורה במצב מנוחה ותחת עומס שאתם מקבלים עם אותו מעבד (ללא המהרה) ואותו פתרון קרור? במצב מנוחה הוא נותן לי כ-35 מעלות, ותחת עומס בינוני-גבוה 44 מעלות. בנוסף לכך, עד כמה אמינה הקריאה של המתחים? המתח למעבד נראה כ 1.66 וולט למרות שהוא אמור להיות 1.6 בלבד. (שאר המתחים - 3V =3.3, 5V =4.8, 12V = 13). יש לי הרגשה שאני צריך להחליף ספק. בכל מקרה, ההתקנה של חלונות 2000 נתקעת, לאחר שהוא טוען את הדרייברים ואומר Starting Windows 2000 (לפני ההתקנה), ייתכן שהמערכת קורסת תחת עומס בגלל הספק? ניסיתי להוריד את התדר של הזיכרון ו המע…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן, אני סתם נורא רוצה להשוויץ, אז הנה כמה תמונות: אוטוטו מחליף את הDS4 שלי לDFI INFINITY 975X.\G ואז אני אמשיך להעלות אותו. מאגר ההמהרה CPU-Z Validator מה אתם אומרים? -ג'ו.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1500 MHZ העלתי אותו ל1724 אבל ברגע שאני מעלה אותו ל1800 הוא לא עולה מה לעשות?????
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-