אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מצאתי את הבאים (לדעתי בין הטובים): 1. Scythe NINJA Plus REV.B 2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro 3. Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 4. Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED * אם יש יותר מומלץ אשמח לשמוע/לקנות... תודה...
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אז אחרי דיי הרבה זמן שחיכיתי, הנה המערכת החדשה שלי : Q9450 Asus maximus formula corsair xm2 2gb 800 cl 5 evga 9800gtx @ 815\1221\2035 corsair hx620w seagate barracuda 500gb liteon X20 lg 20n X20 antec p182 @ 4X12 fans 1XZalman f3 + 3XAntec stock fans Thermalright Ultra 120 Extreme @ Zalman f3 בקרוב יהיו עוד שינויים בחומרה, אבל ככה רק לגרות אותכם =] בזמן הקרוב כנראה מחר, אני יתחיל ב OC, אחרי הרכבה דיי ארוכה, של המערכת, אני נח כרגע. אחרי ליפינג או איך שלא קוראים לזה של כל המערכת, הורדתי את הטמפ' של המעבד בכ3-4 מעלות, ממה שהיה בהתחלה לפני סידור יעיל יותר של קאבלים. מצורפות 2 תמונות לגירוי אז לא לברוח, עניין של זמן עד שהאשכול יהפוך מאשכול תמונות של מחשב, לאשכו…
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מעבד-AMD Phenom II X2 X550 (נפתח למעבד X4,X3) עולה כ570שח הלוח-Gigabyte GA-M720-US3 עולה כ380שח תומך ACC ופותח את מעבדי ה550,7750,710,720 כנראה שגם פותח מעבדי 245 או 7750. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=228239 שילוב מבורך לאוברקלוקינג מצוין ולביצועים מעולים. משומה NVIDIA לא השקיעה במיוחד בNVCC לכן לעיתים הליבה הרביעית לא תהיה יציבה מספיק לוחות אם עם ACC של ATI\MD יציבות יותר וכמובן אמינות יותר. אין בעיה להריץ את המעבד על הליבה השלישית ביצועיו לא נחותים כלל והוא נותן 4GHZ בקלות יחסית אפילו ב3.8 הוא יתן ביצועים עדיפים. רכישת לוח אם Gigabyte GA-MA-770T-UD3P יכול גם לבוא בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
התיעצתי עמכם המון בנושא קירור ותמיד עזרתם לי הפעם אני מנסה לקרר משהוא אחר - אקווריום...:-) לצורך העניין אני מחפש לקנות 2 מאוררים של 7X7 ס"מ בעלי CFM גבוה וDB נמוך אני אחבר אותם לשנאי ו/או בקר לשלוט על הפעלתם עד שיורידו את הטמפרטורה ב3-2 מעלות אחרת....מרק דגים יש לכם מושג מה מומלץ להרים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ראיתי כמה דגמים של זלמן שנראים ממש טוב ה 6500 7000 וה 7000-cu מה זה אומר ? ב KSP הם עולים כ 200 שקל ... מה יותר כדאי ?? המעבד הוא AMD Xp 2200
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
המחשב מפעיל מחדש באמצע משחק, הפעלתי את ה hardware monitoring של ה-riva tuner אבל הוא הפעיל מחדש אז זה לא ממש מראה לי לאיזה טמפרטורה זה מגיע. וזה דווקא לא משחק כ"כ כבד (need for speed pro street) למרות שזה קרה לי ב call of duty 4, אבל זה קורה יותר בNFS. כשהעברתי את המאוורר ל100% זה לא קרה. משום מה נראה לי שהמאוורר לא מגביר את המהירות שלו כשהטמפ' עולה, זה לא נשמע ככה, כשהוא ב100% שומעים אותו ברור, הוא טיפה רועש. השאלה איך אני בוחר את השליטה שלו. כלומר, באיזה טמפ הוא יעלה את המהירות של המאוורר. ואולי ההפעלה מחדש באמצע המשחק אינה קשורה לטמפ'.. תודה מראש על כל עזרה שתהיה. אה והכי חשוב הטמפ'. שמעתי שאצל אחרים זה 80מעלות בסטנדרט, ושזה סביר וניתן לפעול ככה. אצלי זה ממש לא ככ…
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהמעבד שלי סובל מהתחממות רצינית יותר מתמיד בשעת עבודה בתוכנות או משחקים כבדים (כ-70 מעלות) הבנתי כבר שעשיתי טעות שלא רכשתי גוף קירור כאשר קניתי את המחשב, והחלטתי להקציב כ-200 ש"ח לקירור איכותי ושקט. אני לא בקיא בנושא הקירור ולכן אני צריך את העזרה המלאה שלכם שאני אקבל את התמורה הכי טובה לכסף. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הרבה אנשים עושים OC למעבד ודי רציני , למשל מ- AXP +1700 ל - AXP+ 2400 אז רציתי לדעת כמה זמן אפשר לעבוד במצב הנ"ל לפני שהמעבד נשרף ??? כי לי אין כסף למעבד חזק לכן אני רוצה לקנות בזול ולשדרג למשהו יקר, ואני צריך שיחזיק לפחות שנתיים לפני החלפה, אז זה יכול לרואת ב OC הנ"ל ?
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך GeForce mx 400 64mb וברצוני לעשות לו OC לאחר OC מוצלח למעבד קראתי את המדריך באתר - וראיתי שאם כרטיס פחות טוב משלי הגיעו לאחלה ביצועים ! אז קודם כל - אני רוצה לקנות את המוצרים הבאים את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=788 ואת זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=736 ואז להתחיל אם ה - OC אם אני יקנה את המוצרים הנ"ל אני ירגיש שיפור משמעותי לאחר OC ? או שאני לא יצליח להגיע רחוק ?
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
: : [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
אני יודע שנשאלו הרבה שאלו בנושא( ראיתי בחיפוש) אבל רציתי לדעת איזה מאווררי 80 הם הטובים ביותר ( שקטים !!!) יש של אנטרמקס והם רועשים לי ( 2 מקדימה ) האם יש יותר שקטים מהם שיכניסו לי אוויר ( גם) נ.ב קיבלתי את המאוורים עם הדרגון אלומיניום שלי
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי במחשב GF8800GTS 320 שמשמש ככרטיס Physx ייעודי. אבל, המחשב ממש רועש וזה ממש בלתי נסבל. חשבתי אולי אפשר לנתק ממנו את המאוורר/לשים עליו קירור פאסיבי מאולתר, שכן הוא לא הכרטיס הראשי ואני לא יודע כמה הוא כבר מתאמץ ככרטיס משני. האם יכול להיווצר נזק לכרטיס משני כדוגמתו ללא קירור אקטיבי? או שאראה ארטיפקטים ושאר ירקות? רב תודות!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ניסיתי אתמול לעשות לכרטיס שלי OC, ואני קצת מאוכזב =/ תגידו לי מה דעתכם... המהירויות הרגילות הן: GPU - 700Mhz Memory - 1000Mhz (x2 = 2000Mhz) Shader - 1500Mhz אחרי OC והרצה של 3Dmark06 כדי לבדוק קריסות למיניהן או ארטיפקטים, הגעתי למצב מקסימלי של: GPU - 750Mhz Memory - 1070Mhz (x2 = 2140Mhz) Shader - 1590Mhz והעניין הוא שלא ממש ראיתי הבדלים בביצועים... וגם ב3Dmark06 הוא הראה הבדל של איזה 150 כולה בתוצאה... מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel P4 2400 MHz והטמפרטורות שלו במאמץ 22 מעלות מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה אובר קלוק, ועד כמה אני יכול להוציא מהמעבד?
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מאוורר מארז פשוט,,, אני רוצה לסובב אותו יותר מהר איך?
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
לפני 3 שנים בערך פיתחו Winbond את זיכרון ה-BH-5 שלהם, ומיד אוברקלוקרים גילו כמה שהוא פנינה לאוברקלוק (עשה 250fsb בקאס 2.0 עם מספיק וולטאז'). ווינבונד מיד גילו כמה השבב מצליח, ובעקבות העובדה שלא קנו שבבים מתקדמים יותר, הייצור שלו הופסק. לאחרונה, פיתחה חברת Samsung את צ'יפ ה-TCCD - כנראה הצ'יפ היחיד שמצליח לעבור את ה-BH5 באוברקלוק. הפורומים של Xtremesystems.org מוצפים באוברקלוקרים שמצליחים להגיע עם הזכרונות האלו למהירויות מטורפות לדוגמא: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=44816&page=1 כמו כן, נפתח דיון שמרכז את כל הזכרונות ויצרניות שכרגע מבוססים על ה-TCCD של סמסונג: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43659&page=1 לידיעתכם
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הצלחתי להוציא 3200MHZ עם OC במעבד E4300 ככה זה נראה: הנתונים: 350MHZ FSB במכפלת 9X CPU V. 146250 המעבד במצב IDLE נמצא בטמפרטורה של 42 מעלות.(על פי CORE TEMP 0.95) כשהרצתי S&M במצב הרצה הטמפרטורה היתה 66-62 מעלות ואז המחשב עשה לי RESTART(על פי CORE TEMP 0.95) בביוס מכוון אצלי שחום המעבד יהיה עד 66. מה אתם מייעצים, לעלות את הגנת המעבד ל-70 בביוס או כל פתרון אחר ...?
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אז לקראת הקיץ החלטתי להחליף את המאוור הזקן של המעבד העוד יורת זקן שלי כמובן שהחלטתי לבדוק את הטמפ' במאמץ, וכשבדקתי את הטמפ' גיליתי להפתעתי חוסר עקביות משמעותי בין תוכנות המדידה השונות אז.... מי צודק?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יודע אם מאוור CNPS7000-AlCu מתאים למעבד athlon xp 2500 ? יש לי לוח epox 8rda+. צריך תשובה ודאית תודה
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם קבלתי את המחשב החדש שלי שבוע שעבר ורכשתי עם ה 4870 את הקרור בטופיק. קראתי שהכרטיס מתחחמם ולא רציתי לקחת סיכון, בכל מקרה אני לא בתחום ה OC אבל אני אוכל לספק לכם נתונים לגבי המעלות. אני עובד של שני מסכים, במסך אחד שמתי את נתוני זמן האמת של המסך (מה שמגיע עם הדרייבר) והרצתי על המסך 24 טסטים וכדומה. הכרטיס נשאר על 49 מעלות ומידי פעם כששעמם לו הוא עלה ל 53 מעלות וצנח חזרה. בחנתי אותו גם במשחקים וכל מיני תוכנות מאמץ והכרטיס נשאר יציב. כמו כן העלתי לו את המהירות דרך התוכנה שבאה עם הדרייבר לכמה שהיא נותנת ועדיין הוא נשאר על 49 מעלות. זה הכל, מקווה שעזרתי.
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לQ6600 ל2.6 האם היה שינוי משמעותי בטמפ'? אני עם TT bigyphoon VX
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב : מעבד 8500 אינטל לוח אסוס P5Q DELUXE 4 GB 1000 MHZ 640 GB דיסק X2 ב RAID0 כ.מסך 260 GTX 216 המחשב חלום , עובד לא רע עשיתי OC ל 4.2 , פשוט שיניתי ל 450 בביוס, כל השער על אוטומט מעבד לא עובר 42 מעלות הקירור שלקחתי עושה עבודה ברמה ( נוגע בגוף קירור שהמחשב במעמץ והוא קר ממש ) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1212 אני לא יודע מה אני צריך לשנות בביוס ואני גם צריך עדכון ביוס אבל לא יודע בדיוק למצוא ביוס הנכון איך עושים OC לזכרונות ?
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש משחה תרמית טובה. זאת לא מערכת לאוברקלוק (מחשב פנטיום שלוש אחד ואחד 1700 ), ולא מערכת שמתחממת יותר מדי, לכן כל חיסכון במחיר יהיה טוב. לפי סקירה שראיתי באתר יש משחות שלא מובססות כסף ואם הביצועים טובים אני אעדיף כזאת. נ.ב. אני עובר ליד KSP מה אתם אומרים על זה: http://ksp.co.il/hmain.php
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 1GB DDR3 המאוורר שלו מרעיש , האם ניתן לנתק את המאוורר ?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-