אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי שאלה לי אל צוות החדשות או המודרים או כל מי שקשור במלאכת האתר האם יש באופק סיכוי לביקורת על המוצר הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=8204 או בגירסת האלומיניום שלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי Geforce 6600Gt עם קירור פסיבי והא עובד על 65-75 מעלות. איך אפשר לקרר אותו? האם כדאי לקנות קירור או שאפשר לעשות משהו ביתי?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם, אני שוקל לשים מערכת קירור מים למחשב שלי, בינתיים אני רק מברר מחירים וכל זה. קודם כל כמה אני חייב לציין שאני מתחיל, מעולם לא הרכבתי מערכת קירור מים בעבר, ואני מחפש משהו שיהיה יותר "פשוט", כלומר לא משהו למתחילים ממש כמו הAquarius II, אבל גם לא משהו מתקדם שדורש התאמה של כל החלקים וכו' לבד. דבר שני, ראיתי את הדבר הזה: innovaCOOL water cooler rev2.0 all socket systems\SENFU dual fan radiator\Compensation and bleeding tank for EHEIM 1046\EHEIM universal pump 1046\Outlet pump adaptor EHEIM 1046\silicon hose 4x1 per meter במחיר של 1343 ש"ח, תיהיתי עד כמה זה יספיק לי ואם תוכלו להסביר לי על החלקים, (חשוב לדעת במה אני מתעסק, לא?) ואם זה יתאים לSocket 478. בנוסף, אם מישהו …
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היום אני מקבל את המחשב הזה ואני עושה לו OC למהירות 3.0 GHZ ורציתי לדעת כמה זמן אני צריך לעשות בדיקת מאמץ ? מפרט: Arctic Cooling Freezer 7 Pro 1 ¤122 F2-6400CL4D-2GBPK G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK 1 ¤323 GP35DS3L Gigabyte GA-P35-DS3L 1 ¤528 E4500T Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM 1 ¤594 WD3200AAKS Western Digital 320Gb 16MB AAKS 1 ¤426 8800 GT של TWINTEC 512 MB ד"א: אני ישמח אם יסבירו לי יותר על איך לעשות את האוברקלוק הזה כך שאני לא ינזק... אה.. ויש לי עוד כמה שאלות : 1. האם עדיף וכדאי לי לעשות את האוברקלוק דרך הביוס , או לעשות דרך הווינדוס ע"י התוכנהSysTooL 2. אם אני עושה OC דרך הווינדוס זאת אומרת שאם אני יפרמט את המחשב אז…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
כנראה רק אני שמתי לב אבל שני סינקים דיי חדשים נראים ממש דומה. הוולקנו 11 מבית TT והXDream מבית CM. הנה הדף לשניהם. http://www.coolermaster.com.hk/en/products/cooler/hsc-v83.html http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לוח אם מתאים עבור המהרה בינונית+ למעבדים המצויינים. בעיקרון את המעבד אני מביא מחו"ל (קנדה) ואת הלוח ככל ההראה אקנה בארץ, למרות שאם יהיה לוח ממש משתלם נייבא גם אותו מחפירה שלי לגבי ביקורות על לוחות לדעתי אלו הם הלוחות שנכנסים לתקציב שלי (עד 750 שקל ללא חריגה) כולל כאלו שאני יכול להביא מחו"ל. Msi Gaming 5 Asrock Extreme 4 Asrock H97 Killer - ממה שקראתי הוא מסוגל לעשות OC GA-Z97X-Gaming 5 GA-Z97X-UD3H-BK Z97-GD65 Gaming במידה ויש אופציות נוספות אשמח לשמוע את דעתכם. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מאוורר פשוט בגודל 6x6 cm לקירור ה-Athlon XP שיש לי. חשבתי שאקבל אותו עם המחבר ללוח אם, אבל מה שקבלתי הוא מאוורר עם שני חוטים חשופים.... האם אפשר לפרק בצורה פשוטה את המחבר מהמאוורר הקיים ולתקוע את החוטים במחבר הישן או צריך להלחים את ה החוטים למארז ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קירור למעבד. אני רוצה להחליף את הקירור שלי בגלל שהוא מאוד מרעיש (הקירור האורגינל של אינטל). OC בנתיים לא , אולי בעתיד. ראיתי שהמליצו פה על הקירור הזה : http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=4509 אבל אני לא יודע אם הוא בכלל מתאים למפרט שלי (אני ממש לא מבין בזה). הלוח אם והמעבד שלי הם: CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P5P800 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) אם צריך עוד פרטים תגידו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך G-Forece 6800GS של חברת PALIT ובזמן משחק הטמפרטורה שלו מגיעה ל 85 מעלות האם הבעיה ידוע וצריך להחליף את הקירור למשהו רציני יותר ? או שהבעיה היא בכרטיס שלי בלבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות מאוורר חדש למעבד (מה שיש לי פשוט ממש גרוע..) .. איזה לקנות ? (ושיהיה מ Pandas כי אני קונה משם..) יש לי Pentium 4 - 2.66 Ghz.... וכן , זה לאוברקלוקינג.. פשוט המעבד שלי עם טמפרטורה ממש גבוהה ואני לא יכול לעשות לו ככה אוברקלוקינג.. ועוד שאלה קטנה .. הביוס מראה שהמאורר שעל המעבד עובד על 3000 RPM.. זה טוב או לא טוב ?
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הגדרתי בטעות את המעבד של הכרטיס מסך 8800GTS לעבוד על 7650Mhz עם התוכנה ATITool והמסך נהיה שחור המחשב נתקע וישר הוצאתי אותו מהחשמל שאלתי מה אני עושה עכשיו? אפשר לשנות את זה חזרה איכשהו?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מבקש בבקשה עזרה.. קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש.. חיברתי הכל .. כשאני מדליק מופיעה לי .. הטמפרטורה של ה-CPU גבוהה מאוד.. ניכנסתי להגדרות בביוס רשום לי 100 אחוז טמפרטורה.. המוזר שהכל מחובר כמו שצריך המאוורר שעל הקירור עובד הקירור לא מחומם ביכלל .. בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר טוב.. מבקש את עזרתכם .. מהי יכולה להיות הבעיה ?.. כאשר אני מדליק עושה לי רעש של כמה ציפצופים ..ואז כרגיל הכל!..
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
למישהו יש מוסג איך בונים RELAY למשאבת מים (עבור מערכת קירור כמובן). ראיתי באיזשהו מקום אבל אני לא זוכר.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב אבל אני ממש לא מבין בכל הקטע של הקירורים.. אז אם מישהו פה יכול להמליץ לי על איזו שהיא מערכת קירור או אולי אפילו רק מאורר יספיק לי או שאולי אני בכלל לא צריך אחת.. כל הצעה תתקבל בברכה! פירוט של המערכת שאני הולך לקנות: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - BOX לוח אם: ASUS M2N-SLI Deluxe Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI ATX AMD Motherboard כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800GTS 640MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card דיסק קשיח: WD - WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB Cache זיכרון: Kingston 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 PC2 5300 מארז: כנראה ה - 3D Aurora 570 ספק כוח: Thermaltake ToughPower W0103 …
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Zalman ZM-STG1 ל MX-2, זאת פעם ראשונה שאני מורח משחה אז השאלה היא האם עדיף ללכת על הנוחות של הזלמן?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, בקרוב מתכוון להחליף את השילוש העתיק שלי בן ה9(במפרט) לשילוש לבא. I5 -4690K Asrock z87 extreme4 8gb g.skill ripjawsx ddr3 ובנוסף כונן SSD 256 כרגע לא מתכנן OC ואם כן זה יהי מינורי (מקסימום 10 אחוז). השימוש יהיה בעיקר שימוש סטנדרטי וגיימינג. (פה ושם המרות קבצי מדיה וWINRAR ממש בקטנה) בנוסף יש ברשותי מערכת נוספת חדישה יותר עם I5 2500K, Asrock p67 extrem4 עם קרור סטוק שביצעתי לה OC יציב (בדיקת OCCT של שעה מספר פעמים) ל4 GHZ. מנסיון שלי, אם מקפידים לנקות בתדירות אבק,דואגים לאיורור מארז טוב כולל פילטרים בכניסה שגם אותם מנקים כמובן והחדר ממוזג בקיץ, לא "חובה" קירור אפטר מרקט לגיימינג ובטח לא לשימוש סטנדרטי (אימיילים גלישה באינטרנט סירטונים אופיס). אם לא מקפידים על ניקיון …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי או להביא לי מדקיך איך אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד AMD K6 400MHZ תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להביא לי לינק של מדריך לאוברקלוק עדכני לגבי המעבד שלמעלה והמפרט של המעבד רשום במפרט מחשב
-
- 4 תגובות
- 435 צפיות
-
-
האם המשחה הטרמית בנוסף לשיפור הקירור יכול גם לשמש כדבק ? ???
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אוקי דבר ראשון אני מצטער על האיכות =\ זה סורק רק ואני רוצה לעשות את הצג LCD הזה אז אני אמור להכניס מכיון אחד ולהוציא מכיון אחר אז אני רוצה לדעת אם זה משנה מאיפה אני מכניס\מוציא או שזה לא משנה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ערב טוב ! הפעם - חיבור צינורות נחושת לצלעות הקירוaר של הספק, וחיבורם למעגל מערכת קירור המים ! פשוט מאוד אני חושב ;D התמונות אומרות הכל ! והכי חשוב - נפתרתי מהמאוורר המעפן והמעצבן של הספק !!! 8) תגובות בברכה, אבנר רישרד.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ... אני צריך המלצה לקירור מים טוב למעבד P4 2.4 הנתונים של המחשב שלי רשומים בחתימה ... הקירור לא לצורך אוברקלוק. במחיר סביר .עד 650
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זה המפרט שלי AMD XP 1800+ MSI K7N2 DALTE L 256MB DDR400 ככה עשיתי OC למעבד שלי ל2088 MHZ שזה בעצם דגם 2600+ והנה הפרטים של הOC מכפלה 12.5 באס 166 יחסים בזיכרון 1:1 מתח למעבד 1.65 מתח לזיכרון 2.6 מתח ללוח 1.6 עכשיו יש לי בעיה אני מנסה בכול דרך לעשות 200FBS אבל זה לא מצליח לי המחשב לא עולה נסתי להוריד את המכפלה ל10 ולתת עוד מתח למעבד ולזיכרון וגם ללוח אבל זה לא עוזר לא משנה מה מתי שאני עושה 200FBS אז המחשב לא נדלק ושתבינו אפילו שיש לי זיכרון ג'נרי זה בכול זאת PC3200 הוא אמור להחזיק 200MHZ אבל זה לא משהו יכול לתת לי כמה הצעות לנסות כדיי שזה יפעל לי על 200 ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-