עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kobibo,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3420 רציתי לדעת האם מישהו שמע על הקירור הזה ? איך הוא נחשב לעומת הזלמן ? ( שניהם נראים דיי זהים ) האם הוא מתאים ל GTO2 ? אודה לחוות דעתכם.

• 15 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by Spootnik,

טוב ככה לקחתי ת Ati Raedon 9550 Se Sappihre 256mega 128 bit שלי ועליתי איתו מ 1915 נקודות של ה 3D-mark ל 2766 נקודות מ 200hertz le @ 410 hertz ve memory 200 @ 250 עכשיו אני צריך לקרר אותו עם קולר? טוב או שמה שיש לי זה מספיק יש לי קורל של ati

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by ran8,

שלום , המעבד שלי E6750 מגיע ל70 מעלות והמחשב מתחיל להיתקע, אני לא יכול לעבוד כשאני למשל עושה מצגת הכול כזה נתקע... ושהוא ב60 מעלות שזה קורה אולי בערב אז הכול עובד נפלא... אם צריך קירור איזה קירור יוריד אותו באיזה 10-15 מעלות??? איכותי כמובן.... והמעבד בלי OC.... תודה,רן

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  4. הסתכלתי קצת באתר של TT וראיתי שיש להם שני מערכות חיצונית ופנימית החיצונית נשמעת לי הרבה יותר טוב Liquid 3 הקטע שאין לי מושג עם הבלוק שלה תומך בAMD64 ודבר נוסף אם היא באמת טובה מישהו יודע איזה מערכת קירור מים שווה לקנות?

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by pro.surfer,

שלום לכולם רכשתי לאחרונה 4890 חשבתי לעשות לו OC נחמד כמו כולם כי שמעתי שהוא מעולה בזה אבל..... הגעתי למספרים ממש נמוכים בעזרת ה GPUTOOL החדשה והנוחה הגעתי ל 910/1080 יציב. וב AUTO TUNE של הדרייבר הוא נתן לי 980/1100 שעונים יפים שלא נתנו לי להריץ אפילו לופ אחד באף תוכנה התחלתי להוריד בהדרגה פעם מפה ופעם מפה והגעתי ל 930/1080 יציב. ניראה כאילו הזיכרון מגביל אותי ל 1080 והליבה מסרבת לעלות מה 910-930 בצורה יציבה ??? חשבתי שאני עושה את זה לא טוב אבל ניראה לי שהבנתי את הרעיון ועדיין.... האם עוד מישהו התקשה כמוני להגיע למספרים יפים איתו ? מה הפיתרון ?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by michaelsko,

http://www.jab-tech.com/catalog/product_1915_Sunbeam_overclockers_cooler_kit__Blue.html האם המוצר הזה יעשה בצורה אפקטיבית את מה שהוא אמור לעשות?

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by User_Name,

אני רוצה להתעלל בכרטיס הזה. ;D חשבתי להרכיב עליו מאוורר של מעבד (אם זה אפשרי) ולעשות לו OC רצחני. מה אתם אומרים? אולי יש לכם עצות טובות לתת לי?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by ivry,

שלום במהלך ההתקנה של המחשב התברר שמוגן 3 לא יכנס בגלל גובה הזכרונות( VENGEACE) בחרתי במקום זאת את הנוקטואה שבא עם מאוור אחד מלמעלה שאלתי היא האם עשיתי בחירה טובה או טעות מרה המחשב הוא 3770K ולא מיועד לאובר אלא לעבודה מאומצת מאוד עם 16 גיגה זכרונות כרגע אודה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  9. Started by User_Name,

שלום שלום, יש לי במחשב GF8800GTS 320 שמשמש ככרטיס Physx ייעודי. אבל, המחשב ממש רועש וזה ממש בלתי נסבל. חשבתי אולי אפשר לנתק ממנו את המאוורר/לשים עליו קירור פאסיבי מאולתר, שכן הוא לא הכרטיס הראשי ואני לא יודע כמה הוא כבר מתאמץ ככרטיס משני. האם יכול להיווצר נזק לכרטיס משני כדוגמתו ללא קירור אקטיבי? או שאראה ארטיפקטים ושאר ירקות? רב תודות!

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by NOLOL,

CORSAIR CWCH50איך הקרור עם המעבד ? האם צריך למלא מים או נוזל כל פרק זמן ? אמינות או רעש ?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  11. היי אני עכשיו עושה שיפוץ כללי למארז (ANTEC 1080) אז אני הוספתי לו חור 120 בגג ועוד חור (בנוסף למה שיש) מול המעבד. עכשיו אני קונה 2 SF2 לקדימה, SF2 120 לגג, "בלוואר" (של "Tt) + מאוורר של antec לאחורה. ועוד sf2+מאורר antec מול המעד. אז רציתי לדעת אם תיהיה זרימת אוויר טובה במארז? תודה מראש לכל העוזרים install

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

מקודם הרצתי לי את הGTO2 שלי על מהירות מעבד 555 וזכרון 592, אחרי 10 דקות בערך הופיעה נקודה ירוקה ונעלמה, אחרי חצי דקה היא הופיעה שוב ונעלמה באותו רגע, וככה קרה מספר פעמים עד שהפסקתי את הבדיקה אבל בכל זאת רשום לי NO ERRORS איך זה יכול להיות ?!?!?!

13. Started by Bessmertniy,

מה ההבדל ה extreme לרגיל?? והאם הוא רועש כבר קראתי כמה reviews שאמרו שאפילו ב מהירות הכי גבוה הוא לא כל כך רועש... אבל קשה לי האמין להם כי הי OCקלוקרים ורגילים לרעש... עכשיו יש לי מאוורר 60 מילימר שיש לו קול שואהההה כזה פיץ גבוה ומעצבן!! יווווווווווו הייתי רוצה לדעת אם כדי לי לקחת אותו מהטרות שלי זה OC ל barton 2500 המישהו שמע אותו ? ראה אותו איך הוא? תודה וביי

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by segev22,

ככה לפי מה שקראתי במאמרים שפה ובהודעות ממולץ להשתמש בחומר שיש בו בין 70 ל-90 אחוז אלכוהול(אין לי מושג מאיפה משיגים כזה חומר). לי יש חומר שנקרא "תרסיס לניקוי והגנת מגעים" או בשפה הצבאית שלו "קונטקט" (אני טכנאי בחיל התקשוב) החומר הזה ממיס כמעט כל לכלוך שקיים ומנקה ממש טוב את כל החלקים האלקטרונים, רציתי לדעת אם מומלץ להשתמש איתו גם לניקוי גריז טרמי מעל המעבד? ???

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by Angel-eyes,

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד תוכנה למדידת הטמפרטורה חוץ מ-MBM5, ותוכנה לאוברקלוק דרך הווינדוס.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by OutRaGe,

שלום אני מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז, לצורך הורדת הטמפ' של ההארד דיסק בעיקר(מאוורר לקדמת המארז). כרגע כל המארז שלי דיי שקט וחשוב לי לשמור על השקט הזה, התקציב הוא עד 50 שקלים בערך אבל אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו קצת יותר, תציינו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by dima_s,

שלום! יש לי את הMUGEN II ואני רוצה לשים עליו עוד מאוורר. הבעיה שהפכתי את כל האינטרנת ואני לא מוצא בשום מקום את התפסנים שמחזיקים את המאוורר על גוף קירור. אם מישהו יודע באיזה אתר מוכרים אותם תנו לי לינק בבקשה. מדובר בפריט הזה: http://www.scythe-usa.com/product/acc/053/scy12fc_detail.html

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  18. היי.. אני עם בעיה מאוד רצינית.. יש לי מחשב דיי ישן [amd sempron le1250 ו9400gt 1gb] וכשקניתי אותו לא כל כך הבנתי בדברים האלה.. אז בקיצור, לא ביקשתי להוסיף מאוורר כי אמרו לי שלא ממש צריך. המעלות : של הכ.מסך 64 במנוחה [אין מאוורר יש צלעות קירור, פשוט אין מאוורר] של המעבד 45-45-42 במאמץ המעבד מגיע ל49-51-48 [TMPIN0/1/2] והכ.מסך במאמץ מגיע ל 75 [יכול להגיע יותר תלוי איזה משחק אני משחק] וזה פשוט משגע אותי אני רואה אנשים עם כ.מסך 30 מעלות ומעבד 16 מעלות ואין לי מושג איך זה אפשרי.. אז, יש סיכון למחשב? אם יש סיכון תוכלו להמליץ לי על קירור טוב וזול [אני כרגע חוסך למחשב חדש אז.. ויקח לי הרבה זמן] תודה.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by hagay21,

לכל המודרים למינהם קניתי היום דרמל קטלני במחיר משעשע כדאי לבדוק רק השבוע http://www.homecenter.co.il/pics-61/miv61-2.jpg

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by ryan_b,

אני מחפש משחה תרמית טובה. זאת לא מערכת לאוברקלוק (מחשב פנטיום שלוש אחד ואחד 1700 ), ולא מערכת שמתחממת יותר מדי, לכן כל חיסכון במחיר יהיה טוב. לפי סקירה שראיתי באתר יש משחות שלא מובססות כסף ואם הביצועים טובים אני אעדיף כזאת. נ.ב. אני עובר ליד KSP מה אתם אומרים על זה: http://ksp.co.il/hmain.php

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  21. הטמפרטורות על 18-17 במנוחה זה פשוט לא הגיוני מעבד E6750 STOCK לוח אם G33 קירור FREEZER PRO מה הולך פה? האם יש פוטנציאל OC לא נורמלי??? מעבד לא מהעולם הזה?? צירפתי תמונה : בדיקה של 3 תוכנות

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by zivM,

יש ברשותי ביג טייפון. עם מאוורר לד כחול שהחלפתי לטרמלטייק טנדבליידר-שהוא די מרעיש ובזמן האחרון הוא מאבד כוח לבד-פתאום מ2100 הוא 1200 סל"ד בלבד.. החשמל בסדר והכול בסדר סתם ככה פתאום ההארד קאנו 13 מצפצף מאוורר 2 (הביגטייפון) ירד למהירות מתחת ל1000. בקיצור-אני מעוניין להחליפו. חשבתי על הסמארטפן של טרמלטייק אבל כשהם על 3500-4500 סל"ד אומנם הם מכניסים המון אוויר (ואיתו המון אבק) אבל רועשים ברמות מטורפות. על 2500 זה כבר מתחיל להיות בלתי נסבל. חשבתי אולי על מאוורר UV נחמד שיעשה את העבודה מצויין שקט במיוחד הכי חשוב ועם CFM מכובד... חשבתי על קולר מסטר אבל 1200 סל"ד בלבד-כנל ANTEC וכל דומיו... אין משהו רציני חוץ מטרמלטייק. חשוב לציין שאני מעוניין במאוורר עם לד או UV בלבד ולא מאוורר…

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by Jochman,

לאיזו תוכנה לבדיקת טמפ' עליי להאמין? CORETEMP. SpeedFan. RealTemp או שמא הEasyTune6 שאמורה להציג את הטמפ' המדויקת (לוח אם של גיגבייט) אך מציגה את הטמפ' הנמוכה ביותר מבין התוכנות? הלוח אם שלי הוא GA-EP45-DS3. מהי הטמפ' המקס' המומלצת לE7300? נחמד, אבל אני יכול יותר http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=446719

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום חברים , אתמול הרכבתי Q6600 B3 עם Tuniq 120 על ASUS P5K-E ו-OCZ 4-4-4-15. כרגע אין שום OC. בדקתי טמפ' ב-4 תוכנות שונות Intel TAT,Everest,Core Temp,ASUS AI והן מראות לי טמפ' שונות. איזה מהתוכנות מדוייקת? ועוד שאלה (כנראה מפגרת..) איך זה ש-4 הליבות מראות טמפ' שונה מהטמפ' הכללית של המעבד? ??? תודה !!

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  25. החלטתי ללכת על הפרויקט של לבנות בלוק ולא לקנות. התכנון הוא כניסה במרכז ושתי יציאות בצדדים. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם המידות שבחרתי יהיו טובות לסוקטים 478, 754 ו-939 בהנחה שהפרספקס מעל יהיה מה שישתנה בהתאם לחורים של כל סוקט? 2. האם העיצוב טוב או שכדאי להוריד/להוסיף צלע, להגדיל/להקטין את הצלעות המרכזיות, לשנות את הרווחים ביניהן, להסיר את הצלע האמצעית מהמרכז או בכלל הסידור שלהן? 3. עובי הבסיס הוא 3 מ"מ וגובה תעלות המים הוא ס"מ1 זה בסדר או שצריך פחות/יותר? עוד הערות והצעות ייעול יתקבלו בברכה, תודה לכולם! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים