אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שהרבה אנשים אשר חדשים לOC בכרטיסי מסך שיש להם כרטיס מסך של ATI במחשב מסדרת הX1000 [זאת אומרת: X1950XTX ועד להכי נמוך מסדרת הX1xxx] אשר לא מעוניינים לעשות OC דרך הCATACLYST CONTROL PANEL [להלן CCC] בגלל שרוב האופציות בו כמו OVERVOLTAGE וכו' לא מתאפשרות, נתקלים בבעיה שגם אחרי שינוי הגדרות השעון והVOLTAGE בתוכנות כמו ATITOOL, למעשה כלום לא משתנה, ואז הם באים למקומות כמו HWZONE ושואלים: "מדוע?!". אז הרי לכם, "The ATI's OCer dummies guide" מאת J.Dog-Christ, כדי שלהבא לא תצטרכו לפתוח ת'רד חדש, אוברקלוקרים טובים שלי (:. דבר ראשון, LEGAL STUFF: חשוב לציין דבר נוסף לפני שאתם מתחילים ליישם את כל מה שרשום במדריך: כל הפעולות שתעשו עפ"י המדריך, הן על אחריות…
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.0ghz מהם טמפרטורות טובות למעבד הזה עם קירור סטוק בחורף בבקשה תענו זה חשוב!! (תרשמו במנוחה ובמאמץ)
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם הכרטיס מתחמם יותר מדי בזמן האחרון, מגיע לטמפרטורות של 80 מעלות במאמץ ב World at war ו Modern warfare לעתים רחוקות יותר. המפרט שלי 5600+ X2 ספק כח Corsair VX450 Watt זכרון 2 GB מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לQ9400 השאלה איזה קירור לקחת. הנה המפרט! Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz Nvidia Geforce 9800GT 1GB GDDR3 INNOVISION MSI P43 2GB DDR2 800MHz Kingston 320GB 16MB SATA2 Hitachi LCD SAMSUNG 20" 1600X900 Tech 450W EZCOOL ---------------------------------------------- התקציב שלי הוא 150 ש"ח.. תנו לי בבקשה קישור לחנות, ואני גר באזור הצפון בנהריה! שיהיה טוב לOC שיתאים למעבד שקט וטוב!
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני די מתלבט אם כדאי להשקיע בקירור למעבד ולכרטיס מסך ולמשוך את האוברק' ובכך לחסוך כמה אלפים שגם ככה עכשיו אין לי. המפרט שלי כתוב בצד חוץ מהספק שהוא: סיסוניק 430. הטמפ במארז בקיץ עכשיו בין 43 ל 37 כשאין מזגן פועל.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי, ועל הדרך הוא איפס את כל האוברקלוק שלי.. אז עשיתי מחדש אוברקלוק למעבד שלי Q6600 G0 2.4GHZ והעלאתי אותו בעדינות ל 3GHZ (כמו שהיה לפני הפרמוט) ואחרי שאני שומר את הכל והמחשב מפעיל את עצמו מחדש הוא נטען, כמעט מגיע לשולחן העבודה ומיד עוד עושה עוד ריסט שמאפס את הכל חזרה ל2.4 את התדר גם שמתי על 100, והזכרונות שלי 800MHZ והAUTO מעלה אותם ל1000MHZ.. שמתי על מצב ידני נתתי להם מתח של 2.40 כדי שיהיו 800MHZ אבל בכל זאת לא נשאר יציב אגב, לוח אם מסוג Gigabye P35-DS3L
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מה שבניתי עד כה ל-OC קל עד בינוני, אחד היעדים הוא שקט מוחלט. סימנתי בסגול את ההתלבטויות. בואו נניח שהתקציב גמיש בהנחה שיש הגיון ותועלת. מעבד: E6300 - 1075nis E6400 - 1390nis 1. מוכן לשים עוד 300 ש"ח בהנחה שאוכל לסחוט הרבה יותר בשילוב עם זכרונות 800. דעתכם? לוח אם: Gigabyte 965P-S3 790nis DS3 - 950nis DS4 - 1090nis 2. האם כדאי להוסיף ~200 ש"ח בשביל רכיבים קצת יותר איכותיים? ואם כבר, לקחת DS4 עם קירור לצ'יפ? זה בעצם ינטרל את הצורך במאווררון Spirit 2, נכון? האם זה עדיף? פחות רעש? קר מספיק?? זכרונות: G.Skill PC6400 800MHz CL4 4-4-4-12 - 1680nis http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5849 3. המחירים בשמיים, זאת נראית לי בחירה טובה, האם יש משהו דומה באיזור המרכז? והא…
-
- 8 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אפשר לעשות OC לכ. מסך הזה? אם כן איפה אני מוצא דרייבר? תודה
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שמעו יש לי לוח מסריח שאני לא מוצא בביוס את ההגדרות של הOC ASUS P5PE-VM ומעבד Pentium D 3.4GHZ אמרתי יאללה מצדי שישרף עם איזה תוכנה עושים ? כאילו עם מה אפשר
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קודם שלום לכולם, אני חדש פה.. ;] טוב אז ככה, יש לי מעבד פנטיום4 1.7 ואני לא מצליח לעשות עליו oc שאני נכנס לביוס ואני מעלה לו את המהירות ל2.4 (זה האופציה היחידה שהוא נותן), יוצא מהביוס, עושה רסטרט , ואז הוא מגיב מוזר. בהתחלה הוא לא מראה תמונה,ואח"כ שאני עושה לו רסטרט הוא חוזר ישירות לביוס ונותן איזה ארור כזה בצבע אדום, לא זוכר בידיוק מה רשום שם אבל כאילו הוא לא נותן לי לעשות oc. וכשאני מחזיר את זה חזרה ל1.7 הוא עולה יפה בלי בעיות ... חיפשתי במדריכים אבל לא מצאתי הרבה... מישהו יודע איך אני עושה oc בכל זאת? :-\ תודה מראש ;]
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המערכת: AMD Athlon 64 X2 4800+ Xocket AM2 Box ASUS M2N-E G.Skill DDR2 2048MB (1028X2) 800Mhz CL5 אם רציך עוד פרטים תגידו והתוצאה המשונה:
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ניתן לעשות עליו OC?? DG965WH ויש לי E6600 פשוט עי מישהו אמרתי לי שלא ניתן לעשות עליו וניסיתי ולא מאצתי אפשרות בביוס(אני חדש בזה). תודה
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המפרט בצד , המהרתי ל באס 325 ------->325*7=2.277 ghz שמתי מחלק 4:5 ככה הזכרונות נמצאים בתדר 814 mhz הרצתי ממטסט כל הלילה וקיבלתי 12 שגיאות יש לציין שקניתי את הזכרונות ובדקתי אותם בממטסט בתדר המקורי גם לילה שלם , לא היתה שום שגיאה אז מה זה אומר ? שאני חייב לשים מחלק 1:1 ככה שיעבדו ב 650 ? או שאולי הלוח אם שלי אשם בכך ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ערב טוב קניתי AS5 ואני מחפש דרך למריחה על P4. קראתי באתר של AC שפשוט צריך לשים כמות מסויימת (הם הראו שם כמה), למרוח עוד קצת על הסינק ופשוט להרכיב את הסינק והוא יעשה את עבודת המריחה. האם זה מספיק? האם יש דרך יותר קלה/טובה/יעילה יותר למריחה על P4? אני גם צריך עזרה בניקוי המעבד והסינק מהפד הטרמי שהיה לי, יש לי אלכוהול 70%, קייסמי אוזנים וצמר גפן. איזה דרך הכי יעילה לניקוי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי את המערכת של TT 745i כרגע הכול בסדר ותקין , הזמנתי מכל מים שנכנס ב-5.25" במקום במארז על הרצפה .. עכשיו המשאבה שלי מוציא מים מלמעלה ורציתי לדעת אם אפשר לשנות את זה בכל דרך שהיא.
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי לו צביעה של צבא שחור כל המארז לא כולל פנים, איזה עוד מודינג אני יכול לעות לו מבחינת סירקולציה, בהתחלה חשבתי שאני יכול לשים בו קירור יחסית גבוהה אבל טעיתי וכרגע הקירור של המעבד הוא ARTIC COOLING PRO 7 אבל יש בעיה בגלל שהמאוור של המעבד לוקח אווייר גם המאוור של הספק (12 ס"מ) לוקח אווירר בו זמנית ויוצר לי בעיה של התחממות מעבד.. מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סידרתי קירור והוחלף לוח אם ומחשה טרמית למעבד חודשה... חוץ מהטמפרטורות יש בתמונה המצורפת גם מתחים האם הכול בסדר? והאם יש "ספייר"? הלוח אם של ASROCK המעבד הוא 3.0 GHZ ליבת פרסקוט.... האם המתחים בסדר והטמפרטורות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר חדש. מאוורר 80 מ"מ לדים או לא לדים וגם אל משנה אם הוא "חכם" אני רוצה שהוא יהייה מאוורר טוב ושיהייה גם שקט מה כדאי לי לקנות?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי היום ביום חם הוא עומד על 65 מעלות בסטוק במצב מנוחה.. ללא OC. אני רוצה להחליף לו את הקירור.. וחשבתי על Accelro X1 או Zalman VF700-Cu או מוצר דומה שלהם.. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=%EC%E7%F5+%E0%E5%E5%E9%F8 איזה לקחת ? ורק מפה כי אני קונה משם גם כרטיס m2 ובהזדמנות אמרתי ניקח גם ספרי לחץ אויר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אכשיו 535 MHZ יש אפשרות כזאת? ועוד משהו מוזר לפי "cpu-z" agp: revision: 3.0 data transfre rate: *2 aperture size: 64MB side band addressing: ENB ככה זה צריך להיות ???
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כרגע, דרך הביוס אין לי אפשרות לכייל את המכפיל אלא רק באמצעות ג'מפר ע"ג הלוח. האם זה אומר שהמכפיל שלי נעול ? בהנחה שהמכפיל נעול האם ג'ימפור יפתור את הבעיה ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האים מישהו הצליח להשיג מעבד P4 3 GHZ עם 30 CAPS בארץ? שמעתי שאלה הכי טובים לOVERCLOCK מבין המעבדים של 3 GHZ. (כמובן NORTHWOOD).... אני מקווה לקנות בעתיד הקרוב מעבד וזכרונות כשהמטרה היא להגיע ל 3600 MHZ - תוך שימוש בציוד הקיים (ראה חתימה). בנוסף חשבתי לקנות קודם את המעבד ולראות עד כמה הוא מגיע (כמובן להוריד את מגבלת הזכרון הישן שלי חשבתי להתחיל להריץ את הזכרון מ 100 MHZ ולהעלות משם את ה FSB לזכרונות ולמעבד כלומר אסינכרוני). ואח"כ לקנות זכרונות מתאימים בהתאם למהירות המירבית של המעבד - אני נוטה לכיוון של ADATA 512 MB X2 מסוג DDR 500. - אבל גם OCZ 512X2 PERFORMANCE בא בחשבון. חבל שבכתבה על הזכרונות לא נבדקו זכרונות GEIL - אם יש למישהו ניסיון איתם ו OVERCLOCKING - שיגיד ... אש…
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ברשותי מעבד E6300 ולוח אינטל DG965SS ניסיתי לחפש בביוס את כל האפשרויות של מכפלות זכרון וכו', לא ממש מוצא אותם. האם אפשר בכלל לעשות OC ללוח הזה? או בכלל למחשב? מצורפות תמונות מ-CPU-Z. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 486 צפיות
-