עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Xardas,

בEVEREST זה מציג טמפ' נמוכה ב10 מעלות מבדריוור אז מה משניהם היא הטמפ' האמיתית? תודה

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by redead,

אני רוצה לקנות את המאורר הזה למעבד שלי.. הוא מגיע כבר עם משחה טרמית של AC או שצריך לקנות בנוסף?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

אני מעדיף לקנות בIQPC אז אלה בערך האפשרויות שלי, איזו מהן יותר כדאי? http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=450 המשחה אגב, להחליף את המשחה של הפריזר פרו 64 בגלל שכשהתקנתי אותו(פעם ראשונה שלי) נמרחה לי לצדדים לפחות 5 פעמים, בקיצור בלאגן והמעבד שלי עומד על 40 מעלות מינימום(במצב שקט-900RPM)

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  4. שלום, הייתי מעוניין לשמוע המלצות לקירור לI7 920, שאם אני אקנה אני אעשה לו OC לסביביות 4GHz.. עד 500 ש"ח כולל מאוורר, 400 לא כולל. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by huber,

בעקבות הכתבה באתר התחילו אצלי התלבטויות. עד עכשיו הייתי נעול על ה AX478, אבל אחרי קריאת הכתבה על ה MCX חשבתי לעצמי שאולי עדיף לרכוש אותו לפנטיום 4. בהתחשב בכך ששניהם לא משווקים בארץ ושאת שניהם אני מתכוון להזמין מ 2COOLTEK, זה לא שיקול בר קיימא. אין השווא ישירה בין שניהם והניסוי של שניהם לא נעשה על אותה מערכת ככה שאיא אפשר להשוות "ראש בראש", אז איך מחליטים איזה יעיל יותר? אם יש למישהו משהו מבוסס להגיד בנושא, אשמח לשמוע...

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  6. לאחר קריאת כמה דיונים פה של משתמשים שבידיהם epox 4g4a+ עם מעבד 1.8 של אינטל מסדרת ה"עץ הצפוני" שהגיעו ל2.2 והחלו להגיד שהלוח אינו טוב ועוד הרבה בולשיט ... אני בעצמי באותה תקופה גם האמנתי פחות בלוח כי הגעתי עמו רק ל2.3 עד שכמובן אנטי_וירוס נתן לי טיפים חשובים . לזכרונות , מעבד ולוח תסתכלו במפרט ( מעבד 1.6 למי שלא יודע איפה המפרט ) מקווה שזה יעבוד : wcpuid קצת מסנדרה ( לא ידעתי מה להשים , אז שמתי את מה שנראה לי הכי הגיוני 8) הנה 3dmark , התוצאה יחסית נמוכה ( כנראה בגלל שאני משתמש בwin200 , אבל אני מעדיף את היציבות של win2k ופחות חמישה-עשרה פריימים מאשר את xp אבל זה לדיון אחר : הנה התוצאות , הזכרונות בראטיו של 4:5 ... מקווה שתבינו שישנם גם מעבדים עם ס…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by -=THE MUMMY=-,

אם אני מחבר שני מאווררים לוט אחד(מארבע חוטים לשני חוטים)כדי לחבר ללוח אז כמה כול מאוורר יקבל 12 או 6 והשאלה השניה מה עדף לחבר שני מאווררים ביחד או מאוורר ליד מאורר

8. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, בעודי גולש באינטרנט מצאתי קירור מים של חברת "Titan" מדגם DWC-A01. מישהו מכיר אולי את החברה הזאת או יודע על ביקורת על המוצר הנ"ל? מכיוון שהמחיר שלו נראה די זול... באתר לא היה מפורט הרבה על מה מכילה החבילה (חוץ מתמונה של משהו שנראה כאילו הוא נכנס למפרץ של ה5.25". בתודה מראש, Ameralis Zaiir

9. Started by edoson,

שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ומה לעז... הסיפור הזה עם הנקודות, איך מדרגים? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  10. נשבר לי כנף במאוור של ההיטסינק שעל המעבד. השגתי מאוור חדש אך בניגוד למאוור הקודם בו יש 3 חוטים (שחור, אדום וצהוב) לחדש יש רק 2 (אדום ושחור). מפה מתבקשת השאלה, צהוב מהו? אולי מד RPM? אנא הגיבו רק אם אתם בטוחים...

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  11. קניתי מסך אל סי די וחיישני טמפרטורה וחיברתי אותתם והכל עובד אחלה אבל רציתי לראות את הטמפרטורה של המעבד במקסימום מאמץ. מה אני צריך להריץ כדי שיהיה מקסימום מאמץ חוץ מקידוד סרט דיואקס? יש איזה תוכנה כזאת אולי? תודה

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  12. שלום. איזה זכרונות יהיו מצויינים בשבילי לצורכי אוברקלוק גבוהים, כלומר שאני יוכל לעלות ת'מהירות וזה בכלל לא יזיז להם. היו ת'זכרונות המעולים של סדרת הBH5 אבל לצערי הם כבר לא נמכרים ...אם אתם יודעים לגבי איזה חנות שעדיין מוכרת ת'זה אני אשמח לשמוע ישנם עכשיו זכרונות גם מעולים מסדרת TCCD וחשבתי עליהם, אם כבר אין מצב לBH5 אז פה מגיעה השאלה איזה זכרונות טובים שווה לקנות מהגרסא הזו של חברה טובה...תזמונים טובים שיהיה אפשר להוריד אם הם לא נמוכים דיו (חח) שיהיו 512 מגה אני לא צריך יותר...ומהירות עדיף 500 MHZ אבל אולי זה מוגזם אז לא משנה אבל ככל שיותר טוב ככה יותר יועיל לי לביצועי "המארה" גבוהים.... התקציב נע על 1000 שקל גמיש כי עוד מעט יש לי יומולדת! עריכה: האם הזכרונות האלו טובים…

• 18 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

שמתי לב שבשוק ישנם המון מוצרי קירור להארד דיסק.. עכשיו .. למה זה באמת הכרחי ? עד עכשיו לא שמעתי על הארד דיסק שנשרף מחום, למרות שידוע שהוא מתחמם מאוד 0_o וכפי הידוע לי, הוא לא מתחמם עוד אם עושים למערכת OC, אז למה באמת צריך את אותם אמצעי קירור ? שווה לקנות http://www.comp-il.co.il/product.asp?cat2cat1id=1421&Cat2ID=1698&pid=FNVARSHDCA לSAMSUNG 160GB SATAII החדש שלי ? **אני לא OC**

14. Started by ilanb0,

המאוורר של המארז לא מסתובב. נתתי לו מספר "דחיפות" והוא התחיל לעבוד. הבעייה היא ששמתי את היד ולא הרגשתי שהוא מכניס אוויר. שמתי יד מבחוץ - ולא הרגשתי שהוא שואב אוויר מהמארז החוצה. שמתי חתיכת צמר גפן (ממש כמה שערות) על "הגריל" של המאוור - הצמר גפן לא זז - היינו לא עף לתוך המארז, ולא נשאב לתוך המאוור, וזאת כשהמאוור מסתובב במלא עוצמתו. אז איזה מן מאוור זה?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  15. יש לי דיי הרבה מאווררים במארז אך הטמפ' מגיבה באופן מוזר. יש לי שניים של 80 מתחת למאוורר של הספק כוח, העליון מוציא אוויר וזה שמתחתיו מכניס אוויר. יש לי עוד אחד 12 ס"מ בדלת מהצד שמזרים אוויר אי שם גם על המעבד וגם על הכ. מסך (שכמובן לשניהם מאווררים משלהם). עכשיו, עד כה הייתי עם דלת בצד פתוחה כשהמאוורר 12 ס"מ עמד שם איכשהו ואוורר את אותו האיזו בין המעבד לכ. מסך. עכשיו, היום חיררתי את הדלת בצד והרכבתי את המאוורר באופן כזה שאני יכול לסגור גם את הדלת והכל ארוז יפה. אבל עכשיו הכל נורא (נורא, נורא) נורא רועש!!!! אי אפשר כמעט לשמוע מוזיקה ומשחקים וכו', והטמפ' עלתה ל 60!!!! (של המעבד) והטמפ' של המערכת ל42. לפני שסגרתי את הכל הטמפ' הייתה 31 בד"כ (הטמפ' של המערכת) ו49 של המעבד. (הטמפ'…

• 14 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by Omerole,

דבר ראשון זה לא המחשב שלי העליתי קצת ואז עוד קצת כשהגעתי ל220 HTT אז לא עלה לי הביוס....אני ממש לא רוצה לאפס יש פתרון?

• 19 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by ag43,

יש לי מערכת מבוססת I7 ואני מעוניין להכיר קצת יותר את דרך הפעולה של המערכת והמונחים המיוחדים לה לקראת אוברקלוק עתידי (ברגע שאני אמצא קירור נורמלי). מונחים כמו UNCORE SPEED,QPI,BCLK חדשים לי ואני מחפש מדריך שיסביר על העניין (במיוחד אם יש מדריך שמסביר על ההבדלים בין אוברקלוק לI7 לבין מערכות מבוססות FSB שבהן אני כן יודע לבצע אוברקלוק)

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by deadrineep,

ברשותי מחשב די ישן: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) ת'כלס מעולם לא התעסקתי בנושא- יוצא לי לשחק לא מעט סטארקראפט 2 והבנתי ש OC יכול לעזור לי להריץ את המשחק כמו שצריך ולא להתקע כאשר יש עומס של יחידות ואפקטים של קרבות. קראתי את המאמרים במדריך והבנתי את הרעיון הכללי.. בנוגע לת'כלס- לפני שאני בכלל מתחיל להכנס לזה- יש לי כמה שאלות: 1. האם OC אפשרי במצב של המערכת שלי (והאם כדאי?)- ולאיזה רכיבים? (עם דגש על המעבד וכרטיס המסך) 2. האם קניית זכרון ‏DDR2 800Mhz‎ - ‏2GB Kingston Value והוספתו למערך שכבר קיים (יש לי שני כרטיסים של 1GB כרגע- האם יש אפשרות להוס…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by nizans,

יש לי E6600 כרגע עם קירור סטוק. אני רוצה לעשות OC אבל אני לא יודע איזה קירור לקנות ??? התקציב שלי הוא 200-300 אני מתכנן לעשות OC כבד ! חשוב שהקירור לא יהיה יותר מידי גדול כי המארז שלי קטן יחסית (TT ARMOR JR) ושיתאים גם לסוקטים החשים של אינטל כדי שאוכל להשתמש בו בעתיד. תודה.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by foty123,

שלום לכם.. עכשיו לבעיה.. קיבלתי לוח אם חדש ASRock ConRoeXFire-eSATA2 עכשיו אני מעלה את הBUS SPEED בביוס ושום דבר לא קורה... אני יסביר יותר טוב.. הBUS SPEED המקורי עומד על 200 עכשיו העלאתי אותו ל210,220,230,240,250 ושום דבר לא קרה.. אני חייב לציין שבלוח הקודם שהעלאתי כמו שניסיתי לעלות בלוח הזה המהירות של המעבד השתנתה.... גם עם אני יעשה עכשיו ריסטרט ויכנס לביוס הBUS SPEED ישאר במהירות שקבעתי לו... זאת אומרת שזה כן נשמר... ובתוכנה CPU-Z רשום שאני רק ב200.. נ.ב זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה OC תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by M-a-T-a-N,

קניתי את המארז הזה עכשיו אני מחפש שלושה מאווררים 120MM שקטים עכשיו אם אני כבר קונה אני רוצה להביא אותם עם LEDs חשבתי על אלה או משהו בסגנון ההם הם טובים ? Coolermaster http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TLF-S12&other_title=+TLF-S12+Neon%20LED%20Fan%20120x120mm

• 19 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by KoDkOd,

מישהו מכיר חנות באזור מרכז שאני יכול להשיג חוטים כבלים מאוורים וכו' [ אני מדבר על דברים לא רגילים ] למשל המאוור השקוף עם הלדים אפשר למצוא בארץ ? הדבר הזה שעוטף את החוטים כמו בכבלים של ה סידירום וכו' מישהו יודע או שמע על מקום שיש בו את הדברים הנ"ל :smoke:

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  23. בגדלים של 80 מ"מ, ושל 120 מ"מ. אני יודע שתאמרו לי להסתכל במדריך של פבל, אבל השבלונה שם לא ממש עגולה, ואין חור מדוייק באמצע. מישהו יכול לתת לי שבלונה יותר מדוייקת בבקשה?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by VooDoo3,

סוף סוף ... ;D קיבלתי אותו לפני כשעתיים ... מכיוון שהוולקנו מותאם גם לפנטיום 4 וגם לאת'לון XP , הוא מגיע עם שני סוגי קליפסים .לקחתי את הקליפ המתאים - של האת'לון (יש לי פנטיום 3) וחיברתי אותו לוולקנו . למרבה הפתעתי , כאשר נסיתי להכניס אותו למקומו , סירב הנ"ל בכל תוקף , בדקתי וגילתי שהבעייה היא בלוח-אם - יש קבל קטן שלא מאפשר לכל התופסן להיכנס . לאחר כ5 דקות של חשיבה מאומצת החלטתי לחתוך את החלק שנוגע בקבל . רק לאחר שחתכתי את חלק המתכת הקטן , הואיל בטובו ההיט-סינק להתיישב על המעבד שלי . המעבד עכשיו בטמפ' של 30 מעלות (לאחר שני בנצ'ים ומשחק קטן) ובOC ל900 מה"צ . כרגע המהירות מכוונת לMedium אבל לא נראה לי שתהיה בעיה כאשר אעביר אותו לLow. מבחינת רעש , המאוורר עושה רעש בדרגה ב…

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by tinkerball,

שלום לכולם. היה לי על המעבד(AMD2000,לוח-ג'גבייט VAX) וולקנו 7+ ועכשיו החלפתי ל-Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD,השאלה שלי היא האם המאוורר החדש מתאים לתושבת או איך שקוראים לזה איפה שהוולקנו 7+ ישב? אני פשוט מכניס אותו וזהו או שדרוש שינוי ועוד שאלה היא האם המאוורר הזה יותר גדול מהוולקנו 7+?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים