אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עכשיו אמרו לי שכדאי לי לעשות אוברקלוק ולקנות את הלוח אם הזה: ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) עכשיו שבאתי לחנות הוא אמר לי שאני רוצה לבצע אוברקלוק ויש סיכוי גבוה שהמעבד ישרף ולא יהיה אחריות רציתי לדעת מה הסיכוי שזה יקרה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד בתודה מראש Spid3R [נערך ע"י amiram - בפעם הבאה תרשום כותרת הגיונית]
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם הרמת התדר מעל הסטוק עלולה לגרום נזק ממשי למחשב או שבמקרה הכי גרוע הוא רק ייתקע?
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורה של המעבד ואם אפשר לבדוק טמפרטורה דרך הביוס? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני גר בקרית ים אז באזור הקריות או באינטרנט תודה.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני עכשיו מתכנן לעשות OC (לא משהו רציני מידי) למחשב החדש (מפרט תוכלו לראות בפרופיל), רציתי לשמוע כמה טיפים, דרכים מומלצים לעשות OC בצורה בטוחה ושתורגש במשחקים לפחות. האמת שעדיין לא יצא לי לנסות לעשות OC במחשב הזה, אבל כשניסיתי לפני בערך חודש לא הצלחתי לעשות משהו רציני, ומה שהכי גבוה ההצלחתי הוא אני חושב 3.6 או משהו כזה, וגם זה היה בצורה לא טובה מכיוון שלא הכל היה עולה בהפעלת המחשב, כמו דרייברים וכו'. אז חשוב לי לשמוע מכמה אנשים שאמת מבינים וטובים בנושא, מומץ שזה יהיה כם מישהו שיש לו מעבד זהה, שאני ידע לאיפה בערך אני יכול להגיע בOC. תודה רבה חברים!
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
זה שווה משהו? עם זה עושים את האוברקלוק דרך הדרייברים? לי יש Gefore 2MX 400 shel hercules.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, חיברתי LCD כמו שכתוב במדריך הזה, אבל כנראה שאני לא מצליח לקנפג את התוכנה (שמופיעה בעמוד השני של המדריך) כמו שצריך. מישהו בעל ניסיון עם המסכים האלה יכול לנסות לעזור לי? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום אני נסיתי לעשות אוברקלוקינג לAsus fx 5600+zalman vf700-alcu עם ריווה טיונר והביצועים ב3dmark03 ירדו פלאים מ 2198 ל 590 איך יכול להיות???
-
- 17 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אז ברגע שאני מדליק יש קול חזק של המאוורר של המארז ואחרי כמה דקות וכמה דפיקות על המארז זה מסתדר והופך לשקט האם יש בעיה במאוורר? ומה מומלץ לעשות במקרה כזה? תודה לעוזר
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הכרטיס כרגע ב- 500/1200 התוצאה כרגע עומדת על 8193 ....אחלה בינתיים , בסטוק הוא נתן 7240 ....טמפרטורה 41 בIDLE ו65 FULL LOAD ( נמדד ע"י TEMPLOGGER ) עדכון - עליתי ל-505/1230 ...והתוצאה לפניכם 8382 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1307240 הגולש ....
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מעוניין קצת לילמוד על הנושא הזה ... יש לי מחשב דיי חלש Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz CPUID Revision 00000F24h CPU Speed CPU Clock 1836.21 MHz (original: 1800 MHz, overclock: 2%) CPU Multiplier 18.0x CPU FSB 102.01 MHz (original: 100 MHz, overclock: 2%) Memory Bus 136.02 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 06/21/2002-I845E-6A69VG0MC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8IEX (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LA…
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
קראתי בhttp://www.overclockercafe.com בקורת על הביג טייפון... וכתוב שם ככה Cons * Not compatible with mainboards not having holes around socket ואין לי מושג מה זה... אני קונה מחר את הלוח של DFI... INFINITY NF4U ואין לי מושג אם הקירור יתאים... תודה מראש לעונים, זה חשוב מאוד
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עשיתי OC למעבד שלי Q6600 לתדר 3200 לפי מדריכים שמצאתי וגם ראיתי ביוטוב איך לעשות את זה. מהתחלה חשבתי לא לגעת במתח, אבל זה נפל לי בבדיקה של prime95 אחרי שעה וחצי, אז העלתי מתח ל1.325 והרצתי prime 95 שוב למשך 24 שעות והכל היה יציב. עכשיו השאלה: זה אמור להשאר בתדר הזה כל הזמן אן שיש אפשרות כמו שהיה קודם שכשמעבד לא במאמץ הוא מוריד תדר עבודה שלו. וכמו שהבנתי זה קשור לאופציה של EIST שאיכשהו נעלמה לי מהגדרות בBIOS, לא נמצאת באותו מקום שהיתה קודם. אם כבר פתחתי נושא, אז תאשרו לי בבקשה שעשיתי הכל נכון והכל תקין. בעיקרון טמפרטורות לא ממש השתנו מסטוק. היה 33, עכשיו 35, במאמץ היה כ62, עכשיו כ65. VID-1.300 VCORE-1.312 שבמאמץ יורד ל1.296. זכרונות הם מסוג CL4 ב2.1V, אז ג…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישה של מע' קירור מים אז ככה: אני הולך לקרר מעבד, כרטיס מסך, צ'פסט. שאלה שלי אם כדי לעשות מע' אם לופ אחד לדוגמה: ממשאבה לרדיאטור עליון משם למעבד ולצ'פסט מצ'פסט ילך לרדיאטור אחורי וממנו לכרטיס מסך ולמיכל וחוזר למשאבה? או לעשות שתי לופים , אחד של מעבד וצ'פסט ושני של כרטיס מסך? אם יהיה לופ אחד אז אני אצתרך משאבה חזקה.....
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעתאם Stock HSF של מעבד בC2D יכול לעבוד בצורה שוטפת בטמפ' נמוכה (בהתחשב בכך שהמארז מקרר טוב מאוד) ובנוסף האם הוא מסוגל לעבוד תחת OC ? לאיזה טמפ' אני יכול לצפות בערך ? טמפ' חדר: 20 מעלות טמפ' צ'יפסט: 24 מעלות
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי מארז CM690 עם 2 מאווררים(אחרי שהוצאתי אחד) אבל שמתי לב שרק מאוורר אחד מופיע ב- EVEREST(האחורי, שאני יודע שהוא פעיל) יכול להיות שהקדמי לא מחובר? אולי אין לי בכלל מאוורר קדמי(חיפשתי אותו ולא כ"כ מצאתי) ???
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
במארז שלי יש שלושה מקומות למאוררים: 1. בדלת 2. מאחורה 3. למעלה הדבר היחיד שבטוח הוא שאת הלמעלה אני שם על הוצאה מה אני עושה עם האחרים?
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הרבה אנשים עושים OC למעבד ודי רציני , למשל מ- AXP +1700 ל - AXP+ 2400 אז רציתי לדעת כמה זמן אפשר לעבוד במצב הנ"ל לפני שהמעבד נשרף ??? כי לי אין כסף למעבד חזק לכן אני רוצה לקנות בזול ולשדרג למשהו יקר, ואני צריך שיחזיק לפחות שנתיים לפני החלפה, אז זה יכול לרואת ב OC הנ"ל ?
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי! אני מתכנן לרכוש דרמל או איך שאתם קוראים למכשיר(לא למותג). אני רוצה לקנות זול יחסית ושיהיה הכי טוב לאותו תקציב... כוון שאני לא ממש מנוסה אני רוצה לדעת שתתנו לי המלצה ממקודת(עד הפרט האחרון), בדיוק מה הכי כדאי לקנות. אני בעיקר רוצה לעבוד עם הכל, מתכת, פלסטיק, פרספקט,עץ וכל חומר אחר, וגם מומלץ שתגידו לי איפה אפשר לקנות. תודה למגיבים....
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס GEFORCE 2 MX 400 64MB. היה לו בסטוק רק צלעות קירור (וגם איתם בלי OC הוא לא התחמם בכלל), ואני הוספתי מאורר! פעם עשיתי אוברקלוק ל GEFORCE 4 MX 440 64MB , עם הקירור סטוק, ונגעתי בכרטיס והוא היה חם.. אבל לא יותר מידי. וסתקלו, פה היה MEMORY CLOCK 150 , ו ENGINE CLOCK 200 עשיתי את האוברקלוק המקסימאלי והכרטיס עדין קר. 2 שאלות: האם עקפתי את הביצועים הסטנדרטיים של הGEFORCE 4 MX 440 64MB? הם כדאי להגדיל את הOC? אם איזו תוכנה? **אני בודק את הטמפ בנגיעה כי לכרטיסים האלה אין חיישן חום... **
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4400 (Conroe-2M) CPU Platform / Stepping LGA775 / L2 CPU Clock 3060.0 MHz (original: 2000 MHz, overclock: 53%) CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 340.0 MHz (original: 200 MHz, overclock: 70%) Memory Bus 340.0 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 1) מה אתם אומרים על ה-OC, אם אפשר נקודות לשיפור/שימור. 2)אני עובד כרגע עם זכרונות CORSAIR VALUE 2X1GB CL5.5.5.16 @ 680MHz והבאתי אותם למצב של DRAM:FSB = 1:1. האם שווה לי להחליף את הזכרונות ל-Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 האם ייתן לי ה-CL הנמוך יותר תוספת בביצועים באותו ה-SETUP הנוכחי?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
נתחיל בהודעה המקורית שעסקה בקירור NB שמגיע עם הABIT NF7SL: שאר החלקים המרעישים, בהמשך התארד..
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 60 ממ על הוולקנו 6CU+ והוא די מרעיש 39 דציבלים ודוחף 36 CFM רציתי להחליף את המאוורר באחד יותר שקט ויעיל כלומר מאוורר שעושה את העבודה ולא מרעיש יותר מידי והאם יש גנריק 60 ממ? אם כן מה ביצועיו?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב HTPC עם הנתונים הבאים: מארז של ANTEC - FUSION לוח אם ג'יגה בייט- GAMA69GMS2H AM2 AMD מעבד - ATH64 4000x2 d.c am2 amd אני מרוצה מהכל אבל המאוורר של המעבד עושה הרבה רעש (יחסית). אני מעוניין לרכוש מאוורר שקט למעבד. התקציב עד 200 ש"ח (מוכן לעלות עד 250 אם היתרון יהיה שווה את זה).
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן עשיתי OC למעבד שלי (E4300) והגעתי ל2400MHZ אחרי כמה זמן הOC איכשהו התאפס לי. הטמפ' היו טובות,לא עבר את ה55 במאמץ מלא.(ORTHOS,INTEL BURN TEST) אמרו לי לעדכן ביוס,עדכנתי לביוס האחרון ללוח שלי F13 ועכשיו הOC לא נשמר לי בכלל. מה אפשר לעשות?
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-