אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הנה הטמפרטורות במחשב שלי אני קצת מודאג מהם כי אני לא יודע אם הם סבירים או לא אז אני אשמח לתגובה של מי שמבין בזה רשמתי את הכרטיס מסך שלי ואת המעבד שלי. זה לא בשעת מאמץ) אם תוכלו להגיד לי גם מה המטפרטורה צריכה להיות בשעת מאמץ
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישה של מע' קירור מים אז ככה: אני הולך לקרר מעבד, כרטיס מסך, צ'פסט. שאלה שלי אם כדי לעשות מע' אם לופ אחד לדוגמה: ממשאבה לרדיאטור עליון משם למעבד ולצ'פסט מצ'פסט ילך לרדיאטור אחורי וממנו לכרטיס מסך ולמיכל וחוזר למשאבה? או לעשות שתי לופים , אחד של מעבד וצ'פסט ושני של כרטיס מסך? אם יהיה לופ אחד אז אני אצתרך משאבה חזקה.....
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 2 266 mhz ו כשה אני עושה לו אוורקלוק ל בואו נגיד 300 מגההרץ הוא עובד יותר לאט ו ב 350 הוא פשוט נתקע למה זה???
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד למחשב HTPC, כלומר הקירור צריך להיות שקט ויעיל. מההמלצות של המפרטים פה באתר, ראיתי שהמומלצים הם: Glacialtech Igloo 7310 Scythe Shuriken איזה מהם עדיף, או שאולי יש משהו אחר עדיף על שניהם. בקשר לתקציב, מעדיף לא לחרוג מ-100 וקצת חח תמליצו, אחרי זה נסתדר על תקציב חג שמח, אור.
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://www.hasw.net/8rdavcore/8rdavcore-0.6.7b.zip
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
במארז שלי יש שלושה מקומות למאוררים: 1. בדלת 2. מאחורה 3. למעלה הדבר היחיד שבטוח הוא שאת הלמעלה אני שם על הוצאה מה אני עושה עם האחרים?
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עכשיו אמרו לי שכדאי לי לעשות אוברקלוק ולקנות את הלוח אם הזה: ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) עכשיו שבאתי לחנות הוא אמר לי שאני רוצה לבצע אוברקלוק ויש סיכוי גבוה שהמעבד ישרף ולא יהיה אחריות רציתי לדעת מה הסיכוי שזה יקרה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד בתודה מראש Spid3R [נערך ע"י amiram - בפעם הבאה תרשום כותרת הגיונית]
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לפנדה אין את זה הייתי השבוע יש לי מארז יפה אם חלון אבל אני רוצה מנורה כחולה כזאת אולטרה מאיפה אפשר לקנות ?!
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס GEFORCE 2 MX 400 64MB. היה לו בסטוק רק צלעות קירור (וגם איתם בלי OC הוא לא התחמם בכלל), ואני הוספתי מאורר! פעם עשיתי אוברקלוק ל GEFORCE 4 MX 440 64MB , עם הקירור סטוק, ונגעתי בכרטיס והוא היה חם.. אבל לא יותר מידי. וסתקלו, פה היה MEMORY CLOCK 150 , ו ENGINE CLOCK 200 עשיתי את האוברקלוק המקסימאלי והכרטיס עדין קר. 2 שאלות: האם עקפתי את הביצועים הסטנדרטיים של הGEFORCE 4 MX 440 64MB? הם כדאי להגדיל את הOC? אם איזו תוכנה? **אני בודק את הטמפ בנגיעה כי לכרטיסים האלה אין חיישן חום... **
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
נתחיל בהודעה המקורית שעסקה בקירור NB שמגיע עם הABIT NF7SL: שאר החלקים המרעישים, בהמשך התארד..
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה OCCT את המעבד והכרטיס מסך ושתיהם מגיעים לטמפ ממש גבוהות, החלפתי לשתיהם משחה טרמית ואין זה לא עוזר המעבד מגיע ל 70 מעלות ואז זה מפסיק-E8400 והכרטיס מסך מגיע לי 96 מעלות ואז אני הפסקתי אותו -9800GT אין OC ויש להם את הקירור שהם באים איתו יש משהו שאפשר לעשות? או להחליף קירור?
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב לתושבת AM2 עם דגש על גובה מע' הקירור שיהיה נמוך מכיון שהמערת מורכבת במארז thermaltake lanbox המחשב משמש בעיקר למשחקים כבדים וגלישה יש לי קירור ישן של zalman שגם היה מותקן במארז הזה רק עם מתאם ל754 אז גם אם יש למישהו את המתאמים לתושבות אחרות יעזור מאוד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורה של המעבד ואם אפשר לבדוק טמפרטורה דרך הביוס? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3000 ווניס AMD הוא כרגע עובד על 2000MHZ לאחר OC (העלתי את המתח ב0.25 ול MHZ-223 במקום 200) הטמפ" שלו במנוחה היא 27 מעלות כשקודדתי איזה סרט והמעבד היה ב100% שימוש הטמפ" עלתה ל40 זה בסדר ? יש טעם לעלות מ223 ?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי את המחשב החדש שלי בשלמותו, אני לא הכי מרוצה מהטמפ' עבודה של המעבד.. E6600 + Tuniq + AS5 עם OC ל 3200 מ"ה בערך, ב IDLE הטמפ' בסביבות ה 41 וב FULL LOAD מגיע גם ל 55 אם ממש רוצים אני משתמש במארז של ANTEC P150 שכולל רק מאורר אחורי המוציא אוויר אך יש מקום לעוד שתי מאוררי 92 מ"מ מקדימה לכן אני מחפש מאוררים לא רועשים עם ביצועים סבירים בקשר לגריז הטרמי, חשבתי לעבור לגריז של זלמן, השאלה אם באמת יירדו כמה מעלות מהשינוי והמאוררי 80 מ"מ הם בשביל המחשב של אחי בכל אופן, אם למישהו יש גם המלצה אחרת בקשר לטמפ', אני אשמח לשמוע
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אם מישהו מבין ויש לו ניסיון בזה פנה אלי ב ICQ בבקשה המספר שלי הוא 84638170 יש לי ASUS V7700 DELUXE 512RAM שפועלים ב 100 מגהרץ מעבד AMD THENDER BIRD שעובד ב 100X11 ויש לי לוח אם מבוסס על KT133 של חברת LUCKY STAR מדגם K7VAT מי שמבין בבקשה בוא ל ICQ שלי תודה מראש jhracham או בכינוי האמיתי שלי GTK
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם באמת שווה לי לקנות קירור לקונרו E6600 אם אני לא עושה OC? האם המעבד עם הקרור סטוק ירעיש הרבה יותר? האם אורך חיי המעבד תלוי בסוג הקרור? תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני עשיתי אוברקלוק לליבה: 430 לזיכרון 518 ל520 הוא לא מגיע... למה זה? יכול להיות שצריך וולט מוד כל כך מוקדם??
-
- 17 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אז ברגע שאני מדליק יש קול חזק של המאוורר של המארז ואחרי כמה דקות וכמה דפיקות על המארז זה מסתדר והופך לשקט האם יש בעיה במאוורר? ומה מומלץ לעשות במקרה כזה? תודה לעוזר
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום חברים אני עתיד לקנות בקרוב מחשב ואשמח אם תעזרו לי לבחור קירור יעיל וגם שקט יחסית במחיר של עד 400 ש"ח שמעתי על SCYTHE MUGEN III REVB ועל ה NOCTUA NH-D14 - מי מהם שקט יותר? והאם הבדלי הביצועים משמעותיים?
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מבקש המלצה על קירור למעבד של אינטל שיוכל להיכנס לתוך מארז mini itx (עד 150 שח - אפשר לחסוך?) מדובר על מעבד אינטל i3 2100 לוח אם Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 בתוך מארז MINI IATX מהדגם CFI A8989 CUBE 150W BLACK. או מארז Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היום היינו באייבורי וקנינו לאח שלי מחשב פשוט לאינטרנט ואז המנהל סניף אמר שיש לו מתנה בישבילנו הוא הביא לי מאוורר למעבד ענק של ZALMAN וכתוב עליו SOCKET 775 אחשיו לי יש בבית מחשב טוב עם מעבד e8400 ואני רוצה להרכיב אותו אצלי מיפרט שלי: e8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ WD 500GB AAKS CORSIAR 550WTT 9800gtx+ NzxtTempest רציתי לדעת עם הוא יתאים לי ואיך הוא? הינה צילמתי אותו תגידו איך הוא(יש לציין כי לפי איך שהוא ניראה הוא משומש יש קצת שריטות על הכנף וקצת אבק) הוא פשוט אמר שהוא לא צריך אותו יותר הוא אמר שהוא עולה 300 שקל קראתי שהוא לא מתאים לכל הלוחות כי הוא יחסית גדול,עוד משהוא שהמנהל סניף אמר לי שם זה לא לחבר את הבקר מאוורר כי חסר חיבור כי זה משומש הוא פשוט אמר שהוא לא צריך…
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
I have recently bought a P4 2.4B and i am running it on a Gigabyte GA-8PE667 Ultra 2 board with Corsair 512 mb PC3200C2 memory. When i try to overclock the furthest i get is 2.86 ghz so far (158 FSB) with DDR doing 395 (2.5x158) mhz, PCI bus locked to 33 and AGP bus locked to 66 the CPU is also over volted to 1.575. This configuration is stable through 5 hours of 100 % load via cpu stability tester and 10 3dmark loops (i stopped the test after 10 loops), the 3d card currently installed is an Asus GF2 GTS 32mb since my MSI Ti4600 is temporarily dead. There is a Vibra 128 and a Genius Realtek chip based 10/100 mbit lan card install on the PCI aswell. I was wondering if …
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
נאמר וכרגע יש לי במארז (Compucase 6A19) מאוורר אחד - Vantec Stealth 120mm (ממוקם למעלה), ואני מעוניין להוסיף עוד שני מאווררי 60mm מקדימה, סתם כי זה נראה אדיר ובשביל לתרום קצת לקירור. לצורך העניין נאמר שהמאוררים הם מדגם Thermaltake 60mm 2 Ball Bearing. עכשיו כל אחד מהמאוררים מפיק 28 דציבלים של רעש - מה יקרה אם אני אפעיל את שלושתם ? אני אקבל 84 (28*3) דציבלים של רעש, שזה נשמע לי די פסיכי, או שכמו שמישהו פה טען, הרעש הוא כמו שמאורר החזק ביותר , ז"א ששלושתם ביחד יפיקו רק 28 דציבלים ?
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
סיימתי חריטה בחלון הפרספקט ורציתי לדעת איך ואיפה אני שם לדים כדי שכזה החריטה תיהיה מוארת? השאלה היא באיזה מקומות ןאיך בדיוק ולאן אני מחבר תלדים
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-