עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by aka_katz,

לא יודע כמה אפשר להוציא מהלוח אם הזה אבל אם מישהו יודע אני צריך עזרה.. CPU: Core 2 duo Conore E6320 1.8 Cpu Cooling: Ninja 2 Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by Iv0ry,

יש לי את המעבד E8400 ורציתי לדעת מה הטמפרטורות של הליבות שלו בזמן מנוחה ובמאמץ.. שלי במנוחה- 55 מעלות שתיהן במאמץ-62 שתיהן

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  3. יש לי מעבד e8500, לוח אם gigabyte p35ds3l ומארז raidmax apex. האם תיהיה בעיה להתקין scythe ninja 2 ? אני מתכנן כנראה לבצע אוברקלוק לכיון 4000mhz, אולם מה שהכי חשוב לי הוא השקט. האם יש המלצות לגוף קרור אחר שקט יותר עד 200 ש"ח? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by DJO,

שלום, יש לי HERCULES GF2MX 400 ועשיתי לו אוברקלוק דרך הדרייברים אבל הבעיה היא שלא חשוב מה אני מסמן זה לא נשמר, החלטתי שאני רוצה לצרוב ביוס חדש כי ככה זה דיי ברור שזה ישמר. הורדתי את ה NVIDIA BIOS Editor אבל זה פחות קל משחשבתי, לא הבנתי בדיוק איך משתמשים בתוכנה כתוב שם: How to Flash BIOS You must have these files before flashing your bios: NVFLASH.EXE - NVIDIA Flash Until DOS4GW.EXE - DOS/4GW Protected Mode Run-time loader --- Create bootable floppy, place these files and ROM file for example G2GTSCH.ROM Boot your computer from floppy and write this command and DOS prompt a:\nvflash.exe /f[here_write_bios_file_name] and press enter. אין לי את שני הקבצים הראשונים ולא קובץ R…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  5. קלטו את זה http://www.youtube.com/watch?v=RNv5TMwAZlc&feature=related חחחח הרג אותי תהנו

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  6. המאוורר של המעבד אצלי במחשב מסתובב מהר מדי, ובעקבות כך הוא עושה רעש די מעצבן. בדקתי - ולאחר שאני חוסמת את המאוורר המחשב שקט מאוד. בתוכנה EVEREST בדקתי ונמצא כי המאוורר מסתובב במהירות של 1918. המאוורר חדש, רק קניתי אותו לפני שבוע. (המעבד שיש לי - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המאוורר שקניתי הוא - LGA775 -Intel EVERCOOL-BUFFALO) אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מדריך מפורט, ופשוט (בכל זאת אין עדיין דוקטורט בעניין) והכי חשוב - שעובד כיצד להוריד את המהירות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by Lambomeir,

מה שרשמתי בכותרת... המעבד הוא e8400 -אני רוצה להגיע ל oc של בערך 3.8GHZ (הסטוק הוא 3.00) אם מישהו כבר שואל התקציב הוא בערך 300 שקל. שיהיה קירור טוב כי כרגע המעבד מגיע לטמפ' של 50 מעלות ללא oc ולא במאמץ. דרך אגב זה בכלל תקין??? נ.ב אם התקציב לא מספיק בבקשה לרשום פה קירור שיעשה את העבודה ואני כבר אחליט אם לקנות או לא

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  8. כידוע ישנה בעיה מוכרת עם התקנת גופי קירור על כרטיס הרדאון החדשים. וזאת בגלל ה Shim ש ATI הוסיפו, שאמנם מגן על הצ'יפ, אך גבוה מעט יותר מדי. רציתי לדעת מאלו שהיתה להם ההזדמנות להחליף את גוף הקירור , עד כמה הShim הזה בעייתי כאשר רוצים להתקין גוף קירור חדש, לדוגמת ה Zalman או ה CrystalORB.

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by SOLIDUS SNAKE,

ולכן הוא צרחך להיות יפה (שקוף עדיף) חזק - הרבה CFM רעש הוא לא בעיה כי הוא ישב על פנל בקרה :-*

10. Started by 16Dan,

שלום...אני חדש בפורום הזה...ואני שמח להצתרף.....כי אני ממש בעניין של המודינג ושל האובר קלוקינג.... אני שמתי לב למאוורר שממש נראה לי טוב.... http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/525drivebay/a1869.htm אני מדבר שם ר על ה x blower זה נראה לי ממש פתרון טוב... בגלל שהוא גם מקבל אוויר מהחלק העליון של המארז וגם מהחלק התחתון של המארז.....ואז הוא מוציא אותו החוצה.... לפי דעתי אם אני יקנה אותו ועוד שלושה מאווררים...ואני יסדר אותם שיהיה אחד למעלה בחזית ואחד למטה בחזית....ואחד או בחלק העליון של המארז( זאת אומרת שיופנה לכיוון הריצפה) או בדלת של המארז... מה אתם אומרים? האם הx blower טוב...? האם כדיי לי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by miaoo673,

היי, יש לי פנטיום 3.2GHZ נורת'ווד (כן ענתיקה :-\) עם קירור ביג טייפון שיושב עליו קרוב ל3 שנים. בחודשים האחרונים (בעיקר מאז תחילת הקיץ) המעבד התחיל להתחמם באופן קיצוני. 55-60 מעלות במנוחה כאשר הנסיון מלמד שבסביבות 63 הוא נתקע. אני עובד עם מארז פתוח, נקי מאבק, בחדר ממוזג. ליתר בטחון אפילו עשיתי אנדרקלוק ל2.5GHZ - לא עזר. ככה שהכיוון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהמשחה הטרמית התייבשה או משהו. האם בכל זאת יש איזשהו פתרון קירור אלטרנטיבי, זמני או קבוע, מבלי לפרק את הטייפון המפלצתי מהלוח וסתם לעשות נזקים?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by NeedOcHelp,

שלום אני חדש בקהילה ואני רוצה לעשות OC למעבד המפרט שלי כזה: מעבד: AMD Phenom ii x4 920 2800Mhz קירור מעבד: Mugen 2 +מאוורר 1600RPM לוח אם:Gigabyte GA-MA790GP-DS4H זיכרון: 4GB ספק 550W אני צריך מישהו שיעזור לי לעשות OC למחשב שלי נייח ואני יהיה עם המחשב נייד וידבר איתו בסקייפ והוא ידריך אותי.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  13. Started by sambusak,

1. ראיתי שיש שני סוגים של חומרים טרמיים. יש משחה טרמית ודבק טרמי. מה ההבדל? האם דבק מאפשר לי לוותר על חיבור קליפס? האם אני משתמש בדבק, אז ניתן לפרק אחר כך את ההיט סינק? מה ההבדל בין ARCTIC SILVER ל ARCTIC ALUMINA? 2. בעניין HARDACANO 2, האם ניתן לטבול את חישן הטמפ' במים? אני רוצה את המכשיר הזה כדי לדעת מה טמפ' המים במערכת הקירור. ???

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by EAD,

היי אני יודע שהמעבד הזה מבחינת CPUZ יכול להגיע גם ל105 או משהו כזה ואני יודע שיש לו חתיכת מעטפת חום (4 ליבות וכל זה), של איזה 136W ! אז לכמה אני אוכל להגיע איתו בOC לפני שאדאג? אתמול בצהריים שהיה ממש סופר חם, בדקתי והגעתי איתו לאיזה 80+ עם OC ועומס של 100 אחוז על כל 4 הליבות. השאלה האם זה תקין ובאיזה שלב צריך להתחיל לדאוג?

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  15. הטמרפטורה שלו במנוחה היא 47+- מעלות.... הרעש שהוא מוציא הוא בלתי נסבל אפילו במצב מנוחה, שלא לדבר על שאני נכנס למשחק! מה אני צריך לעשות- להחליף מאורר למעבד? להחליף מאוררים במארז? או שעדיף כבר להחליף למארז יותר איכותי ויותר טוב? (כרגע זה מארז ג'נרי עלוב ביותר...) לגבי התקציב- תגידו לי מה צריך להחליף ואני אראה כמה אני משקיע על כל רכיב..... תודה לעוזרים מראש נ"ב אני לא מתעסק עם מודים של מאוררים וכדומה...

• 15 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by giloman,

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200408071622529175&id=200409051847179901&user=gilobarca זה הלוח http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200408071622529175&id=200409051847043354&user=gilobarca נעשה אצל חבר שלי עם קירור סטוק אז לא הגזמתי

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by yakirsh4,

שלום, החלטתי לפני כמה שבועות לעשות מודינג למעבד הישן שלי ועכישו חשבתי שאם כבר עושים מודינג אז נשפר קצת את המחשב (כמה שאפשר לפחות בגדר התקציב). אז החלטתי בין היתר לעשות OC למעבדP4 2.6GHZ שברשותי ויש לי ארבעה שאלות בנושא. קודם כל סריקה קצרה של המחשב המעבד כמו שאמרתי הוא P4 2.6GHZ socket 478 הקירור של המעבד כמובן לא ישאר הקירור box אלא ישתנה לקירור הבא: scythe SHURIKEN Rev.B מידע באתר היצרן:http://www.scythe-usa.com/product/cpu/043/scsk1000_detail.html קירור במארז: -מאוורר 120MM בפאנל בקדמי בחלקו התחתון -מאוורר 80MM בחלק האחורי של המחשב ליד היציאות של הלוח אם -מאוורר 80MM בדלת השמאלית (בזוית הסתכלות מהצד של הפאנל הקדמי) בפינה התחתונה האחורית של הדלת [מול הכניסות PCI, המיקום…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  18. שבת שלום יש לי מחשב דיי חדש AMD 5200 ati 4850 4 GB ram עכשיו כשאני משחק ברד אלרט החדש לאחר זמן מה המחשב פשוט מכבה את עצמו כשאני נוגע בצ'יפסט במחשב ..הוא פשוט רותח הורדתי EVEREST והטמ"פ הם להלן: Temp CPU : 60 ולפעמים מגיע גם ל80 temp: gpu diode ( memio) 84 ולפעמים קצת יותר האם הבעיה היא בהתחממות יתר? שיחקתי CRYSIS ו FAR CRY2 ועוד משחקים והוא לא נכבה לי לפעמים שאני רואה סרטי HD הוא נכבה גם המעבד מקורר ע"י מאורר של ASUS יש מאורר 12 מקדימה וזהו תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by kobibo,

חבר'ה מס' שאלות : 1. ביצעתי כבר פתיחת צינורות ל 16 כדי לבצע גם O.C לזיכרונות ולליבה כדאי לעלות אותם ישר לערך של ה X850XT PE או לעשות זאת בשלבים ? 2. איך אני מקבע את ה O.C לצמיתות כך שלא אצטרך לבצע זאת שוב ושוב ?

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by tom123,

נגיד יש לי קירור מיים אז אני לא צריך מאווררים במארז? אםם כן אז למה וכמה.. לאן קירור מיים מתחבר כדי לקרר חוץ מהמעבד כמובן..... והאם המשאבה מרעישה???? תנו לי גם המלצות למשהו טוב.

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by hal,

היי, האם יש תוכנה שמראה אותה? ואם כן,איזה? תודה!!

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  22. איך הוא? האם באמת שקט? תודה.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  23. אז כך מפרט אתם יכולים לראות בחתימה.. ויש לי שאלה.. אני מצליח להגיע ל4.35 גיגה הרץ אבל הבעיה היא שבתדר הזה הוא יותר נכון מ4.3 גיגה הרץ אני שומע את הספק שלי tt 480 w מעלה ומוריד את המאוורים שלו או לא יודע מה שם אבל אני שומע כאילו יש עלייה וירידה של מתח כאילו הוא רגע אחד מתאמץ ורגע אחד נירגע מוזר לגמרי... עכשיו השאלה שלי היא כזו העם זה קורה בגלל הלוח שכאילו הלוח רגע אחד צורך מתח גבוהה ורגע אחר צורך מתח נמוך.? או שאולי הבעייה היא בספק? ועוד משהו העם הספק יכול להשפיע באופן משמעותי על האוברקלוק או לא?? נ.ב עוד משהו מוזר הספק הזה לא מצליח להחזיק לי את הvapochill שלי לפי הספרים המערכת דורשת 15 אמפר מינימום והספק הזה נותן 18 אבל משום מה שאני מחבר אותו אז הvapochill אומר לי שהמתח נ…

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  24. חבר שלי מגרמניה שלח לי התמונה של מערכת הקירור הזו, נראה לכם מציאותי ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים