אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עד 3 אלף שקל. אז הצענו לו לקחת את המעבד E5200 עם קירור טוב ולעשות לו OC שיתן ביצועים ברמה גבוה. החבר דיבר עם דוד שלו שהוא מהנדס מחשבים והוא אמר לו שלא כדאי לו לעשות OC כי הקירור לא יעזור נגד הנזק של המתח המוגבר ברכיב. וגם בויקיפדיה יש ערך שהוא יתרונות וחסרונות ומראה יותר על החסרונות. מה אתם אומרים? כדאי לעשות לא כדאי? מהם ההשלכות? כמה המעבד יחזיק וכו'. [אני מדבר על OC טוב ויציב עם קירור טוב [ac pro freezer 7 או משהו כזה לא זוכר].
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בבקשה: http://overclockingaddiction.com/index.php?showtopic=419
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לקחתי מעבד Penium D915 2.8Ghz ועשיתי לו OC ל-3.4GHz כולי התרגשות!! OC ראשון שלי למעבד ואני חייב להגיד שזה מספק...! בכל מקרה לא נגעתי במכפלה ובבאס כי לא מצאתי אותם העלתי רק את ה-FSB ואת המתח של הזכרונות והמעבד לא ידעתי איפה עושים את היחס פשוט רק העלתי את ה-FSB ואם הוא קרס אז הוספתי קצת מתח בקיצור ה-600Mhz האלה עלו לי ב-8 מעלות במאמץ קודם הוא היה על 46 מעלות ועכשיו על 54 מעלות אבל זה שווה את זה... הקירור של המעבד זה Cooler Master משהו טוב כזה די דומה לסטוק של אינטל רק הרבה יותר טוב יש לי שתיים כאלה (גם במחשב השני כי אני מרוצה מהקירור) ונלוח אם שהשתמשתי בו הוא לוח אם די זבל: Asus P5L-MX זהו תודה אשמח לתגובות שיעזרו לי לשפר!
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש אמרו לי שזה המקום לאובר קלוק וכאן קיימים האנשים שאני מחפש,אז השאלה שלי היא ככה : יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי,והכרטיס של חברת Gigabite,רציתי לתת לו OC קטן בלי להחליף לו קירור ובלי כלום,ככה להשאיר אותו איך שהוא עם הקירור המקורי. השאלה שלי כמה אני יכול לשים לו ב - Corp וכמה ב - Memory בשביל שיישאר בטמפ' יציבה ולא ייגרם לו שום נזק? תודה רבה לעוזרים! וגם לאלו שלא
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם צריך קירור לזיכרונות כשלדוגמא מאיצים 667 ל-750 ? מה הסיכוי שהזיכרון ישרף? איזה פתרונות זולים יש לקירור של הזיכרונות?
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המוכרת הביאה לי נגד של 300 ואחד של אחד קילו אום מה אני צריך להרכיב במעגל למעלה?
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אוקיי עשיתי OC מכובד מאוד לכרטיס מסך שלי (7300GS) לפני: Core=500.00 Mem=600.00 אחרי: Core=612.00 Mem=833.00 אם אני מעלה עוד את התדרים אז יש ארטיפקטים ולפעמים המחשב נתקע. מה מגביל אותי, הקירור של הכרטיס מסך (49 מנוחה,67 מאמץ, 72 מאמץ ממש רציני) או פשוט החומרה עצמה לא יכול לעבוד בתדר יותר גבוה ?
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אם יש לי מאוורר למארז ויש לו חיבור ללוח אם 3 פינים כזה אז אפשר לוותר על החיבור חשמל...? ועוד משהו אני רוצה לרכוש בימים הקרובים כמה מאוררים 80 מ"מ תביאו לי המלצה לכאלה שיספקו אוורור טוב ושלא יהיה מאוד מאוד יקר..... פשוט תכתבו דגמים שאתם מכירים אני ירשום לי אותם ויראה בחנות/יות... לא צריך לדים...
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי אני קונה את המארז Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1219 ותהיתי,המאוורר שבא עם המארז,מכניס או מוציא אוויר? ובהתאם לכך,אפשר לקבל המלצה למאוורר 120MM שעושה את הפעולה ההפוכה של המאורר המקורי כדי ליצור סירקולציה טובה? תקציב עד כ40 ש"ח שיהיה שקט ויעשה את העבודה 8)
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
Hello everybody, I just got this new computer (see my mifrat), and until today I didnt think about OCing it. Im not going to buy new CPU fans or mod it in any way. I just want to know if there is an easy and safe way to OC it, and if you could give me a link to a tutorial or something that can show me how. Thanks!
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שמעתי את זה בכמה פורומים, יצא למישהו לנסות את זה? אני יודע שמקובל לקבע את ה PCI-E על 100 בשביל OC אבל האם נראה בכל זאת שיפור?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כי הרי כשהמארז סגור ויש מאווררים,מה שהם עושים זה להכניס ולהוציא אוויר. אם המארז פתוח האוויר מתחלף כל הזמן! אז מה יותר טוב ? נ.ב אם הטמפ' במערכת שלי היא 38 מעלות במארז פתוח,יהיה טמפ' נמוכה יותר במארז סגור אם אני אוסיף עוד איזה 2 מאווררים?
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות מין אוברקלוק ל מאוורר ולהעלות לו את ה RPM ???
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
זה האוברקלוק הראשון שלי !!!! המעבד- i7-2600K לוח אם- Asus P8P67 Pro CPU cooler- Mugen 2 אחרי שעה של prime 95 זה המעלות... (בתוכנה Real Temp) מינ. 49C 60C 58C 60C מקס. 61C 66C 67C 66C אני על 1.26V בbios אבל CPU-Z מראה 1.240V להמשיך לבדוק יציבות???? עוד כמה זמן מומלץ???.... (אני לא יודע לעלות תמונה אז לא העלתי.... אתם יוכלים להגיד לי איך עושים את זה???? זה כל הזמן מצנזר לי)
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאלה קצרה: האם לשם התקנת הסונק טאוור יש צורך לפרק את לוח האם ולפרק את התושבת של המעבד שעל הלוח ? לא יודע איזה משחה טרמית ישימו לי ( קרוב לודאי שאת המשחה שבאה עם הסוניק ) ואני מעוניין לרכוש את ה MX1 ולהתקין אותו בעצמי. הלוח Abit AN8 Ultra .
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אזז ככה כמו שאתם רואים בחתימה תמערכת שלי, יש לי E2180 והוא נחשב למעבד קר יחסית הוא עובד לי כרגע על 2.0GHZ ועל מתח של 1.325 סטוק טמפרטורות מנוחה-35 מעלות, מאמץ 40 מעלות וכשאר אני מעלה תמהירות ל3.0GHZ מתח ל1.575 הטמפרטורות במנוחה 40 מעלות, במאמץ 50 עד 55 מעלות זה בסדר ? כשאני נוגע בגוף קירור הוא קר מאשר חם ואני לא מבין כלום, בנוסף החדר שלי חם בטירוף והמארז של המחשב פתוח מי שני הצדדים וניראה לי שהחיישנים של המעבד מזייפים יכול להיות מצב כזה ? ועוד שאלה יש לי GF9600GT שעובד על טמפרטורה של 50 מעלות במנוחה ו65 מעלות במאמץ מלא זה טמפרטורה טובה או גרועה ? השאלה פו האם אני יכול להרשות לעצמי OC במעלות כאלו או שלא כדי לנסות ? כי אחרי שהעלתי לתדרים הבאים 700-2000-1750 הכרטיס פשוט סירב…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הפרש הוא גדול כי יש בינהם הפרש מחירים ממש גדול. אז האם ה SLK-600 שווה את התוספת מחיר?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי תלוח EP31-DS3L של GA [ כל המפרט מצד ימין..] עכשיו יש לי בעיה איתו הוא לא עובר ת 340FSB ולא ניראה לי שהלוח מגביל ב 340FSB אפילו עם אני מעלה עוד FSB1 הביוס מיתאפס.. אני צריך שתגידו לי בכמה FSB הלוח מגביל..
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד ובערך שבועיים שלוש של משחקים (כבדים כל המסננים עד לסוף ממש וכל ההגדרות עד לסוף ממש) ואז עשיתי גם לכרטיס מסך למהירויות של פרו, הנה הפרטים המלאים. הלוח 18-22 מעלות המעבד 36-43 מעלות והמעבד באוברקלוק מ2500+ ל3200+ במתח סטוק\ הכל היה טוב ויפה כל התקופה שהוא באוברקלוק הזה, ואז עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך למהירויות של פרו גם הכל היה טוב במשך כמה ימים שיחקתי משחקים (הכל הגדרות הכי גבוהות שיש עם כל המסננים) ולא היה שום מסך כחול פתאום שאני סתם ככה בווינדוס אז היה לי מסך כחול. עם יש עוד שאלות אז בכייף. למישהו יש הצעות רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-
-
עם לוח P5B-DELUX מגיע לבאס של 365 זכרונות OCZ platinum 800MHz הזיכרון הוא לא זה שמגביל הורדתי את המחלקים ועדיין נתקע ניסיתי להעלות מתחים לזיכרונות ולמעבד... המעבד לא מתחמם לפי TAT הליבות מגיעות ל46 מעלות מקסימום תודה על העזרה אולי שכחתי משהו בדרך אולי אני לא מכיר מספיק את הלוח הצעות יתקבלו בברכה אחרת אני מחליף מעבד!
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הוא על 56 מעלות כרגע, ממש חם עכשיו וכנראה שכך זה יהיה כל הקיץ. אני חושב שאני בבעיה. בחורף הוא לא עבר את ה50 במאמץ עד כמה הוא יכול לסבול? מה הטמפ' ה"אדומה" שלו?
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
במהירות 400 3200 זכרונות רגילים מבין שניהם אילו עדיפים ל oc
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3800 X2 : השאלה האם הטמפרטורה של המעבד שלי היא תקינה כיצד ניתן לדעת בדקתי יש לי לפי Sandra Pro Home 2007 במעלות 47 לאחר הדלקת המחשב ?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם (הודעה ראשונה בפורום) אני הולך לקנות את המערכת הבאה.. יש רעיונות מה לשנות להחליף לפני שאני קונה הספק כרגע 420W ג'נרי שמגיע עם המארז.. מישהו ניסה לעשות OC ללוח אם הזה? ויכול ללמד אותי איך להתחיל להתעסק בזה? raidmax scorpio 868 - 390 (מארז) Athlon 64 3500+ (S-939) - 1620 (מעבד) MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) - 920 (לוח אם) A-data Vireata 2*512 4000 - 1200 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E - 1080 (כ.מסך) תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-