אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי פה בסוף. המחשב שלי התחיל לעשות רעש מהבהב ואני לא יודע איך לגרום לו להפסיק לעשות את זה, אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היום ניסיתי לעשות OC לכ. מסך ( Gforce mx 32mb hercules ) . אז ככה, הורדתי את התוכנה Riva Tuner וגם את GeForceTweakUtility ו 3dmark . עכשיו... כשנכנסתי להגדרות Low Level ב RivaTuner, זה רשם לי: You have enabled mutually exclusive settings in the driver level and low level overclocking modules . it will cause settings interference . ( נגיד... :\ ) . העלתי קצת את ה Core clock וה Memory Clock ... ואישרתי . בכל מקרה, נכנסתי ל 3dmark, מתוך 17 מבחנים, 4 מהם התוכנה לא הצליחה להפעיל, קיבלתי הודעת שגיאה כזאת בתוכנה: No hardware support.... skip . מוזר מאוד... ו... בנוסף יש לי כמה שאלות, אם אפשר: 1. מה ההבדל בין Low system level tweaks לבין Detonator XP system tweaks . 2. מהי ההוד…
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לפניי כמה זמן עשיתי אובר קלוק וניסיתי להגיע עם הבאס ל 240 (מכפלה 4 וזכרונות 166) והמסך לא הגיב למחשב לדעתי זה בגלל היציבות והשאלה שלי אם אני מעלה מתח זה אמור לפתור את הבעיה וכמה מתח בערך לעלות (קירור סטוק) ובמקרה שזה לא יעבוד איך אני מאפס את הביוס דרך הג'אמפר אם אפשר תמונה של הג'אמפר הזה נכון לעכשיו אני ב 225 @ x4 והזכרונות 180 טמפ 32 בערך קירור סטוק של amd
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי P4 2.0A northwood לוח אם מעצבן ביותר של ECS . האצתי את המעבד מ2.0 ל2.2 המעבד לא הרגיש כמעט את השינוי הוא היה על 30 מעלות במנוחה ו34 בבדיקה של פריים 95 . אבל הלוח אם כבר היה חם במנוחה 41 מעלות וכשאני עושה את הבדיקה הוא מתחמם עד ל60 מעלות. יש לי שתי מאווררים במארז,שניהם 80מ"מ אחד מקדימה למטה מכניס אויר ואחד מאחורה למעלה מוציא אויר.(וזה לא המאוורר של הספק.**לאלה שחושבים שאני עד כדי כך מוגבל). מה אני יכול לעשות כדי לקרר את הלוח אם? :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 8 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום רב! אני לקראת קניית מחשב,אבל חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה.כרגע יש לי קירור של Zalman 7000B והוא דאי מפריע לי,למרות שהבקר נמצא במינימום. יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION,מאוורר 120 של AC מאחרוה,מאוורר מקורי שבה עם המארז קדימה וספק גם שקט. אחרי בדיקה שערכתי לפי איך שאתם ממליצים הבנתי שהבעיה היא קירור של המעבד. לכן אני רוצה כמה שיותר שקט, ומבקש המלצתכם לקירור טוב ושקט למעבד(לא מתכוון OC). אם קירור שבה במקור עם E8400 שקט -אין לי בעיה,אני לא רוצה לשלם סתם. וגם אני יודע שהכרטיס מסך שאכך, יהיה 9800GT-זה כבר המליצו לי בפורום כרטיסי מסך,רק שהם לא יודעים להגיד מה שקט ומה לא?אבקש המלצה גם בזה. מעדיף כרטיס מסך שבאה כבר שקט בלי להוסיף קירור בנפרד.מה החסרון של קירור פסיבי בכרטיס…
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום רכשתי לא מזמן את ה-Sapphire R9 290 Reference אני מחפש קירור חלופי עבורו. אין בעיה לרכוש גם בחו"ל או אפילו קירורי After market ששייכים לכרטיסים מקוסטמים או גמורים (DIRECT CU של ASUS ואחרים.) נ.ב. כיף לחזור
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי הרבה התלבטויות וחששות עשיתי היום את ה מודינג הראשון שלי הכולל סידור חוטים ומאוור שפולט אוויר בגג. אבל זה לא העניין. העניין הוא כזה הרצתי אכשיו PRIME לאיזה שעתיים והמחשב לא עובר את ה 40 מעלות (לפרטים נוספים ראו מפרט) קודם כול אני שמח שהמודינג עזר דבר שני אולי אני לא מריץ את הבדיקה נכון אז בבקשה ממכם תסבירו לי איפה ומה אני צריך להגדיר בPRIME כדי להריץ בדיקה כמו שצריך. ודבר שני אולי בכלל אני צריך תוכנה אחרת שבודקת יציבות? מה אתם אומרים? תודה L.A
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לילה טוב וחג שמחי לאחי יש מעבד 2.6GHZ 478\1MB ולוח P4P800SE springdale קירור סטוק,החלטתי לבצע C@ למעבד ולכרטיס מסך טמ"פ בIDLE : כ40 מעלות טמ"פ בLOAD :כ46 מעלות ביצוע C@ של 20% דרך הביוס של הלוח 2.6GHZ@3.12GHZ טמ"פ IDLE : כ45~47 מעלות טמ"פ LOAD :כ51~53 מעלות 7600GS SONIC 1000@400 מהירות סטוק טמ"פ IDLE : כ44 מעלות טמ"פ LOAD : כ49~51 מעלות לאחר C@ של 1400@560 (7600GT Speed) טמ"פ IDLE : כ47 מעלות טמ"פ LOAD : כ50~54 מעלות בקרוב תוצאות 3DMARK 03\05\06 וPCMARK חוות דעתכם? (אני מודע שאפשר להוציא לו את המיץ עוד,כשיחליף את הקירור אטחן אותו עוד)
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור מים למעבד ולעשות אוברקלוקינג.... הבעיה היא שאני יודע בערך לעשות אוברקלוקינג ואני מפחד לדפוק את המעבד.... אז אם משהו מכיר מדריך לאוברקלוקינג למעבדי אינטל שיביא לי בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם.לפני חודשיים קניתי מחשב חדש,חלקים חזקים.ואני רוצה לעשות OC למעבד... עכשיו בנתיים יש לי רק בעיה אחת,שאני יפתור אותה בקרוב.הבעיה היא שאין לי קרור טוב למעבד.זה קירור של אינטל שבא עםהמעבד Q6600 שקניתי.והטמפרטורות במנוחה,לכל מעבד הם... 52.ובמאמץ 70 80.אז אני לא עושה בנתיים כלום במחשב,עד שאני יקנה קרור.הקרור שאני קונה זה subeame tuniqe שהבנתי שזה קרור ממש טוב....אז עד אז אני בנתיים ירשום לכם את המפרט שלי. ואם תוכלו להגיד לי עד איזה אוברקלוק אני יכול להגיע עם המעבד?ואיך אני עושה למעבד OC. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)-מעבד Motherboard Name Asus Maximus Formula (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1…
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי מ1.86 ל2.21 עכשיו הבעיה שאם אני מסתכל בCPU-Z על תדר המעבד זה מראה עדיין 1.86 אבל את הBUS כתוב שזה כן העלה ל316 בקייצור למה אני מדבר הרבה? SCREEN SHOOT יעזור פה: http://pic4me.net/upload/1175885372-Array50.JPG
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
נכון מאחורה במארז יענטו איפה שמתחברים כל הכרטיסים והבקרים למינהם יש מאוררים מיוחדים כאלה שמאחורה יש חריצים שיכנס אוויר וזה זורק את האוויר לתוך המארז קיצר אני לא יודע בגרוש להסביר אז אני מצרף תמונה יש בפנדה ב50 שקל ובעתיד מחשבים ב90 שקל האם הדבר הזה שווה משהו ועובד כמו שצריך האם הדבר הזה יכניס לי הרבה אבק למארז והאם הוא שקט או שלא יתן לי לישון בלילות :smiley5: איזה מאגניבבבבבבב סמיילי תלת-מימדי!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
Hi I have the system listed in my profile. i wanted to preform a minor OC , i wanted to push the CPU to 2.7GHz and leave it that way 24 7. i did it, the temprature is 35 idle and 48 under load i didnt change the voltage, the RAM is running at 900MHz but its same thing when it was running at 800MHz. the proplem is, i can run 3dmark06 without a crash i worked in the computer for all almost all day that way the tempruture was okey the proplem is, i dont feel the system stable . if i run everest stability test i get some errors after 2 minutes while i get no error in SP2004. i ran a game it crashed after 4 minutes with artifacts on the screen and ATI vpu recover jumped saying…
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: i7 920 - hiper 680w - p69 - mugen2 - 6 giga 1600 mhz 9-9-9-27 - gtx 295 - nzxt tempest case - 500giga wd אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות (עם הכרטיס מסך כבר הסתדרתי) אני אשמח לקבל עזרה ממישהו עם נסיון בOC למעבד הזה כי הבנתי שזה קצת שונה ואני לא רוצה להרוס שום דבר...
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי חברים. לפני 3 שנים קניתי את המחשב. המעבד AMD Phenom II X4 965 BE הקירור Arctic Freezer Xtreme Rev 2.0 עשיתי OC למעבד ל 3.8. המעבד במנוחה עומד על 46 מעלות שזה נראה לי המון. לפני ה OC הוא עמד על 42 בערך. במאמץ אחרי OC אני מקבל 63 מעלות אחרי 40 דקות. הטמפ' המקסימלית למעבד לפי יצרן היא 62 מעלות. למה המעלות אצלי כל כך גבוהות? מחשב נקי מאבק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע בלוחות של אינטל אי אפשר לעות OC האם יש איזהשהי דרך לעשות OC ללוח של אינטל? הלוח הוא INTEL WS440EX והמעבד הוא פנטיום III 650MHZ
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום חברים, מאז התקנתי את הוולקנו 7 על המעבד, לילותיי טרופים. גם ככה יש לי 5 מאווררים במארז, ועכשיו עם הוולקנו, אני מרגיש כמו בשדה תעופה. לפני כן הייתי נרדם עם מוזיקה. עכשיו זה או מחשב כבוי, או נדודי שינה. מה עושים ? האם יש איזשהו חומר שאפשר לצפות בו את המארז כך שיהיה שקט יותר? יש הצעות אחרות? מחכה לתגובות, cKb
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לאחר שקראתי מדריך אני משנה את השאלות שלי 1.יש על הקירור מסביב לאיפה שהמשחה מן מלא שסוגים כאלה משהו כזה ויש לו ציפוי לבן אפשר לומר קיצר צריך להוריד את הציפוי הזה? ממה שראיתי במדריך יש עליו כיסוי שרשום עליו pull ולי אין את הכיסוי הזה יש לי רק מה שציינתי פה 2.יש גם מן חלק כזה בצורה של מן n חצויה אפשר להגיד r קיצר איפה לעזאזל אני שם את החלק הזה? כי מאחורה יש את הסוגר ההוא ומקדימה את הקירור.... הבנתי מה זה ואיפה לשים את זה רק השאלה שלי עכשיו זה שלא צריך אליו ברגים או משהו פשוט להצמיד את זה לדבר הלבן זה שאני שם על הזכרונות? 3.זה משנה אם יש לי כרטיס ליד הכ.מסך (כמעט נוגע) אבל לא מפריע למאורר..? 4. יש לי בכבל-חוט הזה של החשמל 2 כניסות/יציאות/חיברים איך שלא תרצו לקרוא לזה ולי יש ר…
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי ATI 9600 PRO 256MB PROCOLOR, ואני מעוניין לעשות לו OVERCLOCK. יש לו קירור STOCK ואני לא מתכוון לשדרג אותו או לעשות VMOD. השאלה שלי לכמה אחוזי שיפור אפשר להגיע מה 398MHZ CORE וה 200MHZ MEM שהוא מגיע, ואם אני משתמש ב ATITOOL כדי להעלות את המהירות, מתי כדאי להפסיק ? הרי לכרטיס אין מד טמפ' פנימי (ואני מניח שלפי שזה מגיע ל ARTIFECTS עדיין יש טווח בטיחות, לא ?)...
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היום ניסיתי להוריד אותו מהמעבד, והלא הצלחתי, ורציתי רק לנקות אבק שעל ההיטסינק לפני 9 חודשים חיברתי אותו ומאז לא נגעתי בו, היום אני לא מצליח לפרק אותו זה פשוט לא מתפרק איך מפרקים את החרא הזה?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום פרמטתי את המחשב לא מזמן ואני מעוניין להעלות את הOC גבוה. עידכנתי באיוז והתחלתי לעבוד הגעתי ל380FSB במכפלה 9.5 על 1.30v ניסיתי להגיע ל400 והמחשב מרסט אחרי העלאת מתח מדורגת ל1.35 המחשב עדיין מרסט בOCCT ובאינטל BURN TEST ב20 שניות הראשונות של הבדיקה EIST מכובה וSpread Spectrum גם מכובה זכרונות על 1:1 טמפ' 30-32 לשתי הליבות במנוחה 57-60 במאמץ (לשתי הליבות) ספק PCP&C 500W מפרט מלא בצד CPUZ: תודה!
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אין לי מושג איך אני יכול לעשות OC דרך הביוס, קראתי מדריכים והכותרות/הגדרות ם שם שונים לגמרי אם למישהו יש את הלוח אני ממש אשמח לעזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, מארז P183 מגיע עם שני מאווררי 120mm אחורי ועליון, ואני מעוניין להוסיף שני מאווררי 120mm קדמיים. בהתחלה חשבתי על שני SlipStream 1200RPM שלדעתי מאזן בין רעש לביצועים.. עכשיו אני חושב על קונטרולר למאווררים Kaze Q 3.5 כשהמטרה היא שליטה קדמית נוחה על המאווררים (אם כבר אז ארבעתם) ולא מעבר לכך.. 1. האם הקונטרולר בסדר? ממליצים על אחר? 2. האם יש למישהו מושג אם הוא יפריע לדלת המארז להיסגר? 3. הוא לא אמור לשבת במקום של כונן אופטי? אז למה 3.5? 4. אם כבר ותהיה לי האפשרות להוריד ממהירות (ורעש) המאווררים, אז למה שלא תהיה לי האפשרות להעלות? ז"א למה לא לקנות SlipStream 1600/1900RPM או דגם אחר? אשמח גם לתשובות חלקיות.. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא - יש שלושה מחשבים עם חומרה זהה חוץ מהמעבד:מחשב אחד עם 4400 אחד עם 6300 ואחד עם 6750. לכל המחשבים אנחנו עושים OC יציב ל3000MHZ. האם כל המחשבים יתנו את אותם הביצועים? האם יש משהו במעבדים מעבר לMHZ שישפיע על הביצועים?(אני מדבר על הC2D). *אני רוצה שוב להזכיר - החומרה שלהם חוץ מהמעבד עצמו זהה לחלוטין! *
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-