אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
פתאום הרזולוצייה השתנתה המסך נהיה שחור והיה אלה פסים מוזרים,.... :-/ אמאלה אבל אני חכם1 נכנסתי לסייף מוד ועשיתי שיחזור נתונים לפי אתמול השאלה היא, אפשר למנוע את זה עם XTRA קיררור?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי כרגע Arctic Cooling Freezer 64 כבר 3+ שנים. הוא עושה עבודה טובה, אבל אני רוצה לשדרג. הסתכלתי על כמה גופי קירור והם נורא גדולים, אני מפחד שהם לא יתאימו למארז שלי (NZXT hush). יש המלצות לקירור איכותי ולא גדול בצורה נוראה?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, מחשב שלי רותח, מעבד פנטיום D 2.66 עומד על 70 מעלות, מה אני עושה בכדי לקרר אותו כמו שצריך?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
נראה לי שמצאתי את המאוורר 80 מ"מ הכי משתלם שיש... http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm אומנם הוא מגיע כמאוורר למעבד עם גוף קירור אבל המחיר שלו הוא כמו של מאוורר רגיל - כ 60 ש"ח. זורק 32.4 CFM ברעש של 21 DBA שזה שקט מאוד... האם מישהו מכיר מאוורר 80 מ"מ שזורק יותר באותה כמות רעש?
-
- 15 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מעלה את ה gpu clock מ 900 ל1015 או לא משנה מה, ובהתאם גם הגרף שמתחת עולה באופן אוטומטי, יש את הגרף התחתון שזה על 2004 בערך שלא זז ואני לא נוגע בו. - אני פשוט לא בבית ורושם לכם מהאייפון, אז אני לא זוכר את השמות של הגרפים אבל מי שמכיר את התוכנה מבין למה אני מתכוון. בכל מקרה בסוף אני לוחץ על apply אבל זה נראה ששום דבר לא נראה שמשתנה ( אין איזה פליק של המסך) וברגע שאני מעלה את 3dmark לבדיקה אחרי מסך הטעינה זה יוצא לי ואני מקבל הודעה של הווינדוס ״ nvidia driver has stopped work and sucssfuly restored" מה אפשר לעשות? יש לי SLI של 560ti אם זה משנה משהו
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קבלתי את המחשב החדש שלי שבוע שעבר ורכשתי עם ה 4870 את הקרור בטופיק. קראתי שהכרטיס מתחחמם ולא רציתי לקחת סיכון, בכל מקרה אני לא בתחום ה OC אבל אני אוכל לספק לכם נתונים לגבי המעלות. אני עובד של שני מסכים, במסך אחד שמתי את נתוני זמן האמת של המסך (מה שמגיע עם הדרייבר) והרצתי על המסך 24 טסטים וכדומה. הכרטיס נשאר על 49 מעלות ומידי פעם כששעמם לו הוא עלה ל 53 מעלות וצנח חזרה. בחנתי אותו גם במשחקים וכל מיני תוכנות מאמץ והכרטיס נשאר יציב. כמו כן העלתי לו את המהירות דרך התוכנה שבאה עם הדרייבר לכמה שהיא נותנת ועדיין הוא נשאר על 49 מעלות. זה הכל, מקווה שעזרתי.
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום ליפני שבועיים קניתי מאורר למארז Scythe S-Flex Quiet 120mm Case Fan 1600 RPMשהיה אמור להיות מאורר שקט אבל לטעמי הוא רועש מדי אים מישהו יוכל להמליץ לי על מאורר שמכניס הרבה אויר למארז וגם שקט אני אודה לו מאד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי בצד מלבד הזכרונות שהחלפתי מקינגסטון 667 לGSKILL 800MHZ 4-4-4-12 PK 2GB אני כרגע על באס 400 דהיינו נמצא ב 2.8GHZ והזכרון ביחס של 1:1 וכרגע נמצא ב 800 הרצתי אורטוס כשעה וחצי ובאחד המעבדים יש DELAY לעומת המעבד השני איחור של TEST 1-2 הזכרונות נמצאים במתח של 1.9V , המעבד נמצא על המתח המקורי שלו 1.285V לא שיניתי . הטמפרטורה במאמץ של אורטוס עם CORE TEMP לא עוברת 48 , בתוכנות אחרות וביוס נמצאת 10 מעלות פחות (SPEEDFAN GIGABYTE EASY TUNE ) מה הייתם ממליצים ? מה לדעתכם הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הייתי נעול על asus p5n-t deluxe אבל אמרו לי שצ'יפסטים של נודיה לא טובים לoc של Quad core אני חייב לוח sli כי יש לי שני כרטיסי מסך של נוידיה... איזה לוח לקחת?
-
- 13 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי לכולם. טוב, זה כנראה עומד להיות משעשע.. : עומד אצלי בבית משהו מ ש ש עתיק - מחשב מבוסס סלרון 800. היות והרבה מעבר לאובנטו במקרה הטוב (ובמקרה זה היו לי מגבלות עם דרייבר לכרטיס הרשת) לא ממש חשבתי שיש מה לעשות איתו -מקסימום לשחק איתו בפזל (פרוקים והרכבות) ולאחר שאפשיט אותו מכל מה שאולי שווה משהו לשלחו לעולם שכולו פח. ובעקבות זאת שרבים מכם כל הזמן מדברים על OC - חשבתי, מה בדבר? שאלותי 1. האם יש בכלל טעם לעשות לו OC. האם היה ויצליח יש סיכוי שישמש למשהו בין אם טוב יותר לאובנטו, אולי אפילו שימוש סביר ב-XP? 2. עד כמה הדבר הזה מסובך. כלומר לא סתם OC אלא על המחשב הספציפי ולאחת שבינתיים הדבר הכי רציני שעשיתי עם ענייני חומרה הוא לפרק ולהרכיב חזרה לוח אם למארז (טוב גם להוסיף…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
המחשב עושה רעש גדול ורוצה לטפל בבעיה ולדעת עם הוא מתחמם יתר על המידה.. הוא דלוק אצלי ימים ורק מדיי פעם אני נותן לו לנוח.... וגם תוכנה לבדיקת איזה רכבים יש לי במחשב.. תודה מראששש....
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חחחחחחחחחח סליחה שאני שואל אבל אני פשוט לא מוצא שום דבר על זה http://il.youtube.com/watch?v=WUTOaenMAuE
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, נדמה לי שהתמונה הזו אומרת הכל... http://i43.tinypic.com/2d0xilu.jpg אפשר לראות שם שמשהו 80 מעלות צלזיוס ולא הבנתי לגמרי מה זה, אפשר הסבר? (מתחת ל- Temperatures) ולמה HWMONITOR מזהה את ה- 720BE שלי כ- 920BE?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי מעבד E8400 על לוח אם P35-DS3L. רציתי לדעת אם הקירור הזה יתאים לי, אני מחפש קירור שקט שאני יוכל לעשות איתו גם OC. אם הקירור הנ"ל לא עונה על הדרישות אז איזה קירור אחר מומלץ באותו מחיר ? (אין בעיה לחרוג). תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מאמין שזה קשור לפורום הזה אני מתכוון לשנות את ה HZ של העכבר שלי ל1000 לפי המדריך הזה http://www.overclock.net/faqs/73418-how-improve-mouse-response-accuracy-changing.html יש לי MX510, וינדווס XP כתוב שם - "the higher the polling rate, the higher the cpu usage will be" זה יהיה משהו רציני או בקטנה? ובכלל, אני אמור להרגיש הבדל אחרי שאני אעשה את זה? במשחקי FPS ברשת
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום.... יש לי מחשב עם מעבד amd althon3500+ ולוח של אביט עם צג שמראה את הטמפרטורות של המעבד הטמפרטורות שהוא מראה מגיעות ל-75 מעלות ואין לי מושג מה לעשות... ונראה לי שהטמפ קצת מוגזמות יש לי מארז פול טוור של אנטק ו-2 מאוורים + מאוורר של המעבד אשמח אם תעזרו לי תודה!!!
-
- 17 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן חברה, אינ רוצה להחליף את קירור הסטוק של אינטל לקירור LOW PROFILE כדי שיתאים למערכת HTPC, מה שחשוב זה שהוא יהיה שקט, אמין, יקרר בצורה סבירה (אני לא מבצע OC) והתקציב שלי הוא עד 100 ש"ח. בינתיים ממה שהתרשמתי הקירור הזה נראה לי מתאים, יש הצעות נוספות או הערות? ניתן לראות את המפרט שלי בפרופיל. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=14394
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מישתגע-ע-ע-ע-ע !!! הספייר הזה עושה לי חור בראש! כניראה עוד שבועיים אני מזמין את הוולקנו 7+ , יש אנשים שיכולים להמליץ לי עליו? או על אחד אחר... אני רוצה מאוורר חזק ושקט (טוב נו כולם רוצים אחד כזה... ) בגלל זה אני רוצה את הוולקנו 7+ יש לו את המתג הזה... ד"א הנה קובץ MP3 ששומעים שם את הרעש שלו, LOW, MEDIUM, HIGH http://www.tweakers.com.au/articles/cooling/volcano7plus/speed.mp3 הקובץ נילקח מהביקורת: http://www.tweakers.com.au/articles/cooling/volcano7plus/page1.asp
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
קניתי את הscythe grand-kama-cross והמאוורר שמקבלים איתו משעמם ודיי פשוט..אז חיפשתי מאוורר ברחבי הרשת והיה קשה מאוד למצוא משהו יפה במידה הזאת עד שלבסוף מצאתי את ה Xigmatek 140mm XAF 140mm PWM Orange LED Case Fan : XAF-F1453 איך הוא נחשב? מאוורר טוב? אני לא מכיר את החברה..לא ראיתי שבארץ מוכרים אותם בכלל(הזמנתי מאייבי מאנגליה) זה לפני וזה אחרי
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האם אפשר לדעת מהם הטמפ' המומלצות\ או הרגילות של מעבדי אינטל מסדרת ה northwood ? הכוונה במנוחה , עומס ומעל איזה טמפ' זה כבר מוגזם ומסכן את המעבד . תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי מאורר מארז שעושה לי רעש במשך מספר דקות בכול פעם שאני מפעיל את המחשב. האם ניקוי של המאורר על ידי אגדח אויר יכולה לפתור את הבעיה? או שהמאורר הלך שפצירן?
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כי היצלחתי להגיע לזה והמערכת יציבה וטמפרטורת המעבד ב-LOAD: היא 64 ובמנוחה היא 55 האם זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום! רציתי לבקש עזרה בקשר לכרטיס המסך שלי, המחשב שלי הוא: AMD Athlon XP 1700+ Hynix 256MB DDR 266Mhz Inno3D GeForce2 mx200 64MB Creative SoundBlaster PCI64 רציתי לדעת בקשר לאוברקלוקינג של הכרטיס מסך, אני לא הולך לשים את כל צלעות והאורב וכל מה שהיה כתוב בכתבה ההיא על זה, ורציתי לדעת עד כמה אני יכול לעלות את ה MHz מבלי לגרום נזק לכרטים או לביצועיו (התחממות וכו') אני משתמש ב RivaTurner תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי ספק 350W של Enermax ורציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול לסיף במחשב שלי עם הספק הזה???
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-