עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Gigabyte 965 S3 מעבד 6300. המעבד בערך ב 26 מעלות ללא מאמץ. אין שום OC. 37 לבורד זה לא קצת חם מידי?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  2. אזז ככה עשיתי אוברקלוק ואני רוצה לדעת תמיגבלה שלו על קירור אוויר ובנתיים הכל סבבה עם 4200MHZ שזה 495X8.5 וFSB של 1980MHZ על 1.5250V כמו שתם גם יכולים ליראות שהמעבד שלי בסטפינגE0 וגם ללוח יש תמיכה מלאה במעבדי הE0 אז המעבד ללא OC בטמפ' של 19-18 מעלות אז זה מעבד דיי טוב לOC, לא יודע לאן זה יקח אותי אבל אני קצת מפחד להמשיך מה לעשות ? ומה אתם אומרים על האוברקלוק עם המערכת שלי ?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  3. המאוורר של המעבד אצלי במחשב מסתובב מהר מדי, ובעקבות כך הוא עושה רעש די מעצבן. בדקתי - ולאחר שאני חוסמת את המאוורר המחשב שקט מאוד. בתוכנה EVEREST בדקתי ונמצא כי המאוורר מסתובב במהירות של 1918. המאוורר חדש, רק קניתי אותו לפני שבוע. (המעבד שיש לי - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המאוורר שקניתי הוא - LGA775 -Intel EVERCOOL-BUFFALO) אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מדריך מפורט, ופשוט (בכל זאת אין עדיין דוקטורט בעניין) והכי חשוב - שעובד כיצד להוריד את המהירות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by User_Name,

שלום שלום, יש לי במחשב GF8800GTS 320 שמשמש ככרטיס Physx ייעודי. אבל, המחשב ממש רועש וזה ממש בלתי נסבל. חשבתי אולי אפשר לנתק ממנו את המאוורר/לשים עליו קירור פאסיבי מאולתר, שכן הוא לא הכרטיס הראשי ואני לא יודע כמה הוא כבר מתאמץ ככרטיס משני. האם יכול להיווצר נזק לכרטיס משני כדוגמתו ללא קירור אקטיבי? או שאראה ארטיפקטים ושאר ירקות? רב תודות!

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by OutRaGe,

שלום אני מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז, לצורך הורדת הטמפ' של ההארד דיסק בעיקר(מאוורר לקדמת המארז). כרגע כל המארז שלי דיי שקט וחשוב לי לשמור על השקט הזה, התקציב הוא עד 50 שקלים בערך אבל אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו קצת יותר, תציינו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  6. היי לכולם. טוב, זה כנראה עומד להיות משעשע.. : עומד אצלי בבית משהו מ ש ש עתיק - מחשב מבוסס סלרון 800. היות והרבה מעבר לאובנטו במקרה הטוב (ובמקרה זה היו לי מגבלות עם דרייבר לכרטיס הרשת) לא ממש חשבתי שיש מה לעשות איתו -מקסימום לשחק איתו בפזל (פרוקים והרכבות) ולאחר שאפשיט אותו מכל מה שאולי שווה משהו לשלחו לעולם שכולו פח. ובעקבות זאת שרבים מכם כל הזמן מדברים על OC - חשבתי, מה בדבר? שאלותי 1. האם יש בכלל טעם לעשות לו OC. האם היה ויצליח יש סיכוי שישמש למשהו בין אם טוב יותר לאובנטו, אולי אפילו שימוש סביר ב-XP? 2. עד כמה הדבר הזה מסובך. כלומר לא סתם OC אלא על המחשב הספציפי ולאחת שבינתיים הדבר הכי רציני שעשיתי עם ענייני חומרה הוא לפרק ולהרכיב חזרה לוח אם למארז (טוב גם להוסיף…

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  7. טוב אז כך ,יש לי מחשב "זולה" כזה שיושב במקום אחד איפה שאני וכל החברה נפגשים לשבת ,בקיצר במחשב הזה היה פעם x800xt שהלך לעולמו ועכשיו התחליף היחידי הוא x800gt . אז הכרטיס הזה לא מספק את הסחורה ,ואני רוצה לעשות לו o.c ,o.c זו לא בעייה בכלל אבל אני רוצה לדעת איך אני פותח לדבר הזה צינורות ?(אם אפשר בכלל) תודה .

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by Alex89,

האם אני יכול לעשות OC ל P4 אם כן מה אני צריך לעשות חוץ מלהגביר את ה BUS (את הכפולה) קראתי את המדריך והסתבכתי איתו. אפשר להסביר לי בקצרה מה אני צריך לעשות? P4 2.4 1GB DDR

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  9. אני מחפש שילוב של מעבד 4 ליבות ולוח אם שיתן לי את תוצאת ה-OC הכי טובה ביחס למחיר בעלות של פחות מ-1500 ש"ח. תודה

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  10. האם האוברקלוקינג באמת תורם תרומה ממשית לביצועים?רגע האמת הגיע.נוכל סוף סוף לגלות מה באמת מפיקים האנשים מהאוברקלוקינג שהם מבצעים.אני מציע להשתמש בשיפור בציון בתוכנת 3dmark 2001 כמדד לעליה בביצועים, מכיוון שסופו של דבר במרבית המקרים המחשב המומהר ישמש למשחקים.כמו כן ,אני מציע שכל אחד ירשום בקיצור את השיפור בציון (בנוסף להצבעה בסקר) באיזה חומרה הוא משתמש, לאיזה מהירויות הוא הצליח להגיע במעבד ובכרטיס מסך, כיצד נעשה האוברקלוקינג, טמפרטורות , שימוש שנעשה באמצעי קירור מעבר לסטנדרט וכל דבר אחר שנראה לכם רלבנטי לצורך הענין..

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  11. Started by Joe Blow,

האם מישהו רכש את ה HSF הנ"ל ואם כן האם הוא מרוצה ממנו? האם ההתקנה נוחה וקלה או שצריך להיאבק עם התופסן? ראיתי שהמחיר באתר של zigzag הוא 24$, מישהו יודע אם המחיר כולל את המודול לשליטה על המהירות, במידה ולא מישהו אולי יודע מה כלול בחבילה שהם מוכרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  12. ראיתי שאנשים בפורום כאן בנו בלוקים וגם היו מרוצים מהם איפהאני יכול ללמוד איך מכינים את זה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by huber,

החלטתי לראות עד כמה אוכל לסחוט מהכרטיס הזה. לפני השינוי התוצאה ב 3DMARK2001SE הייתה 5355. אם מישהו יאמר לי עם איזו תוכנה ניתן לעשות OC לכרטיס זה, אפרסם פה עד לאן הצלחתי "להרים" אותו ומה הייה הניקוד החדש. תודה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  14. אני רוצה פילטר למאוורר כמו שיש פה לחץ כאןבאיזה חנויות אפשר לקנות את זה ? אני גר באזור השרון אין בעיה להגיע לגוש דן אם צריך! ומה המחיר?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

שווה משהו? יותר טובה מהאחרות? מוליכה חשמל? רק 30 שקל

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  16. היי קניתי לפני מספר ימים VGA Silencer בשביל ה 9800Pro שלי... בעזרת ATI Tool עשיתי Find Max Core אבל הוא לא מעלה לי את המהירות אלא מוריד בגלל שכל הזמן יש ארטיפקטים (נקודות ירוקות קטנות כאלה).. גם כשאני מריץ Find Max Mem הוא יורד במהירות במקום לעלות. גם כשאני מריץ Scan for Artifects במהירות סטוק, הוא כל הזמן מוצא.. מה עושים? אולי לא שמתי מספיק גריז טרמי? או שהכרטיס תקול?

• 16 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת אם כל אחד יכול להשים קירור מים כי אני ראיתי שלכל הכרטיסים יש צינורות במקום מאוורר ובמקום מאורר על המעבד יש צינורות ועוד דברים כאלה השאלה שלי אם אני יכול להשים קירור מים למחשב שלי או שאני צריך לשדרג את כל הכרטיסים שלי לכאלה אם צינורות במקום מאורר ואם יש את כל דגם של כרטיס מסך וכו' אם צינורות או שצריך דגם מיוחד

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by Drogba,

ככה, בקרוב אני קונה X800GT 256MB של פאוור קולור . עכשיו שמעתי שP.C מעולים בקירור , ושהקירור שבא עם הGT מעולה לOC . אז רציתי לשאול אם הקירור סטוק של P.C יכול לשמור לי על טמפ' טובות לOC , ולאיזה רמה של כ"מ ( X800XL ? ) אני יכול להגיע עם OC עם קירור סטוק . תודה .

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by E-tay,

:'( טוב..קודם כל המפרט שלי (די חדש...) amd barton 2500+ volcano 12 abit nf-7 samsung ddr400 256mb fx5900xt עכשיו ניסיתי לעשות אוברקלוקינג ל 3200.. העלתי את ה fsb ל200mhz , נעלתי agp/pci , העלתי מתח מעבד ל 7.1 וולט העלתי את הוינדווס, התכוונתי להוריד prime95 , לבנתיים הרצתי pcmark04 ותוך כמה שניות המחשב נכבה אני חייב לציין שהטמפרטורה לא היתה ממש ידידותית (54 מעלות), גם לא לפני האוברקלוקינג (50 מעלות ) ...קניתי את הוולקנו12 בשביל שטמפרטורה תהיה הבעיה האחרונה שלי באוברקלוקינג - האוברקלוקינג נכשל בגלל הטמפרטורה? -מה יכולה להיות הבעיה בטמפרטורות עם הוולקנו 12? (זיג זאג הרכיבו לי אותו עם כל המערכת לפני חודש) אני ישמח אם תעזרו לי תודה, איתי

• 14 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by Mind2,

היום הגיע ה לוח DFI LAN PARTY התקנתי אותו התקנתי וינדוס ולא האמנתי מה נגלה לעיני. המעבד בשעת מאמץ נמצא על 38-40 מעלות וללא מאמץ ב 30-33 על 1.35 V ואפשר גם להמהיר אותו עד כמעט 2000 MHZ ללא שינו בהספק.

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by !_Evil_!,

אוקיי נתחיל יש לי מארז X-Blade שקניתי אתמול וקיבלתי איתו 3 מאווררים. אחד אחורה 80mm מוציא אוויר אחד בחלון 80m מוציא אחד מקדדימה 120mm מכניס אוויר ---------------------------------------------- עכשיו יש לי מעבד P4 3000 Presscot והבנתי פה שהוא כמו תנור חימום. והטמפרטורה שלו זה 70 מעלות לאחר הקנייה של המארז הוא יתייצב ל60 פלוס מינוס אני צריך קירור למעבד שהוא לא המקורי?הוא שזה בסדר ככה?

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by arsenic,

שלום יש לי כרטיס Readeon 9600XT 256 DDR רציתי לדעת איך אני יכול לעשות לו overcloking ואם כן אז איך תודה רבה שי

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  23. שלום לכולן וכולם. לא מזמן רכשתי כרטיס מסך 4850 של Connect3D עם הקירור הנ"ל. על פי מפרט היצרן הוא אמור להגיע ל 2000 סל"ד במהירות המקסימלית. אצלי הוא מגיע ל 1400 סל"ד מקסימום והכרטיס חוצה את 80 המעלות למרות שבכל הביקורות על הכרטיס עם הקירור הנ"ל הוא אמור להגיע לאזור ה 60-65 מעלות בפעילות מלאה. ניסיתי לאלץ ידנית ל 100% פעילות של המאוורר אך הוא עדיין תקוע על 1400 סל"ד. אשמח לרעיונות\עצות. תודה

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by DrStyle,

דבר ראשון יש לי עכשיו E8400@3.7GHZ יש לי קירור CM212HYPER לוח אם EP45-DS3 המעלות במנוחה 39-44 ובמאמץ 100% שעה בOCCT הגג שבגג זה 58 אבל זה יציב הרוב על 55~ תמונה מCPUZ המתח על 1.2-1.25V זכרונות: עשיתי אוברקלוק לכמעט 1000MHZ, נראה לי שזה עדיף מ800 (?) מה עם התזמונים, זה טוב? בקשר ל EIST וC1E, אני עדיין לא יודע אם כדאי לבטל לא הבנתי מה הבעיות יציבות שאומרים שיש עם זה עכשיו, כדי להמשיך OC נגיד ל4 כמה מתח לעלות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by LM10,

שלום. אני מתכנן לקנות את המערכת הבאה: AMD PHENOM II 965 SCYTHE MUGEN 2 GA-880GA-UD3 KINGSTON 4GB 1333 SAMSUNG F3 1TB HD 5850 SEASONIC S12II 620W המארז : P182. מכיוון שנושא השקט במחשב הוא בעדיפות גבוהה מאוד אצלי, רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר לשים את המאווררים של הTRICOOL שבאים עם המארז על LOW באופן קבוע ולעבוד בצורה כזאת עם המערכת הזאת? יש איזה סיכון כלשהו במערכת הזאת שהחלקים יתחממו יותר מדי שהמאווררים האלה על LOW? חשוב לציין שאני לא מתכנן OC בזמן הקרוב (אולי בעתיד אני אלמד). ועוד שאלה, יש הבדלים בין הTRICOOL על LOW לבין הS-FLEX 1200RPM מבחינת הרעש? מה יותר מרעיש ועד כמה זה מורגש? אני מעדיף להימנע מהוצאה של כסף נוסף עבור החלפת המאווררים, אבל במידה וזה יבטיח לי שקט מקסימלי לא…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים