אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
נאמר וכרגע יש לי במארז (Compucase 6A19) מאוורר אחד - Vantec Stealth 120mm (ממוקם למעלה), ואני מעוניין להוסיף עוד שני מאווררי 60mm מקדימה, סתם כי זה נראה אדיר ובשביל לתרום קצת לקירור. לצורך העניין נאמר שהמאוררים הם מדגם Thermaltake 60mm 2 Ball Bearing. עכשיו כל אחד מהמאוררים מפיק 28 דציבלים של רעש - מה יקרה אם אני אפעיל את שלושתם ? אני אקבל 84 (28*3) דציבלים של רעש, שזה נשמע לי די פסיכי, או שכמו שמישהו פה טען, הרעש הוא כמו שמאורר החזק ביותר , ז"א ששלושתם ביחד יפיקו רק 28 דציבלים ?
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3420 רציתי לדעת האם מישהו שמע על הקירור הזה ? איך הוא נחשב לעומת הזלמן ? ( שניהם נראים דיי זהים ) האם הוא מתאים ל GTO2 ? אודה לחוות דעתכם.
-
- 15 תגובות
- 942 צפיות
-
-
Im looking for a good cooler for my P4 2.4B that is currently over clocked to 3 ghz and over volted to 1.625. For normal usage the stock cooler was more than enough, but under the massive over volting and over clocking its slowly turning very poor, my current idle temps are 32-35 degrees and full load can reach 48 degrees. What will be the best air cooler to buy for a P4, budget is irrelevant, but the cooler should also not be very noisey, since the stock cooler is very quiet im looking for something around that level of noise but with better performance. Thanks in advance.
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק... הלוח אם שיש לי הוא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3290 ומעבד Q9650 השאלה לכמה אני יכול להגיע איתם... בקשר לזכרונות לספק אני עומד לקנות חדשים =] אבל השאלה האם משהו פה יגביל אותי? או לכמה בערך אני יכול להגיע?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q9550 מאוד חשוב לי הנושא של השקט, ולכן בחרתי במארז NZXT HUSH. עכשיו אני מתלבט בין שני מאוררים למעבד: AC 7 PRO או BIG TYPHOON VX הטייפון עולה כמעט פי 2 מה-AC7PRO. מי מהם שקט יותר? אני לא מתכנן OC, ולכן שניהם מספקים אותי מבחינת עוצמת הקירור. ההתלבטות היא רק לגבי הרעש. (האמת שה-AC7PRO נראה לי עדיף מבחינת הקירור, כי המאורר שלו משתלב בתוך מסלול תנועת האוויר במארז, לעומת הטייפון).
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס GEFORCE 2 MX 400 64MB. היה לו בסטוק רק צלעות קירור (וגם איתם בלי OC הוא לא התחמם בכלל), ואני הוספתי מאורר! פעם עשיתי אוברקלוק ל GEFORCE 4 MX 440 64MB , עם הקירור סטוק, ונגעתי בכרטיס והוא היה חם.. אבל לא יותר מידי. וסתקלו, פה היה MEMORY CLOCK 150 , ו ENGINE CLOCK 200 עשיתי את האוברקלוק המקסימאלי והכרטיס עדין קר. 2 שאלות: האם עקפתי את הביצועים הסטנדרטיים של הGEFORCE 4 MX 440 64MB? הם כדאי להגדיל את הOC? אם איזו תוכנה? **אני בודק את הטמפ בנגיעה כי לכרטיסים האלה אין חיישן חום... **
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מאוורר שיהיה שקט אבל שיעשה את העבודה, כמובן הוא צריך להיות 120mm
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, שנכנסתי לאתר של Danger Dan ורציתי לחפש מוצרים שאני אוכל לקנות מצאתי רק מקום כזה שאתה ממלא חלקים שאתה רוצה ובערכות קירור מים אנלא מבין בגרוש! לכן אני אשמח מאוד מאוד עם מישהו יוכל למצוא לי איזו חבילה של Danger Dan מהאתר שלהם כי אני לפחות לא מצאתי , או! שתרכיבו לי אחת שכוללת בלוק אך ורק למעבד אבל בלוק טוב מאוד! וכל שאר הדברים - צינורות/רדיאטור /כל השטויות האחרות, אני רוצה לפתוח תחבילה שאני אזמין מהם ולקבל הכול שאנלא אצטרך לאלתר כלום שאני פשוט אוכל לחבר את זה. תודה לכם ה כמעט שחכתי - הכול צריך ליהיות תואם לפלומינו 1800+
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122775,00.html לפחות שהכתב יבין משהו בנושא הכתבה לפני שהוא לוקח מקלדת ומתחיל להלום עליה.
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב לתושבת AM2 עם דגש על גובה מע' הקירור שיהיה נמוך מכיון שהמערת מורכבת במארז thermaltake lanbox המחשב משמש בעיקר למשחקים כבדים וגלישה יש לי קירור ישן של zalman שגם היה מותקן במארז הזה רק עם מתאם ל754 אז גם אם יש למישהו את המתאמים לתושבות אחרות יעזור מאוד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מוסיף עוד מאוורר בדלת המארז מול המעבד. ואין לי מושג לאיזה כיוון להפנות אותו אם כדאי שיכניס אויר או יוציא אויר ??? הצעות ייתקבלו בברכה ד"א זה האתר מספר 1 בארץ!
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים כל הזמן, אני עומד על OC של 4.05 יציב, עבר שעתיים בOCCT ושעתיים בP95 ו5 לופים בסופר PI הינה CPUZ : הרצתי את RegistryBooster מצא לי מעל 1000 שגיאות, תקינתי אותם . הBSOD האחרון : שגיאה : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X20000002, 0X0000001C, 0X00000000, 0X804E2B79 אני לא מקבל שגיאות על קבצים ספציפיים חוץ מפעם אחת שקיבלתי שגיאה על שתי קבצים בעלי שם זהה. שמם הוא RtkHDAud.sys בדקתי, וזה אותו קובץ, הם אותו גודל והם במקומות שונים . סרקתי את גוגל ומצאתי כל מיני תוצאות כגון בעיות בזכרונות, במעבד ובכלל יציבות המערכת . המליצו שם לעשת בדיקות בתוכנות OCCT, SUPER PI, PRIME95, ועוד תוכנה אחת לבדיקת הזכרונות, הורדתי אותה ולא הצלחתי לתפעל אותה . אם …
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הוספתי עוד מאוורר במארז ממש מעל הכרטיס, והעלתי את התדירות שלו ל320 / 710 ! יש מישהו שמנוסה עם OC לכרטיס הזה? חושבים שאפשר לעלות אותו יותר? (עדיין לא ניסיתי, מתיעץ איתכם קודם...) תודה.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כמה שהבנתי קטודה קרה זה מנורת פלורסנט. יש סיבה לא לקנות בחנות וזהו? אני אוכל לחבר אותה למחשב?
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קיימת אלטרנטיבה ל NOCTUA NH-U12P בS1156 לI5? בIQPC או ivory. ראיתי שאין עדיין מוגן2 לS1156 או ערכת חיבור לונדטה2 שיכלו להתאים.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
[glow=red,2,300][/glow] שלום, אני מחפש בטירוף חנויות שמוכרים בהם ציוד למודינג וקירור כמו לדים למארז, חלונות וכו' אניי מחפש כבר מלא זמן ןאין לי מושג איפה אני יכול למצוא.... אני רק יודע שמוכרים באתר של פנדס ואתרים בחו"ל אבל חוצמזה לא ראיתי בארץ חנות שמוכרות ציוד כזה. עזרה בבקשה ודחוף ממי שיודע על מה שאני צריך ומוכן לעזור לי בעניין... זה ממש יקל עליי בקנייה למחשב שלי עדיף חנויות בתל אביב ובמרכז אם יש תודה רבה רבה רבה!! ???
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האם זה יכול לשלוט על 4 מאווררי smf2 של Tt ? http://www.vantecusa.com/product-peripheral.html דגם nxp-205
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
well.. התחלתי בOC, הכ.טלויזיה התחיל להתחרפן ובסוף ולוח הפסיק לזהות אותו. הורדתי FSB לנורמה, תקעתי את הכרטיס בסלוט אחר ועכשיו הוא מזוהה. חרשתי על הביוס ואני לא מוצא נעילה ל-PCI או שאני לא רואה טוב יש למישהו מושג? תודה
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה זמן קיבלתי מחשב עם המעבד הנ"ל, ראיתי ברשת שניתן לעשות לו מודינג פשוט (על ידי חיבור גשרים) כדי לקבל עוד מטמון, פתיחת מכפלות ואולי אפילו להופכו לכפול ליבה. מכיוון שהנושא נידון לפני כמעט עשור, לא כל המידע עדיין נמצא ברשת, הנה מה שהבנתי עד כאן: הרעיו הכללי צריך להיות כמו שכתוב כאן: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html אלא שבפועל המעבד שלי נראה אחרת (צירפתי את התמונה), יש לו שכבה ירוקה של ציפוי, והבנתי שצריך לחפור מתחת באמצעות סיכה או משהו, לכסות את הבור ולקצר בין החיבורים. (כמו שמוזכר כאן: http://itshootout.com/r-184/new-style-amd-cpu-packaging-part-ii-solution/) אלא שמכאן עולה עוד משהו שנראה לי מוזר, לפי המאמר הזה, ניתן להפוך את המע…
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכם. המעבד שלי הוא Intel Pentium4 2800MHZ HT Presccot. אז ככה, לאחרונה, הוא התחיל להרעיש ממש חזק, אני בטוח שזה המעבד כי כשאני מוריד את האיוורר ב-SpeedFan המחשב שותק. הוא ממש מרעיש כשמופעלים משחקים כבדים, כגון: FarCry,MostWanted וכו'. (אל תגידו לי לנקות אבק - כבר עשיתי זאת וזה לא עזר לי). הדבר המצחיק הוא שהטמפרטורה לא עולה על 55 בשעת מאמץ. יש לי את המחשב הזה שנתיים. הוא מעולם לא הרעיש ככה. מצד שני - אף פעם לא מרחתי שום משחה. הבנתי שקיימת משחה שאפשר למרוח אבל זה מסובך עבורי ואין לי כוח לזה. ואז ראיתי שאפשר למרוח משחה אחרת - רק להרים את המדבקה המחליפת צבעים על המאוורר ולזפזפ לשם WD40 או משהו כזה. מה דעתכם מה כדאי לעשות כדי להשתיק את המעבד קצת? D:
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום חברים אני עתיד לקנות בקרוב מחשב ואשמח אם תעזרו לי לבחור קירור יעיל וגם שקט יחסית במחיר של עד 400 ש"ח שמעתי על SCYTHE MUGEN III REVB ועל ה NOCTUA NH-D14 - מי מהם שקט יותר? והאם הבדלי הביצועים משמעותיים?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מבקש המלצה על קירור למעבד של אינטל שיוכל להיכנס לתוך מארז mini itx (עד 150 שח - אפשר לחסוך?) מדובר על מעבד אינטל i3 2100 לוח אם Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 בתוך מארז MINI IATX מהדגם CFI A8989 CUBE 150W BLACK. או מארז Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות 1) איך אני בודק את כמה חום נפלט מהמחשב 2)אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג למחשב עכשיו מה אני צריך להוריד ומאיפה תודה למי שעונה
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מעוניין להעלות את מהירות השעון של המעבד הנ"ל לסביבות ה 3.0GHZ איזה קירור מומלץ.התקציב הוא עד מינימלי,כלומר עד 130 שח עדיף כמה שיותר זול הלוח שלי הוא gigabyte 965p-ds3 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש פנטיום 4 1.8 באוברקלוק ל 2.33 אז איזה קירור עדיף zalman slk 600 ax 7 slk 800
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-