עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

ולכן הוא צרחך להיות יפה (שקוף עדיף) חזק - הרבה CFM רעש הוא לא בעיה כי הוא ישב על פנל בקרה :-*

2. רציתי גם לדעת את הטמ'פ במאמץ של 20% במאמץ ואיזה תוכנה מומלצת למאמץ של הזיכרונות חוץ מ S&M מפרט בצד הקירור שלי הוא Thermaltake BigTyphoon 120 VXAM2 בברכה ארז

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  3. עצבני יותר מ-זה קשה למצוא... נו, יש מזמינים (רק כאלה שיכולים לעמוד ב- 59 dBA)? ;D

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by azr_nec,

הי חברים המארז כולל 2 מאוררים 12 : קידמי תחתון, ואחורי עליון. רק המאוורר הקידמי, נצפה בתוכנת speedfan, וכמובן מאוורר ה- CPU. המאוורר האחורי, מחובר באמצעות 3 פינים, ולא נצפה על ידי התוכנה. אין לי על הלוח חיבורים נוספים למאווררים. למישהו יש רעיון לפתרון אלגנטי לבעיה שלי?

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה לייצר HEATSINK באופן עצמאי ואני צריך מידות בסיס של הסוקט האם יש כזה דבר אשמח אם יש אפילו בפורמט של : DWG SLDPRT DXF או סתם PDF תודה חברים

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by The Un4givN,

נראה לי שזה קצת גבוהה לא? המארז דווקא דיי מאוורר (2X12 מקדימה) ועוד 1 של 12 מאחורה להוצאת אוויר (וגם הספק מוציא אוויר) יש לי Zalman ‏CNPS7500-Cu LED‎ שעובד על כ-2400 rpm אבל משום מה כשאני נוגע בצלעות קירור הם די פושרות... המעבד לא עבר OC

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by sambusak,

1. ראיתי שיש שני סוגים של חומרים טרמיים. יש משחה טרמית ודבק טרמי. מה ההבדל? האם דבק מאפשר לי לוותר על חיבור קליפס? האם אני משתמש בדבק, אז ניתן לפרק אחר כך את ההיט סינק? מה ההבדל בין ARCTIC SILVER ל ARCTIC ALUMINA? 2. בעניין HARDACANO 2, האם ניתן לטבול את חישן הטמפ' במים? אני רוצה את המכשיר הזה כדי לדעת מה טמפ' המים במערכת הקירור. ???

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by gabbay,

קניתי לאחרונה מחשב חדש ורציתי לבדוק את יכולות הoverclocking שלו אבל כשאני מנסה להמהיר את כרטיס מסך דרך Nvidia control panel אחרי שאני עושה RESET למחשב ההגדרות חוזרות למצב הבססי . איך אני יכול להשאיר את הכרטיס במצב החדש גם אחרי שאני עושה RESET?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  9. כן חברה, המודינג, קירור והאוברקלוקינג משפיע עלינו וממכר את כולנו ברגע שאנחנו עושים אותו. אז בואו ניגש ישר לעיניין. חלק בטח שואלים, איפה לעזאזל הייתי בכל השבועות האלו ? אובחן, המודינג השפיע עליי רצינית..ואני פשוט חייב להראות לכם את כל הפרוייקטים. לפרוייקט הראשון אני קורא: IDE AIR, לפני שאני מתחיל להסביר ולהציג את המודינג, מפרט המחשב: +AMD AthlonXP 2000+ @ 2200 MSI Geforce4 Ti4600 300/650 @ 325/747 640MB DDR Winbond 333MHz PC2700 Chaintech 7KJD0 mobo Enermax CS-8131L-BBS Case 40GB Maxtor 7200RPM, 10GB WD 5400RPM IIYAMA VisionMaster Pro 413C אז עכשיו, פתאום ניזכרתי שיש לי בצד את ה Voodoo5 5500 הישן שלי בעל שני מעבדים שעל כל אחד מאוורר פיצפון של איזה 30ממ...אז החלט…

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by naor,

יש לי מעבד P.4 1.7 ולוח D850MV של אינטל ןזכרון RDRAM PC800 ??? רציתי לדעת ברשותכם אם בכלל אני יכול לעשות המהרה למעבד עם הלוח הזה,? ואם כן אז מה הדרך הכי טובה ועד כמה אני אוכל להגיע? תודה לעונים?

11. Started by yakirsh4,

שלום, החלטתי לפני כמה שבועות לעשות מודינג למעבד הישן שלי ועכישו חשבתי שאם כבר עושים מודינג אז נשפר קצת את המחשב (כמה שאפשר לפחות בגדר התקציב). אז החלטתי בין היתר לעשות OC למעבדP4 2.6GHZ שברשותי ויש לי ארבעה שאלות בנושא. קודם כל סריקה קצרה של המחשב המעבד כמו שאמרתי הוא P4 2.6GHZ socket 478 הקירור של המעבד כמובן לא ישאר הקירור box אלא ישתנה לקירור הבא: scythe SHURIKEN Rev.B מידע באתר היצרן:http://www.scythe-usa.com/product/cpu/043/scsk1000_detail.html קירור במארז: -מאוורר 120MM בפאנל בקדמי בחלקו התחתון -מאוורר 80MM בחלק האחורי של המחשב ליד היציאות של הלוח אם -מאוורר 80MM בדלת השמאלית (בזוית הסתכלות מהצד של הפאנל הקדמי) בפינה התחתונה האחורית של הדלת [מול הכניסות PCI, המיקום…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  12. Started by pgaz,

בדקתי ב OCCT 74 מעלות בערב זה סביר ? או שכדי להוסיף מאוורר ..... הסירקולציה היא : מאוורר גדול בצד (לא 120 MM יותר גדול...) וחורים למלה שמשם יוצא האוויר החם לא עשיתי OC

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by asnast,

היי חברה מישהוא יכול להגיד לי איך אני יכול לפתוח את המכפלה של המעבד שלי? p4 2.26 fsb 533

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  14. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=5212 מה אתם מציעים לי לקנות ???

• 19 תגובות
    • 881 צפיות
  15. שלום לכולם , היום ניסיתי להפעיל תוכנת אוברקלוק אוטומטי של נווידיה הנקרא ntune, כאשר הגעתי לחלון הזה: ואישרתי לו לכוונן, הוא כתב לי שצריך להיות לי Nforce 2 ומעלה, אז עם 750I יהיה ניתן לעשות זאת? ולא הבנתי, זה עושה גם אוברקלוק למעבד, לזיכרונות והכל? האם האוברקלוק נשאר אחרי אתחול? בתודה, אור כהן יש עוד תוכנה אוטומטית כזאת?

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by Vidati,

שלום! קניתי לא מזמן קירור לכרטיס שלי ZALMAN VF700ALCU קירור עצבני! בעזרת פורום אחר (לא הציין את שמו) עשיתו לו OC עכשיו למי שלא יודע גרסאת הAGP באה מהירות זכרון 900 מעבד 500 אני הצלחתי לעלות ל1100\600 השאלה שלי האם זו התוצאה הסופית שאליה אני יכול להגיע? הטמפרטורה במנוחה על 40 ובמאמץ (אחרי 3 שעות משחק) על 55 ככה שהוא לא ממש חם! פשוט בדקתי בRIVATUNER והוא מגביל אותי ולא נותן לעלות יותר מ1100\600... וב3DMARK03 קבלתי "9150" האם התוצאה טובה? תודה

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

מישהוא שמע על זה ? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=3974600

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by חצופי,

לוח האם שברשותי הינו GIGABYTE X38DS4, ומעבד E6320 עם המעט שאני מבין עשיתי O.C ל 400FSB (שהריץ את המעבד ל2.8 במקום 1.8). במנוחה טמפרטורת הלוח עפ"י EVEREST היא 41 מעלות לעומת מצב בו אני מעמיס את המעבד ל100% שאז הטמפרטורה עולה לעד 64 מעלות. האם טמפרטורה זו בגבול התקין או מעליה?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by EgoManiac,

קודם כל נתחיל בזה שאני יודע שקירור מים שבאמת יהיה ממש ממש טוב צריך לייבא ואין לי כוח לזה אבל מצאתי כמה קירורים של TT שהם דווקה נחמדים אבל מה יתאים לי יותר? TT BIG WATHER 745 TT BIG WATHER 760 TT PRO WATHER 850 ? כמובן שהמטרה היא OC בשביל להגיעה עם ה720BE יותר רחוק ואם הקירור שציינתי לא יעזרו לי כל כך במטרה הזאת אז הייתי רוצה לדעת גם על זה

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by Metal Glitch,

קניתי לא מזמן רדיאטור H60 של קורסייר שבא איתו כבר מאוורר במארז קראתי שאפשר להוסיף לו עוד מאוורר בשביל לעשות PUSH PULL אני לא מבין הרבה במאווררים אז רציתי לדעת איזה מאורר כדי לי להוסיף או אם בכלל להשקיע בשתי מאווררים חזקים ?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  21. רציתי לדעת בהיותי קונה בקרוב תמעבד הזה רציתי לדעת לאיזה תוצאות אפשר להגיע בOC?... תוצאות גבוהות!!! ??.

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by Eluha,

אני רוצה לקנות מע' קירור מים התקציב בערך 1000 ש"ח אך המערכת THERMALTAKE BIG WATER 745 CL-W0076 ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by re5pect,

אני מחפש מדריך לבניית בלוק מים... עשיתי חיפוש וזה מה שמצאתי אז החלטתי לא לשאול בפורום אוברקלוקינג וקירור כי שאלו כבר שם ללא תשובה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=7960.msg79378#msg79378

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by 123456789,

איפה אני יכול להשיג אויר דחוס כדי לנקות את המחשב שלי ??? ??? ??? כמה זה עולה ??? ??? ??? ואיך בדיוק אני מנקה (איפה אני צריך לנקות) ??? ??? ??? תודות לעוזרים :saint: :saint: :saint:

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  25. Started by einpoklum,

רכשתי 3570k (בלי פתרון קירור; או אולי יגיע עם קירור stock), ואני מתכוון להמהיר אותו - לא בצורה קיצונית. נשחק קצת עם המכפיל, אולי נגדיל מעט את ה-Vcore, בלי משחקי FSB וכו'. האם יש טעם שארכוש פתרון קירור עצום ואימתני (ויקר), או שמשהו כמו, נגיד Arctic Alpine 11 Rev.2 יכול להיות סביר? או משהו אחר שנופל מתחת ל-100 ש"ח? אציין שהמארז שלי נמצא במין גומחה כזו עם מעט מאוד חלל מצדדיו (2 ס"מ לכל צד) ומאחוריו (10 ס"מ), והרבה לפניו. עדכון: מצאתי את ההודעה הזו, שנותנת לי מעין-תשובה לגבי פתרונות מעט יותר יקרים. נראה שבתחום של 120-140 ש"ח, וכעת הזו, ה-Katana 4 הוא אפשרות מומלצת. אבל עד כמה אני צריך את זה?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים