אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון כבר הגעתי לחלק ששם אני משנה את המהירות של המעבד...אבל משומה אני לא יכול לשנות אותה....היא לא באפור כאילו "לקריאה בלבד" היא בלבן אבל אני לא יכול לשנות אולי צריך לעשות כמה פעולות בלוח אם לפני...? מי שיודע איך לעשות או שיש מדריך או תוכנה שעושה OC למעבד שיביא... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
נכנסתי בביוס ל-FREQUENCY/VOLTAGE CONTROL ויש שם שתיי אופציות CPU HOST FREQUENCY על 200 PCI/AGP FREQUENCY על 33/66 משם אני עושה את ה-OC ? בחוברת של הלוח אם כתוב SET CPU HOST FREQUENCY FROM 200MHZ TO 455MHZ אפשר לשים על 455 ?
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש מצב אני הולך להיתפרע על המעבד בדרכים יצירתיות ,מישהוא יכול לתת מטרה ?
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
טוב ואלה נמאס לי נהההיתי חירש כבר ואני רציני הלכה לי השמיעה אני בקושי שומע שמדברים אלי אני מחפש פתרון להשתיק תסאבמן טרנספומור עד 500 שקל יש לי גם tt tr2 על המעבד שגם עושה רעש קיצר חשבתי להחליף ת tt tr 2 בביט טייפון שיתשתיק אותו וגם יקרר יותר טוב ועכשיו אני צריך המלצה ל3 מאוררים איכותים של 80 מ''מ עד 40-35 שקל כול אחד שקטים! אבל ביצועיסטים! וגם עוד מאורר אחד של 120 מ''מ שהיה שקט יש לי אחד כבר לא רועש יחסית מאוד שקט אבל אני רוצה עוד אחת לקירור מקסימילי מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
צריך המלצה למיקום סוגי המאווררים במארז: יש מקום ל2 מאווררים בצד המארז ועוד אחד מאחורה (בסה"כ 3) יש 2 זוגי מאווררים: אחד שמכניס אוויר לבפנים ARCTIC COOLING AF8025 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 ואחד שמוציא אוויר החוצה ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 אז איך אתם אומרים למקם? *דרך אגב, שניהם טובים וסופר שקטים נכון? (אני רוצה שבכלל לא ישמעו אותם או שממש בקושי [רוצה מחשב סופר שקט...])
-
- 18 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום. המפרט של המחשב שלי בצד. רציתי לדעת עד כמה אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד שלי בלי שיקרה נזק רציני? תודה.
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
צהריים טובים. האם לפני ביצוע אובר קלוק, רצוי לקבוע את התזמונים של הזכרונות בדיוק לפי התזמונים שהם מגיעים מהיצרין? נניח אם יש לי תזמונים מקוריים 5-5-5-18 אז להגדיר אותם ידנית לפני האובר קלוק גם 5-5-5-18? עוד שאלה, מדוע כאשר אני בוחר באופציה לשינוי ידני של התזמונים לפני שבכלל התחלתי לעשות אובר, התזמונים כבר היו ...5-7-7 ולא כמו שרשום ביצרן? אלה הזכרונות שיש לי http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-8500-reaper-hpc-4gb-edition-eol.html תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי למצוא את החיווי על טמפרטורה באוורסט אבל התוכנה בכלל לא מזהה את ה- X1950PRO שלי. Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) Temperatures CPU 16 °C (61 °F) Aux 25 °C (77 °F) WDC WD1600AAJS-00PSA0 46 °C (115 °F) Cooling Fans CPU 2755 RPM Power Supply 7670 RPM Voltage Values CPU Core 2.29 V +2.5 V 2.70 V +3.3 V 3.12 V +5 V 4.81 V +12 V 11.84 V +5 V Standby 4.68 V VBAT Battery 3.12 V Debug Info F F5 FF 58 Debug Info T 25 251 16 Debug Info V 8F A9 C3 B3 B9 41 3B (77) מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? נקודה נוספת: בעץ מצד שמאל בתוכנה, תחת ראש התפריט "Display" -> "GPU" לא מופיע מידע כלל, כאילו הוא איננו מזהה את הכרטיס מסך. מישהו י…
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
האם קניית ערכת קירור מים מספיקה לקירור כל חלקי המחשב ? זה כולל בלוקי קירור לכרטיס מסך\מעבד ולכל הרכיבים במחשב או רק לחלק ? כי ראיתי בנפרד למשל קניית בלוק קירור מים לכרטיס מסך (יש לי 8800GT) שעולה לבד רק 600 שקל. אשמח ליותר מידע, תודה!
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי 3 שאלות: 1.אני מתכנן לעשות אוברקלוק לזכרון,למעבד ולכרטיס מסך ואלה החלקים שאותם אני מתכנן לקנות: קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling ATi Silencer 1 מאוורר למעבד: Delta 92MM Ball Bearing fan לוח קירור למעבד: Thermalright SP94 for Pentium 4 קירור לזיכרון של הכרטיס מסך: Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS 1 60 הטמפ' במחשב שלי הן 45-55 למעבד בעבודה רגילה ו 55-60 במאמץ,35-40 ללוח אם בעבודה רגילה ו40-45 במאמץ,האם בעזרת החלקים שאני מתכנן לקנות אני אוכל גם לעשות אוברקלוק חזק (להעלות את המעבד ל3.0 ג'יגה-הרץ לפחות ולהגיע עם הכרטיס מסך לרמה של 9700 פרו) וגם לשמור על יציבות המערכת וטמפרטורות סבירות של החלקים,או שאני אצטרך לקנות אמצעי קירור נוספים? 2.האם קירור …
-
- 17 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לפני OC בדקתי חום מעבד . יש לי מעבד E8400 בדקתי לו טמפרטורות עם תוכנות כגון SPEED FAN - REAL TEMP - EVEREST וכיוונתי את ה Tj Max ל 95 בכל התוכנות. בכולן, כאשר אני מעמיס מעט על המעבד אז הטמפרטורה קופצת למעלה בסביבות 75- 85 מעלות שאני מפסיק עומס על המעבד אז הטמפ. צונחת די מהר למטה. יש לציין שיש משחה טרמית על המעבד, יש מאוורר סטוק תקין, ולא מורגש ת יציאה של אויר חם או לוח אם חם. טמפרטורת לוח בכללי : 27-30 חבר שלי טוען שיש בעיה בחיישן / בקר במעבד או בלוח אם כי לא יכול להיות שהמעבד מתקרר בכזו מהירות. יש למישהו הסבר טכני לכך? איפה בדיוק הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://www32.brinkster.com/gamershs/db/htm2.htm *אוקיי, יש טיפה בעיות, אז התוכנה קוראת 72C. זה היה במהלך גלישה... איציק... וכיווץ מסיבי של 1.8GB... המעבד לא היה אמור להישרף כבר או משהו? אני לוקח בחשבון שיכול להיות שהלוח מזייף ... אבל כאשר המחשב עולה ( אחרי שהוא לא היה דלוק שעות... ) אז הטמפ' בין 34 ל 40... תודה ...
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תגידו מה הספקי כוח מוציאים אויר מאחורה הם מוציאים חום או קור והוא גם התחיל להידפק לי קצת הוא התחיל לעשות קצת רעשים שאני מדליק תמחשב והוא מוציא אויר חם זה הגיוני????????. וזהו תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך leadtek 8600GT והוא מאוד מאוד מרעיש.. האמת הוא הרכיב היחיד במחשב שלי שעושה רעש היום פירקתי אותו לגורמים וממש ניקיתי אותו כמו חדש,וזה לא עזר השאלה שלי היא,אם אני יכול לנתק את המאוורר ולהשאיר את הכרטיס רק עם הגוף קירור... (אי אפשר להנמיך את המהירות של המאוורר בכרטיס הזה) תודה מראש לעוזרים עם פתרון יצירתי לבעיה.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום האם המעבד הנ"ל מצריך קירור מעבר לסטוק של אינטל? ובאופן כללי האם מעבדים מהדור האחרון שאינם K מצריכים קירור מעבר לסטוק?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אהלן וחג שמייח לכולם! בעקבות מספר מארזים מושקעים שראיתי בגלרייה שמדהימה שיש כאן, אני מתכנן את המוד הבא: קודם כל סיום קניית הרכיבים הבאים: Gigabyte GA-7VRXP Mather Board AMD Deuron 1200 MHz Tehrmal Right SLK-600 כנראה אני אקנה עוד שתי TT Hardcano 2. להרכיב הכל ביחד במארז בחדש (יחסית) שיש לי (Compucase super Midi Tower Black). במארז שיש לי יש מאוורר 120 מ"מ מקדימה. אני רוצה לחתוך במקום המאוורר הזה שתי מאווררי 80 מ"מ. - מכניסים אוויר. מאוורר 80 מ"מ בצד הדלת. - מכניס אוויר. מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז. - מוציא אוויר. (כנראה) מאוורר 80 מ"מ בתחתית המארז. - מכניס אוויר. ויש עוד את 2 המאווררי 80 מ"מ מאחורה שהגיעו עם המארז. - מוציאים אוויר. אני מתכוון לעשות למעבד O/C בתקווה…
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם לא מזמן, החלפתי אותו ולכן הוצאתי את המעבד (P4 S478), חיברתי הכל חזרה, אבל אין לי משחה טרמית כדי לשים על המעבד. המחשב פועל כרגע בלי משחה טרמית. המשחה תשמש אותי למחשב נוסף שיש לי בבית (P3) ובכללי יכול להיות שאני אשתמש בה שוב, אז אם יש במחיר הזה משחות שיספיקו לכמה פעמים הם בעדיפות. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
esh li epox 8rda+ shehy pzaza le over kloking meabed 1800 0.13 micron ve 256 ddr 400 mhz ve ani lo yodea eiza efsharyot leafil o lehabot ba setup ki kol pam sheani maale mashy amahshev methil leitaka ve esh li volkano 7+ hig!!! help mi!!!!!
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לשאול אותכם בקשר למאוורר של מחשב נייד, היום דברתי עם המעבדה של חברת HP, אני שלחתי את המחשב בעקבות בעייה שהמחשב פשוט נתקע לי על מסך ה HP VIEW לאחר הRESTART של הפירמוט מערכת ההפעלה (WINDOWS 7) והייתי בטוח בכך שיש בעייה עם הכונן קשיח או הלוח אם (המחשב פשוט חדש - שנה וחצי ובאמת היה לי מאוד מוזר), היום קיבלתי תשובה שהבעייה היא מאוורר ועלי לשלם סכום של כ 500 שקלים? זה לא מוגזם? .... שאלתי אותם איך יכול להיות שהמאוורר זה שגרם לכל הבעייה, אז היא הלכה ושאלה שנית את הטכנאי, והוא אמר שגם הארד דיסק נתקע אבל הוא שחרר אותו (אני מאוד מקווה שאני לא ישלם ואחרי כמה חודשים זה פשוט יחזור אלי כמו בומרנג) מה אתם אומרים אפילו מאוורר תעשייתי לא עולה במחיר שכזה, אני מאמין שהם פש…
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ככה: או ככה: ואם אפשר הסבר, אז תודה עריכה: אני שם 2 מאווררים על הקירור
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
אם אני קונה מערכת קירור מים של תרמלטייק, היא מגיעה רק עם WaterBlock ל- CPU....אני יכול להוסיף WaterBlock להארדיסק ול- כרטיס מסך? תודה רבה לכל מי שעוזר! פורום תותח!!!
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש בכמה אתרים של חנויות את המאורר הזה ולא מצאתי את המאורר בגירסת ה 800 RPM, מישה יודע היכן ניתן להשיג אותו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מעבד-AMD Phenom II X2 X550 (נפתח למעבד X4,X3) עולה כ570שח הלוח-Gigabyte GA-M720-US3 עולה כ380שח תומך ACC ופותח את מעבדי ה550,7750,710,720 כנראה שגם פותח מעבדי 245 או 7750. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=228239 שילוב מבורך לאוברקלוקינג מצוין ולביצועים מעולים. משומה NVIDIA לא השקיעה במיוחד בNVCC לכן לעיתים הליבה הרביעית לא תהיה יציבה מספיק לוחות אם עם ACC של ATI\MD יציבות יותר וכמובן אמינות יותר. אין בעיה להריץ את המעבד על הליבה השלישית ביצועיו לא נחותים כלל והוא נותן 4GHZ בקלות יחסית אפילו ב3.8 הוא יתן ביצועים עדיפים. רכישת לוח אם Gigabyte GA-MA-770T-UD3P יכול גם לבוא בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהמעבד שלי סובל מהתחממות רצינית יותר מתמיד בשעת עבודה בתוכנות או משחקים כבדים (כ-70 מעלות) הבנתי כבר שעשיתי טעות שלא רכשתי גוף קירור כאשר קניתי את המחשב, והחלטתי להקציב כ-200 ש"ח לקירור איכותי ושקט. אני לא בקיא בנושא הקירור ולכן אני צריך את העזרה המלאה שלכם שאני אקבל את התמורה הכי טובה לכסף. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-