אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הHTPC והרסיבר שלי מאוחסנים במזנון סגור. אני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיוציא את האוויר החם החוצה. כרגע יש חור איוורור אחד אני מתכוון לקדוח עוד חור בצד שמאל למעלה ולהתקין את המאוורר. אשמח לקבל המלצות על מאוורר מתאים - בגדול אני מחפש מאוורר עד ~20DB. כמה שפחות יותר טוב. תקציב: 60~ שקל למאוורר אני מחפש מאוורר שיתחבר לספק ולא ללוח האם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
יש לי מאוורר של אנרמקס בקדמת המארז שלוקח אוויר חם מן ההמארז. הבעיה היא שאי אפשר לשנות את הכיוון שלו שיכניס אוויר קר וטרי למארז. האם זה קריטי לסרקולציה? או שזה לא משנה בהשוואה למצב הנוכחי כעת? http://www.siz.co.il/my.php?i=immkdrnwjztt.bmp
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים 8600GT של Twintech גרסת OC , נקרא 8600GT XT , בא בתדירות של 580/1600 אחרי קצת התעסקות קיבלתי OC יציב של 670/2000 , למעשה קיבלתי 8600GTS ;D 3D06 בסטוק נתן 5300~ , אחרי OC קיבלתי 6130 CRYSIS הכל MED ב GPU BENCH קיבלתי ממוצע של 40FPS CRYSIS הכל HIGH חוץ מ SHADERS ו SHADOWS על MED , ממוצע 32FPS טמפרטורה בעומס 49 עם קירור של ZALMAN VF-900 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הפעלתי פעמיים אורטוס והטמפרוטורות (ע"פ speedfan) הן: מעבד 56 ליבה 1 51 ליבה 2 51 בעומס כמובן... מה המקסימום טמפרטורה למעבד זה? נ.ב. המעבד על 3200mhz וקירור סטוק
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכם שלום למפרט שלי בצד התווספו: corsair 450VX Geforce 8800GT sonic sunbeam Tuniq כפי שבטח שמתם לב המעבד שלי pentium D 805 ישן,ברצוני להמהיר אותו על מנת שיסחוב עוד כמה זמן,אך אין סיבה להתפרע... ניסיתי לעבור קצת על המדריך באתר אך הפאשרויות בביוס לא מופיעות אצלי ולכן הייתי רוצה קצת עזרה -מה האפשרויות שאני צריך לשים לפני שאני בכלל עושה משהו? ומה הלאה....חשבתי לעשות oc ללא העלאת מתחים.... תודה
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כבר פתחו נושא על זה אבל כל מי שאוהב אוברקלוק חייב לראות. מדהים למה המעבדים התקצביים האילו מסוגלים להגיע. יש למישהו מושג מתי הדגם הנל מגיע לישראל?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לאחרונה סיימתי לבנות את ה HTPC שלי מבוסס Intel D945GCLF2 עם מעבד אטום 330 כפול ליבה. הקירור שמגיע על המעבד עלוב בצורה מבישה, סינק פסיבי מאלומיניום עם 6 סנפירים. תקעתי שם מאוורר 40 מ"מ שפועל על 5V, אבל אני מחפש פתרון קבוע ויעיל. איזה קירורים טובים יש לצ'יפסטים שיכולים להיתפס על קירור "לולאות", וכמה שיותר שקטים? -ישנה הגבלת גובה של 7 ס"מ, חשוב מאוד! -לא חייב להיות פסיבי, המארז שבניתי מכוסה ספוג אקוסטי מבפנים ברובו, וסופג רעש מעולה. רק שלא יהיה משהו עם מאוורר 40 מ"מ שעושה 6000RPM..... אגב, אם מישהו לא הבין במקרה, חיבור "לולאות" הוא חיבור כזה- תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
העלתי קצת מ133 ל 138 [ אני פחדן בגלל חוסר ניסון ] עכשיו ב 138 המחשב עובד ללא בעיות ואני רוצה להעלות עוד מה התופעות לוואי שברגע שהם יופיעו אני ידע שזה המקסימום שאפשר מעבד AMD 1800XP=1900 לוח G7VAXP זיכרון 256DDR TRASCED טמפ' מעבד 43 טמפ'לוח 32
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איזה קירור אתם ממליצים למעבד 6600? תקציב 250-300 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן הזמנה מחו"ל בקרוב ורציתי לקנות קירור לזיכרונות... חשבתי על אלה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=54_43&products_id=27558 אבל אנ ילא יודע אם הנמחיר זה לצלעה קירור אחת או לזוג אם מישהו מוכן לבדוק את זה אני ישמח. עכשי ואם אני קונה את זה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=54_43&products_id=26362 זה בא ללא הצלעות נכון ? אשמח לשמוע את דעתכם ענל הצלעות קירור האלו ואשמח אם תענו לי על השאלרות תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג למעבד בלי לעלות מטחים ועוד דברים מתקדים שצריך לעשות כי זה רק 20% אוברקלוקינג! בקיצור עשיתי בדיקה ב-OCCT ואני מקבל "קראש קוד 4"מה לעשות כדי שזה יעבוד חלק? http://up40.siz.co.il/up3/mzyu4n4mzwjw.jpg תמונה של הבעיה. ועשיתי בדיקה ב-S&M והכל היה בסדר. ________________ מפרט: E8500 Box DFI LANParty DK X48-T2RS Thermalright Ultra-120 eXtreme Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המחירים שלם פחות או יותר זהים מה שחשוב לי בעיקר שיהיה שקט ויקרר טוב וכמובן מבחינת מימדים האם הוא יכנס למארז ANTEC P280. כל הצעה לגבי אפשרויות אחרות עם דגש על קירור ושקט מירבי. היעוד הוא למחשב לגיימינג ללא OC
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אז ככה יש לי Q9550 הבעיה שיש לי את הקירור הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=250 עד כמה לנסות להגיע ל OC עים ep45-extreme? ד"א סליחה על הבורות אני חדש בקטע הזה של OC.
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הסרתי את המעבד (לא חשוב למה). עכשיו אני רוצה להחזיר אותו. מה מומלץ לעשות עם שאריות המשחה התרמית? לנקות אותן? איך? שאלה נוספת, אני רואה שריטה או שתיים על המשטח של גוף הקירור. כדאי לנסות ללטש אותן? אם כן, איך? תודה!
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב בפזיזות ולא השקעתי זמן בבדיקת איכות חלקי המחשב - טעות עצומה ... בכל אופן, אחד מהחלקים היה המארזHEC 6AR6 http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_atx_6a.htm http://www.compucase-hec.co.uk/img/midi_tower/large/6ar6.jpg 1. רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי המלצות איך לעשות סידור כבלים יפה למארז הספציפי הזה ? 2. יש איזה סדר מסוים שאתם ממליצים למקם את הכוננים הקשיחים במארז על מנת ליצור סרקולציה טובה יותר ? 3. יש לי מעיין חורים בצד המארז איזה שהכרטיס מסך, אתם ממליצים להתקין שם מאוורר (אפילו שזה לא מיועד לזה) ? 4. יש דרך לשפר את השקט של המערכת ? 5. המארז הזה נחשב חם ? ויש סיכוי שהוא יגביל אותי בOC שאני מתכנן לבצע ? את שאר חלקי המחשב…
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעשות OC למעבד (E4300), המעבד כנראה יישב על לוח אם GAEP45UD3L/R (אחד מהשניים). איזה קירור הכי מומלץ למעבד הזה בשביל להגיע למהירות כמעט מקסימלית? האם הקירור יחליף את הקירור סטוק או שיבוא בנוסף? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין להתייעץ לגבי קירור למעבד שיעבור OC. נאמר לי שקירור מים יכול לתת מענה טוב. האם זה נכון? אני מעוניין להגיע עם מעבד I7 4770K ל-4.2-4.4 בOC כמובן. האם מישהו יודע בערך כמה טמפרטורה אפשר להגיע עם המעבד הנ"ל בOC ובקירור מים..? כמה אפשר להגיע..? התקציב עד 400 שקל. האם שווה להשיקע בקירור מים? או שקירור אוויר יתן את אותה התמורה ואפילו יותר...? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, מצד שמאל בצילום EVEREST - מה משמעות הטמפרטורה CPU ומה משמעות CPU #CORE לאיזו טמפרטורה להתייחס ? מצד ימין בצילום המצ"ב תוכנה בשם REAL TEMP עם טמפרטורות שונות ----- >>> למי "להאמין" ? איזה מאוורר מומלץ במקום המקורי של אינטל שיוריד משמעותית את הטמפרטורות אם בכלל ? (הצילום מתייחס למעבד Q6600 - אבל ברשותי מחשב נוסף עם Q9450 והטמפרטורות CORE בסביבות 55 מעלות.) תודה מראש להתייחסות . [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
את המפרט שלי תוכלו ליראות בצד. אז ככה שילשום הבאתי ביג טייפון ואני רוצה לעשות OC אז כמה דברים: -אין לי אפשרות לOC דרך הביוס -התוכנה AI BOOSTER לא תומכת בלוח אם שלי -אני קצת אובד עצות ולכן אני כאן אז אנא עיזרו לי (סמיילי חמוד) *עשיתי אוברקלוק לפני חצי שנה עם קרור סטוק ושכחתי הכל אז עכשיו אני עושה את זה עם קירור טוב יותר ואני יעשה את זה חכם יותר בעזרתכם כמובן
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח הנ"ל+זכרונות מסוג g.skill Module Name G Skill F2-8000CL5-2GBPQ שכביכול אמורים להיות במהירות 1000 אבל פתאום שאני רוצה לעשות אובר קלוק אני רואה שכתוב בביוס שהלוח שלי מזהה את הזכרונות כמהירות 800 השאלה שלי האם בגלל שהמעבד שלי מסוג E7200 בעצם מוריד תמהירות של התדר או שאולי זה גאמפרים בלוח בבקשה מענה בתודה
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אנשים, התוכנה מטרת את מצס הטמפרטורה של לוח האם והעמבד בדיוק וללא בעיה. כמו מטרת את מהירות הסיבובים של מאוורר המעבד והמארז. הבעיה מתחילה כשאני בוחר בתפריט Q-FAN מה שאמור להתאים את מהירות סיבובי המאווררים בהתאם לנתוני הטמפרטורה. אלא שבפועלה ברגע שאני מפעיל את הפונקציה הזו אכן המאוורר של המעבד יורד מ- 3000 RPM ל0 1500 RPM וזה הגיוני בטמ' מעבד של 31 מע'. הבעיה היא במאוורר המארז - מאוור שבא עם מארז COMUCASE ברגע שאני בוחר מתוך ה- PC PROBE את הופציית ה- Q-FAN המאוורר של המארז משתגע מפסיק לעבוד לחלוטין ! אח"כ קובץ למהירויות קטנות של 800 RPM לשניות בודדות ושוב חוזר חלילה. והתוכנית מדווחת על כשל במאורר המארז והטמפרטורות של המארז והמאוורר עולות מייד. ניסיתי להוריד תוכנה מהאתר …
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מעבד E8400 שנקנה לני כשנה וחצי. לפני קצת יותר משנה קניתי לו קירור THERMALTAKE V1,אותו בחרתי בעיקר בגלל הרכבתו הפשוטה שלא מחייבת פירוק הלוח(המחשב היה כבר מורכב כמה חודשים אז,וממש לא רציתי להתעסק עם פירוק הלוח במצב זה),ביצעתי אוברקלוק למעבד לתדר של 4GHZ,עם מתח VCORE של 1.4..לא השקעתי יותר מדי מאמץ באופטימיזציה של האוברקלוק..הגעתי לתדר הרצוי עם מערכת יציבה והפסקתי שם. בשנה החולפת קצת הזנחתי את המחשב מבחינת נקיון,והופ,הנה הגיעו ימי הקיץ החמים(מאוד),ופתאום אני מוצא את עצמי עם אתחולים פתאומיים של המערכת בשעות החום(צהריים בלי מזגן). בכל מקרה,פתחתי חיש מהר את המארז וגיליתי שזה קצת TOO LITTLE TOO LATE,וצלעות הקירור של הV1 מלאות אבק בצורה שבלתי ניתנת לניקוי ללא פי…
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
1.85V חמים ונעים ב 60~ זה התדר היציב ואני פותח מסכים (וכמעט עולה לוינדוס) בתדרים גבוהה יותר כמו 166. אני מקווה להגיע ל 166 אם אני יתן לו עוד ולטאז הלוח מסוגל לתת עד 2.05 (ASUS A7V8X). אני מקווה שבקרוב אני יפתח אותו ויבדוק מה Crosair PC3200C2 האלו שווים. כמו כן אני ישים עליו Volcano 6Cu במקום מה ששמו עליו. אחר כך... נלך לפתרון קירור יעיל יותר.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי XP-120 עם מאוורר 12CM של TT והשאלה היא איך הוא אמור לתת ביצועים טובים יותר כשהוא מכניס אוויר לסינק או מוציא אותו ממנו??
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-