עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by captaincaveman,

בצד האחורי של הכרטיס יש הרבה ברגים קטנים, משני סוגים. סוג אחד (אני מניח) מחבר את גוף הפלסטיק לכרטיס, והשני את ה-heatsink של ה-GPU. את כל הברגים מהסוג הראשון הסרתי בלי בעיה. את הברגים מהסוג השני (שהם גם קטנים יותר), אני פשוט לא מצליח לפתוח... יש למישהו טיפים?

2. Started by Trin1ty,

שלום לכולם . אני משתמש במדרך הנ''ל לאוברקלוק למעבד , וצצות לי כמה שאלות ובעיות : המדריך - http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2070766 המערכת - Q6600 GIGABYTE GM41-ES2L 2GB G.SKILL - 800 עכשיו , כפי שמוסבר במדריך , ביטלתי את כל האפשרויות בביוס שמונעות/מפריעות ל-OC , ועד אז הכל היה תקין . הגעתי לשלב שבו מעלים MHZ ל FSB , העלתי ב 10MHZ כפי שהוסבר( מ 266 ל 276 ) , שמרתי ויצאתי מהביוס, וכבר אז צצה בעיה והמחשב לא עלה בריסטרט הראשון וישר נכבה ונדלק מחדש. בריסטרט השני הוא עלה , אך ללא ה OC . ומשם הבנתי מהמדריך שצריך לעלות מתחים . אצלי בביוס ההגדרות מתחים נראות ככה : CPU Vcore - 1.28750v CPU Termination - 1.200v CPU Reference - 0.805v DRAM Voltage - 1.800v במדריך…

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by redead,

יש לי כונן קשיח WD SATA 160GB עכשיו הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מה הטמפ שלו מכיוון שEVEREST לא מראה לי.. יש איזה אפשרות אחרת אולי אני צריך דרייבירם או אני לא יודע מה.. ישמח לקבל עזרה..

• 16 תגובות
    • 948 צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לקנות את המארז הכי מתאים, עד 400 שקל בערך, אפשר קצת יותר , בצבע שחור, אלגנטי , לא יותר מדי קשקושים וכל מיני. המארז צריך להיות בלי ספק. אני קונה ספק לכוד : Corsair CMPSU-450VXEU 450W שיהיה שקט, ולא יתחמם יותר מדי, שלא יקלקל לי חלקים במחשב, שיהיה קריר, ככל האפשר (בתקציב של 400 ומשהו ש"ח). עיצוב כמו שאמרתי..שחור חזק כזה חלק, אפשר עם לייזר (אבל רק כחול , לא ירוק וורוד וכתום וכל אלה) , אלגנטי כזה, בלי דברים שיוצאים מהצד ובולטים כזה ממש. המפרט הוא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL PRO זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 5…

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by UnrealEnvy,

כלום לכולם, האם ה-Scythe Ninja Rev B ייתן קירור מספק לCore I7? האם יש צורך במאוורר על גבי ה-Ninja? תודה.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by vivaoscar,

היי,קיבלתי המלצות על הפורום הזה אז לכן אני שואל פה המעבד שלי הוא I5 4670K ואני מעוניין לעשות לו OC מ 3.4 עד לכ 4.1,כלומר אוברקלוק די בינוני. לוח האם שלי הוא http://www.tms.co.il/product/12814 אני יודע שזה גם תלוי בצ'יפ שיש לי,אבל מבחינת איכות הקירור שבכותרת הוא אמור להחזיק טמפרטורות נורמליות?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  7. הראשון-TUNIQ השני-INFINITY השלישי-THERMALRIGHT Ultra-120 Extreme רק לפי ביצועים ושקט לא משנה המחיר... תודה לעוזרים..

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  8. תנו לי עזרה יש לי מאוורר על הצי'פ בלוח הוא עושה הרבה רעש ואני מפחד לנתק אותו כדי לא לעשות נזק

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by Jack_g,

אם לא קשה לכם להסביר לי קצת על העניין הזה של האפשרות נעילב של AGP ו PCI בביוס של הלוח הנ"ל. יש לי כרגע KT400 של איפוקב וכשאני עובד בבאס גבוה כגון 200 אז הכונן קשיח קורס מאוד מהר, וכשאני עובד ב 185 אז הכל טוב אבל צצות בעיות הכי מוזרות בווינדוס עצמו כמו למשל פתיחת קיווצי RAR יותאים לי קבצים BAD CRC ועוד כל מיני תופעות. אני מבין שזה מהבאס הגבוה. אבל אם אני מתשמש בלוח 8RDA+ שיש לו את הנעילה ונועל את הPCIו AGP זה משפיע על התעבורה לכונן הקשיח או שזה לא קשור וזה משפיע רק על האפיק PCU והכרטסים שמותקנים בסלוטים?? תודה מראש על העזרה.

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  10. היי החדר שלי ממש חם מהמחשב,למרות סידור הכבלים,תוספת של מאוורר 120mm ביציאת הPCI-E וקירור FREEZER64 PRO המחשב עודנו פולט חום אני שוקל להחליף גם לHD2900 שלי את הקירור אך לא בטוח אם הACCELERO S1 REV 2.0 יתאים לכך. סירטוט הסרקולציה במערכת שלי : לדעתי רוב החום מגיע מהכרטיס מסך ומהספק. כרגע אני מוכן להשקיע כ600ש"ח על קירור לכלל המערכת בנוסף אני שוקל להחליף את דלת המארז http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19100#details

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by Omer DA,

תכננתי לרכוש גוף קירור למעבד ואז שמתי לב באתרים שונים שיש בעיה מיוחדת עם לוח האם שלי (ABIT IP35-E) עקב הגובה של גוף הקירור של הציפסט,ושאפילו הfreezer 7 pro לא נכנס בו,השאלה שלי היא כזו,האם ניתן להחליף קירור לציפסט,או לפחות לחתוך חלק ממנו כדי שהגוף יכנס? הנה סרטון של בחור עם הלוח שלי עם הבעיה:

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by djburekas,

הייחברה מה קורה... שבת שלום.. קניתי את המאורר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5829 והתקנתי אותו על הכרטיס מסך.. כלומר שמתי S1 ACCELERO והצמדתי אותו עם אזיקונים.. תמונה מצ"ב. המאורר הוא PWN, השאלה שלי האם אני יכול לשלוט עליו שיסתובב ב400RPM, ושאם אני נכנס למשחק אז אני אעלה אותו לפני זה ל2000 RPM .. נגיד אפילו שרשמו שהוא תומך מ400-1400 האם אפשר עוד להרים אותו... תודה רבה!... כי התבאסתי שמתי 45 שקל עליו.. ולא הצלחתי לכוונן אותו... תודה רבה לעוזרים !!!! ואם אפשר עזרה איך לכוונן אותו הכוונה בביוס, מה לרשום עליו ואיך לכוונן אותו..... מקווה שזה אפשרי תודה! יאיר [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  13. אני מעלה את ה gpu clock מ 900 ל1015 או לא משנה מה, ובהתאם גם הגרף שמתחת עולה באופן אוטומטי, יש את הגרף התחתון שזה על 2004 בערך שלא זז ואני לא נוגע בו. - אני פשוט לא בבית ורושם לכם מהאייפון, אז אני לא זוכר את השמות של הגרפים אבל מי שמכיר את התוכנה מבין למה אני מתכוון. בכל מקרה בסוף אני לוחץ על apply אבל זה נראה ששום דבר לא נראה שמשתנה ( אין איזה פליק של המסך) וברגע שאני מעלה את 3dmark לבדיקה אחרי מסך הטעינה זה יוצא לי ואני מקבל הודעה של הווינדוס ״ nvidia driver has stopped work and sucssfuly restored" מה אפשר לעשות? יש לי SLI של 560ti אם זה משנה משהו

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  14. מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך לעלות מתח כרטיס מסך שלי FX 5200 .....כרגע ה OC שלו על 300 (לפני 250) ליבה ו 432 (לפני 300) זיכרון..... לא מצליח לעבור את זה יותר

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by ZigZag,

בא לי לעשות לו OC זמני, סתם להתנסות קצת ולראות כמה הוא משפר בבנצ'ים ;D, באיזו הדרגה לעשות ? עם NVMAX זה טוב נכון ? איזו תוכנה מודדת את הטמפ' של הכרטיס מסך? רוב תודות

