אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום בזמן האחרון המאוור של המעבד עושה בעיות והחלטתי ליקנות חדש התקציב עד 330 שקל. אני מתלבט בין sunbeam tuniq שיש אותו לחבר שלי והוא מעולה... לבין zalman cnps9700 led שאומרים שהוא תותח בקירור אני מחפש במאוורר שיהיה שקט ויקרר טוב מה עדיף לי ליקנות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי את המארז 6A19 .. אז ככה הכבלים לא ממש מסודרים הם תפוסים עם חווקים לכלוב של הכוננים.. חשבתי להעביר אותם בין "הדלת" הצדדית לבין איפה שהלוח אם יושב.. השאלה עם יש שם מספיק רווח כדי להעביר אותם ועם לא אז איך לסדר ?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
תראו אני צריך היום לקנות כמה מאווררים ושאלתי פה כמה דברים אבל לא ענו לי חלקית יש לי מאוורר אחורי שמוציא אוויר כן והוא 80 MM אני חושב פשוט לא כתוב על המאוורר איזה גודל הוא רק כתוב תחברה שלו EVENTCOOL משהוא קיצר לא חשוב הנה תמונה של המאוורר כן הוא קצת לא נקי מה לעשות חח http://img81.imageshack.us/img81/5769/70499093xl9.jpg זה 80MM המאוורר הזה נכון? ועכשיו רציתי לדעת אם יש לי מקום לשים מקדימה במארז מאווררים שמכניסים אוויר הנה תמונות כי לא כול כך הבנתי אם יש לי מקום הנה כמה מקום תגידו לי אם זה בשביל מאווררים יש לי 2 עיגולים כאלו אחד מימים ואחד משמאל http://img91.imageshack.us/img91/9885/15394019ro4.jpg הנה עוד תמונה וזאת אומרת איך אני מעיף תדבר הזה ליד הארד דיסק? כי …
-
- 11 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב ארכיב את ה 2180 שלי על לוח גיגהבייט P35DS3L עם זיכרונות 2GB400MHZ PK של GSKILL במידה ואני רוצה לעלות באס ל 333 נגיד ולנצל הכי טוב את הזיכרון שלי אני אמור לשים מחלק 5:6 (אם יש כזה) או שלא הבנתי נכון את הרעיון ?
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם הוא לא אמור למצוא לבד את ה Max Core ולהפסיק מתישהוא? הרצתי את הבדיקה עד שהכרטיס הגיע ל45 מעלות ואז כל המסך התחרפן. התוכנה לא אמורה להפסיק או להודיע שיש בעיה? ולמה בכלל ב 45 מעלות זה קורה? הכרטיס לא מסוגל להחזיק יותר? גם נגיד הגדרתי שהליבה תעבוד ב 600MHZ (הרגיל זה 500MHZ) והמחשב נתקע תוך כמה שניות. האם זה הגיוני? על כמה רצוי להישאר? כמה עוד אפשר לסחוט מהכרטיס הזה? ואם ניסיונות כאלה יכולים ליצור נזק? אם המחשב נתקע או שהצבעים נמרחים אני פשוט עושה ריסט וזה מסתדר אבל אני מפחד שהוא יכול להידפק לי תוך שניה יש לי Radeon 9600XT 256MB עם קרור Crystal ORB של TT. במנוחה הוא על 33 מעלות
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום חברים, נראה שארכוש מחשב עם הרכיבים להלן. קיים סיכוי שארכוש ב-TMS. הבנתי שהם לעיתים עושים OC קל בחינם. מעולם לא עשיתי OC, ואיני בקיא בתחום. : 1) מה הם עושים בדיוק? 2) מה המשמעות מבחינת ביצועים? 3) האם כדאי לעשות? 4) האם זה לא פוגע באופן מסויים באחריות? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XM…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי אנשים! תוכלו להמליץ לי על תוכנה לשליטה על המאורר של המעבד PRESCOTT, הוא מתחמם די בקלות גם לאחר ריענון משחה טרמית וניקוי צלעות. כרגע הוא קבוע על 2300RPM והוא מגיע ל70 מעלות במאמץ, מידי פעם הוא דופק ריסטרט כתוצאה. הייתי רוצה להגביר את הסיבוב של המאורר שלו - אין לי בעיה עם הרעש הצפוי, העיקר שיהיה קריר... יש המלצות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
ומכיוון שאני רוצה גם לקנות קירור למעבד (לא OC, צריך שקט, וכמובן להוריד את הטמפ' הקיימת) והבנתי שחסר את הפריזר 7 של AC, אז אבקש המלצות גם לקירור למעבד סוקט 775 של אינטל בתקציב עד 150 (אולי עם חריגה קלה), או אתר שאפשר להזמין ממנו את הפריזר. כמובן שהכל אני רוצה להזמין מאותו המקום... תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי כולם, אחרי 3 שנים שאני עם מחשב רועש, החלטתי שנמאס לי. המאוורר שעושה הכי הרבה רעש הוא המאורר של כרטיס המסך: משום מה, נורא התקשיתי למצוא מאוורר כזה באתרי אינטרנט השונים. תוכלו להמליץ לי על מאוורר חדש כזה, שיהיה שקט? או לחילופין, לא נראה לי, אבל האם אפשרי לשים קירור פאסיבי על כרטיס המסך, וככה בכלל לפתור את הבעיה של הרעש? הבעיה השניה היא המאוורר של המארז. מדובר במאוורר 80 מ"מ סטנדרטי. גם הוא די מרעיש, ולא הייתי רוצה לקנות אחד חדש שיתחיל להרעיש שוב אחרי חודש. אפשר בכלל לשים מאורר גדול יותר, 60 או 80 מ"מ, שמרעיש הרבה פחות? זה יביא לאותה תוצאה? אני לא בטוח שזה אפשרי מבחינת המארז. התקציב שלי הוא, נניח, 200-300 שקל לשני המאווררים. אני אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את Tuniq Tower 120 בשביל לעשות למעבד אוברקלוק יותר רציני ממה שעכשיו (3.2) עכשיו המארז שיש לי זה chakra MID Tower של ENERMAX הקישור: http://www.enermax.com/english/product_cases_detail.asp?PrID=46 האם הגוף קירור הזה יכנס למארז? שאלה נוספת: האם ערכת קירור מים זולה כמו זאת: http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp שווה הוספה של עוד 250 ש"ח? האם היא מקררת בהרבה מה Tuniq Tower 120? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב ל: מעבד E4400 לוח אם GA P35 DS3 זיכרונות: 5.5.5.15 G.Skill 2GB*2 1000MHZ DDR2 קירור TUNIQ 120mm ספק כוח: crosair HX520W לכמה MHZ אני יוכל בערך להגיע? עריכה: לא משנה כבר קראתי את הכתבה שבאתר כאן. כתבה מצויינת!
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מאז שהתחלתי לשחק Bioshock התחיל להיות אצלי מצב מוזר - כל כמה זמן הכרטיס היה קורס, כלומר, המשחק נתקע, מסך שחור ואז עולה לי ההודעה של ה VPU Recover. (יש לי את הדרייברים האחרונים...) כשהורדתי את כל הגדרות הגרפיקה ל Low זה לא קרה. בכל אופן, השארתי את ה Catalyst Control Center פתוח בעמוד של מד המעלות. אז התחלתי לשנות את ההגדרות גרפיקה במשחק כדי לראות מה גורם בדיוק לקריסה (כשמד המעלות פתוח ברקע). בקיצור הגעתי למסקנה הבאה - בכל פעם שהכרטיס מגיע ל 80 מעלות הוא פשוט קורס. מדוע זה קורה ? האם אלו הגדרות בביוס של הלוח אם ? האם הכרטיס דפוק? האם זו הגדרה כלשהי (כמו שיש הגדרות למעבד של המחשב - שאם הוא מגיע לטמפ' של 70 מעלות המחשב עושה ריסטרט). איפה אני שולט על זה? ואולי בכלל הכרטיס ד…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Radeon 9600XT, איך אני מוציא את הגוף קירור? יש 2 פלסטיקים כאלה שצריך ללחוץ עליהם אבל זה לא יוצא, צריך לסובב אותם או מה?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכנן ליקונת מערכת חדשה.. עכשיו אני מתכנן OC די כבד.. ואני רוצה להתנסות קצת במערכת הישנה. אז מישהו יכול להסביר לי איךעושים OC לזיכרות..? המערכת שלי זה.. CPU Type AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
-
או בכלל Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU ....תודה...
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
תגיד, יש הבדל משמעותים בביצועים בין זיכרון של 800MHZ שעובד בסטוק (800MHZ) לבין בOC ל 880MHZ? זה מורגש בכלל?
-
- 12 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה עכשיו לשדרג את המחשב שלי וחשבתי על המעבד Core 2 Extreme Quad Q6600 ולפי מה ששמעתי עליו הוא "תנור" אז אני רוצה ליקנות לו קירור רציני עד 500 שקל איזה קירור כדאי לי ליקנות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב ישן אך מלא גאווה והגיע השלב שצריך להוסיף לו זיכרון עד שיהיה קצת כסף למחשב חדש. הלוח הוא GIGABYTE 8PE667 ULTRA2 והוא תומך בזיכרון עד DDR333 ואין לו DUAL DDR זיכרון 2X 256MB SAMSUNG DDR333 CL3 מעבד Intel Northwood 2.4 @ 3.0 הבאס על 167MHZ ותוספת המתחים היא 0.2V+ לזיכרון ומעבד על 1.65V. עכשיו, המחשב על Overclock משהו כמו 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג ל-1GB זיכרון והיום הסטיקים של DDR שמוכרים הם מינימום DDR400 (שיפעלו כמו DDR333 על המחשב שלי) העזרה שאני צריך : 1. בחירת הזיכרון: האם להוסיף סטיק של SAMSUNG DDR400 512MB ל-2 הסטיקים הקיימים או להחליף לסטיק 1 של 1GB מחברה כלשהי אחרת (ההפרש בין 512MB ל-1GB לא גדול) או האם אפשר בכלל להוסיף סטיק של 1…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חבר'ה, שבת שלום, החלפתי את המעבד שהיה לי-AMD 3200+ ל-4200+X2. כרגע אני משתמש בקרור הסטוק של המעבד הקודם. האם זה תקין? המאוורר יכול "להתמודד" עם החדש, או שאני צריך משהו יותר חזק? ואם כן, אודה לכם על המלצה לתושבת 939. תודה רבה, חיים.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום די 2.8 ואחד ג'יגה זיכרון דידיאר 2 667 המחשב מוציא מלא חום ואני לא יודע למה יש לי לוח אם של ג'יגבייט ga-81945gzme-rh עם צ'יפ סט 945 אקספרס והמחשב פועל 24/7 חוץ מימים שאני והמשפחה יוצאים לבית מלון המחשב מכובה אבל בעיקרון הוא דולק כל הזמן מישהו יכול לעזור לי ליפתור את זה למה זה קורה???
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום,בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש ויהיה בו כרטיס מסך שאני יעשה לו OC הכרטיס הוא SAPPHIRE ATI RADEON X1950GT 256MB DDR3 PCI-E מישהו בפורום אמר לי שאפשר לעשות לו OC דרך תוכנה בתוך 5 דקות ויש לי כרטיס יותר טוב מה SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO השאלה שלי היא,האם אני צריך להשקיע בקירור לכרטיס מסך בעקבות הOC האם אני צריך להסתכן בכך שאני יעשה OC בלי קירור נוסף ?
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הכרטיס שלי Inno3D Geforce 7600 GT בגרסה הישנה, בא עם קירור סטוק מעפן לגמרי... אני מתכנן אוברקלוק לכרטיס...אני חדש בתחום, קראתי קצת חומר אחרי חיפוש בפורום ועדיין אשמח אם תייעצו, תעזרו ותמליצו לי בנוגע לקירור מתאים (סביבות 150 ש"ח) וגם אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לאוברקלוק עצמו... בתודה מראש לעוזרים הנה הקירור העכשווי..
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה דברים בקשר לאפשריות ולצורך בהעלאת המתחים האחרים שיש בביוס- חוץ מהמעבד והזיכרון. איך אני ידוע מתי יש צורך ובכמה לעלות את המתחים של הגשר הצפוני (MCH) הFSB ושל הPCI-E ? מתי יש צורך להעלות אותם? תודה מראש :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-