אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המעבד E8400 ורציתי לדעת מה הטמפרטורות של הליבות שלו בזמן מנוחה ובמאמץ.. שלי במנוחה- 55 מעלות שתיהן במאמץ-62 שתיהן
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם,לא מזמן סיימתי להרכיב את המחשב החד שלי והחלטתי להשתשע איתו. כרגע אני עובד עם קירור סטוק (ה TRUE 120 בדרך) אבל,יש מזגן בחדר ;D להלן המפרט - מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 אמצעי קירור - BOX לוח אם - Asus P5B Deluxe\WiFi Edition זיכרונות - G.Skill 2x2GB DDR2 800MHz CL4-4-4-12 דיסק קשיח - WD 160GB AAJS 8MB Buff כרטיס מסך - Nvidia EVGA 9800GX2 1GB GDDR3 מארז - Hiper Anubis ספק כוח - PCP&Cooling 610W Silncer צורב - Samsung DVD Sata x20 בקיצור,עשיתי את ה OC וזה מה שקיבלתי בעיקרון - Super PI 1MB http://www.zix.co.il/images/z-260936332.JPG 3DMark06 http://www.zix.co.il/images/z-1536083740.JPG כמה תמונות של המחשב,בישביל ההתרשמות,שיפצתי גם את החדר בכ…
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן חברה.... אני מבקש עזרה לבניית מערכת קירור מים למעבד+ כרטיס מסך (ללא צ'יפסט) תכף תבינו למה..! בניתי לי מפרט מחשב ורציתי לקרר אותו במערכת מים חזקה מספיק ומכוון שאין ניסיון עם קירור מים פניתי אליכם בתקווה שתעזרו לי המפרט הוא: ספק CORSAIR HX1000W מעבד INTEL I7 920 (היעד שלי הוא OC של 4.0GHZ) בטפמרטורה נורמלית לוח אם GIGABYTE X58-EXTREME ומכיוון שיש לו בלוק מים לצ'יפסט אז אין לי צורך בעוד אחד (תקנו אותי אם אני טועה) זיכרונות OCZ 6 GB(3*2GB) 1600MHZ CL 8 דיסק קשיח SEAGATE 1000GB כרטיס מסך מתלבט בין ATI 4870X2 לבין GTX295 (מה עדיף?) ויש טעם לחכות לכרטיס חדש יותר (DIRECTX 11)? תקציב למערכת מים עד 2300 ש"ח אשר תהיה מסוגלת לקרר מערכת שלמה של מעבד וכרטיס מסך וצ'יפסט אני רוצה ר…
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי. אני מחפש המלצה לקירור מים סגור, בתקציב של ~450 ש"ח (יכול גם להוסיף קצת אם זה משמעותי). הסיבה שאני מעוניין בקירור כזה, היא שהקירור הנוכחי שלי (Freezer 7 Pro) לא מצליח לקרר את המעבד כמו שצריך בזמן מאמץ של כרטיסי המסך שלי. המפרט שלי: AMD Phenom x4 955 @ 4.0 GHz SLI x2 560 GTX + OC מארז Thermaltake A60 מכיוון שהמארז הוא mid tower, אני לא יכול להכניס אליו קירור אוויר יותר טוב שיהיה גם יותר גדול. הדגמים שחשבתי עליהם עד עכשיו: Thermaltake water 2.0 pro - נראה טוב בביקורות, בערך ברמה של Corsair H80, רק יותר זול וקצת יותר שקט. Antec Kuhler 920 - קצת פחות טוב לפי הביקורות, גם קצת יותר יקר, אבל יש לו אפשרות שליטה על המהירות באמצעות תוכנה. במהירות הכי גבוהה רועש מאוד. השקט מאוד …
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
אתמול הגיע אלי המעבד, אני מתכוון להתקין אותו בימים הקרובים וכך גם לבצע OC ולנסות לפתוח את הליבה הרביעית, היעד הוא 3.5 - 3.6 Ghz הקירור שיש לי כרגע הוא AC Freezer 64, האם הוא יסתדר עם המשימה הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
האם זה יכול לשלוט על 4 מאווררי smf2 של Tt ? http://www.vantecusa.com/product-peripheral.html דגם nxp-205
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך לבניית בלוק מים... עשיתי חיפוש וזה מה שמצאתי אז החלטתי לא לשאול בפורום אוברקלוקינג וקירור כי שאלו כבר שם ללא תשובה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=7960.msg79378#msg79378
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס geforce 4 440 mx 64MB agp 8X בקיצור הוספתי קירור משופשר לליבה(vantec iceberq 4 pro) לזיכרונות יש סניקים טובים הכל טוב ויפה אני מגיע ל350 בליבה ו345 בזיכרונות ופתאום אני רואה הודעת אזהרה כזאת ב?RivaTuner האם אני יכול להמשיך בoc בבטחה כי הכל בסדר אני מקבל ציונים יותר טובים ב3dmark אין ארטיפקטים הכרטיס יציב הכל בסדר אגב הזיכרונות הם ddr 5ns אני יכול להגיע ככה ל450 בזיכרונות נכון? וכמה כדאי לי להעלות לליבה? והכי חשוב האם אפשר להמשיך בoc? הנה תמונה:
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני מדבר על כרטיסי מסך כרגע, נכון יש קירור שהוא מאורר ויש קרור שהוא מעין חתיכה של נחושת או שזה חומר אחר לא בטוח. אז החתיכה מנחושת הזאת, מקררת טוב כמו מאורר או שהקרור הזה לא כ"כ אפקטיבי. אני מבין שזה נותן שקט ותוחלת זמן ארוכה, השאלה היא האם זה מקרר כמו שצריך ? למשל הקרור שעל הכרטיס הזה: ------------------ חד משמעית מה עדיף קרור כזה או מאורר... ? ??? תודה.
-
- 15 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1)אני צריך לדעת מזה סוקט(אני קונב מאורר למעבד ורוצה לדעת אם הוא מתאים) 2)אמרו לי בפורום להוריד את התוכנה cup z ואני לא מוצא בה את זה שם. אני יודע שסוקט קשור למעבד אבל איך אני מברר מהו..?? ???
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קירור מים ואני רוצה לדעת איך זה עובד בכלל מה צריך לקנות איזה חברה ואיזה דגם
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
האצתי את הבאס בלי שום בעיה וגם הזיכרון עובד על 400 והכל יציב כשהמשכתי להאיץ את הבאס למהירויות עוד יותר גבוהות פתאום גיליתי בעיות בעבודה עם אביזרי IDE דיסקים התחילו להדפק בצריבה והתקנות מתוך הדיסק או פתיחת זיפ התחילו לייצר שגיאות כשהורדתי את המהירות של הבאס פתאום הכל הסתדר. היכן הבעיה ? המערכת מאוד יציבה גם במהירויות גבוהות ולא מתחממת.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אין לי מוסג איך אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי 2.4c ht 800hz איך? , דרך תוכנה דרך ביוס ויש לי לוח אם של asus- p4p800
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
1. יש לי מאוור של 120 ממ של VPPV ויש לו 3 חוטים 2 מחוברים לחשמל אדום ושחור ישיש עוד אחד לבן חתוך למה?? ( חיפשתי באתר יצר ולא מצאתי כלום ) 2. כך זה שיש לי 3 מאוורי 80 ואחד 120 וכשהפחתי כוון של אחד מה80 מהוצאה להכנסה יש לי ירידת טמפ של 2-3 מעלות?? הסידור שלי הוא 80 אחד מכניס 120 מכניס 2 של 80 מכניסים ( אחד מהם הוא עם המשחק של להוצא או להכניס )??
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
OK, נתחיל. יש לי לוח אם של PC Partner עם ערכת השבבים: VIA P4X266. עכשיו, הלוח אם הזה מגיע עם קירור מגעיל ולא מועיל לChipset, ובגלל זה לוח האם שלי חם מאוד. : שזאת אומרת: 42-45 מעלות במצב מנוחה. 57-58 מעלות בFull load... עכשיו לדעתי אם אני אשים על הChipset שלו את הקריסטל אורב, זה יורד משמעותית את הטמפרטורה... ועכשיו שאלה - כדאי לי למרוח משחה תרמית על הChipset לפני שאני שם אותו?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 לפי המדריך הנ"ל, קניתי חלקים (עלה לי 30 שקל!) ובניתי (יותר נכון חבר שלי בנה... אני לא הפרעתי) אבל זה לא עובד יש למישהו רעיונות למה זה לא עובד? (החלקים מולחמים נכון, ואין קצרים, בדוק...) יש למישהו אולי תוכנות אחרות לאינפרא?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
esh li epox 8rda+ shehy pzaza le over kloking meabed 1800 0.13 micron ve 256 ddr 400 mhz ve ani lo yodea eiza efsharyot leafil o lehabot ba setup ki kol pam sheani maale mashy amahshev methil leitaka ve esh li volkano 7+ hig!!! help mi!!!!!
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הכוונה ל-microsoft explorer מישהו ניסה את זה פעם הפלסטיק אדום אז לא נראה לי שזה יצא ממש יפה
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אוקיי הגיע הזמן והחלטתי לחורר את המארז שלי.. מאיפה אני יכול להשיג מקדח כוס? או לחורר בדרך אחרת. (לא בגזרת ג'קסון) תודה
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היום (יותר נכון אתמול - שישי), עשיתי REHOBUS לשליטה במהירות המאווררים. נשבר לי מהרעש של המאווררים, למרות שהוא לא היה כזה רציני פשוט אמרתי די... יצא דווקא פיצוץ. לא היה לי מקום ¼5 פנוי אז נאלצתי להצטמצם ל ½3. בגלל אילוצי מקום שמתי רק 4 פוטנציומטרים לשליטה ב -4 מאווררים. גם כך, המאוורים הגדולים אצלי הם רק 4 (אחד של 100 ושלושה של 80, יש גם 80 של הספק אבל אין לי כוח לפרק אותו ולהוציא חוטים מהספק). בכל אופן יצא ממש טוב ומשתיק את המאווררים, ונראה גם לא רע. (אין תמונות כי אין לי כרגע דיגיטלית, אבל תדמיינו 4 כפתורי סיבוב על פנל של ½3...) עוד דבר שרציתי לשתף אותכם זה משהו שגם יצא לי להתעסק איתו היום וזה מסך 14" ישן משנת 1997. אז ככה, אח שלי הביא מחבר שלו בגלל שהיה דפוק וחב…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אוקי אני שוקל עכשיו לקנות קירור מים אחרי שהרעש פשוט שיגע אותי מהמאוררים בקיצור יש לי כמה שאלות 1. עד כמה קירור מים טוב, אני עם 3 סמארט פאן וספארק7+ כולם בחצי מהמהירות שלהם, ואני לא מרוצה מהיכולות קירור במיוחד אני רוצה שהערכה תשתלט על כל החום שיוצא מהמעבד ולא אכפת לי איך.. ספארק7+ ו3 סמארט פאן כולם על מקסימום עושים את העבודה מ-צ-ו-י-ין ! אבל אני לא מסוגל להיות בחדר ברעש כזה... זה פשוט נוראי בקיצור ולעניין אני רוצה את אותו אפקט קירור למעבד כמו המצב שהצגתי מקודם, רק בקירור מים אני רוצה ערכה שתבוא מוכנה כולל הכל, לא בא לי לקנות לבד בלוק וזה וזה וזה.. כמה יעלה לי כל הערכה ואיזה הכי טוב לקחת אני רוצה משהו שיתן לי כמו שאמרתי ביצועים ששויים את ההחלפה ! ועוד משהו, חשוב לי…
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעוד חודש, ואני מתחלבט בין 2 לוחות אם. Gigabyte K8NF-9 MSI K8N Neo4-F הבנתי ששני הלוחות מציגים אותם ביצועים, אבל שה- MSI מגיע ליכולות יותר טובות באוברקלוק (ונוסף על כך מגיע עם באנדל של חוטים מעוגלים). הבעיה שלי היא ששמתי לב שגופי הקירור של זלמן אינם תומכים בלוח זה (לא מופיע בטבלת התאימות ללוחות אם באתר של זלמן). היתרון של ג'יגהבייט זה שהקירורים של זלמן מתאימים לו ויאפשרו לי הצלחה יותר טובה באוברקלוק, למורת שאני מעדיף אל הלוח של MSI. א. האם מישהו מכיר קירור למעבד שיאפשר לי הצלחה טובה באוברקלוק (תקציב עד 200 ש"ח.. אפשרות לחריגה של גג 250) שמתאים ללוח של MSI? ב. אם אין קירור, עדיף לי לקחת את הלוח של ג'יגהבייט ולהוסיף לו קירור של זלמן?
-
- 14 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום! קניתי לא מזמן קירור לכרטיס שלי ZALMAN VF700ALCU קירור עצבני! בעזרת פורום אחר (לא הציין את שמו) עשיתו לו OC עכשיו למי שלא יודע גרסאת הAGP באה מהירות זכרון 900 מעבד 500 אני הצלחתי לעלות ל1100\600 השאלה שלי האם זו התוצאה הסופית שאליה אני יכול להגיע? הטמפרטורה במנוחה על 40 ובמאמץ (אחרי 3 שעות משחק) על 55 ככה שהוא לא ממש חם! פשוט בדקתי בRIVATUNER והוא מגביל אותי ולא נותן לעלות יותר מ1100\600... וב3DMARK03 קבלתי "9150" האם התוצאה טובה? תודה
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ואיך עושים אותו? כי אני רוצה את המגביר מתח אם אני לא יעשה את המוד וישים את המגביר מתח מה יהיה? יש לי IC7MAX3 עריכה: ולמה באתר של OCZ רשום שאפשר לשים בלוח שלי?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-