אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת.... זה משתלם? זאת אומרת שאם זה משמעותי ומורגש-נגיד להפוך מ-X700 ל-X800 למשל.... הכרטיס הוא של חברת SAPHIERE אם זה משנה... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
מפרט: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET זיכרון OCZ 2GB*2 DDR2 800Mhz Value Latency 5-6-6-15 מארז ThermalTake M9D Black 2x120mm Fan Blue Led+windows ספק כוח FSP 500W 60APN האם אפשר לעשות OC ועד כמה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חיפשתי אפשרות כזאת בביוס ואני לא מוצא יש אולי דרך אחרת או שיש מקש שפותח לי אפשרויות מתקדמות בביוס?? ואם כן אז מה?? תודה למי שיענה לי!! נ.ב הדגם של הלוח הוא ms9367e
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
אני מתכוון ל MHZ של הזכרון? כי שלי שלי אחרי 200mhz לא יציב בגרוש... זה מה שצלחתי להגיע הכי יציב. אגב האם התזמונים של הזכרון טובים? [אני מתכוון יחסית ל pc3200 ]. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 370 צפיות
-
-
המטרה לראות בצורה מהירה תוך כדי המשחק (במקום לכבות את המשחק ולהכנס מחדש) אם וכמה יש שינוי על ה FPS כתוצאה משינוי OC השאלה כמו בכתורת ובהרחבה האם אפשרי לשנות פרופילים שמורים של OC שהגדרתי דרך MSI Afterburner תוך כדי שהמשחק דולק/עובד ?
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 4 followers
-
-
היי *לפני העריכה שמתי זכרונות אחרים בטעות שאלה: האם הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5875 יאפשרו לי להגיע ל3.6GHZ? עם לוח P5B או לוח טוב אחר. על איזה מתח אני אצתרך לשים אותם, ומה יהיה התדר שלהם (MHZ) ביחס של 4:5 (5 לזיכרון 4 באס)? תודה רבה לכל העוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם זה קשור לקירור? יש לי GTO2 ואני רוצה לסחוט ממנו עוד קצת.. כשאני שובר את מחסום ה 550/590 מופיעים ארטיפקטים ב ATI TOOL... האם צריך להיזהר או שזה לא נורא? האם גוף קירור אחר יעזור כאן? תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אפשר לעשות OC ללוח אם של P7N SLI MSI ומעבד E7400 ויש גוף קירור על המעבד וספק כוח של 550W של CHIEFTEC אז השאלה אם אפשר ? =] תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ואם מברשת וצבע אז איזה סוג של צבע ואם ספריי איזה סוג של ספריי תודה!!
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
Pentium4 vs. AthlonXP, Clock for Clock Comparison. לי אישית יש הרהורים נוספים.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
האם אתם מצמידים את חישן הטמפרטורה למעבד או שהוא רופף קצת?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יה לי ויכוח עם מישהו שדי מבין באלקטרוניקה ומחשבים שטוען שאם לוקחים מעבד ועושים לו OC זה יוצר שגיאות בכל מיני דברים. האם זה נכון או שזה קשור כבר לסטפטינג של אותו מעבד?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מעריץ את המערכת החדשה שלי: 175 X על 12 = 2100 מגה הרץ. (2600+) את הזיכרון וינבונד צ'יפ נהדר אני שם על 125% מהבאס המקורי ( לוח 8rda+ ) עכשיו בפוסט של הביוס זה אומר לי שאני רץ על 210 X על 2 =420. ובתוכנה זה כותב לי רק 350 , איך זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. קראתי מעט על דרכים לבצע OC ויש קטע אחד שתפס את תשומת ליבי. נאמר: שלפני שמתחילים להעלות מכפלה, יש להוריד את הVOLTAGE לכמות שמצויינת במפרט המעבד _ (בדף הבית שלו). לאחר הורדת המתח, יש להעלות מכפלה עד לתקרה, ורק אז להעלות מתח שוב. שאלה. יש לי 4790K האם ניתן להוריד את המתח ל 1.1V והמעבד ימשיך לתפקד רגיל? _ (ב 4.4GZ ניתן לראות 1.2V -> -> אז האם ניתן להשיג אותה מהירות גם עם 1.1V?)
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
אז ככה סתם רציתי לדעת...ואם יש זה לא משנה איזה יצרן...כן?
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם שאתה עושה אוברקלוק המהירות שאתה מגיע אליה זה כמו אם היית קונה רכיב חדש כזה או לא? אני יסביר את עצמי בדוגמא.. נגיד שעם מעבד P4 3.O GHZ הגעת בOC ל 3.4 GHZ האם המהירות שהושגה היא רק על הנייר או שממש מרגישים הבדל במהירות כאילו יש לך עכשיו מעבד חדש של 3.4 בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שמעתי את זה הרבה בפורומים - אין מצב שאפשר לעשות אוברקלוקינג עם לוח של אינטל אז אני שואל שוב: האם באמת אי אפשר לעשות אוברקלוקינג למעבד או לזכרונות עם לוח אם של אינטל? קראתי הודעות בארכיון שאומרות שיש אפשרות לעקוף את ההגנה.
-
- 52 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם באמת מעבדי הבארטון חסרי פוטנציאל לOC? האם האמרה הזו נכונה? גם אם אתם חושבים שכן וגם אם לא תוודאו שאתם מצויידים בהוכחה או קישור!(מומלץ)
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כפי ששאלתי: יכול להיות שזה גם כך וגם כך בסטפינג שונה? מה יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה (MBM5 or (MotherBoard Monitor והיא בודקת את הטמפ' של המעב+לוח אם... עד כמה המדידה הזאת מדוייקת?? נ.ב. יכול להיות שהמעבד שלי (3.0 NORTHWOOD) יגיע ל 47 מעלות במאמץ??
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ראיתי באתר http://www.digital-explosion.co.uk/index.php?articleID=31 הסבר על איך לעשות קירור מיים לנארד דיסק ןחשבתי על לעשות אחד אבל אני מפחד שיהייו איבויי מיים על הדפנות ויהיו קצר . יש לי ממה לפחד ?
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קוויק סטיל מיועד למתכות אז אני לא יודע אם בטוח לשים אותו על שבב של כרטיס מסך...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול להרכיב ביג טייפון על הלוח הזה... http://www.intel.com/products/motherboard/d915gev/index.htm תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
למשל בRIVATUNER להוריד לרמה אחת פחות ממה שהיה כל החורף. יכול להיות שמערכת יציבה בחורף תתחיל קצת להשתגע בחום כזה...
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-