עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Kfir,

הוספתי עוד מאוורר במארז ממש מעל הכרטיס, והעלתי את התדירות שלו ל320 / 710 ! יש מישהו שמנוסה עם OC לכרטיס הזה? חושבים שאפשר לעלות אותו יותר? (עדיין לא ניסיתי, מתיעץ איתכם קודם...) תודה.

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by aviv00,

Temperatures GPU Diode (DispIO) 64 °C (133 °F) GPU Diode (MemIO) 64 °C (138 °F) GPU Diode (Shader) 64 °C (133 °F) אלא הטמפ' שאני מקבל אם אני ממאיר את ה CORE מ 575 ל 670 וMEM מ 900 ל 1000 עד איפה אפשר להגיע ? קראתי ש אפשר להגיע עד 90 מעלות ואין בעייה אבל מה עם השאר ? אני מקבל ב 3DMark Vantage 5700 בלי הבדיקה של CPU בלי OC עם OC 6750 האם זה בסדר ? אגב יש לי 4 גיגה זיכרון צריך לשנות את המפרט

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  3. היי, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לקבל המלצה על מארז מאוורר ושקט. בניגוד לרוב החבר'ה כאן אני לא מתכנן כרגע OC, אז אני לא זקוק למשהו מפוצץ. סתם מארז שיהיה טוב, רצוי לא יקר, מאוורר כמו שצריך, והכי חשוב: שקט ! (אני רוצה לא לשמוע אותו כשאני הולך לישון והוא ליידי...). הציעו לי גם להחליף מאוורר על המעבד כדי שיהיה קצת יותר קריר ובעיקר כדי שיהיה שקט יותר. יש המלצות על משהו כזה? (סדר גודל של 200 ש"ח. זה לא בשביל OC או משהו אז לא צריך קירור מאסיבי מידי). וכמובן, פרטים על המחשב: מעבד: ?Athlon 64 3000+ (S-939)? לוח אם: Gygabyte K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) כרטיס מסך (אני לא יודע אם זה רלוונטי): 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E? של Gygabyte כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  4. הכרטיס כרגע ב- 500/1200 התוצאה כרגע עומדת על 8193 ....אחלה בינתיים , בסטוק הוא נתן 7240 ....טמפרטורה 41 בIDLE ו65 FULL LOAD ( נמדד ע"י TEMPLOGGER ) עדכון - עליתי ל-505/1230 ...והתוצאה לפניכם 8382 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1307240 הגולש ....

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by Dawn,

אני מעוניין קצת לילמוד על הנושא הזה ... יש לי מחשב דיי חלש Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz CPUID Revision 00000F24h CPU Speed CPU Clock 1836.21 MHz (original: 1800 MHz, overclock: 2%) CPU Multiplier 18.0x CPU FSB 102.01 MHz (original: 100 MHz, overclock: 2%) Memory Bus 136.02 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 06/21/2002-I845E-6A69VG0MC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8IEX (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LA…

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  6. המערכת תקרר את המעבד והצ'יפסט בנתיים , כלומר המעגל יהיה כזה : מיכל מים > משאבה > רדיאטור 1 (3X120) > רדיאטור 2 (120X2 או 140X2 עוד לא סגור)>מעבד > צ'יפסט >מיכל מים . עכשיו השאלה היא מה עדיף ? להשאיר את המעגל הזה ולקנות משאבה חזקה מסוג AQUASTREAM XT או לחלק את המערכת ל 2 עם שתי משאבות MCP655 ? כלומר ככה : 1.מיכל מים > משאבה 1 > רדיאטור1 > מעבד > מיכל מים 2. מיכל מים > משאבה 2 > רדיאטור 2 > צ'יפסט > מיכל מים מה אתם אומרים ? כמו כן אשמח לשמוע הצעות אחרות יעילות יותר ... תודה.

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by shimon16,

עד עכשיו היה ברשותי דרייבר ישן של Nvidia שמקבלים בבאנדל של הכרטיס מסך והטמפ' של הכרטיס היתה בסביבות 60-63 מעלות ע"פ הדרייבר אתמול התקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של Nvidia והטמפ, צנחה ל46-50 מעלות. מי מהדרייברים מזייף? הטמפ' סבירה ל6800 רגיל עם 16 צינורות פתוחים?

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by Void,

אני מעוניין לעשות למערכת השנייה שלי (תסתכלו במפרט) OC... ,איך היכולות אוברקלוקינג של הלוח הזה?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  9. בעיקרון כבר הגעתי לחלק ששם אני משנה את המהירות של המעבד...אבל משומה אני לא יכול לשנות אותה....היא לא באפור כאילו "לקריאה בלבד" היא בלבן אבל אני לא יכול לשנות אולי צריך לעשות כמה פעולות בלוח אם לפני...? מי שיודע איך לעשות או שיש מדריך או תוכנה שעושה OC למעבד שיביא... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by Wormy,

שמתי לב שבזמן האחרון המאוורר הקדמי של המארז מרעיש יתר על המידה. המארז שלי הוא: Cooler Master Elite 370 http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6656 המאוורר הקדמי הוא: Scythe sy1225SL12H http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html בהסתכלות באתר שלהם, הוא יוצר רעש של 33.00 dBA והמהירות שלו היא בסה"כ 1600 RPM החלטתי להחליף אותו ולקנות מאוורר חדש . מה אתם אומרים על המאווררים האלה? אין שום סיקור עליהם בפורום... שני המאווררים האלה גם פחות מרעישים (19 - 19.8 RPM) וגם יותר מהירים (1600-2000 RPM) מי עדיף? יש הבדל מהותי ביניהם? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1564 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1669

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by omri09,

יש לי מארז CM690 עם 2 מאווררים(אחרי שהוצאתי אחד) אבל שמתי לב שרק מאוורר אחד מופיע ב- EVEREST(האחורי, שאני יודע שהוא פעיל) יכול להיות שהקדמי לא מחובר? אולי אין לי בכלל מאוורר קדמי(חיפשתי אותו ולא כ"כ מצאתי) ???

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by thedarkman,

איך עושים OC לכרטיס מסך HD5850? לאיזה תדר צריך לעלות את הכרטיס כדי להגיע לביצועים של HD5870? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  13. Started by roy132,

שלום לכולם בזמן האחרון התחלתי להתעניין ב OC למחשב עכשיו אני מבקש ממכם אם אתם יכולים להביא לי הסברים וכול המידעה הדרוש כדי לעשות OC בלי שיהיה לי בעיות כמו לזהות אם אני יכול או כמויות מתחים שצריך לעלות כדי שלא יקרוס ועוד כי אני חדש מנושא תודה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by Chevy,

LeadTek GF4 Ti 4400 128MB ? אשמח לשמוע כמה מספרים, והכי חשוב היציבות לאחר האוברקלוק. 8)

15. Started by tavor21,

לאחר הרבה תארדים שפתחתי , נענו ועזרו לי סוף כל סוף בניתי את הלד פאן שרציתי והוא עובד טוב אך חלש ולא נותן את האפקט האימית הבעיה אני חושב שאני צריך לדים חזקים יותר הם יש דבר כזה ???? הלדים שיש לי עולים 1 ש"ח

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by m_m_x,

יש לי p4-2.4 לוח אם gigabyte-GA-8IPE1000 אני לא עושה-over clocking יש לי מאוורר במארז שמכניס אוויר, ומאוורר על הספק כח,על המעבד,ועל הכרטיס הגרפי.... אז ככה: מאוורר המעבד נע על-2800-2900 בדר"כ קריאה של hd0 מראה טמפרטורה של 50 מעלות ושאני מוציא תקליטור מכונן התקליטורים הוא רותח . כמו כן המעבד במצב מנוחה הוא 43 מעלות ובהתאמצות הוא מגיע ל56-58 כל העסק נראה לי חם מדי משהו בחומרה לא בסדר? האם זה חם מדי?

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by G-BOY10,

יש לי כרגע מארז למחשב דיי חדש פנטיום 4 לוח אם של אסוס (פרטים במפרט שלי) אם אני רוצה לקנות מארז חדש (שמתי עין על זה של TT) זה יהיה מסובך לפרק את הלוח והספק ממארז אחד ולהעביר למארז אחר? בקשר לכוננים אין לי בעיה

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by urizi,

אני גר בקרית ים אז באזור הקריות או באינטרנט תודה.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  19. Started by pc student,

יש לי פה תמונה שמראה את מצב הזיכרונות שלי,האם זה בסדר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות לעשות OC למעבד ואני עכשיו הולך לקנות קירור, Intel E6300 1.8GHz האם ה frezer 7 pro בסדר? ---- קניתי אותו אבל אני לא מצליח להרכיב :\

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by Mr.Angel,

יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק על Nvidia GeForce 2 MX 100\200. יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד Intel P3 450Mhz. עכשיו רציתי לדעת מה מהיריות הבסיס של כרטיס זה וחשוב יותר, רציתי לדעת עד איזו רמה של אובר קלוק אני יכול להגיע איתו. אני רוצה לעשות לו את האוברקלוק הכי גבוה שאפשר לעשות לו אבל שיישאר יציב כמו שהיה. זה אפשרי? איך? תודה.

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  22. יש לי GTX 260 216SP חשבתי על זה ואת הכרטיס מסך אני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב הכרטיס הזה מספיק לי אין לי זמן לשחק יותר מדי רק שיוצא איזה משחק ממש שווה... עכשיו הכרטיס בלי OC כי אני לא יכול לעשות OC נורמלי כי אני רגיש לרעש כול החלקים במחשב שקטים - ספק 20 DBA מאווררים 21 DBA קירור למעבד 26 DBA הדבר הכי רועש במחשב שלי זה הכרטיס מסך עכשיו באתר רשום שבמהירות המקסימלית של המאוררים בקירור זה 0.5 SONE כמה DBA זה יוצא ? ולשאלה הכי חשובה עד כמה זה יתן שיפור ועד כמה OC אני יוכל להגיע בלי להעלות מתחים לכרטיס מסך? כי הדבר היחיד שדיי מונע ממני לקנות את הקירור זה הכאבי ראש זאת אומרת ההרכבה שלו וזה שאני אצתרך לפרק את הכלוב של הכוננים קשיחים ולהרחיק אותו כדי שהיה מקום לקי…

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by yambtz,

כמה שהבנתי קטודה קרה זה מנורת פלורסנט. יש סיבה לא לקנות בחנות וזהו? אני אוכל לחבר אותה למחשב?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by shdrthki1,

בעקרון במחשב שלי די חדש (פחות מחצי שנה) ומאז שקניתי אותו לא עשיתי לו ניקוי אבק , החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך ולכבוד הOC עשיתי ניקוי מאוד יסודי של החלקים ואפילו סידרטי מחדש את כל הכבלים, הנה תמונה של מה שהצלחתי לעשות : למטה. בעקרון יש לי 4 מאווררים של 120 כאשר יש אחד מקדימה שמכניס אחד מאחורה שמוציא ועוד שניים בדלת שמכניסים , אחרי הוספת שני המאווררים לדלת הטמפרטורות עלו ב 2 מעלות בממוצע . אז חשבתי שכנראה יש משהו בסירקולצייה שעשיתי לא טוב אז אני צריך שתגידו לי איפה הכי טוב לשים את המאווררים ככה שיהיה הכי טוב. המארז שלי יש שני מקומות למעלה שנים בדלת אחד בתחתית אחד מקדימה ואחד מאחורה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by ofirrjd,

במחשב כעת מותקנים שלושה מאווררים: שניים קטנים מקדימה (לדעתי 80 מ"מ) ואחד מאחורה (לדעתי 120 מ"מ). שלושת המאווררים האלה גנריים לא של פירמה מסויימת. כמו כן, ספק הכוח גם הוא גנרי של חברת BTS. המאוורר של המעבד הוא של Zalman מדגם CNPS7000cu כך שלא נראה לי שכאן הבעיה. בנוגע לכרטיס מסך אין מה לעשות, אך גם כך לא נראה לי שהוא הבעיה. מה שאני רוצה זה המלצה למאווררים לא יקרים אך שקטים. וכמו כן ספק כוח שיתאים למערכת שלי (ראו מפרט) אבל שיהיה שקט! בהנחה שכאן הבעיה.

• 12 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים