אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, קירור למעבד- עשיתי oc למעבד והוא כרגע עומד על 3.3GHZ והתחיל להיות חם במאמץ(קירור סטוק) האם הקירור למעבד -ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME מתאים גם לoc בינוני בסביבות 3500+ האם הוא שקט? בחרתי דווקא קירור הזה כי שאר הקירורים שראיתי המלצות עליהם -גדולים מדי -(בגובה) ולא יכנסו למארז. אם יש למישהו המלצות אחרות עד 13 ס"מ -בכבוד.. קירור לכרטיס מסך- נשבר לי המאוורר בכרטיס- Palit GeForce 9800 GT איזה קירור מומלץ במחיר של 100- 200 חשוב לי שקט, אך יש לציין שהמארז ללא זרימת אויר טובה אז לא נראה לי שקירור פסיבי יעבוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בדקתי את טבלת התאימות באתר היצרן - אך סדרה 8 לא מופיעה, גם בטבלת המתאימים וגם בטבלת הלא מתאימים. עושה רושם שהטבלאות נערכו לפני יציאתה של הסדרה לשוק. מישהו יודע אם אפשרי להרכיב, בלי להתחיל לנסר צלעות קרור ולעקם קבלים? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי amd 3000 barton ו tt silentboost רק שהמאוור שעליו הוא ה tt smart case 2 כמה מעלות הוא צריך להיות ? **קראתי את הדיון השלכם על זה אבל לא מצויין שם ה silentboost
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני עובד עכשיו על פרויקט חדש, אני בונה מארז HTPC קטן וקומפקטי שכנראה יתלה על הטלוויזיה. כרגע אני מחפש קירור שקט וקטן שיהיה על המעבד. יצא לי לקרוא כמה ביקורות על הBIG SHURIKAN של SCYTHE , עושה רושם שהוא שקט אבל הוא גדול יחסית. דבר נוסף ראיתי את הNUCTUA ואת הSCYTHE KOZUKI אבל לא כתוב עליהם הרבה לגבי גודל וגובה. המארז שאני בונה בסה"כ יהיה בגודל של 17X17 וגובה של 9 ס"מ, ככה שאני מוגבל יחסית. דבר נוסף אני גם מחפש קירור למארז עצמו, חשבתי על שניים כאלה http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..176.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13202&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בחלקו העליון והתחתון של המארז יהיו צלעות קירור שפורקו משני מאווררים של AC. המפרט …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני דיי חדש פה ומצטער מראש על חוסר היידע.. ברשותי מחשב : amd xp 2600 ram 512 3d card : g force 3 ti והפעלתי את התוכנה והתוכנה מראה לי 3 סוגי טמפרטורות אחד - 6 מעלות temp 1 HDo - 43 מעלות שלישית temp 2 - 55 מעלות האם זה נורמלי חום כזה?
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
1. החלטתי לקנות מאוורר ולשים אותו בצד של ה Antec 900 שיש לי עכשיו איזה מאוורר מומלץ ולא משנה עלות רעש עם לדים או בלי העיקר שיתן את הביצועים הכי טובים 2. אני רוצה גם להחליף את ה AC 7 PRO ל TRUE של THERMALRIGHT + מאוורר, השאלה היא איזה מאוורירים יתאימו ויתנו את הביצועים הכי טובים ושוב בלי קשר לרעש ועלות העיקר הביצועים? אם אפשר לתת גם קישורים מהאתר של פנדה למוצרים www.pandas.co.il כי משם אני הולך לקנות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה VANTEC (CCB-A4P) ICEBERQ4 ל 5600 החמוד שלי למטרות OC שקט וקצת יופי ? (הכרטיס הוא של LEADTEK והקירור הוא מאלומיניום ויש עליו מאוורר של 120 מהדלת עם שראוד והוא לא יורד את ה 65 מעלות ברגיל )
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות אחרות שאינן קשורות לתר'ד המקורי לכן אני פותח תר'ד חדש, אני מקווה שדבר זה איננו נוגד את החוקים... 1)אין לי מושג ירוק באלקטרוניקה/חשמל/כל משהו שצורך ידע של וולטים וכו, אבל מה, יש לי מאוורר אנרמקס שקוף בצד שפשוט מפתה אותי לעשות לו מודינג עצבני כמובן שאני יסתפק בפחות אבל יש לי בעיה אחת... לאן אני מחבר את הלדים שאני קונה, האם אני מקבל איתם חיבורים ישירים לספק... מה אני אמור לעשות? 2)אם אני קונה צבע פלורוסנט וצובע בוא את המאווררים ואני שם לידם קטודה ( ) היא תעשה משהו? או שאני חייב מנורת פלורוסנט?? ואם כן, אז קודם לצבוע את המאוורר בלבן ורק אז בפלורוסנט...
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אולי זו שאלה טיפשית אך לא מצאתי אותה בחיפוש. האם ה- SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM (שמותקן אצלי כרגע על Q6600) יתאים לתושבות החדשות של מעבדי i7 או i5?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בOC לGTO2 הוא עשה OC לכרטיס והגיע ל504\570 ואז המחשב עשה ריסט. הכרטיס אמור להגיע ליותר לא? זה המפרט: AMD ATHLON 64 3200 BOX DDR RAM 512*2 3200 samsung DFI NF4 ULTRA SATA-II 939 HEC 400W TR-TF תודה
-
- 14 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני נזק.... סתם היה לי משעמם אז פתחתי את המחשב וסתם ככה כי בא לי הוצאתי את הגוף קרור של הצ'יפסט אמרתי לעצמי שלא יכול ליקרות כלום ויש לי משחה טרמית. טוב אז הוצאתי את הקרור של הצ'יפסט ואז יש שמה מדבקה כזאת בצורת מלבן כזה שמחברת בין בצ'יפסט ל גוף קרור. מה לעשות עכשיו ? להוציא את המדבקה ולשים משחה טרמית AS5 או להשאיר את זה ככה ?
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה אני עכשיו עומד על core bus :630 memory bus:1020 מקורי: core bus:575 memory bus:900 בהתחלה הייתי על core bus :635 אבל אז הוא היה ניתקע ב 3dmark06 אז הורדתי חזרה ל630 ויסתדר ו memory bus:1035 אבל כניראה שהכרטיס יתחמם וקיבלתי קוים מוזרים כשיחקתי קרייסיס(על הגדרות very high 12080x1024 בלי aa) המעלות הגיעו ל80 וכניראה שזה יותר מידיי...אז העלתי תמאורר ל90% ..(כשאני משחק אני לא שומע את זה אבל ב 2d כשאני בשולחן עבודה זה מפריע) הכרטיס במעמץ על 70 ואני לא מקבל קוים סגולים ומוזרים אבל עכשיו אני לא על very high זה משנה?אני יכול להעלות עוד את ה oc אתם חושבים? והאם יש אפשרות שהמאוורר אוטומטית ב 3d יהיה על 90 ועל 2d יהיה על 60?אם כן אז איך? ביצעתי את הoc דרך ntune וגם ניראה לי קי…
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
התוכנה שלי דפוקה לגמרי היא רושמת שיש לי 255 מעלות
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
זה למעבד יחסית ישן AMD Phenom II X4 965 am3 צריך להחליף לו את הקירור למשהו הכי שקט וזול שאפשר המחשב לעבודה משרדית נטו.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה טוב יותר מעבד 2 ליבות ממעבד ליבה אחת ממהירות דומה? כשעושים OC למעבד לדוגמא האם רק המעבד יכול להשרף או בדרך עוד כמה דברים? במדריך רשום איך לבטל כל מיני דברים שיכולים להפריע בתהליך ה OC אבל לא הבנתי איך בדיוק עושים את ה OC כלומר איך משנים למשל מ 3.0 GHZ ל- 3.2 GHZ? האם בתהליך ה OC הבעיה היחידה היא התחממות יתר או יש עוד כמה בעיות? דבר אחרון - מה דעתכם על ה OC של Tycoon למעבד המהיר ביותר, שווה לנסות? אני לא הכי מבין בכל נושא ה OC אז אשמח שלא תתנשאו עלי בבקשה ;-) תודה מראש למי שעונה על אפילו שאלה אחת ואשמח אם תענו על כולן
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עשית OC כמה שיכולתי אבל כעת הגעתי לרף , אני רוצה להאיץ את פעולת המאוורר בכרטיס אבל אין לי את הפונקציה בRIVA TUNER! ב3dmark06 עליתי מ3400 ל5700 השיפור היה ממש טוב .. אבל אני חושב שיש לו עוד ... אני רק צריך להצליח להעלות את מהירות המאוורר .. ____
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X800GTO2 והוא מתחמם ממש ממש מהר לפני כמה ימים בדקתי אותו הוא הגיע לי ל 90 מעלות ומעלה בכמה דקות וזה רק שלחצתי בATI TRAY TOLL על SHOW RENDERER ופתחתי את המארז ושמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך מוציא אויר ולא מכניס לתוכו אויר, והמארז שלי מאוד מאורר THERMALTAKE SOPRANO ניסיתי לפתוח אותו את הכרטיס מסך והיה קצת אבק וניקיתי... אני חושב שעדיין זה מתחמם אני עכשיו בודק אותו..... מה אני יכול לעשות בשביל לקרר אותו ? ולמה הוא מוציא אוויר ולא מכניס ?
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
אם PRIME95 מחזיר שגירה, אך לא קורס, באחת הליבות - מה זה אומר? שרק אותה ליבה לא יציבה?
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD תושבת 939 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק רציני :) אך יש לי קירור של AMD תנו לי המלצה לקירור939 תודה אפשר גם יד שנייה המעבד 3000+לוח אם GB 2 גיגה זיכרון מריץ וינדוס 7 תודה בכול מקרה אני מעוניין לעשות לו גם מודינג אני מעוניין להגיע איתו לתחרות הסוכות הקרוב מעבד חיייתי רק עם קריור מעפן שיפרתי 45% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי מארז רגיל אני רוצה לעשות חלון איך אני חותך עים הגקסון (מאיפה אני מתחיל) החלון הוא מפרספקט לפי מה שאני יודע... איך אני מרכיב את החלון על הדלת?(דבק. דבק חם. ברגים) איך אני יכול לעשות תאורה זוךה? ב 50 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם MSI RC410M2 ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ- 1.86GHZ ל-2.2GHZ משהו כזה, עכשיו ככה. נכנסתי ל- BIOS וחיטטתי בכל האפשרויות ואין לי אפשרות לשלוט על מהירות המעבד, בכלל! מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי ת' Thermaltake Tower 112 משהו אדיר קחו תמונה: http://www.legionhardware.com/Pics/Thermaltake_Tower_112Cu/Image_01.jpg אני מצפה לטמפ' נמוכות מאוד ואוברקלוק גבוה ורצחני עם זה (אל תדאגו אני לא מגזים חח), ביחס לקירור אוויר כמובן. אני מתכוון להחליף גם זכרונות כידוע כבר לBH5 רוב הסיכויים אז עד שאני לא יחליף אותם תצפו לתוצאות נמוכות מהאפשרי אני יביא עדכונים בימים הקרובים. שווה לחכות!! ;D אגב המעבד שלי הוא P4 3.0GHZ LGA775 אם כבר פתחתי ת'ארד חדש אז אני מתכוון לעשות גם מודינג חייתי בזמן הקרוב אז גם לזה אני יביא עדכונים וחדשות וגם כמובן אני קונה קירור לכרטיס מסך איך לא... לR9800PRO
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי לעשות אוברקלוק למעבד, אבל הטמפרטורה ללא אוברקלוק נראית לי די גבוהה.. טמפרטורת החדר היא 22, הקירור הוא Zalman LQ315
-
- 12 תגובות
- 10.5k צפיות
-