עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר מדחום דיגיטלי/רגיל קטן עבור מיכל לקרור מים? תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by Mikey_S,

אהלן אנשים, אז אחרי שקניתי את כל החלקים והרכבתי את המחשב והכל נראה על פניו תקין ופועל, הבטתי ב BIOS והמחזה היה טיפה מדאיג. המפרט הבא: מעבד: Q6600 G0 Stepping לוח אם: Gigabyte P35C-DS3R קירור מעבד: TT V1 כ. מסך: Sparkle Geforce 8800 GTS ספק: Enermax 400W מארז: Aurora 570 טמפ' המעבד תקינות (בסביבות ה28-35, כשאני מסיר את דופן המארז הטמפ' באופן טבעי יורדות במעט) טמפ' המארז (SYSTEM אם אני לא טועה) מגיעות ל 48 במקרה הטוב, ול 52-53 במקרה הפחות טוב. הם טמפ' אלה תקינות? יכול להיות שהצבת ה cooler הפוך (למרות שאני די משוכנע שלא כך הדבר) עלולות להשפיע כל כך על הטמפ'? כמו כן מצורף תצלום מסך של Everest. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by lipa,

http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_DuOrb/index.html חבל שהבדיקה לא נעשתה על כרטיס מסך מהסדרה 8800

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. Started by shaike_adler,

שלום אני חדש כאן האם אתם מכירים תוכנה חינמית ל monitor של טמפ' ה CPU תודה מראש

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by OFIRLEVY66,

איזה מהם עדיף מבחינת קירור ושקט? המארז שלי הוא GIGABYTE 3D 570S דרך אגב אפשר להוסיף לאחד מהם עוד מאורר?

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by Dunul,

שלום, אני מחפש תוכנה איתה אוכל לבדוק את הטמפ' של הכ. מסך שלך, ואני לא מעוניין בEVEREST. תודה. עריכה עם שאלה חדשה: ברשותי eVga GF 8800GTS 320MB SUPERCLOCKED. לפי EVEREST אלו הטמפ' שלי: GPU MEMORY - 63 GPU AMBIENT - 59. כל זאת במצב מנוחה. האם אלו טמפ' נורמליות?

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך דרך הדרייבר ובלי תוכנה צד3...איך אני יכול לעשות זאת?.. כי הקול ביסט הרגיל לא עובד על הדרייבר הזה... כרטיס מסך 7600GT דריבר 162.22 מערכת הפעלה VISTA ULTI..

• 1 תגובה
    • 369 צפיות
  8. Started by doubleoshoe,

חיפשתי מדריך ולא הצלחתי למצוא.. אני מחפש מדריך ספציפי לחומרה שלי או לפחות משהו דומה. הלוח אם שלי הוא asus p4p800-se והמעבד הוא פנטיום 2.8 עם HT. תודה.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  9. רציתי לדעת האם כדאי לעשות oc למחש זה ולאיזה חלק מעבד e6400 לוח אם msi p965 neo זכרון 1 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך 7300gs למחשב יש מאוורר קדמי גדול אחורי ומקורי על המעבד טמפרטורת המעבד במנוחה 40 כרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by PCall,

Zalman 9500 AT For S775 ZM9500AT VS Thermaltake V1 תגידו לי מה עדיף משניהם?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש... עכשיו משום מה הטמפ' בזמן מנוחה ניראות לי די גבוהות...(מצורפת תמונה למטה). בנוסף, אני כל הזמן שומע מן צפצוף כזה מהמחשב שחוזר על עצמו כל הזמן.. אני לא יודע אם זה קשור אבל זה מעצבן. מפרט המחשב בצד ימין. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  12. Started by doubleoshoe,

השאלה שלי היא - יש שלושה מחשבים עם חומרה זהה חוץ מהמעבד:מחשב אחד עם 4400 אחד עם 6300 ואחד עם 6750. לכל המחשבים אנחנו עושים OC יציב ל3000MHZ. האם כל המחשבים יתנו את אותם הביצועים? האם יש משהו במעבדים מעבר לMHZ שישפיע על הביצועים?(אני מדבר על הC2D). *אני רוצה שוב להזכיר - החומרה שלהם חוץ מהמעבד עצמו זהה לחלוטין! *

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by matankashi,

התגלתה תקלה במחשב שלי ששיחקתי במשחק המחשב נתקע ועשה ריסט לפי מה שהבנתי מהתמיכה טכנית בפורום.. זה שהכרטיס מסך שלי מגיע לטמ'פ הלא רצויות כרטיס מסך GAINWARD 7300 GT בלי מאוורר!!!! מחשב חדש..זיכרון ג'יגה ודואל כור מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  14. פליטת החום ההולכת וגדלה הבאה עם ריבוי מעבדים יוצרת בעיית חום שמחייבת שימוש בגופי קירור גדולים יותר ויותר . יחד עם זאת נוצרה בעיה שגופי הקירור המוגדלים מותקנים במארזים סטנדרטיים שלא השתנו הרבה בשנים האחרונות בגודלם ולכן ישנה לעיתים חוסר התאמה . במידה והמארז smilodon אינו יכול לאכלס את ה-infinity ,אודה לכם אם תציעו לי מארזים אחרים שעונים לדרישות שמפורטות בלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283951.msg2496397#msg2496397

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  15. אוקי להלן הביקורות: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1161&pageID=3893 http://www.guru3d.com/article/cooling/458/8 עכשיו נשאלת השאלה האם הקירור הזה יותר טוב מ Big Typhoon ? מכיוון שהקירור נקנה מחו"ל אני יכול לקנות אותו... אני קונה Q6600 כרגע לא מתוכנן OC אבל בעתיד יכול להיות...

16. יש לי E6300 ולוח אם GA-945P-S3 הפעלתי משחק מחשב ואת TAT ברקע כמו שאתם רואים הטמפרטורה הגיאה ל75 מעלות זה מסוכן? מהן הטפרטורות הסבירות במאמץ למעבד כזה? צריך לגשת לתכנאי שיבדוק את זה?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by daniel89,

אממ אמרו לי שטמפ' במחשב הכי טוב לבדוק ב-TAT ולא בכל התוכנות האלה.. איך אני מגיע ל-TAT הזה??? אשמח לתשובות, דניאל.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by Phezex,

לאחר קצת מעמצים הצלחתי לסחוב עוד 200MHZ :] 2000@2400 זהו אני חושב שאני מפסיק לעכשיו... הטמפ יותר מידי גבוהות כבר, אשמח להצעות קירור. מארז : TT Soprno dx - שתי מאווררים. AC 64 pro תוצאות:

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  19. המאוורר של המעבד התחיל להרעיש כמו טרקטור כי נגעו בו בטעות ונשבר כמה כנפות, עצרתי אותו וחיברתי שני מאווררים שלא עבדו עד כה, האם זה בעייה? או שיש למחשב מערכת עצמית לכיבוי המחשב אם המעבד מתחמם מדי?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by sobe,

כרגע יש לי טמפ' גבוהות מאוד במעבד(E6600).....אני רוצה לעשות או סי ואני חושש מהטמפ' כרגע. הטמפ': מדיון קודם הבנתי שיש לי בעיית סירקולציה כללית במארז(NZXT APOLLO) אז אני חושב שאני צריך גם פתרון קירור נוסף למארז.....אשמח לקבל המלצות גם בנוגע לזה. תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 365 צפיות
  21. Started by nimrodim,

שאלה מהירה. ל STRESS TESTING של 4 הליבות בבת אחת ORTHOS או PRIME 95? ואיזה וורסיה עדיפה לשימוש?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by huhxd,

טוב אז אני קונה מחשב כנראה בימים הקרובים ורציתי לשאול שאלה. המחשב שאני קונה יהיה מבוסס על אינטל E6750 או Q6600 - אני עדיין לא סגור. 8800GTS ועם המארז NZXT APOLLO. עכשיו עם כל מה שלקחתי אין לי עדיין מספיק כדי לקנות קירור למעבד ואני לא מוכן להתפשר על משהו בשביל הקירור. עכשיו רציתי לשאול האם הקירור שבא עם המעבד יספק אותי ולא יגרום למעבד להגיע לחימום גבוה? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by nir.zamir,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד 6750 או 6550 (שניהם אותו דבר לדעתי מלבד המהירות). כרגע אני לא רוצה לבצע OC אלא רק כשהמחשב יתיישן ולא תהיה ברירה. האם לקנות גוף קירור למעבד גם אם אני לא מבצע OC? אם כן, למה והאם אינטל ממליצים על זה? תודה, ניר

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by amit_R,

אחרי התלבטויות ואחרי שהמליצו לי פה על הS1 והכל בסוף החלטתי ללכת על הZALMAN vf100 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 בהתחלה אחרי שהמליצו לי ללכת על S1 החלטתי להזמין אותו אבל בגלל שלהוסיף עליו עוד מאוורים זה כבר יצא בערך 200 ומשהו שקל אז החטלתי ללכת על הזלמן שהוא ניראה לי גוף קרור טוב מאוד והפרש ביניהם שS1 עם שני מאוורים עולה הוא 200 ומשהו שקל עולה כימעט כמו הזלמן אולי קצת יותר.. בכל מיקרה תודה למי שהמליץ לי פה בהתחלה למרות שבסוף הלכתי על משהו אחר לגמרה אחלה פורום תגידו לי להתחדש חחחח

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  25. שלום יש לי BFG 8800GTS OC2 320 MB ורציתי לעשות לו עוד אוברקלוק אז ככה: בליבה הגעתי עד ל-650Mhz בזכרונות הגעתי עד ל-1950Mhz ב-2000Mhz קרסו לי המחשקים ונוצרו עיוותים. עכשיו כמה שאלות האם אין צורך לשנות את המתח לכרטיס מסך, כרגע הוא נמצא על 3.24? איך עושים אוברקלוק ל-Shader מישהו יודע? דרך אגב האוברקלוק יציב במשחקים והמאורר של הכרטיס מסך פועל על 100%. ועכשיו הטמפרטורות במנוחה לאחר האוברקלוק בלי מזגן בחדר: GPU: 49 GPU DIODE: 58 GPU MEMOREY: 49 GPU AMBIENT: 46 ועכשיו טמפרטורות במאמץ לאחר אוברקלוק בלי מזגן בחדר: GPU: 57 GPU DIODE: 65 GPU MEMOREY: 57 GPU AMBIENT: 52 רק להזכיר לכם שהכרטיס מסך כבר ב-OC2 שנעשה על ידי המפעל. תגובות בבקשה.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים