עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Vega,

שלום, שמתי לב שכאשר אני מפעיל את המחשב של סבי אשר אינו בן החיים, מופיע השורה הבאה באת הדלקת הביוס: Intel Pentium 733mhz (133x5.5) לפי מיטב ידיעתי זה אומר שהמעבד הומהר, או שאפשר להמהיר אותו. המחשב נקנה מחנות "ליטל מערכות". לא נראה לי ממש שסבא שלי עשה אוברקלוקינג, אבל זה אפשרי - הוא היה אשף DOS וכל הדברים האלה....

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  2. שלום יש לי במארז מאחורה מאוורר 80 מ"מ, ואני רוצה לדעת אם הוא מכניס או מוציא אוויר - איך אני בודק את זה?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by kikkler,

שוב ושוב אני שומע על הדברים האלה כתחליפים מצויינים ואף עדיפים לרדיאטורים המיוצרים במיוחד לצורך קירור מים למחשב יצא למישהו להתעסק עם אחד ?

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  4. לא יודע איפה בדיוק לכתוב את ההודעה אבל אפשר בבקשה את ההורידה של התוכנה?

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by Mr.Someone,

שלום חברים אני עתיד לקנות בקרוב מחשב ואשמח אם תעזרו לי לבחור קירור יעיל וגם שקט יחסית במחיר של עד 400 ש"ח שמעתי על SCYTHE MUGEN III REVB ועל ה NOCTUA NH-D14 - מי מהם שקט יותר? והאם הבדלי הביצועים משמעותיים?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by mt_nro,

שלום! רציתי לדעת מה הקירור הכי שקט שאפשר להשיג ב100 שקל (יש חיה כזאת?) למעבד פנטיום 4 (פרסקוט אם זה משנה) תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by sky1sky10,

מבקש המלצה על קירור למעבד של אינטל שיוכל להיכנס לתוך מארז mini itx (עד 150 שח - אפשר לחסוך?) מדובר על מעבד אינטל i3 2100 לוח אם Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 בתוך מארז MINI IATX מהדגם CFI A8989 CUBE 150W BLACK. או מארז Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by Avivsa,

שלום לכולם, אני מעוניין לבצע מספר שינויים בנוגע לאוורור המחשב בגלל שהוא רועש מדי. אני רוצה לקנות קירור למעבד שיספק את הצרכים שלי ושיהיה הכי שקט שאפשר. כרגע יש לי מאוורר עם צלעות קירור של ZALAMAN שעושה רעש אדיר (ע"פ הלוח אם 2300 סיבובים) ושלא ניתנים לשליטה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פתרון קירור אידיאלי ושקט למעבד עד 150-180 שקלים (אם יש בפחות אני אשמח) שהדגש עליו יהיה שקט. השימושים שלי במחשב: אינטרנט, סרטי HD (מחובר למערכת קולנוע ביתית).- המחשב לא נכנס למאמץ כמעט אף פעם! המחשב שלי: לוח אם: Asus p5k-SE מעבד: Intel core 2 duo E8200 (טמפ' כרגע 48 מעלות). סוקט 775 כמובן. זכרון: 4GB GSKILL עם צלעות קירור שעוטפות אותן, קצת בולט אבל צלעות סטנדרטיות. מארז: themaltake so…

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  9. הצלחתי לייצב GF4 Mx440 של VisionTek על ליבה 325 זיכרון 475 הביצועים טובים אני רוצה להמשיך חשבתי אולי לבנות קירור רציני ולנסות להגיע ל390 מגה הרץ בליבה כמה שזה נשמע לא הגיוני ובזיכרון השאיפה שלי היא להגיע ללפחות 520 אנירוצה לעשות קירור רציני לליבה אבל אתם חושבים שגם עם היא תיהיה קרה מאוד ועל משהו כמו 390 מגה הרץ היא יכולה פתאום למות לי ? דוגרי אני מסוגל לעשות את זה עם אני רוצה...השאלה מה יהיה?!

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  10. הממ אל תגידו שזה לא קשור כי זה סוג של מודינג כמו צביעת המארז.. אני מעוניין לצבוע את גג המארז שלי בצורה נחמדה שתזהר כמו דרקון או כל מיני סמלים נחמדים.. איך אפשר לעשות זאת.. אני מתכוון שבלונות.. איפה קונים? איך מכינים?

11. טוב אז האמת ...אני לא הייתי ממליץ על הלוח הזה לכל החולים עם המערכות המפחידות ...מכמה סיבות... לא מומלץ: 1. ללא צריבת ביוס אין דרך לעשות OC כלומר אין דרך להעלות את המטח.. 2. ממשק לא נוח ...יענו הביוס.. 3. חריץ PCI-EXP אחד ו PCI אחד וזהו =\... 4. טמ'פ של הציפסט גבוה יחסים מהסיבה שהאוויר שיוצא מהצלעות של המעבד ישר על ה ציפסט.. 5. אותו דבר עם הזכרונות... מומלץ: 1. קל מאוד לעשות OC לכרטיס מסך דרך הביוס! ללא תוכנה נוספת 2.אפשרות להעלות את המטח של הכרטיס מסך ...כלומר עם קירור עצבני אפשר לשבור שיאים בלי להסתכן בצריבת ביוס והלחמות מיותרות... 3. עם מודינג פשוט שמטרתו לחסום את האוויר שיגיע לזכרונות ולציפסט ומאוורר פיצפון אפשר להוריד את הטמפ' פלאים. לסיכום...אם אתם בקטע של משחקים ולא…

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by Black-Dawn,

יש לי שאלה קטנה לחברי הפורום : איכן אני יכול להשיג בארץ דבק טרמי על מנת להדביק צלעות קירור לזיכרון של ה9800NP שלי? מקווה שתוכלו לעזור. שחר.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  13. Started by Armageddon,

I have recently bought a P4 2.4B and i am running it on a Gigabyte GA-8PE667 Ultra 2 board with Corsair 512 mb PC3200C2 memory. When i try to overclock the furthest i get is 2.86 ghz so far (158 FSB) with DDR doing 395 (2.5x158) mhz, PCI bus locked to 33 and AGP bus locked to 66 the CPU is also over volted to 1.575. This configuration is stable through 5 hours of 100 % load via cpu stability tester and 10 3dmark loops (i stopped the test after 10 loops), the 3d card currently installed is an Asus GF2 GTS 32mb since my MSI Ti4600 is temporarily dead. There is a Vibra 128 and a Genius Realtek chip based 10/100 mbit lan card install on the PCI aswell. I was wondering if …

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  14. יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 2 266 mhz ו כשה אני עושה לו אוורקלוק ל בואו נגיד 300 מגההרץ הוא עובד יותר לאט ו ב 350 הוא פשוט נתקע למה זה???

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by omri09,

יש לי מארז CM690 עם 2 מאווררים(אחרי שהוצאתי אחד) אבל שמתי לב שרק מאוורר אחד מופיע ב- EVEREST(האחורי, שאני יודע שהוא פעיל) יכול להיות שהקדמי לא מחובר? אולי אין לי בכלל מאוורר קדמי(חיפשתי אותו ולא כ"כ מצאתי) ???

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by tsvikale,

שלום חברים, לפני הכל תודה רבה מקרב לב. מה שאתם עושים פה מדהים! אני עוקב אחר האתר והפורומים מזה מספר שנים. בעבר ניהלתי אתר רווי פורומים (צהבת) אני מכיר את ההשקעה, ההתמכרות, האהבה, והנתינה חינם. לשמחתי כבר כמה שנים המקצוע והמשפחה לוקחים את מירב זמני, ואני מבקר בפורומים רק לצרכי מידע. בעברי הייתי טכנאי PC ורשתות (חברת תים מערכות), האהבה שלי לחומרה לא נעלמה. בימים אלה רכשתי מKSP מחשב, להלן פירוט קצרצר רלוונטי: Core2 Quad Q8400, Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Gigabyte EP43-UDL3L 2X2GB DDR II 1333Mhz Kingston, WD 500GB 16MB SATAII, Corsair VX 450W Ikonok Zaria A10 with SIM. המחשב לשימוש בייתי פשוט, לא גיימר, מקסימום קצת עריכת ווידאו. בתוך המארז של חברת IKONIK , (מקווה אולי בהמשך…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by ShahafH,

שלום. המפרט של המחשב שלי בצד. רציתי לדעת עד כמה אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד שלי בלי שיקרה נזק רציני? תודה.

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by ran8,

שלום , המעבד שלי E6750 מגיע ל70 מעלות והמחשב מתחיל להיתקע, אני לא יכול לעבוד כשאני למשל עושה מצגת הכול כזה נתקע... ושהוא ב60 מעלות שזה קורה אולי בערב אז הכול עובד נפלא... אם צריך קירור איזה קירור יוריד אותו באיזה 10-15 מעלות??? איכותי כמובן.... והמעבד בלי OC.... תודה,רן

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  19. לפנדה אין את זה הייתי השבוע יש לי מארז יפה אם חלון אבל אני רוצה מנורה כחולה כזאת אולטרה מאיפה אפשר לקנות ?!

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by 47,

היי! אני מתכנן לרכוש דרמל או איך שאתם קוראים למכשיר(לא למותג). אני רוצה לקנות זול יחסית ושיהיה הכי טוב לאותו תקציב... כוון שאני לא ממש מנוסה אני רוצה לדעת שתתנו לי המלצה ממקודת(עד הפרט האחרון), בדיוק מה הכי כדאי לקנות. אני בעיקר רוצה לעבוד עם הכל, מתכת, פלסטיק, פרספקט,עץ וכל חומר אחר, וגם מומלץ שתגידו לי איפה אפשר לקנות. תודה למגיבים....

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by spike_staff,

שלום אנשים! יש לי מעבד Q9550 וזכרונות CORSAIR XMS2 2X2GB 1066MHZ עשיתי אוברקלוק למעבד 3.70GHZ וזכרונות על 1050 MHZ. ניכנסתי לEVEREST וראיתי את התוצאות הבאות עבור זיכרונות READ10135 WRITE 9827 COPY 8763 LATENCY 49.8 . החלתטי ללכת עוד צעד קדיה והצלחתי להגיע לתדר של 3.88GHZ במעבד ו1096MHZ בזכרונות. אבל הפעם כשנכנסתי לאוורסט הביצועים היו יותר נמוכים! READ 9672 WRITE 9253 COPY7672 LATENCY 71.2 עכשיו אני לא מבין למה עם תדרים יותר גבוהים אני מקבל ביצועים נמוכים יותר? ד"א גם ב-3D MARK אני מקבל פחות עם OC יותר גבוה. אני רוצה לציין גם שבשני המקרים בדקתי את יציבות האוברקלוק ע"י PRIME 95 גרסה25.9 במשך 12שעות כמעט. ה-TIMINGים בשני המקרים היו 5-5-5-15. לוח אם STRIKER II FORMULA.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by Enable,

בדקתי בתוכנה OCCT את המעבד והכרטיס מסך ושתיהם מגיעים לטמפ ממש גבוהות, החלפתי לשתיהם משחה טרמית ואין זה לא עוזר המעבד מגיע ל 70 מעלות ואז זה מפסיק-E8400 והכרטיס מסך מגיע לי 96 מעלות ואז אני הפסקתי אותו -9800GT אין OC ויש להם את הקירור שהם באים איתו יש משהו שאפשר לעשות? או להחליף קירור?

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by michaelsko,

http://www.jab-tech.com/catalog/product_1915_Sunbeam_overclockers_cooler_kit__Blue.html האם המוצר הזה יעשה בצורה אפקטיבית את מה שהוא אמור לעשות?

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by sherlock1212,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan ב 270

25. Started by ReDev1L,

האם קניית ערכת קירור מים מספיקה לקירור כל חלקי המחשב ? זה כולל בלוקי קירור לכרטיס מסך\מעבד ולכל הרכיבים במחשב או רק לחלק ? כי ראיתי בנפרד למשל קניית בלוק קירור מים לכרטיס מסך (יש לי 8800GT) שעולה לבד רק 600 שקל. אשמח ליותר מידע, תודה!

• 7 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.