עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by יניב51,

שלום לכולם. יש לי 7900GS שמשום מה נותן לי תוצאה דיי עלובה בשבילו ב 3DMARK05 וגם באובר הוא לא עובר את ה 525 בליבה.. יש לי עליו VF900, הטמפ' במאמץ עד עכשיו לא עברה את ה 53 מעלות לאחר 10 דקות של בדיקת ארטיפקטים ב ATITOOL. התוצאה שאני מקבל ב 3DMARK05 היא 6300+-, דיי עלוב לכרטיס הזה... מפרט אתם יכולים לראות בצד... כאשר עברתי את ה 525 בליבה התחילו להיות לי ארטיפקטים ב ATITOOL וגם התוצאה ב 3DMARK05 ירדה.. כרגע אני על מהירויות סטוק. כשהגעתי לאובר של 450@525 ליבה 660@760 זכרון התוצאה ב 3DMARK לא הציגה שינוי משמעותי, רק 6600... ברור לי שיש כאן איזה פאק, אבל אין לי מושג מה לעשות... אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי אגב, stingeR אני מקווה שלא תנעל את האשכול למרות שדיברתי א…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Psychedelic,

יש לי 6600GT של XFX הקירור סטוק שבא איתו רועש כמו טרקטור. הכרטיס בAGP ובזמן האחרון גם התחיל לעשות רעשים מוזרים... אני צריך המלצות לקירור עד 150 שח וחשוב שיהיה שקט...וכמובן שיקרר אותו כמו שצריך תודה

3. Started by VENUM,

מה קורה אנשים? יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה (דגם Satellite A500) ואני מעוניין במשטח קירור. הפרמטרים פחות או יותר הם: 1. מאווררים שקטים 2. אופציה לעוד חיבורי USB 3. משטח שנראה טוב! המחיר לא כזה חשוב, רק חשוב שזה יהיה משהו שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה. למישהו יש המלצות? אשמח לשמוע מאנשים שיש כבר ברשותם אחד כזה או שמכירים את המשטחים האלה. תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Th3W4ve,

בניתי מערכת קירור מים למעבד. לקחתי גוף קירור של פנטיום ארבע סגרתי אותו מכל הצדדים ועשיתי שני חורים עם יציאה לצינורות. חיברתי את הכל למשאבה שקניתי. בשביל הניסוי שמתי את המשאבה בתוך קופסת פח כזאת של חמוצים שמכילה בערך שמונה ליטר. הרצתי פנטיום שלוש סלרון 1000 @ 1240 כמה שעות על המקסימום והמים התחממו ל 35-40 מעלות (אין בלוח חיישן טמפרטורה). השאלה שלי זה אם הbarton 2500 שלי יעבוד טוב עם זה ומה האפשרויות שלי. אני יכול לארגן רדיאטור בכמה עשרות שקלים מאיזה מוסך אבל אני מעדיף חינם . אם אני ישים מיחם בתור המיכל מים זה יעבוד לי טוב? ד"א למה emp.co.il לוקחים מאות שקלים על משאבות כשבחנויות של דגים קונים אותם בעשרות שקלים? פשוט חוצפה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. שאלה קצת מוזרה אני יודע אבל משמעותית...

6. Started by azus-shamen,

האם מישהו מכיר עוד דרך לחבר את המאורר ללוח אם בסוקט 775 ניסיתי מאורר חדש של זלמן אבל זה אותו דבר האם אפשר לחבר עם ברגם או משהו בסגנון או האם יש מתאם PLZ בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by amirx19,

אני יודע שבלוחות של GIGABYTE ניתן לגלות אפשרויות חבויות ע"י לחיצה על קונטרול וF1.האם יש דבר כזה גם בלוחות של אסוס?.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by yanme,

המכונה שלי: AMD Athlon 1200mhz gigabyte 7vtx 128ddr עשיתי שה-cpu frequency על 133 והמכפלה על *9 שזה יוצא 1200.למה?(סיפור ארוך) אני רוצה לעשות אובר קלוקינג למעבד ורציתי לדעת מה יותר עדיף: 1.לעשות את המכפלה גבוהה ואת ה-cpu frequency להשאיר על 133. 2.להעלות את ה-cpu frequency ולהקטין את המכפלה. 3.או שזה לא משנה בכלל אני רוצה להעלות ל-1333mhz איזה cpu cooler תמליצו לי.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני קונה מחשב חדש אז אני צריך קירור עד 500 ש"ח לוח אם: asus p4p 800 se p4 2.8 זיכרון: 512 ddr שניים כאלה דיסק קשיח: 120 ג'יגה כרטיס מסך: ati 9600 xt

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by tzviran,

מתברר לצערי שאין לי חיישני חום על לוח האם. איך אני יכול בכל זאת למדוד טמפרטורה? ??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by HeAd^ShoT,

חברה מישהו מוכן להביר לי מה זה HT או HTT? HTT זה כמו ה FSB או שזה הHT.... ואם ככה אז מה זה הHTT?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  12. היי יש לי מחשב E6700 @ 2.66GHZ עשיתי אוברקלוק והגעתי ל 3.2GHZ עכשיו אני מנסה להגיע ללפחות ל 3.6 אני לא מצליח כי המחשב פשוט נתקע יש לי לוח אם INTEL DP35DP זכרונות Twin 2x1GB ועשיתי אוברקלוק עם התוכנה SETFSB * אמרו לי שאני צריך לעשות משהו עם Memory Frequency תודה לעוזרים ^^

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by AvlK,

אני מעוניין להחליף את הזיכרונות שלי , כרגע יש לי mushkin copperhead 3x2gb 1600mhz 8-8-8-24 והם עובדים במתח של 1.65V . הזכרונות שאני רוצה לקנות הם באותו התדר ואותם התזמונים אבל מתח העבודה שונה - 1.5V (גם שלושה סטיקים). עכשיו במידה ואני מחליף ביניהם ואני מוריד מתח לזכרונות ל 1.5V זה יאפשר גם הורדה של מתח ל qpi\dram ועדיין ישמור על ה oc יציב כמו שהוא כרגע? אני עם i7 960@4.2ghz . תודה מראש.

• 31 תגובות
    • 13.7k צפיות
  14. Started by KoM,

סתם עניין אותי לדעת, האם תנודות טמפרטורה של מעבד, כלומר קפיצות בין 39 ל-33 במשך היום עקב משחק ים מהירות המאורר "משגעות את המעבד" או שזה לא משנה לו..? פשוט מאורר המעבד יכול להשתנות מ-1500 סיבובים לשנייה עד כמעט 5000... (כן פבל, 10983)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by DOR_2911,

קניתי לפני כמה חודשים את הקירור הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B וכתוב פה שהמאוורר שלו יכול להגיע ל 3000 RPM אבל אצלי הוא מגיע במקסימום ל 1800RPM למה זה?? יכול ליהיות שזה בגלל שבחיבור שלו יש 4 חורים אבל בלוח אם שלי יש רק 3 פינים( אז זה לא מחובר בהכל) ואני מצטט: You could also connect the PWM 4-pin connector to the general 3-pin mainboard. If your mainboard supports PWM 4-pin connector, Hyper 6+ will control the fan speed through PWM function of the mainboard; if your mainboard supports general 3-pin connector, the Hyper 6+ will run the lowest fa…

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by NIR-T,

חשבתי לקנות אותו פשוט ראיתי שבאתר שלהם כתוב שהוא מתאים לאינטל ול64BIT... לי יש ברטון 2500+ זה יתאים?? תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  17. Started by Kolshamen,

בלוח שלי אני יכול לשנות את המכפלה של הQPI רק בין 32 ל 36 וכתוצאה מזה אני לא מצליח להגיע לתדר של 2000MHZ בזיכרונות למה זה? והאם יקרה משהו עם הQPI יהיה 6.4GB? הכל במפרט...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by maphisto,

לפני יומיים הורדתי את RIVA TUNER במקום התוכנה ש MSI לעשות את האובר קלוק! (מזכיר G3 TI200 ) אחרי שהצלחתי לעלות בעזרת הMSI למהירות גבוהה רציתי עוד!!! בRIVA יש שתי אפשרוית להאיץ את הדרייבר או את החומרה (התוכנה לא ממליצה לעשות גם וגם). אני כרגע במהירות הרבה יותר נמוכה ממה שכבר הגעתי 220\470 לעומת 260-270\520-510 אז אני שואל מה עדיף לעשות ב RIVA אובר לדרייבר או לחומרה? בחומרה הוא נותן אפשרות להעלות עוד. אני משתמש ב 23.12 גרסת דרייבר. משהו ממש התעסק עם התוכנה שהוא יודע איך להוציא יותר ! אני רוצה ללמוד על התוכנה היא נראת רצינית מאד. כמו תמיד הודעה זו תשמיד את עצמה אחרי 3 ימים ! תודה לכל העונים יום טוב ושקט לכולנו :smoke:

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by lipact,

קודם כל אני חושב שהמחשב נורא חם מפרט המחשב intel e6600 2gb ram 320gb 8600GT xp עכשו אני משחק איתו המון והוא מתחמם נורא אפשר לראות בתוכנה speedfan מה אתם ממליצים לי לשפר אני חושב לקנות איזה קירור מים באיז 500 שקל

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  20. איזה קירור שקט וזול מומלץ לקנות? כרגע יש על המעבד קירור של פוקסקון שהוא די מרעיש ולא עושה את העבודה (המעבד ב60 מעלות).

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by Machu picchu,

את האחורי מחברים כך שיוציא אויר החוצה, את הקדמי מחברים כך שיכניס אויר לתוך המארז. או שחיברתי לא נכון...? יש סיבה אחרת שיכול להיות שבגללה sflex אחד שקט לגמרי וsflex שני עושה רעש של טרקטור? אולי לא חיברתי לחשמל המתאים אחד מהם? בנוסף - את המאורר של המעבד (מאורר סטוק של נינג'ה 2) חיברתי ללוח אם ל sys_fan. זה בסדר? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Shane McMahon,

היי מעלות המעבד שלי בד"כ בעבודה רגילה(לא משחקים וכו'..) עומדת על 45-50 מעלות... יש לי מעבד 478 פנטיום 4 3.0HGZ , הייתי רוצה לדעת אם המעלות סבירות למעבד או לא ? כדי שאדע אם לקנות קירור מים או לא . תודה!

23. Started by klips,

יש כרטיסי מסך 9800GT X2 מחוברים בSLI יש בעיה שבשום תוכנה הקיימת הוא לא מראה לי טמפ הכרטיסים הם של I3NNOD השאלה שלי היא אם בכרטיסים האלה לא אמור להראות את הטמפ וגם יש לי את האפשרות לשנות את כרטיסי המסך לדגם אחר או לסוג אחר מה הייתם ממליצים לי בבקשה ????

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  24. שלום אני צריך המלצה ל2 מאווררים של 80MM ואחד של 12MM ושולט מאווררים חשוב לי מאוד שהמאווררים יהיו שקטים וחזקים כמה שאפשר.. ושולט מאווררים שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב. ויש לי כמה שאלות: 1. זה מסובך להרכיב את ההשולט מאווררים למאווררים ולמארז? המארז שלי הוא cooler master centurion5 אני מחליף את השניים הקיימים ומוסיף אחד בדופן.. 2.יש לי שתי תוכנות לבדיקת טמפרטורות מחשב 1. speed fun 2. sensors בתוכנה הראשונה כתוב שהמעבד ב 29 מעלות ובשניה 44 מעלות.. איזה תוכנה צודקת? ובתוכנה EVEREST יש שתי CPU 1. CPU 29מעלות 2.CPU DIODE 42 מעלות רציתי לשאול מה הטמפרטורה של המעבד 44 או 29? ואם הטמפרטורה 44 מעלות בבקשה תמליצו לי גם על גוף קירור טוב וזול למעבד כי מתוכנן OC…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי את 965 amd ואני רוצה לעשות לו oc עכשיו לפי מה שהבנתי בגלל שהוא עם מכפלה פתוחה אפשר לעלות לו רק את המכפלה אבל זה מעלה את התדר בקפיצות יחסית גדולות דבר שיכול להיות קצת בעייתי כשרוצים להגיע לoc המקסימלי אז השאלה שלי איך אני יכול להתגבר על הבעיה יש אפשרות להוריד את המכפלה ולשנות את ה fsb או שיש דרך אחרת או שאפשר לעשות למעבדים כאלה oc רק על העלת המכפלה. זו תיהיה הפעם הראשונה שאני עושה oc.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים