אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חברים אני חייב את העזרה שלכם! עד לפני כמה ימים היה לי אוברקלוק (E8500) מ-3.16 ל-4.02 והכל עבד כמו שצריך, אז סתם עשיתי בדיקה ב-3DMark06 וקיבלתי ציון ממש נמוך בחלק של המעבד 2800 במקום 3800+.. אז רציתי לראות בלי אוברקלוק כמה אני יקבל אז עשיתי בביוס הגדרות יצרן ועשיתי שוב בדיקה ויצא לי 2300 (3.16) ושוב עם אוברקלוק יצא 2800! ואז עשיתי בדיקות בכל מיני משחקים וגם הכל נדפק למשל ב-GTA IV במקום 50+FPS יצא לי 34+-FPS.. מה עושים כדי שהמעבד יחזור לימים הטובים שלו?! ואתמול עשיתי בדיקה של OCCT בלי אוברקלוק וזה מה שיצא! http://www.siz.co.il/my.php?i=tw2xquzqm5zj.png מפרט: E8500 |DFI LANParty DK X48-T2RS |G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI Black HD4870
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעשות OC למעבד (E4300), המעבד כנראה יישב על לוח אם GAEP45UD3L/R (אחד מהשניים). איזה קירור הכי מומלץ למעבד הזה בשביל להגיע למהירות כמעט מקסימלית? האם הקירור יחליף את הקירור סטוק או שיבוא בנוסף? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הזמנתי מאווררים מ EBAY למארז שלי. אחד המאווררים יותקן בפנל הצידי מול הכרטיס מסך ועוד שניים מול הכוננים הקשיחים מקדימה. אלו מקדימה יהיו מאחורי מסנן אבק של המארז. בצד אין מסנן אבק כלל ואני רוצה להוסיף מסנן אבק ייעודי לשם. מה מאלו טוב יותר? וקל יותר לניקיון? http://www.dealextreme.com/p/aluminum-computer-case-fan-dust-guard-grill-protector-12cm-38233 http://cgi.ebay.com/Dustproof-120mm-Case-Fan-Dust-Filter-PC-Computer-/300418625420?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f2586f8c#ht_3463wt_905 מה זה מסנן אלומיניום? והאם צריך להזמין כמה או שניתן לעשות בהם שימוש חוזר גם אחרי הרבה שטיפות?
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מעלה את ה gpu clock מ 900 ל1015 או לא משנה מה, ובהתאם גם הגרף שמתחת עולה באופן אוטומטי, יש את הגרף התחתון שזה על 2004 בערך שלא זז ואני לא נוגע בו. - אני פשוט לא בבית ורושם לכם מהאייפון, אז אני לא זוכר את השמות של הגרפים אבל מי שמכיר את התוכנה מבין למה אני מתכוון. בכל מקרה בסוף אני לוחץ על apply אבל זה נראה ששום דבר לא נראה שמשתנה ( אין איזה פליק של המסך) וברגע שאני מעלה את 3dmark לבדיקה אחרי מסך הטעינה זה יוצא לי ואני מקבל הודעה של הווינדוס ״ nvidia driver has stopped work and sucssfuly restored" מה אפשר לעשות? יש לי SLI של 560ti אם זה משנה משהו
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מעבד 6700K מארז nztx s340. מתוכנן אוברקלוק. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את המחשב החדש עם המעבד QX9650 שקיבלתי ונדהמתי לגלות שהמהירות שלו היא 2GHZ. כניראה בגלל המכפלה שמוגדרת על 6, הFSB בסדר. וגם רשום שתדר הDRAM הוא 400, זה בסדר נכון? כי צריך להכפיל בשתיים? [הזיכרנות הם 4GBPQ 800MHZ ak G.skill] אשמח לתוכנות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך, משום מה בBIOS אני לא מוצא את הגדרות האוברקלוק [לוח P5K-E]. טמפרטורת מעבד: ליבה 1+2 35 ליבה 3+4 16
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי 8800gtx q6600 3.2Ghz וocz gold 2gb duel-channel 800Mhz אם אני יעשה לזכרונות oc ל1066 נגיד?זה ישפר ביצועים? אם כן...איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום די 2.8 ואחד ג'יגה זיכרון דידיאר 2 667 המחשב מוציא מלא חום ואני לא יודע למה יש לי לוח אם של ג'יגבייט ga-81945gzme-rh עם צ'יפ סט 945 אקספרס והמחשב פועל 24/7 חוץ מימים שאני והמשפחה יוצאים לבית מלון המחשב מכובה אבל בעיקרון הוא דולק כל הזמן מישהו יכול לעזור לי ליפתור את זה למה זה קורה???
