עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The_Byter,

Core ? Memory ? 3Dmarks ?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by sharmeiri,

מעבד ATHLON 3500 64 BIT AMD מישהו יכול לומר לי מהי טמפרטורת המעבד ?(מצופת תמונה) יש גם את הטמפרטורה של ה CORE שהיא 45 C ולפעמים מגיעה ל51 ול 52 ויש אייקון של אש במקום ה וי .האם זאת הטפ' של המעבד או של הליבה בלבד ומה זה בדיוק מביע. תודה למשיבים -מקווה שאני בפורום הנכון נ.ב: יש שם טמפ' (השניה מלמעלה) של 53 - ,כלומר מינוס 53 מעלות צלזיוס-די קריר היתי אומר . מה זה, אולי זה באג כלשהו ?! תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  3. שלום. קניתי את הטרנספורמר ואני מחליף מאווררים. קניתי מאוורר חמישי ואת המאוורר שהאחורי שקניתי עם המארז העברתי קדימה. הנה המאווררים שאני קונה, תגידו לי אם הם טובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by lamborghini,

מפרט p 2.6c 800mhz 200 x 13 asus p4p800 elixir 2 x 256 400 pci-network card ספק 380 שבא עם מארז atx .. wd 80 8m inno3d fx 5200 280/455 נתונים מהירות 239 כפול 13 נותן 3100 בערך.. מתח על 1.6 ברגע שאני מעלה זה לא מעלה לי תמחשב בכלל ! המסך נכבה כזה.. ואז אני מדליק אחרי כמה דקות וזה כותב לי שיש שגיאה ואני צריך להכנס לביוס לשנות את זה.. agp/pci frequency - 33.33/66.66 פה אני לא ממש מבין .. אני יכול לשים על מחלק יותר גבוה? זכרונות 2.75 (מקסימום זה 2.85) תזמונים 2.5-2-2-5 ברגע שאנ ייורד מ ה 2וחצי ל 2 זה כותב לי שגיאה שאני מפעיל תמחשב.. טוב עכשיו שאני מעלה את הבאס ליותר ... דוגמא 245... המחשב עולה יפה והוינדואס(xp) עולה יפה ... הכל טוב ופועל רק שבפריים ת…

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  5. יש לי מעבד Amd Atholn 64 3500+ Vince איזה קירור אתם אומרים שעליי לבחור מבין השניים ? Thermaltake BigTyphoon או Thermalright XP-120+Smartcase II 120mm ???

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by yonni,

יש לי מעבד INTEL 2.4 C זכרונות WINBOND 3200 512X2 לוח אם GIGABYTE 8IK1100 לפני שאני קונה קירור יותר טוב למעבד, רציתי לדעת כמה דברים. בתזמונים של זכרונות אין לי מושג, ניסיתי להבין אבל לא ממש הצלחתי. בעבר עשיתי OC ל 2.9 כאשר שיניתי את היחס ל3:2 והיום אני חזרה ל2.4 עקב החום של המעבד. 1. קודם כל רציתי לדעת אם OC עוזר ומשמעותי גם בעבודה על תוכנות וידאו ואנימציה וגרפיקה או רק עוזר למשחקים? 2. האם בשימושים אלה עדיף מעבד שעובד מהר יותר עם יחס זכרונות פחות טוב, או מעבד במהירות המקורית שעובד 1:1 עם הזכרונות? 3. אם בכל זאת שווה לעשות OC, יש סיכוי להמשיך ב 1:1, והאם זה אומר שינויים בתזמוני הזכרון? ואם כן איך עושים את זה?

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by sgsg,

יש לי דל 1520 כבר שנתיים בערך. מהיום הראשון המחשב היה די חם, אבל לא משהו מיוחד שבמעבדה יסכימו לפתוח את המחשב בשבילו. 55-65 מעלות במנוחה. לפני כשנה המחשב התחיל כל כך להתחמם בפעילות מאומצת עד שהמעבד היה מגיע ל- 98-100 מעלות והמחשב היה מכבה את עצמו. במעבדה (הידועה לשמצה) של דל בהתחלה אמרו שאין בעיה כי המחשב עובד כבר יומיים ולא נכבה, אבל אחרי שהדרכתי אותם להפעיל ORTHOS כדי לאמץ את המעבד הם השתכנעו וסידרו שם משהו... בערך. עכשיו שנה אחרי, שוב במאמץ (משחקים/פלאש וכו') המעבד מגיע ל- 98 מעלות, אבל הפעם הוא לא נכבה אלא פשוט מתחיל להעלות ולהוריד את מהירות המעבד: מ- 2 לסביבות 1.2GHZ, יורדות כמה מעלות ואז הוא חוזר ל- 2. הדבר הזה גורם ללאגים מעצבנים ביותר וזה בלי קשר לחום שיוצא מתוכו. …

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by FARKASH7,

המחשב של חבר שלי מתחמם ללא סיבה. טמפ' המעבד בביוס עומדת על 72-75 מעלות, וכשהמחשב עובד היא עולה עד למצבים שהוא עובד ממש לאט ואף נכבה. על המעבד יושב גוף קירור של זלמן שאמור לספק את הסחורה. פירקתי אותו והחלפתי את המשחה הטרמית ללא הועיל. המארץ פתוח ולא חם בחוץ בתקופה הזאת של השנה ככה שאני חושב שנושא האוורור הוא לא הגורם. האם למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך ניתן להתגבר עליה.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  9. OK, נתחיל. יש לי לוח אם של PC Partner עם ערכת השבבים: VIA P4X266. עכשיו, הלוח אם הזה מגיע עם קירור מגעיל ולא מועיל לChipset, ובגלל זה לוח האם שלי חם מאוד. : שזאת אומרת: 42-45 מעלות במצב מנוחה. 57-58 מעלות בFull load... עכשיו לדעתי אם אני אשים על הChipset שלו את הקריסטל אורב, זה יורד משמעותית את הטמפרטורה... ועכשיו שאלה - כדאי לי למרוח משחה תרמית על הChipset לפני שאני שם אותו?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by huhxd,

שלום לכולם, לפני כמה ימים התחלתי ב OC ל 8800GT שלי. אני משתמש בתוכנה RIVATUNER. ה STOCK של הכרטיס הוא 600/1500/900. כרגע אני נמצא ב OC יציב על 700/1750/1000 לאחר כמה לופים ב 3DMARK 06. 700 - CORE CLOCK 1750 - SHADER CLOCK שזז בהתאם ל CORE CLOCK 1000 - MEMORY CLOCK כשאני מנסה להעלות את ה CORE CLOCK או את ה MEMORY CLOCK בממש טיפה (5 לכל אחד, גם בניפרד וגם ביחד) אני מקבל תקיעות בדמואים(בעיקר בסוף כל בנצ'מארק) ב 3DMARK. אני משתמש בקירור סטוק של הכרטיס. הטמפ' במנוחה על 38% מאוורר: 60C ובמאמץ (ללא העלאת המאוורר): 75~, אבל כשאני מאמץ אותו המאוורר עולה אוטומטית עם פרופילים בתוכנה כך שהטמפ' נשארת באזור ה 65~. אשמח לקבל עזרה תודה.

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  11. אני רוצה קירור מים למעבד שלי בתקציב של עד 600 שקל מה אתם אומרים עליו? אניה רוצה להגיע בOC ל4GHZ בערך. כרגע המעבד בלי OC 2.8 ובמאמץ המעבד על 65 מעלות. מארז COOLER MASTER 690

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by KoDkOd,

מישהו מכיר חנות באזור מרכז שאני יכול להשיג חוטים כבלים מאוורים וכו' [ אני מדבר על דברים לא רגילים ] למשל המאוור השקוף עם הלדים אפשר למצוא בארץ ? הדבר הזה שעוטף את החוטים כמו בכבלים של ה סידירום וכו' מישהו יודע או שמע על מקום שיש בו את הדברים הנ"ל :smoke:

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  13. מישהו יודע אם מאוור CNPS7000-AlCu מתאים למעבד athlon xp 2500 ? יש לי לוח epox 8rda+. צריך תשובה ודאית תודה

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  14. העלתי כמה תמונות תביעו חותת דעת איך הOC מה אתה מציעים אם מישהו הגיע עם מעבד כמו שלי לתוצאות דומות או יותר שיגיד.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by shlomi4i,

המתחים תקינים ? וכל השאר ?

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by RenTex,

טוב אז מרוב שאני ממהר פה להקשיע וכו' .. שחכתי לציין את ה OC שלי לכרטיס מסך שלי ה9800GTX שלי מספיק דיבורים הנה תמונות : אמ זה כרטיס מסך EVGA, גרסא רגילה, קירור סטוק .. והנה התוצאות אני לא ממשיך כי אז יש זיופים, אחרי איזה 50 מגה הרץ שאין לי כוח להעלות ^^ אבל כשיהייה לי פתרון לקירור של הגשר הדרומי, אני יוכל להמשיך =]

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  17. טוב אז התחדשתי בכרטיס מסך משומש 8600GT SONIC+ של PALIT אני חייב לציין שזה כרטיס ממש חזק ביחס ל8600GT הסטנדרטי יש שיפור של עד 20% בבנצים איתו..... טוב נחזור לנושא הקירור שאיתו הוא הגיע הוא של זלמן אם אני לא טועה ואני בתור חולה שקט שדרגתי לקירור פסיבי שלAC S1 עכשיו הטמפ' תקינות אבל יש בעיה שהחיבור IDE בלוח אם יושב בדיוק מתחת לקירור פירקתי את הפלסטיקים של הIDE ושל הS1 בשביל שאצליח לחבר את את הכרטיס מסך אחרת לא היה מקום אבל נוצר מצב שהHEAT PIPES צמודים ממש בלחץ לכבל IDE שיוצא מהלוח עכשיו השאלה אם בטמפ' שהכרטיס מגיע עד כמעט 75C בעומס מירבי לדעתי יש סכנה של המסה עיוות של הפלסטיק שמבודד הIDE ואז סכנה גם לכרטיס מסך וגם לכוננים שמחוברים אליו צריך את חוות דעתכם הערה שמתי לב שעל …

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  18. יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 2 266 mhz ו כשה אני עושה לו אוורקלוק ל בואו נגיד 300 מגההרץ הוא עובד יותר לאט ו ב 350 הוא פשוט נתקע למה זה???

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  19. שלום, הייתי מעוניין להתייעץ לגבי קירור למעבד שיעבור OC. נאמר לי שקירור מים יכול לתת מענה טוב. האם זה נכון? אני מעוניין להגיע עם מעבד I7 4770K ל-4.2-4.4 בOC כמובן. האם מישהו יודע בערך כמה טמפרטורה אפשר להגיע עם המעבד הנ"ל בOC ובקירור מים..? כמה אפשר להגיע..? התקציב עד 400 שקל. האם שווה להשיקע בקירור מים? או שקירור אוויר יתן את אותה התמורה ואפילו יותר...? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  20. http://www.hardware-review.net/html/modules.php?name=News&file=article&sid=987 מה שממש מוזר .. המעבד לא עלה אפילו מעלה אחת בין מאמץ למנוחה ... לא ממש מאמין לזה .. אבל לשיפוטכם..

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by The_Byter,

יש יותר גבוה, אבל זה לזכר ה230 של yot :smoke:

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  22. שלום לכולם זהו הדיון הראשון שלי כאן יש לי כרטיס מסך מדגם MX 440SE 128DDR ועשיתי לו OC כבר ועכשיו אני רוצה ממש ליקרועה אותו לכן חיפשתי מדריכים בנושא הוולט מוד לכרטיס הMX440 ומצאתי כמה מדריכים הינה אחד מהם http://www.xtremesystems.org/forums/archive/index.php/t-32821.html ומה שהוא עשה זה: חיבר את הרגליים של הג'וק הזה לנגד של 10K אום כך http://www.christi.hjem.wanadoo.dk/filer/back_close_drawing.JPG והוא הגיעה למהירויות של 390\600!!!!! אני מת להגיעה לשם אז ברצוני לדעת איפה ליקנות את הנגד הדרוש ובבקשה עזרו לי איך לעשות את זה אם יש לכם ידע קודם ביינתיים אני יבדוק את הכרטיס ויגיד לכם אם זה הבקר שיש לו IRU3033 וכמה NS הזיכרון שלי והכרטיס הוא של 128BIT!!!!! יש לי קירור חזק של 98…

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by dennis14,

1)תעזרו לי למצוא את הקירור לכ.מסך הזה (בחנות בישראל כמובן) בבקשה - Thermalright V-1 Ultra . הנה לינק לביקורת שלו - http://www.techpowerup.com/reviews/Thermalright/V1Ultra/1. (אני מדגיש שאני מעוניין בגירסת ה - ultra שתתאים ל - Radeon x850xt ולא בגירסה הרגילה שלא מתאימה לו). 2)במידה ולא מצאתם תציעו לי קירור טוב בסכום של 250 ש"ח( זה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 אולי? ,או אם יש יותר טובאז תציעו).

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

אני יודע שנשאלו הרבה שאלו בנושא( ראיתי בחיפוש) אבל רציתי לדעת איזה מאווררי 80 הם הטובים ביותר ( שקטים !!!) יש של אנטרמקס והם רועשים לי ( 2 מקדימה ) האם יש יותר שקטים מהם שיכניסו לי אוויר ( גם) נ.ב קיבלתי את המאוורים עם הדרגון אלומיניום שלי

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  25. היי אני עכשיו עושה שיפוץ כללי למארז (ANTEC 1080) אז אני הוספתי לו חור 120 בגג ועוד חור (בנוסף למה שיש) מול המעבד. עכשיו אני קונה 2 SF2 לקדימה, SF2 120 לגג, "בלוואר" (של "Tt) + מאוורר של antec לאחורה. ועוד sf2+מאורר antec מול המעד. אז רציתי לדעת אם תיהיה זרימת אוויר טובה במארז? תודה מראש לכל העוזרים install

• 9 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים