עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עד 3 אלף שקל. אז הצענו לו לקחת את המעבד E5200 עם קירור טוב ולעשות לו OC שיתן ביצועים ברמה גבוה. החבר דיבר עם דוד שלו שהוא מהנדס מחשבים והוא אמר לו שלא כדאי לו לעשות OC כי הקירור לא יעזור נגד הנזק של המתח המוגבר ברכיב. וגם בויקיפדיה יש ערך שהוא יתרונות וחסרונות ומראה יותר על החסרונות. מה אתם אומרים? כדאי לעשות לא כדאי? מהם ההשלכות? כמה המעבד יחזיק וכו'. [אני מדבר על OC טוב ויציב עם קירור טוב [ac pro freezer 7 או משהו כזה לא זוכר].

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by spatz,

הורדתי את Rage3D Tweak, שהיא תוכנה לoc לרדאון ורציתי לדעת עד איפה אני יכול להגיע עם קירור מקורי?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by adidas1,

אהלן חברה, אינ רוצה להחליף את קירור הסטוק של אינטל לקירור LOW PROFILE כדי שיתאים למערכת HTPC, מה שחשוב זה שהוא יהיה שקט, אמין, יקרר בצורה סבירה (אני לא מבצע OC) והתקציב שלי הוא עד 100 ש"ח. בינתיים ממה שהתרשמתי הקירור הזה נראה לי מתאים, יש הצעות נוספות או הערות? ניתן לראות את המפרט שלי בפרופיל. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=14394

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by bneli,

קניתי את הscythe grand-kama-cross והמאוורר שמקבלים איתו משעמם ודיי פשוט..אז חיפשתי מאוורר ברחבי הרשת והיה קשה מאוד למצוא משהו יפה במידה הזאת עד שלבסוף מצאתי את ה Xigmatek 140mm XAF 140mm PWM Orange LED Case Fan : XAF-F1453 איך הוא נחשב? מאוורר טוב? אני לא מכיר את החברה..לא ראיתי שבארץ מוכרים אותם בכלל(הזמנתי מאייבי מאנגליה) זה לפני וזה אחרי

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  5. או שטי.אמ.אס לא עשו את הoc שהבטיחו, או שאני סתום ותיראו את הטמפ'.. הן לא גבוהות מידי?! (קירור BT במארז P150)!

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  6. המעבד :AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ לוח: GigaByte M61PME-S2 F2 , קיערור סטוק רגיל. המחשב בן שנתיים +/- טרם נפתח, ללא OC. לאחר שהחורף עבר עלינו בטמפרטורות של 40-50 מעלות וטמפרטורות הליבות באיזור ה-25-30 מעלות, הגיעו השרבים והחמסינים וטמפרטורת המעבד והלוח מגיע במנוחה עד ל-60-65 מעלות כשטמפרטורות הליבות באיזור ה-40 מעלות. הטמפרטורות נבדקות באמצעות everest, speedfan , coretemp ונמצאו חופפות. על פניו המחשב מתפקד כראוי, המאווררים פועלים (סביב ה-3000 סל"ד), לא מורגשת איטיות, כיבויים פתאומיים או מסכים כחולים, אבל לאחר טראומה של מעבד שהתאבד נשאלות מספר שאלות: - האם תקין ? ??? - האם יש מה להתחיל לנקות/ להוסיף קירור ? :s05: - מה יהיה בקיץ ? - אני סתם בלחץ …

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by yonni,

ברשותי מחשב מבוסס על פנטיום 2.4C עם קירור מקורי. לוח אם GIGABYTE 8IK1100 לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב. לא פירקתי את ההיטסינק רק שחרתי קצת עברתי עם מברשת על המאורר כמו שתמיד אני עושה. כשהדלקתי אותו שמתי לב שהמחשב מרעיש יותר ממקודם. יש לציין שלפני הניקוי המעבד היה בOC מאוד קטן ל2.6 וכשהדלקתי אותו הוא חזר למהירות רגילה. כאילו הביוס התאפס. אני לא יודע לוודא את זה אבל לדעתי הרעש נובע מכך שהמאורר עובד על RPM גבוה יחסית (לא יורד מ 2400), וזאת למרות שהטמפטורות נמוכות (35 בidle). דבר חדש שלא היה לפני הניקוי. כי במצב מנוחה המאורר היה שקט יותר. האלה אם זה נובע ממשהו שעשיתי בניקוי אן ממשהו בביוס שאני צריך להגדיר שוב (למרות שעברתי על כל האפשרויות ולא ראיתי משהו רלוונטי) עזרתכם חשובה …

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  8. עיין בפרטי המערכת שלי.. אשמח לקבל עיצה

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  9. אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לאוברלוקינג וקירור... מקסימום תעבירו... קיבלתי ליום הולדת HARDCANO 12 ואני רוצה לחבר חיישן חום אחד לכרטיס מסך ! עכשיו השאלה איפה לדחוף אותו ?!?! את החיישן שחיהרתי למעבד סמתי מתחתיו, ( עלייד החיישן המקורי של הלוח... ) אבל איפה אני יכול לשים את של הכרטיס מסך שייתן קריאה מדוייקת או לפחות קרובה מאוד לחיישן המקורי שכבר יש בכרטיס מסך ?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by ארי מילר,

מישהו מכיר את הקירור הזה? ראיתי שיש עליו מבצע הוא שווה משהו ?

11. Started by sos!!!!!,

זה מאוורר של המארז ואני רוצה לשמן אותו איזה שמן לסים?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by dima_ga,

שלום הזמנתי מחשב מפוקס פיסי לפי חלקים. במקור הזמנתי את הפריזר אקסטרים אבל הוא יגיע עוד הרבה זמן. על איזה קירור מפוקס פיסי הייתם ממליצים לי לשים? המעבד הוא Q6600 מתוכנן OC לסביבות 3GHZ חושב שיהיה טוב שקט חשוב בצורה בינונית (לא חייב מאד שקט אבל לא טרקטור) מספר דגמים שהציעו לי: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1429 SZ120 ZEROTHERM http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=686 SCYTHE NINJA PLUS HYPER 212 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1286 דגמים נוספים יתקבלו בברכה! תקציב עד 250 שח! אם צריך מפרט מלא תגידו

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  13. צריך תוכנה שמורידה את קצב ה RPM

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  14. מה קורה? אז ככה,יש לי לוח ASUS-p4s533-mX ואני לא ידוע לאן לחבר את המאוורר,יש לו חיבור עם 4 פינים כמו של כונן פלופי,אז מחברים אותו ישירות ללוח אם או ישירות לספק?ואם תוכלו להסביר לי איך עושים זאת אני אשמח.

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by Metal Glitch,

קניתי לא מזמן רדיאטור H60 של קורסייר שבא איתו כבר מאוורר במארז קראתי שאפשר להוסיף לו עוד מאוורר בשביל לעשות PUSH PULL אני לא מבין הרבה במאווררים אז רציתי לדעת איזה מאורר כדי לי להוסיף או אם בכלל להשקיע בשתי מאווררים חזקים ?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  16. אני מחפש קירור חדש וטוב למחשב בתקציב של 250+- אני מחפש משהוא עם צינורות כמו BT שי לוח על המעבד וצינורות שעולים לגוף עצמו ואני מעדיף שתהיה גישה מלאה ללוחית שעל המעבד כדי שאני יוכל לנקות שם!! חשבתי על BT אבל אני לא יודע אם הוא יכנס ואני מתלבט הרבה זמן!! אין אני יכול לבדוק אם BT יכנס למארז שלי??

• 23 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by xtract1,

אהלן, אבא החליט שהמחשב שלו קצת חם והוא רוצה משטח קירור. קשה לי להגיד תקציב כי אני לא מבין בתחום אבל בוא נגיד שעד 300 ש"ח כשכמובן כמובן אם יש משהו יותר זול אך עדיין משתלם - זה יהיה עדיף (הכסף לא צומח על העצים, לפחות לא אצלנו במשפחה). כעיקרון אין בעיה עם המחשב והוא לא רותח, פשוט חם כמו כל מחשב רגיל לכן לא צריך יכולות קירור יוצאות דופן אבל עדיין שיהיה משהו מורגש ולא שיוריד 1-2 מעלות. כמובן שכמה שיותר שקט יותר טוב ואולי זה הדגש העיקרי - לא מעוניין במשטח מרעיש, אל תשכחו שעובדים עם זה גם בשעות המאוחרות של הלילה בבית ואי אפשר שיהיו זימזומים או קירקושים כאלו ואחרים

18. ראיתי כמה דגמים של זלמן שנראים ממש טוב ה 6500 7000 וה 7000-cu מה זה אומר ? ב KSP הם עולים כ 200 שקל ... מה יותר כדאי ?? המעבד הוא AMD Xp 2200

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by ihugtrees,

אפשר בבקשה המלצות לקירור למעבד הנה המפרט: מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX מארז: [..] COOLERMASTER HAF 932 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון: G Skill F3 4 GB DDR3-1333 DDR3 CL7 SDRAM כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5850 אני עומד לעשות OC אז אני צריך קירור חזק ושקט עד 250 ש"ח המליצו לי על שני קירורים בנתיים אבל אפשר חוות דעת והמלצות שונות קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME REV.2 ₪200

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  20. טוב אז כך האצתי ל 2400 וכאשר פתחתי את המחשב היה מסך שחור שמתי את ה FSB 150X16 ואת הזכרונות 3:4 משהו כזה ויצא לי 113X2 כך שהזכורונת ממש לא עובדים מעל המהירות שלהם אז הכל טוב!! אז למה המחשב לא עלה לי?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  21. כישעמום יומי נכנסתי לביוס והתחלתי לשחק (את רוב הפונקציות שם אני יודע) ראיתי במדריך לOC שאפשר לשנות את מהירות המעבד דרך הביוס אז שניתי עשיתי ריסטארט ופיתאום הפלא ופלא יש לי 784 מגהרז מקודם היו לי 700 אבל מה עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוינדוס לא עולה אז פתחתי את מחשבי הקט והחלפתי את מיקומו של אחד הג'אמפרים והכל חזר לקדמותו עכשיו השאלה היא איך מגביר את זה(מהירות) מבלי שהמחשב הקט שלי יתקע ?? נ.ב יש לי מאורר אחד שעל הלוח אם אני מתכנן ליקנות עוד 2 אבל איזה ?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  22. כי יש לי בקבוק שמכיל את שני החומרים האלה רציתי לדעת שהסליצול הזה ביחד עם האלכוהול לא יהרסו לי את המעבד?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by embedded,

הHTPC והרסיבר שלי מאוחסנים במזנון סגור. אני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיוציא את האוויר החם החוצה. כרגע יש חור איוורור אחד אני מתכוון לקדוח עוד חור בצד שמאל למעלה ולהתקין את המאוורר. אשמח לקבל המלצות על מאוורר מתאים - בגדול אני מחפש מאוורר עד ~20DB. כמה שפחות יותר טוב. תקציב: 60~ שקל למאוורר אני מחפש מאוורר שיתחבר לספק ולא ללוח האם. תודה.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  24. יש לי את הTHERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX והוא עושה לי רעש... איך אני יכול להשתיק אותו קצת?!

• 12 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים