עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה עדיף: ZALMAN ZM-MFC1 או Scythe "Kama-Panel האם יש הצעות נוספות טובות וזולות יותר אשמח לשמוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by aracer,

שלום, יש לי מחשב ישן שאני רוצה לנסות לעשות לו OC סתם כדי ללמוד אליו.. עכשיו רציתי לדעת עם בכלל אפשר לעשות לו: מעבד: Pntel Pentium 4 CPU 2.40GHz לוח אם: MSI MS-6737 כרטיס מסך: nVIDIA GeForce FX 5200

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by kfir_dnd,

שלום, המאוורר של הכרטיס מסך שלי נשבר ואני צריך חדש... הכרטיס מסך שלי זה geforce 6600 של nvidia. אני גם רוצה להדגיש יש ימים שאני על המחשב 10 שעות רצוף + (משחק רוב הזמן ) ככה שזה צריך להיות מאוורר שיחזיק מעמד אם אתם יכולים גם לכוון אותי לחנות שמוכרת את המאוורר אני אשמח (אם יש משהו בירושלים הכי טוב :}) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by galgul,

256mb ddr2 כעת הוא פועל על התדר המקורי: 600MHZ - CORE MEMORY- 1400MHZ נראה לי שכדאי שאאיץ את ה CORE של הכרטיס בלבד, כי אין על ה MEMORY מאוורר. כמה כדאי להאיץ, והאם זה יעלה בכמה FPS? תודה.

• 2 תגובות
    • 414 צפיות
  5. הקצבתי עד 900 ש"ח למעבד + לוח אם, והשילוב שבכותרת (E2140 + Abit IP35-E) לא משאיר לי מקום ל HSF מיוחד, מה גם שאני כנראה קונה ב skypc, ושם כל המעבדים מגיעים ב box. השאלה שלי היא אם אוכל להגיע ל OC טוב (נגיד 2.6Ghz-2.8Ghz), וכן חשוב לא פחות, האם המאוורר שבא בקופסה ישאר שקט? תודה

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  6. יש לי AMD 4200 (939), ו7800GTX. אם צריך תקציב גדול יותר אז תגידו, ואם נשאר עוד כסף ויש גם מספיק למאוורר למארז אז תוסיפו תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by mr-elad,

אם אתם תסתכלו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301819.0 אתם תיראו שהייתה לי בעיה להדליק את המחשב ולעשות ריסטרט וכו'.. אחר כך שביטלתי את הOC שעשו לי בחנות המחשב התחיל לעלות כמו שצריך. הבעיה שעשו לי את הOC על לוח אם אחר ואז הוא עבד, אבל אחר-כך החליפו לי אותו ומאז האוברקלוק שהם עשו בחצי שנייה לא נותן למחשב לעלות כמו שצריך.. מעבד Q6600 G0 לוח אם ga-p35 ds3 ספקliberty enermax 400w שעשו לי את הOC בחנות היה לי לוח אם ga-p35 ds3l אבל הם החליפו לי אותו ל ds3 כי הקודם לא היה תקין. אלה הנתונים של הOC שהם עשו לי: (הוא עבד בלי בעיות בלוח הקודם) תדר מעבד 9*335 תדר זיכרון 2*335 מתח מעבד 1.3125 pci-e 100 שאני מכניס את הנתונים האלה המחשב לא עולה, איזה אפשרויות אני …

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by itay127,

איזה קרור לכרטיס מסך יותר שקט? מה שאכפת לי זה רק הרעש, אני צריך מאוור כמה שיותר שקט לכרטיס מסך 1950PRO בתקציב של 120 שקלים, אז איזה יותר שקט, ואם יש משהו יותר שקט מאילו תציעו(בתקציב של 120שקל)

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by CobraBoy,

בזמן האחרון הטמפורטורה של המעבד בגרפי גבוהה מידי 53 מעלות(צלזיוס) לפני חודש בערך הטמפרטורה הייתה די נורמלית 41-43 אבל עכשיו משום מה זה עולה יותר מדיד אני לא יודע אם זה נורמלי ממה זה יכול לנבוע ?והאם זה בדר טמפרטורה כזואתי ? תוכנת הבדיקה היא EVEREST

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  10. אני הולך לעשות OC למעבד. וזה כולל קירור של טוניק וזכרונות ולוח מצויינים לOC.‎ עכשיו השאלה פה היא עם איזה מעבד אני יגיע לתוצאות טובות יותר? ושאני אומר את זה אני לא מתכוון בכמה שיותר אחוזים של OC, אלא איזה מעבד אחרי OC יתן לי ביצועי מעבד תכלס יותר טובים...

