אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
במה זה עוזר אם אני יפתח צינורות ב rivatuner? ראיתי מדריך על זה אבל אני רוצה לדעת אם זה עוזר בביצועים של הכרטיס מסך או אם זה עוזר בעוד דברים ואם יש חסרונות
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
או שטי.אמ.אס לא עשו את הoc שהבטיחו, או שאני סתום ותיראו את הטמפ'.. הן לא גבוהות מידי?! (קירור BT במארז P150)!
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי הרצתי OCCT , מצורף מסך הפתיחה. לפי מה שזה מראה המעבד עובד על 2GHZ במקום 3.. זה תקין? (מעבד E8400) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם המאוורר שבצד המארז אמור לתת אוויר לתוך מהארז או להוציא אוויר אל מחוץ למארז. מה יותר יעל ויעזור לקירור? תודה
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
epox 8rda+ amd athlon 1.7gh 0.13 micron volcano 9 twinmos 256 ddr 400mhg radeon 9100 64 mb ddr case super tower atx צרפתי עוד שני מאוררים למארז...
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם יש אפשרות OC למעבד של המחשב נייד מדגם MSI Wind? להגיע איתו נגיד מ1.6GHZ ל2 GHZ .. אפשרי ?
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המעבד הוא 2.4C נורט'ווד, אתמול הסרתי את הסינק, ניקתי את כל הפינים מהאבק שביניהם, מרחתי מחדש AS5 (חשוב לציין, תודה רבה לאנטולי שסייע לי), הטמפ' לפני כן הייתה בערך 50 במנוחה (אייסי קיו, ווינאמפ, תוכנת שיתוף, פיירפוקס) עכשיו בערך 48-47 זה ממש מעצבן. יש לי 120 מ"מ קידמי 120 מ"מ אחורי סירקולציה טובה יחסית אז מה הבעיה פה ?? תודה לכם.
-
- 16 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אם אני מחבר שני מאווררים לוט אחד(מארבע חוטים לשני חוטים)כדי לחבר ללוח אז כמה כול מאוורר יקבל 12 או 6 והשאלה השניה מה עדף לחבר שני מאווררים ביחד או מאוורר ליד מאורר
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי כרגע Arctic Cooling Freezer 64 כבר 3+ שנים. הוא עושה עבודה טובה, אבל אני רוצה לשדרג. הסתכלתי על כמה גופי קירור והם נורא גדולים, אני מפחד שהם לא יתאימו למארז שלי (NZXT hush). יש המלצות לקירור איכותי ולא גדול בצורה נוראה?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? יש לי את הג'יפורס 5750
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
במידה ואין, בנוגע לקירור מים, קראתי מאמרים באתר פה דיי ישנים ונראה לי דברים השתנו קצת מאז. אין שום סיכוי שאני אבנה בעצמי מערכת קירור, חנויות עושות את זה? מה העלויות, והאם זה משתלם? (כלכלית, רעש, עבודת קירור) כל מה מערכות הקירור שראיתי היו מתוסבחות ומבולגנות, יש אולי כאלו יותר מסודרות? ניתן יהיה לסגור את המחשב כשכל הברדק נמצא בתוכו?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6750 אני על OC ל 3GHZ, בCPU-Z הוא כל משנה לי את המכפלה ל6 במנוחה ובמאמץ ל9, אני יכול בביוס לסדר את זה שזה יהיה רק על 9? בביוס כתבתי שם שהוא ישים לי מכפלה 9 וזה עדיין עושה את זה.
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד q9450 אבל אני לא יודע איזה קירור לקנות מה אתם אומרים מה עדיף? http://tms.co.il/product/3010 או http://tms.co.il/product/4817 או http://tms.co.il/product/5628 או http://tms.co.il/product/4301 ללא oc
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את ה AMD הראשון שלי ( XP 1800 ) שאלה לי אליכם, מכיוון שאנו נמצאים באזור חם למדי, איזה הייטסינק עדיף לי לשים על המעבד? זה שהגיעה אם המעבד או TT VULCANO 6 שיש לי בבית ?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני לא בידיוק יודע איך לעשות את זה רק תסבירו ואני ידע אני מבין בחומרה... CPU : Intel Pentium 3 550Mhz 512k Cache GFX : InnoVision GeForce2 MX400 64mb
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז ככה אני עכשיו במחשב עם משחה טרמית!!! ולפני כן הSF2 שלי היה סתם במארז כי אין לי עדיין את הSK7 אז הצלחתי לעשות קומבינה ולשים אותו על ההיטסינק המקורי שלי של AMD והנה לכם הOC שלי לבינתיים עד שאני יביא את ה SK7!! שאז אני יעשה משהו תותח! אבל אני רואה שאין את ה SK7 בארץ אז אם אתם יכולים להמליץ לי על איזה משהו טוב וחזק? http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1628580.JPG הנה הטמפ' בזמן שאני משתמש במחשב!! כי אין לי מושג איך מפעילים ת פריים 95 אם אפשר עזרה בזה! מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי PII 350Mhrz בתוך מחשב ישן מאוד, בערך 4 שנים הוא אצלי.. אני הולך לקנות אחד חדש, וחשבתי אולי בינתיים אני אתאמן קצת על זה.. אילו תוצאות אני יכול להשיג עם אוברקלוק על המעבד הזה? אין לי כרטיס מסך, אני עובד עם איזה אדאפטר בצ'יפסט.. המטרה היא להשיג מערכת שתריץ משחקים נורמאליים בצורה נורמאלית.. משחקים ישנים או עם דרישות נמוכות רצים בסדר יחסית.. האם אוברקלוק יהיה כדאי במקרה שלי? אם כן, יש איזה תוכנה או משהו שמראה לי את הטמפרטורות?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
זאת שאלה כללית . אני רוצה לחבר גוף קירור (זה לא משנה איזה , של פנטיום 1 ישן , של פנטיום 2 ישן , של וודוו 3 ישן) נגיד לזכרונות או למקום אחר , איך אני מחבר אותם? זאת אומרת אם איזה חומר , אני יודע שאני יכול לקנות פד טרמי או גריז אבל האם אני יכול לעשות את זה עם משהו שיש לי בבית (אני לא רוצה לשלם רק 35 שקל בשביל המשלוח כאשר המוצר שאני אקנה יעלה פחות)
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
היי לכולם. טוב, זה כנראה עומד להיות משעשע.. : עומד אצלי בבית משהו מ ש ש עתיק - מחשב מבוסס סלרון 800. היות והרבה מעבר לאובנטו במקרה הטוב (ובמקרה זה היו לי מגבלות עם דרייבר לכרטיס הרשת) לא ממש חשבתי שיש מה לעשות איתו -מקסימום לשחק איתו בפזל (פרוקים והרכבות) ולאחר שאפשיט אותו מכל מה שאולי שווה משהו לשלחו לעולם שכולו פח. ובעקבות זאת שרבים מכם כל הזמן מדברים על OC - חשבתי, מה בדבר? שאלותי 1. האם יש בכלל טעם לעשות לו OC. האם היה ויצליח יש סיכוי שישמש למשהו בין אם טוב יותר לאובנטו, אולי אפילו שימוש סביר ב-XP? 2. עד כמה הדבר הזה מסובך. כלומר לא סתם OC אלא על המחשב הספציפי ולאחת שבינתיים הדבר הכי רציני שעשיתי עם ענייני חומרה הוא לפרק ולהרכיב חזרה לוח אם למארז (טוב גם להוסיף…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לפורום HWzone, אני חדש בפורום ומקווה להשתלב יפה, אני רוצה להכנס לכל הנושא של המודינג וכדומה כי זה מגניב אותי, אז אני ישמח למי שיעזור ויביא לי אתרים טובים בנושא מודינג (Fan Case etc..) שכוללים מדריכים בתוכם משלבי הבסיס כגון חלון בדופן המארז וצביעת המארז עד שלבים מורכבים יותר - תודות לעוזרים! עכשיו רציתי לנצל את הפורום הזה לכמה שאלות קטנות בנושא חומרה כדי לא לפתוח טרד חדש, רציתי לדעת מה זה היטנסינק, ומה בדיוק הקטע של ה Mhz כלומר נגיד יש לי מעבד amd atlhon900 אז כמה Mhz ולמה זה שונה מהמספר שמצורף למעבד כלומר מה זה :-[, ברכות לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחבר עכשיו קטודה. הקדודה מחוברת לכזה מלבן בצבע תכלת, מהדבר התכלת הזה יוצא כבל אדום טכבל שחור-השחור הולך לחיבור מולקס והאדום הולך לחיבור בצורת ג'אמפר. חיברתי את המולקס אבל את החוט האדום אני עוד לא יודע לאן לחבר, כתוצאה מזה הקטודה לא עובדת...(אני חושב) לאן אני צריך לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי. אני מחפש המלצה לקירור מים סגור, בתקציב של ~450 ש"ח (יכול גם להוסיף קצת אם זה משמעותי). הסיבה שאני מעוניין בקירור כזה, היא שהקירור הנוכחי שלי (Freezer 7 Pro) לא מצליח לקרר את המעבד כמו שצריך בזמן מאמץ של כרטיסי המסך שלי. המפרט שלי: AMD Phenom x4 955 @ 4.0 GHz SLI x2 560 GTX + OC מארז Thermaltake A60 מכיוון שהמארז הוא mid tower, אני לא יכול להכניס אליו קירור אוויר יותר טוב שיהיה גם יותר גדול. הדגמים שחשבתי עליהם עד עכשיו: Thermaltake water 2.0 pro - נראה טוב בביקורות, בערך ברמה של Corsair H80, רק יותר זול וקצת יותר שקט. Antec Kuhler 920 - קצת פחות טוב לפי הביקורות, גם קצת יותר יקר, אבל יש לו אפשרות שליטה על המהירות באמצעות תוכנה. במהירות הכי גבוהה רועש מאוד. השקט מאוד …
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כולם אומרים תגובות בנוגע לחום של מעבדי Athlon XP שמה שרציתם זה אי אמ די זה חם זה בלה בלה בלה זה מה שאני אומר! לקחתי היטסינק מדגם Spire כולל מאוור מקורי איתו שעובד ב4500RPM שקט וחביב מרחתי לי Arctic Silver3 והפעלתי את המעבד במשך שבועיים שלמים בלי הפסקה למדידות חום במאמצים כבדים שימו לב לתוצאה המעבד Athlon XP1700, רגוע 41-43 מעלות שיא העצבנות 47-49 נשמע לא יאומן אז איך זה יכול להיות?! יש לי מספיק חברים בעלי מעבדים של פנטיום4 במגה הרצים שונים עם טמפרטות כמו 45 רגוע 52 מאמץ ואני חי בשקט עם האי אמ די שלי כשאני מוכיח להם כמה שהם טועים ועכשיו אני בטוח שהוכחתי גם לכם. כשאני מתכוון שיא המאמץ אני מתכוון שהוא מריץ 16 סרטים ברקע גם גולש באינטרנט וגם מבצע באנץ' מארק של pc mark 2002. ה…
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אפוקס הוציעו לאחרונה מספר ביוסים חדשים ללחות שלהם. ללוח 8RDA3 אפילו הוציאו תיקון לכל הביות שהעלתי בביקורת החדשה שעלתה היום (למי שקרא כבר) . בכל מקרה אני ממליץ לא להתקין אותם כי הם פשוט מחסלים כל סיכוי לאוברקלוק נורמלי (לא ניתן לעבור את סף ה 200 ביציבות). מדובר על מספרי ביוסים : 8rd33630 8rd33619 אם משהו התקין אותם וגילה משהו אחר ממני אנא ספרו .
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-