עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד AXP2000 והחלפתי את המאוורר שבא עם המעבד ל - VANTEC AeroFlow והטמפ' שהיו לפני שהחלפתי בערך 57 - 55 ירדו לסביבות ה 50 - 53 במאמץ וקצת פחות משהו כמו 49 בערך במנוחה קראתי ביקורות של אנשים באתר פנדה ואנשים שכתבו שם שלחלקם יש מעבד בדיוק כמו שלי המאוורר הוריד להם את הטמפ' בצורה משמעותית לעומת אצלי . גם הם כתבו שהמאוורר שקט אבל אני עם מאוורר בדלת המארז Vantec ThermoFlow 80MM Smart ואחד מאחורה אותו דבר לא שומע אף אחד מהם חוץ מהרעש של המעבד הרעש די חזק ומעצבן ובביקורות ( כמו למשל ב PC-SPOT ) כתוב שהוא שקט מאוד איך זה יכול להיות ? ניקיתי אבק היום וזה עדיין ככה . גם רציתי לשאול אם אני יחליף את המשחה הטרמית ל - ARCTIC SILVER 3 אני יקבל ירידה משמעותית בטמפ' ? או שיש לכם …

2. איך לעשות אובר קלוק לכרטיס הזה?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by thebigman1977,

שלום. במחשב שלי יש כרטיס מסך 8800 GT ,שמתי לב שהטמפרטורה שלו במנוחה היא בערך 77 מעלות,עכשיו אני מתכנן OC למעבד -האם החום הנוסף עלול להביא את הכרטיס לטמפרטורות מסוכנות?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by biodome,

קיבלתי היום את הדבר המדהים הזה אחרי שהזמנתי מהאינטרנט. עכשיו יש לו כאלה סימנים בתחתית, כמו טביעות אצבעות או ליכלוך מוזר כזה שאני לא מצליח להוריד.. ניסיתי גם עם נייר טואלט ספוג באלכוהול.. המשטח חלק לגמרי, אבל עדיין אני רוצה שהוא יראה כמו שצריך. יש הצעות? צירפתי תמונה... אבל מחקו אותה משום מה.. למרות שהיא הייתה רק 97k... טוב העלתי אותה ב-Geocities.. http://www.geocities.com/bi0d0me2002

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by sandra,

אני צריך גוף קירור למעבד AMD ATHLON 64 אם אפשר תוסיפו קישור או תמונה איך שבא לכם.

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by idofr,

אחים שלי היייי תגידו אם המעבד שלי חסום לOC אז זה אומר שאני בכלל לא יכול לעשות OC או שאני עדיין יכול לבאס ואבל לא למגה הרץ

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by ed1,

האם לכרטיס הזה אמור להיות חיישן טמפ'? Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  8. http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1134791 זה המקסימום שהגעתי עליו ליבה על 570 וזכרונות על 1000 ב 580 לליבה אני מתחיל לראות ארטיפקטים הטמפ טובה באזור ה70 מעלות לא עובר את ה71 רעיונות למישהו את הזכרונות לא העלתי כי אין לי עליהם קירור הכרטיסים של חברת XFX

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  9. ערב טוב, ברשותי מפרט המחשב הבא: מעבד: Intel Sandy Bridge i5 2500k 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-12P לוח אם: ASRock Z68 Pro-3 (ה-BIOS מעודכן) זכרונות: Kingston HyperX Blu 16GB 1600MHz (4x4GB( כרטיס מסך: Sapphire 7870XT 2GB with Boost כוננים קשיחים: Intel SSD 330 128GB; שלושה כוננים של WD/Samsung בנפחים של 1-2TB מארז: Fractal Design Define R4 (עם המאווררים המצורפים) ספק כח: Antec 520W High Current Gamer מערכת הפעלה: Windows 7 x64 מסך: Acheiva Shimian 27 inch, עבודה ברזולוצית 2560x1440 לעניינו, ניסיתי לבצע Overclock למעבד למהירות שעון 4GHz ואני נתקל במסכים כחולים ובקפיאות של המסך (הסאונד ממשיך במשחקים לדוגמא) או מעבר למסך אפור לאחר מספר דקות משחק (לא משנה איזה). …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by m.l,

הורדתי את התוכנה SysTool ממאגר ההורדות שכאן על מנת לבצע אוברקלוק למחשב שלי דרך התוכנה (דרך הביוס אני לא ממש אוהב ומידיף לא להיתעסק) בקיצר-בלשונית של CPU OC אני צריך להגדיר את זה "clock generator"....מה זה ואיך אני יודע מה יש לי כדי לדעת מה לבחור מהרשימה שיש שם.... ועוד שאלה..איך אתם מציעים להתחיל? נגיד כול פעם להעלות 100 מגה הרץ ולבדוק יציבות?.... המפרט שלי מופי בצד אבל אני יירשום את בנתונים של המעבד...: פנטיום 4 ליבת פרסקוט 3.0GHZ סוקט 478......מה ההמלצות שלכם? ואם יש לכם טיפים אז בכיף נ.ב. גם רשום FSB LIMIT אם אני רוצה להגיד....כדאי? ואם כן על כמה להגדיר את זה.....כרגע הFSB שלי רץ על 200 מגה הרץ

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס 7900GT עם הקירור הרגיל והמוכר שמקבלים בסטוק זה קרור סבבה בקיצור לפני הOC הליבה הייתה על 450 והזיכרון על 1000 ועכשיו העלתי לליבה ל550 ולזיכרון ל1430 זה נשמע אולי מוגזם,אבל זה נראה לי בסדר,עשיתי את זה גם כי ראיתי כרטיס כמו שלי עם אותו קירור רק של חברות אחרות שנמכרים ביותר יקר בגלל שיש להם OC בסגנון שלי.. אז יש מצב שזה יפגע בכרטיס אולי? או שיעשה כל מיניי בעיות למינהן?

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by paulyoung,

היי, בימים האחרונים החלקים של המחשב מתחממים מאוד, למשל הלוח לפעמים מגיע ל-37, המעבד ל-42 (במנוחה) הרגע בדקתי (מצורפת תמונה) וקצת ירדה הטמפרטורה האם זה סביר? תודה

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by rony1880,

היי היי , לא היתה לי ברירה , בסוף הצמדתי את הקירור הארוך (זה שתופס 4 זיכרונות בשורה) עם פד רך שהוצאתי מהקירור שיש בקירור של הגשר הצפוני מלוח אם חדש אבל פסול , בלוחות האלא של גיגבייט יש מיתחת לכל קירור פדים גמישים אבל שהם קצת דביקים , עשיתי מין מוד כזה , חתחתי מרובעים קטנים מהפד והצמדתי לכל 4 הזיכרונות , לקחתי דבק פרופוקסי (דבק שמערבבים ביד כמו פלסטלינה משתי חומרים ) ושמתי נקודה בצד של זיכרון צדדי , לאחר זאת הצמדתי את פלטת הזיכרון הארוכה לאחר שהסרתי מימנה את הפד המקורי שבא מהיצרן ,עד שאלומניום היה נקי לחלוטין , לאחר שראיתי שהכל מהודק טוב , הרצתי OCCT למשך 10 דקות , בחדר ממוזג קיבלתי 60 מעלות מקסימום בבדיקת כרטיס המסך. אני מקווה מאוד שזה יחזיק מעמד , אין סיכויי שהפלטה טיפול…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Aviko,

אני רוצה לקנות משאבה בכדי להכין איתה מערכת קירור מים, מצתאית אחת בחנות דגים שעושה 2000 ליטר בשעה, הבעיה זה שבעל החנות אמר שזה כעיקרון "פילטר" והוא קורא לזה ראש כוח, האם הרעיון זה משאבה טבולה??, תודה לעוזרים החביבים, אבי

15. Started by uuu555,

http://www.corsair.com/us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום אני מחפש את הקירור הכי טוב שיש בארץ למעבד C2D כי אני הולך לעשות למעבד OC אז אני אין לי הגבלת כסף אז תגידו לי איזה הכי טוב שיש !!!

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by ^GunX^,

היי לכולם! רציתי לעשות אוברקלוק למעבד P3 733 ואני לא מצליח הלוח אם שלי : ASUS CUV4X-C יש על גבי הלוח אם ג'מפרים , אולי צריך להזיז אותם כדי שיהיה אפשר לעשותOC ? או שצריך פשוט לשנות משהו בביוס ? תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במעבד מסוג חדש של חברת AMD: Phenom II X4 955 Black Edition יש לי מספר שאלות שאני ישמח לקבל עלהם תשובה: 1: הבנתי שיש מספר גירסאות (C2/C3) שההבדל העיקרי הוא צריכת החשמל האם זה נכון? האם אלו הגירסאות היחידות והאם יש עוד הבדלים? לי יש C3. 2: אני נכון לעכשיו עם קירור מקורי ללא OC (בינתיים) אני מקבל תוצאות קירור של בין 33 ל 39 (לכל היותר!) במנוחה. אני השתמשתי בגריז של Arctic Silver שהיה אצלי כמה שנים אבל אני לא חושב שיש קשר. השאלה האם זו הטמפרטורה שאמורה להיות לי במצב מנוחה ללא OC? 3: שאלת השאלות! היה לי גוף קירור דיי בהמה! ה-Mugen II (שהוא למכירה דרך אגב..) הוא גוף קירור מעולה אבל לא בשבילי, גדול מאוד, המארז שקוף וקשה לי לראות אותו תק…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Radeon 9600XT, איך אני מוציא את הגוף קירור? יש 2 פלסטיקים כאלה שצריך ללחוץ עליהם אבל זה לא יוצא, צריך לסובב אותם או מה?

20. Started by valleyzz,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי הטמפ' במחשב שלי האם הטמפ' הרכיבים במחשב היא סבירה או צריך בקירור נוסף. *התוכנה היא hwmonitor.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shlomo_l,

התיזמונים על 3 3 3 11 יחס 1:1 498BUS מכפלה 9.5 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  22. לפני הפסקת החשמל המעבד היה מוגדר בביוס (כבר לא זוכר איך)שערך התדר היה 3.4G ובמצב טורבו 3.7G ,כלומר כמעט כל פעולה שעשיתה בווינדוס התדר היה קופץ ל 3.7G ... לאחר הפסקת החשמל הייתי צריך לאפס הגדרות לביוס ועכשיו זה מוגדר כ 3.3G והטורבו 3.4G איך אני חוזר למצב הקודם? -מבלי להתעסק במכפלות של התדר( OC רגיל אני יודע לעשות) ,אני זוכר שצריך להגדיר משהו בהגרות של הביוס אבל לא זוכר איך

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Guy950,

היי, אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, אני יודע שהלוח אם הוא מאוד גבולי לOC אבל זה לא כ"כ משנה לי, אני רוצה לעשות OC קל. המעבד שלי (הQ9550) עובד על 2.8GHZ ואני רוצה לעשות לו OC קל לסביבות 3-3.2GHZ. והבעיה שיש לי עכשיו קירור סטוק, הוא מעולה, במנוחה הטמפרטורה היא 40 מעלות ובמאמץ היא עולה ל55 מעלות, לא משהו רציני. אבל הקירור לפעמים מרעיש וזה מעצבן אותי כי זה מפריע לי להתרכז אז מישהו יכול להמליץ לי על קירור מעבד עד 300 ש"ח מהחנות www.p-see.co.il? חשבתי על: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=185 או על http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=938 למרות שהקירור הזה חורג הרבה יותר מהתקציב שלי אבל אמרו לי שהוא דווקא טוב..

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by SuB,

האם קיימת גירסא שכולה באנגלית (כולל הודעות השגיאה, שאני ידע מה הבעיה)? כיצד אני מפעיל את הפלאגין שקורא נתונים במדיה פלייר? קראתי ב-FAQ שלהם באתר, ולא הבנתי איך להתקין אותו..

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by אדם לוי,

רק עשיתי סידור קבלים וסידור מאווררים טוב לפי המדריך פה המפרט הוא: Pentium® 4 CPU 2.80GHz 512 RAM Geforce fx5200 128

• 8 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.