אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז קודם כל שלום לכולכם שוב אז ככה, יש לי מחשב דיי ישן עם מעבד Dual-Core 3.4Ghz של Intel כמובן, והטמפרטורה שלו בחודשים האחרונים קפצה ל 60 מעלות ??? טוב, אז על מנת להוריד את הטמפרטורה פשוט הורדתי את מתח המעבד ל 1.2V מ 3V, כאשר 3V זהו ברירת המחדל בביוס, אני פשוט לא שם לב לשינוי בביצועיים וזה עדיין מראה לי שמהירות השעון שלי על 3.4Ghz. אז פשוט רציתי לשאול האם זה תקין והאם אמורים להיות שינויים בביצועים. [ ד"א בקשר לחימום המעבד קניתי משחת טרמית חדשה ואני פשוט צריך לנקות להרכיב מחדש את המאוור Vortex 752 שלי ;D ]
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום כולם כמו שאפשר להבין אני לא צריך משהו מתוחכם או קיצוני, אני קונה Q9450 על EP35C-DS3R ומאוורר שקט Scythe S-Flex (120mm 800rpm) ומחפש גוף קירור טוב ולא יקר מדי שיתאים לכל הנ"ל. כאמור לא יהיה OC בעתיד הנראה לעין והתקציב עד 250 תודה
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בירצוני לעשות אוברקלוק למעבד הבעיה שיש לי היא שבביוס שלי המעבד עומד על טמפ' נמוכה ב 10 מעלות (28) לאומת ניתור הטמפ' בתוכנה real temp השאלה שלי מה יותר אמין ולמה להיתיחס כי 10 מעלות זה לא משהוא קטן חשוב לציין שלוח האם שלי הוא : asus p5q-e והמעבד הוא q9550 שמקורר בעזרת גוף קירור thermalright ultra 120 extreme +מאורר 120 מ"מ 1600 ס"לד אז מה אתם אומרים למה להיתייחס ? בתודה לכל המשיבים ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל בזה שאני יודע שקירור מים שבאמת יהיה ממש ממש טוב צריך לייבא ואין לי כוח לזה אבל מצאתי כמה קירורים של TT שהם דווקה נחמדים אבל מה יתאים לי יותר? TT BIG WATHER 745 TT BIG WATHER 760 TT PRO WATHER 850 ? כמובן שהמטרה היא OC בשביל להגיעה עם ה720BE יותר רחוק ואם הקירור שציינתי לא יעזרו לי כל כך במטרה הזאת אז הייתי רוצה לדעת גם על זה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האלן הלכתי היום לקנות קירור למעבד כדי לבצע OC הלכתי במטרה להביא את הקירור frezer pro 7 אך בגלל שלא היה לו את הקירור הנל במלאי הציעו לי קירור אחר בשם buafalu רציתי לשאול איך הקירור הזה לעומת הfrezer ועם הוא יספק אותי בעיקרון אני מתכנן OC לא גדול ל 3GHZ המפרט שלי: Intel:Core2 Q8300 2.50 GHZ ATI:Raedon HD5770 4GB:DDR2 620W:SeaSonnic GIGABYTE:GA-73PVM-S2H תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מעלה את התוצה שלי .... הנתונים נבדקו בתוכנת OCCT בטמפרטורה סביבתית של 32 מעלות (שרב היה לנו ביומיים האחרונים) בוצע מבחן ב SUPER?_PI ב 32MB רק חבל שלא צילמתי.... בכל מקרה אני אשמח אם יש מקום לשיפורים ולתגובות בכלל. (אינני) מעוניין להעלות עוד את התדר של המעבד) ;D[br]פורסם בתאריך: 19.05.2009 בשעה 12:24:20 למי ששכח או לא ידע הנה המארז שלי [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מאווררי המארז שלי התחילו לעשות בעיות, זה התחיל מרשרוש מעצבן ולא סדיר שהתגלה כנובע מהמדבקה הכסופה שבמרכז המאוורר ומסתירה את חיווטי החשמל שבו, והמשיך בפעולה לא סדירה של המאווררים שלפעמים לא מתחילים לפעול ללא דחיפה, מה שמאלץ אותי להפעיל אותם על מהירויות גבוהות יותר בשביל להבטיח את פעולתם. מכל הסיפור יוצא שכל יתרונותיהם של המאווררים השקטים של המארז עם המהירות המשתנה שלהם אבדו. האם אלו בעיות מוכרות? האם יש להן פתרון פשוט? ואם צריך להחליף אותם, אני אשמח להמלצות על מאווררים 120mm, עם דגש על השקט. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הכוונה היא מה ה TJ MAX הגבוה ביותר שיכול ליהיות לכזה מעבד ? אני רוצה ללכת על בטוח ולדעת מה הטמפ' הגבוהה ביותר שיכולה ליהיות לי.. עוד שאלה קטנה, מהם המרחקים המומלצים למנוחה ולמאמץ למעבד כמו שלי ?
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שבת שלום יש לי מחשב דיי חדש AMD 5200 ati 4850 4 GB ram עכשיו כשאני משחק ברד אלרט החדש לאחר זמן מה המחשב פשוט מכבה את עצמו כשאני נוגע בצ'יפסט במחשב ..הוא פשוט רותח הורדתי EVEREST והטמ"פ הם להלן: Temp CPU : 60 ולפעמים מגיע גם ל80 temp: gpu diode ( memio) 84 ולפעמים קצת יותר האם הבעיה היא בהתחממות יתר? שיחקתי CRYSIS ו FAR CRY2 ועוד משחקים והוא לא נכבה לי לפעמים שאני רואה סרטי HD הוא נכבה גם המעבד מקורר ע"י מאורר של ASUS יש מאורר 12 מקדימה וזהו תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אני מורח כרגע mx-1 על E6300 קונרו עכשיו, המשחה הזאת מאוד מאוד קשה, ניסיתי למרוח עם ניילון על האצבע אבל זה נראה כאילו המשחה נדבקה לניילון והליבה פשוט הפכה לגוון אפור-שחור עם מין משהו כזה עליה אבל לא ממש משחה נוזלית כזאת, כי המשחה הזאת סופר קשה מישהו יכול לומר לי אם זה שיש כמו כיסוי פיצי כזה של אבק אפור כזה, זה מספיק? או שאני צריך איך שהוא לגרום למשחה להשתטח כמו בarctic silver? מקודם הרכבתי לכרטיס מסך גוף קירור אבל שם המשחה של זלמן היתה קלה למריחה וממש היתה משחה על הליבה
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני יודע שזה נישמע מצחיק אבל הhd שלי נמצא תמיד בטמפ החדר חחחחחחח 28 מעלות תמיד
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
המעבד הוא 2.4C נורט'ווד, אתמול הסרתי את הסינק, ניקתי את כל הפינים מהאבק שביניהם, מרחתי מחדש AS5 (חשוב לציין, תודה רבה לאנטולי שסייע לי), הטמפ' לפני כן הייתה בערך 50 במנוחה (אייסי קיו, ווינאמפ, תוכנת שיתוף, פיירפוקס) עכשיו בערך 48-47 זה ממש מעצבן. יש לי 120 מ"מ קידמי 120 מ"מ אחורי סירקולציה טובה יחסית אז מה הבעיה פה ?? תודה לכם.
-
- 16 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אתם חייבים לעזור לי!! היו לי לאחרונה בעיות עם משחקים בנושא VPU RECOVER. דבר ראשון בדקתי האם זו בעיה עם התחממות ואכן המאוורר לא זז. בתחילה נדמה היה לי שזו לא תקלה כי לא היה נראה שהוא תקוע או שהוא בכלל רוצה לזוז. אבל בנסיון חוזר לבדוק גיליתי שהוא כן תקוע מסיבה כל שהיא ובעזרת מכות קלות על הגוף המגן עליו הוא התחיל לזוז. לאחר כיום הוא שוב נעצר ושוב הזזתי אותו וחוזר חלילה... איך ניתן לזהות מה תוקע אותו (ניקיתי אותו כמה שהצלחתי כי אי אפשר כ"כ לפתוח את הגוף העוטף שלו)? האם יש דרך להשיג מאוורר חלופי? הכרטיס כבר לא בתקופת אחריות. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הכרטיס עם O.C ל XTPE ,טמפר' 39 מנוחה 58 מאמץ. יש לי את ה MX1 שקניתי עבור המעבד וחבל לא להשתמש בה גם עבור כרטיס המסך ( בהנחה שהיא מתאימה ). בנחה שפירוק הקירור לא מסובך ( קפיצים מנגנונים ) אודה לעזרה כיצד לפרק את הקירור לשם מריחת משחה והרכבתו מחדש,האם צריך גם למרוח מלבד הליבה גם את הזיכרונות ? ( גם המלצה כיצד לשים את המשחה :באמצע קצת או שכבה אחידה על כל הליבה ). אודה לעזרתכם. נ.ב. אם הרכבתי את המחשב מאפס אני יוכל גם להסתדר עם זה אבל תמיד טוב לשמוע המלצות והנחיות.
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר חודשים קניתי לוח אם של GIGABYTE עם מעבד E6300 ולקינוח מאוורר NINJA בעת ההתקנה של המאוורר יש להדביק בתחתית של הלוח אם את התושבת של המאוורר כעת נראה שיש תקלה ורציתי להחזיר את הלוח אם לספק לבדיקה אך לא ניתן להסיר את התחתית מהלוח אם מישהו במקרה הצליח לפרק פעם את המאורר הזה כולל החלק התחתון ?
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
המעבד הוא 2.8 prescott והוא מגיע לטמפ הזאת במאמץ, ללא מאמץ 55. המאווררים עובדים (אין מאוורר מיוחד ככה קיבלתי את המחשב) לא עשיתי O. האם זה נורמלי ככה? (הלוח זה asus p4p800טמפ שלו בין 45-55)
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן חברה. ברשותי מעבד Athlon XP 2000 לוח GIGABYTE Nforce2 Ultra 400 Dual Channel 1 סטיק זיכרון 512 וכרטיס מסך FX5200 של STLAB (כן,כן, אני יודע שהוא גרוע). מה ניתן לעשות כדי לשפר מעט את הביצועים (מבלי להשקיע בכרטיס מסך). תודה שמוליק
-
- 14 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הודעה ראשונה שלי, אז דבר ראשון שלום. רציתי להתחיל להתעסק באוברקלוקינג, קראתי את המדריכים באתר, אבל שמתי לב שהם די ישנים ולא כ"כ רלוונטיים. הרצתי חיפוש ומצאתי את הקישור הבא: http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=2329 אני חושב שהמדריך עזר לי, את האמת הייתי בשוונג ובטוח שאני הולך לבצע אוברקלוק רצחני עד שנכנסתי לביוס. נתחיל מכמה דברים בסיסיים. אני רץ על P4 2.6 עם לוח אינטל D865PERL. שיכלול של הטמפ' שראיתי בביוס וב speedfan (שהורדתי מהמאגר פה) מראה שהטמפ' הממוצעת(לא במאמץ) היא משהו כמו 50 מעלות +- 3 מעלות. חזרה למאמר, אני לא ממש יודע מה הכופל ומה הFSB אצלי. ב CPU-Z יש ערך Multiplier של x13, אז כנראה שזו המכפלה. ה FSB נושק ל 200, אבל לא נוגע בו. אני מאמין שאלו באמת הער…
-
- 17 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום! אשמח אם תגידו לי האם הקירורים הבאים קלים להרכבה (כלומר-לא צריך להוציא את לוח האם וכל מיני סיבוכים כאלה), וכן אם הם מומלצים: קירור ל X850XT: Arctic Cooling ATi Silencer5 REV.2 קירור למעבד P4 3.2 640 Prescott (אני רוצה שהקירור יספיק לי לאוברקלוק ל-4.0GHZ): Thermalright XP-120 with Enermax 120mm Fan תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה על המעבד הוא מקורי של אינטל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 מישהו יודע איך לפתוח אותו כדי לנקות כי קצת הסתבכתי להוציא אותו? ויש ביקורות עליו בסדר יעיל רועש וכו?
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בגלל איזשהו פרוייקט מיוחד אני צריך שילוש חדש.... abit NF7-s AXP 1700+ 256MB Crosair cmx CL2 400 mhz. מה הקירור הכי חזק שאפשר להשיג? SK? SLK? (רק לא דלטה ;D) כלומר, SF2...
-
- 14 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אוקי אז ככה כשאני מגיע לאיזה 1650 mhz אני מקבל מסכים כחולים ,בדקתי מעלות והם בסביבות ה45, מה יכול להיות שעוצר את האוברקלוק? אני נוב אז תרחמו תודה רבה לעזורים
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
והפעם המערכת בתוך המארז.. עדיין הרצה על יבש הרדיאטור :
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן לחבר מאוורר 120 מ"מ בקידמת המארז .. אני צריך שהוא יהיה שקט (זה חשוב) וטוב ושלא יעלה המון ... אם מישהו יוכל לתת לי שם של מאוורר שעונה על הדרישות (ונמכר בחנויות הוירטואליות בארץ) , אני אודה לו מאד.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד 2.0 גיגה הרץ פנטיום 4. אני רוצה לעשות לא אוברקלוק אבל לא יודע איך מכיוון שאף פעם לא עשיתי למשהוא אוברקלוק חוץ מלכרטיס מסך עם תוכנה. הייתי מעוניין שמישהוא יכתוב כאן מה אני צריך לעשות בפשטות תודה. יאיר. נ.ב יש לי לוח אם מקורי של אינטל
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-