אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ככה: או ככה: ואם אפשר הסבר, אז תודה עריכה: אני שם 2 מאווררים על הקירור
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
רכשתי היום כרטיס נוסף, כדי ליצור את מערך הCF לו ייחלתי זמן רב אני מגיע לבית, פותח את האריזה, ולהפתעתי, אני מקבל כרטיס כחול במקום אדום, וקירור שונה שאני מעמיד את הכרטיסים זה לצד זה, אני שם לב שהם שונים במבנה שלהם הכרטיס "החדש" קצר יותר, ורחב יותר כעיקרון, אני צריך להזמין לכרטיסים בלוקים לקירור מים, השאלה היא כזאת הליבה נמצאת במקום שונה בכל כרטיס, אני מאוד חושש שהשוני יעשה לי בעיות דעתכם בעניין? אגב, האם יש עוד שינויים בכרטיסים מלבד הצבע והגודל? עוד עוד
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ על לי על משהו ? ???
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז קניתי את ה-zalman 7700 הענקי בעצתכם (או לפחות כעצת חלק מכם), לוח האם שלי מתאים, לא מפריע, אבל... המארז כן, יותר נכון הספק לא מספיק רחוק מהמעבד, מה עושים? מחליפים מארז? לאיזה? המלצות למשהו טוב וזול? תודה שוב! שמוליק.
-
- 8 תגובות
- 484 צפיות
-
-
חבר'ה, מהחוות דעת שאני קורא פה ושם אני רואה שה4870 הוא רותח... אני לא יודע אם העובדה שיש 2 כרטיסים תעזור להפחית מהלחץ ולעזור לטמפרטורה אבל במידה ושניהם יעבדו בתפוקה מקסימלית אני פוחד מחום גבוה ! *שימו לב שהנושא נמצא גם בפורום כרטיסי מסך* המערכת המדוברת היא מארז CM 690 לוח אם GIGABYTE X48-DS5 מעבד E8400 קירור מעבד ULTRA 120 EXTREME זכרון GSKILL 1066MHZ 2GBx2 דיסק קשיח Seagate 7200.11 500GB ספק Modu82+ 625W וכמובן 2 כרטיסי 4870 האם ניתן לסמוך על המאוורר הקטן שמגיע איתם או שיש צורך להתקין איזה משהו נוסף/חיצוני? בנוסף, רציתי לדעת האם יש אופציה לשלב במעגל קירור מים חיצונית 2 כרטיסי מסך ומעבד במקום לשים 300 שקל בערך על האולטרא ועוד 500 שקל קירור לכרטיסי מסך ? בתודה מראש שי ביטו…
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אוקיי- אז המפרט שלי רשום בחתימה. אני מעוניין לעשות OC -בתור התחלה אני רוצה להגיע לרמה שהזכרונות שלי יעבדו בתזמון המקורי שלהם ולא ב400 MHZ, על פי חישוב קליל חישבתי וזה אומר שאני צריך להמהיר את הFSB ל250. אז השאלה שלי היא כללית ולא רק עד 250. מה הסדר פעולות הנכון בביוס? (האפשרויות הקיימות אצלי בביוס- להעלות מתח למעבד/לוח אם/זכרונות,להעלות FSB,לשנות תזמונים לזכרונות,לשנות מכפלה למעבד(כלפי מעלה או מטה),לשנות מתחים/תדרים באפיק PCI/AGP (כרגע אני נועל את זה על 66,לא רוצה כרגע להמהיר גם את הAGP)-אגב מה שמוזר לי הוא שלא ראיתי לשנות יחס זכרון/מעבד בביוס-זה הגיוני? (במיוחד בלוח כזה שנחשב לאשף באפשרויות OC) הבאס שלי כרגע עובד על 201MHZ, המכפלה X10,המתחים: vcore:1.5v vagp:1.4v chipset…
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Thermaltake V1 לבין Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO השאלה שלי היא האם הThermaltake V1 שווה את הכסף שהוא עולה יותר מה FREEZER-7-PRO? והאם המחשב יהיה שקט לגמרי עם הFREEZER-7-PRO? המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤598 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤413 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ¤1607 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37388 צורב S…
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני קניתי אותם ביום שישי בPC Hardware שברמת-גן. הם עלו לי 138ש"ח (שלמתי מזומן). מדובר כמובן בסט הכבלים של Chaintech במהירות ATA133 הכולל 2 כבלי IDE בעלי 2 חיבור להתקנים ועוד חיבור אחד לכונן דיסקטים בעל חיבור אחד. אני לא יכול להגיד שהם הכבלים הכי טובים שהם יכולים להיות. יש להם כמה חיסרונות כמו העבודה שהם רק 40ס"מ, דבר היכול להפריע לאנשים בעלי מארז FULL TOWER, אבל דווקא יכול להיות מתאים בול לאנשים בעלי מארזים סטנדרטיים. עוד בעיה קטנה היא שהגומי על החוטים הוא משני חלקים. 1.) מן צינור לאורך החוט 2.) חיבור נוסף בקראת סוף הכבל והחיבור עצמו. החלקים הללו לא מחוברים פיסית ויכולה להיות תנועה בינהם ואז החוטים עצמם יכולים להגלות לעין (ד"א הם בצבע אפור כהה - לא סמפטי במיוחד). מלבד …
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מדובר ב3500 WINIE.. אני כרגע על 267*10 יציב.. 33 שניות בפריים. 45C במאמץ.. 33C במנוחה VCORE 1.59.. זה לא יותר מדי? כמה אפשר מקסימום? 60K באקוומארק. (6600GT) נראה לי שזה הOC הסופי שלי..אולי 10*272..לא יותר. אני אשאיר את זה כמו שזה. האם המכפלה משנה משהו בביצועים? לדוגמא.. זה משנה אם המכפלה היא 10 או 11? ומישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה HTT? תודה!
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, מחר אמור לקנות קירור למעבד I5 4590 אין לי מפרט סופי, אבל ככל הנראה זה יהיה Z87 או H97 ( אם נטייה ל Z ) מארז S340 ( לא סופי ) בכ"מ אני צריך קירור למעבד לא למטרה OC, השקט הוא במשמעות 5/10, אבל לא אסרב לשקט אני רוצה שיהיה כמה שפחות בעיות עם טמפ' גבוהות התקציב הוא בערך 150 שקל, אפשר לחרוג במקרה הצורך. אם זה מצדיק את המחיר אשמח לסיבה אם זה לא תהיה בעיה! ד"א מהחנות KSP ( רוב הסיכויים ) עריכה: מה אתם חושבים על ה STOCK COOLER בכלל? בהתחלה חשבתי שאמרו שהוא מתחמם ומרעיש, ועכשיו אני ראיתי איפשהו שכתוב שהוא בסדר גמור לשימוש שלא לצורכי OC?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לאחרונה דיברתי עם דוד שלי ואיכשהו השיחה התפתחה והוא אמר לי שאם אני צריך להכין משהו עם CNC אז הוא יכול לסדר לי. אז ישר קפץ לי הרעיון של הקירור מים עכשיו הסתובבתי בכל מיני אתרים וחיפשתי מידע על הבלוקים אבל עדיין יש לי מלא שאלות. ראיתי שיש הבדל בין הקטרים של הצינורות והחיבורים, למה זה משנה? ובאיזה כדאי לי לבחור? ראיתי שיש לבלוקים 2 חיבורים לצינורות (מן הסתם אחד נכנס ואחד יוצא) אבל אז ראיתי בלוקים עם 3 חיבורים, למה החיבור השלישי? איפה אני יכול למצוא הסברים איך אמור להראות הבלוק? אבא שלי עובד הרבה עם Autocad ויש לו מחשב דיי בשביל זה (כרטיס מסך FireGL 3200) אז הוא מן הסתם יכול לעזור לי ביצירת המודל. אבל עדיין אני לא יודע מה המשמעות של כל העיקולים בתוך הבלוק, יש לה…
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שווה לעשות אוברקלוק לג'יפורס 4 MX 440?? יש מה לפתוח בו בכלל??
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי זכרונות OCZ REAPER 1066HZ ויש לי OC למעבד עם FSB 471 והזכרונות עומדים במצב של 1:1 שזה יוצא 942 ואני סתם מפסיד 200HZ אני רוצה לשים אותך במצב 2:3 וזאת אומרת שזה יוצא 1140 HZ (זה המצב הכי קרוב למהירות סטוק של הזכרונות) זאת אומרת זה OC דיי קטן לזכרונות אבל השאלה שלי עם זה לא יפגע בהם ? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי על זה תרד לפני יומיים אבל ניזכרתי שיש את הסוניק טוואר שאף אחד לא הגיב עליו ואמרו לי שהוא יותר טוב מהביג טייפון ואני לא יודע אם הוא יותר טוב מהנינגה מה אתם אומרים???
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הזמנתי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אך אני לא יודע מה כמות הרעש שהוא יעשה הוא 90 cfm ו17 db {הרעש} ו650 rpm זה טוב? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האצתי את הבאס בלי שום בעיה וגם הזיכרון עובד על 400 והכל יציב כשהמשכתי להאיץ את הבאס למהירויות עוד יותר גבוהות פתאום גיליתי בעיות בעבודה עם אביזרי IDE דיסקים התחילו להדפק בצריבה והתקנות מתוך הדיסק או פתיחת זיפ התחילו לייצר שגיאות כשהורדתי את המהירות של הבאס פתאום הכל הסתדר. היכן הבעיה ? המערכת מאוד יציבה גם במהירויות גבוהות ולא מתחממת.
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LHD-V06-UK&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם זה ישמור על אורך החיים של הכונן הקשיח? למישהו יש ניסיון עם זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לעשות לו מקסימום OC המפרט הוא: p35 dq6 e6750 corsair 520hx corsair dominator 800 1GBX2 tt v-1 tt eureka 8800 gts ההגדרות שלי בביוס הם המתחים במציאות שונים מהמתחים שאני מגדיר בביוס vcore 1.46 ddr2 2.38 fsb +0.20 over voltage +0.25 המקסימום שהגעתי ביציבות ב ORTHOS cpu- 3778 ram - 946 cas 4 fsb m-8 473 8800gts 320@ 650/1000 cpu- 100% load 48c nb: 53 האם יש דרך להגיע יותר? למי שיש את הלוח הזה ומכיר את הביוס יכול להמליץ לי TWEAKים? האם המתחים גבוהים מדי ומסוכנים במהלך ממושך? super pu 1m - 14s 3d 06 10700 זו תוצאה טובה? האם יש דרך להגיע ליותר?
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני יפתח בהתנצלות שאני מזכיר כאן את חברת זיגזאג אבל לפי מה שהבנתי זה מותר.. אני קודם כל חייב לציין ש21 שעות לאחר ההזמנה המוצרים כבר היו בביתי (שירות מ-צ-ו-י-ן !!) הספארק 7+ מומלץ גםםםםם למי שלא עושה אובר קלוקינג (כנגד מה שהרבה אמרו..) כי למשל לי יש סלרון והטמפרטורות שלו היו בשמיים והספארק טיפל בזה טוב טוב אבל אני חייב לציין עוד דבר, הוא מרעיש בטירוף מעל 5 אלף סיבובים לדקה.. פחד להיות ליד המחשב חחח הסמארט פאן 2... מה עוד אני יכול להגיד חוץ מזה שעפתי אחורה מהרוח שלו, לא לכוון אותו לגוף אם אתם לא רוצים להתקע בקיר.. חח סתם באמתתתתתתת מאורר חזק בטירוף, וגם הוא רעשן לא קטן שמעלים את הסלד ואתם שואלים, נו.. איפה השאלה?? אז זהו.. שאין שאלה פשוט הייתי כל כך מרוצה ורציתי …
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כשהמחשב מתחיל לעלות אני מקבלת הודעת שגיאה שכתוב שאני צריכה להיכנס לbios לבדוק הגדרות oc אני לא יודעת מה זה, לא שיניתי הגדרות ולא ניסיתי להמהיר את המחשב או משהו (כמו שאני רואה שכתוב שזה) , מישהו יודע אולי למה זה קורה מעצמו ומה הוא רוצה שאשנה שם?
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ברצוני להגיע למקסימום שבאוברקלוק אבל אני לא יודע איך. המהירויות המקורויות של הכרטיס הם: ליבה 175 זכרון 150 העלתי את הכרטיס ל: ליבה 190 זכרון 170 מישהו יכול להדריך אותי איך להגיע למקסימום אוברקלוק? איך להרוויח הכי הרבה ביצועים? יש לזכור שאני לא משתמש בשום קירור מיוחד זאת התוצאה שלי ב3DMARK לאחר האוברקלוק: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5451963
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איזה מאוורר יקרר לי את המעבד טוב יותר SMART FAN 2 "COOL MOD" או דלתה 80 מ"מ שמקבלים עם ההיט סינק של טרמל רייט? איזה יותר שקט?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את המהירות שעון של המעבד דרך ה FSB מאחר שדרך הביוס " המכפלה " קבועה ולא ניתן לשנותה ויצא לי כך : למה הטמפרטורה לא יורדת ? המעבד עובד חצי מהתפוקה שלו ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Intel Pentium 4A 2.6GHz northwood הFSB היה 133 הגעתי ל 149 זאת אומרת לתדר 2990MHz (המכפלה היא 20) אני לא מצליח לעבור את ה3000 כלומר הווינדוס לא עולה ב150 FSB המעבד שלי כרגע על מתח סטוק של 1.5v ויש לי קירור סטוק רגיל שבא עם המעבד ושתי מאוורים במארז (אחד מכניס אחד מוציא) אני רוצה להגיע ל 3000 מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה..יש לי את המארז של compucase HEC שבא איתו מאוורר 120 מ"מ בגב המארז.. עכשיו יש לו גם מקום בקדמת המארז לתוספת מאוורר 120 מ"מ... אני צריך את עזרתכם שתציעו לי מאוורר טוב על 50-60 ש"ח שיקרר טוב... אם אפשר אז קישורים+תמונות תודה.
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-