אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז, לצורך הורדת הטמפ' של ההארד דיסק בעיקר(מאוורר לקדמת המארז). כרגע כל המארז שלי דיי שקט וחשוב לי לשמור על השקט הזה, התקציב הוא עד 50 שקלים בערך אבל אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו קצת יותר, תציינו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
או שבמחיר שלו משיגים משהו על אויר יותר טוב???
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לכל המודרים למינהם קניתי היום דרמל קטלני במחיר משעשע כדאי לבדוק רק השבוע http://www.homecenter.co.il/pics-61/miv61-2.jpg
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש משחה תרמית טובה. זאת לא מערכת לאוברקלוק (מחשב פנטיום שלוש אחד ואחד 1700 ), ולא מערכת שמתחממת יותר מדי, לכן כל חיסכון במחיר יהיה טוב. לפי סקירה שראיתי באתר יש משחות שלא מובססות כסף ואם הביצועים טובים אני אעדיף כזאת. נ.ב. אני עובר ליד KSP מה אתם אומרים על זה: http://ksp.co.il/hmain.php
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
תראו בתמונה באוורסט שלי המעבד על 22 מעלות.אבל שהוא מראה כל מעבד בניפרד זה אחרת אז מה הטמפ' האמיתית של המעבד
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
טוב אז האמת ...אני לא הייתי ממליץ על הלוח הזה לכל החולים עם המערכות המפחידות ...מכמה סיבות... לא מומלץ: 1. ללא צריבת ביוס אין דרך לעשות OC כלומר אין דרך להעלות את המטח.. 2. ממשק לא נוח ...יענו הביוס.. 3. חריץ PCI-EXP אחד ו PCI אחד וזהו =\... 4. טמ'פ של הציפסט גבוה יחסים מהסיבה שהאוויר שיוצא מהצלעות של המעבד ישר על ה ציפסט.. 5. אותו דבר עם הזכרונות... מומלץ: 1. קל מאוד לעשות OC לכרטיס מסך דרך הביוס! ללא תוכנה נוספת 2.אפשרות להעלות את המטח של הכרטיס מסך ...כלומר עם קירור עצבני אפשר לשבור שיאים בלי להסתכן בצריבת ביוס והלחמות מיותרות... 3. עם מודינג פשוט שמטרתו לחסום את האוויר שיגיע לזכרונות ולציפסט ומאוורר פיצפון אפשר להוריד את הטמפ' פלאים. לסיכום...אם אתם בקטע של משחקים ולא…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לשאול אותכם בקשר למאוורר של מחשב נייד, היום דברתי עם המעבדה של חברת HP, אני שלחתי את המחשב בעקבות בעייה שהמחשב פשוט נתקע לי על מסך ה HP VIEW לאחר הRESTART של הפירמוט מערכת ההפעלה (WINDOWS 7) והייתי בטוח בכך שיש בעייה עם הכונן קשיח או הלוח אם (המחשב פשוט חדש - שנה וחצי ובאמת היה לי מאוד מוזר), היום קיבלתי תשובה שהבעייה היא מאוורר ועלי לשלם סכום של כ 500 שקלים? זה לא מוגזם? .... שאלתי אותם איך יכול להיות שהמאוורר זה שגרם לכל הבעייה, אז היא הלכה ושאלה שנית את הטכנאי, והוא אמר שגם הארד דיסק נתקע אבל הוא שחרר אותו (אני מאוד מקווה שאני לא ישלם ואחרי כמה חודשים זה פשוט יחזור אלי כמו בומרנג) מה אתם אומרים אפילו מאוורר תעשייתי לא עולה במחיר שכזה, אני מאמין שהם פש…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אם אני קונה מערכת קירור מים של תרמלטייק, היא מגיעה רק עם WaterBlock ל- CPU....אני יכול להוסיף WaterBlock להארדיסק ול- כרטיס מסך? תודה רבה לכל מי שעוזר! פורום תותח!!!
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן היה לי כרטיס מסך 6600LE (מפרט בצד) ואחרי שהשתמשתי בתוכנה ATITOOL ה OC היה כמובן על הפנים אבל בכל זאת ניסיתי אותה כמה זמן בכל מקרה לאחר כמה זמן שהכרטיס היה ב OC הבנתי שלא מרגישים כמעט שינוי בבצועים שלו אז החלטתי להחזיר את ההגדרות הקודמות של הכרטיס (עשיתי את הבדיקה של ATITOOL וקבעתי לפי זה(בהתחלה) בכל מקרה אחרי כמה זמן שהכרטיס הוחזר מחדש למצבו הרגיל הוא פשוט "קם יום אחד והחליט להשרף!!" פשוט המחשב עבד, UPS והכל ופתאום אני מתעורר בבוקר לגלות שהמסך לא עובד...אחרי כמה בדיקות וחיבור לכרטיס ONBOARD הבנתי שזה לא המסך אלא הכרטיס, כדי להיות בטוח וכמובן להשתמש באחריות שלי הלכתי לטכנאי שלי שמכר לי את כל הסט של המחשב והוא חיזק את דברי---- עכשיו כמה שאלות: 1) יכו…
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, יש לי ביג טייפון שמתאים לתושבת 939 של AMD ואני רוצה להתקין אותו על לוח AM2 שיש לי. האם הדבר אפשרי? יש לי את ה"קליפ" שמגיע עם ה ביג טייפון VX בשביל AM2. אני אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
1. יש לי מאוור של 120 ממ של VPPV ויש לו 3 חוטים 2 מחוברים לחשמל אדום ושחור ישיש עוד אחד לבן חתוך למה?? ( חיפשתי באתר יצר ולא מצאתי כלום ) 2. כך זה שיש לי 3 מאוורי 80 ואחד 120 וכשהפחתי כוון של אחד מה80 מהוצאה להכנסה יש לי ירידת טמפ של 2-3 מעלות?? הסידור שלי הוא 80 אחד מכניס 120 מכניס 2 של 80 מכניסים ( אחד מהם הוא עם המשחק של להוצא או להכניס )??
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אין לי מושג בדברים האלה שאני עומד לשאול ולכן אני צריך עזרה. התקנתי את ה asus probe שם כתוב לי שהטמפרטורה של המעבד (intel4 1600) היא 57 וטמפרטורת לוח האם (asus p4t-e) היא 31 בגלל שאלו נראו לי טמפ' גבוהות החלטתי לפתוח את המארז בפעם הראשונה (יש לי את המחשב הזה כבר חצי שנה בערך) וגיליתי שיש לי שתי מאווררים-אחד על המעבד ואחד ליד לוח האם (לא כולל המאוורר שעל הספק ועל הכרטיס מסך) עכשיו השאלות שלי הן: 1) האם הטמפרטורות טובות או שהמחשב חם מידי 2) אם כן אז כמה מאווררים אני צריך לחבר בתוך המחשב
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
רכשתי תמוצר הזה מלפני שבועיים בערך http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm עכשיו הטמפ' במחשב עומדת על 25-15 לפני זה היה עומד על 30-60 המעבד P4 2.666 Asus-S533X יש מצב שזה באמת הטמפ'? או שהחיישן מזייף? אני שואל כי כולם אומרים לי.... אין מצב
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
יש מישהו שאולי קנה את זה ויודע איך מפעילים את זה על ידי קול אני יודע להפעיל את זה רגיל אבל לא על ידי מוזיקה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_143&products_id=3693
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה להתעלל בכרטיס הזה. ;D חשבתי להרכיב עליו מאוורר של מעבד (אם זה אפשרי) ולעשות לו OC רצחני. מה אתם אומרים? אולי יש לכם עצות טובות לתת לי?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי את המחשב החדש שלי בשלמותו, אני לא הכי מרוצה מהטמפ' עבודה של המעבד.. E6600 + Tuniq + AS5 עם OC ל 3200 מ"ה בערך, ב IDLE הטמפ' בסביבות ה 41 וב FULL LOAD מגיע גם ל 55 אם ממש רוצים אני משתמש במארז של ANTEC P150 שכולל רק מאורר אחורי המוציא אוויר אך יש מקום לעוד שתי מאוררי 92 מ"מ מקדימה לכן אני מחפש מאוררים לא רועשים עם ביצועים סבירים בקשר לגריז הטרמי, חשבתי לעבור לגריז של זלמן, השאלה אם באמת יירדו כמה מעלות מהשינוי והמאוררי 80 מ"מ הם בשביל המחשב של אחי בכל אופן, אם למישהו יש גם המלצה אחרת בקשר לטמפ', אני אשמח לשמוע
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי במחשב GF8800GTS 320 שמשמש ככרטיס Physx ייעודי. אבל, המחשב ממש רועש וזה ממש בלתי נסבל. חשבתי אולי אפשר לנתק ממנו את המאוורר/לשים עליו קירור פאסיבי מאולתר, שכן הוא לא הכרטיס הראשי ואני לא יודע כמה הוא כבר מתאמץ ככרטיס משני. האם יכול להיווצר נזק לכרטיס משני כדוגמתו ללא קירור אקטיבי? או שאראה ארטיפקטים ושאר ירקות? רב תודות!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בלוק גם למעבד וגם לGEFORCE 4 TI 4600, (אולי גם לזיכרונות). למישהו יש מדריך? תודה מראש MooMoo
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
נשבר לי כנף במאוור של ההיטסינק שעל המעבד. השגתי מאוור חדש אך בניגוד למאוור הקודם בו יש 3 חוטים (שחור, אדום וצהוב) לחדש יש רק 2 (אדום ושחור). מפה מתבקשת השאלה, צהוב מהו? אולי מד RPM? אנא הגיבו רק אם אתם בטוחים...
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי פה תמונה שמראה את מצב הזיכרונות שלי,האם זה בסדר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה...התלבטות בין שני מאווררים לקוואד קור אקסטרים...העדפה שלי שהמאוורר יהיה כמה שיותר שקט...על מי ללכת? http://www.scythe-usa.com/product/cpu/040/scmg2000_detail.html http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=72&language=en
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור מרכז שאני יכול להשיג חוטים כבלים מאוורים וכו' [ אני מדבר על דברים לא רגילים ] למשל המאוור השקוף עם הלדים אפשר למצוא בארץ ? הדבר הזה שעוטף את החוטים כמו בכבלים של ה סידירום וכו' מישהו יודע או שמע על מקום שיש בו את הדברים הנ"ל :smoke:
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ככה לפי מה שקראתי במאמרים שפה ובהודעות ממולץ להשתמש בחומר שיש בו בין 70 ל-90 אחוז אלכוהול(אין לי מושג מאיפה משיגים כזה חומר). לי יש חומר שנקרא "תרסיס לניקוי והגנת מגעים" או בשפה הצבאית שלו "קונטקט" (אני טכנאי בחיל התקשוב) החומר הזה ממיס כמעט כל לכלוך שקיים ומנקה ממש טוב את כל החלקים האלקטרונים, רציתי לדעת אם מומלץ להשתמש איתו גם לניקוי גריז טרמי מעל המעבד? ???
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-