עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BoOoM2008,

האלן הלכתי היום לקנות קירור למעבד כדי לבצע OC הלכתי במטרה להביא את הקירור frezer pro 7 אך בגלל שלא היה לו את הקירור הנל במלאי הציעו לי קירור אחר בשם buafalu רציתי לשאול איך הקירור הזה לעומת הfrezer ועם הוא יספק אותי בעיקרון אני מתכנן OC לא גדול ל 3GHZ המפרט שלי: Intel:Core2 Q8300 2.50 GHZ ATI:Raedon HD5770 4GB:DDR2 620W:SeaSonnic GIGABYTE:GA-73PVM-S2H תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by Mind2,

היום הגיע ה לוח DFI LAN PARTY התקנתי אותו התקנתי וינדוס ולא האמנתי מה נגלה לעיני. המעבד בשעת מאמץ נמצא על 38-40 מעלות וללא מאמץ ב 30-33 על 1.35 V ואפשר גם להמהיר אותו עד כמעט 2000 MHZ ללא שינו בהספק.

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by santakelev,

אני מחפש לשפר קצת את הקירור של המערכת שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהמלצות: 1. מעבד Core2Duo E8400 - כרגע מורכב עליו מאוורר ג'נרי. עשיתי לו OC רגוע ל-3.6GHz, ובמאמץ הוא מגיע ל-55 מעלות בערך. מכיוון שאני רוצה להגביר את ה-OC, אני מחפש קירור נורמלי. חשבתי על ה-Mugen II, האם הוא נחשב דגם טוב? שקט יחסית (אני לא פריק של שקט, אבל בכל זאת)? יש המלצה יותר מוצלחת? 2. כרטיס מסך HD5850 - מגיע בממוצע ל-90 מעלות במאמץ. הייתי שמח להוריד את זה קצת..... ראיתי ב-KSP את הדבר הזה:Arctic Accelero L2 Pro VGA Cooler. שווה? 3. המארז שלי הוא SViking של Thermaltake. יש לו שני מאווררי 120 על הכיפאק, אבל כשאני מגביר את המהירות שלהם הם עושים רעש מזעזע של שואב אבק (זה לא בעיה של נקיון או משהו, הם פשוט …

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  4. איך עושים את זה זה אפשרי? אמרו לי שאיפשר לעשות oc עם הלוח הספציפי של אינטל מה אתם אומרים יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by Metal Glitch,

קניתי לא מזמן רדיאטור H60 של קורסייר שבא איתו כבר מאוורר במארז קראתי שאפשר להוסיף לו עוד מאוורר בשביל לעשות PUSH PULL אני לא מבין הרבה במאווררים אז רציתי לדעת איזה מאורר כדי לי להוסיף או אם בכלל להשקיע בשתי מאווררים חזקים ?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  6. ;D כולם לכתוב כאן את כול אתריי האוברקלוקינג שהם שהם מכירים והטיפים והטריקים לשיפור המחשב. ;D

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  7. עצבני יותר מ-זה קשה למצוא... נו, יש מזמינים (רק כאלה שיכולים לעמוד ב- 59 dBA)? ;D

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by azr_nec,

הי חברים המארז כולל 2 מאוררים 12 : קידמי תחתון, ואחורי עליון. רק המאוורר הקידמי, נצפה בתוכנת speedfan, וכמובן מאוורר ה- CPU. המאוורר האחורי, מחובר באמצעות 3 פינים, ולא נצפה על ידי התוכנה. אין לי על הלוח חיבורים נוספים למאווררים. למישהו יש רעיון לפתרון אלגנטי לבעיה שלי?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by The Un4givN,

נראה לי שזה קצת גבוהה לא? המארז דווקא דיי מאוורר (2X12 מקדימה) ועוד 1 של 12 מאחורה להוצאת אוויר (וגם הספק מוציא אוויר) יש לי Zalman ‏CNPS7500-Cu LED‎ שעובד על כ-2400 rpm אבל משום מה כשאני נוגע בצלעות קירור הם די פושרות... המעבד לא עבר OC

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by kikkler,

אוקיי, קיבלתי את המחשב החדש, הרכבתי אותו, הדלקתי וניסיתי להתקין את אקס פי. כבר בחלק היותר דוס-י של ההתקנה, כשהוא אמור להעתיק את הקבצים הדרושים להארדיסק, הוא התחיל לדווח על בעיות בכתיבה של קבצים שונים, בכמות די רבה. אוקיי, לחצתי אנטר להמשך עד שאחרי כמה שגיאות שכאלה באנג, מסך כחול. אוקיי, ננסה עוד פעם, ריסט, ריפורמט, ריאינסטול, אותו דבר (למרות שהשמות של הקבצים הבעייתייים השתנו הפעם). אחרי 4 או 5 פעמים כאלה, כשכל פעם הוא מדווח על שגיאות בכתיבה של קבצים אחרים, החלטתי להעיף מבט בטמפרטורות של הרכיבים בביוס - 55 מעלות למעבד! וזה אינטל עם זאלמן 7000, אין שום סיבה לכאלה מעלות. אוקיי, אולי משהו בחיבור בעייתי או ששמתי קצת יותר מידי משחה. הוצאתי את ההיטסינק, ניקיתי טיפה מהמשחה והחלטת…

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by eSLC,

מהו המעבד הכי משתלם מבחינת ביצועים וOC?...

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by Pitzinyelo,

http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm בעמוד הזה מופיעות ההוראות, ואני חייב להגיד שהן שונות לגמרי מאלה שמופיעות באחד המדריכים בHW. כתוב שם(שלבים 9-10 זה מה שמתייחס לP4 ו AMD64), לפי הבנתי, שיש לשים טיפה קטנה של החומר במרכז הליבה. לאחר מכן צריך להרכיב( ) את ההיטסינק על המעבד ולסובב אותו( ) לכיוון השעון ואז הפוך כדי שהחומר ימרח בצורה אחידה ברוב הליבה(לא כולה!), כפי שמופיע בחלק העליון של התמונה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg what the fuck?

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  13. אין מדבקה, אין גומי להוריד. פשוט סגור מכל הכיוונים.

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  14. יש לי שני חוטים שיוצאים מהמאוורר אדום וכחול ולפוטנציומטר יש 3 רגליים...

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

איזה קירור סטוק יהיה יעל יותר על E4300, הסטוק של 65NM (העבה יותר) או של ה 45NM (השטוח יותר)? תודה

16. שלום, קראתי קצת באתר על OC וקניתי מחשב די מתוכנן לOC ע''פ היעוץ שלכם [שיניתי רק את המארז והכ.מסך]: מעבד E4300 לוח GA-965P-DS3 REV3.3 זכרונות שכרגע לפי CPU-Z פועלים על CL5 ואין לי מושג איך לשנות ל4 G.skill 800mhz 2gb[1GBx2] 6400 CL4-PK כ.מסך leadtek 7900gs extreme הארד דיסק wd 250gb 2500ks צורב lg h42 מארז hec 6c60 עם הספק HEC-300AR-TF 300w אוקיי, אז זאת המערכת, עכשיו קראתי את המדריך לOC באתר והוא לא כל כך הספיק לי כדי לדעת מתי צריך לעלות את המתחים ובכמה, וכיצד לשנות את תזמוני הזכרונות לCL4 כך כרגע המערכת פועלת כרגע אני עם קירור סטוק ככה שאני לא מחפש OC גבוהה מדי, רק עד שאקנה קירור טוב למעבד. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  17. שלום, חבר'ה אני יכול להשיג מחבר שבא מארצות הברית את הגוף קירור Thermalright Ultra-120 eXtreme במחיר של כ-200 שקלים. אבל הסתכלתי עליו והוא נראה כך: וכשאני אומר 'הוא נראה כך' אני מתכוון שזה קירור פאסיבי כי אני לא רואה שום מאוורר. ולמה בשם שלו יש את המספר 120? זה לא עם מאוורר 120MM? בבקשה תפרטו הכל עליו - אני דלוק עליו...קראתי ב-Newegg.com שמשהו המהיר את ה-Q6600 ל-3.4GHz עם ה-Thermalright Ultra-120 eXtreme והטמפרטורות במנוחה הן על 40 מעלות ובמאמץ על 55. מ-ד-ה-י-ם! האם הוא פאסיבי? אקטיבי? רועש? בבקשה את כל המידע עליו!! תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by asnast,

היי חברה מישהוא יכול להגיד לי איך אני יכול לפתוח את המכפלה של המעבד שלי? p4 2.26 fsb 533

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by MYST,

איך GLOBALWIN CAK II 38 יותר טוב מהוולקנו 7+

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by zombie,

יש לי 8800gtx q6600 3.2Ghz וocz gold 2gb duel-channel 800Mhz אם אני יעשה לזכרונות oc ל1066 נגיד?זה ישפר ביצועים? אם כן...איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by R L,

באיזה שלב של הלילה בעת הפעלת BitTorrent ה MBM שלי הודיע על טמפ' מעבד של 57C יש לי מה לדאוג?

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  22. כרגע המאוורר היחידי שיש מחובר ישירות לספק, האם עדיף לחבר אותו ישירות ללוח אם ל sys fan?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by BeNzZy-BoY,

טוב אז תכננתי כבר מוד לספק ובגדול זה מה שאני מתכנן שיצא בסוף : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1742&cat=67&page=1 מה שאני עושה זה בעצם מוציא מהספק שלי את החלק העליון (זה שעשוי מפלסטיק כתום בקישור).. ומכניס במקומו את החלק שאני הכנתי מפרספקט מה שאני הכנתי זה יצא 3 חתיכות של פרספס (2 צדדים ולמעלה) ואני פשוט אחבר אותם לחתיכה אחת.. עכשיו , תכננתי להדביק אותם על רובה סיליקון רק מה אני לא יודע אם הסיליקון יעמוד בטמפרטורות גבוהות ובחום גבוהה.. אז מי שיש לו ניסויון בזה אני אשמח לדעת קצת תגובות על החומר.. עוד משהו.. הפרספקט שלי הוא שקוף.. יש דבר כזה פרספקט בצבע ? או שאולי אפשר פשוט לשבוע את הפרספקט בצורה כלשהי כדי שיהיה יותר מעניין ?

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by netanel38121,

איזה קירור אתם ממליצים למעבד 6600? תקציב 250-300 ש"ח

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  25. קלטו את זה http://www.youtube.com/watch?v=RNv5TMwAZlc&feature=related חחחח הרג אותי תהנו

• 7 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים