אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי תכרטיס הזה MSI NX7900 GT (NVIDIA GeForce 7900 GT) והוא מיתחמם מהר במאמץ מגיע 70ל במנוחה 60 אני חייב קירור טוב עד 300 שקל תיתנו לי כמה הצעות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד אז הכול הלך אחלה, עשיתי לזיכרון ואז ה-HDD מחליט להופיע בביוס וליפעמים לא. יש איזה שהוא עידכון ביוס שפותר את הבעיה הזו? יש איזו שהיא אפשרות לשנות שמה שזה לא יקרה? הטמפרטורות נמוכות, הזיכרון על 1100MHz, הצלחתי גם 1200MHz אז זו לא הנקודה פה.[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 03:54:01 חברה אני צריך עזרה בבקשה תעזרו ותגידו ללוח אם שלי אפשר לאפס את הביוס דרך המיקלדת? עם כן איזה מקש?
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המחשב לא בOC, הטמפ, של המעבד היא 45 מעלות כאשר הפעלתי את CPUBURN ל10 דקות, טמפ, המעבד עלתה ל58 מעלות... האם זה בסדר? או שמא אני צריך לדאוג?
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום, הרצתי פריים95 לאחר OC ל45GHZ ומייד קיבלתי את השגיאה הזאת: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 כך מוגדר הביוס: כפי שניתן לראות בטלתי את C1E והעלתי את הOFFSET ל0.065, מתח הזכרון ב1.495 (הכי קרוב שניתן ל1.5). שאר תזמוני הזכרון הם בauto, פשוט כי לא מצאתי באתר/על הזכרונות עצמם כמה צריך להיות. בOC של 4GHZ, הגדרת המתח בAUTO, בפריים לא הציג שום שגיאה. איך להמשיך בOC? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאוורר שלי התקלקל ואני צריך חדש, לא משהו מיוחד לאוברקלוקינג, רק לקירור שהמערכת תהיה יציבה, והכי חשוב, לא יקר!!!
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה זה וולט מוד ואיך מבצעים אותו ומה זה עיפרון B2 ? תודה לעונים... יונתן 8)
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הHARDCANO 9 שהזמנתי , ולהפתעתי הגמורה הוא בא בלי MANUAL ! חיפשתי בגוגל אבל הדף שמסביר איך להתקין(או לפחות אני חושב שהוא מסביר) נעלם, עכשיו אני תקוע . מישהו יכול לעזור לי ? ???
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, תקוע כרגע בOC של e6600 על 3.53GHZ ולא מצליח אפילו להגיע ל3.6.. מכפלה 9 FSB: 392 vcore: 1.55 mem voltage: 1.85 וכרגע הגעתי ליציבות.. העלאה אפילו ל FSB של 400 גורר חוסר יציבות וBSOD ב-orthos.. אפילו עם נסיון של vcore של 1.65... יכול להיות שהגעתי למגבלת המעבד? תודה מראש. עריכה: הטמפ' שלי : במנוחה - 39 במאמץ orthos - 67~ תקין?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרכבתי לא מעט היטסינקים בחיי והדבר היחיד שגיליתי שאין כמו הקירור המקורי של אינטל לא נחושת ולא עמיאת אלומיניום פשוט בשילוב עם דלתא 60 מ"מ + פד פשוט ומקורי של המעבד שמרו לי על מעבד של 2.4 שעבר oc ל 3 טמ עמדו על idle36 מאמץ 46 רק שאני ברוב טיפשותי רכשתי artic silver 5 מרחתי בצורה נכונה (שיכבה דקה שיפשפתי בהתחלה מישחה אל גוף ההיטסניק ונתתי לו להיספג כמה שעות ועל המישחה ה"ניפלאה" הזו הרכבתי את "הקירור ההישראלי ההחכם" של aircool עם הטכנולוגייה ה"חדשה" טמפ עמדו על idle 42 load 46 מה יצא חור בכיס ועצבים לא מהעולם הזה (אגב הדלתא הולבש במקום מאורר הבית של ac) יגע ובהחלט לא מרוצה נאלצתי להחזיר את הגוף הישן רק בשביל להבין שאינטל יודעת לייצר גופי קירור על תתעסקו תאמינו לי מקסימום מא…
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1. יש לי גיפורס 7300GS של EVGA איזה טמפרטורה אני צריך כדי שאני אוכל לעשות OC נורמלי ואיזה טמפרטורה היא המקסימום שאני צריך להזהר ממנה במאמץ? (אתר יעזור) 2. לפי אוורסט יש לי 2 מאווררים עם חיישנים (אחד של המעבד ואני מניח השני של הכרטיס מסך) הראשון עובד ב2800 RPM והשני ב2500 RPM זה קצת איטי לא?
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש RYZEN 5 3600 לוח אם MSI B450 A PRO זיכרונות 16GB 3200 כרטיס מסך GTX 1080 והמעבד מתחמם נורא במהלך משחקים (70-80 מעלות), אני משתמש בקירור שקיבלתי עם המעבד. אפשר המלצה לקירור חדש? נניח עד 150 ש"ח, אני לא מתכנן OC רק גיימינג , רצוי בחנות שנמצאת באילת. איך הקירור הזה? https://ksp.co.il/?uin=58803&select=.1066..39..182..108.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4V800X עכשיו הביוס שלו בגרסה הראשונית הורדתי מהאתר את הגירסה האחרונה ואני מנסה לעדכן אותו דרך כל מקום אפשרי הוא לא מאפשר הוא נותן הודעת שגיאה שהקובץ של ביוס שאני מנסה לצרוב הוא יותר גדול מהביוס עצמו! והקובץ כולה 500 ק"ב הביוס לא אמור להיות איזה 2 מגה ושאני מנסה להוריד לקובץ את הביוס הנוכחי הוא אומר לי שאין מספיק זיכרון! כל זה עם התוכנה AFUDOS.EXE של אסוס מי שמכיר את הבעיה אני ישמח לשמוע תודה!!!!
-
- 8 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מחפש עד 700 ש"ח מאוורר שיתן לי ביצועים ושקט +OC האם יש גם טבלה שנותנת את הביצועים שלהם ?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לפי הנתונים יש לו דחיפת אוויר מטורפת והוא יחסית שקט 21dBA... אשמח לחוות דעת...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את השילוב הזה: DFI Lanparty UT X58-T3eH8 I7 930 G.Skill DDR3 Trident 3GB Tri Channel 2000MHZ 3GBTD CL9 הכול יעלה לי ביחד 3000 שקל יש לי ספק HEC 475 W וכרטיס מסך אני קונה במפרד כולל בלוקים לקירור מים עכשייו השאלה שלי אם הלוח או המעבד מוגבלים בOC , ואם הזיכרונות האלה שווים תחיר שלהם 560 שקל,או משו שם לא משתלם יחס תועלת מחיר..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד שלי הוא ב 45 מעלות במנוחה.. לא ניתקלתי איתו בבעיות יציבות כלשהן, והמחשב פועל 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע.. כלומר עובד כל הזמן. האם זה בסדר? פשוט לפי תגובות בפורום אני רואה אנשים ש40 מעולת במנוחה נחשב גבוה אצלם. ואצלי זה 45, יש לי 2 מאווררי 80 מ"מ שמכניסים אויר מהפאנל הקדמי, ו1 שמוציא מאחורה, (איפה שמחברים את כל הכבלים), פלוס מאוורר בספק כח, ועוד מאורר שלא נמצא בתוך הספק אבל מחובר אליו, ומכניס אויר מהמארז לתוך הספק. טמפ, הציפסט 39, והטמפ, במארז 36, ההארד דיסק על 24 במנוחה. הכבלים מסודרים בתוך המארז., המארז הוא של TASK אמנם, אבל לא נראה לי שזה קשור לחום. אולי הקשר הוא הכרטיס מסך... הוא די חם.. (ATI R9500PRO) והוא קרוב לצ'יפסט ולמעבד, ומעליהם הספק... אז האיזור הזה ב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם תוכלו לעזור לי הסתבכתי באוברקלוק ולהגיד לי מה לתקן?תודה מפרט: e7500 ep45-ud3lr 2x2gb ocz platinum 1066mhz 4850 hdmi enermax naxn 550w
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעונין לשפר את המראה החיצונים של המחשב שלי.... ביום ראשון המארז שלי יהיה מוכן (שלחתי אותו למסגר שיעשה ריבוע של חור במארז וגם יש לי זכוכית דקה בנוסף לזה אני רוצה להוסיף מנורה כחולה, וכאן מגיעה השאלה שלי, איך בדיוק אני עושה את זה מאיפה אני משיג מנורה כחולה כזאת...) אני מקווה כי תוכלו לעזור לי. בנוסף לכך יש לי כבר 5 מאווררים במחשב המשופר. אודה לכל אשר יעזור. תודה, דודי.
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לאחר OC הכי יציב שיכולתי ו10 סיבובים של 3DMARK03 הגעתי לתוצאה מדהימה!! 4000 נקודות ב 3DMARK 2003!! http://service.futuremark.com/compare?2k3=1337794 אז מה אתם אומרים ? ;D
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: p4 2.4c ht 800 fsb p4p800 1024 ddr memory (micron) s עכשיו כשאני עושה אוברקלוק למעבד ל3100 גיגה המחשב נטקע אחרי 15 דקות, עכשיו מה יכולה להיות הבעיה?, (אני לא משתמש בקרור מיוחד) ושאני עושה על 2.8 זה פועל סבבה, ד"א בביוס אני עושה "AI Overclock %30 אני פשוט לא יודע להשתמש ב-manual ^^
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
איך לעשות אוברקלוק טוב ויציב לכרטיס מסך ATI RAEDON 4850.. והאם כדאי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לקירור לצ'יפסט (רצוי אקטיבי) ל - DS3 כי הבנתי שהוא מתחמם ויגביל אותי באוברקלוק. ראיתי כמה אפשריות ורציתי לשאול מה דעתכם: (אם יש אפשריות טובות יותר באותו תקציב אז תציעו חופשי) 1) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1580 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=4304 4) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=4303 עוד שאלה: מה ההבדל בין המאווררים 3 ו - 4 ? חשוב: אני צריך הצעות רק מחנויות שנמצאות באיזור חיפה והקריות.
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול החלטתי לנקות קצת את המחשב מאבק, הוצאתי את המאוורר של המעבד וגוף הקירור, ניקיתי אבק שימנתי את המאוורר קצת והחזרתי למקום. באותו יום גם התקנתי את התוכנה sandra lite 2010.spid, וגם ניסיתי לעלות את תדר העבודה של המחשב על ידי שינוי הג'אמפרים בלוח אם, זה לא עזר משום מה, אז החזרתי הכל למקום כמו שהיה. לא היו לי שגיאות במחשב, או נפילות או משהו כזה, חוץ מבעיה אחת ששמתי לב והיא שמהירות המעבד תקועה על 3150-3250 RPM ללא קשר לשינוי הטמפ'. בדקתי עם כמה תוכנות, וגם בביוס זה מראה אותו הדבר. העלתי את טמפ' המעבד בכ 15 מעלות וזה עדיין לא השתנה, לפני הבעיה הזאת המאוורר היה מעלה את ה RPM ביותר מאלף RPM. לקחתי מאוורר נוסף עם שלושה חוטים (גם המאוורר המקורי של המעבד הוא עם 3 חוטים)…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Intel P4 3.0Ghz ASUS P4P800 Deluxe Kingston 4*256 WD 120GB SATA ASUS DVD x16/48 לבן ASUS CD-RW 52x32x52 לבן MITSUMI 1.44 Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower Thermaltake - Butterfly Silent Purepower 480W - Active PFC שחור Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 2 * Thermaltake DDR Copper HEAT SPREADER MSI - GeforceFX 5900 - VTD128 - VIVO + DVI - RETAIL Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET האם כדאי לי לעשדות לו OVER-CLOCK? דרך אגב את הDVD והצורב אני מתכוון לצבוע בכחול(אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל בכל זאת)
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-