עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by manticore,

התקנתי היום את הווינדואוס מחדש וEVEREST עושה לי בעיות.. כשאני מפעיל אותה היא תוקעת את רוב התוכונות שפועלות באותו זמן ונתקעת בעצמה... כשאני נכנס ללשונית הSENSOR הוא טוען וטוען ואחרי כמה זמן נתקע בעצמו... מה יכולה להיות הבעיה, או אולי יש תוכנה חלופית טובה (למדידת טמפ' של מעבד, כ.מסך וכו)?

2. Started by Ametrine,

יש לי במארז מאוורר מאחורה ומאוורר בצד. המחשב עומד בתוך במקום סגור יחסית רק עם פתח מקדימה. הבעיה היא שהמאוורר האחורי הוא זה שמכניס את האוויר והצדדי שמוציא והאחורי הוא ממש חנוק לעומת הצדדי שיש לו הספקת אוויר קר טובה יותר ואני צריך להחליף את הפעולות של המאווררים. איך לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  3. http://www.ocinside.de/go_e.html?http://www.ocinside.de/html/links/ocsoft_links.html נתקלתי בו במקרה ויש בו עשרות לינקים אם לא מאות.

4. אני בטוח שיש משהו בסגנון, אולי רק של אינטל. אני לא זוכר איך קוראים לה. יש לי מעבד AMD עם זכרונות DDR2 על המחשב tx1320 של HP (להתרחק להתרחק להתרחק!)

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  5. אוקי קודם כל אני יגיד לכם כך: המחשב שלי ישן-מלפני בערך 6 שנים אבל תאמינו לי הוא אחד המחשבים הסוסים שראיתי שנישארו חיים D: למרות כל זאת לא הצלחתי כמעט בכלל למצוא עליו מידע באינטרנט.. (בטח מרוב שהוא ישן) וחוץ מזה קונים לי מחשב חדש ליום הולדת כנראה עם המעבד החדש שיוצא בינואר: Intel Core 2 Extreme QX9770 ובקיצור מחשב סוס בבערך 6500 ש"ח אבל בכל מקרה הייתי רוצה להבין בכללי איך לעשות OC קראתי את כל המדריכים באתר הזה.. (HWzone) והבנתי את הרוב (חוץ מזה שאבא שלי עזר לי קצת להבין) יש לי את התוכנות: CPU-Z WCPUID EVEREST RivaTuner ATITool ככה שאין לי בעיה לבדוק דברים בקשר לOC אבל הבעיה העיקרית שלי היא שהבנתי על פי מדריך שלכם שאפשר לשנות את היחס בBIOS אבל לא מצאתי איפה.. וחוץ מזה על פ…

6. המחשב לא נתקע אבל גם אחקי שעה זה עדיין לא סיים... למה? אגב כשאני מריץ את הדבר הזה אז קופצת הודעה שצריך nforce 2 או משהו כזה והצ'יפסט שלי זה nforce4... או שבכלל אין לי מושג על מה אני מדבר.....

7. Started by ariel-ro,

שלום לכם פירסתי בו לפני איזה שבועיים ת'ראד על הטמפרטורות במחשב שלי. ועכשיו גילית שהם גבוהות מהרגיל. האם הטמפרטורות האלה מסוכנות למחשב? ואם אפשר שתתנו לי תוכנה להגביר את המהירות של המעבד! אני יודע שיש את ספיד פאן אבל היא לא עובדת לי על הוויסטה. אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אחרת זה יהיה מעולה! הטמפרטורות מופיעות בתמונה תודה רבה לכם אריאל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  8. יש לי את המעבד והלוח בכותרת בנוסף זיכרון OCZ PLATINUM REV2 CL4 800MHZ , קירור מעבד TUNIQ ו ל CHIPSET קירור SILENT WHISPER עם המעבד הזה הגעתי ל 3GH על לוח P5E-N SLI ...קניתי אתמול את ה INFINITY , ומאז אני תקוע על 270FSB , כל דבר מעל לא עושה BOOT שילובים שבדקתי : ואין BOOT העלאת מתח מעבד עד ל 1.45 מחלק זיכרון 1:1 , FSB 300 מכפלת מעבד על 6 , FBS 290 , מחלק 1:1 , NB 1.6 \ 1.65 \1.7 ביטול כל הפונקציות עזר ב BIOS קביעת תיזמוני הזיכרון באופן ידני .... פשוט לא עושה BOOT מעל 270 השתמשתי ב BIOS הכי חדש באתר DFI וזה שלפניו .... צריך להזכיר ללוח יש חיבור של 24PIN ו 8PIN 12V למעבד , לספק שלי יש רק 4PIN למעבד , לכן מחובר רק 4 PIN תודה על העזרה....

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  9. Started by Burkey,

יש לי שאלה די בסיסית... יש סוג של לוחות אם, בדרך כלל יקרים יותר, בהם יש רכיב קירור מובנה, מאין צינור בצבע נחושת. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך קירור זה עובד, האם יש בשיטה זו סיבוכים אפשריים ( כמו שיש בעיית אבק עם מאווררים ), והאם שווה באמת לשלם יותר על לוח אם שכזה, בשביל הקירור, במידה ולא מתוכנן OC ? תודה !! ( לצורך העניין נניח כי על לוח האם צריך להרכיב לבסוף מעבד פנרין שיצא בקרוב, 2 ג'יגה זיכרון DDR2, כרטיס מסך חדיש התומך ב - HD וב - DirectX 10.1, כרטיס רשת אלחוטי, רכיב SATA2, רכיב IDE, וכו'.... )

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  10. למישהו יש מדריך מצולם להחלפת גוף קרור+משחה טרמית? :-*

11. Started by -AKEL-,

זה הנתונים לפי הבדיקה שעשיתי עם המולטימטר: 20/24 פינים רגיל - חוט אדום - 5.13 חוט צהוב - 12.26 חוט כתום - 3.36 במאמץ - חוט אדום - 5.15 חוט צהוב - 12.17 חוט כתוב - 3.36 מולקס רגיל - חוט אדום - 5.11 חוט צהוב - 12.20 במאמץ - חוט אדום - 5.12 חוט צהוב - 12.11

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. הגיע אתמול מאימפריה PC, את הX800GTO2@X850XTPE שלי מכרתי אחרי שסחב שנתיים כמו גדול עם אוברקלוק עצבני וצינורות פתוחים, מכיוון ששום תוכנה לא עובדת נורמלי בויסטה64, השתמשתי בCCC כמו איזה נוב, הבאתי לזה סתם לעשות אוטומאט לראות מה יצא וזה הגיע ל595 ליבה ו695 זכרון, כאשר זה בערך הגבול של התוכנה עצמה יש איזה אופציה יותר טובה לאוברקלוק תחת הויסטה64, ותוכנה כמו שצריך לבדוק ארטיפקטים (כמו ATI TOOL וATI TRAY TOOL) ? כי אני לא סומך על הOVERDRIVE הזה, וגם לא על כמה סייקלים של 3DMARK בשביל הארטיפקטים.

13. זה יעזור לי במשהו? או שזה סתם עוד מאורר? אם אני רוצה לבצע עם הכרטיס אוברקלוק קטנטן זה יעזור?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  14. המעבד שלי זה E6600.. (מפרט בצד), שמתי לב שהטמפ' שלו במנוחה מגיעה ל60 מעלות.. הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של המעבד לא עובד.. נתתי לו סיבוב ידני והוא התחיל להסתובב.. ועבד 10 שניות כן דקה לא..דקה כן.. שמתי לב שהוא יכול פתאום לא לעבוד.. הטמפ' תגיע ל60+ במנוחה ועדיין הוא לא יעבוד.. מה שאומר שאני לא יכול להשאיר את המחשב לבד חייב כל הזמן להסתכל על המאוורר.. הורדתי SPEED FAN אבל זה רק מראה אם המאוורר עובד או לא.. (גם שעשיתי שיקבע אוטומטית מהירות זה לא עוזר), שיחקתי עם החיבורים וגם לא עוזר.. מה לעשות?!

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by n1ka,

אם אני מגיע איתו ל 3 גיגה הרץ אז זה כאילו E6850 לא ? עכשיו לשאלה שלי אני העליתי את הבאס מ 333 ל 350 והמעבד נהיה 2.8 עכשיו זה לא מסכן אותו להגיע ל 3 גיגה הרץ ? יש לי קירור של קולרמסטר הטמפרטורה בסדר גמור ואני צריך לעשות עוד משהו בביס ? כי אני זוכר צריך לנעול איזה PCI משהו כזה על 33 לא זוכר במדויק תודה (:

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  16. זה המפרט: מעבד E6300 CORE 2 DUO לוח ASUS 965 צ'יפסט אינטל ג'יגה זיכרון(512*2) DDR2 667 PQI. כרטיס מסך ati sapphire X1950 512mb. 160GB SATA2 ספק 500W של HEC. אין לי קרור מיוחד כלשהו מלבד מה שיש על הכרטיס מסך ועל המעבד ובמארז. רציתי לעשות דרך הביוס באמצעות המדריך שמפורסם באתר אך אני לא מוצא את נעילת הכרטיס מסך, יחס הזכרונות ואת הסייד ספקטרום למישהו יש מושג היכן הם נמצאים בלוחות של אסוס? שאלה נוספת היא האם כדאי לעשות רק למעבד או לעוד רכיב כלשהו? חשבתי בנתיים רק על המעבד. אלה הטמפ' שלי במנוחה: לוח אם-33 כרטיס מסך-51 מעבד-47 HD-36 תודה רבה!

17. Started by Game5,

שלום , אני חדש בתחום האוברקלוק , יש לי כרטיס מסך xfx 6600 128mb - אחד הכרטיסים החזקים שתוכלו למצוא כיום בשוק... הבנתי שכל מה שאני צריך לעשות , זה קצת לעלות בקצת את התדירות בליבה ובזכרונות ולבדוק את הטמפ' כשהכרטיס מסך עובד... מה יכול לקרות כשעושים אוברקלוק לא נכון? איך בודקים טמפ'? איזו תוכנה מומלצת ? יש מד טמפ' בכרטיס מסך? אם יש תוכנה שתוכל להציג את הטמפ' במשחק מחשב כמו ש fraps מציגה fps , זה יהיה מצוין. כמה מעלות הכרטיס צריך להיות שהוא לא עובד? וכמה שהוא עובד קשה? מתי זה נחשב חם? ושאלה אחרונה , כמה אני יכול לשפר בערך , בהתחשב בזה שאני לא מתקין גוף קירור (לא נוגע במחשב - בכל מקרה קר במחשב מספיק זה חורף). תודה, אבי

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

מבקשק חוות דעת טמפרטורות במצב מנוחה C&Q לא פעיל Power schems : Home \ Office Desk CPU FAN 100% (אני עוד צריך להוסיף מאוורר קידמי למארז + דלת עם מאוורר 250mm ) http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19100&catid=878 [attachment deleted by admin]

19. מעבד amd athlon64 6000+ X2 ולוח אם asus m2n32-sli premium vista edition תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by aviv00,

יש לי עכשיו בביוס F8 האם התקנה של F9 תעזור לי לשפר את ה OC ? הלוח האם שלי הוא 965G-DS3 ואני כרגע על ה 2.4GHZ

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  21. Started by yz101,

ניסיתי את הגרסא האחרונה, אבל היא נתקעת ברגע שמנסים להפעיל אותה. מדובר בVISTA PREMIUM ובכרטיס 2600PRO.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by alexbmw,

אוי אני צעיר

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  23. מחפש קירור נורמלי במחיר סביר, ללא אוברקלוק, שיקרר את המעבד בצורה הכי זולה וטובה שיש. חנויות באזור ר''ג המעבד הוא: AMD athlon 64 3000 vience הלוח DFI ultra-d תודה

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  24. Started by MZS,

אני מבצע OC למפרט הבא: C2D6300 זכרון 800MHZ לוח GIGABYTE 965p-s3 עם FSB עד 1033 הצלחתי להגיע עד ל 2800@1866 אבל מהירות המכפלה של המעבד משתנה לי כל הזמן בין 6 ל 7 (על פי המאמץ של המעבד) המכפלה של הזכרון מסרבת להיות יותר מ 1 (רק בווינדוז) כך כשאני עובד עם FSB ב 400 אני מקבל מהירות זכרון 400 עזרה אנשים, למה המכפל הזה משתנה כל הזמן? למה אני לא מצליח לשנות את המהירות של הזכרון?

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  25. שלום, אני מתכוון לקנות בTMS מחשב חדש עם מעבד של אינטל E2160 ואני יבקש מהחנות שיעשו לי OC. עכשיו הדילמה שלי היא בעניין הקירור למעבד איזה מבין שלושת הקירורים הכי טוב ?אני רוצה שבTMS ינסו להגיע עם המעבד ל3.2GHZ אבל לשם כך אני צריך קירור טוב ואיכותי. Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤120 Scythe Infinity ¤253 Thermaltake BigTyp 120 VX ¤246 Zalman CNPS8000 ¤257 SUNBEAM TUNIQ ¤252 אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה המון פעמים,עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי השוואות בין כל הרכיבים שהצעתי. האם כולם יכולים להיכנס למארז RAIDMAX APEX ?

• 8 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים