עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by romkush,

כרגע יש לי זיכרון 2X2GB KINGSTON 800 MHZ PC2-6400 CL6 אני עושה OC למעבד אז חשבתי גם להחליף זיכרון שלא יגביל לי וגם שיהיה יותר מהיר. הלוח שלי לא תומך DDR3 לצערי אלא רק DDR2 עד 1200 MHZ אז השאלה מה עדיף לקנות? זכרונות ‏DDR2 800Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שאני אעשה לו OC ל 960 או 1200 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=8612 עולה 470₪ או זכרונות ‏DDR2 1066Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שישאר כנראה במהירות הזאת http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=8612 עולה 450₪ שווה לי בכלל להשקיע בזה או שלא יהיה הבדל בביצועים? ולמה ה800 עולה יותר יקר מה 1066?

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  2. יש לי ביטוח. אני תמיד יכול להגיד שגנבו לי אותו והוציאו לי את המסך מתוכו ;D יש דרך שאפשר לחבר אותו למחשב? מה שונה בו מהמסך שאני קונה בחנות ? ד"א הפלאפון הוא : NOKIA 8260 (של סלקום...)

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  3. שלום, הכל עבר יפה מאוד הטמפ' בסדר הכל בסדר היה לי בק אפ אבל! הדרייברים לא זיהו את הכרטיס ככרטיס של ATI והATI TRAY TOOLS שלי סירב לעלות מאותה הסיבה, מה פשר העניין, תודה למגיבים אלי.

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by OuTsIDe,

חח פעם ראשונה שלי ב OC אז בבקשה חח... דרך אגב מה אתם אומרים על הטמפרטורות... בתמונה הראשונה אתם רואים כשה המחשב במצב שהכבדתי עליו בעזרת תוכנה...(ב TEMP2 הוא הגיע אפילו ל 66C) בתמונה השנייה המחשב עובד רגיל... בקיצור מה אתם אומרים?האים אני יכול להמשיך ב OC למרות שיש לי קירור STOCK? ומה אים המטחים הם בסדר?כי לא נגעתי בהם... תודה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by shmulikg,

1)האם בOC אני צריך לשנות את המתח או מה שזה לא יהיה לPCI ולAGP אני יכול להשאיר את זה על AUTO בלי שיגרם נזק לכרטיס מסך ולמודם 56 קילוביט או שעדיף לי להעלות את הדבר הזה .. יש לי בביוס 4 אופציות א'-AUTO ב' - 33.33\66.66 ג'- 36.36\ 72.73 ד'- 40.00 \ 80.00 2) מעבדי אינטל ... עד איזה מתח המקסימום שזה לא מסוכן מאוד למעבד -עד איפה מומלץ לא לעבור יש לי קירור מים אז עם טמ''פ אין לי בעיה ...

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by gshhar,

יש לי את המארז של THERMALTAKE XASER 3 עם ה-7 מאווררים(מעבד AMD2000 לא זה עם ה- מיקרון,וולקנו 9) הטמפ' שלי הם סביב ה-50-60(כבר מרחתי משחה מחדש פעמיים). המאווררים הכתומים של THERMALTAKE שבאים עם המארז הם ממש אבל מסכנים אז השאלה שלי היא האם יש כאלו(של אותה החברה שעושים עבודה קצת יותר טובה?(וזה לא קשה בכלל). האם אלו מאווררים יותר חזקים---> http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  7. אלהן, אני די חדש בתחום הOC ושיחקתי קצת עם הגדרות המעבד והזכרונות שלי. (X2 4000) הקטע, שהזיכרונות די הגבילו אותי, אז הייתי צריך להוריד אותן ממהירות 800 ל533 ואז יכולתי לסחוט עוד כ200 מגה הרץ מהממעבד. השאלה, כמה ההורדה הזו פגעה בביצועים? משתלם לעבוד עם תדר נמוך יותר של הזכרונות עבור תדר גבוה של המעבד?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by onn_the_vy,

מישהוא מוכן להסביר לי את זה ..??? http://www.innovatek.de/sites/TurboPLL.html

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש לי זכרונות שהתזמונים שלהם הם 4-4-4-12, אבל אם אני לא משנה את הזתמונים האלה באופן ידני בביוס, הם עובדים עם 5-5-5-15 וגם כאן הם לא הכי יציבים... אז מה אני צריך לשנות בביוס בדיוק כדי שהם יעבדו בתזמונים הנכונים ושיהיו גם יציבים?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by ychamp,

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1538735\\ yay!!!!!! :smile1: :smile1:

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  11. שלום, כאמור הטמפרטורה במעבד נעה בין 52-70 מעלות. מדובר במעבד פרסקוט 3ghz מסדרה 530, סוקט 775. תקציב: 200-250 ש"ח. אני לא מבין גדול אך אישית אני נוטה יותר לכיוון הפריזר 7 או 13 או בכלל האם מספיק זול יותר כמו katana 3? תודה, גיל.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by yuval_cohen,

אני משתגע!! יש לי את MBM, sisoft_sandra וhmonitor mbm וhmonitor אומרות בערך אותה טמפ' וsisoft_sandra אומרת טמפ' גבוה יותר בבערך 7 מעלות חשבתי להשוות עם הביוס אבל יש הבדל בין העלאת המחשב לבין שהוא נח במצב ווינדוז בקיצר- למי להאמין?! אני רוצה להמשיך באוברקלוק אבל אם הטמפ' של סנדרה נכונות אז יש לי קצת בעיה אה.. ואולי יש לי זיוף בקריאות מהלוח?! אם כן איך אני יכול לדעת??

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  13. שלום רכשתי לי כרטיס שכזה, והטמפרטורה שלו שרואים בדריבר עומדת ב IDLE כלומר בלי להריץ משחק על 42-43.. האם זה נחשב חם ?! כמה אמורה להיות הטמפרטורה בתכלס או שזה נחשב קר יחסית.. אשמח לתשובות

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by itayizra,

אני קונה את המעבד Q6600 ואני יודע שהוא מגיע לטמפרטורות די גבוהות.. אז החלטתי לקנות יחד איתו Arctic-Cooling Freezer 7 Pro זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  15. הי! גיליתי שכנראה ההארדיסק עושה לי את הבעיות של התקיעות והמשחקים הכחולים (הוא רותח מרוב חום) ולכן החלטתי לקנות אמצעי קירור. הבעיה היא שאני לא יודע איזה מומלץ לי ואם בכלל יש מקום לבחירה... אני מתכוון לקנות מ- KSP (החנות הנורמלית היחידה בירושלים, אם יש הצעות למקום אחר אני אשמח), ואני לא יודע מה לקנות משם. חשוב לי שהוא יהיה שקט יחסית אבל גם אפקטיבי. תודה!

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by JHHNUA,

קניתי השבוע דיסק קשיח חיצוני של חברת WD בגודל 1.5 טרה. האם הגיוני שהוא זקוק למאוורר צמוד כדי להתקרר?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by pavel19,

חברה אתם יודעים אוליכמה מאווררים אפשר לחבר ללוי אם וכמה לספק כוח, כך שהמחשב לא יקרוס או משהו כזה? (אם מחשב יכול לקרוס בכלל מכמות מסוימת של מאוורים) תודה

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  18. שלום לכולם.... טוב הסיפור שלי הוא ככה... היום בבוקר אני משחק לתומי במחשב,לפתע אני שומע פיצוץ וריח חזק מהמחשב...בהתחלה חשבתי שהלך הספק,אחרי ששללתי את זה(המחשב עבד...) הבנתי שהסיילנסר הוא זה שנשרף.... בקיצור הלכתי לנצל את האחריות(ופה מגיע תודה רבה לזיגזג2000 על ההחלפה המהירה והשרות האדיב...) והרכבתי קרור חדש. ומפה מתחיל הסיפור האמיתי...עד היום הכרטיס שלי(6880LE) היה פתוח כולו(16x6) ועבד מעולה,ז"א הוא עבר עשרות בדיקות של 3DMARK03+05 שיחקתי שעות בהלף לייף 2,FAR CRY,doom3,fifa2006,nba06 ושום ארטיפק לא נראה... היום שיחקתי בFEAR וישר ראיתי ארטיפקים על הכרטיס מסך.... סגרתי ל-12\6 את הצינורות עיבוד ורואים טוב... HL2 עובד טוב גם עם צינורות פתוחים לגמרי... השאלות שלי ככה: א. האם יכו…

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by MiniMizer,

לאחר קריאה מעמיקה נוספת של ביקורת המאוררים השקטים ולאחר חיפוש ממושך ברשת חנויות המחשבים בישראל, לא עלה בידי למצוא את המאורר הנ"ל (שעפ"י הביקורת הוא הטוב ביותר). חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי כלום :'( אפילו באתר של זיגזג, שסיפקו אותו לביקורת הוא לא נמצא! אנא, עזרו לי :-[

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

שלום. נעזרתי במדריך של האתר שמראה איך שולטים על המאווררים באמצעות speed fan ונתקלתי בכמה בעיות: 1.אני לא רואה בתוכנה את המהירות של המאוורר של הספק או אפשרות לשנות אותה. 2. יש לי שלושה מאווררים של 120MM במארז ובתוכנה אין לי אפשרות לשלוט על כל אחד בנפרד אלא רק על שלושתם ביחד , וזאת בעיה כיוון שכל אחד מהם מוגבל למהירות מסוימת ( מאוורר אחד המקסימום שלו זה 900 RPM והשני 2000 RPM). 3.לגבי השליטה של המהירות של המאוורר של המעבד - כאשר אני משנה את מהירות המאוורר של המעבד היחס בין האחוזים שאני מוריד והאחוזים שהוא מוריד בפועל שונים, לדוג: 30% בתוכנה = 1930RPM בפועל | 0% בתוכנה = 1130RPM. בקיצור לא הגיוני. אשמח לעזרה, תודה. הערה: כל הסיפור הזה בשביל שאוכל לישון בלילה כשהמחשב דלוק כי …

21. יש לי פנטיום 3@733 מה"צ ואני רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המחשב. עם איזו תוכנה אני בודק?

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by dog,

ב-spcr עשו ביקורת לנינגה 2. http://www.silentpcreview.com/article893-page5.html הדגם שם הוא scnj 2000, ויש גם השוואות בטבלה לדגמים אחרים של הנינגה, כמו מספר סוגים של rev b וכו', שלרובם תוצאות פחות טובות. כאן מוכרים דגם שנקרא scnj 2100- Ninja II Rev B 6. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=3879 (קצת בעיה עם הקישורים של ksp, צריך להיכנס ל-Scythe ולמצוא אותו שם). מישהו יודע מה ההבדל? האם שינו משהו? נשאר באותה רמת איכות כמו בכתבה? אולי רק עשו התאמה לתושבת 1366/1156? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by naorai,

אוקיי אז ככה עד שאני כבר יודע איך להעלות מכפלה, למדתי חצי מהטבלה של הגי'מפורים בע"פ (שכחתי ליין שהלוח לא פותח מכפלה בביוס :-[ ), אני מגיע בח"ב של לוח אם לסעיף בתמונה שאין לי שמץ מה הוא אומר אודה לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by BioTech,

אהלן , יש לי מחשב די חזק עם כרטיס מסך חזק radon hd4850 והמחשב שלי מתחמם מהר מאוד ואז עושה רעשים. אני חושב שאין סירקולציה כמו שצריך. המצב הנוכחי הוא שיש לי שני מאוורים רציניים של 12 ס"מ, אחד בקידמת המחשב בחלק התחתון, צמוד להארד דיסק ואחד באחורה של המחשב. אחד המאוורים התקלקל אז קניתי מאוור חדש די טוב והוא יותר חזק מהשני. עכשיו השאלה שלי אליכם היא איך לסדר את המאווררים? את המאוור החזק לשים בקידמת המחשב או באחורה? (נראה לי עדיף מאחורה כי שם הוא יותר קרוב לחלל המארז ואילו המאוורר שבקידמה הוא די בצד כזה). חשבתי לעשות סירקולציה כזאת שאחד יזרים אויר פנימה ואחד יוציא איזה מהם כדאי שיעשה מה ואיך אני יודע אם הוא מזרים אויר או מוציא? הכיוון של המדבקה צריך להיות איפה .. בנוסף לכך, יש …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by JSK,

שלום, אני עומד לרכוש מחשב על המעבד Intel Core 2 Duo E6300 והמארז Sunbeam transformer (אבל אני מחליף לו את שלושת מאווררי ה 80mm לכאלה של Arctic Cooling). רציתי לדעת אם נחוץ לקנות גם קירור למעבד. תודה אגב שאר המפרט אם זה משנה משהו הוא: Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB המאווררים שאני מחליף לטרנספורמר: ARCTIC COOLING AF8025 X2 ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm Western Digital WD1600JS תודה

• 8 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.