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, חבר'ה אני יכול להשיג מחבר שבא מארצות הברית את הגוף קירור Thermalright Ultra-120 eXtreme במחיר של כ-200 שקלים. אבל הסתכלתי עליו והוא נראה כך: וכשאני אומר 'הוא נראה כך' אני מתכוון שזה קירור פאסיבי כי אני לא רואה שום מאוורר. ולמה בשם שלו יש את המספר 120? זה לא עם מאוורר 120MM? בבקשה תפרטו הכל עליו - אני דלוק עליו...קראתי ב-Newegg.com שמשהו המהיר את ה-Q6600 ל-3.4GHz עם ה-Thermalright Ultra-120 eXtreme והטמפרטורות במנוחה הן על 40 מעלות ובמאמץ על 55. מ-ד-ה-י-ם! האם הוא פאסיבי? אקטיבי? רועש? בבקשה את כל המידע עליו!! תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170910.0 אכן הלכתי וקניתי צמד זכרונות סמסונג עם שבבי UCCC מ KSP,מחיר טוב..260 שקל למקל 512 מ"ב. הגעתי הבייתה,פירקתי את ה geil value שלי אשר עושים 225 ב 2.5-3-3 והרכבתי את זכרונות הסמסונג. בתור התחלה שמתי אותם ב 225 ב 3-4-4 שהרי הם אמורים לעמוד בזה ביתר קלילות,העלתי את המערכת הפעלה,הפעלתי s&m וכבר התחלנו עם נפילות,אי יציבות וכיוצא בזה (שעם הגייל הכל יציב במהירות הזאת כך שברור שלא הלוח ולא המעבד הם הבעייה) אמרתי טוב..ננסה AQ03 וניסיתי..מסכים כחולים אפילו לא התחיל את המבחן. הגעתי למסקנה שאוליי הזכרונות לא עומדים בזה וצריך להוסיף מתח..הוספתי ל 2.7 אחר כך 2.8 ועדיין אי יציבות. אחריי נסיונות וריסטים רבים החלט…
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני כבר הרבה זמן עובד על אוברקלוק 2000@2600 יציב ! זו המערכת: AMD 3200 DFI ULTRA D GSKILL 2GB הפרמטרים היו כך: BUS 289 מכפלה X9 FSB RATION X4 כמובן גם מחלק ומתח. המחשב עבד יציב 8 שעות ב S&M מקסימום 50 מעלות. אתמול ניסית לשחק קצת עם הפרמטרים, במקום 9X289 עשיתי 10X260, ופה הבעיה המחשב עלה לווינדוס ונתקע, אז עשיתי ריסט נכנסתי לביוס ועשיתי LOAD DEFAULT. ומאז הווינדוס לא עולה,אני מגיע למסך שבו אני יכול לבחור את מצבי SAFE MODE ואת המצב שבו הווינדוס הצליח לעלות בפעם האחרונה. אף אחת מהאופציות לא עובדת.ניסיתי גם להוציא את הבטריה לא עוזר, המחשב נותן הודעה שיש בעיה ב COMS, הוא עשה LOAD DEFAULT אז הוא אומר שהוא ב SAFE MODE, ומודיע שצריך לקבוע את מהירות המ…
-
- 15 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת אובר ללוח אם מסוג P4S800D של ASUS תודה מראש אליייייי :hi: :hi:
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום...אני חדש בפורום הזה...ואני שמח להצתרף.....כי אני ממש בעניין של המודינג ושל האובר קלוקינג.... אני שמתי לב למאוורר שממש נראה לי טוב.... http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/525drivebay/a1869.htm אני מדבר שם ר על ה x blower זה נראה לי ממש פתרון טוב... בגלל שהוא גם מקבל אוויר מהחלק העליון של המארז וגם מהחלק התחתון של המארז.....ואז הוא מוציא אותו החוצה.... לפי דעתי אם אני יקנה אותו ועוד שלושה מאווררים...ואני יסדר אותם שיהיה אחד למעלה בחזית ואחד למטה בחזית....ואחד או בחלק העליון של המארז( זאת אומרת שיופנה לכיוון הריצפה) או בדלת של המארז... מה אתם אומרים? האם הx blower טוב...? האם כדיי לי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לאחר בעיית חום קטנה בכרטיס המליצו לי פה כמה אנשים להסיר את כיסוי הפלסטיק מעל ההיט-סינק על מנת לשפר את האיוורור אך אחרי שהורדתי 4 ברגים הוא עדיין תקוע שם ... נראה לי שאני חייב להסיר את כל ההיט-סינק על מנת להוציא אותו ,האם אכן כך ? או שפשוט פיספסתי איזה בורג ?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הסרתי את המעבד (לא חשוב למה). עכשיו אני רוצה להחזיר אותו. מה מומלץ לעשות עם שאריות המשחה התרמית? לנקות אותן? איך? שאלה נוספת, אני רואה שריטה או שתיים על המשטח של גוף הקירור. כדאי לנסות ללטש אותן? אם כן, איך? תודה!
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 200 שקל ואני רוצה לקנות בלוק קירור טוב יש לי מעבד AMD 3000+ ולוח אם של גיגבייט K8triton אני בונה קירור נוזלי ויש לי כבר משאבה של איזה אקווריום ואני מתכוון לשים מיכל של מי עדן (האלה של ה19 ליטר) זה אומר שאני לא צריך רדיאטור נכון?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
אני גר בקרית ים אז באזור הקריות או באינטרנט תודה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות קירור חזק יותר למעבד לוח האם שלי הוא http://forums.ort.org.il/files/30/1764561/4301633.jpeg והמעבד שלי זה אינטל 2000 מגה הרץ אני רוצה לקנות את המאוור הבא Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod" Coo http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=404 האם המאוור מתאים למעבד שלי ? האם יש אפשרות לבחור מתי אני רוצה שהאור הכחול ידלק ויכבה? בתודה מראש. נ.ב לא לאובר קלוק
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בניתי מאווררים כמו במדריך שבאתר אבל אני לא מוצא את המקום לחבר את החיבור הקטן של השתיים ללוח אם, קראתי בחוברת הוראות של הלוח אם ומצאי שהחיבור אמור להיות עם 3 פינים, מה קורה כאן לעזעזל?
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מי שזוכר רציתי לעשות מודינג לספק היתי צריך לאריך את הקבל של הספק, אשר מתחבר אל לוח האם ולהוסיף עוד יציאה אחת ליציאות של הספק של ה12 וואלט, אחרי 4 ימים !!! (עד שקניתי הכל) סימתי הכל וכשאני מדליק את המחשב המחשב פועל אבל, המסך לא נדלק, לאחר שלקחתי את הספק של אח שלי הכל התחיל לפעול אז רציתי לשאול למה הספק שעבר מודינג לא עובד ??? וזה עוד ספק של 600 וואט !!! :-[ אני ממש עצוב... למישהו יש רעיון מה עשיתי לו ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ראיתי מדריך בVR-ZONE איך פורצים נראה פשוט למדי אבל צריך חומרים הבנתי שצריך משחה לא מוליכה ומשחה מוליכה האם נאנוט'רמ בלו 2 מתאימה כמשחה לא מוליכה ? ואיפה אני יוכל למצוא משחה מוליכה? ראיתי שהם השתמשו (במדריך) במשחה כזאת CircuitWorks Silver Conductive Grease יש אפשרות למצוא אותה בארץ ?
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
למי שלא מבין אני מדבר על המעבדים הישנים ההם, מעבדים שחורים ארוכים שנראים כמו סירה ומתחברים ללוח כמו כרטיס מסך... איך מחליפים להם קירור? איזה קירור חלופי יש להם בכלל?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עשיתי OC לרדאון 9500 פרו שלי לפע המדריך באתר: http://www.hardfind.com/reviews.asp?id=3 שפוסם לראשונה בחדשות האתר www.pc-spot.co.il אז ככה: קודם כל המדריך מעולה מהירות ליבה 352Mhz במקום 270Mhz מהירות זיכרון 325 במקום 270Mhz תוצאת 3DMARK2001SE לפני אוברקולק: 12245 אחרי אוברקלוק: 14792 אני ממליץ לכל בעלי הרדאון 9500 פרו לנסות
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי שני חוטים שיוצאים מהמאוורר אדום וכחול ולפוטנציומטר יש 3 רגליים...
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-