אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מה הדרך הכי פשוטה למדוד טמפ' של הכל במחשב שאני אומר הכל אני מתכוון לוח אם מעבד כ.מ ועוד דברים אם יש דרך פשוטה תגידו לי אני יודע שאפשר גם מהBIOS אבל אני לא בדיוק יודע איך
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הכלי שבו השתמשתי למריחה של משחה טרמית הוא כפית של גלידה...מה שטוב בה זה שהיא רחבה וישרה...(לפחות אלו של גלידה באר שבע..חחח) אשמח לשמוע על עוד פתרונות
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
EVGA 8800GTS 512 G92. המאורר שלו עובד על 100% בתוכנה EVGA Persecution זה לא עוזר. 80 מעלות במאמץ. חייב להוריד את המעלות. אני לא מתכוון להשקיע בקירור.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חברים כמו שאתם יודעים יש לי x800gto2 עם צינורות פתוחים ובזמן האחרון חשבתי למה לא לשפר לו את הציון הכרטיס שלי מוציא 6400 וזה לא השיא אני חושב שבכיף אני יכול להוציא 6500 מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הציון כל דבר יבוא בברכה ותודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני רוצה לעצב את המארז . כדי להכין חלון אני חייב דרמל ? כי אני בטוח שזה יצא לי עקום יש לכם המלצות על בעלי מקצוע שיעשו לי את זה ? אם לא - אני אלך על מקדח כוס כדי ליצור חור למאוורר וזה הכל ... זה עוד משהו שאני יכול לעשות לבד . מה כדאי ?
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בוקר טוב! מקדחות יש לי בבית ולא חסר. יש גם מסור. וגם מסור דיסק (בזה לא נוגעים...מסוכן וגדול מאוד!). יש מצב לקנות ראש שינסר לי חור לחלון? יש כזה דבר? אלמנטרי. אם לא - דרמל - יקר. יש מישהו מאזור המרכז שמוכן להשאיל לי עבודת דרמל? עבודה תעשה במקום, תחת השגחת הבעלים, ויוחזר אליו המכשיר מיד. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי היום את הדרמל של וולף (250 שקל) וקיבלתי איתו 40 ראשים. אני רוצה לחתוך איתו את הגג של המארז - באיזה ראש אני צריך להשתמש? מאיפה אני יכול לקנות עוד ראשים? איזה ראש יכול לשייף מתכת?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בסירס (Sears), תחת הקטגוריה של מוצרי הרוטורים הקטנים (דרמלים למיניהם), 2 מוצרים. אחד של דרמל, ואחד של קראפטסמן, באותו טווח מחירים, אך לקרפטסמן יש מהירות משתנה, ו-75 ראשים, ולדרמל יש 2 מהירויות ו40 ראשים. השאלה שלי היא, האם יש הבדל באיכות של המוצר?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן חברה, בשעה טובה הגיע לידיי האקסלרו הפסיבי ;D חשבתי לשתף אתכם במעט תמונות אחרי ההרכבה, על הכרטיס - X800GTO2 בנתיים, אני יכול להגיע לכם שהטמפ' (במנוחה בלבד) גבוהות ב 4-5 מעלות מקרור הסטוק, בימים הקרובים אני יקבמן עליו איזה מאוורר ונראה כמה הרצים אני יוכל עוד להעלות כדי לעקוף אולי את מהירויות הליבה והזכרונות של X850XTPE.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אסון OK חשבתי (בלשון עבר) שאני חכם מאוד 1) קונים קרטיס מסך ב 999 ש"ח 2) מוסיפים קירור AC5 ב 150 ש"ח 3) קונים דסקטים 1.44 4) VMOD + פתיחת צינורות + OVERCLOCK 5) טמפרטורה מקסימלית 69 מעלות (400 ליבה 808 זיכרונות) עד כאן הכול טוב.... ואז בוא נהייה חכם יותר א) נוריד ATI TOOLS 0.24 BETA ב) ננסה לחמם את הכרטיס (על מה חשבתי ) ג) עכשיו ( ) ד) נכנס לRIVATUNER ונעלה לאט לאט את מהירות הזיכרון (יותר נכון נוריד עד שהTEST עובד) ה) נריץ 5 לופים של 3DMARK 05 (בשביל לבדוק יציבות) ו) נלך לראות TV .... ... ... נחזור היי המחשב לא פועל טוב... נדליק ... ... לא פועל נפרק... ... ... ... :pissed: ננסה המון דברים נוציא את הכרטיס מסך.... פועל ... …
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היו גיליתי שה ה7900 שלי (סטוק 450 לליבה ו660 לזכרון) יכול לעבוד באוברקלוק די מרשים של (549 לליבה ו868 לזכרון). ובעקבות זאת אני מריץ עליו מבחני ביצועים כל היום, ורק עכשיו נפל לי האסימון לבדוק לו טמפרטורה.. ובמאמץ היא הגיע ל68 מעלות. ונגעתי בזכרנות והם די רתחו. השאלה היא עד כמה זה באמת רע לכרטיס.. משום שבדריוורים הכרטיס רק על הפס הצהוב הראשון.. ורשום שם שהליבה מתכבה לבד ברגע שהיא מגיע ל125 מעלות! אם זה היה באמת מסוכן היו מגדירים שהיא תככבה קודם לא? בכל מקרה.. אני מתכנן להדביק סינקים על הזכרונות ואולי לכוון איזה מאורר 80 על הכרטיס..פשוט אין לי כסף למאורר יעודי עכשיו.. או אף פעם בעצם.. אז כמה זה מסוכן :-\? בתודה Mickel116
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
עכשיו ככה..אני עומד לקנות PowerColor X800XL.. אני רוצה לשים את הקירור הזה....השאלה היא אם הוא מקרר גם את הזיכרונות??? ועוד אחת...האם אני יגיע רחוק עם הקירור הזה??
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קראתי כרגע את ה REVIEW שלו ב PHLUX... שמתם לב ש AX7 עם מאוור שדוחף 29 CFM עובד ברק שתי מעלות יותר מה SLK עם מאוור שדוחף 38 CFM במאמץ ורק מעלה יותר ב IDLE!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם על פי התכנון בתחילת חנוכה (או ליתר דיוק... אחרי הפסיכומטרי) אני מתחיל בפרוייקט המודינג שלי, שבכוונתי לסיים לפני סוף חנוכה ולהעלות לגלרייה... ומי יודע, אולי גם יבוא מדריך בהמשך, אם יהיה ביקוש. מכיוון שזהו המוד הראשון שלי (ואני ממש לא רוצה לפשל עם המארז) החלטתי לשתף אותכם בתכניות המוד. אז נתחיל - זה המארז במצבו כיום (עם מוד קטן ומצ'וקמק שאפילו לא ראוי להקרא מוד) וזה התכנון לעתיד - 1. הדבקת הלוגו על צד המארז בדומה למארזים של alienware. אני רוצה לנסות לעשות חריטה במקום, ולכן אני פונה אליכם, האם אתם יודעים כיצד אפשר לעשות בקלות חריטה (שימו לב לא לחתוך, לחרוט) על פלסטיק. 2. הכנת כניסות ל usb כמפורט כאן. 3.בשלב מתקדם ימוקם שם Blowhole, בכוונתי למצוא מישהו …
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לא כל כך ידעתי איך להגדיר את הבעיה שלי ואם הספק הוא הבעיה אבל היא כזאת... שאני מפעיל תמחשב לפעמים הטוניק לא עובד או שהמאווררים של המארז לא עובדים אבל הלדים כן, אני צריך לפתוח את המארז ולתת להם דחיפה עם היד כדי שיתחילו לזוז למה זה? אני יודע שהספק הזה חזק ולא אמור להתקשות. (אם הבעיה היא בספק כמובן) מה עושים? תודה....
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לוח אם 7VJL VIA KT400 ומעבד AMD XP 2000 יש לי בעיה שבביוס אני יכול להגיע רק ל100 עד 132 FSB והוא לא נותן לאסות יותר כתוב שם שהמקסימום הוא 132. ויש לי עוד בעיה קטנה יש לי זיכרון של SAMSUNG 256 במהירות 333 וכשאני מריץ אותו על 333 הוא ניתקה לי וביגלל זה הוא עובד עצלי על 266 איך אפשר ליפתור את הבעיות בתודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ב IDLE 60-70, במאמץ 80-90. 1: האם יכול להיות בגלל שיש לי ספק 400W של CODEGEN כמו שהטכנאי טוען(ואם כן, נניח ואני אקנה ספק 500W BRAND האם זה ישפר לי את הביצועים בגדול? 2: האם רצוי שאני אחבר איזה כבל מולקס לכרטיס או משהו בסגנון? תודה מראש לכל העונים
-
- 14 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה קורה חברה כמו שרובכם כבר יותר מתוכננן מערכת מאד חזקה עם לא הכי חזקה בשבוע שבועיים הקרובים!! בכול מקרה החלק הראשון הגיע בדיוק עכשיו ואני פשוט המום!! אז כך קודם כול מסתבר ש gskill הוציאו זיכרון חדשים מסוגים ff וזה בדיוק מה שאני קיבלתי.. ;D בקיצור במקום לבלבל יותר מדיי את המוח!! הינה בדיקה קטנה: דותן 1.73 @ 2614 המתאם של אסוס קרור אוויר זלמן 7700! 1.55 וולט למעבד p4c800e-deluxe 3 וולט לזיכרון במקום 2.9 במקורי!! ואפשר לתת אפילו 3.3!! לפחות לפי היצרן!! חח מענין מה יהייה אז!!! ו gskill 512x2 4800 gbff!!! אלה הציפים החדשים של החברה!! וכמובן ציפ 440!! למבינים חח.. בקיצור פשוט תיראו ותהנו.. [attachment deleted by admin]
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ה LCD הוא 20X4 שנקנה מאריהב הבעיה מתחילה עם זה שאחרי החיבור מאירות השורה הראשונה והשלישית כמו שצריך אך כאשר אני מנסה לגרום לכותנה לתקשר עם המסך שום דבר לא קורה .. מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי כבר איזה חמש תוכנות והתקנתי DLPortIO... אני מנסה על win98 ד"א
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והיא לא מודדת לי שום דבר לא מהירויות מאווררים ולא טמפ מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS 925X וה NORTHBRIDGE שלו בוער. כשאני נוגע בו הוא ממש לוהט והוא יושב ממש ליד ה BT שלי וכנראה שבגלל זה הוא לא מקרר את המעבד כ"כ טוב. איך אני מוריד לו את הטמפ ? מה גורם לחום הרב ? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עם כל ה OC שנעשה על ה AMD A64 או שפשוט הבעלים הגאים לא משתפים ב OC שהם עושים ??
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
החלטתי לרדת מרעיון האוברקלוק למעבד שלי עקב הלוח העלוב שברשותי (GA-VAX) ועצם העובדה ש PRIME95 גורמת למחשב שלי לאתחל את עצמו ברגע שאני מעלה את הFSB ...... אז החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך החמוד והממוצע שלי 9600PRO של GIGABYTE עם 128 זכרון .... למה כדי שאוכל לשחק במשחקים יותר טוב בלי קרטועים מדי פעם, אז הוספתי קצת אוורור למחשב, טוב נו קצת הרבה : מאוורר 80מ"מ שמכניס אוויר מאחורה למטה (וגם מאוורר את הכרטיס מסך) מאוורר 80מ"מ שדוחף אוויר כלפי מעלה (יושב על תושבות ברצפת המארז) מאוורר 60מ"מ עם 4400RPM (שנמצא מתחת לכונן DVD ודוחף אוויר כלפיי פנים המארז) מאוורר 80מ"מ שמוציא אוויר מחוץ למארז (בגב המארז למעלה כאשר הברזל של המארז נחתך על מנת שתהיה הוצאת אוויר טובה יותר ) vantec aerofl…
-
אז כככה אני לומד כול פעם דברים חדשים על oc וכמו לכול אחד יש לי טיפה פחד לא להרוס משהו בזמן שאני עושה oc וגם היתי צריך מישהו שיעזור לי בבעיות ורב תודות לאלמוג אבל החלתתי לעשות בסופו של דבר אז קבלו מפרט +תוצאות מפרט: מעבד amd 2600 mobile זיכרון מושקין 3200 הגירסה הכחולה לוח של גיגה בייט 7N400-L1 דווקה סבבבה של לוח גוף קירור של tt וולקנו 11+ זהווו הנה תוצאות תוצאות: אז ככככה עכשיו אני נמצא על 200*11.5 מעלות 53 במנוחה ו54 55 בעבודה לי נראה שהסנסור שלי דפוק או משהו כזה אולי ממישהו יסביר לי איך זה יכול לקרות? כי יש לי משחה טרמית מעולה ומארז מאורר בצורה לא מוגזמת אבל מאוורר מתח של המעבד אני על 1.65 אז פה עצרתי כי למה להמשיך עוד מה אני יעשה יעלה עוד באס או מכפל…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-