עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by StarMo,

זה לא בדיוק מוד, פשוט תלשתי את הליבה מהכרטיס.. זה *היה* מעבד בתצורת סוקט 1.. התמונות יצאו לי באיכות גרועה ביותר, קבלו את התנצלותי הכנה - מצלמה מסריחה.. זאת הליבה.. לא ממש רואים כלום, אבל היא שם ומפה היא יצאה - הכרטיס. שוב, מצטער על האיכות של התמונות ועל האולי ספאם. פשוט נשברה לי הליבה, והסיליקון מחזיר את ברק בצורה יפה מאוד..

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  2. אני רוצה לקנות קירור כזה ל-mosfet של הכרטיס מסך. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת כאלו או של חברה אחרת ? או שאני אזמין מחו"ל... http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=23308 עוד שאלה : האם קירור ל-chokes הוא הכרחי לOC ? מדובר בכרטיס gigabyte 4850 1gb OC.... תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by eranir,

מחפש קירור ל-i5 750, שיהיה שקט ככל הניתן. OC יתכן, אבל רק בהמשך, ויהיה מינורי (~20%) ראיתי שההמלצות כאן בפורום הן בעיקר ל-Ninja rev2 ול-Mugen 2. האם אלו גם האופציות השקטות ביותר? משהו אחר שכדאי לקחת? תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by a-v-i,

האם קיים כזה דבר? ואם לא, איזה קירור אקטיבי הוא הכי שקט? תודה

• 16 תגובות
    • 899 צפיות
  5. מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך לעלות מתח כרטיס מסך שלי FX 5200 .....כרגע ה OC שלו על 300 (לפני 250) ליבה ו 432 (לפני 300) זיכרון..... לא מצליח לעבור את זה יותר

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  6. אז ככה, קניתי את ערכת קרור המים של GIGABYTE שקבלה דווקה ציונים לא רעים והיא ממש לא יקרה יחסית למערכות המקצועיות יותר. בנוסף יצרתי 3 פתחי אורור בקוטר 120ממ בגג המארז ושילבתי 3 מאוררי TT עם לדים כחולים. הוספתי בדלת הצד עוד 2 מאוררים של 92 ממ גם מוארים בכחול. מערכת הקרור החדשה החליפה את ה TR-SP94 הנאמן. הטמפרטורה במנוחה לא השתנת בהרבה (44-5 בTRת 41-4 עם קרור המים) אבל השינוי העקרי מתבטא בטמפרטורת המעבד בזמן מאמץ. כאן כבר יש הבדלים של 10+ מעלות גם לאחר 10 דקות של מאמץ (62 בTR על מקסימום עם מאורר 92ממ דלתא, ו51 מקסימום עם קרור המים. המעבד עשה POST כבר ב3825MHZ אבל הוא אינו יציב. בינתיים אשאר עם 3750. הנה הקישור לתמונות... תחת אלבום case modding abd watercooling http://photos.w…

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by ברק2000,

לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי פה בסוף. המחשב שלי התחיל לעשות רעש מהבהב ואני לא יודע איך לגרום לו להפסיק לעשות את זה, אשמח לעזרה.

8. שלום.. היום הלכתי לחפש משחה טרמית של AS5 פניתי ל3 חנויות שכונתיות של חומרה, ואני שואל אם יש להם משחה טרמית הם מסתכלים עליי ואומרים לי שלא שמים משחה טרמית למחשבים חדשים רק לפנטיום 2 הייתי ממש מופתע ומזועזע וחשבתי לעצמי שבטח אם מישהו בא אליהם עם בעיה לחום אז הם לא שמים להם משחה במעבד... האם באמת לא חייב לשים משחה למעבד חדש יחסית או שהמוכרים ממש מפגרים?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by Gohan,

אני רוצה לעשות מודינג למזוודה (שהמזודה תשמש במארז ו תוכל להיסגר אם איורור והכל) מישהו יכול לרשום מדריך איך, או לעזור בשלבים? (ראיתי כבר מישהו מהאתר שיש לו). תודה.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  10. https://www.youtube.com/watch?v=ydmwatdUwR8 לידיעתכם !

11. Started by lipact,

קודם כל אני חושב שהמחשב נורא חם מפרט המחשב intel e6600 2gb ram 320gb 8600GT xp עכשו אני משחק איתו המון והוא מתחמם נורא אפשר לראות בתוכנה speedfan מה אתם ממליצים לי לשפר אני חושב לקנות איזה קירור מים באיז 500 שקל

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by M-a-T-a-N,

קניתי את המארז הזה עכשיו אני מחפש שלושה מאווררים 120MM שקטים עכשיו אם אני כבר קונה אני רוצה להביא אותם עם LEDs חשבתי על אלה או משהו בסגנון ההם הם טובים ? Coolermaster http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TLF-S12&other_title=+TLF-S12+Neon%20LED%20Fan%20120x120mm

• 19 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by roy132,

שלום לכולם בזמן האחרון התחלתי להתעניין ב OC למחשב עכשיו אני מבקש ממכם אם אתם יכולים להביא לי הסברים וכול המידעה הדרוש כדי לעשות OC בלי שיהיה לי בעיות כמו לזהות אם אני יכול או כמויות מתחים שצריך לעלות כדי שלא יקרוס ועוד כי אני חדש מנושא תודה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by adirze,

הטמפ' של המעבד שלי גבוהות ומגיעות ל55 מעלות במאמץ, הייתי רוצה המלצה לקירור שיוריד את הטמפ'. יש לי מעבד AMD64 BIT 754 , תקציב 300 ש"ח ואם צריך חריגה קטנה אפשר. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by SaXtoR,

שלום.. כבר ממש הרבה זמן לא עשיתי OC ושכחתי כבר באיזה מקומות אני צריך לגעת בביוס בשביל לעלות את הערכים שם. (אם זה וולט למעבד, מכפלות או מה שלא יהיה.. אני זוכר גם תזמונים בזכרונות אבל בזה אני מעדיף לא לגעת) המעבד הוא Q9550 ויש לי קירור Thermalright Ultra-120a המעבד הוא 50 מעלות במנוחה(לפי הליבה הראשונה-הכי חמה) ובסביבות ה70 מעלות במאמץ של כמה שעות רציתי לדעת מה הגבולות של המעבד מבחינת טמפ'? עד כמה מקסימום מותר להגיע ולעבוד איתו בטמפ' מנוחה ומאמץ קבוע(גם עד כמה מתח מקסימום לתת לו?) הלוח הוא של ג'יגה בייט דגם EP45T-UD3LR אני נכנס לביוס ולאן אני הולך בשביל לשנות ומה קודם? יש סיכוי שאני יכול להגיע ל4GHZ?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  16. שלום לכולם... היות וכל כך נהניתי מה-OC לכרטיס מסך אני רוצה להמשיך עם ה-OC גם למעבד. השאלה שלי היא כמו בכותרת וגם מתי העסק מתחיל להיות לא בריא למעבד(איזה טמפ' לא מומלצות?).. הטמפרטורות שלי הם אלה: במנוחה: ובמאמץ:

• 15 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by Bumpy123,

פשוט לצפות בוידאו הבולדוזר של AMD מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  18. Started by ftzahi22,

יש לי מעבד 3000 ווניס AMD הוא כרגע עובד על 2000MHZ לאחר OC (העלתי את המתח ב0.25 ול MHZ-223 במקום 200) הטמפ" שלו במנוחה היא 27 מעלות כשקודדתי איזה סרט והמעבד היה ב100% שימוש הטמפ" עלתה ל40 זה בסדר ? יש טעם לעלות מ223 ?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by yakir1111,

שלום.. מיקודם נגעתי בצ'יפסט של הלוח אם על הצלכות קירור וזה היה ממש רותח אי אפשר ליגוע... MSI K9NGM זה אמור להיות ככה רותח?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by ATk,

שלום חברה יש לי בעייה ה8800 שלי מתחמם מהר (הוא לפעמים מגיע ל87C בזמן משחק) יש לי מארז Compucase 6A21 עם מאוורר 12CM אחד (אחורי) ובלי מאוורר איפו ההארד דיסק עכשיו השאלה שלי היא אם אני אוסיף עוד מאוורר 12CM של ARTIC COOLING (מקדימה)זה יעזור בקירור הכרטיס מסך? [br]פורסם בתאריך: 27.08.2007 בשעה 22:29:48 למיקום הזה אני מתכוון ועוד שאלה האם המאוורר במיקום הזה יכניס אוויר או יוציא אויר?

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by Ben N,

ניסיתי אתמול לעשות לכרטיס שלי OC, ואני קצת מאוכזב =/ תגידו לי מה דעתכם... המהירויות הרגילות הן: GPU - 700Mhz Memory - 1000Mhz (x2 = 2000Mhz) Shader - 1500Mhz אחרי OC והרצה של 3Dmark06 כדי לבדוק קריסות למיניהן או ארטיפקטים, הגעתי למצב מקסימלי של: GPU - 750Mhz Memory - 1070Mhz (x2 = 2140Mhz) Shader - 1590Mhz והעניין הוא שלא ממש ראיתי הבדלים בביצועים... וגם ב3Dmark06 הוא הראה הבדל של איזה 150 כולה בתוצאה... מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  22. ערב טוב, איך אני יכול להוציא את המאוורר מהסינק (סוקט 775 ),על מנת לנקות את הסינק מאבק.. תודה לכל מי שיעזור לי,מצורפת תמונה אם צריך או משהו כזה...

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by dardanadg,

[glow=red,2,300][/glow] שלום, אני מחפש בטירוף חנויות שמוכרים בהם ציוד למודינג וקירור כמו לדים למארז, חלונות וכו' אניי מחפש כבר מלא זמן ןאין לי מושג איפה אני יכול למצוא.... אני רק יודע שמוכרים באתר של פנדס ואתרים בחו"ל אבל חוצמזה לא ראיתי בארץ חנות שמוכרות ציוד כזה. עזרה בבקשה ודחוף ממי שיודע על מה שאני צריך ומוכן לעזור לי בעניין... זה ממש יקל עליי בקנייה למחשב שלי עדיף חנויות בתל אביב ובמרכז אם יש תודה רבה רבה רבה!! ???

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by huhxd,

שלום לכולם, לפני כמה ימים התחלתי ב OC ל 8800GT שלי. אני משתמש בתוכנה RIVATUNER. ה STOCK של הכרטיס הוא 600/1500/900. כרגע אני נמצא ב OC יציב על 700/1750/1000 לאחר כמה לופים ב 3DMARK 06. 700 - CORE CLOCK 1750 - SHADER CLOCK שזז בהתאם ל CORE CLOCK 1000 - MEMORY CLOCK כשאני מנסה להעלות את ה CORE CLOCK או את ה MEMORY CLOCK בממש טיפה (5 לכל אחד, גם בניפרד וגם ביחד) אני מקבל תקיעות בדמואים(בעיקר בסוף כל בנצ'מארק) ב 3DMARK. אני משתמש בקירור סטוק של הכרטיס. הטמפ' במנוחה על 38% מאוורר: 60C ובמאמץ (ללא העלאת המאוורר): 75~, אבל כשאני מאמץ אותו המאוורר עולה אוטומטית עם פרופילים בתוכנה כך שהטמפ' נשארת באזור ה 65~. אשמח לקבל עזרה תודה.

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by kikkler,

שוב ושוב אני שומע על הדברים האלה כתחליפים מצויינים ואף עדיפים לרדיאטורים המיוצרים במיוחד לצורך קירור מים למחשב יצא למישהו להתעסק עם אחד ?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.