אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
משהו יודע על מה אני מדבר? זה ששמים בשביל שכולם יהיו ביחד כזה
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאתלון 2100 שיש לי אבל משום מה נראה לי שהטמפרטורות שלו גבוהות מדי(למרות שאני יודע שהוא אמור לפעול בטמפרטורות גבוהות) הטמפרטורות עכשיו שאני פה באינטרנט הן: לוח: 43 מעבד: 66 יש לי מארז ENERMAX+3FANS שאמור לקרר די טוב(מה שלא נראה לי שהוא עושה.... אז מה,עם טמפרטורות כאלו אין סיכוי לאוברקלוקינג או שאני סתם מדמיין?
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שאמרתי אני מחפש שניים כאלו (ואולי 4 ) לקירור שלי. חיפשתי ב-4 החנויות שמופיעות בסטיקי הדביק אבל אין שם. D-TEK לא עושים משלוחים ואני אובד עצות. למישהו יש רעיון מאיפה לקנות?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור למעבד 2.5 core 2 duo בלוח G31T-M7. תקציב: עד 150 שקל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום חברים אני עתיד לקנות בקרוב מחשב ואשמח אם תעזרו לי לבחור קירור יעיל וגם שקט יחסית במחיר של עד 400 ש"ח שמעתי על SCYTHE MUGEN III REVB ועל ה NOCTUA NH-D14 - מי מהם שקט יותר? והאם הבדלי הביצועים משמעותיים?
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לא יודע כמה אפשר להוציא מהלוח אם הזה אבל אם מישהו יודע אני צריך עזרה.. CPU: Core 2 duo Conore E6320 1.8 Cpu Cooling: Ninja 2 Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה קורה? אז ככה,יש לי לוח ASUS-p4s533-mX ואני לא ידוע לאן לחבר את המאוורר,יש לו חיבור עם 4 פינים כמו של כונן פלופי,אז מחברים אותו ישירות ללוח אם או ישירות לספק?ואם תוכלו להסביר לי איך עושים זאת אני אשמח.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם !! המאוורר הסטוק של הכרטיס מסך, מוציא אוויר או מכניס ?? אני שיערתי שהוא מוציא, לכן עשיתי את הדבר הבא: לקחתי מאוורר 80MM פשוט חיברתי אותו ללאחד המפרצים האלו של הכריסי PCI שמתחת לכרטיס מסך. המאוור היה כאמור במזב מאוזן, וכיוונתי אותו ככה שיוציא אוויר, זאת אומרת כיוון הזרימה של האוויר היה לתחתית המארז. כדי שיהיה באותו כיוון של המאוורר שעל הכרטיס מסך. הטמפ' לא השתנתה ואפילו עלתה במעלה או שתיים. אח"כ הפכתי את כיון המאוור כך שהאוויר יזרום אל הכרטיס מסך- למעלה, למרות שכיווני זרימת האוויר של המאוורר 80MM והמאוורר של הכרטיס מסך היו נגדיים חלה ירידה קלה בטמפ' של הכרטיס. מדוע זה דווקא ככה ?? : חוץ מזה, יש לי על הפאנל הקדמי של המארז 120 MM שמכניס ומאחור אחד שמוצי…
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לקחתי את הFX5200 שלי עם קירור סטוק פסיבי ודחפתי לו מאוורר של מעבד פנטיום 3 עם חיבור 3 פינים והצלחתי להוציא ממנו אובר מכובד 505 זיכרונות ו 335 לליבה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך.. יש לי GB X800XL 512MB עכשיו הקלוקים שיש לי עכשיו הם: Core Speed : 398 Memory Speed : 398 יש לי תקרור הרגיל שבא עם הכרטיס.. כמה אתה מציעים לי להעלות וזה?? שזה לא ייפגע בכרטיס אבל עדיין יביא לשיפורים ?
-
- 18 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי בעיה של ריסטים במחשב ומסכים כחולים מכול המדריכים והעזרה שקיבלתי יש שני אפשרויות לריסטים אחת מהם זה הטמפרטורה של המעבד שלי היא בלתי נסבלת רק לגלוש באינטרנט הטמפרטורה בין 52-56 וזה רק גלישה הינה הפרטים שאני הבאתי מהתוכנה על המחשב אני לא מבין כולכך במחשבים מבין אבל לא כמוכם הינה הפרטים עם צריך עוד משהו תגידו אני ירשום: CPU Type AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+ Motherboard Name Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC2700 DDR SD RAM) ValueBIOS Award (03/17/03) עם חסר משהו עוד פעם תרשמו לי מה זה באנגלית אני יחפש בתוכנה ואיך הטמפרטורה למחשב שלי גבוהה לא? ומה אפשר לעשות ב…
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יכול להיות שהמעבד יצא דפוק לאוברקלוק? יש לי PRESCOTT 3 GHZ הזכרונות לא מגבילים כי גם כששיניתי את היחס זה לא עזר הPCIE נעול על 100 כשאני מעלה את הFSB ל216 המחשב לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 864 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? יש לי את הג'יפורס 5750
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
LeadTek GF4 Ti 4400 128MB ? אשמח לשמוע כמה מספרים, והכי חשוב היציבות לאחר האוברקלוק. 8)
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE, GA-7VAX יש על הCHIPSET שמעל ה AGP מאורר עם גוף קירור בצבע זהב. עכשיו המארר התלכלך באבק ועושה רעש מעצבן מאוד. האם זה יהיה הרסני באופן משמעותי לכבות את המאורר הזה עד שאני משיג אוויר דחוס תוך חודש בערך ?
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
אם מישהו מבין ויש לו ניסיון בזה פנה אלי ב ICQ בבקשה המספר שלי הוא 84638170 יש לי ASUS V7700 DELUXE 512RAM שפועלים ב 100 מגהרץ מעבד AMD THENDER BIRD שעובד ב 100X11 ויש לי לוח אם מבוסס על KT133 של חברת LUCKY STAR מדגם K7VAT מי שמבין בבקשה בוא ל ICQ שלי תודה מראש jhracham או בכינוי האמיתי שלי GTK
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1.4 ghz, מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יוכל להעלות את ה fsb? אומנם יש לי זכרונות rdram, אך אולי ניתן יהיה להעלות את מהירותם קצת?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב... עכשיו המחשב שלי חזר מתיקון בגלל מעבד שנשרף... עכשיו, הייתי רוצה לדעת איפה יש תוכנה שאיתה אני אוכל לעקוב אחרי חום המעבד. (אם אפשר קישור =]) דבר שני... עכשיו מצאתי לידי מאוורר מצויין, לא משומש... והייתי מאד רוצה להשתמש בו, אבל אני לא יודע לאן לחבר אותו, אפשר לחבר אותו ללוח אם? כי אני ראיתי שם רק מקום אחד למאוורר, והוא כבר תפוס ע"י המאוורר של המעבד. תודה לכל עונה =]
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתתן לי חיווי גם במצב של Log out , של טמפרטורה של מעבד , ומד סיבובי מנוע . המטרה היא : מחשבים בכיתות לימוד , עובדים נון סטופ , ולכן לפעמים מאוורר לא עובד והטמפרטורה של המעבד מגיעה ל-90 וממשיך לעבוד !!! לכן , אם אוכל להתקין תוכנה שעובדת גם ב-Logout , ותנטר את מצב הטמפרטורה , ותתריע כשהטמפרטורה תגיע לגבול מסויים . תתריע -> בדואר אלקטרוני . אני מכיר את MBM אבל היא לא עוזרת לי .
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחבר עכשיו קטודה. הקדודה מחוברת לכזה מלבן בצבע תכלת, מהדבר התכלת הזה יוצא כבל אדום טכבל שחור-השחור הולך לחיבור מולקס והאדום הולך לחיבור בצורת ג'אמפר. חיברתי את המולקס אבל את החוט האדום אני עוד לא יודע לאן לחבר, כתוצאה מזה הקטודה לא עובדת...(אני חושב) לאן אני צריך לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לכל המודרים למינהם קניתי היום דרמל קטלני במחיר משעשע כדאי לבדוק רק השבוע http://www.homecenter.co.il/pics-61/miv61-2.jpg
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מארז חדש ובקרת מאווררים. בקרת מאווררים - Enermax UC-A07FATR2 http://www.enermax.com.tw/uc-a07fatr2.htm ואולי גם מאווררים של אינרמקס http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm ועל המארז עוד לא החלטתי. בבקשה תגידו לי אם הבקרה של המאווררים טובה ותנו לי הצעות איזה מארז לקנות (התקציב שלי הוא בערך 500ש"ח למארז ואני רוצה שהוא יהיה עם חלון\חלונות והרבה מקום למאווררים) THX! Qtec. ???
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לפנדה אין את זה הייתי השבוע יש לי מארז יפה אם חלון אבל אני רוצה מנורה כחולה כזאת אולטרה מאיפה אפשר לקנות ?!
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור מתחיל ככה,בשעה 11 אני קמתי לעוד בוקר ניפלא ואז הלכתי להוציא את כל הכלים ורציתי להתחיל לעבוד,עכשיו הוצאתי את הג'וסון ולא שמתי לב שהנסורית שיש אליו היא בשביל עץ,אז התחלתי לעבוד והדלת התחילה לקפיץ לי,אחרי המיקרה המחריד הזה ללכחתי מסורית שככול הניראה הייתה בשביל מתכת,ואז הוצאתי את הישנה ושמתי את החדשה(מסורית של boch) שהיא הייתה קצרה כזאת והשיינים קטנות,חיזקתי והתחלתי לעבוד הכל הלך בסדר לכמה שניות ואז המסורית השתחררה,החזרתי וחיזקתי שוב ניסיתי אותו דבר. מכל הספור הזה אני רוצה רק לבקש עזרה. אני רוצה לדעת כמה תעלה לי מסורית למתכת טוב ואולי יש איזה כלים אחרים(חוץ מדרמל)? ועוד שאלה כמה יעלה לי פרספקט ????
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-