עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by keglevich,

איזה בלוק מים במחיר של עד 380-390 שקל שניתן להשיג אותו בארץ!! הכי טוב????? תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by DarkX,

אוקיי הגיע הזמן והחלטתי לחורר את המארז שלי.. מאיפה אני יכול להשיג מקדח כוס? או לחורר בדרך אחרת. (לא בגזרת ג'קסון) תודה

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by X - DreaM,

לפני איזה 3 חודשים קניתי לוח למחשב סלרון 433mhz קניתי לוח baby at/x של pcpartner.. הלוח אמור להיות מתאים לp2 333mhz מקסימום אבל עשו לו שיפוץ ומעבד 433mhz עובד בו כשאני מפעיל את המחשב זה כותב שהמעבד 432mhz אבל בוינדוס בכל תוכנה - sandra, wcpuid, בלוח בקרה ובכל מקום זה כותב שהמעבד עובד ב-450MHZ. עשיתי למעבד בדיקת ביצועים בסנדרה ואפשר להשוות אותו למעבד פנטיום 2 450MHZ -הבדל של כמה נקודות... כתוצאה מהאוברקלוק הייתי צריך לקנות קירור חדש, והמעבד עדיין חם מאוד... אני רוצה לבטל את האוברקלוק אבל על הלוח אין גאמפרים שאפשר להעלות בהם את מהירות הבאס ובביוס יש אפשרות של אוברקלוק עד 333MHZ ולי יש יותר - 433... אפשר להוריד את המכפלה עם תוכנה? אם לא, מה עושים?

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by flesh2,

למקרה שהקירור לא יספיק לי, אני אוכל להחליף את המאורר במאורר 92 מילימטר אחר? (כמובן אחרי שאני אוציא את הדלתות שלו) או שהמאורר מקובע או שהוא בנוי שונה משאר מאוררי 92 מילימטר? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  5. האם אפשר לדעת מהם הטמפ' המומלצות\ או הרגילות של מעבדי אינטל מסדרת ה northwood ? הכוונה במנוחה , עומס ומעל איזה טמפ' זה כבר מוגזם ומסכן את המעבד . תודה מראש

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  6. כפי שאמרתי קניתי לוח של גיגה בייט המוזכר למעלה ויחד איתו קניתי מעבד 1700 kiuhb רציתי לדעת כמה דברים לא ברורים על הלוח.... 1) האם הוא נעול על מכפלה של 11? 2) כתוב על הקופסא שהוא מגיע לבאס של 200 ובתוך הביוס הוא מגיע רק ל165 תודה רבה למי שעוזר...

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  7. חבר שלי מגרמניה שלח לי התמונה של מערכת הקירור הזו, נראה לכם מציאותי ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  8. עיין בפרטי המערכת שלי.. אשמח לקבל עיצה

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by rotem_o,

שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (ראו במפרט). מבדיקת טמפרטורה עם מס' תוכנות, לא כולן נותנות אותם נתונים, אבל 3 מתוכן נותנות נתונים זהים, ככה שיש לשער שזו הטמפ' הנכונה. (ראו קובץ תמונה מצורף) ולא רק שהטמפ' גבוהות מדיי לטעמי למעבד 45NM , המחשב גם מרעיש בטירוף! כשמדליקים את המחשב המחשב ממש רועש, עד שהחלונות עולים ואז יש ירידה פתאומית ברעש, (כנראה אז תדר המעבד יורד) , אבל לאחר מס' דקות של שימוש לא אינטנסיבי עוצמת הרעש עולה לאט לאט בהדרגתיות שוב. מה יכולה להיות הבעייה?! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  10. אהלן אחרי שחשבתי קצת, וביצעתי חיפוש בפורום, הגעתי למסקנה שהBT אמור להתאים לי, ואז ראיתי את הST ובכלל התבלבלתי ... קודם כל, יש לי את המארז RAIDMAX COBRA, אני לא יודע בכלל אם הBT יכנס לשם בנוחות כשהמעבד בעצם יושב קרוב לספק.. שנית, לא הצלחתי להבין איזה מהקירורים יותר טוב ולמה.. ועוד רציתי לדעת אם יש המלצות לקירורים טובים בפחות כסף? תודה

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by O.G.D 2k5,

שלום יש לי לוח אם asus p4p800 עם מעבד p4 2.6 478 זיכרון 2X256 ו 2X512 כה אני יודע זה קצת ישן קראתי את כל המדריכים פה לאובר קלוקינג אבל לא הצלחתי להבין כמה דברים... בלוח אם שלי אני יכול לקבוע אם אני רוצה שהמהירות של הזכרונות תיהיה על 166, 200, 400 והמהירות של הכרטיס מסך זה משהו עם 33.3/66.6 משהו כזה, לא הצלחתי בכלל להבין מה זה אומר. אם מישהו יכול להסביר לי על הלוח שלי אני ישמח שאלה שניה אני עשתי אובר קלוק ל 3 גיגההרץ והמהירות של הזכרונות ירדה ל 154 אני קבעתי בביוס שהיא תיהיה על 166 וזה עדיין אותו דבר הוספתי תמונות מcpuz בבקשה עזרהההה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  12. אני מעלה את ה gpu clock מ 900 ל1015 או לא משנה מה, ובהתאם גם הגרף שמתחת עולה באופן אוטומטי, יש את הגרף התחתון שזה על 2004 בערך שלא זז ואני לא נוגע בו. - אני פשוט לא בבית ורושם לכם מהאייפון, אז אני לא זוכר את השמות של הגרפים אבל מי שמכיר את התוכנה מבין למה אני מתכוון. בכל מקרה בסוף אני לוחץ על apply אבל זה נראה ששום דבר לא נראה שמשתנה ( אין איזה פליק של המסך) וברגע שאני מעלה את 3dmark לבדיקה אחרי מסך הטעינה זה יוצא לי ואני מקבל הודעה של הווינדוס ״ nvidia driver has stopped work and sucssfuly restored" מה אפשר לעשות? יש לי SLI של 560ti אם זה משנה משהו

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by AB,

יש לי ספק 350W של Enermax ורציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול לסיף במחשב שלי עם הספק הזה???

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by m.l,

<p>קודם כול עשיתי את הטעות של החיים שלי שעברתי מכרטיס מסך עם קירור פאסיבי לקירור אקטיבי...פשוט חפירת ראש ובחיים לא האמנתי כמה זה יפריע לי...קניתי 8600GT של ספארקל ופשוט חפירה המאוורר שלו...פשוט חור במוח...</p><p>יש דרך להנמיך את מהירות המאוורר בצורה כולשהי?? עד היום היה לי קירור פאסיבי בכרטיסי מסך ולא היה לי צורך להיתעסק בזה...</p><p>עזרה..</p><p>כמו כן חיפשתי אבל לא מצאתי קירור חלופי פאסיבי לכרטיס מסך...(למרות שאני לא מעוניין-אחריות וכאלה-אבל אם אין ברירה)</p>

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by Killer-Storm,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג חזק לליבת הכרטיס ואני מעוניין להתקין היטסינק עם קירור אוויר חזק מאוד, רעש לא מעניין אותי אבל מה אני יכול להתקין ולעשות כדי לחבר היטסינק גדול ויעיל ומאוורר קטלני ? איזה היטסינק ומאוורר יעשו את העבודה ? : ???

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  16. מה קורה? אז ככה,יש לי לוח ASUS-p4s533-mX ואני לא ידוע לאן לחבר את המאוורר,יש לו חיבור עם 4 פינים כמו של כונן פלופי,אז מחברים אותו ישירות ללוח אם או ישירות לספק?ואם תוכלו להסביר לי איך עושים זאת אני אשמח.

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  17. המאוורר של המעבד אצלי במחשב מסתובב מהר מדי, ובעקבות כך הוא עושה רעש די מעצבן. בדקתי - ולאחר שאני חוסמת את המאוורר המחשב שקט מאוד. בתוכנה EVEREST בדקתי ונמצא כי המאוורר מסתובב במהירות של 1918. המאוורר חדש, רק קניתי אותו לפני שבוע. (המעבד שיש לי - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המאוורר שקניתי הוא - LGA775 -Intel EVERCOOL-BUFFALO) אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מדריך מפורט, ופשוט (בכל זאת אין עדיין דוקטורט בעניין) והכי חשוב - שעובד כיצד להוריד את המהירות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  18. המחשב עושה רעש גדול ורוצה לטפל בבעיה ולדעת עם הוא מתחמם יתר על המידה.. הוא דלוק אצלי ימים ורק מדיי פעם אני נותן לו לנוח.... וגם תוכנה לבדיקת איזה רכבים יש לי במחשב.. תודה מראששש....

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by OR007,

ממליצים עליו ? ד"א איזה 80 מ"מ מקבלים איתו בדיוק ?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by shlomo_l,

המחשב החדש שלי הגיע E2180 DS3L P31 והזכרונות אמורים להיות Dual kit 2GB G.SKILL 800Mhz cl4 אך הזיכרונות שברשותי כרגע הם של Kingston 667mhz 1gb עם קירור של TUNIQ אני לא מצליח להגיע לבאס של 370 וגם אפילו אם אני יורד למכפלה של9 המתח אצלי בביוס הוא על 1.6 והוא מקבל רק 1.55 והאפשרות הבאה היא לתת 1.8 שזה יתן לי 1.75 שזה לא הייתי רוצה הטמפ' היא 26 בערך בלי מאמץ. העלתי את המתח לזיכרון ב0.2 וגם את הFSB ב0.2 וגם את הMCM ב0.2 וזה לא עוזר יכול להיות שאני מוגבל בגלל הזיכרון? יעזור אולי אם אני יעדכן את הביוס? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  21. שלום אני קונה מחשב "מנועה מחשבים" ואני מחפש קירור למעבד .זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box Abit AB9 PRO G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII leadtek GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E CREATIVE X-Fi Platinum ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER ENERMAX LIBERTY 400W Dell 20'' LCD Dell 2007WFP 16MS Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System רציתי את ה FREEZER 7 PRO אבל אין אותו עכשו מה שאני מחפש זה קירור למעבד שיקרר טוב ושיהיה מאוד שקט **לא עושה OC ואין סיכוי שאני אעשה **

• 18 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by NeedOcHelp,

שלום אני חדש בקהילה ואני רוצה לעשות OC למעבד המפרט שלי כזה: מעבד: AMD Phenom ii x4 920 2800Mhz קירור מעבד: Mugen 2 +מאוורר 1600RPM לוח אם:Gigabyte GA-MA790GP-DS4H זיכרון: 4GB ספק 550W אני צריך מישהו שיעזור לי לעשות OC למחשב שלי נייח ואני יהיה עם המחשב נייד וידבר איתו בסקייפ והוא ידריך אותי.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  23. שלום, הייתי מעוניין להתייעץ לגבי קירור למעבד שיעבור OC. נאמר לי שקירור מים יכול לתת מענה טוב. האם זה נכון? אני מעוניין להגיע עם מעבד I7 4770K ל-4.2-4.4 בOC כמובן. האם מישהו יודע בערך כמה טמפרטורה אפשר להגיע עם המעבד הנ"ל בOC ובקירור מים..? כמה אפשר להגיע..? התקציב עד 400 שקל. האם שווה להשיקע בקירור מים? או שקירור אוויר יתן את אותה התמורה ואפילו יותר...? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by MODI,

אני מחפש את המדריך השלם לOC אבל ממש מההתחלה כולל ההגדרות שצריך להעשות בהתחלה בביוס לא משנה אם זה באנגלית או עברית, עדיף שיהיה תמונות. חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי אתר שמסביר בבירור אז מה שצריך להגדיר בהתחלה

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by lipact,

אני רוצה לקנות קירור מים אבל אני מפחד אני לא יודע בדיוק עם יש אפשרות לנזילה לא יודע איך זה עובד בדיוק רק שלא יהיה תקלה ויהרס לי החומרה המחשב על חום ממוצע של 60-65 בבקשה עצות

• 11 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים