עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RaGe,

תתחשבו בעובדה שאני ניובי מוחלט לגבי מאוררים ואל תרדו עלי. :-\ איזה מאורר לוקחים עם זה?

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  2. הסרתי את המעבד (לא חשוב למה). עכשיו אני רוצה להחזיר אותו. מה מומלץ לעשות עם שאריות המשחה התרמית? לנקות אותן? איך? שאלה נוספת, אני רואה שריטה או שתיים על המשטח של גוף הקירור. כדאי לנסות ללטש אותן? אם כן, איך? תודה!

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  3. http://www.bloodys.com/scripts/cpu.php מאוד פשוט לשימוש, השאלה היא האם התוצאות באמת נכונות, מה שאני קיבלתי כשהכנסתי את פרטי ה2100+ שלי: Core Thoroughbred-B CPU Model 8 Performance Rating 2100+ Working frequency 1733 MHz Package Type OPGA Operating Voltage 1.6 V Max Die Temperature 90° C L1 Cache Size 128 KB L2 Cache Size 256 KB Multiplier 13x FSB Frequency 266 MHz Stepping Code AIUHB Manifacture Year 2003 Manifacture Week 02 Production Batch C Batch Production Number 0153 Downgraded from 2800+

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  4. ניסיתי לשחק עם החיבורים ללא הצלחה, פשוט מת... בכל מקרה, מישהו יכול להמליץ לי על קירור חדש לi7 920? או איך לסדר אולי?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  5. אז ככה אני עכשיו עומד על core bus :630 memory bus:1020 מקורי: core bus:575 memory bus:900 בהתחלה הייתי על core bus :635 אבל אז הוא היה ניתקע ב 3dmark06 אז הורדתי חזרה ל630 ויסתדר ו memory bus:1035 אבל כניראה שהכרטיס יתחמם וקיבלתי קוים מוזרים כשיחקתי קרייסיס(על הגדרות very high 12080x1024 בלי aa) המעלות הגיעו ל80 וכניראה שזה יותר מידיי...אז העלתי תמאורר ל90% ..(כשאני משחק אני לא שומע את זה אבל ב 2d כשאני בשולחן עבודה זה מפריע) הכרטיס במעמץ על 70 ואני לא מקבל קוים סגולים ומוזרים אבל עכשיו אני לא על very high זה משנה?אני יכול להעלות עוד את ה oc אתם חושבים? והאם יש אפשרות שהמאוורר אוטומטית ב 3d יהיה על 90 ועל 2d יהיה על 60?אם כן אז איך? ביצעתי את הoc דרך ntune וגם ניראה לי קי…

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by amit14,

שלום! בתקופה האחרונה יש לי בעיות תצוגה במשחקים-התמונה כאילו נמרחת בחלק מהזמן-מופיעים מין "ענפים" של טקסטורות מרוחות מכל מיני עצמים במשחק...זה קרה לי כבר בכמה משחקים.אבל היום התקנתי את COD5 וזה פשוט בלתי נסבל. יש לי כרטיס מסך x1900gt,חשוב לציין שהטמפרטורה שלו בסדר.והדרייורים מעודכנים. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by arsenic,

שלום יש לי כרטיס Readeon 9600XT 256 DDR רציתי לדעת איך אני יכול לעשות לו overcloking ואם כן אז איך תודה רבה שי

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by בתאל:],

המחשב שלי עושה ריסט בגלל התחממות יתר איך אני מבצעת קירור?

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  9. שלום אני overclocking newbie :-[ יש לי מעבד e7400 2.8 הגדלתי את הfsb מ266 ל300 ושיניתי את הdram freq ל600 (DDR2 800 ocz) כך שיוצא יחס 1:1 ותדר 3150. בסטינג של המתח לא נגעתי כך שזה על auto עם וולט של 1.312 (cpu-z) בגדול רציתי לדעת כמה דברים: 1.האם היחס של 1:1 משתלם או שעדיף לי להשאיר את הdram freq על auto ולקבל יחס של 4:5 2.באתר של אינטל ראיתי שהמתח המקסימלי שממולץ למעבד זה 1.3625V וכפי שאתם רואים אני די קרוב אליו... עכשוו השאלה שלי היא בכמה כדי לי לנסות להוריד את המתח לפני שיתחילו להיות "unstable issues" ? הבחנתי שיש בביוס שלושה פונקציות שקשורות למתח(Vcc,Sbcore,Nbcore) מה שמשאיר אותי די מבולבל :-[ משום שאני רוצה עוד להגדיל את הfsb ל333 אני מפחד שהמתח שהלוח אם יתן באופן…

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  10. שלום, זהו מחשב לעריכה וידאו ועוד הרבה שטויות בקיצור עומס רב, מעבד 3200+ 64.. צריך גם 2 מאוררים למארז.. את כל זה מומלץ להכניס בסביבות 300 שקל... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by Void,

את המפרט שלי תוכלו ליראות בצד. אז ככה שילשום הבאתי ביג טייפון ואני רוצה לעשות OC אז כמה דברים: -אין לי אפשרות לOC דרך הביוס -התוכנה AI BOOSTER לא תומכת בלוח אם שלי -אני קצת אובד עצות ולכן אני כאן אז אנא עיזרו לי (סמיילי חמוד) *עשיתי אוברקלוק לפני חצי שנה עם קרור סטוק ושכחתי הכל אז עכשיו אני עושה את זה עם קירור טוב יותר ואני יעשה את זה חכם יותר בעזרתכם כמובן

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by unknowledgeable,

מה הקטע בלהמהיר כ.מסך כשהשיפור כל כך מינורי... לאחר ששיניתי את הgpu clock מ575 ל650 בgtx 260 השיפור בתוצאה של ה3dmark06 הוא של 600נקודות זה ביחס לשיפור של 3000 נקודות כשהמהרתי את המעבד e7400 מ2.8 ל3.7 . אלא אם השיפור במשחק עצמו הוא יותר משמעותי בהשוואה לשיפור בתוצאה ב3dmark :< אני ינסה מאחור יותר להעלות גם את הmemory clock אבל לא נראה לי שאני יקבל תוצאה דרמטית יותר :ם

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by BaRKiD,

חברים אני חייב את העזרה שלכם! עד לפני כמה ימים היה לי אוברקלוק (E8500) מ-3.16 ל-4.02 והכל עבד כמו שצריך, אז סתם עשיתי בדיקה ב-3DMark06 וקיבלתי ציון ממש נמוך בחלק של המעבד 2800 במקום 3800+.. אז רציתי לראות בלי אוברקלוק כמה אני יקבל אז עשיתי בביוס הגדרות יצרן ועשיתי שוב בדיקה ויצא לי 2300 (3.16) ושוב עם אוברקלוק יצא 2800! ואז עשיתי בדיקות בכל מיני משחקים וגם הכל נדפק למשל ב-GTA IV במקום 50+FPS יצא לי 34+-FPS.. מה עושים כדי שהמעבד יחזור לימים הטובים שלו?! ואתמול עשיתי בדיקה של OCCT בלי אוברקלוק וזה מה שיצא! http://www.siz.co.il/my.php?i=tw2xquzqm5zj.png מפרט: E8500 |DFI LANParty DK X48-T2RS |G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI Black HD4870

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  14. יש לי ממעבד אינטל 2.8 פרסקוט שכרגע נמצא ב o.c של 3.23 שביצעתי לא מזמן והייתי רוצה לדעת עד לאן אני אוכל לקחת אותו בקירור אוויר טוב (יש לי 3 TT smart case fan 80mm, וקירור למעבד zalman CNPS7000B-ALCU ועוד שני מאווררים ג'נריים שקיבלתי עם המארז שלי. כרגע הCPU שלי על 45 מעלות והמערכת כולה על 36. הזמנתי ספק כוח חדש של TT 480W כי שלי היה ג'נרי מדי ופחדתי להעלות איתו מתחים... :-\. לא חשוב ביקיצור אני מסתכל באוורסט והוא מראה לי שהסטפינג של הCPU הוא C0 וכשאני מסתכל בCPU-Z הוא מראה לי שהסטפינג 3. מישהו יכול בבקשה לומר לי עד איזו מהירות אני יוכל להגיע?

• 18 תגובות
    • 880 צפיות
  15. שלום! אשמח אם תגידו לי האם הקירורים הבאים קלים להרכבה (כלומר-לא צריך להוציא את לוח האם וכל מיני סיבוכים כאלה), וכן אם הם מומלצים: קירור ל X850XT: Arctic Cooling ATi Silencer5 REV.2 קירור למעבד P4 3.2 640 Prescott (אני רוצה שהקירור יספיק לי לאוברקלוק ל-4.0GHZ): Thermalright XP-120 with Enermax 120mm Fan תודה מראש

• 17 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by INFERNO,

או קיי אנשים אני צריך שני מגירות קירור שקטות יחסית 8) מאיפה ואיזה חברה הכי טובה ?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by Armageddon,

I looked at my computer the other day and decided i would really like to add display to lighten it up since i find LCD pretty ugly i thought of adding a VFD (vacuum fluorescent display). The only good option of purchasing it already made is Matrix Orbital Products which are horrendously expensive. I heared of people making their own LCD display alone so said to myself why not VFD. I was wondering where to find a guide on how to do this and also where to buy the VFD screen itself. Any help will be greatly appreciated, thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  18. Started by Eyal-Style,

שאלה בכותרת .

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by dino,

אני החודש מקבל את המחשב שהזמנתי, ואני צריך לדעת עם כדאי לעשות oc. כי עם כן, אז הם יכולים כבר לעשות לי את זה בחנות, כדאי? המפרט בקצרה: athlon xp 2000 512mb ddr 3200 corsair epox 8k5a3 suma geforce 4 ti4400 128mb se

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by ofer_mat,

האלה !!!

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by rotem_o,

שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (ראו במפרט). מבדיקת טמפרטורה עם מס' תוכנות, לא כולן נותנות אותם נתונים, אבל 3 מתוכן נותנות נתונים זהים, ככה שיש לשער שזו הטמפ' הנכונה. (ראו קובץ תמונה מצורף) ולא רק שהטמפ' גבוהות מדיי לטעמי למעבד 45NM , המחשב גם מרעיש בטירוף! כשמדליקים את המחשב המחשב ממש רועש, עד שהחלונות עולים ואז יש ירידה פתאומית ברעש, (כנראה אז תדר המעבד יורד) , אבל לאחר מס' דקות של שימוש לא אינטנסיבי עוצמת הרעש עולה לאט לאט בהדרגתיות שוב. מה יכולה להיות הבעייה?! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  22. יש לי את התוכנה ארדוור מוניטור ושם יש system cpu ו - PWM מה אומר PWM? טמפ' של מה?? system זה של המארז לא? המון תודה!

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  23. המעבד הוא 2.4C נורט'ווד, אתמול הסרתי את הסינק, ניקתי את כל הפינים מהאבק שביניהם, מרחתי מחדש AS5 (חשוב לציין, תודה רבה לאנטולי שסייע לי), הטמפ' לפני כן הייתה בערך 50 במנוחה (אייסי קיו, ווינאמפ, תוכנת שיתוף, פיירפוקס) עכשיו בערך 48-47 זה ממש מעצבן. יש לי 120 מ"מ קידמי 120 מ"מ אחורי סירקולציה טובה יחסית אז מה הבעיה פה ?? תודה לכם.

• 16 תגובות
    • 880 צפיות
  24. ערב טוב לכולם לאחרונה סיימתי לבנות את ה HTPC שלי מבוסס Intel D945GCLF2 עם מעבד אטום 330 כפול ליבה. הקירור שמגיע על המעבד עלוב בצורה מבישה, סינק פסיבי מאלומיניום עם 6 סנפירים. תקעתי שם מאוורר 40 מ"מ שפועל על 5V, אבל אני מחפש פתרון קבוע ויעיל. איזה קירורים טובים יש לצ'יפסטים שיכולים להיתפס על קירור "לולאות", וכמה שיותר שקטים? -ישנה הגבלת גובה של 7 ס"מ, חשוב מאוד! -לא חייב להיות פסיבי, המארז שבניתי מכוסה ספוג אקוסטי מבפנים ברובו, וסופג רעש מעולה. רק שלא יהיה משהו עם מאוורר 40 מ"מ שעושה 6000RPM..... אגב, אם מישהו לא הבין במקרה, חיבור "לולאות" הוא חיבור כזה- תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by AB,

אני רוצה להוסיף בכל מיני מקומות במארז לדים.... איך אני עושה את זה??? לאן אני מחשב אותם?? אם מישהו יכול לתת לי על זה הסבר מפורט + תמונות .... תודה!!

• 5 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.