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by TechnoSheep,

שלום לפורום OC (: המפרט שלי הוא כזה: E2140 1.6GHZ MSI P35 NEO G.Skill 2GB 800Mhz 5-5-5-15@1.8~2.0v 8800GT כמו שאתם רואים יש לי חתיכת צוואר בקבוק אז אני מנסה לעושת OC אבל לא כל כך הולך לי למען האמת. אף פעם לא עשיתי OC.. לפי מה שאני יודע אני יכול להרביץ עם הזכרון הזה 3.0GHZ דיי בקלות אבל אני פשוט לא מצליח. אחרי כמה נסיונות הצלחתי לייצב את המחשב על 2750MHZ עד עכשיו שנהייתי תאב בצע וניסיתי להגיע ל3GHZ אבל לא הצלחתי ועכשיו גם ל2750 אני לא מצליח לחזור. כרגע אני עובד על 2GHZ מסריחים... ניסיתי להעלות את המתח של המעבד קצת והזכרון היה על יחס של 1:1.25. בתזמונים עוד לא נגעתי. המכפלה 8 וכרגע הבאס הוא 250MHZ. spread spectrum מבוטל כמובן וגם הEIST. חשבתי להעלות קצת את המתח של הזכרונות …

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by jj516,

היי אנשים, קניתי מקרר קטן לחדר, בתוכו נמצא מאוורר 120 מ"מ רגיל אבל רועש במיוחד, אני מחפש לקנות מאוורר 120 מ"מ שקט במיוחד, או קיט עם קיים (אשמח להסבר גם איך זה עוזר) להשתיק אותו. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by dolev16,

שלום רציתי לדעת איזה קירור אוויר טוב כדאי לי לקנות בשביל מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (שיתאים גם ל- E6750 אני מתלבט בינהם עדיין) שיהיה של חברת ZALMAN או Thermaltake. (חשוב שיהיה מאוורר שקט כמה שניתן) תודה..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DjBlack,

רציתי לשאול אם הטמפרטורות של המחשב במאמץ בסדר ... וגם רציתי לשאול אם כדי לקנות קירור חדש אם אני רוצה לעשות Oc למחשב המפרט e6300 asrock conroe xfire esata2 evga 7600gt 256mb 2gb 667(1gb+1gb) תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. אני מתלבט בין ה Sonic Tower ולהוסיף לו עוד מאוור 120 עליו שקט או את ה Tuniq Tower או Scythe Infinity מה עדיף בינהם ? ואוליי יש משהו יותר טוב ? תודה רבה, איתי

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by netanel38121,

טוב אז ככה. לפני כמה חודשים עשיתי ל כרטיס מסך 8800GTS 640 OC והגעתי תוצאות מעולות של 650ל CORE ולזיכרון 900 שבמקור ללא OC זה על 513 לCORE ולזיכרון 792 ועכשיו לשאלה. עד עכשיו הכל פעל מעולה ללא קריסות ללא תקלות והייתי מרוצה מאוד הטמפרטורות מעולות והכל היה טוב עד ש.. יום אחד בהיר התקנתי את התוכנה של NIVIDA nTune ובדקתי סתם מסקרנות את הטמפרטורות משמה. ואז ה nTune הסביר לי שאני חורג מהמהירות המותרת שאם זה באדום כמו בתמונה. ומה שמוזר שהכל פועל טוב ואני מתכוון אפילו לעשות לו עוד איזה תוספת OC רציתי בבקשה חוות דעת על העניין והאם לייחס לזה חשיבות או שזה נורמאלי שהתוכנה nTune תגיד לי שאני חורג וכו. כמו הנה תמונה למה אני מתכוון. '>http://www.2send.us/"] '>http://www.…

17. אוקי המערכת .... P5N-E SLI bios 0608 E2140 OCZ Platinum rev.2 2X1024MB 800Mhz CL4 Tuniq למעבד Silent Whisper לגשר צפוני בינתיים .... מתח למעבד 1.35 VCORE OFFSET +100mv --->מתח מעבד סופי 1.45 @ 2.9GH מתח זיכרון 2.1V @ 900Mhz CL4 גשר צפוני 1.3 ~ FSB 1450Mhz מ 1500 ומעלה המחשב לא עושה BOOT ....מסך שחור ...גם אחרי שהורדתי מכפלה למעבד ה VDROP על הלוח הזה גדול ...כאשר ORTHOS מתחיל המתח יורד ל 1.41 ...ובשלבים מסוימים זה 1.39 טמפרטורה ....במנוחה 30 בעומס מלא ב ORTHOS מגיע ל 50 ....טמפ. לוח אם 30~

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by KaPuT,

אני נמצא בשלבים של קניית מערכת שבעיקר תהיה לOC ואני מתלבט בן כמה לוחות וזכרונות הלוחות שחשבתי לקנות זה האסוס P5K-E שמבוסס על התכנון של הלוחות היותר יקרים בסדרה מבחינת הPWM וגם הקירור, או הDFI P35-T2R שהוא מפלצת OC. או פשוט לקחת IP35-E בקצת מתחת ל600 שקל ולא לקנות משהו overkill. וכרגע קירור למעבד אני הולך על הTR ULTRA EXTREME 120 עד שיגיע הCRYO של OCZ שיחליף אותו.. מבחינת זכרונות זה הקטע היותר חלש שלי בגלל שלא שמתי לב הרבה זמן מה קורה בשוק הבנתי שכל זיכרון 800MHZ יחזיק אבל לא משנה כבר BRAND? חשבתי לקחת את הGSKILL 6400HK בגלל שאני זוכר את החברה שהיא היתה מעולה בזמני הBH5 או איזשהו OCZ ,בכל מקרה צריך המלצה לזיכרון עד 600 גג

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by carock,

האם הוא יחזיק לי OC של 3.2 על Q6600.. האם הוא קטן ושקט..? (ממש חשוב השקט.. אני מנסה לבנות את המערכת השקטה ביותר + זקה בביצועים+OC.) ושוב דגש רציני על השקט.. אני לא רוצה לשים אותו על הכי שקט אז ככה קחו בחשבון שאני לא ישימם אותו על המקסימום.. ודגש גם על הגודל כי אני רוצה לקנות P150 והוא דיי קטן אז חשוב שהוא לא יהרוס את הסירקולציה.. אם יש הצעה אחרת אני ישמח.. התקציב כעיקרון עד 300..

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  20. http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp ? והאם מישו התנסה עם Accelero X2 בלי קשר לביקורת באתר? http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=1&disc=

21. שלום אני מחפש קירור למעבד הכי שקט שאפשר וגם שיקרר. לוח:GA-965P-DS3 rev.3.3 מעבד: E6600 (אפשר לראות את כל הרכיבים במפרט) עריכה: לא מתוכנן OC בקשר לסידור מאוררים במארז שלי יש שלוש מאוררים ורציתי לדעת עם הסידור הוא טוב..: מכניס מקדימה מכניס מהצד מוצאי מאחורה. זה סידור בסדר?

• 8 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by nore0,

חשבתי לחפש כל מיני דרכים לשפר את ה-BT ומצאתי כמה דברים http://www.overclock.net/amd-air-cooling/150195-how-extensively-modify-your-thermaltake-big.html http://www.overclock.net/faqs/70395-how-get-better-temps-my-big.html חשבתי על עוד משהו שיכול לעזור בהורדת החום (תגידו לי אם זה הזוי) לעשות חור בפלטה של הלוח איפה שיושב המעבד ולחבר שם מאוורר 40mm או 60mm http://img209.imageshack.us/img209/8868/rear2mf7.jpg

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , החלטתי לקנות את המארז 570 Gigabyte 3D Aurora. עכשיו הבנתי שהמאווררים שלו לא משהו , קצת "עצלנים" .. רציתי לדעת איזה מאווררים כדאי לשים שם שיהיו שקטים ויעילים. כמובן לא מאווררים ב-38000 ש"ח , המארז גם כה עולה 850 ש"ח :kopfpatsch: מאווררים בסביבות ה-100 ש"ח .. כמה מאווררים איזה ואיפה להחליף במארז , אם מישהו יודע מניסיון? תודה!

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  24. כן, הצפוי מכל קרה: המחשב לא נדלק. יש אור בלד של הבורד, המאווררים נדלקים והמקלדת מנצנצת לי פעם אחת. מעבר לזה זה לא מגיע. המסך לא נדלק. האם עליי לפרוש שמיכה ורודה בתוך המארז ולהפוך את המחשב למיטה עבור הכלבה שלי, או שמא יש מה לעשות? הבנתי שיש דרך פיזית לשחזר את הגדרות היצרן של הלוח... אני מצטער שלא ערכתי חיפוש מקיף וממצה במדריכים השונים לפני הפנייה הנרגשת הזאת, וזה משתי סיבות: ?א: אני על אייבוק g3, והוא איטי ומתסכל עד להחריד. ב: אני בפאניקה. באמת. נ.ב. המחשב לא נדלק לאחר ריסטארט רגיל לחלוטין. עשיתי כבר כמה ריסטארטים עם האו סי הנוכחי, והוא יציב.לא שיניתי כלום לאחרונה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. המחשב שלי עכשיו איטי כי המעבד מגיע ל-52 מעלות וכו'... יחד עם ניקוי המאוורר, אני חושב לנסות להוריד מהמעבד את המשחה שיש עליו כיום ולשים את המשחה התרמית שרכשתי לפני כ-3 שנים ומעולם לא פתחתי אותה. השאלה שלי היא האם התוקף של המשחה פג? האם יכול להיות שהיא לא בסדר?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים