עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שידרגתי עכשיו את המחשב ויש מלא הגדרות בלוח החדש שאני לא מכיר ושאין לי מושג מה הם עושות... אני צריך הסבר קצר על מה עושה כל דבר ואם אפשר מהי ההגדרה המועדפת... המפרט הוא: מעבד אינטל C2D E6750 לוח אם ASUS P5K זכרון OCZ PC-6400 2GB (2X1024) הנה רשימה של מה שהתווסף מבחינתי ושאני לא יודע מה עושה ואיך להגדיר + האופציות שיש לי: 1. האם העלאה של ה PCI-E FREQUENCY משפיעה על ביצועי כרטיס המסך? אני זוכר שב AGP זה לא עזר ממש... 2. TWR אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 3. TRFC אופציות: 20-25-30-35-42 DRAM CLOCKS, אוטומטי 4. TWTR אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 5. TRRD אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 6. TRTP אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 7. DRAM static read…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by moshel7,

האים גוף קרור למעבד מידגם: ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO יתאים ללוח-אם מידגם: GIGABYTE-GA-M61-SME-S2 SOCKET AM2 תודה לכל העונים משה!

• 7 תגובות
    • 472 צפיות
  3. Started by esaly,

היי אנשים! תוכלו לעזור לי לכוון את ההגדרות בחלון שצירפתי בתמונה מ ATITOOLS כדי שהקירור יהיה מקסימלי כפונקציה לרעש של המאוורר...? תודה מראש... צירפתי את החלון עם ATITOOLS וודף הטמפ' מEVEREST... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. אני מעוניין לעבוד על השולחני ע"י התחברות מהנייד ,כיצד אפשר להתחבר ,יש משהו מיוחד שמאפשר להתחבר בצורה כזו אם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by noamm,

יש לי מאורר TMG A1 Thermaltake האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו? וגם על שאר המאווררים תודה.

6. Started by Speed Demon,

היי אנשים,קניתי מחשב חדש ביום חמישי,יום שישי הרכבתי אותו והיום,יום שבת שמתי ווינדוס והכל עובד טוב ויפה,המשחקים טסים כי המחשב שלקחתי חזק ואיכותי... אבל... נתקלתי בבעיה קטנה\גדולה שהמחשב מתחמם,ממש מרגישים את זה כשנוגעים בו,יש לי מארז של טרמאלטייק סופראנו עם מאווררים והכל וספק של טרמאלטייק 550W,למה הוא מתחמם? אם צריך להציג את המפרט של המחשב שלי תגידו. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avidan28,

היי חברי הפורום ראיתי את המאווררים של סיט' והם דיי שקטים אני לא יודע איזה מהם לבחור.אני לא עוסק ב OC רק עבודה נטו.אני יודע שבאינפיניטי אפשר להרכיב עד 4 מאווררים מה שממש נישמע מלהיב למדי. למרות שהוא דומה לנינג'ה הוא שונה בגודל וגם במשקל.. נינגה 640 אינפינטי 940 חשוב לציין שהמאוורר הנוכחי לא עושה בעיות אולי קצת רועש מה שטבעי אצלו.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by eladsh,

שלום יש לי מחשב חדש ובו הכרטיס מסך 2900PRO אני רוצה בעוד איזה חודש לעשות אוברקלוק(בינוני-רציני)כדי להגיע איתו ל2900XT ומעלה. אני רוצה קירור טוב לביצועים יותר טובים על איזה אתם ממליצים. אגב הסתכלתי על המחירים ואין לי בעיה בתקציב זאת אומרת שמה שאתם מציעים אני יקח(ללא תקציב) אם זה חשוב אז יש לי מארז NZXT APOLO כרטיס מסך 2900PRO קירור למעבדArctic Cooling Freezer 7 Pro ועוד משהו..יש לי קירור למארז Glacialtech 120mm case fan hydrodynsmic bearing 18dba 36cfm אני רוצה להוסיף עוד אחד (כניראה באותו זמן שאני קונה את הקירור לכרטיס מסך)...על איזה אתם ממליצים(שיהיה שקט,קריר,אין תקציב) תודה

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by bezangeloo,

הזמנתי מנעה שני מאוורי S-FLEX 1600. הם אומרים שאין להם כרגע במלאי, אין לי בעייה לחכות. השאלה היא אם כדאי לקחת מאוורר אחד Kaze-Jyuni 1600 במקום אחד מהS-FLEX? כמובן בתור מאוורר אחורי ולא קדמי. תודה רבה.

10. Started by hag911,

אני קונה אותו בארצות הברית ויש לי כמה שאלות http://www.jab-tech.com/product.php?productid=3846 1) מה זה החלק השלישי בתמונה זה שמצד שמאול 2)איזה מאורר 140מ"מ אני צריך?! 3) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=49&products_id=22545 או http://www.moddersmart.com/index.php?target=products&product_id=490 זה די דחוף, תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bezangeloo,

ARCTIC COOLING MX-1 , Arctic Silver 5, ZALMAN ZM-STG1. תודה.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by haKo$,

בדקתי בכמה אתרים את הביקורות עליו ונכתב שהוא ממש מומלץ, העיניין הוא האם למשהו יש נסיון איתו והאם הוא שווה את ההשקעה.. יש לציין שיש לי מעבד Q6600 B3 ואני מתכוון לעשות OC למחשב ואני רוצה להגיע ממהירות 2.4 ל-3HZ, ועוד דבר יש לי מארז soprano האם הוא מפסיק גדול שV1 יכנס לתוכו?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Fungus Funk,

שלום, ברשותי E6600 + P5B DLX. יש לי אפשרות לשדרג ל - Q66000, אך רציתי לדעת איך הוא ישתלב עם ה - P5B והאם אוכל להגיע איתו לאחוזי אוברקלוק כמו עם ה - E6600 [2.4@3.6 - 50%] עם קירור בהתאם [בינתיים עם ה - Tuniq, בעתיד מתוכנן קירור מים] בקיצור לאן אפשר להגיע עם הQ66000 בתנאים אופטימלים ? האם הלוח הנ"ל עלול להגביל אותי ? והאם יותר מ 800MHZ בזיכרונות ישנו בצורה ניכרת ?

14. Started by fachimoo,

תראו את זה אני התרשמתי מאוד מהביצועים מה אתם אומרים עליהם איכותיים אפילו שזה סליב ביארינג? :s05: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=49&products_id=22545 תגובות בבקשה! ;D

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by OnlyOne,

היי איזה קירור עדיף למעבד בעל ליבת prescot celeron 3.06 הZALMAN CNPS9500 LED שמוכרים אותו ב200 או יש קירור שיותר עדיף במחיר הזה?(|עד 200) וקירור מהפשוטים ב60 שקלים לא עוזר כי הוא מחזיק לי במאמץ עובר את הטמפרטורה המקיסמלית המומלצת על פי היצרן וfreezer 7 אין אצל היבואן

• 3 תגובות
    • 394 צפיות
  16. Started by super-MC,

מה המצב קניתתי תזלמן zalman cnps 7500 והחלק של גוף קרור שבא במגע עם המעבד ממש לא ניראה טוב אני צריך ללתש אותו איזה ניר לתש הכי מומלץ

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by chicipici,

מה קורה אם 2 מאווררים זהים שכל אחד מסתובב 1000 RPM , מחוברים אחד על השני ומזרימים אוויר לאותו הכיוון ? האם מכפילים את כמות האויר ? האם הרעש יהיה כמו 2000 RPM או 1000 RPM ? תודה

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מאורר 250mm איפה אפשר לקנות בישראל?? יש למשהוא מושג?

• 4 תגובות
    • 439 צפיות
  19. Started by Phuq,

בזמן האחרון שמתי לב שיש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים. בדמו של קול אוף דיוטי 4, בTWO WORLDS ובMOH:AIRBORNE עד עכשיו. הבעיה היא, שכל כמה דקות הFPS יורד בצורה רצינית. אני מפעיל את המשחקים הללו בצורה דיי חלקה, אבל אחרי כ10 דקות המשחק מתחיל לעבוד לאט. חשבתי שיכול להיות בגלל הקירור הלא משהו שיש לי. ניקיתי את המאווררים בצורה יסודית אך הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון למה זה קורה? (הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, כן) זה מה שיש לי: Intel Pentium 4, 64 bit Windows XP SP2 px7600GS 256 MB 1024 RAM ולוח אם של ASUS , לא זוכר בדיוק איזה ולא נראה לי שזה רלוונטי למשחקים. **אני מקווה ששמתי בפורום הנכון כי זה דיון על משחקים וחומרה אז לא הייתי בטוח ^^ ** טוב חברה תעזרו לי בב…

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by Fungus Funk,

מהו הקירור הטוב ביותר כיום לכרטיסי מסך High End ?

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by doubleoshoe,

כרגע אני על 3200MHZ. שיפור של 33% מהSTOCK. הלוח שלי הוא 965P-DS3. הקרור של המעבד הוא SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 . הזכרונות שלי הם OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 . - האם זה OC סביר או שהמעבד מסוגל להרבה יותר? - מה הטמפרטורות שהמעבד יכול להגיע אליהם במאמץ מבלי לחשוש? אני כרגע על 65c בערך בשני הCORE-ים במאמץ. תודה.

22. Started by OFIRLEVY66,

הכרטיס מסך שלי בד"כ על 70-75 והמאורר על 60% האם כדי לעלות את מהירות המאורר?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by ssll8,

Tov kodem kol ani hadash po ve ein li evrit ba mahshev az sorry... ani rotse livnot marehet kirur mashu lapanim taktsiv 1500 aval efshar lahrog raeti kama marahot muhanot kmo zot shel ZALMAN RESERATOR 1 Plus nira nehmad aval ba arets yakar ha marehet ha shniya hi Thermaltake BIG WATER 745, she nira harbe yoter kar tov az ha marehet shli Core2Q Q6600 LO G0 kartis masah 2900xt be ekaron ani rotse lekarer et shnehem az ma liknot ve eifo?oshe adif livnot? (ani rotse lasot overclock retsini leshimush yom yomi) edkun!!!!!!!!!!!!!! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11481&catid=572 lefi tsoaot shel mivhanim zehu mispar 2 be kol ha pitronot mehir 1200 aval gol…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by Donkijoni,

היי חברים. המחשב שלי הוא מחשב יחסית ישן אולם המאוורר (המקורי) של המעבד עושה רעש מעצבן, לא משנה כמה אני מנקה אותו (ואני מנקה פעם בחודשיים). אני מבקש המלצה למאוורר טוב (המעבד שלי מתחמם מהר משום מה) ושיהיה שקט לחלוטין (זה חשוב!) - רק קירור אוויר. התקציב אינו מגבלה, אולם אשמח לקבל המלצות בכל דרגות התקציב. אבקש חברות מוכרות וידועות ולא כל מיני 'חברות נישה' מפרט מקוצר: פנטיום 4 , 3.00GHz . לוח אם: GIGABYTE GA-81945P-G, Socket775 (יש לי כ. מסך ישן יחסית עם קירור פסיבי ואין לי קירור על הצ'יפסט שבלוח אם - כך שיש מספיק מקום) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by huhxd,

שלום לכולם, היום קניתי מחשב הכולל את המעבד הנ"ל. גוף הקירור שקניתי לו הינו AC FREEZER 7 PRO. כרגע לא מתוכנן אצלי OC. אך בעתיד (משהו כמו חצי שנה) אני ארצה לעשות לו OC הקירור הזה יספק אותי? בתכנון רציתי לקחת את ה INFINITY אבל לא היה להם בהספקה אז ויתרתי והלכתי על ה 7 PRO. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים