אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש בנרות מאיפה להזמין את הקירור הזה... אפילו בחו"ל זה לא אפשרי... או שאני לא מחפש טוב או שאני כבר לא יודע מה... מישהו ראה או יודע מאיפה אני יכול להזמין את הקירור הזה?
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את ה AMD הראשון שלי ( XP 1800 ) שאלה לי אליכם, מכיוון שאנו נמצאים באזור חם למדי, איזה הייטסינק עדיף לי לשים על המעבד? זה שהגיעה אם המעבד או TT VULCANO 6 שיש לי בבית ?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות את המערכת הבאה: AMD PHENOM II 965 SCYTHE MUGEN 2 GA-880GA-UD3 KINGSTON 4GB 1333 SAMSUNG F3 1TB HD 5850 SEASONIC S12II 620W המארז : P182. מכיוון שנושא השקט במחשב הוא בעדיפות גבוהה מאוד אצלי, רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר לשים את המאווררים של הTRICOOL שבאים עם המארז על LOW באופן קבוע ולעבוד בצורה כזאת עם המערכת הזאת? יש איזה סיכון כלשהו במערכת הזאת שהחלקים יתחממו יותר מדי שהמאווררים האלה על LOW? חשוב לציין שאני לא מתכנן OC בזמן הקרוב (אולי בעתיד אני אלמד). ועוד שאלה, יש הבדלים בין הTRICOOL על LOW לבין הS-FLEX 1200RPM מבחינת הרעש? מה יותר מרעיש ועד כמה זה מורגש? אני מעדיף להימנע מהוצאה של כסף נוסף עבור החלפת המאווררים, אבל במידה וזה יבטיח לי שקט מקסימלי לא…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
המעבד שלי לא מומהר, והוא על 61 מעלות ברגע זה. על המעבד יש Thermaltake VOLCANO 6CU. המארז פתוח עם מאוור מקדימה שמכניס אויר מאורר אמצעי ומאוור אחורי ומאורר שמוציא. יש למישהו דרך זולה ויעילה לפתור את הבעיה הזאת בלי הוצאה כספית גדולה(אם היציאות חש"ן, לא שווה לי להשקיע גרוש).
-
- 13 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לאיזו תוכנה לבדיקת טמפ' עליי להאמין? CORETEMP. SpeedFan. RealTemp או שמא הEasyTune6 שאמורה להציג את הטמפ' המדויקת (לוח אם של גיגבייט) אך מציגה את הטמפ' הנמוכה ביותר מבין התוכנות? הלוח אם שלי הוא GA-EP45-DS3. מהי הטמפ' המקס' המומלצת לE7300? נחמד, אבל אני יכול יותר http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=446719
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כי יש לי כבר HSF מותקן VOLCANO 6CU+ HSF שאלתי היא האם ניתן להשתמש בו או בחלק ממנו לאיורור המארז כי אני לא משתמש בו?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
טוב אז התחדשתי בכרטיס מסך משומש 8600GT SONIC+ של PALIT אני חייב לציין שזה כרטיס ממש חזק ביחס ל8600GT הסטנדרטי יש שיפור של עד 20% בבנצים איתו..... טוב נחזור לנושא הקירור שאיתו הוא הגיע הוא של זלמן אם אני לא טועה ואני בתור חולה שקט שדרגתי לקירור פסיבי שלAC S1 עכשיו הטמפ' תקינות אבל יש בעיה שהחיבור IDE בלוח אם יושב בדיוק מתחת לקירור פירקתי את הפלסטיקים של הIDE ושל הS1 בשביל שאצליח לחבר את את הכרטיס מסך אחרת לא היה מקום אבל נוצר מצב שהHEAT PIPES צמודים ממש בלחץ לכבל IDE שיוצא מהלוח עכשיו השאלה אם בטמפ' שהכרטיס מגיע עד כמעט 75C בעומס מירבי לדעתי יש סכנה של המסה עיוות של הפלסטיק שמבודד הIDE ואז סכנה גם לכרטיס מסך וגם לכוננים שמחוברים אליו צריך את חוות דעתכם הערה שמתי לב שעל …
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות OC ל P4 אם כן מה אני צריך לעשות חוץ מלהגביר את ה BUS (את הכפולה) קראתי את המדריך והסתבכתי איתו. אפשר להסביר לי בקצרה מה אני צריך לעשות? P4 2.4 1GB DDR
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז אחרי שהזיכרון של הכרטיס הגיע לאיזור ה-100 מעלות עם הבלוק החלטתי שהגיע הזמן לעבור לקירור אקטיבי גם לגב הכרטיס. הבלוק שעליו תמיד היה אמור להיות זמני, אבל צצו דברים אחרים ולא הגעתי לזה. בתחילת השבוע הזמנתי מ-ekwb את הבלוק שלהם ל-3090FE יחד עם ה-active backplate מקווה לסיים את העבודה על זה במהלך הסופ״ש.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
- 2 followers
-
-
כולם אומרים תגובות בנוגע לחום של מעבדי Athlon XP שמה שרציתם זה אי אמ די זה חם זה בלה בלה בלה זה מה שאני אומר! לקחתי היטסינק מדגם Spire כולל מאוור מקורי איתו שעובד ב4500RPM שקט וחביב מרחתי לי Arctic Silver3 והפעלתי את המעבד במשך שבועיים שלמים בלי הפסקה למדידות חום במאמצים כבדים שימו לב לתוצאה המעבד Athlon XP1700, רגוע 41-43 מעלות שיא העצבנות 47-49 נשמע לא יאומן אז איך זה יכול להיות?! יש לי מספיק חברים בעלי מעבדים של פנטיום4 במגה הרצים שונים עם טמפרטות כמו 45 רגוע 52 מאמץ ואני חי בשקט עם האי אמ די שלי כשאני מוכיח להם כמה שהם טועים ועכשיו אני בטוח שהוכחתי גם לכם. כשאני מתכוון שיא המאמץ אני מתכוון שהוא מריץ 16 סרטים ברקע גם גולש באינטרנט וגם מבצע באנץ' מארק של pc mark 2002. ה…
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות 6600 ולוח איכותי למדיי לא סגור עדיין על איזה אני מתלבט על ביצוע OC וחשבתי שאם יש תוספת ביצועים חינם דבילי לא לעשות אז השאלות שלי הם אלו: אני חושב לקנות זכרונות 667 והcנתי שהכי טוב זה יחס של 1:1 אז אם אני מעלה באס ל 333 הזכרונות יעבדו על 667 ביחס של 1:1 ולא תהיה בעיה או שאני צריך לעשות משהו נוסף חוץ מהעלאת הבאס? האם אני אצטרך לעלות מתחים? אין לי מושג בזה מעולם לא עשיתי רק קראתי כאן ומדריך נחמד שפורסם כאן בעבר נ.ב קצת מוזר וחבל שבפורום מקצועי ואיכותי כמו כאן שמתמחה ב OC אין נעוץ הסבר לשלבים הראשונים
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
טוב אז כך ,יש לי מחשב "זולה" כזה שיושב במקום אחד איפה שאני וכל החברה נפגשים לשבת ,בקיצר במחשב הזה היה פעם x800xt שהלך לעולמו ועכשיו התחליף היחידי הוא x800gt . אז הכרטיס הזה לא מספק את הסחורה ,ואני רוצה לעשות לו o.c ,o.c זו לא בעייה בכלל אבל אני רוצה לדעת איך אני פותח לדבר הזה צינורות ?(אם אפשר בכלל) תודה .
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס Readeon 9600XT 256 DDR רציתי לדעת איך אני יכול לעשות לו overcloking ואם כן אז איך תודה רבה שי
-
- 14 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אחרי ששיחקתי קצת עם המעבד והלוח החדשים המעבד היתייצב ללא בעיות וללא יותר מדי משחק עם המכפלה/FSB על 3725MHZ עם מתח 1.5 על 3825 הוא סירב להיות יציב אפילו עם מתח 1.55 ויותר מתח מזה אין לי כוונה לתת טמפ' במאמץ בבדיקת OCCT לא עברו את ה46 מעולות ועבר בהצלחה בדיקה של 4 שעות הנה הCPUZ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=813693 אני ימשיך לשחק עוד עם כל האופציות בשביל להגיעה ל 3.8 כי ראיתי אנשים בפורומים בחו''ל שהגיעו אפילו ל4.0GHZ על קירור אוויר עם לוח כמו שלי.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש שילוב של מעבד 4 ליבות ולוח אם שיתן לי את תוצאת ה-OC הכי טובה ביחס למחיר בעלות של פחות מ-1500 ש"ח. תודה
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי ב Katana 3 היום. לפני זה היה לי קירור סטוק שמולו ישב על דלת המארז מאוורר 90M שהכניס אוויר. (תמונה של המאוורר) עכשיו בגלל שהמאוור של ה-Katna פונה לצד, אז המאוור שיושב על דלת המארז סתם מתבזבז ויוצא שהוא מכניס סתם אוויר לתוך גוף המתכת שאליו מחובר המאוורר של הKatna (תמונה של ה-Katana) חשבתי למקם אותו שלב 1 מתחת לאיפה שהוא נמצא שיכניס אוויר קר לכרטיס מסך. כל מקרה מקווה שהבנתם את המצב ואשמח להצעות מכם. אם יש צורך בעוד תמונות אז תגידו.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות OC כרגע יש לי מעבד E5200 בגלל שאני מתחיל אני לא רוצה להרוס או משהו כזה... אז יש לי מעבד בצד פנטיום D 3.4 מכפלה X17 פרטים על החומרה: לוח אם:GA-EP43-UD3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3499#ov מעבד:פנטיום D 3.4 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27520 זיכרונות:Corsair XMS2 DHX DDR2 800MHz 2 x 1GB http://www.overclockersclub.com/reviews/xms26400/ ספק כוח של סיסוניק 400 +80 קירור: ארקטיק קולינג פרייזר 7 מארז:Xcilo Coolbox Advanced http://www.xclio.com/products/case-coolbox-adv.htm#details אז ככה כמה שאלות: לכמה אני יוכל להגיע? מה הסיכוי שישרף לי חלק או יהרס מהOC? יהיו הבדלים בכלל בOC לפנטיום D?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אני overclocking newbie :-[ יש לי מעבד e7400 2.8 הגדלתי את הfsb מ266 ל300 ושיניתי את הdram freq ל600 (DDR2 800 ocz) כך שיוצא יחס 1:1 ותדר 3150. בסטינג של המתח לא נגעתי כך שזה על auto עם וולט של 1.312 (cpu-z) בגדול רציתי לדעת כמה דברים: 1.האם היחס של 1:1 משתלם או שעדיף לי להשאיר את הdram freq על auto ולקבל יחס של 4:5 2.באתר של אינטל ראיתי שהמתח המקסימלי שממולץ למעבד זה 1.3625V וכפי שאתם רואים אני די קרוב אליו... עכשוו השאלה שלי היא בכמה כדי לי לנסות להוריד את המתח לפני שיתחילו להיות "unstable issues" ? הבחנתי שיש בביוס שלושה פונקציות שקשורות למתח(Vcc,Sbcore,Nbcore) מה שמשאיר אותי די מבולבל :-[ משום שאני רוצה עוד להגדיל את הfsb ל333 אני מפחד שהמתח שהלוח אם יתן באופן…
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אני מדבר על כרטיסי מסך כרגע, נכון יש קירור שהוא מאורר ויש קרור שהוא מעין חתיכה של נחושת או שזה חומר אחר לא בטוח. אז החתיכה מנחושת הזאת, מקררת טוב כמו מאורר או שהקרור הזה לא כ"כ אפקטיבי. אני מבין שזה נותן שקט ותוחלת זמן ארוכה, השאלה היא האם זה מקרר כמו שצריך ? למשל הקרור שעל הכרטיס הזה: ------------------ חד משמעית מה עדיף קרור כזה או מאורר... ? ??? תודה.
-
- 15 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש דבר כזה מקסימום ביצועים ומינימום רעש ?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש לבחור קירור טוב ל - 8800GT במחיר של עד 200 ש"ח בערך. לפי מה שקראתי לכרטיס יש את אותו אופן החיבור כמו ל - 7900GTX אז ה - ZALMAN Fatality FS-ZV9 (בפנדה הוא עולה רק 15 ש"ח יותר מה - VF900-CU) יתאים, אך אני לא בטוח שהוא יעשה את העבודה כי הכרטיס חם למדי. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=14232 ואתמול ראיתי שהקירור החדש של TT הגיע ל - TMS, לינק - http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4636 ובמחיר נוח, לא ראיתי בנצ'ים שלו ורציתי לשאול אם מישהו יודע מהם הביצועים שלו.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי סלרון 1.7 שעבר אוברקלוק ל-1.8 ללא תוספת מתח. במצב idle, הוא על 45 מעלות וב-full load, הוא מגיע ל-59. המארז מקורר באופן סטנדרטי (מאוורר מוציא, מאוורר מכניס), והמעבד עם קירור סטוק. האם אלה טמפרטורות מסוכנות?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך המלצה לזיכרון טוב לOC לפלטפורמת AMD NF4 הלוח K8NF9 אחותי נימצאת בניו יורק ואני רוצה ליקנות מישם זיכרון איכותי וראיתי שהמחירים בחול ממש זולים אז בתקציב של עד 150$ איזה זיכרון אתם ממליצים? אני יודע שאני צריך ציפים של TCCD כי הלוח לא נותן יותר מ2.8 ולא מיתכוון ליקנות את הבוסטר יש לי כרגע זיכרונות D43 שבפלטפורמת אינטל מגיעים עד באס 270 אבל על AMD עם בקושי יציבים בסטוק הלוח שלי לא סובל אותם ביכלל!! אז אני צריך זיכרון טוב תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עיין בפרטי המערכת שלי.. אשמח לקבל עיצה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-