עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תקציב: כ500 שקל אני רוצה שתגידו לי מה אני צריך לקנות... יש לי כרטיס מסך: ג'יפורס 5 (128) ובקרוב מאוד אני קונה את ה6800 אולטרה איזה מערכת קירור לקנות כדי לשפר את המעבד ב 50% לפחות..? יש לי p4 2.4 Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel Pentium® 4 External Clock 133 MHz Maximum Clock 3066 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 0.0 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation Socket 478 יש לי 256+512 זכרון לוח אם: Motherboard Properties Motherboard ID 12/26/2002-SiS-646-6A6IXG0XC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8ST800(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effec…

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  2. אני מתכנן אוברקלוק מועט-בינוני בעתיד הקרוב אני מתלבט בין כמה אפשרויות: arctic cooling freezer 7 pro - http://www.skypc.co.il/pl_product~10154~18~0.htm 130 ocz vendetta - http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZT9210~18~0.htm 132 האם אלה יספיקו לי? או שעדיף לי לקנות משהו בסביבות ה: OCZ TvanQ High Performance Cooler (עולה 175 שקל - אין לי קישור) skythe mugen - http://www.skypc.co.il/pl_product~SCINF1000~18~0.htm 175 (שיתאים (מבחינת המידות) גם למארז הנ"ל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=H-550D-F25&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ולוח אם asus p5q) תודה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  3. יש לי AMD 1700+, לוח אם GA 7VTXH+, זכרון 256 PC2100 DDR, כרטיס מסך GF2 Ti. הבעיה : אני עדיין לא מצליח לשבור את מחסום ה-147 FSB למרות שהעליתי את ה-VCORE עד המכסימום (10%). המחשב עבד קצת ב-FULL LOAD וטמפרטורת המעבד טפסה ל-54 מעלות ובאיזה שלב הכל קרס. האם יכול להיות שהזכרון שלי שהוא לא מותג ידוע גורם לנפילה? כיוונתי אותו בביוס להגדרות המהירות ביותר ועד עכשיו הוא עמד במשימה בכבוד. איזו השפעה אם בכלל יש לכרטיס המסך שכרגע הוא לא מומהר על התנהגות המערכת בהמהרה? הכרטיס היחידי הנוסף שמותקן הוא כרטיס רשת שאמנם מחובר תמיד אבל לא הייתי באינטרנט בזמן הקריסה. מה עוד ניתן לעשות לפתור את הבעיה מלבד טפול במכפלה שיגיע כנראה באיזשהו שלב?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  4. יש לי טמפרטורות בשמיים. אני משתמש בREAL TEMP כי יש לי Q6600 אז במנוכה: 50 שזה המון! במאמץ של 3 דקות 70 של יותר לא נותן בOCCT. מארז EZCOOL גאנרי וחנוק+צפוף מאוד אין זרימת אוויר בכלל!. 2 מאווררים חלשים מכניסים אוויר שניהם 80ממ. ואין מוציאים אוויר. גוף קרור THERMALTAKE X5 ORB. משחה טרמית בת חודש בלבד. לא יודע מה לעשות! יכול להיות שהמעבד פגום אז יש לו טמפ' גבוהות? ואין לי אבק בכלל במארז.

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by KoDkOd,

איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי חיפשתי דרכים שעות הוצאתי ברגים..מה לא עשיתי ולא הצלחתי.... והאם כדי לצבוע את הסידי והצורב?... סוג המארז ---E-star :smoke:

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. במסגרת הניסיון להשקיט את המחשב, סיימתי להחליף היום את כל המאוררים שהיו לי במחשב. כל המאווררים זה אומר 3 מאוררי מארז 80 מ"מ (GlacialTech), קירור לכרטיס מסך (Silancer), לפני כמה שבועות שמתי ביג טייפון (והיום חיזקתי ברגים - זה הקטין את הרעידות של המארז), קירור לנורת'ברידג (לפסיבי של זלמן) ואפילו ספק החלפתי לאנרמקס 420 (שאמרו לי שהוא אחד הספקים השקטים יותר) אבל המחשב עדיין מרעיש קצת, למישהו יש רעיונות מה עוד אפשר לעשות? (התלבטתי אם לפרסם את זה פה או במודינג ואלקטרוניקה - כי נראה לי שמה שצריך עכשיו זה איזשהו מוד. אז אם זה לא מתאים - בבקשה להעביר).

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Satlan,

מישהו בפורום הגיע לזה יציב? אם כן, איזה מתחים מכפלות וכו' ~ לפני שאני מנסה לבד בתודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Lioriii,

מה כדאי לי יותר מאוורר טוב או משחה טרמית??? אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח! תמליצו לי בבקשה על משהו טוב!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Guarding angel,

http://www.mrsci.com/Computer-Hardware/Overclocking.php כתוב שם על כול מה שהמבצע אמור לדעת לפני ביצוע C@ ובמה זה כרוך HAVE A NICE READING ***האם ניתן להכניס את זה לסטיקי?***

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. ??? ??? ??? המפרט שלי מפורט בקישור בצד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by a-gold,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3719

• 9 תגובות
    • 564 צפיות
  12. לא זוכר איפה אבל ראיתי את זה פה איפשהוא ובאמת שחיפשתי בחיפוש ופשוט לא מצאתי!!! לא היה שום תוצאה רלוונטית.. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לתוסף הזה???? בתודה ענקית אלעד עריכה: בטעות כתבתי את זה כאן, נראה לי שעדיף להעביר את זה לתצוגה וגרפיקה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  13. קבלו את גוף הקירור החדש של זלמן...קבלו את ה VF-900 . קירור זה אמור להעביר טוב יותר את החום מאשר אחיו הקודם וכמו כן לא פחות חשוב בגלל מידותיו הקטנות יותר הוא לא יחסום חריץ PCI נוסף. עכשיו מעניין מתי הוא יגיע לארץ ומה יהיה מחירו. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by NeTBaLL,

מה עדיף 7300GT או8400GS לOC?

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

הינא קישור נראה לי קצת מפוזר. תודה THANKS, אשמח לשמוע תגובות בנושא.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by megus,

שלום לכולם, אני במקרה משתמש חדש במקום ובכלל על תקן שפן ניסיונות בעניין OC. מפרט המחשב שלי הוא להלן : Intel E6300 CONROE (1.86ghz) 2X KINGSTON 667MHZ 5-5-5-15 GIGABYTE GA-965G-DS3 R2 גירסת BIOS F5 *אין ציוד קירור מיוחד החלטתי לנסות לשדרג את המערכת מכל סיבה שתרצו , אם למצות ולהפיק את המירב מהמערכת או סתם בשביל העניין במצב הרגיל של המערכת, ה VCORE צריך להיות 1.325 וזהו הדיווח: Voltage = 1.2V CPU = 1.86GHZ FSB = 266MHZ RAM = 333MHZ 5-5-5-15 מה שעשיתי עד עכשיו זה פשוט להעלות לאט לאט את ה FSB ב BIOS תוך מעקב אחרי טמפרטורה והמתח בזמן אמת (משתמש ב CPU-Z ו EASYTUNE כמוניטור) *עלי להעיר כי קראתי כמה תגובות והערות של אנשים על ה 965G , אז רק ליידע אתכם, ניתן לשנות בע…

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  17. Started by Fir3^StorM,

שלום, אני רוצה לקנות קירור ואני צריך בשבילו מאוורר. המעבד שלי באוברקלוק 2.4 @ 3.1 ועד עכשיו החלפתי רק את המאוורר של הקירור סטוק למאורר 5000RPM. אי אפשר לישון עם המחשב ותמיד שאני לידו אני עם אוזניות.. ומיותר לציין שהקירור עדיין לא טוב. אז חיפשתי השוואות וכו' ומצאתי את הקירור Scythe Ninja שהוא בין ההכי טובים אם לא הכי טוב בקירור אוויר לפי כל המבחנים שראיתי והוא עוקף את ה XP120 בכ-8 מעלות. [בLOAD עם OC והעלת מתחים]. עכשיו, הקירור לא בא עם מאוורר ואני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיש לו יחס dB / CFM הכי טוב שיש, ושלא יהיה יותר מדיי יקר.. אבל חשוב שהוא יהיה שקט ושלא יעבור ת' 25DB משהו כזה. אבל גם שיהיה לו CFM גדול. העדפה למאווררים עם לדים <יש לי חלון במארז>.

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by OmerMel,

יש לי מעבד 5600x וקירור Corsair H100i Pro. הטמפרטורה של המעבד עולה ויורד בין 35 - 40 מעלות רק כאשר דפדפן פתוח ( chrome ). זה הגיוני? כשאני במשחק הטמפרטורה בממוצע על 50 מעלות.

19. אם בלי אוברקלוק זה עומד על 51 מעלות. אז כמה אוברקלוק הוא יחזיק? סתם שאלהאני לא מתכוון לעשות או משהו

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. Started by ye_3333,

http://www.emp.co.il/product.php?&ID=00032 תודהה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  21. שלום, אני מנסה לבצע OC למעבד שלי (q6600) בעזרת המדריך הזה http://www.wikihow.com/Overclock-a-PC עשיתי הכל לפי השלבים - הורדתי את מהירות הזיכרון למינימום (400) 4 זיכרונות כל אחד עובד על 200 והעלאתי את מהירות המעבד ב10% מ 2.4GHZ ל 2.7GHZ וכל הבדיקות יציבות ואין בעיות עכשיו לפי המדריך הזה רשום לעלות כל פעם ב 5-10Mhz את המהירות עד שמגיעים לאי יציבות אז התקדמתי לשלב הזה והעלאתי ל 2.79 אבל שמתי לב שמהירות הזיכרונות ירדה ל 399 בלי שנגעתי בה ובהגדרות מוגדר על Unlinked אני חושב שאם אני יעלה עוד את מהירות המעבד, מהירות הזיכרון תרד עוד.. מישהו יודע למה זה קורה והאם זה נורמלי או שזה מראה על אי יציבות? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. אני מחפש נחושת בצורה של פלטות בעובי 2ממ ו 5ממ. מי שיודע איפה קונים כזה דבר בבקשה לשתף אותו בסודות שלו צריך מקום שמוכן למכור בכמויות קטנות כי כבר מצאתי מקום שמוכר פלטות של 1X2 מטר וזה ממש מוגזם למטרות שלי... תודה מראש :smoke:

• 11 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. סליחה;קורה,אם הייתי יודע איך למחוק - הייתי מוחק נושא זה בעצמי. !

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by ^HocK^,

שלום, יש לי מארז MIDTOWER הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם... אני רוצה קצת לשפץ אותו...אני מתכוון לצבוע אותו מחדש ועוד קצת שינויים אפשר אולי לדעת באיזה סוג של צבע או ספריי אני אמור להשתמש כדי שזה יצא טוב ומה העלויות של זה ? תודה, יאן.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים