עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה יש לי Q9550 הבעיה שיש לי את הקירור הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=250 עד כמה לנסות להגיע ל OC עים ep45-extreme? ד"א סליחה על הבורות אני חדש בקטע הזה של OC.

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by integral,

ראיתם את זה? http://www.dvhardware.net/review80_tt_mini_typhoon.html

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by dan eliash,

אני רוצה לצבוע את המקלדת בדרך הבטוחה ביותר למישהו יש מדריך? עדיף עם כמה שיותר תמונות

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by daniel_18,

שלום, אני מתכוון לעשות OC למעבד (E4300), המעבד כנראה יישב על לוח אם GAEP45UD3L/R (אחד מהשניים). איזה קירור הכי מומלץ למעבד הזה בשביל להגיע למהירות כמעט מקסימלית? האם הקירור יחליף את הקירור סטוק או שיבוא בנוסף? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by itaysk,

מישהו עשה משהו כזה? או שיכול לקשר אותי לכתבה כזאת?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  6. למשל אם המכפלה שלי היום היא 10 ואני משנה ל9 או 8 אני אוכל להגיע לביצועים גבוהים יותר? זה ייצרוך יותר חשמל? יתחמם מהר יותר? ויותר חשוב האם זה לא מסוכן למעבד? אני לא מבין מה זה אומר.. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי להבין את זה

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by Bug2000,

ראיתי איזה אחד שהכניס את המאוררים שלו לקופסה\מעמד כזה למאורר בצבע סגול . מה זה ? זה נועד להחזיק את המאוררים ולהקיט אותם? אפשר להסיג אותם בניפרד? כי אני חושב שהבחור ההוא קיבל אותם עם המאוררים : תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by CaRTeR,

שלום לכם אני רוצה לקנות קירור חזק יותר למעבד לוח האם שלי הוא http://forums.ort.org.il/files/30/1764561/4301633.jpeg והמעבד שלי זה אינטל 2000 מגה הרץ אני רוצה לקנות את המאוור הבא Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod" Coo http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=404 האם המאוור מתאים למעבד שלי ? האם יש אפשרות לבחור מתי אני רוצה שהאור הכחול ידלק ויכבה? בתודה מראש. נ.ב לא לאובר קלוק

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by sarusi79,

המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by blizzard20,

תקין? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by G-BOY10,

אני מתכנן לעשות מעין מודינג למחשב שלי שיכלול יצירת חלון שקוף למארז וגם צביעה. ואז חשבתי גם להוסיף לבפנים מנורה וראיתי את זה בכמה מארזים אז השאלות שלי הם 1. האם המנורה מחממת את המחשב מבפנים שאני אצטרך להתקין עוד מאוורר? 2. האם המקור מתח של המנורה הוא ספק המחשב או מקור נפרד? 3. אם המקור של המנורה הוא מהספק של המחשב איך בדיוק את מוצא מנורה שיש לה חיבור כזה או האם אפשר ליצור לה אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  12. נגיד אני רוצה לעשות OC ל 7800GTX SLI ויהיה לי קירור מי מים אז עד איזה קלוקים אני יכול להגיע כדי לדעת שאם אני מגדיל יותר אז חיי הכרטיס אוזלים מהר יותר?

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by Bug2000,

מי שזוכר רציתי לעשות מודינג לספק היתי צריך לאריך את הקבל של הספק, אשר מתחבר אל לוח האם ולהוסיף עוד יציאה אחת ליציאות של הספק של ה12 וואלט, אחרי 4 ימים !!! (עד שקניתי הכל) סימתי הכל וכשאני מדליק את המחשב המחשב פועל אבל, המסך לא נדלק, לאחר שלקחתי את הספק של אח שלי הכל התחיל לפעול אז רציתי לשאול למה הספק שעבר מודינג לא עובד ??? וזה עוד ספק של 600 וואט !!! :-[ אני ממש עצוב... למישהו יש רעיון מה עשיתי לו ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  14. היה לי וולקנו 9 עדיין יש אבל הוא מקרר זוועה ב1.73 מתח במאמץ הוא מגיע ל 49 מעלות , זה עוד שיום לפני זה ב1.9 במאמץ הוא הגיע לגג של 34. זה יכול להיות שמשהו קרה למעבד (כי החלפתי) או שזה הקירור? אפשר המלצה לקירור טוב של עד 180 שקל.

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  15. אחים שלי אני צריך המלצה לזיכרון טוב לOC לפלטפורמת AMD NF4 הלוח K8NF9 אחותי נימצאת בניו יורק ואני רוצה ליקנות מישם זיכרון איכותי וראיתי שהמחירים בחול ממש זולים אז בתקציב של עד 150$ איזה זיכרון אתם ממליצים? אני יודע שאני צריך ציפים של TCCD כי הלוח לא נותן יותר מ2.8 ולא מיתכוון ליקנות את הבוסטר יש לי כרגע זיכרונות D43 שבפלטפורמת אינטל מגיעים עד באס 270 אבל על AMD עם בקושי יציבים בסטוק הלוח שלי לא סובל אותם ביכלל!! אז אני צריך זיכרון טוב תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by dino,

אני החודש מקבל את המחשב שהזמנתי, ואני צריך לדעת עם כדאי לעשות oc. כי עם כן, אז הם יכולים כבר לעשות לי את זה בחנות, כדאי? המפרט בקצרה: athlon xp 2000 512mb ddr 3200 corsair epox 8k5a3 suma geforce 4 ti4400 128mb se

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by CEL,

אין לי אמנם ספק טוב כל כך והוא בסך הכל ג'נריק 300W. :-\ :-\ ורציתי לדעת האם רייל של 12+ שעומד על 11.55 זה מסוכן מדיי ? כי אני מפחד על המחשב..................

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by AMD-GUY,

מה אתם חושבים, במקום לבזבז כסף על מארז ומאווררים, שמים הכל במיני מקרר ;D מישהו חייב לנסות את זה, אז תגידו לי מה אתם חושבים על זה. בבקשה תענו לי! תודה מראש- עידן המלך 8)

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  19. W O O T ;D * התמונה מתייחסת לקירור מים ש NEC הציגו ב 2007, לא מוצא תמונה של הקירור החדש. אם מצאתם, תעדכנו. תודה. http://en.expreview.com/2010/05/06/nec-develops-super-efficient-cfc-cooling-solution-for-pcs/7105.html http://vr-zone.com/articles/nec-announces-new-cpu-cooler/9040.html

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  20. שלום כולם! נדחפתי בטעות לדיון אחר .. כנראה שזה לא מתאים , אז אני פותח ת'רד משלי .. (מנהלים , מקווה שאין בעיה עם זה) ב-CPUZ מופיע לי זכרונות DDR3 , ויש לי DDR2 OCZ2P800R22GK בתיזמונים 4-4-4-15 והלוח אם ASUS P5K-E , משום מה ה-Everest לא מזהה לי אותו כ- Unknown... ועוד שאלה קטנה , למה מופיע לי שה-CPU רץ ב-1.6GHz ? ד"א , אני בלי OC כרגע... תודה!

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by beekiller,

שלום לכולם המפרט שלי בצד מלבד הזכרונות שהחלפתי מקינגסטון 667 לGSKILL 800MHZ 4-4-4-12 PK 2GB אני כרגע על באס 400 דהיינו נמצא ב 2.8GHZ והזכרון ביחס של 1:1 וכרגע נמצא ב 800 הרצתי אורטוס כשעה וחצי ובאחד המעבדים יש DELAY לעומת המעבד השני איחור של TEST 1-2 הזכרונות נמצאים במתח של 1.9V , המעבד נמצא על המתח המקורי שלו 1.285V לא שיניתי . הטמפרטורה במאמץ של אורטוס עם CORE TEMP לא עוברת 48 , בתוכנות אחרות וביוס נמצאת 10 מעלות פחות (SPEEDFAN GIGABYTE EASY TUNE ) מה הייתם ממליצים ? מה לדעתכם הבעיה?

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  22. הקירור U12P יתאים ללוח P55M-U12P ? יש לי מארז CM690 ושמתי לב שהמעבד לא נמצא באמצע של האיזור עם החורים מאחורי הלוח. זה לוח מיני ATX, קניתי אותו בלי לדעת את זה :\ לא תהיה לי בעיה אם אני אקנה את הקירור הזה ? (יש לו פלטה אחורית) ואיך הלוח לOC ? כמו שאר הP55 של ג'יגה ביט ?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by se7en,

אמנם ההיטסינק שלו נראה מעפן ואין היטסינקים על הזכרונות אבל הוא יציב לחלוטין בלי שום קירור מיוחד על 710 זכרונות ו-315 ליבה שזה לא רע בכלל. אני מחכה ל-SLK600 כדי לעשות לו בנצ'מרקים כמו שצריך כי המעבד שלי החליט שהוא גוף חימום ואני לא מצליח אפילו לסיים את ה-3dmark2001.

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

שלום אני חושב לקנות 6600 ולוח איכותי למדיי לא סגור עדיין על איזה אני מתלבט על ביצוע OC וחשבתי שאם יש תוספת ביצועים חינם דבילי לא לעשות אז השאלות שלי הם אלו: אני חושב לקנות זכרונות 667 והcנתי שהכי טוב זה יחס של 1:1 אז אם אני מעלה באס ל 333 הזכרונות יעבדו על 667 ביחס של 1:1 ולא תהיה בעיה או שאני צריך לעשות משהו נוסף חוץ מהעלאת הבאס? האם אני אצטרך לעלות מתחים? אין לי מושג בזה מעולם לא עשיתי רק קראתי כאן ומדריך נחמד שפורסם כאן בעבר נ.ב קצת מוזר וחבל שבפורום מקצועי ואיכותי כמו כאן שמתמחה ב OC אין נעוץ הסבר לשלבים הראשונים

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by omriel12,

יש לי את הלוח אם MSI RC410M2 ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ- 1.86GHZ ל-2.2GHZ משהו כזה, עכשיו ככה. נכנסתי ל- BIOS וחיטטתי בכל האפשרויות ואין לי אפשרות לשלוט על מהירות המעבד, בכלל! מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים