עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שבת שלום יש לי מחשב דיי חדש AMD 5200 ati 4850 4 GB ram עכשיו כשאני משחק ברד אלרט החדש לאחר זמן מה המחשב פשוט מכבה את עצמו כשאני נוגע בצ'יפסט במחשב ..הוא פשוט רותח הורדתי EVEREST והטמ"פ הם להלן: Temp CPU : 60 ולפעמים מגיע גם ל80 temp: gpu diode ( memio) 84 ולפעמים קצת יותר האם הבעיה היא בהתחממות יתר? שיחקתי CRYSIS ו FAR CRY2 ועוד משחקים והוא לא נכבה לי לפעמים שאני רואה סרטי HD הוא נכבה גם המעבד מקורר ע"י מאורר של ASUS יש מאורר 12 מקדימה וזהו תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום בירצוני לעשות אוברקלוק למעבד הבעיה שיש לי היא שבביוס שלי המעבד עומד על טמפ' נמוכה ב 10 מעלות (28) לאומת ניתור הטמפ' בתוכנה real temp השאלה שלי מה יותר אמין ולמה להיתיחס כי 10 מעלות זה לא משהוא קטן חשוב לציין שלוח האם שלי הוא : asus p5q-e והמעבד הוא q9550 שמקורר בעזרת גוף קירור thermalright ultra 120 extreme +מאורר 120 מ"מ 1600 ס"לד אז מה אתם אומרים למה להיתייחס ? בתודה לכל המשיבים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by EgoManiac,

קודם כל נתחיל בזה שאני יודע שקירור מים שבאמת יהיה ממש ממש טוב צריך לייבא ואין לי כוח לזה אבל מצאתי כמה קירורים של TT שהם דווקה נחמדים אבל מה יתאים לי יותר? TT BIG WATHER 745 TT BIG WATHER 760 TT PRO WATHER 850 ? כמובן שהמטרה היא OC בשביל להגיעה עם ה720BE יותר רחוק ואם הקירור שציינתי לא יעזרו לי כל כך במטרה הזאת אז הייתי רוצה לדעת גם על זה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by mwafak,

אני מעלה את התוצה שלי .... הנתונים נבדקו בתוכנת OCCT בטמפרטורה סביבתית של 32 מעלות (שרב היה לנו ביומיים האחרונים) בוצע מבחן ב SUPER?_PI ב 32MB רק חבל שלא צילמתי.... בכל מקרה אני אשמח אם יש מקום לשיפורים ולתגובות בכלל. (אינני) מעוניין להעלות עוד את התדר של המעבד) ;D[br]פורסם בתאריך: 19.05.2009 בשעה 12:24:20 למי ששכח או לא ידע הנה המארז שלי [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by BoOoM2008,

האלן הלכתי היום לקנות קירור למעבד כדי לבצע OC הלכתי במטרה להביא את הקירור frezer pro 7 אך בגלל שלא היה לו את הקירור הנל במלאי הציעו לי קירור אחר בשם buafalu רציתי לשאול איך הקירור הזה לעומת הfrezer ועם הוא יספק אותי בעיקרון אני מתכנן OC לא גדול ל 3GHZ המפרט שלי: Intel:Core2 Q8300 2.50 GHZ ATI:Raedon HD5770 4GB:DDR2 620W:SeaSonnic GIGABYTE:GA-73PVM-S2H תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  6. העלתי את המעבד לתדר 2.75 סוף סוף יציב כסלע. בכוונה פתחתי הרבה יישומים .... http://img202.imageshack.us/i/ma770ud3.png/ התמונה אומרת הכל (תתעלמו מהבדיקה של הOTHROS שאתם רואים) ממשיך להעלות עידכון : אז הגעתי ל- 2.85 GHZ אין לי כח עכשיו לנסות לייצב את העניין .. מחר אני מעדכן פה נקווה לטוב .

7. Started by h@c,

המעבד הוא 2.8 prescott והוא מגיע לטמפ הזאת במאמץ, ללא מאמץ 55. המאווררים עובדים (אין מאוורר מיוחד ככה קיבלתי את המחשב) לא עשיתי O. האם זה נורמלי ככה? (הלוח זה asus p4p800טמפ שלו בין 45-55)

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by StreetRacer,

אהלן חברה. ברשותי מעבד Athlon XP 2000 לוח GIGABYTE Nforce2 Ultra 400 Dual Channel 1 סטיק זיכרון 512 וכרטיס מסך FX5200 של STLAB (כן,כן, אני יודע שהוא גרוע). מה ניתן לעשות כדי לשפר מעט את הביצועים (מבלי להשקיע בכרטיס מסך). תודה שמוליק

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by taotao,

יש לי את המאוורר הזה על המעבד הוא מקורי של אינטל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 מישהו יודע איך לפתוח אותו כדי לנקות כי קצת הסתבכתי להוציא אותו? ויש ביקורות עליו בסדר יעיל רועש וכו?

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  10. הודעה ראשונה שלי, אז דבר ראשון שלום. רציתי להתחיל להתעסק באוברקלוקינג, קראתי את המדריכים באתר, אבל שמתי לב שהם די ישנים ולא כ"כ רלוונטיים. הרצתי חיפוש ומצאתי את הקישור הבא: http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=2329 אני חושב שהמדריך עזר לי, את האמת הייתי בשוונג ובטוח שאני הולך לבצע אוברקלוק רצחני עד שנכנסתי לביוס. נתחיל מכמה דברים בסיסיים. אני רץ על P4 2.6 עם לוח אינטל D865PERL. שיכלול של הטמפ' שראיתי בביוס וב speedfan (שהורדתי מהמאגר פה) מראה שהטמפ' הממוצעת(לא במאמץ) היא משהו כמו 50 מעלות +- 3 מעלות. חזרה למאמר, אני לא ממש יודע מה הכופל ומה הFSB אצלי. ב CPU-Z יש ערך Multiplier של x13, אז כנראה שזו המכפלה. ה FSB נושק ל 200, אבל לא נוגע בו. אני מאמין שאלו באמת הער…

• 17 תגובות
    • 837 צפיות
  11. שלום כולם כמו שאפשר להבין אני לא צריך משהו מתוחכם או קיצוני, אני קונה Q9450 על EP35C-DS3R ומאוורר שקט Scythe S-Flex (120mm 800rpm) ומחפש גוף קירור טוב ולא יקר מדי שיתאים לכל הנ"ל. כאמור לא יהיה OC בעתיד הנראה לעין והתקציב עד 250 תודה

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by KaKa,

אוקי אז ככה כשאני מגיע לאיזה 1650 mhz אני מקבל מסכים כחולים ,בדקתי מעלות והם בסביבות ה45, מה יכול להיות שעוצר את האוברקלוק? אני נוב אז תרחמו תודה רבה לעזורים

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  13. והפעם המערכת בתוך המארז.. עדיין הרצה על יבש הרדיאטור :

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by Psychopath,

Hi, I got myself a new GeForce 4 Ti4200 128MB It has a lame old aluminum piece of heatink with a not working fan on it. I want to put my good old ICEBERQ 4 on it... So i took out the clips thaty hold it down to the card but then i realized it's glued to it... somehow. How do i disconnect it without causing any harm ? so that i can put the ICEBERQ 4 on it ? Thanks in advanced, Chen Doron.

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by 123456789,

איפה אני יכול להשיג אויר דחוס כדי לנקות את המחשב שלי ??? ??? ??? כמה זה עולה ??? ??? ??? ואיך בדיוק אני מנקה (איפה אני צריך לנקות) ??? ??? ??? תודות לעוזרים :saint: :saint: :saint:

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  16. Started by lamborghini,

עד לא מזמן הייתי מריץ פרים בלי בעיות עד שעכשיו הגעתי לבאס של 240 ואני לא מצליח להריץ את הפרים ליותר מדקה... הנה תמונה גם.. עכשיו ניסיתי בתוכנה שקוראים לה cpu stability test משהו כזה ושם עשיתי בדיקה מאמץ ועבד בלי בעייה גם שעה וגם יותר ... הטמפ היו בסדר גמור יחסית לכמה שהיו צריך לצאת .. הנה קצת פרטים 240 כפול 13 = 3120 מתח - 1.58 מצב רגיל לא שיניתי כלום .. זיכרונות - מתח 2.75 - תיזמונים 3.0 -4-4-8 תודה לעוזרים ..

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by SpLAsH,

לאיזה מעבד (של אינטל ושל AMD) מעבד 1700 מומהר משתווה בביצועים?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by Moo^Moo,

בגלל איזשהו פרוייקט מיוחד אני צריך שילוש חדש.... abit NF7-s AXP 1700+ 256MB Crosair cmx CL2 400 mhz. מה הקירור הכי חזק שאפשר להשיג? SK? SLK? (רק לא דלטה ;D) כלומר, SF2...

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

מה ההבדל ה extreme לרגיל?? והאם הוא רועש כבר קראתי כמה reviews שאמרו שאפילו ב מהירות הכי גבוה הוא לא כל כך רועש... אבל קשה לי האמין להם כי הי OCקלוקרים ורגילים לרעש... עכשיו יש לי מאוורר 60 מילימר שיש לו קול שואהההה כזה פיץ גבוה ומעצבן!! יווווווווווו הייתי רוצה לדעת אם כדי לי לקחת אותו מהטרות שלי זה OC ל barton 2500 המישהו שמע אותו ? ראה אותו איך הוא? תודה וביי

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by eSLC,

מהו המעבד הכי משתלם מבחינת ביצועים וOC?...

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  21. אני חושב שהגיע הזמן לחבר מאוורר 120 מ"מ בקידמת המארז .. אני צריך שהוא יהיה שקט (זה חשוב) וטוב ושלא יעלה המון ... אם מישהו יוכל לתת לי שם של מאוורר שעונה על הדרישות (ונמכר בחנויות הוירטואליות בארץ) , אני אודה לו מאד.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by D.J.Shahar,

אז ככה יש לי צג LCD מסוג WAYTON 16021J1 .השאלה שלי פשוט ביותר...האם אפשר לבצע את החיבור למחשב כמו שיש במדריך...כמובן שע"י חיבור בצורה שונה או כל דרך אפשרית אני אשמח לדעת...תודה מראש. יש לי לינק שקשור לצג - http://www.everbouquet.com.tw/products.htm http://www.everbouquet.com.tw/MC16021J.htm

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

שלום, ברשותי מעבד 2.0 גיגה הרץ פנטיום 4. אני רוצה לעשות לא אוברקלוק אבל לא יודע איך מכיוון שאף פעם לא עשיתי למשהוא אוברקלוק חוץ מלכרטיס מסך עם תוכנה. הייתי מעוניין שמישהוא יכתוב כאן מה אני צריך לעשות בפשטות תודה. יאיר. נ.ב יש לי לוח אם מקורי של אינטל

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by NOS,

יש לי פנטיום 4 1500 MHZ העלתי אותו ל1724 אבל ברגע שאני מעלה אותו ל1800 הוא לא עולה מה לעשות?????

25. Started by contA-,

יש לי מספר שאלות בקשר למערכות קירור במים.. 1.את איזה חלק\חלקים הן מקררות? 2.האם הן מועילות בהרבה מהמאווררים הרגילים? 3.האם יש מערכות קירור במים שהן גם יעילות וגם שקטות? 4.מהו המחיר של מערכת כזו (מערכת יעילה ושקטה)? -תנו לי בבקשה דגמים :-\ תודה רבה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים