אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום,איזה קירור עדיף למעבד הנל עם לוח אם של גיגבייט GA-MA770T UD3 האם של ARCTIC COLLING FREEZRER PRO 7 REV 2 שעולה 135 שח או של ZALMAN מאוורר למעבד Zalman CNPS9500A LED Retail אני מניח שהזלמן טוב יותר,השאלה אם שווה ללשלם את ההפרש 75 שח יותר, לא מתוכנן אוברקלוק. מה מקרר טוב יותר ומה שקט יותר?? והאם התוספת לטובת\ הזלמן שווה השקעה?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו עשה OC לכרטיס מסך הזה ועד לאן אפשר למשוך אותו? הנתונים הראשונים: core clock: 513 shader clock:1188 memory clock:792 השתמשתי ב evga precision והגעתי ל core clock: 611 shader clock:1414 memory clock:895 השאלה עד לאן אפשר למשוך את זה בלי שהטמפרטורה תעלה משמעותית ובלי שהמחשב יקרוס... נתוני מחשב: dual core 2.8ghz kingstone 2gb asus p5ld enermax liberty 500W
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
היי, היתה לי בעיה עם המאוורר של המעבד, ולאחר שימון נראה שהמאורר חזר לעבוד. כדי לבדוק זאת הורדתי את ה speed fan, ועכשיו טמפרטורת המעבד שלי היא באזור 38( קודם היא טיפסה מעל 50). אבל אז ראיתי בתוכנה שיש לי שתי להבות, ליד הערכים של הטמפרטורות של הICH ו הIOH כשלהם טמפ' 53 ו 57 בהתאמה. אני לא יודע אם זה קשור למאוורר של המעבד, או שגם קודם זה היה, ופשוט לא ידעתי. יש לי מארז CM HAF 922 עם מאוורר אחד מקדימה מאוורר אחד מלמעלה ואחד מאחורה. האם הטמפ של המעבד היא סבירה? האם הטמפ' של ה ICH וה IOH תקינות? מה ניתן לעשות? המון תודה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,אני נימצא כרגע עם המחשב של אח שלי על 3.78GHZ המעבד הוא E8400 והזיכרון דיי מגביל אותי... הוא נימצא כרגע על תדר של 842MHZ אם אני לא טועה,והתדר המקורי שלו הוא 800, עכשיו האם OC לזיכרון יציל אותי מהמצב הזה?[= , ואם מישהו מכם יכול בבקשה להביא לי גם מדריך לעשות OC לזיכרון אני ממש יודה לו. תודה לעוזרים!.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מתחיל עכשיו לבנות מע' קרור מים ועוד מארז גם (יתפרם ת'רד בתחילת השבוע במודינג ..) אני מלתלבט במשאבות מסויימות : 1.hydor L30 1200L/R 1.95H 2. eheim1048 3. eheim1250 לינק ל איהם : http://www.eheim.com/technik_pumpen.htm בנוסף אני גם לא יודע איזה בלוק למעבד ולכרטיס : לכרטיס ממש אני לא יודע מה לקחת ולמעבד אני חושב על אנטארקטיקה של אזטק , TDX של DD או את הזלמן ..... ראדיאטור : אני נוטה לכיוון של לקנות מפירוקיה אבל הפרש בין אחד מוכן לאחד מפירוקיה מאוד זניח והעבודה והסיכון של לשפץ אחד מפירוקיה יכול להיות לא שווה ... ד"א מה ההבדל בין ה Black Ice Xtremeשל DD ל Black Ice Pro של אזטק ?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש עליו 2 מדבקות כאלה של החנויות של אחריות כאלה... זה בטח איזה מפגר הדביק... וכמעט אין משחה תרמית שם בקשר למדבקות האלה איך להוריד אותן?
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC אבל שמעתי שזה יכול לקצר את החיים של המעבד זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.8 אף פעם לא ניתקלתי איתו בבעיות כלשהן ואני לא עושה אוברקלוק. העניין הוא שמאד התפלאתי לקרוא שהטמפרטורה המומלצת למעבד הזה במאמץ היא 45 מעלות, כאשר שלי במנוחה עומד פחות או יותר על טמפרטורה זו. במאמץ הוא מתקרב לשישים(לא בדקתי משחקים כמו דום, אבל NBA על דיטייל מקסימלי הוביל ל58 מעלות). כל זה כאמור בלי OC ועם קירור סטוק רגיל. מה פשר הדבר?
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי איך להפעיל ספק בלי לוח אם וזה הצליח עכשיו נשאר לי רק הצינורות לקנות ולחבר וכל מוכן לשימוש ... ;D הטכנאי בחנות מחשבים השכונתיתי שלי (קניתי משם מאווררים לרדיאטור ) אמר לי שאני צריך להכניס קפיצים בתוך הצינורות כדי שהם לא יתקפלו ויחסמו את המים כך שלא יגיעו מים למעבד ולצ'יפסט ובזמן ממושך הם גם ידלפו ... האם צריך לשים קפיצים והאם אפשר לקנות כאלה לצינורות של אקווריום?
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אך משחה שבה איתו היא טובה למעבד או שמומלץ לקנות אחרת(ואך אלו של OCZ)?
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.bloodys.com/scripts/cpu.php מאוד פשוט לשימוש, השאלה היא האם התוצאות באמת נכונות, מה שאני קיבלתי כשהכנסתי את פרטי ה2100+ שלי: Core Thoroughbred-B CPU Model 8 Performance Rating 2100+ Working frequency 1733 MHz Package Type OPGA Operating Voltage 1.6 V Max Die Temperature 90° C L1 Cache Size 128 KB L2 Cache Size 256 KB Multiplier 13x FSB Frequency 266 MHz Stepping Code AIUHB Manifacture Year 2003 Manifacture Week 02 Production Batch C Batch Production Number 0153 Downgraded from 2800+
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אין בחנות שאני קונה ARTIC SILVER 3 אז יש למשהו משחה טובה אחרת\או אפילו יותר טובה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, אני סתם נורא רוצה להשוויץ, אז הנה כמה תמונות: אוטוטו מחליף את הDS4 שלי לDFI INFINITY 975X.\G ואז אני אמשיך להעלות אותו. מאגר ההמהרה CPU-Z Validator מה אתם אומרים? -ג'ו.
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אם המכפלה אצלי נעולה (לא בטוח אני אבדוק) אז הדרך היחידה לפתוח אותה היא בצורה פיזית? כלומר להוציא את המעבד ולעשות את כל שאר הדברים או שאני יכול להגדיר משו בביוס?
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קניתי AC MX-1 ואני חושב שהיא מקולקלת זה יכול להיות שמשחה טרמית מתקלקלת??? המרקם שלה הוא לא כמו משחה רגילה היא נדבקת לעצמה יותר ולא נמרחת בקלות ככה היא אמורה להיות?? שמתי אותה עם FREEZER 64 והטמפ' של המעבד שלי זה בסביבות ה 50 והלוח אם 41 בערך זה הגיוני??? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה אתם אומרים יש שיפור? http://www.upit.ws/picture.php?file=ce8213c6540cd.JPG ליפני.. http://www.img-il.com/my.php?file=vmlognttzw0e.jpg אחרי.. ויש עוד שיפור בונוס (%!! הינה עוד שיפור.. אם עוד OC אחרון.. http://www.img-il.com/my.php?file=0nuzigw3d1zn.jpg !! לאיזה רמה זה מגיע??? של איזה כרטיס.?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
3 שאלות: 1. מהו בערך ה OC הכי גבוה שאפשר לעשות ל 8800GTS G92 בלי וולט מוד (לכל כרטיס יש יכולת שונה אבל בערך) 2. איזה קירור מומלץ בשביל OC כזה (לא מים) ? מה אתם אומרים על ה Thermaltake DuOrb מכל הבחינות ? 3. מה הטמפרטורה המקסימאלית אליה ל GTS מותר להגיע ? תודה לעזורים, טל.
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
התקנתי AC FREEZER 7 PRO במטרה לקרר את המעבד ולעשות OC קטן אבל הטמפ' נשארה דומה למה שהיה קודם כשהמאוור המקורי של אינטל היה (למרות שעכשיו המחשב הרבה יותר שקט). הסרתי את המאוורר ושמתי משחה טרמית חדשה AC MX-2 (רק למקרה שמה שהיה על המאוורר היה MX-1 ) ועדיין הטמפ' לא זזה. המעבד הוא E6400 המארז הוא HEC 6920 יש שני מאווררי 120 אחד מקדימה ואחד מאחורה (אחורי NOCTUA והקדמי Yate Loons) על הכרטיס מסך יש מאוורר AC Accelero X1 הטמפ' של המעבד כרגע כשהדבר היחיד שפועל הוא הEXPLORER היא 55 מעלות כשכל ליבה היא 47 מעלות וזה נע ככה למעלה ולמטה לוח האם ב42 מעלות קבוע הכרטיס מסך ב45 מעלות HDD נח לו ב34 מעלות כל המאווררים פועלים בשיא עוצמה - ספק ENERMAX Liberty 400 - 1200RPM …
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, יש לי פה לידי MX2. אני רוצה למרוח מחדש משחה טרמתי לכרטיס מסך+מעבד. האם מזרק אחד של MX2 מספיק למרוח גם ל-88GT וגם ל-E6300 של אינטל? לא הבנתי איפה בידיוק אני אמור למרוח (בשני הרכיבים), כמה, איך וכו'...אשמח להסבר... אם אני מנקה את המשחה הקודמת עם נייר טואלט רגיל זה בסדר? (יש לי גם אלכוהל 70% אבל אני מפחד כי בכל זאת זה נוזל ועלול להרוס את הרכיב...) אשמח למדריך עם תמונות איך למרוח לכרטיס מסך... למעבד ראיתי באתר את המדריך ולא כל כך הבנתי... זה דחוף.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, יש לי פנטיום 3.2GHZ נורת'ווד (כן ענתיקה :-\) עם קירור ביג טייפון שיושב עליו קרוב ל3 שנים. בחודשים האחרונים (בעיקר מאז תחילת הקיץ) המעבד התחיל להתחמם באופן קיצוני. 55-60 מעלות במנוחה כאשר הנסיון מלמד שבסביבות 63 הוא נתקע. אני עובד עם מארז פתוח, נקי מאבק, בחדר ממוזג. ליתר בטחון אפילו עשיתי אנדרקלוק ל2.5GHZ - לא עזר. ככה שהכיוון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהמשחה הטרמית התייבשה או משהו. האם בכל זאת יש איזשהו פתרון קירור אלטרנטיבי, זמני או קבוע, מבלי לפרק את הטייפון המפלצתי מהלוח וסתם לעשות נזקים?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מפרט: 4300 ds3 gskill 800 2gb hk ניסיתי הכל לא מצליח לעבור את ה3 אני רציתי להגיע בעקרון לFSB 400 כדי לעבוד על יחס 1:1 עם הזכרונות אבל הבנתי שזה בעייתי בגלל משהו שכשור בSTRAPS מישהו יכול להסביר מה הקטע או יותר חשוב פשוט להסביר לי על איזה תדר FSB ממולץ לעבוד????? ועוד שאלה עד איזה מהירות אפשר לעבוד עם הזכרונות האלו? כרגע הם על 888
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי פרספקט צהוב כן כן צהוב אייך אני חותך אותו במידות שאני רוצה איזה כלי ? ועם איזה כלי אני עושה חריטות לרשום את השם שלי למשל שהוא יהיה זוהר על לדים ? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איך GLOBALWIN CAK II 38 יותר טוב מהוולקנו 7+
-