עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by a-v-i,

האם קיים כזה דבר? ואם לא, איזה קירור אקטיבי הוא הכי שקט? תודה

• 16 תגובות
    • 853 צפיות
  2. הכרטיס כרגע ב- 500/1200 התוצאה כרגע עומדת על 8193 ....אחלה בינתיים , בסטוק הוא נתן 7240 ....טמפרטורה 41 בIDLE ו65 FULL LOAD ( נמדד ע"י TEMPLOGGER ) עדכון - עליתי ל-505/1230 ...והתוצאה לפניכם 8382 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1307240 הגולש ....

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  3. מתי שאני משחק משחקים או עם המחשב מתאמץ אז הטמפרטורה של הדיסק קשיח היא 46-48 מעלות זה טוב? עם לא: יש איזהשהו נזק שיכול להיגרם מהטמפרטורה הזאת? יש פיתרון?

• 16 תגובות
    • 853 צפיות
  4. מה שחשוב זה השקט אני צריך את המאווררים הכי שקטים שיש בגדלים האילו מישהו מכיר? אמשח לדעת גם איך זה מתבטא על הביצועים .. (יהיה נחמד אם זה יהיה זוהר או משהו ) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  5. שלום לכם שלום למפרט שלי בצד התווספו: corsair 450VX Geforce 8800GT sonic sunbeam Tuniq כפי שבטח שמתם לב המעבד שלי pentium D 805 ישן,ברצוני להמהיר אותו על מנת שיסחוב עוד כמה זמן,אך אין סיבה להתפרע... ניסיתי לעבור קצת על המדריך באתר אך הפאשרויות בביוס לא מופיעות אצלי ולכן הייתי רוצה קצת עזרה -מה האפשרויות שאני צריך לשים לפני שאני בכלל עושה משהו? ומה הלאה....חשבתי לעשות oc ללא העלאת מתחים.... תודה

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by rotem_o,

שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (ראו במפרט). מבדיקת טמפרטורה עם מס' תוכנות, לא כולן נותנות אותם נתונים, אבל 3 מתוכן נותנות נתונים זהים, ככה שיש לשער שזו הטמפ' הנכונה. (ראו קובץ תמונה מצורף) ולא רק שהטמפ' גבוהות מדיי לטעמי למעבד 45NM , המחשב גם מרעיש בטירוף! כשמדליקים את המחשב המחשב ממש רועש, עד שהחלונות עולים ואז יש ירידה פתאומית ברעש, (כנראה אז תדר המעבד יורד) , אבל לאחר מס' דקות של שימוש לא אינטנסיבי עוצמת הרעש עולה לאט לאט בהדרגתיות שוב. מה יכולה להיות הבעייה?! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום לכולם ... יש לי מעבד E8400 על לוח אם P35-DS3L. רציתי לדעת אם הקירור הזה יתאים לי, אני מחפש קירור שקט שאני יוכל לעשות איתו גם OC. אם הקירור הנ"ל לא עונה על הדרישות אז איזה קירור אחר מומלץ באותו מחיר ? (אין בעיה לחרוג). תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  8. שלום רב, ברשותי סלרון 1.7 שעבר אוברקלוק ל-1.8 ללא תוספת מתח. במצב idle, הוא על 45 מעלות וב-full load, הוא מגיע ל-59. המארז מקורר באופן סטנדרטי (מאוורר מוציא, מאוורר מכניס), והמעבד עם קירור סטוק. האם אלה טמפרטורות מסוכנות?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות הזמנה אישית של HS כי יש לי רעיון לשירטוט ממש טוב ואני מוכן אפילו לפרסם..... אני יודע שזה נישמע דפוק ביותר אבל זה לא עולה כסף לשאול נכון.......

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  10. מה שלומכם אנשי היקרים ? טוב אני עומד כגע בדילמיה קשה ביותר, כן ניחשתם יפה ואני רואה שאתם יודעים לקרוא כותרות ! עזרו והמליצו לי על מאווררים למארז ! טוב בתכנית שלי היא לקנות את המארז האלומניום של supertalent - chieftec oem טוב מכיוון שאני יודע שמאווררים שבאים, עושים יותר "רוח" מאשר רוח... תמליצו לי בבקשה על מאוורים חזקים שעו את העבודה על הצד הטוב ביותר ובוא בזמן גם שלא ירעישו יותר מידי ! במיוחד לא בין 2-4, אוקי מספיק עם ההלצות הזולות שלי (אני יודע שאתם אוהבים את זה LOL ) אבל ההצגה חייבת להמשך, אז בקיצור, חברה, איכות, כח, מרעיש לא מרעיש, מחיר, למה וכמה ? ;D טוב אני יודע שאתם תעזרו לי בחתימה חפיפניקית כמו שאני חותם לפקידה בבנק, שמזכיר שוב ושוב שהוא מעוף האדם ולא האדם …

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  11. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

כרגע אני משתמש בהיטסינק שבא עם המעבד - הפשוט של אינטל והתוצאות לא משהו IDLE ~40 FULL LOAD ~55 מישהו יכול להמליץ לי על HSF טוב בשביל המעבד? חשוב שיהיה שקט וכמה שיותר יעיל! אל תמליצו לי לחורר מארז ולשים מאוררים כי הוא כבר מחורר ומאורר עד.....

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by OmriF,

מישהו מכיר אתרים בחו"ל שניתן להזמין מהם קירור למעבד? אשמח להמלצה על מקום אמין כזה וגם אם תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד E5400 ל-OC, עד 150 שקל (40 דולר). ראיתי שממליצים פה על ה: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2383 אבל אני לא מוצא מאיפה אפשר להזמין אותו..

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  13. שלום, אני עומד לרכוש את ה-SCYTHE MUGEN 2 ומשום שלא יצא לי להתעסק בגופי קרור בלי משחה טרמית מרוחה מראש רציתי לבקש את עזרתכם. האם יש צורך בספקות לגבי המשחה הטרמית שבאה יחד עם הMUGEN 2? מה השיטה הכי טובה למריחת המשחה כשמדובר בE5200? שיטת ה"פס הוורטיקאלי" כמו באתר של ARCTIC COOLING? שיטת "גרגיר אורז" ללא מריחת המשחה באופן שווה על כל שטח הHEATSPREADER של המעבד? שיטת מריחת השכבה הדקה על כל שטחו של הHEATSPREADER + "גרגיר אורז" של משחה במרכז כל העסק? אני קצת מבולבול לגבי העניין, וכידוע לי לא מדובר בהינדוס טילים, אבל בגלל שאני רוצה להוציא את המקס' ביצועים אני רוצה לדעת בלב שקט שעשיתי הכול כהלכה... :

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by idanrm,

שלום, לאחרונה פתחתי כאן אשכול בקשר להתחממות יתר של כל רכיבי המחשב שלי. טמפ' המעבד הגיעה לסביבות 73-76, כ. המסך על 70-71 והדיסק הקשיח בד"כ על 50-55. יש לציין שיש לי מאוורר אחד 12 ס"מ אחורי, ובהמלצת כמה מחברי הפורום אני קונה אחד חדש מקדימה, Scythe GT 12cm 1450rpm. עד עכשיו בדקתי את הטמפרטורה עם HWMonitor. כעת כשאני בודק עם התוכנה SpeedFan כל המעלות יורדות בדיוק ב 10, ועכשיו המצב ניראה יותר הגיוני ולפי התוצאות האלו אין כאן עניין של התחממות יתר. הנה התמונות (יש לציין שהטמפ' נמוכות עכשיו בשתי התוכנות מכיוון שאני עם מזגן בחדר וגם שמתי מאוורר גדול ליד המחשב כשהוא פתוח, כי המעלות האלו באמת הבהילו אותי, ולכן עכשיו זה על מעלות נמוכות יחסית למה שאני רגיל): לאיזו תוכנה אני צריך…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by adidas1,

אהלן חברה, אינ רוצה להחליף את קירור הסטוק של אינטל לקירור LOW PROFILE כדי שיתאים למערכת HTPC, מה שחשוב זה שהוא יהיה שקט, אמין, יקרר בצורה סבירה (אני לא מבצע OC) והתקציב שלי הוא עד 100 ש"ח. בינתיים ממה שהתרשמתי הקירור הזה נראה לי מתאים, יש הצעות נוספות או הערות? ניתן לראות את המפרט שלי בפרופיל. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=14394

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  16. מישהו נתקל בדבר כזה? מדובר במאוורר EVERCOOL לתושבת 775. אני רוצה לשמן אותו אבל אי אפשר לפרק את המאוורר ולהוציא את טבעת הפלסטיק כדי לשמן את הציר.. העיגולים במרכז המאוורר כפי שרואים בתמונה הם לא גומי נשלף הם חלק מהפלסטיק עצמו! תראו גם את השריטות שנוצרו מהניסיונות שלי להוציא את העיגול הזה.. איך אפשר להוציא את המאוורר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  17. שלום אני overclocking newbie :-[ יש לי מעבד e7400 2.8 הגדלתי את הfsb מ266 ל300 ושיניתי את הdram freq ל600 (DDR2 800 ocz) כך שיוצא יחס 1:1 ותדר 3150. בסטינג של המתח לא נגעתי כך שזה על auto עם וולט של 1.312 (cpu-z) בגדול רציתי לדעת כמה דברים: 1.האם היחס של 1:1 משתלם או שעדיף לי להשאיר את הdram freq על auto ולקבל יחס של 4:5 2.באתר של אינטל ראיתי שהמתח המקסימלי שממולץ למעבד זה 1.3625V וכפי שאתם רואים אני די קרוב אליו... עכשוו השאלה שלי היא בכמה כדי לי לנסות להוריד את המתח לפני שיתחילו להיות "unstable issues" ? הבחנתי שיש בביוס שלושה פונקציות שקשורות למתח(Vcc,Sbcore,Nbcore) מה שמשאיר אותי די מבולבל :-[ משום שאני רוצה עוד להגדיל את הfsb ל333 אני מפחד שהמתח שהלוח אם יתן באופן…

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by Big_White,

איפה ניתן לקנות כמות לא קטנה של משחה טרמית ( מזרק גדול) של משחה טרמית פשוטה וזולה? לצורך ניסויים וכאלה? תודה.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by Jochman,

לאיזו תוכנה לבדיקת טמפ' עליי להאמין? CORETEMP. SpeedFan. RealTemp או שמא הEasyTune6 שאמורה להציג את הטמפ' המדויקת (לוח אם של גיגבייט) אך מציגה את הטמפ' הנמוכה ביותר מבין התוכנות? הלוח אם שלי הוא GA-EP45-DS3. מהי הטמפ' המקס' המומלצת לE7300? נחמד, אבל אני יכול יותר http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=446719

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  20. שלום!! אני רוצה לעשות OC בגלל המשחק הכבד הזה יש לי מעבד אינטל E6420 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה כרטיס מסך 4850 ג'יגה זכרון למעבד החלפתי כבר קרור קניתי ארטיק קולינג פרו 7 הייתי רוצה להגיע ל2.6 במעבד יש לי ספק כוח אנרמקס ליברטי 400 עוד לא עשיתי OC אף פעם תודה רבה ליאור

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by huber,

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/core-i7-coolers-roundup_18.html

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  22. ניסיתי לשחק עם החיבורים ללא הצלחה, פשוט מת... בכל מקרה, מישהו יכול להמליץ לי על קירור חדש לi7 920? או איך לסדר אולי?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  23. Started by jungle-man,

שלום האם המעבד הנ"ל מצריך קירור מעבר לסטוק של אינטל? ובאופן כללי האם מעבדים מהדור האחרון שאינם K מצריכים קירור מעבר לסטוק?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  24. היי, אני צריך עזרה בחיפוש במצ'מרק של Phenom II X4 אחרי OC בעיקר לתוכנות עריכה 3Dsm, After Effects, Premiere תודה.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by maxwell10,

לאחרונה ניקיתי ושימנתי את המאוורר למעבד אבל לצערי זה לא עזר והמאוורר עדיין מרעיש. ברצוני לקנות מאוורר חדש ללא צלעות הקירור. אילו פרמטרים צריך לדעת לפני קניית מאוורר על מנת שיתאים לצלעות הקירור הקיימות? (מרחק בין הברגים, אורך להבים, סוג הצלעות קירור וכו') איזה מאוורר מומלץ? אין לי צורך במאוורר חזק, אבל שיהיה שקט וכמה שיותר זול, עד 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים