אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מחר אני מקבל את הaccelero s1 וcooler master hyper 212 שהזמנתי, ואני חושב שצריך לשפר טיפה את הסידור במארז. אלו הן התמונות של המארז. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image014tl3.jpg ניסיתי קצת לסדר את הכבלים, והעברתי חלק מהם מאחורה אבל זה לא נראה לי כל כך טוב ואשמח לאיזשהן הארות כאן. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image015ru5.jpg זה החלק העליון של המארז, אני לא יודע אם יש כל כך מה לשפר פה אבל כמובן אשמח להארות. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image017xk4.jpg זה השני מאווררים בצידו של המארז, אני לא יודע איזה לקחת ולהתקין על הקירור של הכרטיס מסך, לקנות עוד אחד אני לא חושב שאפשר כי אין לי עוד חיבורים פנויים בלוח אם. נ.ב:, אם צריך להוסיף עוד מאוו…
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם לפי מה שראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים הצליחו להגיע עם הזיכרונות מעל 250 כרגע אני על 260 במתח של 2.7, במהלך הבדיקה בMEM TEST החלטתי לנגוע בזיכרות סתם כדי להרגיש כמה הם חמים, אומנם נגעתי עם החלק העליון של האמצע (שהוא יותר רגיש) והם היו ממש רותחים אני יכול לדעת בוודאות את הטמפ' שם? לפי מה שאני יודע אין תוכנה שבודקת, נכון ? אז איך אני יכול לדעת שהכל בסדר ? יש לי סירקולציה בסיסית במארז של אחד מקדימה מכניס ואחד מוציא 120X2 מ"מ(ועוד אחד של הספק). תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעתאם Stock HSF של מעבד בC2D יכול לעבוד בצורה שוטפת בטמפ' נמוכה (בהתחשב בכך שהמארז מקרר טוב מאוד) ובנוסף האם הוא מסוגל לעבוד תחת OC ? לאיזה טמפ' אני יכול לצפות בערך ? טמפ' חדר: 20 מעלות טמפ' צ'יפסט: 24 מעלות
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.6 mhz לוח של אינטל 512 זיכרון 2 כוננים קשיחים 2 כונני דיסקים 9800 ראדיון ועוד כמה כרטיסי PCI אני צריך המלצה לקירור של המעבד שיהיה שקט ויעיל + לכמה מאווררים
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי משהו מוזר שקורה עם אפשרות הOC . למה כשאני מעלה את מהירות ה GPU Clock אז למטה בנתונים הסופיים הוא לא עולה לי ונשאר רק על 500 האם זה יכול להיות קשור למפרט שלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות oc למעבד Intel g2020 שלי ובשביל זה אני רוצה לקנות קירור חדש ומאוורר למארז המארז שלי: cooler master k380 שכרגע בנוסף למאוורר שבא איתו יש מאוורר 120 של חברת bitfenix על הדלת התקציב שלי זה עד 250 לקירור של המעבד ו50 למארז בתטספת קל 30 שקל חריגה לשני החלקים (ביחד לא לכל אחד) חנות לקניה: Tms או ivory חשבתי על הקירור הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8273 ב200 שקל ובשאר התקציב לקנות שני מאווררי 120 שאחד יעמוד על הקירור למעבד ויוציא את האוייר החם מהצלעות קירור לגב במארז שבו יעמוד מאוורר 120 נוסף שיוציא את האוויר החם אחוצה מה שאני לא יודע זה איזה מאווררים כדאי לקנות ואם בכלל מה שאני רוצה לעשות כדאי אני ישמח לעוד קצת חוות דעת ורעיונות נוספים תודה
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש חשיבות איך שמים את גוף הקירור?????.. כלומר אם התופסן (זה שסוגרים אותו עם המברג) יהיה למטה או למעלה? אני מדבר על המאורר וההיטסינק שמגיעים הם AMD XP
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש להוסיף שדרוג קטן ביכולת הקירור של המארז שלי Cooler Master Elite 370 מארז תקציבי שמספק תמורה נהדרת למחיר והפתיע אותי בכמות המאווררים שאפשר לחבר לו. מאחר ומחובר לו כברירת מחדל מאוורר 120mm בחלקו האחורי שמוציא אוויר, חשבתי שמן הראו להוסיף מאוורר 120mm נוסף שיכניס אוויר למען סירקולציה טובה יותר. http://www.techreaction.net/wp-content/uploads/2010/09/27.jpg זה התרשים של זרימת האוויר ומיקומי המאווררים האפשריים, ככה שמבין האפשרויות (מאחורה כבר יש) איזו הכי מומלצת: מהצד למעלה? מהצד למטה? מלמטה? או מקדימה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הרכבתי מחשב עם מארז של קולר מאסטר 2 690 בייסיק , לוח אם אינטל Z68 - 1055 , מעבד I7 2600K יש סידור כבלים טוב עכשיו הזרימת אוויר הולכת ככה : מאוורר מלפני ההארד דיסק צמוד לדופן המרכזי של המארז = כניסת אוויר יש מאוורר שמוציא אוויר באחורי המארז ושמתי מאוורר שמכניס אוויר בדופן הימנית של המארז מלמעלה שמכניס אוויר על הלוח אם/מעבד/זיכרון יש על המעבד סטוק קולר כפי שציינתי וטמפרטורה באיידל נעה בין 55-59 מעלות צלזיוס על המעבד לא מרחתי משחה על המעבד, שמתי את הקולר עם ה3 פסים שהוא בא איתם מהיצרן האם זה תקין ? או שעדיף למרוח משחה בכל מקרה? יכול להיות שהחוט של החשמל של המאוורר שתפוס מסביבו (יש לו מן תפסים כאלה שהוא כרוך מסביב לבית מאוורר ) מפריע למאוורר להסתובב? - למרות שזה נשמע לי מופר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום היום שפתחתי את המארז שלי לשמן ולנקות את המאווררים(בגלל שהם היו רועשים) גיליתי דבר מפתיע שהחברה שקניתי ממנה את המחשב פשוט לא חיברה לי את המאוורר הקדמי(רק הרכיבה לא חיברה לחשמל) עכשיו התחלתי לחפש מקום שיהיה אפשר לחבר אותו(גם בחוברת וגם על גבי הלוח אם) גליתי אין עוד מקום חץ ממקום אחד אבל שם הוא חיבור של שני פינים והמאוורר שלי הוא 3 פיניים. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את המאוורר בכול זאת אם כן אך? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
http://img399.imageshack.us/img399/1087/weweaf9.jpg זה טמפ' גבוהה מדיי או שלא ?
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
השם המלא של הכרטיס: GIGABYTE RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI אני לא ממש מרוצה מהביצועים שלו במשחקים, אז חשבתי על לעשות לו OC. רציתי לדעת מספר דברים: 1) בעזרת איזה תוכנה אני עושה OC לכרטיס מסך הזה? 2) בבקשה תביאו לי הוראות שימוש לתוכנה שבה אני אעשה את ה-OC (איך אני בדיוק עושה אותו בתוכנה? מה אני צריך לשנות שם?) 3) עד כמה בדיוק הביצועים של הכרטיס ישתפרו? 4) יש גבול מסויים שאני לא צריך לעבור אותו ב-CO?
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן (: טוב אני אעשה את זה מהר, ככה סתם במארז (compucase 6a19) עם מאוורר 120מ"מ שמוציא אוויר מאחורה יש לי את הטמפ' האלו: מעבד: 38, לוח אם: 39 (נראה לי שאוורסט קוראת אותם הפוך), ליבת כרטיס מסך: 50+- ובסביבה 40 בערך, עכשיו, פתחתי את המארז כדי לראות את הסידור המחורבן שקיבלתי עם המחשב. ועכשיו, אחרי שהדלקתי את המחשב הטמפ היו: מעבד: 34, לוח.א: 35, ליבה: 45 וסביבה 38. עכשיו לשאלה: האם הטמפ' צנחו מפני שנכנס אוויר קר למארז? כי כמו שציינתי אין שום מאוורר שמכניס אוויר (כדי לי להוסיף אחד?). הגעתי למסקנה הזאת כי אחרי בערך חצי שעה-שעה הטמפ' חזרו למס' הנורמליים למעלה. ובנוסף, אני מפחד לגעת בכל החיבורים והמולקסים (כדי לסדר אותם), יש סיכוי שאם אני אבקש בחברה שקניתי את המחשב שיסדרו את החוט…
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מאוורר למעבד intel p4 2000 ואני לא יודע איזה יקרר לי אותו הכי טוב שיש. חשבתי לקנות את ה Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler הוא עולה 240 שקל מה אתה אומרים יש לכם רעיון יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המערכת הבאה לO/C: Intel P4 2 Ghz 512 cache GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM Kingston 256 RDRAM 1066 מכיוון שהמעבד הזה עובד בבאס של 100 וFSB של 400 חשבתי על לעשות O/C קטן של 133 באס ככה הלוח יעבוד במקסימום וגם הזכרונות וזה יהיה P 4 2.66 השאלה היא האם השילוב הזה טוב לO/C ואיזה מאוורר צריך לקחת, ועוד שאלה האם אני אצטרך להעלות את הVOLTAGE ובערך לכמה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לו מעבד 2.4 לא C לא מתוכנן ולא היה OC המעבד מתחמם מאוד איזה HSF כדאי לו לקנות ויש לו מגבלה אז בבקשה לא להגזים שיהיה בערך 150-200 שקל
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. הנייד של אבא שלי איטי בטירוף (ממש ממש מעפן), וחשבתי אם יש דבר כזה לעשות OC לנייד. אולי אם אני אמהיר אותו טיפונת, כבר יהיה הבדל? (בכונן של 60GB לוקח לו יותר משעה לעשות סריקה של האנטי-וירוס, והוא עושה את זה ב100% מאמץ.. רק כדי להמכיש שהוא ממש ממש מעפן...)
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות יש לי לוח של DFI NF4 ULTRA ויש לו מאוורר קטן שמאד מרעיש איפו ניתן להחליף מאוורר זה
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם למשל יש לי בארטון 2500 ואני עושה ו OC ל-2200MHZ . לאיזה אינטל הוא בערך מקביל מבחינת המהירות שלו? ל-2.6? 2.8? והאם אני אקח AMD 3200 ו-AMD שעשו לו OC ואותו מהירות מבחינת MHZ כמו ל-AMD 3200 האם יהיה הבדל בניהם מבחינת המהירות ל-3200 המקורי או שזה לא משנה? ז"א האם ישנם עוד פרמטרים שקובעים את המהירות חוץ ממגהרץ? (בהנחה שאני משתמש באותם הזכרונות)
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי משחה טרמית,הוצאתי את הקירור של הכרטיס מסך היה שם את הליבה[כנראה] וופדים מסביב מרחתי על זה את המשחה שקניתי חיברתי את הקירור מחדש ושמתי על זה מאוורר 80MM: אבל עכשיו הטמפ' מעל 90 מעלות משהו כמו 95 מעלות צלסיוס..מישהו יודע למה ?~ זו שאלה של חבר שלי,בבקשה לענות בצורה מלאה והיטב D:
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בחיי שקוראים פה דברים מצחיקים. לפני הכל המפרט שלי: GigaByte P31 DSL3 E7200 45 nm G.Skill 6400PK CL4 Nvidia 8800GTS HEC 400TR-TF CoolerMaster 690+מאווררים ממש חזקים. Tuniq HSF לפני הכל אני אספר קצת היסטוריה עליי. היה ברשותי מעבד E2180 שאיתו הצלחתי להגיע לתדר של 375X9 יום יום. הזיכרונות שלי עבדו על 4-4-4-12 מתח של 2.1. הPCI E ניסיתי 100-110MHZ והמחשב לא היה עולה, רק שהוא היה על אוטומט. יותר מאוחר הבאתי E6300 שאיתו הגעתי ל... 470X7 בכיף עבדתי איתו בלי שום בעיה. מבחינת ההגדרות הכל היה על אותו דבר. שניהם רצו מתח של 1.55. היום שהבאתי את הE7200 דברים מצחיקים קרו... הצלחתי לייצב אותו על 420X9 לזכור שזה …
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי בקר מאוררים : Scythe Kaze Master Pro http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-accessory/kaze-master-pro-525.html כתוב שיש לו שליטה של 5V עד ל 12V. אם המאורר נותן 1300RPM כשהוא ב 5V, האם ניתן להוציא ממנו יותר סיבובים אם נעלה את המתח?... (נגיד ל 8V?) . עריכה: עדכון: כשאני מסובבת את כפתור השליטה עד הסוף... כל מאורר מסתובב אך-ורק במהירות שהייתה מצויינת במפרט שלו! אי אפשר להוציא יותר סיבובים! כנראה אצטרך לרכוש אחד עם יותר סל"ד שאלה: משהו מכיר את ה KAZE MASTERPRO? האם יש אופציה ל אוטומטי? שיזהה לבד מתי להעלות ולהוריד מהירות (על איז טמפ לשמור?)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3085 לא חשוב כ"כ מי יותר שקט,אלא מי מקרר יותר טוב. זה או המקורי של אינטל,שניהם באותו מחיר 60 שח ,ואני צריך לבחור... תודה
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-