אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רציתי לדעת אם יש צורך בקירור שחבר שלי מציע לי מחליף את המאוררים שבאים אם המארז למאווררים האלה בסדר הזה: -מקדימה שניים מכניסים -מאחורה שניים שמוציאים -עם ארבעת המאווררים האלה: THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control בצד אחד שמכניס עם המאוורר הזה: AeroCool SILVER BLADE II Case fan 80MM האם אני צריך קירור כזה או שאפר קרור יותר קטן ואם יותר קטן מה אתם ממליצים במידה ואני לא עושה OC עריכה: בשביל המעבד לוח אם והכרטיס מסך האלה AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש בימים הקרובים מחשב HTPC, המארז יחסית קטן והמעבד יהיה E5200 האם יספיק לי הקרור המקורי של המעבד ? (אני קונה מ KSP, רגיל) אני כמעט בטוח שהמעבד שאני רוכש כולל קרור מקורי.... כמו כן חשוב לי שהמארז לא יהיה רועש מידי....יש מצב שהמקורי לא כזה נורא? במידה ולדעתכם אני צריך לרכוש אחד אחר מה אתם אומרים על: VertiCool II SP601B0 שעולה רק 65 ש"ח במציאון שלהם אם יש המלצות אחרות אשמח אם זה יהיה מ KSP תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הי לכולם, אז במחשב החדש שרכשתי, התקינו לי בKSP מאוור צנוע מאד (הכי זול שלהם) Zalman SZ CC92HS CPU Cooler זה המאוור הקיים כרגע: http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Zalman%20SZ%20CC92HS%20CPU%20Cooler האם כדאי לי להחליף מאוורר? האם רצוי להחליף מאוורר? אני רוצה למציין שאני לא מתכוונת לבצע המהרה למעבד (בשלב זה). - אם אתם חושבים שאני צריכה להחליף, מה הייתם ממליצים לי עד 200ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם זה ניתן עיזה חברה מיצרת את הקרטיס ati,saphire',fic ועוד...
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש ברשותי Hercules GeForce TI 64MB אני עשיתי לו O\C ל300\600 פלוס מינוס. הוא עבד לי ב 3D MRAK אבל התמונה הייתה עם עיוותים. אחרי זה עשיתי אתחול למחשב מסיבות לא קשורות ועכשיו אני עם ה Windows XP Pro עובד אם הא 23.11 ומה שעשיתי ב o\c לא תקף עכשיו. אבל משום מה הוא נותן לי מתחת משהו כמו 3500 ואני לא מבין למה זה הוא נותן לי בדרך כלל 4700. התנקתי כרטיס קול, יכול להיות שזה בגלל זה? האם הרסתי תמידית את הכרטיס? האחריות מכסה את זה? הנה המפרט המלאה: Mag InnoVision 786 Pure Flat AMD1600XP Athlon Gigabyte GA-7VTX-H bios v.f7a 256MB DDR Micron 2100 Hercules 3D Prophet II Titanium Herculs Gamesurrond Fortissimo II Maxtor 40GB D740-6XL 7200RPM Quantom 10GB Fireball lct10 5200RPM 5way …
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה,אבל בכל זאת,האם זה אפשרי? ואם כן אז איך?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שמעתי איפשהוא שזה אפשרי בעזרת דרייברים של אומגה...אבל איך עושים את זה? זה כרוך בסיכון מסויים? צריך לפרוץ ביוס או משו כזה? או שזה רק תוכנתי וזה שטויות ואם יש בעיות פשוט מחזירים את ההגדות להגדרות הקודמות\מוחקים את הדרייברים של אומגה?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות corsair TWIN2X2048-6400C4 האם ניתן להשאיר אותם במתח של 2.05V ל24/07? הצלחתי להגיע לתדר 1111Mhz 5-5-5-18 על 2.05V
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אשתי התלהבה מהרעיון של לחבר מחשב לטלויזיה בסלון . יש לנו עכשיו wii מחובר לטלויזיה (הוא לא בשידה) אבל הוא לא נותן הרבה יותר מגלישה בסיסית באינטרנט. היא התחילה לתת לי רשימת דרישות של מה שצריך להיות שם . ואז היא אמרה "זה צריך להיות בקופסה קטנה בגודל של DVD וצריך להיות בתוך השידת טלויזיה. אמרתי לה שקטן זה יקר וגם בתוך השידה האיוורור לא משהו והמחשב יתחמם יותר מדי (שידה סגורה מעץ סנדוויץ עם דלתות זכוכית מקדימה) והיא טענה שיש "חור גדול מאחור". החור הזה די צמוד לקיר ויש שם הרבה כבלים שעוברים שם. זה בכלל אפשרי לבנות מחשב שיוכל לחיות בתוך שידת טלויזיה כזאת בלי להתחמם? אנחנו גם צריכים כרטיס מסך עם יציאת S-video או משהו דומה (אולי 2400pro ) כרגע עד שנחליט שאנחנו צריכים גם טלויזיה חד…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב P4 2.8Ghz 1.75RAM AsusP4P800 יש איזושהי דרך לבצע לו OC ?? ואם כן אז איך..? ואם אפשר עוד פרטים... יש לי ספק מעפן אם זה מהווה בעיה.. [ הוא עובד איזה חצי שנה מצויין אבל אמרו לי שזה ג'נרי.. ] ויש לי כרטיס מסך 7600GT
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם אפשר לבצע המהרה למעבד p4 1.6 sokcet 478? האם זה שווה את המאמץ? יש ברשותי מאוורר למעבד פשוט האם כדי להחליף מאוורר? ואם כן עד לאיזה מהירות שווה להמהיר?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שמעתי שאינטל חסמה את האפשרות של אוברקלוקינג בלוחות שלה... האם זה מדויק? ומה ההשלכות של זה לגבי אפשרות המהרת מעבד אינטל?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://il.youtube.com/watch?v=YPWSMxnoDwk רצב קישור למה שאני מתכוון האם החנויות עושות לפי בקשה LAP לקולר
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכרטיס RADEON 9600 PRO בנוי ע"י ATI. מבחינת אחריות.
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ואם כן, עד כמה זה מסוכן? זה לא אומר שזה מאפשר אוברקלוקינג ללא צורך בקירור נוסף?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
??? ראיתי בנצ'ים זה הקירור הסטוק של amd עובד על 12v אצלי הוא עובד על 2 אני משאר שמדובר של החיברים של 12v אצלי הוא עובד על 2v במאמץ שזה ממש נמוך אני בקושי שומע אותו גם שהמחשב במאמץ הcool n queit מכובה בביוס אבל זה עדין עובד על v ממש נמוך איך אני יכול להגביר אותו? המפרט של בצד
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אם אני מבין נכון זה אותו המעבד בדיוק רק אם תדר נמוך יותר וזכרונות DDR5 לעומת DDR3. האם אני צודק? מה שבעצם אני שואל זה אם אני אעלה את התדר של המעבד ל750 והזכרונות בהתאם, האם אני יכול "לעשות" כרטיס שהוא בעצם 4870? (כמובן שזה כולל צריבת ביוס וכו'). תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני עושה OC למעבד (CORE DOU 4500 (2.2 GHZ האם הוא יגיע למהירות של 3.0 GHZ במפרט הזה ? מפרט : מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤611 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤548 מארז: NZXT Apollo No PSU Black כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤393 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 - מחיר: ¤319 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤269 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤2799 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/qkwdxnye כרטיס מ…
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חודש טוב לכולם, יש לי מארז פשוט, ומעבד סלרון 1000 טואלטין (.13 מיקרון), עד לפני מס' חודשים היו לי ארבעה מאווררים במארז (אחד מקדימה, אחד מאחורה ושניים בדלת) וניתקתי את כולם , המאוורר היחיד שנשאר לי הוא של המעבד (מקורי של אינטל), וחשבתי לעצמי: האם אני יכול ולכוון עליו (בלי היטסינק) מאוורר 80מ"מ רגיל בלי שזה יפגע במעבד ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ובזמן ההתקנה הרכבתי את המעבד בלי משחה תרמית כי הבנתי שיש סוג של מדבקה מתחת למאוורר שבא עם המעבד שזה סוג של משחה תרמית. בכל מקרה אני מעוניין לשים משחה תרמית כי הבנתי שזה יותר טוב, אבל מישהו אמר לי שאסור להוריד את המדבקה מהמאוורר בכלל כי זה יכול לדפוק את המאוורר ואת הקשר בינו לבין המעבד ואם אני רוצה להשתמש במשחה תרמית אני צריך לקנות גם קירור אחר למעבד. האם זה נכון ? המעבד שלי כרגע עומד על 30 ומשהו מעלות במנוחה אבל במאמץ הוא מגיע ל 60 פלוס ואני די בטוח שזה בגלל שאין משחה תרמית. תודה
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אתמול לקחתי מספק כוח שהיתקלקל את המאורר 120CM וחיברתי לו מצידו השני חיבור 3פינים למאורר ועכשיו הוא עוצמתי מידי ,אשמח לדעם האם אפשר להנמיך לו את המהירות המפרט בצד, ניסתי דרך התוכנה סמארטגרדיון ולא הצלחתי משומה FAN2 בלוח אם לא פעיל בכל מקרה אשמח לתשובה תודה
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי עכבר כזה: Genius Netscroll+ EYE PS2 Retail Mouse http://www.pch.co.il/assets/big/ns+eye_.jpg http://www.pch.co.il/assets/thumb/ns+eye.jpg ואני רוצה להחליף את החלק התחתון הכחול שלו לחק כזה שקוף שיראו את האור מהלד!!! יש כזה חלק למכירה בכלל בחנויות??? ואם כן איפה אפשר לקנות?? החלק שאני רוצה הוא כזה : http://www.pch.co.il/assets/big/wmo_microsoft.jpg הבעיה היא שלגניוס אין את החלק הזה ולמיקרוסופט ולעוד כמה חברות
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום, יש לי AC FreezerPro 7 ואני מרוצה מהקירור שלו, אבל הרעש שהוא עושה די מציק (יש לי סתם מארז ג'נרי) האם מישהו החליף אי פעם או חושב שאפשר להחליף לו את המאוורר במאוורר 120 שקט ?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי בביקורת ה - FREEZER 7 PRO מציג ביצועים מעולים במהירות מאוורר מקסימלית (4 מעלות (חם) יותר מה - TUNIQ ב - 100% אבל גם שקט יותר ממנו: 44DBA לעומת 50DBA). אבל 44DBA זה רועש מדי והייתי מעוניין להחליף לו מאוורר (92MM) לאחד שייתן את אותם הביצועים ויהיה שקט יותר, רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן על זה מאוורר אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-