אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
1. יש לי מאוור של 120 ממ של VPPV ויש לו 3 חוטים 2 מחוברים לחשמל אדום ושחור ישיש עוד אחד לבן חתוך למה?? ( חיפשתי באתר יצר ולא מצאתי כלום ) 2. כך זה שיש לי 3 מאוורי 80 ואחד 120 וכשהפחתי כוון של אחד מה80 מהוצאה להכנסה יש לי ירידת טמפ של 2-3 מעלות?? הסידור שלי הוא 80 אחד מכניס 120 מכניס 2 של 80 מכניסים ( אחד מהם הוא עם המשחק של להוצא או להכניס )??
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום , המעבד שלי E6750 מגיע ל70 מעלות והמחשב מתחיל להיתקע, אני לא יכול לעבוד כשאני למשל עושה מצגת הכול כזה נתקע... ושהוא ב60 מעלות שזה קורה אולי בערב אז הכול עובד נפלא... אם צריך קירור איזה קירור יוריד אותו באיזה 10-15 מעלות??? איכותי כמובן.... והמעבד בלי OC.... תודה,רן
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בגדלים של 80 מ"מ, ושל 120 מ"מ. אני יודע שתאמרו לי להסתכל במדריך של פבל, אבל השבלונה שם לא ממש עגולה, ואין חור מדוייק באמצע. מישהו יכול לתת לי שבלונה יותר מדוייקת בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לקירור למעבד 2500K התקציב המקסימאלי הוא 300 ש"ח חשוב לציין שהOC לא יהיה מסיבי אפשר להגדיר אותו בינוני. בכל זאת כדאי לקנות את הNOCTUA NHD14 או שאפשר להסתפק בMUGEN2 למשל?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
יש לי amd athlon xp 2800+ ואין לי שום oc ושאני נכנס לכל משחק אז המחשב נתקע ואני יודע שזה המעבד בשביל שהוא לא יתקע אני שם לו מאוור של הבית והוא לא נתקע אני רוצה לקנות מאוור למעבד ואני לא יודע איזה?
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מקודם הרצתי לי את הGTO2 שלי על מהירות מעבד 555 וזכרון 592, אחרי 10 דקות בערך הופיעה נקודה ירוקה ונעלמה, אחרי חצי דקה היא הופיעה שוב ונעלמה באותו רגע, וככה קרה מספר פעמים עד שהפסקתי את הבדיקה אבל בכל זאת רשום לי NO ERRORS איך זה יכול להיות ?!?!?!
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד שמפריע לי לסגור את הדלת של המארז כי יש 4 היט-פייפס בולטים לו מלמעלה. חשבתי לחתוך אותם קצת אבל אני רוצה לוודא שזה אפשרי, כי עד כמה שאני זוכר זורם בהם משהו... מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי את הSF2 שהוא בעצם המאוורר של הוולקנו 9, אבל אני מתלבט בין הסינקים SK7 או סט שלם של ונטק? תודה לעונים :-*
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אוקיי בהיטסינק שלי יש מאוורר בחיבור ללוח אם עובד איך לומר את זה לאט! אני מחבר אותו לספק עם כבל כזה והוא ניהיה טורנדו אבל הלוח אם מכבה את עצמו כ3 שניות לאחר ההדלקה וזה קורה בגלל שהלוח לא מזהה שמחובר מאוורר למעבד והוא נותן הוראה לכבות מידית בגלל סכנה, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לעקוף את המערכת הזאת בביוס באיזה מדור ואיפה אפשרויות אני צריך לשנות כדי שהוא ימשיך לעבוד ולא יכבה גם כאין חיבור ישיר ללוח והוא לא מזהה מאוורר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור מרכז שאני יכול להשיג חוטים כבלים מאוורים וכו' [ אני מדבר על דברים לא רגילים ] למשל המאוור השקוף עם הלדים אפשר למצוא בארץ ? הדבר הזה שעוטף את החוטים כמו בכבלים של ה סידירום וכו' מישהו יודע או שמע על מקום שיש בו את הדברים הנ"ל :smoke:
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
well.. התחלתי בOC, הכ.טלויזיה התחיל להתחרפן ובסוף ולוח הפסיק לזהות אותו. הורדתי FSB לנורמה, תקעתי את הכרטיס בסלוט אחר ועכשיו הוא מזוהה. חרשתי על הביוס ואני לא מוצא נעילה ל-PCI או שאני לא רואה טוב יש למישהו מושג? תודה
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
למה צריך לכבות את הטורבו ואת הHT בביוס כאשר עושים אוברקלוק? מה רע לי 8 CORE ? מה רע לי הטורבו? תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכטיס הזה, ורציתי לדעת אילו אפשרויות יש לפתיחת צינורות/אוברקלוקינג ושאר טוויקים? בבקשה לקחת לתשומת לבכם כי המטרה היא להוציא את המקסימום מהכרטיס מבלי לסכן את בריאותו! משתמשים במחשב גם לצרכי עבודה!
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הMUGEN II ואני רוצה לשים עליו עוד מאוורר. הבעיה שהפכתי את כל האינטרנת ואני לא מוצא בשום מקום את התפסנים שמחזיקים את המאוורר על גוף קירור. אם מישהו יודע באיזה אתר מוכרים אותם תנו לי לינק בבקשה. מדובר בפריט הזה: http://www.scythe-usa.com/product/acc/053/scy12fc_detail.html
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי יש לי את המפרט הנל: 3700 SANDY DFI SLI-DR PDP PATROIT TCCD 7900GT קירור למעבד XP120 עם מאורר שקט המעבד עומד במנוחה על 32 מעלות במאמץ על 42 מקס'.. אני רוצה לעשות קצת OC למערכת אני מעלה את הFSB ל210 נותן עוד קצת מתח למעבד, נותן לזכרון 2.8V ומעלה תזמונים שיהיה הכי נוח אפילו ל3-3-3-8 וכלום המערכת לא נותנת POST פשוט לא מוכן להעלות, יש למשהו מושג מה אני עושה לא נכון? ניסיתי להחליף בין הזכרונות כלומר כרגע הם בסלוטים הצהובים וגם לא משנה... הביוס הכי מעודכן שיש.. אשמח לעזרה חברים
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
אהלן, אבא החליט שהמחשב שלו קצת חם והוא רוצה משטח קירור. קשה לי להגיד תקציב כי אני לא מבין בתחום אבל בוא נגיד שעד 300 ש"ח כשכמובן כמובן אם יש משהו יותר זול אך עדיין משתלם - זה יהיה עדיף (הכסף לא צומח על העצים, לפחות לא אצלנו במשפחה). כעיקרון אין בעיה עם המחשב והוא לא רותח, פשוט חם כמו כל מחשב רגיל לכן לא צריך יכולות קירור יוצאות דופן אבל עדיין שיהיה משהו מורגש ולא שיוריד 1-2 מעלות. כמובן שכמה שיותר שקט יותר טוב ואולי זה הדגש העיקרי - לא מעוניין במשטח מרעיש, אל תשכחו שעובדים עם זה גם בשעות המאוחרות של הלילה בבית ואי אפשר שיהיו זימזומים או קירקושים כאלו ואחרים
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הטרנספורמר ואני מחליף מאווררים. קניתי מאוורר חמישי ואת המאוורר שהאחורי שקניתי עם המארז העברתי קדימה. הנה המאווררים שאני קונה, תגידו לי אם הם טובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כותרת^ אפשרי? עד כמה? כי המעבד הזה גם ככה חם מאוד
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי על המעבד(AMD2000,לוח-ג'גבייט VAX) וולקנו 7+ ועכשיו החלפתי ל-Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD,השאלה שלי היא האם המאוורר החדש מתאים לתושבת או איך שקוראים לזה איפה שהוולקנו 7+ ישב? אני פשוט מכניס אותו וזהו או שדרוש שינוי ועוד שאלה היא האם המאוורר הזה יותר גדול מהוולקנו 7+?
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://www.jab-tech.com/catalog/product_1915_Sunbeam_overclockers_cooler_kit__Blue.html האם המוצר הזה יעשה בצורה אפקטיבית את מה שהוא אמור לעשות?
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הגיע הכרטיס מסך שהזמנתי מחו''ל Connect3d X800GTO הכרטיס נפתח ל 16 צינורות ועל קירור סטוק אני עושה 6423 נק' ב3DMARK2K5 יש לציין כי כל הכרטיסים החדשים של C3D לא נפתחים אבל בגלל שקניתי מ monarch שהיה להם סטוק ישן (בניגוד ל NEWEGG שכולם חדשים ולא נפתחים) קיבלתי כרטיס שנפתח ל16 צינורות ... בנתיים , קירור סטוק : 520 לליבה ו550 לזיכרון בלי שום ארטיפיקטים , חלק לחלוטין ! מעבד וניס 3000 על 2700MHZ [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום במהלך ההתקנה של המחשב התברר שמוגן 3 לא יכנס בגלל גובה הזכרונות( VENGEACE) בחרתי במקום זאת את הנוקטואה שבא עם מאוור אחד מלמעלה שאלתי היא האם עשיתי בחירה טובה או טעות מרה המחשב הוא 3770K ולא מיועד לאובר אלא לעבודה מאומצת מאוד עם 16 גיגה זכרונות כרגע אודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של אנרמקס בקדמת המארז שלוקח אוויר חם מן ההמארז. הבעיה היא שאי אפשר לשנות את הכיוון שלו שיכניס אוויר קר וטרי למארז. האם זה קריטי לסרקולציה? או שזה לא משנה בהשוואה למצב הנוכחי כעת? http://www.siz.co.il/my.php?i=immkdrnwjztt.bmp
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-