עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

השאלה שלי היא כזאת, בהרבה מקמות בעולם אנשים קונים מארזים פשוטים, עושים להם מודינג ובסוף מוכרים אותם במחיר של רווח קטן על ההשקעה במארז והמאווררים. השאלה שלי היא האם אנשים בארץ יהיו מוכנים לקנות מארז MIDI לדוגמא שעבר מודינג או מארז FULL TOWER שקדחו לו מקומות למאוורי 120 מ"מ ו90 מ"מ במקום המקומות של ה80... האפשרי הוא הדבר? או שמה רק עושקי קברים קונים חלקי מחשב יד שנייה, והם כמובן יורידו את המחיר של המארז למחיר של פקק קקולה ממיחזור...

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  2. שלום לכם, לפני כמה זמן קיבלתי מחשב עם המעבד הנ"ל, ראיתי ברשת שניתן לעשות לו מודינג פשוט (על ידי חיבור גשרים) כדי לקבל עוד מטמון, פתיחת מכפלות ואולי אפילו להופכו לכפול ליבה. מכיוון שהנושא נידון לפני כמעט עשור, לא כל המידע עדיין נמצא ברשת, הנה מה שהבנתי עד כאן: הרעיו הכללי צריך להיות כמו שכתוב כאן: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html אלא שבפועל המעבד שלי נראה אחרת (צירפתי את התמונה), יש לו שכבה ירוקה של ציפוי, והבנתי שצריך לחפור מתחת באמצעות סיכה או משהו, לכסות את הבור ולקצר בין החיבורים. (כמו שמוזכר כאן: http://itshootout.com/r-184/new-style-amd-cpu-packaging-part-ii-solution/) אלא שמכאן עולה עוד משהו שנראה לי מוזר, לפי המאמר הזה, ניתן להפוך את המע…

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  3. מישהו יודע אם מאוור CNPS7000-AlCu מתאים למעבד athlon xp 2500 ? יש לי לוח epox 8rda+. צריך תשובה ודאית תודה

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by dima_s,

שלום! יש לי את הMUGEN II ואני רוצה לשים עליו עוד מאוורר. הבעיה שהפכתי את כל האינטרנת ואני לא מוצא בשום מקום את התפסנים שמחזיקים את המאוורר על גוף קירור. אם מישהו יודע באיזה אתר מוכרים אותם תנו לי לינק בבקשה. מדובר בפריט הזה: http://www.scythe-usa.com/product/acc/053/scy12fc_detail.html

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by gilibong,

אהלן חברים יש לי מעבד amd 2500+xp והמעבד יושב על 42 מעלות ללא עבדוה והוא מגיע 49 מתי שאני עוד עם המחשב או משחק איתו מה אני אמור לעשות? המעלות בסדר? לפעמים הוא מגיע 39 מעלות שהוא סתם יושב ולא עובד

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by a-v-i,

האם קיים כזה דבר? ואם לא, איזה קירור אקטיבי הוא הכי שקט? תודה

• 16 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by ryan_b,

אני מחפש משחה תרמית טובה. זאת לא מערכת לאוברקלוק (מחשב פנטיום שלוש אחד ואחד 1700 ), ולא מערכת שמתחממת יותר מדי, לכן כל חיסכון במחיר יהיה טוב. לפי סקירה שראיתי באתר יש משחות שלא מובססות כסף ואם הביצועים טובים אני אעדיף כזאת. נ.ב. אני עובר ליד KSP מה אתם אומרים על זה: http://ksp.co.il/hmain.php

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  8. לאחרונה בקר המתח של המאוורר(מהירות) נפגם, בינתיים חיברתי לו מתאם מתח חיצוני שעובד.. אני מחליף את המעבד הקיים שלי - e6600 ב-q8400, ומעוניין להחליף גם את הקירור הקיים (שגם ככה ממש בקושי הרכבתי על מארז הAntec Nine Hundred שלי). מתוכנן OC מסוים, לא לשבירת שיאים, אלא לעבודה שוטפת ויעילה.. מחפש קירור טוב, שישתווה או יעלה על הקודם, במימדים נורמליים(שיוכל להכנס למארז וההרכבה לא תגרום לסבל רב ). תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by zivM,

יש ברשותי ביג טייפון. עם מאוורר לד כחול שהחלפתי לטרמלטייק טנדבליידר-שהוא די מרעיש ובזמן האחרון הוא מאבד כוח לבד-פתאום מ2100 הוא 1200 סל"ד בלבד.. החשמל בסדר והכול בסדר סתם ככה פתאום ההארד קאנו 13 מצפצף מאוורר 2 (הביגטייפון) ירד למהירות מתחת ל1000. בקיצור-אני מעוניין להחליפו. חשבתי על הסמארטפן של טרמלטייק אבל כשהם על 3500-4500 סל"ד אומנם הם מכניסים המון אוויר (ואיתו המון אבק) אבל רועשים ברמות מטורפות. על 2500 זה כבר מתחיל להיות בלתי נסבל. חשבתי אולי על מאוורר UV נחמד שיעשה את העבודה מצויין שקט במיוחד הכי חשוב ועם CFM מכובד... חשבתי על קולר מסטר אבל 1200 סל"ד בלבד-כנל ANTEC וכל דומיו... אין משהו רציני חוץ מטרמלטייק. חשוב לציין שאני מעוניין במאוורר עם לד או UV בלבד ולא מאוורר…

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by Mezmerize-,

שמתי זכרונות על 100 מכפלת HT על 3 ו FSB על 225 1.450v הוא עומד על 36 מעלות ב FULL LOAD עכשיו שאני מעלה ל 230 הוא לא עובר שם בדיקה (prime95 S&M) ניסיתי להעלות את המתח ועדיין הוא לא עובר עצות מה לעשות? תודה מראש!!

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by elad the master,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1792 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5699 המעבד יהיה 3800*2. עכשיו יש כמה שאלות: איזה לוח יהיה יותר טוב בOC ? כרטיס מסך מובנה 6150 ו6100 כמה זיכרון משותף יכול להיות להם במקס' ? 6150 יותר טוב בהרבה מ6100 ?

12. שלום חברים , אתמול הרכבתי Q6600 B3 עם Tuniq 120 על ASUS P5K-E ו-OCZ 4-4-4-15. כרגע אין שום OC. בדקתי טמפ' ב-4 תוכנות שונות Intel TAT,Everest,Core Temp,ASUS AI והן מראות לי טמפ' שונות. איזה מהתוכנות מדוייקת? ועוד שאלה (כנראה מפגרת..) איך זה ש-4 הליבות מראות טמפ' שונה מהטמפ' הכללית של המעבד? ??? תודה !!

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by The_Byter,

http://www.vr-zone.com/ocdb/display.php מקום רביעי בOCDB ל1700+ ועוד לא סיימנו !

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  14. אז אחרי דיי הרבה זמן שחיכיתי, הנה המערכת החדשה שלי : Q9450 Asus maximus formula corsair xm2 2gb 800 cl 5 evga 9800gtx @ 815\1221\2035 corsair hx620w seagate barracuda 500gb liteon X20 lg 20n X20 antec p182 @ 4X12 fans 1XZalman f3 + 3XAntec stock fans Thermalright Ultra 120 Extreme @ Zalman f3 בקרוב יהיו עוד שינויים בחומרה, אבל ככה רק לגרות אותכם =] בזמן הקרוב כנראה מחר, אני יתחיל ב OC, אחרי הרכבה דיי ארוכה, של המערכת, אני נח כרגע. אחרי ליפינג או איך שלא קוראים לזה של כל המערכת, הורדתי את הטמפ' של המעבד בכ3-4 מעלות, ממה שהיה בהתחלה לפני סידור יעיל יותר של קאבלים. מצורפות 2 תמונות לגירוי אז לא לברוח, עניין של זמן עד שהאשכול יהפוך מאשכול תמונות של מחשב, לאשכו…

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by silky,

שלום לכולם, חג שמח!! רכשתי שבוע שעבר את הכרטיס שבכותרת, שבא עם שני מאוורים. המאוורים פועלים ב 100%(כך אני חושב) כל הזמן, ואני שואל כיצד אני יכול להגיד להם לנוח כשאני לא משחק במשחק? ניסיתי: RIVATUNER, אך אני יכול רק לשנות את המהירות שלהם ב 3D GAMES(לא אכפת לי שירצוצו על פול שאני מפוצץ קוריאנים/חייזרים/ערבים ממדינה שהמציאו). בדרייברים: NTUNE, אין אפשרות, רק לנטר. אודה מאוד לעוזרים בנושא!

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by genia,

/

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by LLLLiran,

יש לי amd athlon xp 2800+ ואין לי שום oc ושאני נכנס לכל משחק אז המחשב נתקע ואני יודע שזה המעבד בשביל שהוא לא יתקע אני שם לו מאוור של הבית והוא לא נתקע אני רוצה לקנות מאוור למעבד ואני לא יודע איזה?

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  18. היום חזרתי הבייתה ( לפני שתי דקות ) , ופאקינג גיליתי שנפל לי חלק מההיטקסינק של הכרטיס מסך o_O הייתה היום מנקה , ומצאתי את המארז פתוח , וחלק מההיטסינק פשוט לא היה מחובר כדי שתבינו מה בדיוק נפל מהכרטיס , תסתכל על התמונה ... ( מצאתי תמונה של בדיוק החלק -.- ) איך אני מחבר את זה חזרה , ומה אני עושה ?! בנוסף , שמתי לב שהמאורר פשוט לא פועל ... אני לחוץ , ואני משתגע , ואני ממש חייב עזרה ... הנה התמונה - בנתיים שמתי מאורר ענקי שיקרר את הכרטיס מסך , כי הוא היה פשוט לוהט כשחזרתי \=

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  19. צריך המלצה לקירור למעבד 2.5 core 2 duo בלוח G31T-M7. תקציב: עד 150 שקל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  20. או שטי.אמ.אס לא עשו את הoc שהבטיחו, או שאני סתום ותיראו את הטמפ'.. הן לא גבוהות מידי?! (קירור BT במארז P150)!

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by yanukav,

אני מנסה כרגע לבנות מערכת שקטה לחלוטין (עד כמה שאפשר) שתשמש אותי להקלטת אודיו. לוח האם שלי הוא p4p800 se של asus. ומעבד pentium-m עם ct-479(מתאם מעבד של אסוס). בגלל החום הנמוך שמספק המעבד (27w) אני חושב לעבור לקרור פסיבי לגמרי. הבעיה היחידה היא שגם heatsink פסיבי דורש תנועת אוויר מינימלית. אני רוצה להמנע ממאוררים הוא רכיבים אקטיבים אחרים שיגרמו לרעש כלשהו. כרגע המאורר היחידי יושב על המעבד, ושאר המערכת פסיבית לגמרי (חוץ מהארדיסק-כמובן). הרעיון של heatpipe נראה כרגע כמתאים ביותר, אך כל החברות מוכרות את מערכת הקירור שלהם ביחד עם המארז (במקרה הטוב -רוב הזמן all-in-one)ואני לא מוותר על ה pc-v1000b lian-li שלי. האם יש חברה שמוכרת מערכת heatpipe שלמה (heatpipe+heatsink+radiator…

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  22. אוקיי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך.. יש לי GB X800XL 512MB עכשיו הקלוקים שיש לי עכשיו הם: Core Speed : 398 Memory Speed : 398 יש לי תקרור הרגיל שבא עם הכרטיס.. כמה אתה מציעים לי להעלות וזה?? שזה לא ייפגע בכרטיס אבל עדיין יביא לשיפורים ?

• 18 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by arkadur,

יש לי מחשב עם Q6600, לוח P35-DS3R, וזיכרון XTC REV2 של OCZ האם מישהו כבר ניסה לבצע OC למעבד? יש לו פוטנציאל? ושאלה נוספת, כיצד אני יכול לברר את הסטפינג של המעבד שלי? (בתקווה שהוא "יצא" G0 )

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  24. תגידו מה הספקי כוח מוציאים אויר מאחורה הם מוציאים חום או קור והוא גם התחיל להידפק לי קצת הוא התחיל לעשות קצת רעשים שאני מדליק תמחשב והוא מוציא אויר חם זה הגיוני????????. וזהו תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  25. כשאני מעלה את ה- CPU host frequency, זה משפיע גם על ה-memory frequency, לדוגמא שהעלתי את הבאס מ-133 ל-140 זה העלה לי את הבאס של הזכרונות ל-350 במקום 333, ככה זה צריך להיות? ויש לי את הדבר הזה שאני חושב שזה נעילת ה-AGP ו-PCI, כי כתוב לי PCI/AGP frequency 33/66, זאת הנעילה?

• 11 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.