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by Ancient1,

I just thought I would give you the heads up on the latest developments in the so called "obsolete" Athlon XP line of CPU's... The Mobile Athlon XP-M 2500+ seems to be AMD's latest overclocking king, news is strarting to spread through the various enthusiast forums now, and the resulst are amazing! Some people are getting 2.7GHz and MORE! One major feature of the XP-M, is it's power management. Now this is useless for 99.9% of desktop systems, however is has one MASSIVE impact on the enthusiast market... It's UNLOCKED!!! and what also is a bonus for the enthusiasts, is that this core is identical in speed and fuction to the desktop 2500+ Barton XP. Another feature of the…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה להביא מערכת קירור מים למחשב שתכלול בלוק לכרטיס מסך (רצוי שיהיה אוניברסלי) בלוק לצ'יפ שעל הלוח ובלוק למעבד.. לא ידעתי איזה חלקים לבחור כל כך אצל הדובים.. רצוי שהמערכת תהיה יפה גם.. (בעיקרון רציתי להביא את הביג ווטר שהיא ממש יפה ,אבל הבנתי שהביצועים לא משהו) תקציב? ממ אין בינתיים אני חושב 1500-2000

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by idoyi,

שלום.... יש לי מחשב עם מעבד amd althon3500+ ולוח של אביט עם צג שמראה את הטמפרטורות של המעבד הטמפרטורות שהוא מראה מגיעות ל-75 מעלות ואין לי מושג מה לעשות... ונראה לי שהטמפ קצת מוגזמות יש לי מארז פול טוור של אנטק ו-2 מאוורים + מאוורר של המעבד אשמח אם תעזרו לי תודה!!!

• 17 תגובות
    • 947 צפיות
  19. קיבלתי מאוורר כנראה של פנטיום 3 ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס המסך שלי(geforcefx5200 albatron). אני רוצה לעשות זאת בגלל שהכרטיס מקורר פסיבית וההיסטינג שלו פשוט לוהט!!!! וגם כדי שתיהיה לי אופציה לOC עתידי (כרגע אני לא צריך). אבל יש לי כמה שאלות ובעיות. 1. האם מאוורר של פנטיום 3 עדיף על הקירור הפסיבי 2.איך אני יכול לחבר את המאוורר אל כרטיס המסך? 3.האם כדאי לי להלביש את המאוורר על ההיסטינג המקורי שבה עם הכרטיס כרטיס המסך

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by eladrevach,

איך עושים שהspeedfan יעלה עם המחשב? חיפשתי שעות ובתוכנה וכנראה כמו שהבנתי אין אצלה את האפשרות... אבל אמרו לי שיש לי דרך אחרת דרך "startup " משהו כזה, לא יודע ניסיתי ולא מצאתי אם זה עוזר לעזור לי המערכת הפעלה windows 7 ultimate 64 bit תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by Kfir,

Asus A7M Amd 1.33ThunderBird מישהו פעם עשה OC ללוח והמעבד האלו? החלטתי ללכת על זה, עם 3 מאווררים במארז, עם מאוורר Volcano 7Plus שיעבוד על מהירות 7000, נראה לי נחמד להוסיף עוד קצת MHZ... תודה...!

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by zam,

האם מישהו נתקל בכזה דבר? הכוונה לאלמנט שיושב על המעבד. מצאתי רק לקירור מים אבל לא גז. ICE MASTER אתה האחרון שראיתי שבנה מערכת גז, אם תוכל לעזור אני אשמח. ובכלל אם מישהו ראה או נתקל קישור יתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by shlominavi,

שלום יש לי קירור נינג'ה פלוס..ואני מעוניין להוסיף לו עוד מאוורר.. יש למישו מושג איפה אני משיג קליפסים כאלו של המאוורר? שאלתי בסקיי אין להם ..

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by liav25,

יש לי את הלוח NEO-F P45 של MSI. קצת מצחיק שהוא לוח P45 עם חריץ PCI-E. האם הוא טוב לOC ? המעבד שלי הוא E8500. קירור פריזר 7 פרו. יש לי זכרונות קינגסטון 800MHZ 4GB אני אהיה חייב לעשות OC לזכרונות ? אני לא מתכנן לשבור שיאים, רק לשפר ביצועים כשמשחקים ידרשו יותר מהמעבד שלי.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים