עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

כרגע אני משתמש בהיטסינק שבא עם המעבד - הפשוט של אינטל והתוצאות לא משהו IDLE ~40 FULL LOAD ~55 מישהו יכול להמליץ לי על HSF טוב בשביל המעבד? חשוב שיהיה שקט וכמה שיותר יעיל! אל תמליצו לי לחורר מארז ולשים מאוררים כי הוא כבר מחורר ומאורר עד.....

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב HTPC עם הנתונים הבאים: מארז של ANTEC - FUSION לוח אם ג'יגה בייט- GAMA69GMS2H AM2 AMD מעבד - ATH64 4000x2 d.c am2 amd אני מרוצה מהכל אבל המאוורר של המעבד עושה הרבה רעש (יחסית). אני מעוניין לרכוש מאוורר שקט למעבד. התקציב עד 200 ש"ח (מוכן לעלות עד 250 אם היתרון יהיה שווה את זה).

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  3. שלום לכולם, הספק שלי החל להישרף אז מיהרתי לפרק אותו החוצה מהמחשב ולהחליפו בחדש. על הדרך הייתה צריך לפרק את גוף הקירור של המעבד שלי מסיבה מסויימת, ועכשיו, כשצריך להחזיר אותו למקום, אני לא זוכר איך הוא היה קודם. צילמתי תמונות המצורפות להודעה זו - האם תוכלו לספר לי מה האפשרות הנכונה? תודה! מתן

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by Gadgets4all,

הי, ברשותי 2 כרטיסים של XFX HD6950. כרטיסי reference. אני מעוניין לעשות להם אוברקלוק. ממה אני מתחיל? האם MSI AFTERBURNER מתאים לביצוע אוברקלוק? חשוב לציין שניסיתי לעדכן את הביוס כדי לעלות את ה-shader אבל לא הצלחתי לפתוח את הכרטיסים, ניסיתי גם דרך DOS ולא הצלחתי. תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by mtao21,

שלום ברשותי קירור מים מעבד וכ.מסך ושניהם עשוי מניקל EK ואז עבר 4 חודשים מאז שהוספתי 2 טיפות אנטי אוצות נקרא Dead-Water ומים מזוקקים. ויש סיכוי שיהיה לי קורוזיה או אצטרך לפרק ולבדוק? או אצטרך להזמין Ice Dragon Cooling Nanofluid Coolant - 32 oz. או EK EKoolant Premium Liquid Cooling Premix Coolant - 1000ml - Blood Red או רק לשים סליל כסף+2טיפות [Dead-Water ומים מזוקקים וזהו. תודה

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  6. נשבר לי כנף במאוור של ההיטסינק שעל המעבד. השגתי מאוור חדש אך בניגוד למאוור הקודם בו יש 3 חוטים (שחור, אדום וצהוב) לחדש יש רק 2 (אדום ושחור). מפה מתבקשת השאלה, צהוב מהו? אולי מד RPM? אנא הגיבו רק אם אתם בטוחים...

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  7. יש לי לוח GIGABYTE, GA-7VAX יש על הCHIPSET שמעל ה AGP מאורר עם גוף קירור בצבע זהב. עכשיו המארר התלכלך באבק ועושה רעש מעצבן מאוד. האם זה יהיה הרסני באופן משמעותי לכבות את המאורר הזה עד שאני משיג אוויר דחוס תוך חודש בערך ?

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by Component,

שלום רב, חיברתי LCD כמו שכתוב במדריך הזה, אבל כנראה שאני לא מצליח לקנפג את התוכנה (שמופיעה בעמוד השני של המדריך) כמו שצריך. מישהו בעל ניסיון עם המסכים האלה יכול לנסות לעזור לי? בתודה מראש, עדי רובין.

9. Started by maayan,

שלום לכולם מצאתי מסך אל סי די אני לא יודע מאיזה מכשיר הוא. רציתי לדעת אם אפשר לעשות איתו משהו

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by dardanadg,

[glow=red,2,300][/glow] שלום, אני מחפש בטירוף חנויות שמוכרים בהם ציוד למודינג וקירור כמו לדים למארז, חלונות וכו' אניי מחפש כבר מלא זמן ןאין לי מושג איפה אני יכול למצוא.... אני רק יודע שמוכרים באתר של פנדס ואתרים בחו"ל אבל חוצמזה לא ראיתי בארץ חנות שמוכרות ציוד כזה. עזרה בבקשה ודחוף ממי שיודע על מה שאני צריך ומוכן לעזור לי בעניין... זה ממש יקל עליי בקנייה למחשב שלי עדיף חנויות בתל אביב ובמרכז אם יש תודה רבה רבה רבה!! ???

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  11. רק שיגיע לארץ http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=619

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מאוורר על השבב הצפוני שכבר ממש התחיל להרעיש ולהסתובב באיטיות. איפה משיגים מאווררים כאלה קטנים והאם זה בטוח להוריד אותו או סתם לנתק אותו מהזרם?

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  13. שלום, כפי שחלק כבר יודעים, אני שונא להשתמש בחיפוש כי הוא מלא באגים... בקרוב, אני קונה Volcano7+ (כבר כל הפורום הזה יודע), ואני אצטרך להסיר את המשחה תרמית הקודמת מהמעבד, אני יודע שעושים את זה עם אלכוהול וצמר גפן, אבל אני מחפש מדריך מפורט היטב, כי אני לא רוצה להיות תקוע עם מעבד הרוס....אז בבקשה, אני סומך עליכם... נ.ב: חיפשתי מדריך כבר, ולא מצאתי...אז זה אפילו יותר טוב אם משהו יכול לתת לי קישור לאתר עם מדריך

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by תינוק22,

שלום , יש לי מחשב נייד פושט של MSI בן 3 וחצי שנים(קיבלתי אותו מתנה לגיוס) עכשיו המחשב מגיע בקלות ל 62 מעלות ומורגש איטיות וגם תחתית המחשב ''בוערת'' . ראיתי קירור בשם Thermaltake Massive23 GT LapTop Cooler ב סך 150 ש''ח , ברצוני לדעת האם מישהו התנסה במוצר דומה ויודע שזה יעיל . תודה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by Fenomeno,

נאכלים בקלות ע"י המאוררים האלה, שימו לב ליחס הנהדר בין הרעש\CFM: http://www.comairrotron.com/dcfans/CaravelDC.htm http://www.comairrotron.com/dcfans/MalteseDC.htm אזהרה- מגיעים ללא מגיני אצבעות.. ;D

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  16. אז ככה, קניתי את ערכת קרור המים של GIGABYTE שקבלה דווקה ציונים לא רעים והיא ממש לא יקרה יחסית למערכות המקצועיות יותר. בנוסף יצרתי 3 פתחי אורור בקוטר 120ממ בגג המארז ושילבתי 3 מאוררי TT עם לדים כחולים. הוספתי בדלת הצד עוד 2 מאוררים של 92 ממ גם מוארים בכחול. מערכת הקרור החדשה החליפה את ה TR-SP94 הנאמן. הטמפרטורה במנוחה לא השתנת בהרבה (44-5 בTRת 41-4 עם קרור המים) אבל השינוי העקרי מתבטא בטמפרטורת המעבד בזמן מאמץ. כאן כבר יש הבדלים של 10+ מעלות גם לאחר 10 דקות של מאמץ (62 בTR על מקסימום עם מאורר 92ממ דלתא, ו51 מקסימום עם קרור המים. המעבד עשה POST כבר ב3825MHZ אבל הוא אינו יציב. בינתיים אשאר עם 3750. הנה הקישור לתמונות... תחת אלבום case modding abd watercooling http://photos.w…

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  17. בעיקרון כבר הגעתי לחלק ששם אני משנה את המהירות של המעבד...אבל משומה אני לא יכול לשנות אותה....היא לא באפור כאילו "לקריאה בלבד" היא בלבן אבל אני לא יכול לשנות אולי צריך לעשות כמה פעולות בלוח אם לפני...? מי שיודע איך לעשות או שיש מדריך או תוכנה שעושה OC למעבד שיביא... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by nirh216,

אם אני קונה מערכת קירור מים של תרמלטייק, היא מגיעה רק עם WaterBlock ל- CPU....אני יכול להוסיף WaterBlock להארדיסק ול- כרטיס מסך? תודה רבה לכל מי שעוזר! פורום תותח!!!

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by IME3,

עד עכשיו ה QPI עמד על 2800 החלטתי לנסות לשנות ולהריץ כמה דברים לראות את ההבדל אבל נזכרתי שראיתי שעדיף שה CORE תמיד יהיה מהיר יותר מה QPI יש אמת? שמתי בביוס את ה QPI ו UNCORE על אוטומטי כדי לראות מה המחשב יחליט והוא הקפיץ לי את הQPI עד 3800 בזמן שהשאר יותר נמוכים די משמעותית מוזר ? בריא? בסופו של דבר הלכתי על דבר כזה שמתי על 172 אבל הייתי צריך להוריד את הזכרון ל 688 במקום 800 כדי שיסתדר לי להגיע ל 3600 מה יותר כדאי לוותר ולהפוך זכרונות 1600 ולרדת איתם ל 1300 כדי שיהיה אפשר לשים את המעבד על 3600 או לשמור את הזכרונות על 1600 אבל אז מסתדר לי להגיע רק עד 3200 על המעבד ניסיתי גם באס על 180 וזה נתן לי כמעט 3800 על המעבד אבל שהרצתי פריים הוא הגיע ל 87…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  20. Started by massinvallus,

אני קונה מחשב חדש בעוד חודש-חודשיים, ואני רוצה לעשות O/C רצחני למרות שאני לא מבין כל כך בזה ולא עשיתי את זה אף פעם אבל לא אכפת לי לקחת סיכון. רציתי לקנות את ה 8rga+ עם 1700+ או 2500+ עם סטפינג טוב, אבל עכשיו שמעתי שאני גם צריך לעשות VDD MOD. אני לא אוהב כל כך להתעסק עם הלחמות ודברים מסובכים, אבל לא אכפת לי להרכיב משהו לא כל כך מורכב ללוח אם ולקנות עוד קירור. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? הרכבה פשוטה או הלחמה מסובכת? כמה זה מוסיף ל O/C? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by Armageddon,

I have recently bought a P4 2.4B and i am running it on a Gigabyte GA-8PE667 Ultra 2 board with Corsair 512 mb PC3200C2 memory. When i try to overclock the furthest i get is 2.86 ghz so far (158 FSB) with DDR doing 395 (2.5x158) mhz, PCI bus locked to 33 and AGP bus locked to 66 the CPU is also over volted to 1.575. This configuration is stable through 5 hours of 100 % load via cpu stability tester and 10 3dmark loops (i stopped the test after 10 loops), the 3d card currently installed is an Asus GF2 GTS 32mb since my MSI Ti4600 is temporarily dead. There is a Vibra 128 and a Genius Realtek chip based 10/100 mbit lan card install on the PCI aswell. I was wondering if …

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by lamborghini,

מפרט p 2.6c 800mhz 200 x 13 asus p4p800 elixir 2 x 256 400 pci-network card ספק 380 שבא עם מארז atx .. wd 80 8m inno3d fx 5200 280/455 נתונים מהירות 239 כפול 13 נותן 3100 בערך.. מתח על 1.6 ברגע שאני מעלה זה לא מעלה לי תמחשב בכלל ! המסך נכבה כזה.. ואז אני מדליק אחרי כמה דקות וזה כותב לי שיש שגיאה ואני צריך להכנס לביוס לשנות את זה.. agp/pci frequency - 33.33/66.66 פה אני לא ממש מבין .. אני יכול לשים על מחלק יותר גבוה? זכרונות 2.75 (מקסימום זה 2.85) תזמונים 2.5-2-2-5 ברגע שאנ ייורד מ ה 2וחצי ל 2 זה כותב לי שגיאה שאני מפעיל תמחשב.. טוב עכשיו שאני מעלה את הבאס ליותר ... דוגמא 245... המחשב עולה יפה והוינדואס(xp) עולה יפה ... הכל טוב ופועל רק שבפריים ת…

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by Daichi,

הבנתי מהאתר שלהם שאפשר לקבל OC בחינם של עד 40% מהמהירות סטוק אם קונים שם מערכת שלמה. למישהו כאן יש ניסיון עם זה? הם מוודאים שהכל פועל פיקס אחרי הOC/לוקחים אחריות במידה וקורה משהו לאחד החלקים?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  24. שלום הזמנתי את הספק 430 של אנטק אך הוא חסר במלאי ויכול להיות שהוא יגיע רק בסוף החודש מצד שני יש את הספק של טרמל טייק שאני לא יודע איך הוא לאוברקלוק אז אשמח לכמה רעיונות מה לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  25. [glow=yellow,2,300]****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****[/glow] אז ככה קניתי את המחשב לפני בערך שבועיים שלוש, ישר עשיתי אובר קלוק . מפרט: Dual Core E2180 65nm 65W 2Ghz Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinum 800Mhz CL4 DDR2 1024MB X 2 Shapphire Radeon HD 3870 DDR4 512MB Hec ComputerCase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer pro 7 Seagate 32MB 500GB SATA Samsung 80GB IDE אז ככה. לפני שבועיים בערך עשיתי את האובר קלוק ניסיתי כמה שיותר להגיע אבל לא הצלחתי לעבור את ה 3GHZ ושהמחשב ישאר יציב... הוא התכבה לי בפתאומיות, התוכנה שהמליצו עליה לא הצלחתי להוריד... ויש לי תוכנה מוזרה.. OCCT. עכשיו המחשב גם …

• 12 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים