אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
epox 8rda+ amd athlon 1.7gh 0.13 micron volcano 9 twinmos 256 ddr 400mhg radeon 9100 64 mb ddr case super tower atx צרפתי עוד שני מאוררים למארז...
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=giant3&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 שמתי אותו על ה-geforce 6800gt שלי הוא בסדר?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד amd 965be ואני רוצה לעשות לו oc יאני רוצה לקנות גוף קירור וחשבתי על scythe yaysa הבנתי שהוא טוב וגם שההתקנה שלו נוחה על התושבת של amd מה אתם אומרים או שאתם ממליצים על משהו אחר. גם בנוסף אנירוצה לקנות שני מאוררים למארז יש לי מארז antec three hundred חשבתי לקחת את GentleTyphoonהאם הם מומלצים ובאיזה מהירות ככה שגם יהיה טובים וגם שקטים.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כעיקרון לפי מה שהבנתי הסינק מיועד יותר בשביל שקט (מה שמוזר קצת אצל החברה הנ"ל ברב מוצרייה..) הסינק מיועד ל- AMD Opteron and Athlon 64 ..(אני מצטט מהאתר של jabtech) מבנה הסינק די דומה לסינק של הוולקנו 11+ ושל ה-12 מראייה ראשונה.. אם מישהו שמע קצת תגובות עליו מעניין אותי לדעת, סתם בשביל להרחיב את האופקים הנה הקישור : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2035&cat=47&page=1
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד תוכנה למדידת הטמפרטורה חוץ מ-MBM5, ותוכנה לאוברקלוק דרך הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מפרט: E6600 P5B DELUXE X1950XT ST 2X1024 800MHZ LIBERTY 620W קירור מים כרגע אני עומד על 3400MHZ במתח של 1.4625. ה-OC הזה מספיק לי אולם מידי פעם יש לי נפילות של המחשב,יש לי מערכת קירור מים אבל הטמפ' במאמץ עם TAT מגיעה עד ל-70. בתיזמוני זכרונות לא נגעתי,על כמה לשים אותם ?
-
- 19 תגובות
- 931 צפיות
-
-
תראו בתמונה באוורסט שלי המעבד על 22 מעלות.אבל שהוא מראה כל מעבד בניפרד זה אחרת אז מה הטמפ' האמיתית של המעבד
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 של לידטק, והוא כרגע עובד על האובר קלוקינג הכי גבוה שהגעתי אליו. עובד על 301/551 כשהדפלוט זה 250/445. אם אני אעבוד על ההמהרה האורך חיים של הכרטיס ייתקצר?
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב אז האמת ...אני לא הייתי ממליץ על הלוח הזה לכל החולים עם המערכות המפחידות ...מכמה סיבות... לא מומלץ: 1. ללא צריבת ביוס אין דרך לעשות OC כלומר אין דרך להעלות את המטח.. 2. ממשק לא נוח ...יענו הביוס.. 3. חריץ PCI-EXP אחד ו PCI אחד וזהו =\... 4. טמ'פ של הציפסט גבוה יחסים מהסיבה שהאוויר שיוצא מהצלעות של המעבד ישר על ה ציפסט.. 5. אותו דבר עם הזכרונות... מומלץ: 1. קל מאוד לעשות OC לכרטיס מסך דרך הביוס! ללא תוכנה נוספת 2.אפשרות להעלות את המטח של הכרטיס מסך ...כלומר עם קירור עצבני אפשר לשבור שיאים בלי להסתכן בצריבת ביוס והלחמות מיותרות... 3. עם מודינג פשוט שמטרתו לחסום את האוויר שיגיע לזכרונות ולציפסט ומאוורר פיצפון אפשר להוריד את הטמפ' פלאים. לסיכום...אם אתם בקטע של משחקים ולא…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את ערכת קרור המים של GIGABYTE שקבלה דווקה ציונים לא רעים והיא ממש לא יקרה יחסית למערכות המקצועיות יותר. בנוסף יצרתי 3 פתחי אורור בקוטר 120ממ בגג המארז ושילבתי 3 מאוררי TT עם לדים כחולים. הוספתי בדלת הצד עוד 2 מאוררים של 92 ממ גם מוארים בכחול. מערכת הקרור החדשה החליפה את ה TR-SP94 הנאמן. הטמפרטורה במנוחה לא השתנת בהרבה (44-5 בTRת 41-4 עם קרור המים) אבל השינוי העקרי מתבטא בטמפרטורת המעבד בזמן מאמץ. כאן כבר יש הבדלים של 10+ מעלות גם לאחר 10 דקות של מאמץ (62 בTR על מקסימום עם מאורר 92ממ דלתא, ו51 מקסימום עם קרור המים. המעבד עשה POST כבר ב3825MHZ אבל הוא אינו יציב. בינתיים אשאר עם 3750. הנה הקישור לתמונות... תחת אלבום case modding abd watercooling http://photos.w…
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן היה לי כרטיס מסך 6600LE (מפרט בצד) ואחרי שהשתמשתי בתוכנה ATITOOL ה OC היה כמובן על הפנים אבל בכל זאת ניסיתי אותה כמה זמן בכל מקרה לאחר כמה זמן שהכרטיס היה ב OC הבנתי שלא מרגישים כמעט שינוי בבצועים שלו אז החלטתי להחזיר את ההגדרות הקודמות של הכרטיס (עשיתי את הבדיקה של ATITOOL וקבעתי לפי זה(בהתחלה) בכל מקרה אחרי כמה זמן שהכרטיס הוחזר מחדש למצבו הרגיל הוא פשוט "קם יום אחד והחליט להשרף!!" פשוט המחשב עבד, UPS והכל ופתאום אני מתעורר בבוקר לגלות שהמסך לא עובד...אחרי כמה בדיקות וחיבור לכרטיס ONBOARD הבנתי שזה לא המסך אלא הכרטיס, כדי להיות בטוח וכמובן להשתמש באחריות שלי הלכתי לטכנאי שלי שמכר לי את כל הסט של המחשב והוא חיזק את דברי---- עכשיו כמה שאלות: 1) יכו…
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור מתחיל ככה,בשעה 11 אני קמתי לעוד בוקר ניפלא ואז הלכתי להוציא את כל הכלים ורציתי להתחיל לעבוד,עכשיו הוצאתי את הג'וסון ולא שמתי לב שהנסורית שיש אליו היא בשביל עץ,אז התחלתי לעבוד והדלת התחילה לקפיץ לי,אחרי המיקרה המחריד הזה ללכחתי מסורית שככול הניראה הייתה בשביל מתכת,ואז הוצאתי את הישנה ושמתי את החדשה(מסורית של boch) שהיא הייתה קצרה כזאת והשיינים קטנות,חיזקתי והתחלתי לעבוד הכל הלך בסדר לכמה שניות ואז המסורית השתחררה,החזרתי וחיזקתי שוב ניסיתי אותו דבר. מכל הספור הזה אני רוצה רק לבקש עזרה. אני רוצה לדעת כמה תעלה לי מסורית למתכת טוב ואולי יש איזה כלים אחרים(חוץ מדרמל)? ועוד שאלה כמה יעלה לי פרספקט ????
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מדבר על מאורר 80ממ מה שחשוב לי זה העבודה שלו, וכמובן השששששקקקקקקטטטטטטט !!!!!! מצד אחד יש את ה ANTEC שעולה 90 שקל , שלפי מה שהבנתי מפנה הוא על מיסב רגיל ולא כדורי http://209.235.219.174/pro_details_cooling.php?ProdID=77042 מצד שני יש את ה Cooler Master שעולה 86 שקל, ולפי זיגזג המאורר עובד על מיסב כלשהו שקולר מסטר פיתחה, לא ידוע להם איזה ואיך הוא עובד לא מצאתי קישור באתר של החברה אז יש רק קישור של זיגזג.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=835 מצד שלישי ואחרון יש את Spire שעולה 42 שקל בלבד!! הוא עובד על מיסב כדורי, כנראה... http://www.spire.nl/asp/hdd.asp?ProdID=58
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד E8400 עכשיו איך אני בודק שזה בסדר? העלתי אותו מ3גיגה הרץ ל3.6 גיגה הרץ איזה תוכנות צריך כדיי לבדוק? העלתי לו מתח ל1.200 pic http://up44.siz.co.il/up1/zdtgmdoixv1i.jpg איך אני ממשיך מפה או שצריך לתקן משהו?
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים 8600GT של Twintech גרסת OC , נקרא 8600GT XT , בא בתדירות של 580/1600 אחרי קצת התעסקות קיבלתי OC יציב של 670/2000 , למעשה קיבלתי 8600GTS ;D 3D06 בסטוק נתן 5300~ , אחרי OC קיבלתי 6130 CRYSIS הכל MED ב GPU BENCH קיבלתי ממוצע של 40FPS CRYSIS הכל HIGH חוץ מ SHADERS ו SHADOWS על MED , ממוצע 32FPS טמפרטורה בעומס 49 עם קירור של ZALMAN VF-900 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני חושב על קניית phase change. אין בעיה של תקציב אבל עדיף שהוא יהיה יחסית קטן ולא ענק והכי חשוב אמין. אם אתם יכולים להביא לי קישור לאיזה מוצר (גם מחו"ל אני יכול להזמין) זה יהיה מצוין. תודה.
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
פתאום הרזולוצייה השתנתה המסך נהיה שחור והיה אלה פסים מוזרים,.... :-/ אמאלה אבל אני חכם1 נכנסתי לסייף מוד ועשיתי שיחזור נתונים לפי אתמול השאלה היא, אפשר למנוע את זה עם XTRA קיררור?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים, אולם טרם החלטתי איזה קירור אני שם למעבד. זה המעבד שיהיה במחשב AMD Athlon II X4 640 . הוצא לי לשים לו את הקירור הזה Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3), אך לא לכל החברות יש את הקירור הזה. לכן אשמח אם תתנו לי הצעות נוספות לקירור במחיר של עד 150 ש"ח. חשוב לי שהקירור יהיה איכותי (יחזיק ל6-7 שנים טובות) ושקט. תודה מראש, יגאל
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם קבלתי את המחשב החדש שלי שבוע שעבר ורכשתי עם ה 4870 את הקרור בטופיק. קראתי שהכרטיס מתחחמם ולא רציתי לקחת סיכון, בכל מקרה אני לא בתחום ה OC אבל אני אוכל לספק לכם נתונים לגבי המעלות. אני עובד של שני מסכים, במסך אחד שמתי את נתוני זמן האמת של המסך (מה שמגיע עם הדרייבר) והרצתי על המסך 24 טסטים וכדומה. הכרטיס נשאר על 49 מעלות ומידי פעם כששעמם לו הוא עלה ל 53 מעלות וצנח חזרה. בחנתי אותו גם במשחקים וכל מיני תוכנות מאמץ והכרטיס נשאר יציב. כמו כן העלתי לו את המהירות דרך התוכנה שבאה עם הדרייבר לכמה שהיא נותנת ועדיין הוא נשאר על 49 מעלות. זה הכל, מקווה שעזרתי.
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
פעם ממזמן עשיתי מין דיסקמן מכונן סידי רום ישן הרעיון הוא להכין כונן שידע לקרוא תקליטורי מוזיקה בלי שהוא יהיה צריך מחשב מחובר עליו. עכשיו, זה היה ממזמן והשאלה אם מישהו יכול לעזור לי להיזכר איך עושים את זה. א. בכבל של הכוח (מתח), צריך לחבר גם 12V וגם 5V או שאחד מהם זה מספיק (ואיזה?), והאם באדמות מחוברות אחד לשני? ב. את היציאה לרמקולים אני רוצה לקחת מהפנל האחורי (מהחוט שבדר"כ הולך לכרטיס קול). מישהו יודע מה אמור ללכת שם? האם זה חיבור סטריאו רגיל 3 חוטים? ג. האם יש לסידי עצמו מגבר כלשהו? האם זה יעבוד לדעתכם בלי מגבר חיצוני? תודה
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הטמפ אצלי הם 47 מנוחה ו- מאמץ 65 בסטוק . 55 במנוחה ו 76 במאמץ על 3.0 ghz במתח של 1.3 . השאלה היא אם אני יחליף את הv1 ל 120 extreme , האם אני יקבל שיפור משמעותי שאני יוכל להמשיך באוברקלוק? כי כרגע מה שתוקע אותי זה הטמפ הגבוהות .
-
- 20 תגובות
- 930 צפיות
-
-
רכשתי 3570k (בלי פתרון קירור; או אולי יגיע עם קירור stock), ואני מתכוון להמהיר אותו - לא בצורה קיצונית. נשחק קצת עם המכפיל, אולי נגדיל מעט את ה-Vcore, בלי משחקי FSB וכו'. האם יש טעם שארכוש פתרון קירור עצום ואימתני (ויקר), או שמשהו כמו, נגיד Arctic Alpine 11 Rev.2 יכול להיות סביר? או משהו אחר שנופל מתחת ל-100 ש"ח? אציין שהמארז שלי נמצא במין גומחה כזו עם מעט מאוד חלל מצדדיו (2 ס"מ לכל צד) ומאחוריו (10 ס"מ), והרבה לפניו. עדכון: מצאתי את ההודעה הזו, שנותנת לי מעין-תשובה לגבי פתרונות מעט יותר יקרים. נראה שבתחום של 120-140 ש"ח, וכעת הזו, ה-Katana 4 הוא אפשרות מומלצת. אבל עד כמה אני צריך את זה?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
ככה היום אני וחבר טוב עשינו מודינג למארז שלי.... המודינג המתוכנן היה לבצע חור של כ 120 מ"מ למאוורר של 120מ"מ ע"י הסירטוטים שנילקחו מן האתר מאחד מדרכי המודינג... הדפסנו לנו את השרטוט של ה120מ"מ והתחלנו לבצע את המודינג גם עפ"י ניסיון קודם של אותו חבר...מסתבר לאחר שביצענו את העבודה שהדפסנו את השרטוט דרך המציג תמונות של הווינדוס והוא הדפיס לנו אותו כן אתם יכולים לנחש בגודל של 125מ"מ!!! מסתבר שהיינו צריכם להדפיס את זה דרך הadobacrobat ! בקיצור כרגע יש לי חור בחלקו העליון של המארז למאוור בגודל 125 מ"מ: א.מאיפה אני יוכל להשיג אחד כזה שגם אני יוכל לחבר לספק של המחשב? ב.אולי יש פיתרון אחר למישהו אני ישמח לשמוע כי גם יש לי עדיין את ה-120 מ"מ פה. הנה תמונה של ה"יצירה"-פשלה. [attachm…
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל איך עושים OC למחשב? ולאיזה רכיבים הכי כדאי לעשות? המחשב שלי כזה: Q6600+BT VX P35 DS3L G.SKILL 4GB CL5 8800GT PALIT SONIC
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-